Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Első kéklámpás horgászverseny a Palotavárosi-tavaknál Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 15.

ImageA székesfehérvári tűzoltóság, a Fehérvári Tűzoltók Egyesülete, valamint a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének székesfehérvári egysége első alkalommal rendezett horgászversenyt a kéklámás szervek részére augusztus 13-án szombaton a Palotavárosi-tavaknál. A versenyen közel húsz induló volt. Közülük az első helyet dr. Kulcsár Aranka szerezte meg a rendőrség képviseletében, aki 5 kg 55 dkg kifogott hallal szerezte meg az első helyet.

Tovább...
 
Dér Kata lett Fehérvár Szépe Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 15.

Dér Kata Boglárkát választották meg városunk legszebb hölgyének. A Vörösmarty Színházban tartott szépségverseny döntőjén 15 lány táncolt, divatbemutatózott, s villantotta meg intelligenciáját – mert egy királynőnek nemcsak gyönyörűnek, hanem okosnak is kell lennie. A zsűri végül Dér Kata Boglárkának ítélte a koronát. Az első udvarhölgynek Szigeti Andreát, a másodiknak pedig Bugya Dórát választották.

Tovább...
 
Belső védelmi gyakorlat a Shell Gasnál Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 15.

ImageA belső védelmi terv gyakorlatát tartották szeptember 12-én pénteken a Shell Gas Hungary Zrt. székesfehérvári töltőüzemében. A Sóstói Ipari Parkban lévő üzemben a feltételezett veszélyhelyzet szerint egy baleset miatt a palacktároló telepen megrongálódott egy PB-gázpalack, amelyből szivárogni kezdett a gáz, és később ki is gyulladt.

Tovább...
 
Vasárnapi főpróba Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 14.

ImageAz Alba Volán szép győzelmet aratott a Vienna Capitals otthonában, és nem is lehet más a cél, mint vasárnap 18 órától, remélhetőleg sok néző előtt megismételni a sikert. - Szombaton hajnali fél kettő környékén érkezett Székesfehérvárra az Alba Volán hokisainak autóbusza. A játékosok fáradtan kászálódtak le a járműről, majd indultak haza, kipihenni a fáradalmakat. Voltak, akik alig pár órát alhattak csak, hiszen Sofron István és Hegyi Ádám a farmcsapat edzésére volt hivatalos szombaton 12:30-tól.

Tovább...
 
Tiltakozó nagygyűlés a nemzeti vagyon elherdálása ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 14.

“A magyar állam tulajdona nemzeti vagyon.” (A Magyar Köztársaság Alkotmánya, 10. § (1) - ennek kapcsán gyűltek össze tegnap délután a Duna-parti Olimpiai Parkban az "Élőlánc Magyarországért!" - mozgalomhoz csatlakozó, a köz érdekét, a nemzet tulajdonát (és annak tiszteletét!) szem előtt tartó, s azért küzdeni is képes hazánk fiai - köztük nagyon sok székesfehérvári állampolgár is. "Egy évvel az Élőlánc Magyarországért tiltakozó megmozdulása után, melyet az állami vagyonról szóló törvény elfogadása ellen szervezett, beigazolva látjuk akkori aggályainkat. Az alkotmánysértő rendelkezések szabad kezet adtak a végrehajtó hatalomnak a közvagyon kiárusítására." - állt a program meghívójában.

Tovább...
 
Istentisztelet a Biblia Évében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 14.

ImageFolytatódnak az istentiszteleti alkalmak a Széchenyi utcai Gyülekezeti Ház nagytermében. Hagyományteremtő szándékkel a Biblia Évéhez kapcsolódóan a lelkipásztorok egy-egy bibliai könyvről tartanak rövid kortörténeti tájékoztatót - hasznos háttér információkat a szerzőkről, és a bibliai korszakokról, - majd a könyv egy kiemelt Igéjéről hallhatnak a résztvevők igehirdetést. A ma esti istentisztelet témája: Mózes második könyve.

 
Fiatal történészek konferenciája a Kodolányin Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence PR-referens   
2008. szeptember 14.

Image„Egyén és nemzet Európa történelmében” címmel rendezett konferenciát a Kodolányi János Főiskola és a Modern Minerva Alapítvány tehetséges fiatal történészek és társadalomtudósok számára. - Napjainkban különösen fontos, hogy a fiatal, kezdő kutatók megismerhessék egymást, kicserélhessék tapasztalataikat, melyre kitűnő alkalmat nyújt egy-egy konferencia.

Tovább...
 
Megérdemelt győzelem a Honvéd ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 14.

ImageKüzdelmes mérkőzésen gyűjtötte be csapatunk a három pontot a Bozsik stadionban. 2-1-re nyert a Vidi, úgy, hogy hátrányból tudott fordítani – és a szerencsével sem állt hadilábon, miután a piros-feketék a mérkőzés hajrájában büntetőt hibáztak. Játékosaink annak terhével utaztak Budapestre a szombati bajnokira, hogy a vártnál gyengébb bajnoki rajt után „kötelező a győzelem”: az FC Fehérvár csak akkor tud a jobban rajtoló vetélytársak nyomába eredni, ha most már be tudja húzni a meccseket.

Tovább...
 
Fidelitas Országos Sporthétvége Kiskunfélegyházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. szeptember 14.

ImageMár 24 focicsapat jelentkezett az Országos Sporthétvégére! Lesz sport, buli, fürdőzés (élményfürdő) és számos meglepetés, hogy Petőfi városa története során első alkalommal vendégül láthassa a FIDELITAS tagjait egy felejthetetlen hétvégére.

Tovább...
 
Fuss - örömmel! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 14.

Image24 órán át futottak a Halesz-parkban a lelkes SM-örömfutás résztvevői, akik a Vidámparki-tónál tartott Nagy Őszi Ölelés után itt bizonyították közösségvállalásukat és „egyenlőség-érzésüket” fogyatékkal élő társaikkal. S amíg futottak a zöld környezetben körbe-körbe, a színpadon kulturális bemutatók, koncertek szórakoztatták a közönséget.

Tovább...
 
Vadasan jó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 13.

A vadhús elkészítése sok időt és még több főzési tapasztalatot kíván. Aki viszont ma ellátogat a VADEX Mezőföldi Zrt. Soponyai Ökoturisztikai Központjába, az mellőzheti az említett kritériumokat, s máris kóstolgathat kedvére. Most tartják ugyanis a II. Vadgasztronómiai Fesztivált, amely a vadhús- és borfogyasztást összekapcsolja a nívós vadászati kultúrával, s ekképpen maradandó élményt nyújt a látogatóknak.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3021 3022 3023 3024 3025 3026 3027 3028 3029 3030 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33254 - 33264 / 34326