Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ellopták az adófizetők pénzét Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. október 01.

Image"Az elmúlt 7 év szocialista-szabad demokrata kormányzása alatt sok közintézmény és vállalat kifizető helyként működött." - jelentette ki Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján. A fideszes politikus úgy fogalmazott: az nem igaz, hogy a szocialisták csak tűrték eddig a kifizetéseket, ennek ne üljön föl senki. "A szocialisták nem tűrték, hanem maguk működtették ezeket." - tette hozzá Szijjártó. Szerinte lehetetlen, hogy húszéves városvezetésük alatt nem vették észre, hogy talicskával tolják ki egyesek a pénzt az állami vállalatokból és a közintézményekből.

Tovább...
 
Magyar győzelem, Présinger-góllal Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 01.

ImageA magyar junior (U20) labdarúgó-válogatott 0-0-s félidő után 4-0-ra győzött Dél-Afrika ellen az egyiptomi világbajnokságon. Ezzel javított helyzetén a Honduras elleni 0-3 után. A gólokat Korcsmár Zsolt, Koman Vladimir (tizenegyesből), Debreceni András és a Videoton játékosa, Présinger Ádám szerezte. Az első félidő ijesztően indult, Gulácsi Péternek kétszer is bravúrral kellett hárítania. A magyar válogatottnak is akadt helyzete azonban, az alaposan megváltoztatott összetételű, Németh Krisztiánt, Dudás Ádámot, Simon Ádámot is nélkülöző csapat sokkal bátrabban és higgadtabban futballozott.

Tovább...
 
Megoldást várunk, és nem cinikus, lekezelő, üres reakciót! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 01.

Image„A sajtónak már többször kifejtettük álláspontunkat arról, hogy a kormány a nemzeti vagyonnal nem a magyar érdekeknek és nem a magyar törvényeknek megfelelően gazdálkodik.” – nyilatkozta honlapunknak Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke – „E meggyőződésünket megerősítve fogalmaztuk meg észrevételeinket, véleményünket több alkalommal a sukorói kaszinó beruházással kapcsolatban is.”

Tovább...
 
Kalandra fel! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 01.

ImageEgyre borúsabb az idő. Romahos lépkettel közeledik a hideg, esős, vacogtató-szél-fújós idő, amikor már senkinek sem lesz kedve kimozdulni a meleg lakásból. Addig viszont ki kell használni az utolsó napsütötte hétvégéket! A családoknak egész napos kikapcsolódást jelenthet a kalandpark (amelyből szerencsére több is akad hazánkban), ahol többféle ügyességi játék várja a szórakozni vágyókat.

Tovább...
 
Dom Perignon - borral keverve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 01.

ImageAz ősz a borfesztiválok ideje. Így a Noé-Hegyi Szent István Borlovagrend tagjai is folyamatosan járják az országot, hogy részt vegyenek a különböző borrendi felvonulásokon és a szőlőhöz kötődő programokon. A székesfehérvári borlovagok legutóbb Pécsen jártak, ahová a Dom Perignon Gasztronómiai- és Pezsgőrend hívta meg őket, hogy megkóstolják a helyi gazdák borválogatásait, és bemutatkozzanak a nagyszínpadon.

Tovább...
 
A magyar gazdát partnerként, s nem ellenségként kell kezelni! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 01.

"Már hivatalosan is bejelentették, hogy a mezőgazdasági támogatások kifizetésével kapcsolatos szabálytalanságok és eljárási hibák miatt az Európai Unió jelentős pénzösszegeket fizettet vissza Magyarországgal. A történtek több szempontból is bizonyítják a szocialista kormány alkalmatlanságát. Nem elég, hogy a kormány - az ÁSZ megállapítása szerint is - képtelen maradéktalanul elhozni Brüsszelből a Magyarországnak járó uniós forrásokat, de még azt a keveset is vissza kell fizetnünk, mert a magyar kormány képtelen szabályszerűen felhasználni a keretet."

Tovább...
 
Egy szlovák csapathoz igazol a csákberényi tájfutó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 30.

ImageCsonthártya-gyulladást kapott, mégis dobogón végzett a szlovákiai nemzeti bajnokságon Takács Csaba. A csákberényi tájfutónál két héttel ezelőtt csonthártya-gyulladást diagnosztizáltak, amely gátolja a koncentrálást, s igencsak megnehezíti a versenyzést. Ő viszont nem esett kétségbe, hanem folytatta az edzéseket – és a siker nem maradt el. Nemcsak dobogóra állt a hétvégén, hanem még le is csapott rá az ATU Kosice!

Tovább...
 
Táblavadászat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 30.

ImageAz Országos Rendőr-főkapitányság által meghirdetett országos "Táblavadász" akcióhoz kapcsolódóan a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság is meghirdeti a programot Fejér megye területére, október 01. és november 01. közötti időszakra. Ennek során azok az  állampolgárok, akik indokolatlannak tűnő, esetleg megtévesztő KRESZ táblát észlelnek Fejér megye, illetve a megyeszékhely útjain, azok a tábla fotóját és a beazonosításhoz szükséges helyszín pontos leírását eljuttathatják a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre, hogy felülvizsgálják azokat.

 
Amerikából jöttem... Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. szeptember 30.

ImageFucsovics Márton ugyan még csak 17 éves, de máris beírta magát a magyar teniszsport történetébe, amikor első magyarként győzelmet aratott az amerikai nyílt teniszbajnokságon. A MOL Tehetségtámogató Program idei pályázatának győztese élete első Grand Slam viadalán, a US Open junior férfipárosának döntőjén aratott történelmi sikert a tajvani Cseng Peng Hszie oldalán.

Tovább...
 
Magyar Kupa 4. forduló: Pálhalma - Videoton FC Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. szeptember 30.

ImageMa, 15:00 órakor Pálhalmán játszik Magyar Kupa mérkőzést a Videoton FC. A Fejér megyei I. osztályú bajnokság éllovasa fogadja az NB1 listavezetőjét. A hazai csapat hét forduló után 100%-os eredménnyel áll a tabella élén, ráadásul lőttek 27 gólt és mindössze csak 4-et kaptak. Több NB1-et is megjárt „veterán” erősíti a Vidi szerdai ellenfelét, elég ha csak Balaskó Ivánra és Salamon Miklósra gondolunk, akik nemrég még a romániai CF Liberty Oradeában futballoztak.

Tovább...
 
Junior bajnokság: A Sztárok ellen megtorpantak Hajósék Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 30.

ImageMegszakadt juniorcsapatunk sorozata, hiszen annak ellenére, hogy a Bp. Sztárok ellen több, EBEL-t is megjárt korongossal állt fel, mégis 5-1-es vereséget szenvedett a Sapa Fehérvár AV 19 együttese.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3031 3032 3033 3034 3035 3036 3037 3038 3039 3040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33430 - 33440 / 37512