Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ismét győzött a Paks Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 03.

ImageNem sikerült egyenlítenie az Albacomp kosárlabda csapatának Pakson. A fehérvári fiúk szerdán kikaptak az Atomerőmű SE csapatától, így nagyon fontos lett volna, hogy ma idegenben nyerjenek. A végeredmény azonban 94:75 lett a paksiak javára, akik így 2:0-ra vezetnek a negyeddöntőben, s már csak egy győzelem hiányzik ahhoz, hogy az első négy közé bejussanak. Az Albacomp egyetlen esélye a továbbjutáshoz, hogy zsinórban egymás után háromszor nyerjen.

Tovább...
 
Vereséget szenvedtek a kézilabdás lányok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 02.

Kikapott a Fehérép-Alcoa FKC együttese a debreceni találkozón ma délután. A női kézilabda NB I rangadón 36-31-re nyert a DVSC-AQUATICUM. A fehérvári lányok ugyan még mindig nem állnak rosszul a tabellán, de azért még három meccset meg kell nyerniük ahhoz, hogy a 4. helyüket tartani tudják.

 
Megszakadt a győzelmi sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 02.

Hét győzelem után megszakad a Fehérvár FC győzelmi sorozata. Néhány perccel ezelőtt ért véget a Fehérvár FC újpesti vendégszereplésének, ahol sajnos 1-0 arányban kikaptak a piros-kékek. 

Tovább...
 
A Fehérép-Alcoa új vezetőedzője: Sótonyi László Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 02.

Sótonyi Lászlót választották meg a Fehérép-Alcoa FKC női kézilabda-csapat új vezetőedzőjévé, aki az utóbbi három szezonban a százhalombattai férfi kézilabdázókat irányította. Sótonyi Lászlóval két éves szerződés kötött a Fehérép.

 
Pályázati felhívás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 02.

A Székesfehérvári Vasárnapi Iskola Talentum pályázatot hirdet a Vasárnapi iskolások számára Bibliai történetekről/személyekről/ keresztény életvitelről szóló írásművek, zenék, rajzok, színdarabok, kreatív tárgyak megalkotására.

Tovább...
 
Majális - mint mindig Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 01.

ImageMondhatnám, hogy az idei majális különbözött a többitől, de hazudnék. Ugyanúgy a lufi, a vattacukor, a sült húsok illata telítette be Székesfehérvár belvárosát, mint az előző években. Árusok és bábelőadások, ugrálóvár és koncert-hegyek. De az, hogy "szokásos", nem feltétlenül egyenlő a "rossz" - kifejezéssel.

Tovább...
 
Botrányosan, de győzött a Paks Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 01.

ImageGyőzött az Atomerőmű SE az UNIQA férfi kosárlabda NB I rájátszásának negyeddöntőjében. A mérkőzés rendkívül szoros volt, a második negyedben pedig többször ítéltek jogtalanul a bírók támadóhibát a hazai játékosok ellen. Ez persze nem tetszett a fehérvári közönségnek, amelyet hangos szidalmakkal és repülő tárgyakkal jeleztek is.

Tovább...
 
"A titkom a megelégedettség" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 01.

ImageUgrits Tamás irodaigazgató volt a vendég a Szent István Művelődési Ház legutóbbi disputáján. A püspöki tanácsosról általában nem tudnak túl sok személyes dolgot a hívek, mivel inkább a háttérbe húzódik, és minden pillanatban a szolgálatnak él. Ezért is számított olyan különlegesnek az az est, amelyen ő kapta a főszerepet. S nem, mint hivatalban lévő pap, hanem mint ember. Életútja, családi háttere, gondolatai, s persze mindaz, amely munkájának támaszául szolgál, s hivatása felé irányította.

Tovább...
 
A Fejér megyei diákok most is diadalmaskodtak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 01.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén is megrendezte a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt. A megmérettetés helyszíne most először Budapesten volt, a Hungexpo területén, ahol villanyszerelő, asztalos, fodrász és cukrász szakmában mérték össze tudásukat a diákok. Fejér megyéből öt tanuló vett részt a versenyen, akik közül hárman dobogós helyezést értek el.

Tovább...
 
Flóra ünnepét, a tavaszt köszöntik május elsejétől a táci Gorsiumban Nyomtatás E-mail
Írta: Vakler Lajos   
2008. május 01.

ImageA Gorsium régészeti park alapításának 50. esztendejében színes és változatos programokra várják az érdeklődőket.

Tovább...
 
Lelkésznek készült, most pedig szobrokat készít és verseket ír Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 01.

Image„Árnyék és fény között” – ezzel a címmel tartottak irodalmi délutánt a Székesfehérvári Evangélikus Gyülekezetben. Ennek során Szemerei Gábor megzenésített költeményeit hallhatták a hívek, méghozzá családja tolmácsolásában. A verseket felesége ültette át a kották világába, gyermekei pedig gitárral és énekkel támogatták a produkciót. Ezen kívül különleges – többnyire mobil – fafaragásait is bemutatta a közönségnek, amelyek igen nagy sikert arattak.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33331 - 33341 / 33357