Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szettrablás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

ImageCsak szettrablásra futotta a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE erejéből a férfi röplabda NB I. dupla fordulós hétvége második, vasárnapi mérkőzésén. Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a székesfehérvári gárda a pénteki hazai bajnoki után Csepelre látogatott, ahol mindössze egy center állt a csapat rendelkezésére, azonban Popovits is csupán a bemelegítésig: korábbi sérülése még nem jött rendbe, így nem tudta vállalni a fővárosiak elleni játékot.

Tovább...
 
Elszakadt bokaszalaggal, sántikálva - a dobogó felé Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

ImageSzögliget térségében rendezték meg idén a tájfutók nappali OB selejterző és döntő futamát. A verseny esős időben, hat fokra lehült levegőben zajlott, ami még jobban megnehezítette a versenyzők dolgát. A nehéz, sziklás-köves terep fizikailag és technikailag is sokat követelt a sportolóktól. A csákberényi Takács Csaba mégis remekül szerepelt – bár az ötödik napon már a bokája is bevérzett.

Tovább...
 
Hahó! Rémiszt itt valaki? - Avagy"rémálom" a Bátky-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

Image„...Amikor a felnőttek leoltják a gyerekszoba lámpáját, a szekrényből szörnyek bújnak elő, hogy ijesztgessék a kicsiket. Ezt minden gyerek tudja...” Azt viszont kevesebben sejtik, micsoda jó móka, ha mi magunk öltözhetünk be szellemnek, vámpírnak, boszorkánynak, bármiféle szörnyszülöttnek – ha csak egyetlen éjszakára is – hogy közösen űzzük el a félelmeinket a töklámpások fénye mellett forraltborozva, teázgatva, zsíros kenyeret majszolva, melyeket támogatói jegy vásárlása esetén biztosítunk a résztvevőknek.

Tovább...
 
Rendbeteszik a hadisírokat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

ImageA Hadisírgondozó Iroda finanszírozza azt a programot, amely keretében napokon belül rendbeteszik a hadisírokat Székesfehérváron. Vargha Tamás tanácsnok és Poklosi Péter, a Magyar Hadisírgondozó Szövetség vezetője e témában tartott sajtótájékoztatót, amelyen elhangzott: a hadisírgondozók már befejezték a munkálatokat a Szentlélek katonai temetőben, és számos más fehérvári sírkertben.

Tovább...
 
Magyar Kupa visszavágó Pápán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

Image- Kényes feladat a mai Magyar Kupa visszavágó - mondta honlapunknak dr. Mezey György vezetőedző -, mivel néhány játékosunk pihenésre szorul kisebb sérülések és a szokásos, rossz idő miatti megfázások miatt. Igyekszem azonban ezen játékosok számát minimálisra csökkenteni. A vezetőedző szeretné megmutatni, hogy a Magyar Kupa minden egyes mérkőzését teljes mértékben komolyan veszi a csapat, így vonatkozik ez a Pápa elleni MK visszavágóra is, függetlenül attól, hogy 3 gólos előnnyel utazik a Vidi a holnapi mérkőzésre.

Tovább...
 
Üres zsákba öntik az uniós milliókat Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. október 27.

ImagePelczné Gáll Ildikó hétfői napirend előtti felszólalásában a szocialista vállalkozásfejlesztés sajátságairól beszélt, arról, hogy elsősorban azok a vállalkozók számíthatnak támogatásra, akik valami "totális értelmetlenséggel" pályáznak. A Fidesz frakcióvezető-helyettese példaként megemlítette a Bodrogkeresztúron 40 millió forintért épült 40 centiméteres kilátót, a drégelypalánki kutyafitneszt 120 millió forintért és a 80 millióért újraértelmezett hagyományos dobókockát.

Tovább...
 
Vízóra leolvasás a Fecskeparton, a Felsővárosban és az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. október 27.

ImageA Fejérvíz Zrt. tájékoztatja a fogyasztókat, hogy Székesfehérváron a családi házas fogyasztóknál 2009. október 27-től november 3-ig, a „J” ütemnek megfelelően vízmérő leolvasást végez, mely a következő városrészeket, illetve utcákat érinti:

Tovább...
 
Bővülő nemzetközi kapcsolatok a KJF-en Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 27.

ImageNemzetközi kétoldalú megállapodást írt alá a Kodolányi János Főiskola Észak-Írország fővárosában, Belfastban. A Belfast Metropolitan College (BMC) a legújabb európai felsőoktatási intézmény, amellyel a KJF kommunikáció-médiatudomány, turizmus-vendéglátás, szociális munka, angol nyelvoktatás, távoktatás és felnőttképzés területein kíván hosszútávon együttműködni. A megállapodás aláírásával immár negyvenre nőtt a KJF nemzetközi kétoldalú megállapodásainak száma.

Tovább...
 
Azok a fránya emberhátrányok... Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 27.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 ismét nem találta soros ellenfele emberelőnyös játékának ellenszerét, így ezúttal Bécsből kellett hazatérnünk pont nélkül. - Hiába buzdította a Sapa Fehérvár AV19 csapatát több, mint 100 fehérvári szurkoló, mindössze három és fél percnek kellett eltelnie ahhoz, hogy megszerezze a vezetést a hazai csapat: az első bécsi emberelőnyből Rotter volt eredményes (1-0). A vendégek nagy energiákat mozgósítottak az egyenlítésért, és ennek meg is lett az eredménye: egy kék-fehér fór során Ladányi mattolta Cassivit (1-1).

Tovább...
 
Videoton FC - Debreceni VSC-TEVA 3-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 27.

ImageEz volt az a meccs, amely után, cikk helyett, akár az eredményt is elég volna leírni. Videoton FC - Debrecen 3-0! Persze a beszámoló kötelező, és azok a játékosok is megérdemlik a tények elmesélését, akik sokat tettek a fölényes győzelemért. Igen tettek, és ez a lényeg. A csapat - és ez nem vitásan dr. Mezey György és stábja érdeme - remekül felkészült a meccsre és remekül felkészült az ellenfélből. Már a hét közepétől érezni lehetett, hogy a játékosok nagyon motiváltak, nem győzni szeretnének a bajnok ellen, hanem győzni akarnak.

Tovább...
 
A Fidesz az európai megoldásokra figyel... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 27.

Image"Vezető szlovák politikusok nem először adják tanúbizonyságát annak, hogy fogalmuk sincs Európa, az Európai Unió mibenlétéről. A Fidesz Kárpát-medencei politikája keretében továbbra sem szlovák politikusok nyilatkozataira, hanem az európai megoldásokra figyel. Márpedig az Európai Unión belül nem létezhet kettős mérce: amit lehet például a katalánoknak és más nyugati államokban élő nemzeti közösségeknek, az a Kárpát-medencében élő magyarokat is megilleti." - áll dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében.

 
<< Első < Előző 3021 3022 3023 3024 3025 3026 3027 3028 3029 3030 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33276 - 33286 / 37553