Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Fejér Megyei Közgyűlésen történt... Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2010. május 03.

ImageFejér Megye Közgyűlése ülést tartott, amelyen 41 napirendi pontot fogadtak el. Az eseményt követően dr. Balogh Ibolya, a Fejér Megyei közgyűlés elnöke sajtótájékoztatóját egy fontos bejelentéssel kezdte. Április 27-én, két nappal a választások után, végre napirendre tűzte az Alkotmánybíróság a megyei önkormányzat 2007 áprilisi beadványát. Megvizsgálják a Magyar Köztársaság 2007. évi költségvetéséről szóló törvényt, illetve a megyei önkormányzatok finanszírozására vonatkozó rendelkezések alkotmányosságát.

Tovább...
 
Bolondballagás a Városház téren Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 03.

ImageMesehősökből, filmsztárokból bizony nem volt hiány az idei bolondballagáson. A fiatalok a Városház téren mutatták be jelmezeiket, s versengtek a maskarákkal a százezer forintos fődíjért. A zsűri végül a Lánczos Kornél Gimnázium 12/a osztályának, valamint a Vasvári Pál Gimnázium 12/b osztályának ítélte oda a bankett-hozzájárulást…

Tovább...
 
Gyalogost gázolt egy kamion az M7-en Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 03.

ImageEgy román autóbuszról szállt le az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 33+800 km szelvényben, a Váli-völgyben lévő töltőállomáson egy román nő. Valószínűleg a sztráda túloldalán lévő parkolóba akart átjutni gyalogosan, amikor a középső sávban egy szlovák kamion elgázolta. A baleset következtében a 39 éves nő a helyszínen életét vesztette.

Tovább...
 
Egy kampány krónikája képekben Nyomtatás E-mail
Írta: orbanviktor.hu   
2010. május 03.

Image"Ez a könyv valójában egy történelmi eseményről szól, ennek a mementója." - fogalmazott Orbán Viktor annak a fotóalbumnak a bemutatóján, amely az országgyűlési választásokat megelőző kampánykörútját Az "Egy kampány krónikája - Orbán Viktor 2010" című kiadvány Burger Barna fotográfus munkáit tartalmazza, végigkísérve a Fidesz miniszterelnök-jelöltjét a szövetségeseivel kötött választási szerződés aláírásától kezdve a kampány utolsó napjáig.

Tovább...
 
UGYANAZT TEHETEM, MINT JÉZUS: SZERETHETEK Nyomtatás E-mail
Írta: Barlay Ö. Szabolcs   
2010. május 02.

ImageJézus az Utolsóvacsorán többször is elmondta tanítványainak, hogy őt csak úgy tudják követni, elfogadni, ha elhiszik:”Én és az Atya egy vagyunk”. És valóban, Jézus Szentháromságos életének hite nélkül az egész keresztény rendszer és a katolikus hit csupán szép mesék kimeríthetetlen kincsesbányája lenne. Mennybemenetelig élteti és átfogja hitünket, liturgiánkat. Ez ad értelmet ezeknek a kijelentéseknek is: ”Az Atya szeret engem és én szeretem az Atyát… Úgy szeressétek egymást, ahogy én szeretlek titeket…"

Tovább...
 
Busszal ütközött egy autó a 8-as főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 02.

ImageBuszbalesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat tegnap este. A 8-as főúton Székesfehérvár határában egy személygépkocsi és egy gyerekeket szállító autóbusz ütközött. A balesethez két gépjárműfecskendő, a műszaki mentőszer és a daru kezdte meg a vonulást. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a Csór felől Székesfehérvár felé haladó Fiat Punto személygépkocsi utolérte az előtte haladó, kiránduló gyerekeket szállító Ikarus buszt. A Fiat a jobb elejével hajtott a busz bal hátuljába.

Tovább...
 
Megszenvedett a Rákóczi ellen, de nyert a Vidi! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. május 02.

ImageNehéz meccsen győzött, de a lényeg az, hogy (3-1-re) győzött a Videoton FC Kaposváron. Már a statisztika, az, hogy a Vidi három évtizede nem nyert a Rákóczi vendégeként, önmagában is nehéz meccset, nagy küzdelmet sejtetett. De, teljesen egyértelmű, hogy most nem a számok misztikájáról van szó, számunkra most a bajnoki címért folyó harc az adu ász – az mindent visz. Ezért is nehezítette meg a csapat dolgát a fő rivális Debrecen meccsének dramaturgiája, az, hogy a Loki 0-2-ről fordítva győzte le az MTK-t.

Tovább...
 
Gyorsabban megy százhúsz napirend megtárgyalása, mint hatvané... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 30.

Image- ez derült ki legalábbis a Közgyűlés tegnapi ülésén. A képviselők ugyanis már délután két órakor befejezték az egyeztetéseket. Máskor pedig estig szoktak tárgyalni. Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz frakcióvezetője az ülés végeztével adott interjút a sajtó képviselőinek. Ennek során köszönetet mondott a rendőröknek munkájukért, s kiemelte, hogy az államnak és a kormánynak még vannak feladatai a rendőrség hatékonyabbá tételében.

Tovább...
 
Nózi kutya kiszagolta, elfogta Nyomtatás E-mail
Írta: Németh-Kész Mónika   
2010. április 30.

ImageA Csóri körzeti megbízott Nózi nevű kutyája szimatot fogott, és megtalálta az elrejtett kulcscsomót, meg a mobiltelefon-tokot. Sőt, még a rendőrre támadó bűnözőt is a földre teperte. Mindez persze nem élesben történt, hanem a csóri focipályán egy rendőrkutya bemutató alkalmával.

Tovább...
 
Nívódíjat kapott a Kodolányi János Főiskola Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 30.

„Nemzetközi együttműködési kultúráért” nívódíjat nyert a Kodolányi János Főiskola Erasmus programja. A Nívódíj a főiskola Egész életen át tartó tanulás program támogatásával megvalósuló, kiemelkedő színvonalú európai együttműködését ismeri el. A Nívódíjat tegnap vette át Horváti Éva, a Kodolányi János Főiskola Nemzetközi Intézetének igazgatója a Tempus Közalapítvány Művészeti nevelés az iskolában és az iskolán túl c. konferenciáján Budapesten.

Tovább...
 
Áprilisi sebességrekorderek Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 30.

ImageSebességrekorderek Fejér megyében: Sárbogárdon, az Abai úton április 07-én éjszaka egy VW Passat személygépkocsi a megengedett 50 km/h helyett 117 km/h sebességgel közlekedett. A bírság összege: 130.000.-Ft. Az M7 autópálya bal pályatest 50 km szelvényben április 25-én egy Porsche 911 Carrera gk. a 130 km/h helyett 219 km/h sebességgel közlekedett. A bírság összege 130.000.-Ft Ercsiben, az Érdi úton április 20-án egy Audi személygépkocsi 50 km/h helyett 120 km/h sebességgel közlekedett. A bírság összege: 200.000.-Ft

Tovább...
 
<< Első < Előző 3021 3022 3023 3024 3025 3026 3027 3028 3029 3030 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33287 - 33297 / 39023