Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Farkas II Balázs a Vidinél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 19.

ImageEgy évig kölcsönjátékosként játszik a Vidinél Farkas Balázs. A sportklub tájékoztatása szerint a támadó középpályás Nyíregyházán született, a hazai bajnokságban, 2004 és 2006 között 15 NB I-es meccsen lépett pályára a Spartacusban. Utána Kijevbe, a világhírű Dinamóhoz szerződött, ahol több meccsen szerepelt a "nagycsapatban", de az utóbbi időkben a tartalékcsapat keretéhez tartozott.

Tovább...
 
Hárman kaptak díszpolgári címet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 19.

ImageDr. Glósz Ervin öreghegyi plébános, ifj. Ocskay Gábor jégkorongozó (posztumusz) és Döbrentey Gyula tanár kapta meg idén a Székesfehérvár Díszpolgára címet. A kitüntetéseket az ünnepi közgyűlésen adták át a díjazottaknak, akiket családtagjaik és tisztelőik is elkísértek e neves alkalomra.

Tovább...
 
Koszorúzás Szent István szarkofágjánál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 18.

Dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető, Spányi Antal megyés püspök és dr. Balogh Ibolya, a megyei közgyűlés elnöke is virágokat helyezett el a Szent István szarkofágjánál tartott ünnepségen. Fejér Megye és Székesfehérvár Önkormányzatának közös megemlékezésén dr. Balogh Ibolya beszédet mondott, s ebben kiemelte: ne másoktól várjuk a felemelkedés lehetőségét, hanem mi magunk tegyünk érte, s mindig büszkén tekintsünk gyökereinkre.

 
Kiosztották a Lánczos - Szekfű Ösztöndíjakat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 18.

ImageA Városházán adták át ma délután a Lánczos-Szekfű ösztöndíjakat. Idén 54-en nyújtották be pályázatukat az Alapítvány Kuratóriumához, s 22-en kapták meg a támogatást. A Lánczos Kornél – Szekfű Gyula ösztöndíjat a Székesfehérváron élő, dolgozó, vagy a várossal bármiféle módon kapcsolatban álló kutatók, művészek, alkotók élvezhetik.

Tovább...
 
Vízibicikli gyulladt ki Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 18.

ImageTeljesen összeégett egy vízibicikli hétfőn este a velencei strandon. - tájékoztatta szerkesztőségünket Bisztricz Anett, a Tűzoltóság szóvivője - A vízibicikli a strand hátsó kerítésénél, egy használaton kívüli büfé-épület mellett kapott lángra. A tűzben a büfé tetőszerkezete is megrongálódott. Az égő vízibiciklitől körülbelül 50 méterre szintén a kerítés mellett az aljnövényzet is égett. A lángokat a tűzoltók fékezték meg.

Tovább...
 
Koszorúzás Szent István szobránál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 18.

ImageKoszorúkat és virágokat helyeztek el ma délután városunk képviselői, az egyházak vezetői, a civil szervezetek delegáltjai, s a többi megemlékező Szent István szobránál. Az ünnepségen – a szokásokhoz híven – most is felvonultak a díszőrök és a történelmi zászlók, hogy méltóképpen tisztelegjünk államalapító királyunk előtt.

Tovább...
 
Kérdések a bankgaranciával kapcsolatban a panelprogramban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 18.

Image"Mi a jelenlegi helyzet a bankgaranciával és a mögötte álló cégekkel?" - tette fel a kérdést Orosz István mai sajtótájékoztatóján - "Ezen jótállási biztosíték a teljes kivitelezési díj nettó 5% szokott lenni. E jótállási bankgarancia nélkül csupán a törvényben meghatározott minimális szavatosság vonatkozik az épületekre, amely egy komolyabb garanciális esemény esetén egyáltalán nem biztos hogy megfelelően tudja a lakókat védeni."

Tovább...
 
Királyi napok - egész héten Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 18.

ImageBrájer Éva, a Kulturális és Turisztikai Bizottság elnöke nyitotta meg a XIV. Királyi Napok keretében megrendezett Nemzetközi Néptáncfesztivált. A Városház téren felállított színpadon a következő napokban indonéz, thaiföldi, mongol, venezuelai, holland, bolgár, szlovák, spanyol és magyar táncosok szórakoztatják majd a közönséget.

Tovább...
 
Összecsaptak az öregfiúk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 18.

ImageA Halmai Gábor és Fülöp Ferenc által „erősített” MTK nyerte meg a Bakonykutiban megrendezett focibajnokságot. A második helyezést az isztimériek vitték el, a harmadik pedig a Videoton Öregfiúk lettek. A piros-kék együttest hét játékos képviselte (4+1-es felállásban folyt a játék): Disztl Péter, Müller Csaba, Fister Ferenc, Tiber László, Vadász Imre, Borsányi István és Csucsánszky Zoltán.

Tovább...
 
Ismét pályázni lehet pécsi kollégiumi férőhelyekre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 18.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata 8 fő elhelyezésére kollégiumi férőhelyet biztosít a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban. Stettler Zsuzsanna sajtóreferens tájékoztatása szerint a férőhelyekre pályázhatnak mindazok a székesfehérvári lakosok, akik valamely pécsi felsőoktatási intézmény nappali tagozatos képzésére beiratkozott hallgatói és kollégiumi felvételi kérelmüket elutasították.

Tovább...
 
Bárki nyerhet bárhol Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. augusztus 18.

ImageVincze Melinda, az Alcoa FKC válogatott játékosa új szerepkörbe került ebben az idényben. A villámgyors balszélső számára az már megszokott, hogy hasznos játékot és gólokat várnak el tőle, azonban – különösen a sérült Pastrovics Melinda távollétében – a pályán és pályán kívül egyaránt vezérszerep vár rá. Melit erről a helyzetről és a hétvégi mérkőzésekről kérdeztük.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3071 3072 3073 3074 3075 3076 3077 3078 3079 3080 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33804 - 33814 / 37553