Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Feke Pál a Városház téren Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 08.

ImageÓriási az érdeklődés az István, a király rockopera székesfehérvári július 25-26-ai előadásai iránt. A jegyek több mint fele már elfogyott. A darab főszereplője, Feke Pál július 10-én, csütörtökön ellátogat Székesfehérvárra, a színésszel délután 17 és 18 óra között a Városház téri Faháznál találkozhatnak az érdeklődők. A programon, amelynek során lehetőség lesz további jegyek vásárlásárára is, részt vesz Vargha Tamás, a székesfehérvári közgyűlés eu-integrációs és kommunikációs tanácsnoka, Garancsi István, a Fehérvár FC tulajdonosa, Bekő Balázs pályaedző és Koller Ákos csapatkapitány.

 
Városunkban járt a Nemzetközi Budo Szövetség elnöke Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 08.

ImageSzékesfehérvárra látogatott a Nemzetközi Budo Szövetség elnöke, Shihan Yukio Nishida. Az egyetemes harcművészetek egyik legkiemelkedőbb alakja először járt városunkban, hogy megvizsgálja a Pagoda SE-ben folyó munkát, s tanácsaival segítse a testi és szellemi fejlődést. A karate nagymester az elmúlt napokban Budapesten tartózkodott, ahol egy három napos edzőtábort vezetett, majd egy nyilvános szemináriumot tartott.

Tovább...
 
Hasznos volt az ausztriai edzőtáborozás Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. július 08.

ImageCsapatunk az elmúlt hetet a Windischgarstenben töltötte, s Ausztriában három edzőmeccset is játszott: a román Unirea Urzicenitől és a szlovák MFK Kosicétől egyaránt 4-2-es vereséget szenvedett, a ciprusi Apoel Nicosia ellen pedig 2-2-es döntetlent játszott. Vezetőedzőnk, Disztl László értékelte az FC Fehérvár honlapjának a táborozás tapasztalatait.

Tovább...
 
Nem okozott jelentős kárt Székesfehérváron a tegnapi vihar Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 08.

ImageHirtelen erejű szél söpört végig tegnap este Székesfehérváron, amely nemcsak a fákat cibálta meg, hanem még apró jégdarabokkal is megszórta a földet. Ugyanígy jégesőt tapasztaltak Győr-Moson-Sopron, Nógrád és Tolna megyében, ahol több ház tetőszerkezete megrongálódott. Borsod, Heves és Somogy megyében három család háza vált használhatatlanná, ahogy Nógrád megyében is folyamatosan dolgoztak a tűzoltók.

Tovább...
 
Manócskák a Platánban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 08.

ImageFelhők között táncoló, holdas égen átúszó Manócskák hintenek gyermeki boldogságot a Platán Galériában. Színesek, vidámak, s három dimenziós képeken varázsolnak álmot, szépséget, s szivárvány-csodát a szürkeség helyett. Testük sóból, liszből, vízből és olajból készült, amelyre vízbázisú festék került. Ötletesek, szellemesek, s rendkívüli alapossággal kidolgozott testük ámuldozásra késztet. Szülőanyjuk Gál Tünde, egy GYES-en lévő anyuka, aki a sókerámiában bontakoztatja ki kreatív énjét.

Tovább...
 
Felhívás a szemét-problémára Nyomtatás E-mail
Írta: Felhívás - Tóth István polgármester, Gárdony   
2008. július 08.

ImageTisztelt Üdülővendégeink! Az idegenforgalmi szezon beköszöntével szeretnénk felhívni a figyelmüket egy, a városunkban már több éve kialakult, de egyre jobban elburjánzó visszásságra. Az üdülőtulajdonosok egy kisebb, de sajnos igen nagy kárt okozó része azt a helytelen gyakorlatot követi, hogy vasárnap délután, illetve este, amikor a nyaralójából hazatér, a hétvégén összegyűlt szemetét műanyag zsákban nem az ingatlana előtt helyezi el, hanem azt elviszi, és az ingatlanától távol eső helyeken, pl.: parkban, bokrok aljában, út mellett, vagy az utcai szemétgyűjtő edény mellett, illetve a zsákot abba beletuszkolva szabadul meg a szeméttől.

Tovább...
 
Útfelújítások és járdaépítések Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 08.

Székesfehérvár idén 800 millió forintot fordít különböző útfelújításokra. A Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács legutóbb 44,3 millió forintnyi támogatást ítélt meg e célra, amit az önkormányzat 166 millió forinttal egészít ki. A nyertes pályázat révén felújítják a Seregélyesi út 95-97. számú épületeknél futó utakat, a Virág utca északi szakaszát, a Vásárhelyi lakótelep egyik útszakaszát, valamint a Nagyszebeni, Zentai és Kosztolányi utca útburkolatát. A munkálatok várható befejezési ideje jövő év tavasza.

Tovább...
 
Az Albacomp keretének alakulása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 08.

ImageVelibor Radovics szerződését egy évvel meghosszabbította az Albacomp. Rajta kívül Antal Szabolcsnak, Dávid Gergelynek, Hanga Ádámnak, Soós Gábornak és Keller Ákosnak van érvényes szerződése a klubbal. Madár András az utánpótlásból felkerült a felnőttek közé, Simon Balázs is Székesfehérváron tölti a következő idényt, valamint Góbi Henrik is visszatér Szolnokról. Dávid Kornél válaszára még várnak a vezetők. Az Albacomp még keresi a külföldi játékosokat a kettes, négyes és az ötös posztra, hogy augusztus közepén megkezdődhessen a felkészülés a következő bajnokságra.

 
Nemzetközi távlatokat nyit a KJF és az Albacomp Zrt. megállapodása Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Tóth Bence PR-referens, KJF   
2008. július 07.

ImageHosszú távú együttműködési megállapodást írt alá a Kodolányi János Főiskola és az Albacomp Zrt. 2008. július 7-én. A megállapodás alapján a két fél kölcsönös tapasztalataira építve együttesen indítanak projekteket, amelyek az oktatás, a programfejlesztés és a felnőttképzést érintő tudományos kutatás valamint minőségbiztosítás területén nyújtanak előnyöket mindkét fél számára. A megállapodást dr. h. c. Szabó Péter Ph.D a Kodolányi János Főiskola rektora és Minárovits János, az Albacomp vezérigazgatója írta alá a székesfehérvári főiskola épületében.

Tovább...
 
Heves zápor, zivatar és orkán erejű szél várható Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 07.

ImageSenkit se csapjon be a meleg levegő és az égető napsütés! Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma délutántól heves zápor, zivatar sörpör végig hazánkon, amelyet akár orkán erejű, 90 km/órás szél is kísérhet. Az előzetes számítások szerint a várható csapadék mennyisége 30 milliméter/fél óra lehet, s többhelyütt jégeső is előfordulhat. A napi középhőmérséklet 25 felett lesz.

 
Nyári szünet az Egyházmegyei Hivatalban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 07.

ImageAz Egyházmegyei Hivatal július 7-től augusztus 1-ig nyári szünetet tart. – tájékoztatta szerkesztőségünket Bertáné Pintér Katalin, a Székesfehérvári Egyházmegye sajtóreferense. - Ezért arra kérik a híveket, hogy a szabadság ideje alatt csak telefonon előre egyeztetett időpontban keressék fel az iroda munkatársait fontos és sürgős ügyeikkel. Az Egyházmegyei Hivatal elérhetőségei: Telefon: (22) 510-694, Fax: (22) 510-699

 
<< Első < Előző 3071 3072 3073 3074 3075 3076 3077 3078 3079 3080 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33804 - 33814 / 34306