Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Fidesz a magyar vasútért küzd hétfőn a parlamentben Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. október 05.

ImageA Fidesz és a KDNP október 5-én "vasút napot" tart az Országgyűlésben, hogy felhívja a figyelmet a szocialista kormány kapkodó, romboló, kétségbeesett és alapvetően hibás MÁV-ot érintő politikájára. Az utóbbi napokban nem volt olyan médiafelület, mely ne foglalkozott volna a magyar vasút helyzetével. A Magyar Nemzettől a Népszaván át a Népszabadságig jelentek meg tényfeltáró cikkek - melyek azonban teljesen ellentmondanak egymásnak.

Tovább...
 
A ma egészségéért, és a jövő boldogságáért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 05.

ImageJárványmegelőzés természetes módszerekkel – ez lesz a témája az újraindult Életmód Klub következő programjának. Az estet a székesfehérvári Szent István Művelődési Házban rendezik meg holnap, 18 órakor. A téma előadója: Antal Valéria Bionom Hatóanyag Elemző, mesterkozmetikus.

Tovább...
 
EHF: Háromgólos előny a visszavágóra Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 04.

ImageEgygólos félidei vezetés után 29-26-ra győzte le az Alcoa FKC az Izmir BSB csapatát az EHF-kupában. Pálfay Károly sajtóreferens elmondta honlapunknak, hogy a párharc első mérkőzését végig szoros küzdelem jellemezte; hiába alakítottak ki többször is három-négygólos előnyt a hazaiak, a törökök a tizenegy gólt szerző Serpil Iskenderoglu vezetésével újra és újra felzárkóztak. Így a fehérváriakra nagyon nehéz hatvan perc vár Izmirben.

Tovább...
 
Videoton FC - Gabona Trans-Kaposvár 2-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 04.

Image2-0-ra győzött a Videoton a Kaposvár ellen, ha úgy tetszik, a listavezető behúzott a tabella tizenkettedik helyezettje ellen egy „tuti" meccset. Akik azonban látták a mérkőzést, tanúsíthatják: nem volt ez ennyire sima. Futballpályák környékén, általános vélekedés: az az igazán jó csapat, amelyik gyengébb játékkal is nyerni tudja a meccseit. Ha ez így van, akkor a Vidi ma bizonyította, hogy jó csapat, mert a játék bizony sok kívánnivalót hagyott maga után - rögzítsük ugyanakkor azt is, a pályán egy pillanatig sem lehetett kétséges, jobb a hazai csapat, kérdés inkább csak az volt, gólra tudja-e váltani fölényét.

Tovább...
 
Albacomp - Körmend 91-86 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 04.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - Körmend 91-86 (19-21, 22-20, 25-23, 25-22) Albacomp: Simon 17, Hanga 23/9, Radovic 13/3, Lee 15/3, Bonner 10/3 Cs: Keller, Antal, Bódi 13/6, Farkas, Fodor K. Edző: Szrecsko Szekulovics. Körmend: Thomas 27/9, Kutasi, Trummer 3/3, Scott 14/6, Diakite 8. Cs: Hegedűs 4, Fodor G. 11/3, Tóth 17/3, Ferencz 2. Edző: Sabáli Balázs.

 
Lovaskocsival ütközött egy furgon Soponya közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 03.

ImageLovaskocsi balesetéhez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat pénteken este. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Soponya és Kálóz között a fogat egy román rendszámú furgonnal ütközött. A balesetben a kocsis súlyos sérüléseket szenvedett, a póniló elpusztult. A furgonból nagy mennyiségű olaj folyt az útra.

Tovább...
 
Pályázz a Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíjra! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. október 03.

A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj Közalapítvány kuratóriuma meghirdeti a tanulmányi ösztöndíj pályázatát a 2010. évre. Az Alapítvány célja, hogy anyagilag támogasson általános- és középiskolai tanulókat, valamint egyetemi, főiskolai hallgatókat tanulmányaik folytatásában. Támogatásban részesülhetnek olyan székesfehérvári lakosok gyermekei, akik jó tanulmányi eredményt érnek el, anyagi és családi körülményeik miatt az ösztöndíjra rászorulnak.

Tovább...
 
Oszkó távolítsa el Benedek Fülöpöt az MNV Zrt. éléről Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. október 03.

ImageBudai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója felszólította Oszkó Péter pénzügyminisztert, hogy azonnali hatállyal távolítsa el Benedek Fülöpöt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. földügyekért felelős vezérigazgató-helyettesi pozíciójából. Budai szerint ugyanis Benedek Fülöp vezényelte le az MSZP-hez kötődő korrupciógyanús földértékesítéseket és mint fogalmazott: nem fogadható el, hogy az állami földek kezelésével, értékesítésével olyan ember foglalkozzon, aki, bármerre tekintünk, mindenhol korrupciógyanús ügyek környékén bukkan fel.

Tovább...
 
Ugyanaz a tizenegy kezd, mind a Fradi ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 03.

ImageGyülekeznek a nézők a Sóstói Stadionban, az előzetes becslések szerint csapatunk legalább háromezer néző előtt fogadhatja a Kaposvárt. Készül a csapat is, a találkozó előtti szokásos értekezleten dr. Mezey György kijelölte a kezdőtizenegyet. A névsorban nincs különösebb meglepetés, ismét Andics a balhátvéd, a középpályás hármast pedig Polonkai Attila, Farkas Balázs és Szakály Dénes alkotja.

Tovább...
 
Az akarat diadala Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 03.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 csapatának játéka akkor javult fel igazán, amikor a legnagyobb szükség volt rá: így sikerült háromgólos hátrnyból felállva hosszabbítás után győzni. - Kedden nem volt játéknap az EBEL-ben, azt megelőzően pedig kétszer is idegenben mérkőzött a Sapa Fehérvár, így a Koronázóváros sportbarátai már igencsak ki voltak éhezve a hokira - ez tükröződött is a nézőszámon. A meccs kezdőbedobását Fodor Szabolcs végezte el, aki hosszú éveken át számos sikert ért el csapatunk színeiben - ám most ünnepélyesen búcsút kellett venni tőle: az idei szezonban a Vasasnál folytatja pályáfutását.

Tovább...
 
EHF: "Nem mondok számot" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. október 03.

ImageA szombati, Izmir elleni EHF-kupameccs előtt arról kérdeztük Kovács Angélát, hogy mit vár a szezon első nemzetközi tétmérkőzésétől. Ha már az Alcoa FKC jobbszélsőjével beszélgettünk, természetesen egészségi állapota felőli is érdeklődtünk. Mint ismeretes Angi kilenc hónappal ezelőtt tüdőembólián esett át.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33408 - 33418 / 37512