Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megkezdődik a kormányalakítás Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. április 30.

ImageOrbán Viktor, Navracsics Tibor, Varga Mihály és Szijjártó Péter sajtótájékoztatót tartott "Megkezdődik a kormányalakítás folyamata" címmel. Varga Mihályt kérte fel a Miniszterelnökség vezetőjének Orbán Viktor, a Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltje; a politikus államtitkári rangban látja el feladatait - hangzott el Orbán Viktor, Navracsics Tibor és Varga Mihály csütörtöki közös sajtótájékoztatóján. "Navracsics Tibor irányíthatja az új kormányban a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumot, egyben miniszterelnök-helyettes is lesz." - jelentette be Orbán Viktor, a Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltje.

Tovább...
 
A távozó kormány ne ossza szét a Szülőföld Alap pénzét! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 30.

ImageAz MSZP-kormány néhány héttel végleges távozása előtt fel akarja osztani a Szülőföld Alapban rendelkezésre álló több milliárd forint jelentős részét. "Felszólítjuk az MSZP-kormányt, hogy álljon el ettől a tervétől, és hagyja meg annak lehetőségét, hogy az elsöprő társadalmi felhatalmazással hivatalba lépő új kormány a határon túli magyarok szervezeteivel együttműködve döntsön a források felhasználásáról." - áll dr. Cser-Palkovics András a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében.

 
"A közönség nagyon sokat segített" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. április 30.

ImageBár számára a saját góljainak a száma sokadrangú, és kizárólag a csapat győzelme fontos, Bízik Boglárka eddigi legeredményesebb felnőtt NBI-es játákával jelentős szerepet vállalt az Alcoa FKC sikerében az FTC elleni bajnokin. Bogival közvetlenül a mérkőzés után készítettünk interjút…

Tovább...
 
Gőzerővel folyik a munka az utánpótlásban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. április 30.

ImageAz Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia Kercsó Árpád vezetésével lassan három hete, április 12 óta gőzerővel készül, s három korosztályba is érkeztek új játékosok. A kezdeti tapasztalatokról az akadémia vezetőjét, Kercsó Árpádot faggattuk.

Tovább...
 
"Ilyen alapon be lehetne hívni a bolondballagókat is, hogy döntsenek!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 29.

Image„Két fontos problémát szeretnék felvetni.” – kezdte Róth Péter napirend előtti felszólalásában. – „Az egyik, hogy néhány évvel ezelőtt kötöttünk egy megállapodást arról, hogy bevezetjük a napirendi pontok elektronikus közvetítését. Ehhez képest most is hat boríték fekszik előttem az asztalon. A másik pedig, amiről beszélni szeretnék, egy olyan probléma, amely komolytalanná teszi a működésünket: az, hogy miért nem sikerült határidőre kiküldeni számos fontos, városfejlesztéssel foglalkozó napirend anyagát?”

Tovább...
 
A közgyűlés napirendi pontjairól... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 29.

Image28 fő jelenlétében kezdte meg mai ülését Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése. A képviselők által megtárgyalni kívánt, eredetileg benyújtott napirendi pontokról alább tájékozódhatnak olvasóink. A 120 javaslat közül 92-t nyilt ülésen szerettek volna megvitatni a politikusok, a többit pedig zárt ülésre írták ki.

Tovább...
 
Permetezik a gesztenyefákat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 29.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Városgondnoksága gesztenyefák növényvédelmi permetezését végezteti május 3-tól – május 10-ig, 19.00 és 06.00 óra között. Székesfehérvár Megyei Jogú Város jegyzőjének tájékoztatása szerint a felhasználásra kerülő szer (Mirage 45 EC és Rimon 10 EC) a méhekre nem, de a vizekre kifejezetten veszélyes.

 
Ökumenikus kórustalálkozón járt a Vox Mirabilis Kamarakórus Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 29.

ImageA Móri Vegyeskar már több, mint öv éve minden évben megrendezi hagyományos kórustalálkozóját, amelyre rendszeresen meghívnak más együtteseket is. A kórus karnagya – immár két éve – Somlyai Zsombor, aki egyben kántorizál is a szőlő városában. Innen jött az ötlet: akár ötvözni is lehetne e kettőt! Így idén ökumenikus kórustalálkozót tartottak. A programra pedig meghívták a székesfehérvári Vox Mirabilis Kamarakórust is.

Tovább...
 
Össze kell fognunk, s együtt sikeresek lehetünk! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 29.

Image„Az elmúlt évek alatt, parlamenti munkám során azt tapasztaltam, hogy azok a városok tudtak leginkább fejlődni, ahol a politikusok – pártállástól függetlenül – összefogtak a közös cél érdekében.” – mondta felszólalásában dr. Cser-Palkovics András reagálva a közgyűlésen elhangzott jókívánságokra és kérésekre. A Városházán ugyanis többen is gratuláltak a Fidesz országgyűlési képviselőinek: dr. Cser-Palkovics Andrásnak, Vargha Tamásnak és Brájer Évának a választáson elért gyönyörű eredményük miatt.

Tovább...
 
Őri Tóth Istvánra és Papp Lászlóra emlékeztek a képviselők Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 29.

ImageMa reggel kilenc órától üléseznek a székesfehérvári képviselők a Városházán. A közgyűlés egy egyperces néma főhajtással kezdődött: a városatyák így emlékeztek meg a napokban elhunyt Őri Tóth Istvánról és Papp Lászlóról. Őri Tóth István a székesfehérvári fotográfia kiemelkedő képviselője volt: két nemzedék tanulta meg tőle az aranymetszést, amely főprofiljának számított. Székesfehérvár saját halottjának tekinti, s tegnap vettek végső búcsút tőle tisztelői. Papp Lászlót, a TIT ügyvezetőjét pedig ma délután helyezik örök nyugalomra.

 
Gazdit keres egy cicus Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 29.

ImageEz a jólnevelt, barátságos, szobatiszta, fiatal kandúrka gazdát keres. A bájos állat egy panelház pincéjében lakott eddig, ahol egy kisfiú titokban gondozta. A „bújtatott” cicust azonban észrevették szülei, és bár megengedték, hogy átmenetileg a lakásukba költözzön, a cica sajnos nem maradhat tovább náluk. Aki szeretné befogadni, az alábbi telefonszámon érdeklődhet: 70/317-9828.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3021 3022 3023 3024 3025 3026 3027 3028 3029 3030 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33298 - 33308 / 39023