Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Iszkaszentgyörgyi Nyárvégi Mulatságok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 27.

Nyárvégi Mulatságokra hívja az Iszkaszentgyörgyi Önkormányzat a helyi lakókat, s vendégeiket augusztus 29-én és augusztus 30-án. A program pénteken, 19 órakor kezdődik a Művelődési Házban egy zenés-táncos mulatsággal, amely hajnali 2 óráig tart, másnap délután pedig kispályás labdarúgó-tornát rendeznek (jelentkezni a Sportegyesület elnökénél lehet 5+1 fős csapattal). Sőt, főzőversenyre is sor kerül, amelyhez a sertéshúst és a tűzifát a Polgármesteri Hivatal biztosítja.

 
Szombaton esküszik az Álompár Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

ImageNagy Tímea és Zimmermann Zoltán, Székesfehérvár „Álompárja” szombaton mondja ki azt a bizonyos „igen”-t a Hiemer-házban, s ezzel felavatják Székesfehérvár új házasságkötő termét is. A szerelmesek a „Keressük Székesfehérvár álompárját!”-címmel meghirdetett felhívásra jelentkeztek 57 másik párral együtt, akik közül három jegyespárt választott ki a zsűri, hogy aztán a székesfehérvári lakosság döntse el Internetes szavazás során, ki legyen a nyertes.

Tovább...
 
Erik Sumó Band koncertje az udvaron Nyomtatás E-mail
Írta: Öreghegyi Közöségi Ház   
2008. augusztus 26.

ImagePszichedelikus mesepop, fürdőszobarock és jazz - Tövisházi Ambrus a magyar könnyűzene új generációjának egyik legtehetségesebb és legtudatosabb alkotója. A gimnáziumi barátságból alkult Amorf Ördögök három nagylemeze és országos sikere közben ezernyi egyéb projekten töri a fejét, remixek tucatjait készítette az utóbbi néhány évben (többek között a Žagarnak és az Easy Life Naturalnek).

Tovább...
 
Bibliákat adományozott Spányi Antal Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvári Egyházmegye   
2008. augusztus 26.

ImageMa reggel a Városházán igazgatói munkaközösségi tanévnyitó volt. Ezen az eseményen Spányi Antal székesfehérvári püspök a Biblia Évéhez kapcsolódóan Székesfehérvár valamennyi (54) közoktatási intézményének és közművelődési intézményének (12) Bibliát adott át ajándékba. A megyés püspök kezdeményézéséhez csatlakoztak a történelmi egyházak vezetői is.

Tovább...
 
Megérkeztek olimpikonjaink Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

ImageMa reggel landolt magyar földön a Pekingből érkezett repülőgép, amely az olimpiáról szállította haza sportolóinkat. – Közöttük az Alba Volán – Bericap játékosait is: Vörös Zsuzsát, Gyenesei Leilát és Horváth Viktort. Az öttusázókat a Börgöndi úton köszöntötte az Alba Volán Zrt. vezérigazgatója, Tóth István, a Sportclub elnöke, Floch Balázs, valamint az Alba Volán SC ügyvezetője, Sárvári László.

 
Látogatóban, Szabó "Tyantyinál" Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. augusztus 26.

ImageBerzi Sándor ügyvezető kedden a klub - ide értve természetesen a menedzsment és a jelenlegi játékosok mellett szurkolóinkat is - jókívánságait tolmácsolva látogatta meg a székesfehérvári kórházban a Vidi legendáját, Szabó Józsefet. Örökös gólvágónk "végzete" természetesen a foci volt, egy baráti,kispályás tornán kettős szárkapocscsont törést szenvedett.

Tovább...
 
Már az őszi-téli menetrendet kell figyelni! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

A MÁV-val utazók figyelmébe: a személyszállító vonatok hétfő óta az őszi-téli menetrend szerint közlekednek. Az – elsősorban – balatoni forgalmat figyelembe vevő nyári menetrend eltörléséről, s a pontos változásokról tájékozódni lehet az interneten - www.mav.hu, www.mav-start.hu -, telefonon – 06-40-49-49-49 -, illetve a vasútállomások hirdető-tábláinál.

 
Népszerű a Török Udvar Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

ImageFolyamatosan érkeznek látogatók a nemrég felújított Török udvarhoz. A turisták hamar felfedezték Székesfehérvár eme nevezetességét, amelyhez valószínűleg hozzájárult az is, hogy a Mátyás Király körút és a Jókai utca között megépült átkötő járdát sokan igénybe veszik, amely érinti e régi - és most teljes díszében látható - kulturális emléket.

Tovább...
 
Írásbeli kérdés Kiss Péter kancelláriaminiszternek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

Image"Mennyibe kerül, és ki fizeti Gyurcsány Ferencnek a Népszabadságban fizetett hirdetésként megjelenő Megegyezés című mellékletét?" - teszi fel a kérdést Dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő Kiss Péter kancelláriaminiszternek címzett levelében. - Az említett dokumentumot, amely a Fidesz honlapján is olvasható, alább közöljük teljes terjedelmében.

Tovább...
 
Koncertet ad a Halfinger Blasmusik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

Közös koncertet ad a Hermann László Zeneiskola Ifjúsági Fúvós Zenekara és a Halfinger Blasmusik német fúvószenekar. Az előadásra csütörtökön, 18 órakor kerül sor a Városház téren. A 2004-ben alakult, profi zenészeket felölelő vendég együttes 16-30 év közötti előadókból áll, akik főként bajor népzenét játszanak, karmesterük pedig Johannes Guggenberger. A zenekar a bajorországi Halfing városából érkezik hozzánk, a Hermann László Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola meghívásának eleget téve.

 
Melissa csak vár és vár Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

ImageMelissa, az egy éves, ivartalanított szuka kutyus a Takarodó Úti Állatmenhelyen vár és vár, hátha valaki érte jön egyszer... Amit tudni kell róla: rendkívül szófogadó, s mellette mégis elég virgonc ahhoz, hogy a kisgyermekes családok legfiatalabb tagjai is jókat hancúrozzanak vele...

Tovább...
 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33386 - 33396 / 34274