Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A politikában tűrhetetlen az antiszemitizmus, az erőszak és a hazugság Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 13.

Image"Navracsics Tibor a tegnapi napon megbeszélést folytatott Molnár Oszkárral. A Fidesz frakcióvezetője és Edelény polgármestere egyetértettek abban, hogy a politikában tűrhetetlen az antiszemitizmus, a kirekesztés, az erőszak és a hazugság minden formája. Molnár Oszkár leszögezte: mint ahogyan eddig is, a munkája és nem származása alapján ítél meg minden embert." - áll dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében. 

 
Klasszisok a jégen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 13.

ImageHogy is mondta Jarmo Tolvanen vezetőedző? „Nem szabad elfelejtenünk, hogy a Villach színeiben klasszisok játszanak, akik egyetlen villanással eldönthetik az összecsapás sorsát.” Nos, utánanéztünk, kikre is kell annyira figyelni… Ha egy csapat 13 mérkőzést követően vezeti a tabellát, az sosem a véletlen műve, s nincs ez másként ma esti ellenfelünk, a Villach esetében sem. A „Sasok” parádésan kezdték az idei szezont, 13 bajnokin 19 pontot gyűjtöttek.

Tovább...
 
Szülőklub az autizmussal élőkért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 13.

ImageAz EU támogatásával a Grundtvig Tanulási Kapcsolatok keretében nemzetközi projekt indul Székesfehérváron a fogyatékos gyermekek, fiatalok és felnőttek szüleinek részvételével, a Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány megvalósításában. A Székesfehérvári Egyházmegye és a Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány együttműködésének célja, hogy a szülők, szakmai szervezet, döntéshozók és önkéntes segítők körében széles körű együttműködést alakítson ki a fogyatékos gyermekeket nevelő családok társadalmi befogadásának és életminőségének javítása érdekében.

Tovább...
 
Költségvetés - 900 milliárdos eltérés Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. október 13.

ImageA világ vezető közgazdászai adócsökkentést, növekedés - ösztönzést javasolnak Magyarországnak - mondta Varga Mihály, a Fidesz alelnöke, a párt elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatóján, kedden. A Fidesz elnöksége áttekintette a 2010-es költségvetés adatait, és arról már szóltunk, hogy az emberek mely csoportjától és mekkora összegeket vesz el, és azt is megállapítottuk, hogy teljes bukás, ezért vissza kellene vonni és mielőbb módosítani - mondta Varga Mihály.

Tovább...
 
Kempós sikerek a Thai-Box ob-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 12.

ImageNégy számból háromban érmet szereztek a székesfehérvári kempósok a múlt hétvégén, Budakalászon rendezett Thai-Box Országos Bajnokságon. - A meghívott fehérvári versenyzők közül Ács László a 81-86 kilogrammosok között nyerte meg a nemzeti bajnokságot. A két ezüstérmet Szűcs Gergő a 67-71, illetve ifj. Lévai László a junior 71-75 kilogrammosok súlycsoportjában szerezte. Előbbi súlykategória felnőtt mezőnyében Denzinger Dávid is megmérkőzött, neki viszont kevesebb szerencséje volt: az első körben búcsúzott a színvonalas bajnokságtól.

Tovább...
 
Folytatódik Sárga Taxi zenekar táncklubja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 12.

ImageNagy sikerrel indult a nyári fesztivál, és szabadtéri koncertturné után a Sárga Taxi zenekar belvárosi táncklubja a Petőfi Music Pub- ban. A szeptemberi nyitó buli, és videó premier után, október 17. én este 20 órától ismét várják a szervezők a táncolni vágyókat, és persze azokat is, akik szívesen repülnének vissza néhány órára az ötvenes évek Amerikájának zenei világába. A Sárga Taxi minden alkalomra érdekes meglepetéssel készül, és így lesz ez most is.

Tovább...
 
A 2010-es költségvetés súlyosan veszélyezteti a tűzoltók munkáját Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 12.

ImageAz Országgyűlés elé terjesztett 2010-es költségvetés tervezete olyan elvonásokat tartalmaz, amelyek az évek óta alulfinanszírozott hivatásos önkormányzati tűzoltóságok működését súlyosan veszélyeztetik. Ezzel veszélybe kerül a hivatásos tűzoltók még eddig megmaradt egyéb járandóságainak biztosítása is. A különböző tűzoltó szervezetek ezért nagyszabású demonstrációt hirdetnek, amelyre várják az ország valamennyi hivatásos tűzoltóját és a szimpatizánsokat is.

Tovább...
 
Jó iramú mérkőzésen győzte le a Vidi II a zalaegerszegieket Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 12.

ImageSűrű esőfelhők gyülekeztek a felcsúti pálya felett a mérkőzést megelőző percekben, végül azonban nem volt szüksége esernyőre a maroknyi nézőközönségnek. Ami a találkozót illeti, meglepően gyors iramban vágtak neki a csapatok. Már a 8. percben egy tizenegyes gyanús helyzet borzolta a kedélyeket: Purovicsot kaszálták el a vendég védők a tizenhatoson belül, ám Király játékvezető továbbot intett. Mintegy 10 perccel később a zalaiak előtt adódott helyzet, ám a jobboldalról küldött lövést, amely Filipovicson túlszállt, végül Sifter tisztázta.

Tovább...
 
Képviselőjelöltek meghallgatása Felcsúton Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. október 12.

ImageA Fidesz nemcsak a kampányra, már a kormányzati szerepre is készül - derült ki a TV2 Napló című adásából. Orbán Viktor felcsúti házában hallgatja meg a Fidesz parlamenti képviselőjelöltjeit Kubatov Gábor, pártigazgatóval és Varga Mihály, alelnökkel. A pártelnök elmondta, a meghallgatások helyszíne azért Felcsút, mert "olyan helyen lehet jó döntést hozni, ahol az ember teljesen biztonságban érzi magát, nem fizikailag, hanem lelkileg".

Tovább...
 
Drámaian nő az elbocsátások száma Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 12.

Image"Újabb sokkoló munkanélküliségi adatok bizonyítják, hogy a Bajnai-kormány tevékenysége nemcsak alkalmatlan a válság kezelésére, de súlyos károkat is okoz Magyarországnak. Idén 224 százalékkal több dolgozót bocsátottak el Magyarországon csoportos létszámleépítés keretében, mint tavaly - közölte az Állami Foglalkoztatási Szolgálat. A parlament előtt lévő költségvetés, azaz a brutális megszorításokra épülő Bajnai-csomag tovább taszítaná Magyarországot a lejtőn, még nagyobb munkanélküliséget okozna."

Tovább...
 
EHF: Gyorsan eldőlt a továbbjutás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 12.

ImageAz egyhete szerzett háromgólos előnyét már a mérkőzés elején néggyel-öttel megtoldotta az Alcoa FKC az törökországi EHF-kupa visszvágón, és 14-9-es félidei vezetés után 25-22-re győzte le az Izmir BSB csapatát. Pálfay Károly sajtóreferens felhívta a Fehérvári Hírek figyelmét arra, hogy összesítésben 54-48-cal jutott tovább Sótonyi László együttese.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3071 3072 3073 3074 3075 3076 3077 3078 3079 3080 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33848 - 33858 / 38011