Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Leégett egy hétvégi ház az Új Csóri út végén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 24.

ImageTűzesetről érkezett bejelentés péntekre virradó éjjel a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére. Bisztricz Anettől, a tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Székesfehérváron, az Új Csóri út végén lévő Határ Csárda közelében lévő zártkertekben egy körülbelül 5x3 méter alapterületű hétvégi ház gyulladt ki. A faház a tűzoltók kiérkezésekor teljes terjedelmében égett, és a lángok között volt egy 11,5 kilogrammos PB-gázpalack is.

Tovább...
 
Lokális felmelegedés a Bőrgyárban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 24.

ImageA Bőrgyárban rendezi meg a Gaja Környezetvédő Egyesület a „Lokális Felmelegedés 2.0” című kampányrendezvényét. A programra ma este kerül sor, a belépés pedig ingyenes. (Sőt, ha nagyon hideg lesz -ami kitekintve az ablakon igencsak valószínűnek látszik - még a fűtést is bekapcsolják.) Az esten fellép a Trouser Press, BEAT DIS és dr. szelektor. A koncertek mellett a Lokális felmelegedés előző rendezvényén készült képekből összeállított tárlatot is megtekinthetik az érdeklődők.

Tovább...
 
Koszorúárusítás és temetői intézkedések Mindenszentek és Halottak napjára Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 24.

ImageMindenszentek és a Halottak napját megelőzően évről évre igen nagy az érdeklődés a koszorú, a mécses, és a krizántém árusítása, illetve vásárlása iránt. A Városgondnokság idén az alábbi helyszíneket ajánlotta fel e célra a kereskedők és a vásárlók részére: - A Városi piac melletti parkolóban elhelyezett asztalokon, - a Városi piac csarnokában, - a Palotai úti Szezonális piacon, - az Alba Plaza elötti téren kihelyezett faházakban. A vásár ideje: 2009. október 21. – 2009. november 2.

Tovább...
 
Koszorúzás az '56-osok terén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 24.

ImageAz ünnepi megemlékezésre – többek között – az ’56-osok terén is igen nagy tömeg gyűlt össze. Míg a Bazilikánál Vargha Tamás tanácsnok és Horváth Miklósné, a Fidesz városi szervezetének alelnöke (is) helyezett el koszorút, addig itt, az ’56-os emlékműnél Csanády László, a Fidesz városi alelnöke tisztelgett a Fidesz nevében hőseinkre emlékezve.

Tovább...
 
ÜNNEPI MEGEMLÉKEZÉS A BAZILIKA 56-OS KERESZTJÉNÉL Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 24.

ImageA Székesfehérvári Egyházmegyei Hivatal szervezésében idén is ünnepséget rendeztek a Székesegyház oldalánál lévő emlékkeresztnél 1956 hőseinek és áldozatainak tiszteletére. A megemlékezésen – többek között - részt vettek a történelmi egyházak vezetői és a Fidesz helyi delegációja is, hogy leróják tiszteletüket, s az ünnepi műsor után elhelyezzék koszorúikat a kereszt alatt.

Tovább...
 
Magunkat okolhatjuk... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 24.

ImageA technikai hibák és az elszalasztott lehetőségek sorozata okozta az Alcoa FKC vesztét a Népligetben. - véli Pálfay Károly, a csapat sajtóreferense, aki elmondta: A fehérváriaknak ezúttal sem sikerült pontot szerezniük az FTC-RightPhone otthonában. A zöld-fehérek háromgólos félidei vezetés után 33-28-ra nyerték a bajnokság 6. fordulójának záró mérkőzését.

Tovább...
 
Szemfényvesztés a szocialisták "krízisalapja" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 24.

Image"Szemfényvesztés a szocialisták "krízisalapja". Ez valójában az MSZP választási pártkasszája, amit az emberektől elvett pénzből hoztak létre. Egyszeri, néhány ezer forintos kifizetéssel egyetlen magyar család lecsúszását sem lehet megállítani. Elképesztő, hogy az MSZP ezzel a kampányszerű aprópénz-osztogatással palástolja, hogy alkalmatlan kormányzása miatt emberek tízezrei veszítették el munkájukat, hogy családok százezreit fosztják meg szinte minden szociális juttatástól."

Tovább...
 
"A nép ellen nem lehet" Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. október 24.

ImageOrszágzászlót avattak Nagytétényben az 1956-os forradalom évfordulóján: az ünnepségen beszédet mondott Orbán Viktor, a Fidesz elnöke és Szabolcs Attila polgármester. Nagytétényben 1932-ben szintén október 23-án avatták fel az eredeti Országzászlót, amelyet a kommunisták 1948-ban leromboltak. Az újat az eredeti helyszínhez közel, több ezer ünneplő jelenlétében állították fel a történelmi egyházak képviselőinek részvételével.

Tovább...
 
Szambafutball a Sóstói Stadionban Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 24.

ImageMi magyarok, azt szoktuk mondani, vesse bár a sorsa a sárteke bármelyik szegletébe valamely honfitársunkat, biztos, hogy előbb-utóbb, másik magyarral is fog találkozni... A futball világában is mondhatunk hasonlót, csak ott úgy szól az „axióma": brazil játékost mindenhol találni. A „szabályt" igazolja a vasárnapi, Videoton - Debreceni VSC mérkőzés is, hiszen a bajnoki címvédő, illetve a listavezető ászai között is találunk szambafutballistát.

Tovább...
 
A bajnok igazolta a papírformát Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 24.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 kiegyenlített mérkőzést játszott a Klagenfurt otthonában, ám az emberelőnyeivel jobban gazdálkodott a hazai csapat, így mindkét pontot ők szerezték meg. - A hazaiak a mérkõzés elejétõl megpróbálták magukhoz ragadni a kezdeményezést, de eleinte nem találták a ritmust. A hosszú utazás dacáran nem játszott rosszul a Sapa Fehérvár, a védekezésünk jól mûködött, a kapuban pedig Satosaari remekelt. A mieink inkább kontrákkal tudtak veszélyeztetni, de Swette kapus is kitett magáért.

Tovább...
 
Ne a legelesettebbek zsebében kotorásszon az MSZP Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. október 22.

Image"A Fidesz arra kéri a kormánypárti képviselőket, ne a legelesettebbek zsebében kotorásszanak, mert ott már nincs mit keresni!" - emelte ki Czomba Sándor országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján. A Fidesz politikusa mindezt az "egy család, egy segélyezett" kormányzati elvvel kapcsolatban fogalmazta meg.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3021 3022 3023 3024 3025 3026 3027 3028 3029 3030 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33265 - 33275 / 37512