Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Újabb gázáremelésre készül a kormány Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 01.

Image"Pofátlanul magas, 15-50 százalékos gázáremelésre készül a kormány." - mutatott rá újságírók előtt Cser-Palkovics András, kiemelve: minden nap, amit a hatalomban tölt ez a kormány, rossz az ország számára. - "Minél közelebb kerülünk az országgyűlési választáshoz, annál több igazságra derül fény. Bár a kormány szerint minden rendben van, mégis napról napra kerülnek napvilágra olyan adatok, melyek cáfolják az állítást, és egyértelműen mutatják, súlyos helyzetben van az ország." - jelentette ki a Fidesz helyettes szóvivője.

Tovább...
 
Szabolcs aty a heti útravalója - JÉZUS TÁBORHEGYI MEGDICSŐÜLÉSEI BENNÜNK Nyomtatás E-mail
Írta: Barlay Ö. Szabolcs   
2010. március 01.

ImageA vasárnapi evangéliumoknak két életük van. Az első az, amit a Szent Lélek mondat a pappal, amikor Jézus Krisztus életének egy-egy jelenetét olvassa fel a templomi közösségnek. A másik az, amit mi valósítunk meg belőle. Mert Jézus élete folytatódik bennünk. Minden jézusi esemény, a názáreti „és az Ige testté lőn”-től kezdve a Golgotán át a feltámadásig és a mennybemenetelig azért hangzik el újra és következetesen, hogy abból mi is okuljunk, és amit csak tudunk, valósítsuk meg a mában..

Tovább...
 
Bemutató mérkőzés Kiskunlacházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 01.

ImageKiskunlacházán, felkészülési mérkőzésen az Alcoa FKC vereséget szenvedett a Váci NKSE-től. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: A találkozó első játékrészben jelentős előnyre tett szert Németh András csapata, amit a fehérváriak feljavult játékkal végül nyolcgólosra csökkentettek. A hangulatos kézilabda-délutánt autogramosztás és közös vacsora zárta. A szervezőknek köszönjük a meghívást és a figyelmes szervezést!

Tovább...
 
Az MSZP visszasírja a vizitdíjat? Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 01.

Image"Azzal, hogy Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke egy tévéműsorban elismerte, hogy jó döntés volt 2007-ben a vizitdíj bevezetése, többek között nem kevesebbet állít, minthogy a díj megtartása lényegesen segítette volna az egészségügyi finanszírozását." - mondta Pesti Imre, a Fidesz országgyűlési képviselője vasárnapi sajtótájékoztatóján. Pesti Imre kifejtette, hogy a szocialisták vizitdíjjal kapcsolatos kijelentése azt is jelzi, hogy ha módjukban állna, újra bevezetnék a vizitdíjat és a kórházi napidíjat.

Tovább...
 
Az MSZP mindenkit, minden eszközzel támad! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 27.

Image"Gyurcsány Ferenc és Mesterházy Attila pártjának székesfehérvári képviselőinek, Márton Rolandnak és Knizse Gyulának közleményére reagálva szeretném leszögezni, hogy azt állítottam, és állítom ma is; hogy a Magyar Szocialista Párt és annak fehérvári nyúlványai mindenkit, minden eszközzel támadnak, aki fölemelte a szavát az ellen, hogy a Magyar Szocialista Párt 700 millió forintot vett el a székesfehérvári iskoláktól, óvodáktól, bölcsődéktől és szociális intézményektől, valamint az ott dolgozó 4000 közalkalmazottól, és köztisztviselőtől."

Tovább...
 
Férfi rugby hármas viadal a Köfém pályán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 27.

ImageA nagyhírű Dragon Brnó (cseh) csapatát látja vendégül a Fehérvár Rugby Club február 28-án, délelőtt 10 órakor. Ekkor kerül sor ugyanis a férfi rugby hármas vidadalra. Gyölcsös Ferenc edzőtől megtudtuk, hogy a tornán ugyancsak részt vesz a többszörös Magyar Bajnok Esztergomi Vitézek csapata is. Program: 10 óra Dragon Brnó – Esztergom / 11 óra Fehérvár Rugby Club - Dragon Brnó / 12 óra Fehérvár Rugby Club - Esztergom

 
A gyalogosok, a kerékpárosok biztonságáért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 27.

ImageA gyalogos és kerékpáros közlekedés Európában és Magyarországon egyaránt a figyelem középpontjába került. Ennek oka, hogy a közlekedés legvédtelenebb résztvevőinek aránya az összes közlekedési baleseten belül magas. Ezen balesetekre jellemző, hogy szinte minden esetben személyi sérüléssel, s igen gyakran súlyos, illetve tragikus kimenetellel végződnek. Ezen balesetek megelőzése érdekében az ORFK március hónapra fokozott közúti ellenőrzést rendelt el.

Tovább...
 
Műhelytűz Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 27.

ImageKigyulladt egy autójavító műhely Székesfehérváron. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a tűzben egy PB-gázpalack felrobbant. Az égő épületből még további három PB-gázpalackot, valamint egy disszu- és egy oxigénpalackot hoztak ki a tűzoltók. A disszupalackot a rendőrség mesterlövészei hatástalanították. A tűzben egy kisteherautó vezetőfülkéje is kiégett.

Tovább...
 
Dr. Kövér László és Vargha Tamás lakossági fórumot tart Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 27.

ImageDr. Kövér László, a Fidesz Országos Választmányának elnöke, valamint Vargha Tamás országgyűlési képviselőjelölt lakossági fórumot tart március 1-jén (hétfőn), 18 órakor a soponyai Művelődési Házban. A politikusok a programra mindenkit sok szeretettel várnak!

 
Az MSZP megint "elterelési lejárató kampányt" folytat Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. február 27.

Image„A Magyar Szocialista párt ismét politikai ellenfelei lejáratásán dolgozik.” – jelentette ki dr. Cser-Palkovics András sajtótájékoztatóján – „Ráadásul ezt a lejáratást először nem egy Fideszes politikussal szemben kezdték el, hanem a saját politikusukkal, a szocialista Warvasovszky Tihamérral, amikor az egyértelműen balliberális média nekitámadt Warvasovszky Tihamér fiának a Széphővel kötött munkaszerződése miatt.” Az utóbbi napokban pedig Dr. Cser-Palkovics András próbálták meg lejáratni - személyét, becsületét sértő megjegyzésekkel.

Tovább...
 
Papizsanszkij Artur, a világutazó Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. február 27.

ImageJanuár óta a Vidi NB II-es csapatának játékosa a belső védő és jobbhátvéd posztján egyaránt bevethető Papizsanszkij Artur, aki egy igazi világutazó, hiszen fiatal kora ellenére már játszott a brazil és az olasz bajnokságban, valamint próbajátékon volt a Deportivo La Coruna „B” csapatánál Spanyolországban. Legutóbb Barcson játszott, ahol 26 mérkőzésen lépett pályára.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33375 - 33385 / 38607