Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megállapodás a férfias sportokat űző nőkért Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Mátay Balázs FRC elnök   
2008. július 13.

ImageEgyüttműködési megállapodást köt egymással az ARISZ női futballcsapata és a Fehérvár Rugby Club női együttese. A két fél rendhagyó együttműködésének lényege, hogy a jövőben segítik egymás rendezvényeit a propagálás és a személyes részvétel tekintetében. A klubvezetők szerint azért van szükség erre a megállapodásra, hogy az alapvetően férfias sportokat űző nőket is minél többen megismerjék, elismerjék.

Tovább...
 
Gyakornoki program Nyomtatás E-mail
Írta: Felhívás - Fidelitas   
2008. július 12.

ImageA Magyar Gazdaságfejlesztési Intézet a Fidelitas Gazdasági munkacsoportjával közösen gyakornoki programot hirdet. A programban részt vehet minden felsőfokú gazdasági tanulmányait megkezdett vagy elvégzett Fidelitas tag, aki pályázatot ad le.

Tovább...
 
Vendégül látta az öttusázókat Dr. Balogh Ibolya Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 12.

ImageDr. Balogh Ibolya fogadta tegnap a pekingi olimpiára készülő öttusázókat. A Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a barátságos beszélgetést követően megkérte az Alba Volán – Bericap versenyzőit, hogy az olimpia után ismét látogassák meg a Megyeházán, s tartsanak részletes élménybeszámolót. A találkozón elhangzott, hogy Gyenesei Leila és Vörös Zsuzsa részt vesznek a Moszkvában megrendezett Öttusa EB-n – amely kedden kezdődik -, majd a tatai edzőtáborban folytatják a felkészülést.

 
Szúnyogirtás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 12.

Nem a szúnyogok alacsony szaporulatának köszönhető, hogy nem kell idén annyi vérszívó elől menekülnünk, hanem a gyakori szúnyogirtásnak. Idén négy alkalommal permetezik az élősködőket Székesfehérváron. Egy velencei vállalkozó – akit közbeszerzés során választottak ki – 3650 hektárnyi szárazföld, s 50 hektárnyi vizes terület felett pusztítja a szúnyoglárvákat. E művelet alkalmanként 2 millió forintba kerül.

 
Állat- és természetvédelmi tábor Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 12.

ImageA Takarodó úti Állatotthonban állat- és természetvédelmi napközis tábor indítanak hétfőtől. A program során a tíz-tizenöt éves gyermekek megismerkedhetnek a háziállatok fajtáival, életmódjukkal, s a hozzájuk kapcsolódó gondozási feladatokkal. Az egy hetes tábor alatt a diákok besegítenek a menhelyen folyó munkákba – etetésbe, fürdetésbe -, valamint kirándulásokat tesznek Sóstóra, a természetvédelmi területre, hogy a környezetvédelmi kérdésekkel (felmerülő problémák és azok megoldása) is foglalkozzanak.

 
Már a templomokat se tisztelik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 12.

ImageA Budai úton lévő református templom réz tetejét akarta lelopni egy 22 éves férfi és egy tizenéves fiú. A rendőröket egy szemtanú riasztotta, s a hatóság emberei idejében a helyszínre érkeztek: sikerült elkapniuk a két réztolvajt, akiket elő is állítottak a kapitányságon lopás vétsége miatt.

 
Életveszélyes sérülés Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 12.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat pénteken délelőtt. Székesfehérváron, a Kiskút útja és a Zámoly utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött. Egy ember életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Tovább...
 
Nagyoperett a Pelikánban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 12.

A Viktória című nagyoperettet játszották tegnap Székesfehérváron, a Pelikán udvarban, s ma este is ezt a darabot láthatja a közönség 20.30-tól. Az előadás főszereplője Brunner Márta és Moravetz Levente. Rajtuk kívül Keller János, Váradi Eszter Sára, Buch Tibor és Gerner Csaba is fellép. Közreműködik az Alba Regia Vegyeskar, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, és a Vörösmarty Színház tánckara.

 
Továbbképzés az eddig mostohán kezelt napközi otthoni pedagógusoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Tóth Bence PR-referens, KJF   
2008. július 12.

ImageIskolai napközi otthoni nevelőmunka elmélete és gyakorlata témájú 30 órás akkreditált továbbképzésnek adott otthont a Kodolányi János Főiskola július 1-4. között Székesfehérváron.

Tovább...
 
Tűzz a víz alá! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 12.

ImageA gárdonyi Sport Beachre vonulnak nagy erőkkel a tűzoltók. A nyári forróságban a tömlőgurítás, a sugárszerelés és a tűzoltás helyett most a pihenésé, a sportolásé és a szórakozásé a főszerep Magyarország első öko szemléletű strandján. A Sport Beach felajánlásának köszönhetően a székesfehérvári tűzoltók a szolgálati igazolványuk felmutatásával ingyenesen léphetnek a Kékhullám zászlóval kitűntetett strandra, ahol a szép és tiszta környezet mellett, kiváló minőségi víz, sport- és szabadidős programok várják őket és családjukat.

Tovább...
 
Európai postaládák Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 12.

Az európai elvárásoknak megfelelő postaládákkal találkozhatnak a székesfehérváriak a város több pontján. Az új fajta levélszekrények abban különböznek a régebbi típusoktól, hogy sokkal alacsonyabbak, így a kerekesszékkel közlekedők is könnyebben használhatják, valamint a bedobónyílásuk szélesebb, így a nagyobb méretű borítékokat összehajtás nélkül is fel lehet adni, s nem gyűrődik meg a beltartalom.

 
<< Első < Előző 3071 3072 3073 3074 3075 3076 3077 3078 3079 3080 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33771 - 33781 / 34306