Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Renault gyulladt ki az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 22.

ImageMenet közben gyulladt ki egy személygépkocsi motortere pénteken délután az M7-es autópályán. Bisztricz Anettől, a Tűzoltóság sajtóreferensétől megtudtuk, hogy a Budapest felől Székesfehérvár felé haladó Renault Laguna személygépkocsi motorteréből ömlött a füst, és nem sokkal később lángok csaptak fel. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Lengyel túra: papírforma-eredmény az FTC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 22.

ImageA sosnowieci nemzetközi jégkorong-torna harmadik napján az FTC csapata várt a Sapa Fehérvár Alba Volán 19-re. A várakozásoknak megfelelően kapott gól nélkül, nagy különbséggel nyert a Volán. - Nyögvenyelős játékot hozott a harmadik mérkőzés, ezúttal nem sziporkázott a Volán. Az első harmadban nem is sikerült feltörni a zártan védekező zöld-fehérek védelmét. A második játékrészben már nem maradtak el a Volán-gólok: előbb egy emberhátrányos megugrás során Mihály passzát Alen értékesítette, majd Mihály maga is betalált Kovács átadásából.

Tovább...
 
Terszol: Megszokott eredmény Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 22.

ImageSem az egy héttel ezelőtti, Békéscsabán elszenvedett súlyos verségért, sem az előző bajnokságban hazai pályán hétgóllal elvesztett bajnokiért nem sikerült az Alcoa FKC-nek visszavágnia a Békéscsabával szemben. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől - A Terszol Kupa második mérkőzésén a lila-fehérek 29-22-re bizonyultak jobbnak a házigazdáknál.

Tovább...
 
Újabb MÁV-csonkítás Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. augusztus 22.

Image"Meggyőződésünk, hogy a mindenkori kormányoknak a vasutat nem tönkretenni, hanem fejleszteni kell." - fogalmazott Fónagy János fideszes országgyűlési képviselő pénteki sajtótájékoztatóján. Fónagy, egy a múlthéten napvilágot látott kormányhatározatra hivatkozva elmondta, hogy a Fidesz erősen ellenzi, a kormány által 2010-ben tervezett, a MÁV személyszállítását érintő megszorításokat.

Tovább...
 
Söréden mutatja be festményeit a fehérvári művésznő Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 21.

ImageMikonya Mónika alkotásaiból nyílik kiállítás augusztus 22-én a sörédi Művelődési Házban. A kiállításra a helyi falunap alkalmából kerül sor, és a festmények csak ezen a napon tekinthetők meg, 10-19 óra között. Söréden egyébként színes programokkal várják a látogatókat holnap: lesznek kézműves bemutatók, , lufi hajtogatások, bábszínház, standard és latin-amerikai táncok, paródia show, modern társastáncok…

Tovább...
 
Lengyel túra: tüzijáték Volán-módra Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 21.

ImageAhogy augusztus 20-ához illik, a Sapa Fehérvár Alba Volán 19 csapata valóságos tüzijátékot rendezett ellenfele, a házigazda Sosnowiec kapuja előtt, és meggyőző fölénnyel, 7-3-ra nyert. - Az Sapa Fehérvár Alba Volán 19 igen meggyőző teljesítménnyel fektette két vállra a hazai pálya előnyét élvező Sosnowiec csapatát. Az összeállításban kényszerű változás törtnt, Ondrejcik lábujja tegnap eltörött egy önfeláldozó mentés során. A kemény sportember ugyanakkor holnap már minden bizonnyal játékra jelentkezik az FTC ellen.

Tovább...
 
Rehab-helyzetjelentés Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. augusztus 21.

ImageAz Alcoa FKC két alapemberét volt kénytelen nélkülözni az elmúlt hetekben lejátszott felkészülési mérkőzéseken. A térdsérülését követően rehabilitáción részt vevő Pastrovics Melindánál és Kristina Trishchuknál érdeklődtünk arról, hogy miként alakul a felépülésük, és mennyi időt vesz még előreláthatólag igénybe a teljes gyógyulásuk.

Tovább...
 
Fölényes Vidi II győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. augusztus 21.

ImageFölényes győzelmet aratott a Videoton FC a Magyar Kupa második fordulójában: Varga István csapata Börcsön, a megyei II. osztályban szereplő helyi csapat vendégeként nyert 6-0-ra. A nyilvánvalóan szerényebb képességű ellenfél elleni győzelem értékét növeli, hogy a Vidi NB II-es alakulata sem legerősebb összeállításában játszott.

Tovább...
 
Szentmise Szent István ünnepén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 21.

ImageA Székesegyházban megtartott ünnepi szentmisével kezdődött meg a Szent István -napi rendezvénysorozat Székesfehérváron. A szentmisét Spányi Antal megyés püspök tartotta, akinek hívó szavára idén is érkeztek határon túlról is hívek városunkba, hogy meghallgassák gondolatait, és részt vegyenek a programokon. A szentmisén és az azt követő körmeneten jelen voltak a megye és a város vezetői (a Polgári Frakció szinte teljes tagsorával képviseltette magát), a lovagrendek, a cserkészek is.

Tovább...
 
Íjászat, várfürdőzés, pálinkakóstoló Nyomtatás E-mail
Írta: Magyar Ágnes Zsófia   
2009. augusztus 20.

ImageIdén  a Békés megyeiek rendezték meg Szanazugon a Fidelitas XII. országos nyári táborát. A több száz fős társaság kenuzhatott a Körösön, csillagászati előadást hallgathatott és egészségnapon is részt vehetett. Mindemellett egy bajnok mesterszakács, Prohászka Béla betyárpecsenyéjét is megkóstolhatta. A táborban természetesen szóba kerületk bel- és külpolitikai kérdések is.

Tovább...
 
Edzőtáboroztak az ARAK-osok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 20.

ImageHa nyár, akkor pihenés! Ha nyár, akkor edzőtábor! - vallják a tájfutó utánpótlásedzők. Idén ötvözve a két elképzelést, az ARAK tájfutóinak utánpótlás csoportjából tíz fő és négy felnőtt a vas megyei Csörötneken edzőtáborozott. Vékony Andor tájékoztatása szerit Aafutás mellett számos egyéb program színesítette az ott eltöltött hetet: Volt madarászat, kézműves foglalkozás, a szentgotthárdi élményfürdő csúszdáinak felfedezése, kirándulás Szlovénia, Ausztria, Magyarország hármashatárjához és kenuzás - sok borulással - a Rábán.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3071 3072 3073 3074 3075 3076 3077 3078 3079 3080 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33815 - 33825 / 37590