Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Koszorúzás az '56-osok terén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 24.

ImageAz ünnepi megemlékezésre – többek között – az ’56-osok terén is igen nagy tömeg gyűlt össze. Míg a Bazilikánál Vargha Tamás tanácsnok és Horváth Miklósné, a Fidesz városi szervezetének alelnöke (is) helyezett el koszorút, addig itt, az ’56-os emlékműnél Csanády László, a Fidesz városi alelnöke tisztelgett a Fidesz nevében hőseinkre emlékezve.

Tovább...
 
ÜNNEPI MEGEMLÉKEZÉS A BAZILIKA 56-OS KERESZTJÉNÉL Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 24.

ImageA Székesfehérvári Egyházmegyei Hivatal szervezésében idén is ünnepséget rendeztek a Székesegyház oldalánál lévő emlékkeresztnél 1956 hőseinek és áldozatainak tiszteletére. A megemlékezésen – többek között - részt vettek a történelmi egyházak vezetői és a Fidesz helyi delegációja is, hogy leróják tiszteletüket, s az ünnepi műsor után elhelyezzék koszorúikat a kereszt alatt.

Tovább...
 
Magunkat okolhatjuk... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 24.

ImageA technikai hibák és az elszalasztott lehetőségek sorozata okozta az Alcoa FKC vesztét a Népligetben. - véli Pálfay Károly, a csapat sajtóreferense, aki elmondta: A fehérváriaknak ezúttal sem sikerült pontot szerezniük az FTC-RightPhone otthonában. A zöld-fehérek háromgólos félidei vezetés után 33-28-ra nyerték a bajnokság 6. fordulójának záró mérkőzését.

Tovább...
 
Szemfényvesztés a szocialisták "krízisalapja" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 24.

Image"Szemfényvesztés a szocialisták "krízisalapja". Ez valójában az MSZP választási pártkasszája, amit az emberektől elvett pénzből hoztak létre. Egyszeri, néhány ezer forintos kifizetéssel egyetlen magyar család lecsúszását sem lehet megállítani. Elképesztő, hogy az MSZP ezzel a kampányszerű aprópénz-osztogatással palástolja, hogy alkalmatlan kormányzása miatt emberek tízezrei veszítették el munkájukat, hogy családok százezreit fosztják meg szinte minden szociális juttatástól."

Tovább...
 
"A nép ellen nem lehet" Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. október 24.

ImageOrszágzászlót avattak Nagytétényben az 1956-os forradalom évfordulóján: az ünnepségen beszédet mondott Orbán Viktor, a Fidesz elnöke és Szabolcs Attila polgármester. Nagytétényben 1932-ben szintén október 23-án avatták fel az eredeti Országzászlót, amelyet a kommunisták 1948-ban leromboltak. Az újat az eredeti helyszínhez közel, több ezer ünneplő jelenlétében állították fel a történelmi egyházak képviselőinek részvételével.

Tovább...
 
Szambafutball a Sóstói Stadionban Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 24.

ImageMi magyarok, azt szoktuk mondani, vesse bár a sorsa a sárteke bármelyik szegletébe valamely honfitársunkat, biztos, hogy előbb-utóbb, másik magyarral is fog találkozni... A futball világában is mondhatunk hasonlót, csak ott úgy szól az „axióma": brazil játékost mindenhol találni. A „szabályt" igazolja a vasárnapi, Videoton - Debreceni VSC mérkőzés is, hiszen a bajnoki címvédő, illetve a listavezető ászai között is találunk szambafutballistát.

Tovább...
 
A bajnok igazolta a papírformát Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 24.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 kiegyenlített mérkőzést játszott a Klagenfurt otthonában, ám az emberelőnyeivel jobban gazdálkodott a hazai csapat, így mindkét pontot ők szerezték meg. - A hazaiak a mérkõzés elejétõl megpróbálták magukhoz ragadni a kezdeményezést, de eleinte nem találták a ritmust. A hosszú utazás dacáran nem játszott rosszul a Sapa Fehérvár, a védekezésünk jól mûködött, a kapuban pedig Satosaari remekelt. A mieink inkább kontrákkal tudtak veszélyeztetni, de Swette kapus is kitett magáért.

Tovább...
 
Ne a legelesettebbek zsebében kotorásszon az MSZP Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. október 22.

Image"A Fidesz arra kéri a kormánypárti képviselőket, ne a legelesettebbek zsebében kotorásszanak, mert ott már nincs mit keresni!" - emelte ki Czomba Sándor országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján. A Fidesz politikusa mindezt az "egy család, egy segélyezett" kormányzati elvvel kapcsolatban fogalmazta meg.

Tovább...
 
EHF-kupáról az ifiválogatottba Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. október 22.

ImageKilométerhiányra és egyhangúságra egészen biztosan nem panaszkodhat Zsigmond Vivien, az Alcoa FKC 17 éves játékosa. Vivi az elmúlt hétvégén Izmirben járt a felnőtt csapattal, majd hétfő késő este édesapja várta Ferihegyen, hogy egyből Bükre utazzanak, ahol az ifjúsági válogatott edzőtáborához csatlakozott…

Tovább...
 
Megemlékezések Október 23-án Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. október 22.

ImageSzékesfehérvár és Fejér Megye Önkormányzata valamennyi rendező nevében tisztelettel vár mindenkit az 1956-os forradalom és szabadságharc 53. évfordulóján rendezendő székesfehérvári megemlékezésekre.

Tovább...
 
Mentsük meg Zsoltikát! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 22.

ImageNemrég a Fidesz Székesfehérvári Szervezete kérte városunk lakóit arra, hogy segítsenek Ekker Zsoltika őssejt-beültetéséhez. A gyűjtést követően az Aranyeső Alapítvány szervezett “Pünkösdi Focigálát”, hogy az összegyűlt adományokból mihamarabb megvalósulhasson a hármasiker-pár egyetlen életben maradt tagjának életmentő műtétje. Az Alapítvány legközelebb november 23-án szervez jótékonysági programot a Vörösmarty Színházba, ahol Szentpéteri Csilla műsorát tekinthetik meg az érdeklődők.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3021 3022 3023 3024 3025 3026 3027 3028 3029 3030 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33309 - 33319 / 37553