Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Közlemény az MLSZ, és a Fehérvár FC kft. találkozójáról Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 22.

Image2008. július 21.-én találkozott a Magyar Labdarugó Szövetség (MLSZ) képviselője a Fehérvár FC Kft. jogi képviselőivel, annak érdekében, hogy a tisztázzák, van-e bármilyen hatással a Fehérvár FC Kft. szervezeti működésére a Fejér Megyei Bíróság nem jogerős múlt heti döntése. Mindenek előtt megállapításra került, hogy nem felel meg a valóságnak Gál László Róbert azon állítása, hogy az MLSZ a bírósági döntés nyomán őt tekintené bármilyen formában is a Fehérvár FC ügyvezetőjének.

Tovább...
 
Portré - Pintérné Koczó Zsófia Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 22.

ImageAmikor női lelkészt látok, mindig elcsodálkozom azon, hogy mennyi erő és hit kell ahhoz, hogy valaki ezt a hivatást válassza. Mert azért csak meg kell küzdeni az előítéletekkel, ki kell harcolni a gyülekezet elfogadását – a hívekét, akik megszokták, hogy férfi vezetőjük van - bár mostanában egyre több hölgyet látok prédikálni. Ezért is indítottottuk el a „Lelkésznő Portré” sorozatot, hogy feltérképezzük, kit mi vonzott erre a pályára, s milyen nehézségeket görgetett elé női volta.

Tovább...
 
Honlapja lett a Vadmadárkórháznak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 22.

ImageMostantól saját honlapja van a Takarodó úti Állatotthonban működő Vadmadárkórháznak. A HEROSZ állatmenhely e célból elkülönített részlegén jelenleg egy hattyút gondoznak, amelyet a fiókáik közül lőttek ki gondatlan, gonosz emberek. A www.vadmadarkorhaz.hu című portálon a nevelési programon kívül azt is megtudhatják a természetbarátok, hogy mit kell tenni akkor, ha sérült madarat találnak, illetve a szerkesztők a vadmadarakkal kapcsolatban több fontos információt is megosztanak az olvasókkal.

Tovább...
 
Oszlopnak ütközött egy Maruti az Új Csóri úton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvívő   
2008. július 22.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat hétfőn délután. Székesfehérváron, az Új Csóri úton egy Suzuki Maruti személygépkocsi az út menti beton lámpaoszlopnak ütközött, és kettétörte azt. A megdőlt oszlop az út fölé dőlt. Az autóban utazó idős nőt a mentők emelték ki a kocsiból. Őt és a Marutit vezető idős férfit kórházba szállították.

 
Legyél Te a Borkirálynő! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 21.

ImageA székesfehérvári Noé - Hegyi Szent István Borlovagrend immár hetedik alkalommal rendezi meg Borkirálynő választását " Bacchus csak Téged választhat!” mottóval. A verseny kétfordulós programot foglal magában: a jelentkezők az elődöntős során tesztet írnak szőlészet-borászat témakörben, majd a legjobb három eredményt elért jelölt egy nyilvános döntőn méri össze elméleti és gyakorlati tudását.

Tovább...
 
Egyre népszerűbb a Kodolányi és a Balassi Intézet Nyári egyeteme Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Tóth Bence PR-referens   
2008. július 21.

ImageÖtödik alkalommal rendezi meg a Kodolányi János Főiskola és a Balassi Intézet Hungarológiai Nyári egyetemet 2008. július 21. és augusztus 17. között. Magyarország turisztikai szempontból két legismertebb pontján, Budapesten és Székesfehérváron, négy héten keresztül tanulnak a jelentkezők magyart mint idegen nyelvet és országismeretet, előadásokon, kulturális és országjáró programokon.

Tovább...
 
NK Osijek-FC Fehérvár 2-0 - jöhet a pazar előadás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 21.

ImageA bajnokság előtti utolsó „igazi” felkészülési mérkőzésén, a horvátországi Beliscén 2-0-s vereséget szenvedett a Vidi. Az NK Osijek – a miénknél erősebb, horvát bajnokság ötödik helyezettje – elleni találkozó kiegyenlített erők küzdelmét hozta, amire kétségtelenül rányomta a bélyegét, hogy a hazaiak, a Horváth Gábor szabálytalansága nyomán megítélt büntetőből, már a 6. percben vezetéshez jutottak.

Tovább...
 
Családi ház tetőszerkezete gyulladt ki Sukorón Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény- Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 21.

Lángra kapott egy családi ház tetőszerkezete hétfőn hajnalban Sukorón. A Móga János utcában lévő, körülbelül 100 négyzetméteres családi ház tetőszerkezetébe valószínűleg belecsapott a villám a hajnali viharban, amelytől meggyulladt a tető. A tűzben a cserépfedésű tetőszerkezet körülbelül 10 négyzetméteren rongálódott meg, a lángok a beépített tetőtérre nem terjedt át. Személyi sérülés nem történt.

 
Pop Strand  kedvezmény Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 21.

ImageÖrülhetnek a zenekedvelő gárdonyiak. A város állandó lakói ugyanis – Gárdony Város Képviselő-testületének döntésének köszönhetően - 50%-os engedménnyel vehetnek részt az Agárdi Pop Strandon idén nyáron megrendezésre kerülő koncerteken. A kedvezmény igénybe vételének feltétele az érvényes lakcímkártya felmutatása jegy-vásárláskor.

 
Elkészült a "Kosztolányi Istene" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 21.

Image„...Úgy érzem én barátom, hogy a porban, hol lelkek és göröngyök közt botoltam, mégiscsak egy nagy ismeretlen Úrnak vendége voltam...” - Barlay Ö. Szabolcs, Fejér megye talán leghíresebb tudós paptanára befejezte Kosztolányi Dezsőről írt tanulmányát. Ahogy az eddigi részleteket, úgy a záró akkordot is közkinccsé tesszük Szabolcs atya jóságának köszönhetően:  

Tovább...
 
Lábonálló gabona égett Sárszentmihályon Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 21.

ImageLábonálló búza borult lángba szombaton délután Sárszentmihályon. A székesfehérvári tűzoltók II-es kiemelt fokozatban, három gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak a káresethez. A tűz veszélyeztette a környező lakóházakat, de a tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a lángokat sikerült időben megfékezni. A körülbelül 15 hektáros búzatáblának mintegy 80%-a a lángok martalékává vált.

 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33353 - 33363 / 33956