Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
KITÜNTETTÉK DR. BALOGH IBOLYA MEGYEI ELNÖKÖT Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 18.

ImageA Katasztrófavédelem országos parancsnoka, dr. Tatár Attila tűzoltó altábornagy által adományozott kitüntetést és emlékérmet vehetett át dr. Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a Természeti Katasztrófák Elleni Védekezés Világnapján. - kaptuk a hírt Csathó Barna kommunikációs referenstől - A fehérvári tűzoltó laktanyában tartott ünnepségen szó esett környezeti felelősségünkről, teendőinkről a megelőzés érdekében, és díjakat is osztottak rajzpályázaton nyertes gyermekeknek.

Tovább...
 
Országos missziós gyűjtés Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvári Egyházmegye   
2009. október 18.

ImageMinden év októberében, idén október 18-án az ország valamennyi katolikus templomában a perselypénzt a missziók javára fordítják. „Menjetek, tegyetek tanítványommá minden népet!” – hangzik Jézus búcsúszava Máté evangéliumában. Ezt a felhívást követik a világ számos országában tevékenykedõ misszionáriusok, akiknek célja az emberi szabadságjogokat tiszteletben tartva Krisztus Örömhírének továbbadása az egész földkerekségen.

Tovább...
 
Két sorozat között Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. október 18.

ImageA törökországi túrával sikeres időszakot zárt le az Alcoa FKC, hiszen két hét alatt négy győztes mérkőzést vívott. A válogatott program miatti rövid szünet után aztán újabb fontos sorozat vár a fehérváriakra: jövő szerdától november 11-ig – azaz három hét alatt – hét tétmérkőzést játszanak. Kovács Angélával, a csapat jobbszélsőjével vissza- és előre tekintettünk…

Tovább...
 
Üdülőház borult lángba Fehérvárcsurgónál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 18.

ImageTűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Fehérvárcsurgó határában a víztározónál lévő üdülőtelepen egy körülbelül 25 négyzetméteres faház teljes terjedelmében égett. A tűzoltóknak sikerült megakadályozniuk, hogy a lángok a mintegy 2 méterrel távolabb lévő másik, szintén palafedésű faházra átterjedjenek. A tűzben a kigyulladt faház leégett. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Albacomp - Dombóvár KC 104-100 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 18.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - Dombóvár KC 104-100 (32-22, 26-31, 23-21, 23-26) Székesfehérvár, 2300 néző Játékvezetők: Benczur, Király, Gorka Albacomp: Simon 23/9, Hanga 19, Radovic 28/3, Lee 21/9, Keller 2 Cs: Antal, Bódi 5/3, Bonner 6/6, Fodor Dombóvár: Legrange 25/6, Deák 2, Walker 22, Panta 14/6, Jones 26 Cs: Spencer, Szőke 11/3, Balogh, Csirke

 
Oszkó és Székely becsapta a kórházakat és a betegeket Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. október 18.

Image"A 2010-es költségvetést nemcsak a politikusok és a szakma, hanem az ezzel foglalkozó hivatalos szervek is rossznak, elfogadhatatlannak és megalapozatlannak tartják." - közölte Pesti Imre fideszes szakpolitikus szombati sajtótájékoztatóján. Szavai szerint az egészségügy költségvetése "durván elszaladt", hiszen a 8, 8 milliárd forintra tervezett hiány már most több mint 100 milliárd forint, év végére pedig az eredetileg kalkuláltnak mintegy 15-20-szorosa várható.

Tovább...
 
Ismét az aktuális listavezető ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 18.

ImageSalzburgban jó teljesítményt nyújtott a Sapa Fehérvár AV19 csapata, ám pontot nem sikerült szerezni. Vasárnap, a tabella élén álló Linz ellen is szükség lesz a fiúk minden tudására ahhoz, hogy sikert lehessen elérni. "Salzburgban nem mindig elég a jó játék a győzelemhez" - kommentálta Énekes Lajos, pályaedző a pénteken történteket. "Az első harmadban többet volt a korong a hazaiaknál, de tulajdonképpen kiegyenlített volt a találkozó. A középső felvonásban egyértelműen mi voltunk a jobbak, külön örömteli volt, hogy hamar válaszoltunk a Red Bull második találatára."

Tovább...
 
Távfűtés áfája - több tízer forintot spórolhattak volna a családok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 18.

Image"A Fidesz több mint egy éve követeli a távfűtés áfájának 5 százalékra csökkentését. Éppen ideje lenne, hogy végre a kormány és az MSZP is felsorakozzon a kezdeményezés mögé, erre azonban kevés az esély. Bár folyton megígérik az 5 százalékos távhő-áfát, amikor dönteni kell róla, mindig visszakoznak. Legutóbb éppen múlt hétfőn szavazták le a szocialisták az Országgyűlésben ezt az indítványt. Ha tavaly elfogadták volna a Fidesz javaslatát, a magyar családok már eddig is több tízezer forintot spórolhattak volna."

Tovább...
 
Megjött a válogatott, itthon van Présinger! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 18.

ImageJóval több, mint ezer ember várta Ferihegyen a Rómán keresztül hazaérkező világbajnoki bronzérmes junior-válogatottat. A 2A terminál előcsarnoka kicsinek bizonyult, rengetegen vacogtak kint a szabad levegőn, türelmesen kivárva a gép félórás késését is. „Amikor indultak, hárman voltunk itt" - mondta az egyik szurkoló, aki, bár alkalmasint kritikának szánta a szavait, beletrafált a lényegbe: láttatta, hogy a magyar futball szurkolói mennyire kiéhezettek a sikerre, de azt is, Egervári Sándor csapata az elmúlt bő két hétben az ország kedvence lett.

Tovább...
 
Hosszú túra Salzburgba Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 16.

ImageKedden remek játékkal győzte le a Villach csapatát a Sapa Fehérvár. Pénteken újabb idegenbeli próbatétel vár a mieinkre, a tabellán éppen mögöttünk álló Red Bull Salzburg otthonában. Jarmo Tolvanen vezetőedző - érthető módon - jó emlékeket őriz a hét eleji fellépésről. "A csapat jól teljesített, megmutattuk, hogy bárki ellen eséllyel vehetjük fel a küzdelmet ebben a ilgában. Eddig az idény során általában nem sikerült sok gólt szereznünk, így az öt találatunk mindenképpen előrelépésnek számít. Ráadásul az átlagosnál többször is alakítottun kki gólszerzési lehetőséget."

Tovább...
 
Javaslatok az olcsóbb kampányra Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. október 16.

Image"Négypárti egyeztetést kezdeményez a Fidesz az átláthatóbb és takarékosabb kampány érdekében." - mondta pénteki sajtótájékoztatóján Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója. Azért kezdeményez négypárti egyeztetést a Fidesz, mert - mint Nyitrai Zsolt megfogalmazta - aggasztó jeleket látnak a durva és levadászós kampány kialakulására, aminek lehetőségéről az egyik országos napilap már beszámolt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33353 - 33363 / 37553