Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Pályázni lehet a pécsi kollégiumi férőhelyekre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 26.

ImageReménykedhetnek azok a székesfehérvári lakhelyű fiatalok, akiket felvettek Pécsre valamely felsőoktatási intézmény nappali tagozatos képzésére, ám nem sikerült eddig még szállást találniuk. Városunk önkormányzata ugyanis ingyenes kollégiumi férőhelyet biztosít közülük 15 főnek a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban.

Tovább...
 
Sportolj és táborozz Iszkaszentgyörgyön! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 26.

ImageA sport jegyében szervez tábort Iszkaszentgyörgyön a helyi önkormányzat augusztus 24-től augusztus 30-ig. A programban röplabda- és fociedzések szerepelnek, s pihenésképpen ismerkedés az Internet világával. A jelentkezési lap a www.iszkaszentgyorgy.hu honlapról tölthető le, a részletes foglalkozási menet pedig alább olvasható.

Tovább...
 
Country Fesztivál Gárdonyban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 26.

A country-rajongók ma este még élvezhetik kedvenc zenéjüket Gárdonyban, a Polgármesterei Hivatal mögötti parkolóban. Éjjel 22 órakor aztán bezárul a XIII. Country Fesztivál, amely nemcsak e műfaj kedvelőit vonzza a városba, hanem mindenkit, aki egy kirakodó vásáros, nyári vízparti forgatagban szeretne kikapcsolódni. S, hogy ne csak a zene legyen élvezetes: a koncertek alatt a Footloose Linedance Club, Szeged Linedance Klub és a Thunderfoot Linedance Club táncosai szórakoztatják a közönséget.

 
Ismét kinyílik a Vajda János Könyvesbolt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 26.

ImageA Vajda János Könyvesbolt Székesfehérvár egyik meghatározó kulturális létesítménye, amely nemcsak könyvkereskedésként, hanem irodalmi- és gyermekprogramok helyszínéül is szolgál évek óta. Az üzlet a tulajdonosi viszonyok változása miatt néhány hónapig zárva volt, kedden viszont ismét kinyitja kapuit. Az hivatalos megnyitóra 17 órakor kerül sor, amelyen a Líra hálózat képviselői is jelen lesznek - mivel hozzájuk csatlakozott az üzlet. A látogatókat ráadásul egy nyári akcióval várják: közel 1000 olvasmányt kínálnak 400 Ft-os egységáron.

Tovább...
 
A Siófok elleni kezdőcsapat Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 26.

ImageVezetőedzőnk, Disztl László kihirdette az új bajnokság első fordulójában ma este 20 órakor Siófokon pályára lépő kezdőcsapatunk összeállítását. A frissen igazolt játékosok közül Pavlicic és Vujovic is bekerült a kezdők közé. FC Fehérvár: Sebők Zsolt – Lázár Pál, Koller Ákos, Horváth Gábor, Mohl Dávid - Nagy Dániel, Farkas Balázs, Sifter Tamás, Milan Pavlicic – Sitku Illés, Goran Vujovic

 
Egyértelmű választ kér a Polgári Frakció Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 25.

Image„Végre van egy olyan tulajdonos,aki valóban értéket hoz a városba, és értéket is akar előállítani.” – nyugtázta örömmel Dr. Cser-Palkovics András választókerületi elnök a Sóstói Stadion előtt tartott sajtótájékoztatóján – „ Egy olyan tulajdonos, aki a fehérvári utánpótlásra és a helyi tömegbázisra támaszkodva akarja felépíteni a futballklubot, amely több, mint egy sportklub, hiszen a tulajdonos többek között kulturális rendezvényt szervez, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal is együttműködési megállapodást kötött, tehát a szolidaritás területén is egyértelműen letesz valamit az asztalra.”

Tovább...
 
Gurulnak majd a mázsás kövek... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 25.

ImageTökéletes egészségi állapotban van Fekete László, aki miatt sokan aggódtak a legutóbbi műtétje után. Ő viszont nem az a típus, aki csak úgy hagyja, hogy „törődjenek” vele, s „pihenni küldjék”. Fiaival már hónapok óta dobálja a kőgolyókat – edzenek a holnapi Erős Emberek Versenyére, amelyet idén nem a székesfehérvári Zichy-ligetben rendeznek meg, hanem a Bregyó-közi Sportcentrumban.

Tovább...
 
Augusztus végéig kell leadni az új adatlapokat Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. július 25.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata módosította „lakás rendeletét”: 2008. szeptember 1. után a Lakás- és Vagyongazdálkodási Bizottság a bérlőkijelölés során a lakásra várók 2008. május 1. előtt benyújtott adatlapját csak abban az esetben veszi figyelembe, ha az új adatlapon megújították igénylésüket.

Tovább...
 
Példaértékű tulajdonosi döntések Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 25.

ImageVargha Tamás választókerületi elnök több tekintetben is elégedett az FC Fehérvár tulajdonosi viszonyainak változásaival és a vezetőség döntéseivel. Rendkívül jó választásnak tartja például azt, hogy az „István a király” rockoperát a székesfehérvári közönség is megtekintheti a Sóstói Stadionban, valamint példaértékűnek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az FC Fehérvár közötti együttműködést.

Tovább...
 
Megvannak a felvételi ponthatárok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 25.

ImageMa már minden diák tudja, hogy elegendő pontot szerzett-e a kiválasztott felsőoktatási intézménybe való bejutáshoz. Tegnap este ugyanis hivatalosan is közzétették a ponthatárokat. Idén 96.000 diák szeretett volna továbbtanulni, s 82.000 fiatalnak meg is valósulhat e terve. Közülük 56.000-ren nyerték el az állami finanszírozású képzésben való részvétel jogát.

Tovább...
 
Ki mellett áll az MSZP és az SZDSZ a fehérvári foci ügyében? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 25.

ImageGál Péter Pál, a Sportbizottság elnöke tegnap az FC Fehérvár körüli tulajdonosi szerkezet átalakulásának pozitív következményeiről, a vezetőség mintaértékű tevékenységéről, valamint a klubbal kapcsolatban folyó perek rendezéséről tartott sajtótájékoztatót. Ennek során kérte az MSZP-s és az SZDSZ-es képviselőket, hogy nyilatkozzanak, mi mellett állnak ki: a fehérvári foci jövője és fejlődése mellett, avagy Viniczai Tibor gáncsoskodásának következményeit szeretnék felvállalni.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3021 3022 3023 3024 3025 3026 3027 3028 3029 3030 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33320 - 33330 / 33956