Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Elköltözött a Gyámhivatal, valamint az Anyakönyvi és Okmányiroda Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 20.

ImageA tegnapi nappal elköltözött a Polgármesteri Hivatalból a Gyámhivatal, valamint az Anyakönyvi és Okmányiroda. Stettler Zsuzsanna sajtóreferens arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy ettől az időponttól az Anyakönyvi és Okmányiroda valamennyi tevékenységével a dr. Koch László utca 4/B szám alatt, a Gyámhivatal pedig a Városház tér 2. szám alatt fogadja az Ügyfeleket.

 
Lyukas Zászló Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 20.

Image- ezzel a címmel nyílik kiállítás október 22-én, 18 órakor a Malom Házban (Székesfehérvár, Malom utca 7.). A tárlaton ünnepi beszédet mond Vargha Tamás, Székesfehérvár tanácsnoka, a Fidesz választókerületi elnöke. Az esten közreműködik: Buch Tibor színművész. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak a programra!

 
Káosz a fővárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. október 20.

Image"A fővárosban rendkívül súlyos helyzet alakult ki, a város működőképességét nem lehet alkalmi koalíciókötésekkel szinten tartani." - fejtette ki napirend előtti felszólalásában Pokorni Zoltán. Pokorni Zoltán a fővárosi koalíció felbomlásáról szólva kiemelte: nem előzmények nélküli az, aminek most tanúi vagyunk. Mint mondta, az egész országot, minden jóérzésű embert felháborították azok az ügyek, sokak által joggal korrupciós ügyeknek tekintett esetek, amelyek az elmúlt hetekben, hónapokban kerültek napvilágra.

Tovább...
 
Kegyeleti futás és gyaloglás próba Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 19.

ImageAz 1956-os forrdalaom és szabadságharc tiszteletére, valamint Kürthy Csaba testnevelő tanár emlékére kegyeleti utcai futás és gyaloglás próbát szerveznek a Halesz-parkban. A programra holnap, 15 órától kerül sor. Rendezője a Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesületének Fejér Megyei Szervezete, a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség, valamint a Polgármesteri Hivatal Sportirodája.

Tovább...
 
Rendkívüli közgyűlést szeretne a Polgári Frakció Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 19.

ImageA Vásárhelyi lakótelepen kialakult fűtési probléma megoldása érdekében rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezi a Polgári Frakció. Dr. Cser-Palkovics András már el is jutatta erre vonatkozó kérésüket Székesfehérvár polgármesterének. A frakció szerint ugyanis megengedhetetlen, hogy sok száz család (köztük a számlatartozással nem rendelkező fogyasztók is) kerüljön embertelen helyzetbe, s fagyoskodniuk kelljen a gyerekeknek, s idős nyugdíjasoknak is.

Tovább...
 
MTK - Videoton 2-2 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 19.

ImageDöntetlen született a Hungária úton, a Videoton 2-2-re végzett az MTK vendégeként. Duplán roszul kezdődött a mérkőzés: kiderült, az MTK stadionjában alig van fény. Fényszórók nélkül kezdődött a meccs, sokáig az is kérdéses volt, végül be lehet-e majd fejezni. Végül, a 16. percre sikerült elhárítani a hibát, de addig bő öt percet várakoztak is a csapatok a fényre. A szünet az MTK-nak tett jót, igaz, Vidi helyzet után, de azonnal előnyhöz jutottak a fehér mezesek.

Tovább...
 
ÖT PLUSZ JÁRATOT INDÍTOTT AZ ALBA VOLÁN Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 19.

ImageA vasutassztrájk miatt öt plusz járatott indított Budapest felé ma reggel az Alba Volán. Székesfehérvárról Budapestre összesen három busz indult így el: 5 óra 40 perckor, 7 óra 15 perckor és 7 óra 35 perckor. Dunaújvárosból nem kellett rásegítő járatot igénybe venni. A pluszjáratok – igény esetén - a fővárosból visszafelé is közlekednek majd. A buszokon ugyanannyian utaztak a mai napon, mint egy áltagos reggelen...

 
Gyurkó Fanni ismét bajnokságot nyert Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 19.

ImageA hétvégén Aggtelek közelében, Szögligeten rendezték a Magyar Köztársaság Nappali Egyéni Tájfutó Bajnokságát. Az év utolsó, de legrangosabb egyéni bajnokságán komoly székesfehérvári sikerek születtek. - kaptuk a hírt Vékony Andortól, aki elmondta: az ARAK-os tájfutók közül Gyurkó Fanni, folytatta ez évi jó szereplését, s magyar bajnokságot nyert a felnőtt nőknél. A junior férfiaknál Pápai Tamás a negyedik, szenioroknál pedig Pápai János az ötödik helyen végzett.

Tovább...
 
Demonstrálnak a székesfehérvári tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 19.

ImageA Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete, a Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságok Országos Szövetsége, valamint a Fővárosi Tűzoltók Szakszervezete által ma, Budapestre meghirdetett országos tűzoltó demonstráción a székesfehérvári tűzoltóság 40-50 szabadnapos, illetve szabadságon lévő tűzoltóval vesz részt. Bisztricz Anettől megtudtuk, hogy a székesfehérvári tűzoltók tagjai a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének, valamint a székesfehérvári tűzoltó-parancsnokság is a Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságok Országos Szövetségének berkeibe tartozik.

Tovább...
 
Közös kedvezményes belépőjegy a kiállításokra Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvári Egyházmegye   
2009. október 19.

ImageMindennapjainkban érezhetően egyre nehezedő terhet jelent a megélhetés. Számlák kifizetése, ruházkodás, gyógyszerek, étkezés és az élethez szükséges egyéb fontos dolgok beszerzése mellett kultúrára egyre kevesebbet áldozhatunk. Ezt a helyzetet felismerve a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum fenntartója Spányi Antal megyés püspök és Derecskei Andrea a Szinyei és a hazai táj kiállítás főszervezője több kedvezményes lehetőséget biztosítva próbálják elérhetővé tenni minél több látogató számára a kiállításokon bemutatott kulturális kincseket.

Tovább...
 
Lezárták a lehajtó ágat útburkolatjavítás miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 19.

ImageAz M7 autópálya - 63 sz. Szekszárd – Székesfehérvár II rendű főúthoz kapcsolódó jobb oldali lehajtó ága (70451, 70501 j. ágak) Székesfehérvár mellett (Auchan csp.) 2009. október 19-től 2009. október 28-ig le lesz zárva a gépjárműforgalom elől burkolatjavítási munkák miatt. A lehajtó ág lezárását az M7 autópályán már jelzik az Agárdi lehajtó ágnál. A Szekszárd illetve Veszprém felé irányuló teher és személyforgalom a 62 sz. főút - M7 csp. lehajtó ágán keresztül tudja megközelíteni célállomásait.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3021 3022 3023 3024 3025 3026 3027 3028 3029 3030 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33298 - 33308 / 37512