Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Tiltakozás a Piac tér-i játékterem megnyitása ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 06.

Image"Sajnálatunkat fejezzük ki, hogy Székesfehérvár autóbusz-pályaudvara régi várócsarnokában játékterem nyitotta meg kapuit." - mondta honlapunknak Orosz István városi alelnök - "Nem tartjuk helyesnek, hogy azon a helyen, ahol naponta gyermekek ezrei fordulnak meg, ilyen jellegű intézmény kezdhette meg működését. Felháborítónak találjuk, hogy a város vezetése ezt nem akadályozta meg. Felszólítjuk a felelősöket, hogy amit eddig elmulasztottak, azt most tegyék meg, hogy mielőbb megszűnjön a „játékgépek akváriuma”."

 
Szenzációs pontszerzés Villachban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 06.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 bravúros teljesítménnyel pontot szerzett az EBEL listavezetője, a Villach SV otthonában. A siker értékét növeli, hogy ez eddig egyetlen csapatnak sem sikerült ebben az idényben. - A találkozó elsõ nagy helyzete Peterdi elõtt adódott, aki már Prohaska kapuson is átjuttatta a korongot, de Pinter a gólvonalról fel tudott szabadítani. A folytatásban kevés gólhelyzet jellemzte a játékot, a mieink remekül hatástalanították a hazai akciókat, és ez elmondható volt a VSV-rõl is a mi támadásaink kapcsán.

Tovább...
 
Kinn vagy benn? - Avagy hiteles-e Warvasovszky elhatárolódása? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 05.

Image"Örömmel hallottuk, hogy Warvasovszky Tihamér szocialista országgyűlési képviselő el kíván határolódni a Bajnai-csomagtól, és az azt támogató MSZP-től. Hiteles ez az elhatárolódás azonban csak akkor lesz, ha minden szinten megtörténik, nem csak ott, ahol a kirakatba téve hozhat szimpátiapontokat." - kezdte néhány perccel ezelőtt tartott sajtótájékoztatóját Róth Péter, a Fidesz Székesfehérvári Szervezetének városi elnöke.  Vajon valódi és komoly elhatározás volt Warvasovszky úr hétvégi közleménye, vagy csak ködösítés és kísérlet a fehérváriak becsapására? 

Tovább...
 
EHF: Edzői vélemények Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 05.

ImageÉrthető módon az izmiri oldalon volt több mosolygós arc szombat este a Köfém Sportcsarnokban. - mondta a Fehérvári Híreknek Pálfay Károly sajtóreferens - A 29-26-os Alcoa FKC győzelemmel végződött EHF-kupamérkőzés utáni edzői nyilatkozatokban is az tükröződik, hogy Hikmet Vergun elégedettebb az eredménnyel és a látott játékkal, míg Sótonyi László elsősorban kulcsjátékosaitól számított többre.

Tovább...
 
30 éves a Budai úti könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 05.

Image„A Víziváros 30 évvel ezelőtt” című fotókiállítással nyílik meg a Budai úti könyvtár 30 éves évfordulója alkalmából rendezett ünnepség. A tárlatot ma, 17:30-kor ajánlja a nagyközönség figyelmébe Kiss Nóra, a Városi Levéltár munkatársa, majd Tóthné Szemes Erzsébet, a könyvtár címzetes igazgatója bemutatja „Könyvtár egy nagy(?)városban” című könyvét. Az alkotó beszélgetőpartnere Hegedűs Éva, a Vörösmarty Megyei Könyvtár nyugdíjas osztályvezetője lesz.

Tovább...
 
Balogh Gergelyt választmányi alelnökké választották Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 05.

ImageA Fidelitas Országos Választmánya a Fejér Megyei Fidelitas Választmány elnökét , Balogh Gergelyt választmányi alelnökké választotta a hétvégén. Rajta kívül még hasonló pozíciót kapott Radnóti Ákos, a győri szervezet elnöke, Oroján Sándor Heves megyei elnök, Magera Tibor Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alelnök és Demeter Zita Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnök is.

Tovább...
 
Új K-teher Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 05.

ImageA székesfehérvári tűzoltóságon a korábban készenlétben lévő 1987-es IFA tehergépkocsit egy daruval és emelőhátfallal felszerelt MAN teherautó váltotta fel. Az új K-teher ünnepélyes átadására a Székesfehérvári Tűzoltóságon került sor. A 2001-es évjáratú, 360 lóerős MAN teherautó egy Palfinger PK 20002 típusú daruval és egy MB 8 Hubfix 300 K/900 típusú emelő hátfallal van felszerelve, valamint megkülönböztető fény- és hangjelzés használatára jogosult.

Tovább...
 
Forgalomkorlátozások burkolatjavítás miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 05.

ImageBurkolatjavítási munkákat végeznek ma – és szükség esetén holnap - a Mátyás Király krt.-on, az Eszperantó térnél, és a Várkörútnál. – kaptuk a hírt Mészáros Attilától, a Székesfehérvári Városgondnokság Kft. sajtóreferenségtől. Az építés alatt az alábbi forgalomkorlátozásokra kerül sor:

Tovább...
 
Aki félrevezet, az "szokásához hűen" az SZDSZ! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 05.

Image"Mint érintett, a leghatározottabban vissza kell utasítanom Csapó Csilla alpolgármester asszonynak a legutóbbi sajtótájékoztatóján elhangzott kijelentéseit, amelyek szerint az elhíresült - nemzeti jelképeinkkel díszített - sapka ügyben „félrevezettem” a közgyűlést, amikor szerinte, szerintük azt állítottam, hogy a gyerek fegyelmit kapott, és azt egy ott bemutatott sapka viseléséért rótták rá." - nyilatkozta honlapunknak Gál Péter Pál önkormányzati képviselő, a Jobbik székesfehérvári elnöke.

Tovább...
 
Mindenki kapott egy ölelést Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 05.

ImageÖlelésrekordot állítottak fel a Kodolányi János Főiskola szociális munka szakos hallgatói és a hozzájuk csatlakozott önkéntesek. Szondy Rékától, a KJF sajtóreferensétől megtudtuk, hogy több, mint 50 résztvevő 3.500 embert ölelt meg három óra alatt Budapesten, a Nyugati téri aluljáróban. Az akció lényege az volt, hogy bárki, aki kérte, minden kötelezettség nélkül kapott egy ölelést.

Tovább...
 
Stoner látványosan tért vissza Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 05.

ImageAz idei világbajnokság vége előtt négy versennyel tért vissza a porondra Casey Stoner. A 2007-es világbajnok ausztrál Barcelonát megelőzően betegedett le és azt követően fizikai állóképessége látványos mélyrepülést vett. Stoner Laguna Seca után hazarepült Ausztráliába, ahol az újabb orvosi kivizsgálásokat követően úgy döntött orvosaival (Dr. Neil Halpin, Dr Jeremy Coleman, Dr Harry Grunstein és Professor Jonathan Silberberg, hogy a következő három versenyen távol marad a versenyzéstől.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33397 - 33407 / 37512