Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
E-On munkatársának adta ki magát, nem dőltek be neki Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 15.

ImageA Gárdonyi Rendőrkapitányság folytat büntetőeljárást a képen látható személyek ellen lopás kísérlet miatt. Azzal gyanúsítják őket, hogy egyikük még március 04-én délelőtt felkeresett otthonában egy martonvásári hölgyet, majd azt mondta neki, hogy ő az E-On dolgozója, és felmutatott neki egy E-On-os kártyát, majd villanyórája leolvasása után közölte, hogy tíz százforintos többletfizetése van, melyet szeretne részére kifizetni, de mivel csak 20.000.- Ft-os bankjegye van, adjon neki vissza belőle.

Tovább...
 
Segítsünk Fédrán! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 15.

ImageMint korábban mér beszámoltunk róla, egy jótékonysági kezdeménysorozat indult útjára Fejér megye székhelyén egy református kislány megsegítésére. A székesfehérvári Szabó Fédra szervezetét az elmúlt év nyarán megtámadta egy súlyos betegség, a Devic- szindróma. A szemideg-, agyvelő-, és gerincvelő-gyulladást kiváltó ritka kór következtében a kislány lebénult, és kerekesszékbe került. Gyógyulása érdekében rendszeres gyógyszeres kezelésre van szüksége, táplálkozásához speciális étrendet kell összeállítani.

Tovább...
 
Jobb, Benk és Budai nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. április 15.

ImageFelszállt a füst, kiderült, hogy Ted Sator szövetségi kapitány kikre számít a szlovéniai világbajnokságon. A döntés értelmében nem utazik Ljubljanába csapatunk két játékosa, Jobb Dávid és Benk András, valamint az FTC-kapus Budai Krisztián. S mivel az is eldőlt, hogy a 17-én kezdődő vb-n Szuper Levente klubkötelezettségei miatt nem áll majd a nemzeti csapat rendelkezésére, így a magyar jégkorong-válogatott elsőszámú hálóőrévé lépett elő a Sapa Fehérvár AV 19 kiválósága, Hetényi Zoltán.

Tovább...
 
Edzői nyilatkozatok Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. április 15.

ImageAz Alcoa FKC – Siófok KC mérkőzésen Varga József mindössze 20%-át látta viszont annak, amit csapatával eltervezett, és nagyon reméli, hogy a héten bejelentett szezonvégi edzőcsere nem befolyásolta játékosait. Mihály Attila szerint a kiváló csapatteljesítménynek és a felszabadult, de nagyon motivált hozzáállásnak köszönhető elsősorban a fölényes fehérvári siker.

Tovább...
 
Nemzetközi gratulációk Orbán Viktornak és Magyarországnak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 15.

ImageSzámos ország és nemzetközi szervezet vezetője gratulált a Fidesz elnökének, és rajta keresztül egész Magyarországnak az első fordulós nagyarányú választási sikerhez. Orbán Viktornak José Barroso, az Európai Bizottság elnöke, Traian Basescu román államfő, Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő, Jadranka Kosor horvát miniszterelnök, Bojko Boriszov bolgár kormányfő, Sali Berisha albán miniszterelnök, Wilfried Martens, az Európai Néppárt elnöke, Josef Pröll osztrák alkancellár, Jyrki Katainen finn miniszterelnök-helyettes.

Tovább...
 
Nagy Dani hazaérkezett Ulmból Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. április 14.

ImageMint arról korábban hírt adtunk, Nagy Dániel a múlt hetet az ulmi rehabilitációs központban töltötte, miután az itthoni kezelések nem váltak be, s állapota nem az elvárásoknak megfelelően alakult. Dani vasárnap este érkezett haza Németországból.

Tovább...
 
Leégett egy faház a Kőrösi utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 14.

ImageTűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat hétfőn kora este. Székesfehérváron a Kőrösi utcában lévő zártkertekben egy faház gyulladt ki. A tűzben két PB-gázpalack felrobbant. Az égő épületben egy kutya elpusztult. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak,hogy a tűzoltók kiérkezésekor a körülbelül 3x4 méter alapterületű faház lángokban állt. Az oltási munkálatok közben két felrobbant PB-gázpalack maradványait találták meg a tűzoltók.

Tovább...
 
Megkéseltek egy 19 éves fiút Dunaújvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 14.

ImageHalálra késelt egy fiatalt egy másik Dunaújváros, Bercsényi úton. Az áldozat későbbi támadóján saját, tőle korábban ellopott pulóverét vélte felfedezni, mely miatt két barátjával együtt kérdőre vonta. Ez okozta a vesztét.

Tovább...
 
Su Gimtadieniu, Laima! Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. április 14.

ImageA 25. születésnapját hétfőn ünneplő Laima Bernataviciute már szombaton szép ajándéknak örülhetett: csapata hazai publikum előtt gálaelőadást rendezett a rájátszás nyitányán. A Siófok legyőzésében kulcsszerepet vállalt az Alcoa FKC litván átlövője, aki nagy kedvvel kézilabdázott, és nyolc gólt szerzett.

Tovább...
 
Rangos tornát nyert a Sapa Fehérvár kölyökcsapata Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. április 14.

ImageBledben szerepelt a Sapa Fehérvár kölyökcsapata, és kitett magáért az igen erős mezőnyben: aranyéremmel térhetett haza. Szongoth Kristóf tanítványai az első napon leiskolázták a szerb NS Stars csapatát (13-0), majd kétvállra fektették a horvát Mladost együttesét is (3-2). Ezzel biztosították helyüket a negyeddöntőben, ahol a szlovén Bledet valósággal lelépték a fiúk (8-0). Az elődöntőben az olasz Feltreghiaccio ellen egy érdekes találkozót nyertünk (2-1), ezzel sikerült a döntőbe kerülni.

Tovább...
 
Menetrend-módosítások pályaépítés miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. április 14.

ImageA MÁV-Start Zrt., valamint a Közép-Dunántúli Regionális Közlekedésszervezési Iroda tájékoztatása szerint több vonalon meghosszabbítják a február 23-óta óta érvényben lévő változásokat. Így 2010. április 23-án 24:00 óráig az alábbi menetrend-módosításokra kerül sor pályaépítési munkák miatt:

Tovább...
 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33419 - 33429 / 39023