Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A nők rúgják majd a bőrt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 27.

Női regionális labdarúgó mérkőzést rendeznek augusztus 30-án (vasárnap), 10 órakor, a székesfehérvári Sóstói Stadionnál. A meccsekre a szervezők (ARISZ – KALAFA SE ) sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

 
Így tovább Barbosa! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 27.

ImageSzépen játszik a Videoton FC új próbajátékosa, Dario Soares Barbosa. A 25 éves brazil játékos a héten már pályára is lépett a Pápa elleni Ligakupa mérkőzésen, ahol a 90. percben ő egyenlített egy szabadrúgás nyomán. (A mérkőzés végeredménye 2:2 lett, az összeállítás pedig Tujvel - Vadász, Vaszicsku, Radovics (Varga R., 46.) Présinger (Fejes, 46.) - Szakály (Dario, 46.), Milanovic (Kovács T., 71.), Demjén (Szolnoki, 65.) - Móri, Alison, Baracskai volt). Barbosát André Alves, a csapat csatára ajánlotta be a Vidihez.

 

 
Autóval borult fel egy tréler az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 27.

ImageFejtetőre borult egy utánfutós tréler szerdán késő délelőtt az M7-es autópályán. Bisztricz Anettnek, a Tűzoltóság sajtóreferensének tájékoztatása szerint a Siófok felől Székesfehérvár felé haladó Ford Mondeo egy utánfutós tréleren egy Mazda 626-os személygépkocsit szállított. A Ford utánfutója menet közben lefordult, s a Mazdával a belső sávban keresztbe fordulva fejtetőre borult. Az utánfutót a tűzoltók választották le az autóról, majd kerekeire állították.

Tovább...
 
Kerékpározás a sukorói kaszinó beruházás ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 27.

Image- ez a célja annak a megmozdulásnak, amelyet 2009. augusztus 29-én rendeznek meg Dinnyésen. A program szervezői kérik mindazokat, akik nem értenek egyet a sukorói kaszinó megépítésével, illetve, akik sérelmezik a témával kapcsolatosan felmerülő jogsértéseket, csatlakozzanak hozzájuk! A találkozó 9 órakor lesz a Csónakkikötőnél, illetve 11 órakor a pákozdi 48-as emlékműnél.

Tovább...
 
Ifik: Tornagyőzelem a Cell-Kupán Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. augusztus 27.

ImageA múlt heti Cell Cup 1991/1992-es korcsoportja az Alcoa FKC teljes sikerével zárult: a fehérváriak úgy lettek veretlenül elsők a nemzetközi mezőnyben, hogy a legszorosabb meccsüket is tizenegy góllal nyerték. Ráadásul a torna legjobb játékosának Zsigmond Vivient választották. Az ötnapos mérkőzéssorozat tapasztalatairól az ifik edzője, Mihály Attila nyilatkozott.

Tovább...
 
Flinta Botond és Teemu Elomo a Volán kötelékében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 27.

ImageFlinta Botond aláírta szerződését a Sapa Fehérvár Alba Volán 19-cel, valamint próbajátékra érkezik a finn Teemu Elomo (képünkön). - kaptuk a hírt a csapat sajtóosztályától - A Sapa Fehérvár AV 19 csapatával csinálta végig a nyári felkészülést a HC Csíkszereda együtteséből tavaly kitűnő tehetséges hátvéd, Flinta Botond. A játékos jó benyomást tett a szakmai stábra, így 2009. október 31-ig szóló szerződést kapott. Ezáltal lehetősége nyílik, hogy az Erste Bank Ligában is megmutathassa tudását.

Tovább...
 
Reménytelenség, újabb felesleges megszorítások Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. augusztus 27.

Image"Aggasztó jeleket látunk a 2010-es költségvetés előkészítésénél, hiszen az elmúlt évek gazdasági válságát megalapozó gyurcsányi gazdaságpolitika fog folytatódni." - jelentette ki Varga Mihály szerdai sajtótájékoztatóján - "2010-ben előreláthatólag tovább fog növekedni az ország eladósodása, és nem lesz hiány az újabb megszorításokból sem." - mutatott rá a Fidesz gazdasági szakpolitikusa, majd hozzáfűzte: az is aggasztó, hogy a kormány folyamatosan olyan eredményekről beszél, melyek nem is léteznek.

Tovább...
 
A patikák helyzete a 2010-es költségvetési tervezés tükrében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 27.

ImageA Magyar Gyógyszerészi Kamarát megdöbbentené, ha igaz lenne a hír, miszerint a Pénzügyminisztérium meg akarja szüntetni a kis forgalmú gyógyszertárak támogatását, és elképzelhetetlennek tartja, hogy ebbe az Egészségügyi Minisztérium beleegyezzen. – hangzott el a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnökének, dr. Horváth Tamásnak és a Szinapszis Egészségügyi Piackutató és Tanácsadó Kft. vezető elemzőjének, Kiss Katalinnak közös sajtótájékoztatóján.

Tovább...
 
Grafikák a Volksbankban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 26.

Image„Hűvös, futurisztikus, földöntúli világot ábrázolnak a képek. Elhagyott épületek, terek, utcák, melyek fantasztikus hangulatot keltenek. Nem a nyüzsgő nagyvárosra jellemző dinamizmust, hanem az időtlenséget, az állandóságot kívántam munkáimmal kifejezni.” – tett önvallomást Lencsés Andrea grafikusművész, akinek alkotásaiból szeptember 10-én, 18 órakor nyílik kiállítás a Magyarországi Volksbank Zrt. székesfehérvári bankfiók-galériájában.

Tovább...
 
PÁLYÁZATI HIRDETMÉNY Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. augusztus 26.

A Fejér Megyei Szakképzés-szervezési Társulás elnöke (2400 Dunaújváros, Római krt. 51.) pályázatot hirdet a I.: „TISZK létrehozása Fejér megyében" c. ,. TÁMOP 2.2.3-07/2-2F-2008-0020 számú, és a „Fejlett szakképzés-térségi esély” TIOP 3.1.1-08/1-2008-0001számú pályázat megvalósításához könyvvizsgálói feladatokra: (vállalkozói szerződéssel). A részletes kiírás alább olvasható el. 

Tovább...
 
Balesetek reggele... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 26.

ImageKedden reggel három percen belül két közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Biszricz Anett, a Tűzoltóság szóvivője arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy Pákozd és Sukoró között egy Opel a szántóföldön fejtetőre borult. Az autó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Nem sokkal később Székesfehérvár-Csala és Pátka között borult fel egy Suzuki, amelyben négy fiatal ült. A balesetben egyikük súlyos sérüléseket szenvedett.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3071 3072 3073 3074 3075 3076 3077 3078 3079 3080 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33771 - 33781 / 37590