Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kiraboltak egy benzinkutat a Horváth István utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. július 04.

Ismeretlen tettes 2009. július 3-án pénteken, 22:00 óra körüli időben a Székesfehérvár, Horvát I. úton lévő GP üzemanyagtöltő állomás helyiségébe bement, fegyverrel a kezében készpénzt követelt, majd a kasszából megszerzett pénzzel feltehetően gyalogosan távozott. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt. A rendőrség keresi a fegyveres rablót.

 
Kisbusz borult lángba Seregélyes közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. július 04.

ImageKigyulladt egy hajléktalan lakta, használaton kívüli kisbusz pénteken délután Seregélyes és Sárosd között. Seregélyes után körülbelül 500 méterre egy földút mellett az elrozsdásodott Robur kisbusz teljes terjedelmében égett. A roncsba korábban egy hajléktalan férfi költözött be. A tűzeset során neki nem esett baja. A lángokat a tűzoltók fékezték meg.

Tovább...
 
Korszerűsítik a Bp. Kelenföld - Székesfehérvár fővonalat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 04.

ImageA Tárnok-Székesfehérvár vasúti vonalszakasz felújításával megkezdődött a Bp. Kelenföld-Székesfehérvár fővonal teljes körű korszerűsítése, átépítése. – kaptuk a hírt Fazakas Orsolya kommunikációs vezetőtől – Ennek során felújításra kerül a vasúti pálya, a műtárgyak, illetve azt követően a felsővezetékek, a távközlés és a biztosítóberendezés is. A munkálatok tervezett befejezési időpontja 2012. december.

Tovább...
 
Hasznos meccsen, vereség egy jó csapattól Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 04.

ImageHasznos mérkőzésen, jó csapattól szenvedett vereséget az FC Fehérvár az ausztriai edzőtábor második találkozóján. A kifejezetten jó játékerőt képviselő FK Szaturn Ramenszkoje 2-0-ra nyert a mieink ellen. Az első játékrész kiegyenlített játékot hozott, majd a második félidő elején egy számunkra balszerencsés góllal előnyhöz jutott a Moszkva környéki ellenfél. A Vidinek ezúttal is voltak lehetőségei, de gólt nem sikerült rúgni, sőt a kék-feketék még meg is duplázták előnyüket.

Tovább...
 
Az MSZP újabb brutális megszorító csomagot készít elő Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 04.

Image"A szocialisták újabb brutális megszorító csomagot készítenek elő, amit a költségvetésbe foglalva akarnak majd lenyomni az emberek torkán." - áll dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében, amelyben Bajnai Gordon szavaira reagált - "Már tudjuk, hogy ennek keretében például elveszik az összes energiatámogatást, csökkentik a béreket és a nyugdíjakat."

Tovább...
 
Változások az Alba Volán 19 edzői stábjában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 03.

ImageElbúcsúzik az Alba Volántól Fekti István edző, aki eddig a serdülő csapat játékosait irányította. A következő idényben az utánpótlás-csapatok szakmai munkáját Fekti Bálint koordinálja, mint utánpótlás-szakágvezető.

 
Emlékezés Endresz Györgyre és Magyar Sándorra Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 03.

ImageEndresz Györgyről és Magyar Sándorról, a világhírű magyar óceánrepülőkről emlékeznek meg július 10-én, délután a Felcsút és Bodmér közötti emlékműnél. Prekrit Judit, az Országzászló Egylet alelnöke arról tájékoztatta a Fehérvári Híreket, hogy az emlékünnepségén felszólal Orbán Áron, az Agárdi Országzászló Egylet alelnöke, Dr. Galla János, a Hegyvidéki Trianon Társaság ügyvivője és Balsay István, a Fejér Megyei Önkormányzat alelnöke is.

 
Az MSZP-s csúsztatásokról... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 03.

Image„Az egyik szemünk sírt, a másik pedig nevetett, amikor a Knizse Gyula által elmondottakat meghallottuk.” – kezdte ma délelőtti sajtótájékoztóját Orosz István – „Sírt, mert a hallottak több csúsztatást tartalmaztak, vagy éppen Knizse Gyula tájékozatlanságra utaltak. És nevetett is, mert végre egy szocialista politikusban felébredt az aggódás a kisvállalkozókért, akikért az MSZP eddig szinte semmit, ellenük viszont annál többet tett. Reméljük, hogy ez nem csupán pótcselekvés, hanem az érdemi munka kicsit csetlő-botló kezdete.”

Tovább...
 
Diszpécserszolgálat és kistérségi KEF Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 03.

A Társulási Tanács csütörtöki döntése alapján megállapodás készül az Országos Mentőszolgálattal a központi orvosi ügyelet diszpécserszolgálatának működtetésére. - kaptuk a hírt a Társulási Tanács munkatársaitól, akik elmondták: A kistérségi orvosi ügyeleti ellátás az államilag támogatott rendszer legmagasabb szakmai szintjére kerül. A szolgáltatás a jelenleginél is szervezettebb lesz és magasabb összegű finanszírozásban részesülhet. Az új rendszer kialakításával kapcsolatos változásokról a lakosság időben, megfelelő tájékoztatást kap.

Tovább...
 
"Kényszerhelyzet alakult ki, amiben a felelősséget magamra kellett vállalnom" Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 03.

ImageAz FC Fehérvár menedzsmentje – a tulajdonos szándékával összhangban –  dr. Mezey Györgyöt kérte fel a csapat vezetőedzői teendőinek ellátására. A klub sportigazgatóját Windischgarstenben, az edzőtáborban faggattuk a döntés hátteréről.

Tovább...
 
Kempelen Farkas Emlékérmet kapott Gárdonyiné Kocsi Ilona Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 03.

ImageGárdonyiné Kocsi Ilona, a Beszédjavító Intézet vezetője nyerte el idén a Kempelen Farkas Emlékérmet. A kitüntetést a Társaság legutóbbi közgyűlésén vette át az igazgató. A Magyar Fonetikai, Foniátriai és Logopédiai Társaság 1968-ban alapította a díjat, amelyet évente egyszer adományoznak oda annak, aki a szakmai konferenciákon színvonalas előadást tart, vagy tudományos tevékenységet folytat mindennapi munkája mellett, valamint a Társaság érdekében aktív és hasznos tevékenységet végez.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33375 - 33385 / 36826