Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Festménykiállítás és műsoros est Zámolyon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 17.

ImageSimon M. Veronika Munkácsy- és Pro Vino érdemes művész alkotásaiból nyílt tárlat Zámolyon, a Polgármesteri Hivatal Galériájában. A kiállításhoz egy kulturális program is kapcslódott: Stancsics Erzsébet költő, a Táncsics család leszármazottja saját verseit olvasta fel, színpadra állt Szántai Sándor író, a Magyar Kultúra lovagja, Dedik János, Batsányi-díjas író és Enyedi Béla, Beőthy Nagydíjas daltulajdonos is.

Tovább...
 
ARAK-os érdekeltség a Tájékozódási Futó Világbajnokságon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 17.

ImageHivatalosan az augusztus 18-ai megnyitóval kezdődik Miskolcon a 26. Tájékozódási Futó Világbajnokság, ahol ketten is képviselik a székesfehérvári ARAK Tájfutó Szakosztályát. Versenyzőként Gyurkó Fanni, aki rövid és hosszútávon, valamint váltóban is indul a magyar válogatott tagjaként. A versenyhez elengedhetetlenül szükséges térképe készítői között pedig ott találjuk a pusztavámi Somlai Gábort, az ARAK térképhelyesbítőjét is.

Tovább...
 
Székesfehérvár fogadalmi szentmiséje Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvári Egyházmegye   
2009. augusztus 16.

ImageSzent István országfelajánlásának évfordulóján, fogadalmi szentmisét koncelebrált Spányi Antal megyés püspök Takács Nándor nyugalmazott püspökkel, a városból és az egyházmegyéből érkező papsággal együtt a Székesegyházban. A szentmisén a hagyománynak megfelelően jelen voltak a közélet személyiségei: a megye, a város, a honvédség, a rendőrkapitányság és a katasztrófavédelem vezetői.

Tovább...
 
Kispályás labdarúgó mérkőzés és falunap Bakonykutin Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 16.

ImageBakonykúti Község Önkormányzata falunapot rendez 2009. augusztus 15-én és 16-án. A kétnapos programsorozat tegnap kezdődött az ünnepi körmenettel, amelyet ünnepi szentmise követett a Római Katolikus Templomban. A mulatozás 15 órakor vette kezdetét a Szentgyörgy Tánccsoport és a Havasi Gyopár Nyugdíjasklub néptánc műsorával és a Monarchia Duó közreműködésével.

Tovább...
 
Az Alba Volán letarolta az Újpestet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 16.

ImageAz Újpesti TE ellen léptek pályára az Alba Volán 19 jégkorongozói. Sportolóink teljes kerettel vettek részt az összecsapáson, így tehát a három új légiós – Alen, Ackeström és Satosaari – is lehetőséget kapott a bizonyításra. A mérkőzésen az Újpest nem tudta felvenni a versenyt a fehérváriak lendületével - ismét győztek hokisaink!

Tovább...
 
Videoton FC - Budapest Honvéd: 2-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. augusztus 16.

ImageA bajnokság eddig lejátszott négy meccse közül a negyediket is megnyerte a Vidi, folytatódott a remek széria. Ráadásul mind a négy sikerre más jelző illik: most ez a magabiztos volt. Doktor Mezey György csapata - bizonyítva, hogy "hosszú a kispad", hiszen korábban kulcsembernek számító játékosok nem kezdtek - egy pillanatnyi esélyt sem adott ellenfelének, fölényben játszva győzött. Az ellenfél legjobbja - ez is Alveséket dícséri - a kapus, Németh Gábor volt.

 
Sukoró - a kormány a törvényen felül? Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. augusztus 16.

Image"A kormány kiemelt beruházásként egy olyan izraeli befektetőt kíván kétmilliárd forint állami pénzzel támogatni, aki valótlan adatokat szolgáltat a cseréhez, továbbá büntetőeljárás alatt áll." - mondta sajtótájékoztatóján Budai Gyula. - "2009 augusztus 6-án a Fejér Megyei Főügyészség vádat emelt közokirat-hamisítás miatt Joáv Blum izraeli befektető ellen. Ez az ember cserélte el a nevén nem levő kettő földterületet a sukorói 70.1 hektáros állami földre." - ismertette sajtótájékoztatóján Budai Gyula. Hozzátette: a Pénzügyminisztérium most mégis eredményt hirdetett a sukorói kaszinótender vonatkozásában.

Tovább...
 
Ezer éves - de korszerű Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2009. augusztus 15.

ImageA megyei közgyűlés jelenlegi és volt tagjai, tisztségviselői, a megye díszpolgárai, országgyűlési képviselői, polgármesterei, intézményvezetők, a honvédség és a történelmi egyházak, valamint a társmegyék önkormányzatának vezető képviselői vettek részt a megyeháza dísztermében azon az ünnepségen, amelyet Fejér megye - és egyben a megyerendszer - fennállásának ezredik évfordulója alkalmából rendeztek.

Tovább...
 
Útlezárás, forgalomterelés Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. augusztus 15.

ImageAugusztus 15-én 17.30 órai kezdettel Székesfehérváron a „Sóstói” Stadionban kerül megrendezésre a Videoton FC – Budapest Honvéd NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzés. A mérkőzést az illetékes bizottság nem minősítette kiemelt biztonsági kockázatúnak, azonban a várható magas nézőszám miatt a mérkőzés idején forgalomterelésre, zárásra kell számítani.

Tovább...
 
Ingyenes buszok indulnak a szombati meccsre Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. augusztus 15.

ImageA Videoton Baráti Kör a most szombati, Budapest Honvéd elleni mérkőzésre ingyenes szurkolói buszokat indít a Csapó utcából 16.45-kor és 17.00 órakor. Visszaindulás Sóstóról a Csapó utcába 19.35-kor. A Vidi eddig összesen 79 alkalommal játszott a Honvéd ellen. Ezekből a mérkőzésekből 26 piros-kék győzelem, 14 döntetlen és 39 vereség született, amelyek során a Vidi 84 gólt rúgott és 123-at kapott.

 
Megint a délelőtt sikerült jobban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 15.

ImageBékéscsabán, a Panoráma Hotel Kupán két mérkőzést játszott az Alcoa FKC csapata pénteken. Pálfay Károly satóreferenstől megtudtuk, hgy délelőtt az EHF-Kupában is induló szerb Kikinda ellen győzni tudtak Bernataviciutéék, ám a szövetségi kapitány, Mátéfi Eszer által edzett házigazdák délután jobbnak bizonyultak a Fehérvárnál.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3071 3072 3073 3074 3075 3076 3077 3078 3079 3080 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33826 - 33836 / 37553