Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Polgári Frakció kizár mindenfajta koalíciós lehetőséget Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 18.

Image„Csak a sajtóból értesültünk az MSZP kapcsolatfelvételi szándékáról, ilyen fajta hivatalos megkeresés hozzánk eddig még nem érkezett.” – válaszolta Dr. Cser Palkovics András tegnap arra a kérdésünkre, hogy miféle közeledést mutatott az MSZP a Polgári Frakció felé – hiszen, mint ahogy városi elnökük, Márton Roland bejelentette: az SZDSZ-szel történt szakítást követően felkeresik őket, s tárgyalni szeretnének velük.

Tovább...
 
"VIZET VÍZZEL" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 18.

ImageA Velencei-tavi Turisztikai Egyesület és a Gárdonyi Ipartestület képzőművészeti tárlatot szervez Velencei-tóról készült vízfestményekből. Az Ipartestület 1986-ban alakult összefogva a helyi iparosokat, vállalkozókat és szolgáltatókat, így nem véletlen, hogy a Varga Sörözőbe  kérik leadni a kiállításra szánt aquarelleket (amelyek lehetnek régi, nagymamáktól öröklött darabok is) február 28-ig, majd az Egyesület Galériájában mutatják be azokat a nagyközönségnek március 6-án, 18 órakor.

 
Létrehozza Székesfehérvári Szervezetét a Magyarok Szövetsége Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 18.

"...az, hogy "magyar", nem faj, nem vér, hanem lélek dolga. Nem a vér alakította ki a magyar lelket s hozta létre így a magyar fajt, hanem ellenkezőleg, a magyar lélek hatott a vérre s most és minden időben az a magyar faj, amit a magyar lélek áthatott. Mindenki olyan mértékben magyar, amekkora mértékben magyar lélek ereje él és hat rajta keresztül..." (Karácsony Sándor)

Tovább...
 
Hálaadó mise a püspökké szentelés 20. évfordulóján Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 18.

ImageÜnnepi hálaadó misén vehették részt tegnap a hívek a Bazilikában: 20 évvel ezelőtt szentelte ugyanis püspökké dr. Paskai László bíboros Mayer Mihály pécsi és Takács Nándor székesfehérvári nyugalmazott püspököt, valamint Várszegi Asztrik pannonhalmi főapátot. A jubiláns főpásztorok ünnepségén részt vett Erdő Péter bíboros is.

 
A teljes reménytelenség csomagja Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. február 18.

Image"A lemondás, a beletörődés és a teljes reménytelenség csomagja." - eképp értékelte Orbán Viktor a Fidesz elnökségi ülése után Gyurcsány Ferenc legutóbbi bejelentéseit. "Nem egyszerűen csak egy újabb brutális megszorító csomag, hanem a teljes reménytelenség csomagja, hiszen ugyanazon az úton haladunk tovább, melyen Magyarország egyszer már kudarcot vallott." - fogalmazott a Fidesz elnöke.

 
Tisztes helytállás az FTC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 18.

ImageAz Alba Volán néhány válogatott játékossal megerősített farmcsapata ezúttal is komoly csatára késztette a Ferencvárost az OB I középszakaszának mai mérkőzésén, de az első győzelemre még várnunk kell: a Fradi 5-3-ra győzött.

Tovább...
 
Évet értékelt a rendőrség Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2009. február 18.

ImageÉvértékelő sajtótájékoztatót tartottak kedd délelőtt Fejér megye rendőri vezetői. dr. Simon László rendőr ezredes, rendőrfőkapitány, valamint bűnügyi helyettese Lasancz Zoltán ezredes prezentációjukban a megye főbb statisztikai mutatóit ismertették, majd válaszoltak az újságírók kérdéseire. Délután a Megyeháza dísztermében immár zárt körben, munkaértekezleten is értékelték a 2008. évi tevékenységet, egyúttal meghatározták azokat a feladatokat, amelyek zsinórmértékül szolgálnak az idei esztendőben rájuk váró munka során.

Tovább...
 
Csütörtökön dől el, csúszik-e a bajnoki rajt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. február 18.

ImageKedden ülésezett az NB I-es profi ad hoc bizottság. A testület tagjai meghallgatták Jámbor László fejlesztési igazgató beszámolóját az utánpótlás-válogatottak felkészüléséről, s több más, fontos téma mellett szó esett a hétvégi, tavaszi bajnoki rajt esetleges elhalasztásáról is. Mivel a következő napokban további havazás várható, elképzelhető, hogy egyes pályák nem lesznek megfelelő állapotban. Azok az egyesületek, amelyek szeretnének halasztást kérni, jelzik ez a szövetség versenybizottságának, amely csütörtökön hoz döntést az ügyben.

Tovább...
 
Szuperrangadó! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 18.

ImageA tabella második helyén álló Péccsel méri össze erejét ma, 19 órától az Albacomp kosárlabda csapata. A mérkőzésre már meg lehet vásárolni a jegyeket a Sportirodán és a Sportcentrumban. A következő meccset szombaton rendezik meg – erre megfelelő létszám esetén külön szurkolói buszt indítanak. Ezzel kapcsolatosan a 20-414-1794-es telefonszámon lehet érdeklődni Rákosi Richárdnál.

 
Ligakupa - negyeddöntő-párosítás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 17.

ImageKialakult a Ligakupa legjobb nyolc párosítása: a D-csoport győztes FC Fehérvár az A-csoport második helyén álló DVTK-val játszik március 4-én Diósgyőrben, március 25-én pedig a Sóstói Stadionban. Ha a fehérvári fiúk kiharcolják a továbbjutást, az elődöntőben a Győri ETO – Újpest FC összecsapásának győztesével lépnek pályára. A negyeddöntő párosítása: Budapest Honvéd – Vasas, Pécsi MFC - Szombathelyi Haladás, Diósgyőri VTK – FC Fehérvár, Győri ETO – Újpest FC

 
Városvezetési válság Székesfehérváron - zuhanás a szakadékba Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 17.

ImageHatalmi marakodás zajlik az MSZP és az SZDSZ között, miközben nincsen Székesfehérvárnak elfogadott költségvetése (ahogy következmények és felelősségvállalás után is hiába kutakodunk), nem tudni, milyen konkrét lépéseket kívánnak tenni a felbomlott koalíció tagjai - és a helyi polgármester. És ez egyértelműen a várossal szembeni felelőtlenséget mutatja! Székesfehérvárnak egy nyugodt, kiegyensúlyozott, és a közgyűlési többséget maga mögött tudó városirányításra van szüksége!

Tovább...
 
<< Első < Előző 3071 3072 3073 3074 3075 3076 3077 3078 3079 3080 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33859 - 33869 / 36270