Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Egy este - Szabolcskáért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 16.

Image„Segítsünk ezen a kisfiún!” – hívott fel nemrég Balsay István, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke, aki a súlyos balesetet szenvedő Kerpel Szabolcs gyógykezelését szerette volna megkönnyíteni valamiképpen. Értendő ez „anyagilag”, hiszen a cross-motor, amelyet vezetője a gyermek felett „átugratott”, maradandó sérüléseket okozott, s a rehabilitáció súlyos költségeket ró a családra.

Tovább...
 
Mattoltak a diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 16.

Több dobogós helyezést is elértek a Németh László Általános Iskola diákjai az Újszászon megrendezett Fekete József Sakk Emlékversenyen. A hétfordulós, svájci rendszerű megmérettetésen a hatodik osztályos Albrecht Gábor aranyérmet szerzett, a másodikas László Dalma, az ötödikes László Debora, a hatodikos Csire Bence és a hetedikes Sármai Zsolt pedig ezüstöt. Rajtuk kívül a második osztályos Szűcs Edina és a hetedikes Környei Dávid is dobogóra állhatott bronzérmével.

 
Derek Couture: "Mit mondjak, ez izgalmas volt..." Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 16.

ImageAz Alba Volán új csatára még nem játszhatott a Vienna Capitals ellen. A lelátóról azonban szurkolt új társainak, a kilátogató mintegy 3000 drukkerrel együtt izgulta végig a nem mindennapi találkozót. - A videómegosztó oldalakon jónéhány verekedős videó látható a szélsőről, így egyes fórumokon - és a sajtóban - is verőlegényként, terminátorként aposztofálták a támadót.

Tovább...
 
Ligakupa - százszázalékos a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 16.

ImageMásodik mérkőzése után is százszázalékos a címvédő FC Fehérvár a Ligakupában. Csapatunk - Lattenstein és Disztl Dávid (képünkön) góljaival - Baktalórántházán győzött 2-0-ra: jöhet a Fradi! - A Ligakupa második fordulójában, Baktalórántházán vívott mérkőzésen az ezúttal Sándor István által irányított csapatunk jól, lendületesen kezdett, de a folytatásban sajnos "idomult" a baktalórántháziak szürke játékához.

Tovább...
 
Érdektelenség a városvezetés részéről (?) Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 15.

Image„Sajnálatos, hogy a város egyik legfontosabb bizottsági ülésén nem jelent meg senki sem a városvezetés részéről!” – véli Róth Péter, a frissen alakult Gazdasági Bizottság egyik tagja. A Bizottság ma délután tartotta első, alakuló ülését, amelyen a tagok meghatározták, hogy ezentúl szerdánként, 15 órakor gyűlnek össze. Ezen kívül megállapították az állandó meghívottak körét – civil szervezetek vezetőit, a Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a VOSZ képviselőit is.

Tovább...
 
Újabb hírek a választmányi ülésről Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. október 15.

ImageA Fidelitas soron következő Országos Választmánya 2008. november 7-8-ig a festői szépségű Sárospatak városában kerül megrendezésre. - November 7-én délután a regisztráció után a Comenius Tanítóképző Főiskola Kollégiumában foglalhatjátok el a szálláshelyet. A vacsorának - ami egy eredeti, hazai borkóstolóval lesz megspékelve, majd a zenés-táncos mulatságunknak a nem olyan régen átadott - Újbástya Rendezvénycentrum ad majd otthont.

Tovább...
 
Ismerkedj meg a krikettel! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 15.

Játékosok jelentkezését várja a székesfehérvári Comenius Iskola krikett csapata! A felhívás azoknak a 12-19 év közötti lányoknak szól, akik szeretnének egy vidám közösségben megismerkedni ezzel a könnyen tanulható és játszható sporttal. A nemzeti lányválogatott Európa több területén is rendszeresen vesz részt tornákon (Németországban, Csehországban, Szlovéniában, Angliában és Ausztriában). Bővebb információ kérhető a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen, illetve a 06 70 702 2364-es telefonszámon.

Tovább...
 
Nem pártszékház, hanem valódi otthon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 15.

ImageAki ismeri a budapesti Polgárok Házát, azt hasonló feeling fogja majd el, midőn belép a székesfehérvári Malom Házba. Dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető már végig is kalauzolta a helyi sajtó képviselőit a Házon, amely kapcsán nyomatékosan kijelentette (és a program végén igazolást is nyert állítása): ez nem egy pártszékház, nem a politikai élet egyik központjaként fog működni, hanem egy „ igazi otthonként”. Olyan értékrenddel, amelyet ők maguk, a frakció, amelyben ülnek, s azok a civil szervezetek és magánszemélyek is képviselnek, akik ehelyütt dolgoznak majd.

Tovább...
 
A gyermekek védelmében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 15.

ImageA Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ idén is megrendezi a Megyei Gyermekvédelmi Napokat. A programsorozatot a Videoton Oktatási Központban nyitotta meg Dr. Balogh Ibolya, majd a gálafocimeccs keretében pályára léptek a fehérvári U18-as csapat tagjai. A labdarúgók a GYIVI utógondozóiból összeállt csapat ellen játszottak jelezve a négy napon át tartó rendezvény egyik fő célját: hogy a gondozásban lévő gyermekek kulturális és sportprogramokon vehessenek részt.

Tovább...
 
Pogácsa-party: nem csak a hittől vezérelve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 15.

Image„Ne csak egymás ülő emberek legyenek a hívek, hanem egymást ismerőek is!” – ekképpen indokolta Tornyai Gábor, az öreghegyi Magyarok Nagyasszonya Plébánia plébánosa a nemrég bevezetett „pogácsázást” a templom előtti téren. A fiatal, lelkes plébános a nyáron került a nyugdíjazott Glósz Ervin atya helyére, s nemsokára több olyan „újítást” is bevezetett a helyi karitászosok segítségével, amelyeket a környékbeli katolikusok nagy örömmel fogadtak.

Tovább...
 
SPISSKÁ NOVÁ VES - ALBACOMP 83-105 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 15.

ImageIsmét remekül játszottak az Albacomp kosárlabda csapatának játékosai. Fiaink a szlovákiai Iglóban mérkőztek meg a Spisská Nová Ves sportolóival, akik felett fölényes győzelmet arattak. Eredmények: Spisská Nová Ves - Albacomp 83-105 (19-31, 27-28, 21-22, 16-24) Spisská Nová Ves, 1000 néző Nová Ves: Pesta 15, Kozar 13, Kovalik 11, Madaj 11/3, Ulman 12 Cs: Repasky 3, Bartos 3, Misinsky 9/3, Baldovsky 8, Avalic 13/3 Albacomp: Doyne 11, Hanga 16, Bell 24/12, Morrison 15, Radovic 17/3 Cs: Soós 13/9, Dávid 2, Góbi 7, Madár, Antal, Keller

 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33353 - 33363 / 34752