Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ünnepi műsorral köszönte meg az aktivisták segítségét a Fidesz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 04.

ImageA történelmi jelentőségű győzelmet illik méltóképpen megünnepelni. Így Székesfehérváron sem lehetett ez másként. Dr. Cser-Palkovics András a Szent István Művelődési Házban hívta össze a Fidesz aktivistáit, politikus társait, akiknek megköszönte a kampány során nyújtott segítségüket. - Külön kiemelte Csanády László, Róth Péter és Szilády Dezső munkáját. - Az esten egy zenés műsor is várta a vendégeket: örökzöld slágereket hallhattak Cédulás Felícia és partnere előadásában.

Tovább...
 
Fejér megyei ez + az Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 04.

ImageÜzemanyagot akart lopni egy tehergépkocsiból… Feltörtek egy gépkocsit – a lopási kár négy millió forint… Bolti lopással kísérletezett, de rajtakapták… Szökés a gyermekotthonból… Édesanyjához szökött egy fiatalkorú lány… Ittas, agresszív férfi akarta bántalmazni családját… - Rendőrségi hírek Fejér megyéről, az elmúlt napok történéseiről.

Tovább...
 
"Egy kampány krónikája" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 04.

ImageA tegnapi napon hírt adtunk arról, hogy megjelent Burger Barna fotográfus "Egy kampány krónikája - Orbán Viktor 2010" című kiadványa, amely bemutatja Orbán Viktor napjait - a szövetségeseivel kötött választási szerződés aláírásától kezdve a kampány utolsó napjáig. Egyik olvasónk, Prekrit Judit e cikk megjelenése utáni percekben már jelentkezett is szerkesztőségünknél azzal, hogy ő is részt vett a könyvbemutatón, s egy kis ízelítővel szeretne szolgálni olvasóinknak.

Tovább...
 
Végre indul a szezon! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 04.

ImageÉlénkülő kereslet, változatos kínálati piac, többségében hazai vásárlók, átlagosan 15-30%-os árcsökkenés, óvatos, készpénzes vevők – ezek jellemzik idén a magyarországi vízpartok ingatlanpiacát. Az Otthon Centrum elemzésében a Balaton, Velencei-tó, a Dunakanyar és a Fertő-tó környékét vizsgáltuk meg.

Tovább...
 
Nathan Martz jövőre is a Sapa Fehérvárban játszik Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. május 04.

ImageA világbajnokság lezárultával a Sapa Fehérvár AV19 játékosainak többsége a hosszú szezon fáradalmait piheni ki. A klubvezetés azonban keményen dolgozik a jövő évi játékoskereten. Ennek újabb eredménye, hogy Nathan Martz is aláírta a szerződését. A kitűnő kanadai center a mögöttünk hagyott idény során és az azt megelőző szezonban is bizonyította, hogy komoly erőssége a Sapa Fehérvárnak - olyan játékos, akire a jövőben is szüksége van a fehérvári klubnak. Így a múlt héten le is zajlottak a szerződéshosszabbítással kapcsolatos tárgyalások a Sapa Fehérvár AV19 és a sportoló között, amelyek eredményesen zárultak.

Tovább...
 
Magyar érettségi: Janus Pannonius, Szabó Magda és Kosztolányi Dezső Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 03.

ImageJanus Pannonius, Szabó Magda és Kosztolányi Dezső szerepelt az idei magyar érettségi feladatsorában. A végzős diákoknak az első hatvan percben Somogyi F. Anikónak a Magyar Hírlapban megjelent, Szentmártoni Szabó Gézával, az ELTE BTK régi magyar irodalmi tanszénkének oktatójával készített interjúját kellett különböző kérdések alapján értelmezniük. A cikkben arról esik szó, hogy az irodalomtörténész felfedezte Janus Pannonius reneszánsz költő egy eddig csak felerészben ismert alkotásának teljes, hibátlan szövegét.

Tovább...
 
Szolnoki Olaj KK - Albacomp 98-72 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 03.

ImageKommentár nélkül: Szolnoki Olaj KK - Albacomp 98-72 (26-17, 25-22, 21-15, 26-18)/ Játékvezetők: Hartyáni, Benczur, Király / Albacomp: Simon 5/3, Hanga 22/6, Toya 10, Lee 9, Banks 19 Cs: Keller 2, Antal, Bódi 2, Farkas 3/3, Madár, Fodor / Szolnok: Fodor 14/6, Aleksic 16/12, Vesztergom 9/6, Barro 21, Báder 6/3 Cs: Szabó 3, Váradi 7/3, Cseh, Sonyák, Harazin, Rice 22/6

 
Íme a Fidesz-kormány névsora Nyomtatás E-mail
Írta: hírTV, fidesz.hu, orbanviktor.hu   
2010. május 03.

ImageHivatalosan is bemutatta kormányának minisztereit Orbán Viktor leendő miniszterelnök hétfőn a Parlamentben. A második Orbán-kormányban nyolc minisztérium lesz. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumot Navracsics Tibor, a Nemzeti Erőforrás Minisztériumot Réthelyi Miklós, a Vidékfejlesztési Minisztériumot Fazekas Sándor, a Külügyminisztériumot Martonyi János, a Nemzetgazdasági Minisztériumot Matolcsy György, a Belügyminisztériumot Pintér Sándor, a Honvédelmi Minisztériumot Hende Csaba, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumot pedig Fellegi Tamás vezeti majd.

Tovább...
 
ARAK-os sikerek az országos ranglista tájfutó versenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 03.

ImageA Telki adott helyet hétvégén, a budapesti TTK Egyesület országos ranglista tájfutó versenyének. Az igen kemény, és technikás pályákon szép ARAK-os sikerek születtek. A kétnapos verseny végén hét ARAK-os tájfutó állhatott fel a dobogóra: A legkisebbeknél Vékony Janka, az eggyel idősebb gyermek kategóriában nővére Vékony Vanda nyert. A 14 éves serdülőknél Péteri Kitti, a 16 éves serdülő korcsoportban pedig Péteri Fanni lett aranyérmes.

Tovább...
 
Kérj egy ölelést! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 03.

ImageMájus 3-án, az érettségi első napján a Kodolányi János Főiskola egy kis meglepetéssel készül az érettségizők számára. Az ország több középiskolája előtt várja majd a diákokat a Kodolányi ölelés-csapata, amely a magyar érettségiről távozókat megöleli. „Azért ölelünk: Hogy jó napot szerezzünk, hogy gratuláljunk a megírt magyar érettségihez, hogy erőt adjunk a további próbatételekhez.” – nyilatkozták a szervezők.

Tovább...
 
Majálisoztunk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 03.

ImageLufi, vattacukor, virsli mustárral és ringlispi. – Elengedhetetlen kellékei a majálisozásnak. No, és a köszöntők, amelyekből idén sem volt hiány. Székesfehérváron dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő is köszöntötte a szórakozni vágyókat a Zichy ligetben. A politikus beszédében felhívta a figyelmet arra (amit a legutóbbi közgyűlésen is kiemelt felszólalásában): csak úgy lehet eredményeket elérni, ha a város politikusai összefognak – függetlenül attól, hogy melyik oldalon ülnek.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3021 3022 3023 3024 3025 3026 3027 3028 3029 3030 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33276 - 33286 / 39023