Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Times Square-en a magyar rövidfilm Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 17.

ImageVadócz Péter: Színes Európa (Colorful EU) című rövidfilmje nyerte el a Metropolis Art Prize zsűrijének különdíját (special mention). A zsűri elnöke Isabella Rossellini volt. A díjazott filmeket – a zsűri jelenlétében – december 17-én, este 7 órától vetítik a New York-i Times Square-en. Ez a Colorful EU eddigi tizenharmadik díja, amelyet összesen 122 fesztivál versenyprogramjában való részvétel során szerzett.

Tovább...
 
"Add kölcsön a szemed" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 17.

ImageReményik Sándor verseivel színesített, „Karácsony-ízű”, irodalmi, zenés estre várja az érdeklődőket ma este, 17:30-tól a székesfehérvári Közéleti Kör. A program házigazdája Barlay Ödön Szabolcs lesz. A rendezvény helyszínéül a Hermann László Zeneiskola szolgál, ahol agapé és ünnepi könyvvásár is várja a látogatókat.

Tovább...
 
A fiatalok megoldották a feladatukat Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. december 17.

Image2009 utolsó tétmérkőzésén az NBI/B-s VKLSE Győr otthonában nyert magabiztosan az Alcoa FKC. A Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé jutásért vívott találkozót követő értékelésében Sótonyi László egyrészt hiányérzetének adott hangot, másrészt kiemelte a kapusok jó teljesítményét és a fiatalok fegyelmezett és hasznos játékát.

Tovább...
 
Fát loptak, tolvajok járták a boltokat és a házakat... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 17.

ImageEgy 32 éves dégi férfi ittas állapotban összevitatkozott a szüleivel, majd édesanyját deréktájon egy késsel megszúrta, édesapját pedig ütlegelte… Lakásán loptak meg egy idős férfit… Szabálysértési őrizetbe vettek a rendőrök két sárbogárdi férfit és két sárbogárdi nőt, akik egy fasornál egy motoros láncfűrésszel kb. 450 kg akác és egyéb fajta fát vágtak ki, illetve tulajdonítottak el… - csak néhány a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság hírei közül.

Tovább...
 
U-Mobitelco Cluj-Napoca - Albacomp 109-82 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 16.

ImageKommentár nélkül: U-Mobitelco Cluj-Napoca - Albacomp 109-82 (25-19, 23-16, 24-30, 37-17) Albacomp: Hanga 11, Toya 4, Radovic 18/12, Bódi 14/6, Banks 5/3 Cs:Simon 6, Keller 10, Antal 7/3, Madár 2, Fodor 3/3, Kertész 2

 
Ismét üléseznek a városatyák Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 16.

ImageA holnapi napon ismét együtt láthatjuk Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlését. A képviselők 8.00 órai kezdettel gyűlnek össze a Városháza Nagytermében, hogy megvitassák a városunkat érintő fő kérdéseket. Tanácskozásuk pedig - kivételesen - nem ígérkezik túlságosan hosszúnak, hiszen a tervek szerint 44 napirendi pontot tekintenek majd át.

Tovább...
 
Csatornába hajtott kisteherautó sofőrjét mentették ki a tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 16.

A székesfehérvári tűzoltókat szerdán a reggeli 6 órás szolgálatváltást követően a délelőtt folyamán három közlekedési balesethez riasztották. A 62-es főúton az M7-es felüljárónál két személygépkocsi ütközött, ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek. A 81-es főúton, Sárkeresztes közelében egy mikrobusz borult fel, személyi sérülés nem történt. A 63-as főúton, Aba és Sárkeresztes között, a Dinnyés-Kajtori csatornába hajtott egy kisteherautó, amelynek sofőrje a roncsba szorult, a hideg víz pedig beömlött a járműbe.

Tovább...
 
TEADÉLUTÁN A VÁROSVÉDŐKKEL Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 16.

ImageA Székesfehérvári Városszépítő-, és Védő Egyesület - folytatva 13 éve elkezdett népszerű sorozatát - Városvédő Teadélutánra várja az érdeklődőket. A rendezvényt ma, 17:00-kor tartják a Vörösmarty Színház Premier Kávézójában. Az illatos tea és aprósütemény mellett folytatott beszélgetés témája a napokban megjelent „Székesfehérvár” műemléki topográfia lesz. Az est vendége: az úttörő jelentőségű, hasznos mű ötletgazdája, szerkesztője: Dr. Entz Géza Antal művészettörténész.

Tovább...
 
A Videoton az NB I-ben és a másodosztályban is az ősz legsportszerűbb csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. december 16.

ImageAz NB I-ben és az NB II-ben egyaránt a Videoton vezeti a bajnokság Fair Play-ranglistáját. Az élvonalban és a másodosztályban - az ellenőri jelentések alapján - is a Vidi bizonyult ősszel a legsportszerűbb csapatnak. A Videoton a Soproni Ligában az MTK-t és a Kecskemétet előzi meg, míg - a Keleti-csoport legjobbjánál, a REAC-nál is jobb mutatóval álló - Videoton FC II mögött az Ajka és a Kozármisleny végzett.

 
TISPOL adatok Fejérből - elszineződött a szonda Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 16.

Image„European Operation Alcohol&Drugs” TISPOL akciót tartottak Fejér megyében az elmúlt napok során. Az ellenőrzés az ittas állapotban, valamint a vezetésre hátrányosan ható szer befolyása alatt történő járművezetés ellenőrzésére irányult. Az akcióban Fejér megyében összesen 134 rendőr és 6 polgárőr vett részt. A három nap alatt 818 járművezetőnél ellenőrizték az alkoholfogyasztást. A szonda 23 esetben mutatott pozitív értéket.

Tovább...
 
Mesevilágom - kiállítás a Möbiusban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 16.

ImagePintér Dóra terméktervező alkotásaiból nyílik kiállítás december 19-én (szombaton), 19 órakor a székesfehérvári Café Möbiusban. A "Mesevilágom" című tárlatot Dr. Gelencsér József, a Fejér Megyei Múzeumegyesület elnöke nyitja meg.

 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33331 - 33341 / 38011