Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Lejárt a lemez! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 19.

Image„Négy év – nyolc program. Ennyit adott ki a miniszterelnök. A programokat, lépéseket, pontokat figyelve megállapíthatjuk, hogy semmi sem úgy valósult meg belőlük, ahogyan azt leírták.” – nyilatkozta Róth Péter, a Fidelitas Fejér Megyei Választmányának elnöke sajtótájékoztatóján.

Tovább...
 
Fogadj örökbe! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 19.

ImageKant szerint: „Szép az, ami érdek nélkül önmagában tetszik.” – Így tehát egy csúnya kiskutyus is lehet bájos, sőt: szívünknek és lelkünknek is tetsző, tehát „szép”. – Az Állatok Világnapján ma még „Csúf Kiskutyaversenyt” is rendeznek Székesfehérváron, a Homoksoron. Az egész napos programokat az az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány szervezi. Lesz kisállat-símogató, munkakutya-bemutató, gyermekprogramok…

Tovább...
 
Vereség Zalaegerszegen Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 19.

Image2-0-ás vereséget szenvedett csapatunk a bajnokság 11. fordulójában a ZTE otthonában. A hazaiak első góljukat a 21. percben szerezték, a végeredményt Waltner állította be a 90. percben büntetőből. A fehérváriak a 61. perctől emberhátrányban játszottak, miután a játékvezető második sárga lapját mutatta fel Vujovicnak (képünkön). Csapatunk 10 emberrel is próbálkozott, küzdött, de ezúttal nem sikerült gólt szerezni. Folytatás kedden a Magyar Kupa visszavágón Debrecenben.

 
172 fiatal verselt a VOKE-ban három napon át Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 19.

ImageNapokon át szavaltak a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár által meghirdetett versmondó verseny résztvevői. Molnár Lászlóné, az intézmény vezetője szerint a gyerekek nagyon jól felkészültek a versenyre, s „létszám-ügyileg” sem lehetett ok panaszra: 172 diák jelentkezett a felhívásra! A zsűri tagja volt Révész Judit (az Aranybulla Könyvtár könyvtárosa), Bognár Mária, Szabó Attiláné, Nyeste Zsanett, Iszkádi Erika (művelődésszervezők), Szekeres Ágnes (drámapedagógus), és Lakatos Ferencné (a Városi Könyvtár könyvtárosa).

Tovább...
 
Újabb erősítés: Nick Martens is az Alba Volán játékosa Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 19.

ImageAz Alba Volán örömmel tájékoztatja szurkolóit, hogy a mai naptól a csapatot erősíti Nick Martens hátvéd, aki közel 100 AHL-mérkőzésen szerepelt, tavaly a Graz, illetve a REV Bremerhaven játékosa volt. - Az amerikai Nick Martens 1982-ben született, ideális testfelépítésű hátvéd, aki 187 cm magas és 90 kg. Pályafutását az NAHL juniorligában kezdte, a Texas Tornado színeiben. A csapattal egyszer alapszakasz-győztes, egyszer pedig a rájátszás nyertese lett.

Tovább...
 
125 éves az Árpád Szakképző Iskola Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 18.

ImageEgész hetes ünnepségsorozattal kedveskedett jelenlegi és volt diákjainak, tanárainak megyénk egyik legrégebbi oktatási intézménye, az Árpád Szakképző Iskola és Kollégium, amely idén ünnepli fennállásának 125. évfordulóját. A programok hétfőn az Oskola utcai emléktábla megkoszorúzásával és a Petőfi utcai emléktábla felavatásával kezdődtek, majd koncertek, retro divatbemutató, vetélkedők, sportversenyek, filmvetítések… szórakoztatták az érdeklődőket.

Tovább...
 
Történelmi séta a Malom Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 18.

ImageGelencsér Ferenc fotóművész kiállításával nyílt meg a székesfehérvári Polgárok Házának galériája ma délelőtt. A tárlatot Demeter Zsófia múzeumigazgató ajánlotta a közönség figyelmébe, aki szerint „méltó és igazságos, hogy ezek a képek, amelyek lakóhelyünket bemutatják, egy közösségi házba kerültek, hiszen mindannyian egy közösséget alkotunk.”

Tovább...
 
Szabolcskának gyűjtöttünk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 18.

ImageJótékonysági estet tartottak a Börgöndpusztán élő Kerpel Szabolcs gyógykezelésére az István Király Általános Iskolában. A kilenc éves kisfiút két évvel ezelőtt egy cross-motoros elütötte, s csak három hét kóma után tért magához. A baleset során viszont maradandó sérüléseket szenvedett – a szakemberek azóta is azért fáradoznak, hogy javítsanak állapotán. A gyermek szeptember óta az István Király Általános Iskola magántanulója, ahol fejlesztő- és logopédiai órákat is vesz.

Tovább...
 
"Én képeket akarok látni a falakon, hogy újra kinyissák elém a világot..." Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 18.

Image- írta Babits Mihály „Örökké a felhők mögött” című versében. Bújjunk hát el mi is a festmény-felhők mögé, kukucsáljunk bele a képekbe, érezzük át a művészet alkotó erejét és a szépség hirdetését! – Hazánkban 2002 óta ünnepeljük október 18-án a Magyar Festészet Napját. Hogy miért e dátum? Mert ekkor van Szent Lukácsnak, a festők védőszentjének névnapja.

Tovább...
 
Gyurcsány és az euró Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 18.

Image"Ha nincs Gyurcsány Ferenc és vele együtt a hazug és alkalmatlan gazdaságpolitika, már euróval fizethetnénk Magyarországon." - olvashatjuk Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének legújabb közleményében, amely így folytatódik: - "2002-ben mindenki, még szocialista politikusok is egyetértettek abban, hogy 2006-ban, de később 2007-ben be lehet vezetni hazánkban az eurót. Ha ez megtörtént volna, akkor a pénzügyi válság sem érintené ennyire mélyen Magyarországot."

 
Jubilál az Osteoporosis Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 18.

Tíz évvel ezelőtt alakult meg a Fejér Megyei Osteoporosis Klub. A kezdeményezők célja akkor (és most is) az volt, hogy az Osteoporosisban szenvedő betegek életkörülményeit javítsák. Ennek érdekében a kezdetek óta több olyan programot is rendeztek, amivel megkönnyítették a hozzájuk csatlakozók életét, felvették a kapcsolatot az országos egyesülettel, s tagjaik közös klubdélutánokon is részt vehettek a Gluténmentes Diétázók Egyesületével. Jubileumi ünnepségüket, s az ahhoz kapcsolódó konferenciájukat tegnap tartották a Megyeházán.

 
<< Első < Előző 3021 3022 3023 3024 3025 3026 3027 3028 3029 3030 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33320 - 33330 / 34752