Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ezer éves - de korszerű Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2009. augusztus 15.

ImageA megyei közgyűlés jelenlegi és volt tagjai, tisztségviselői, a megye díszpolgárai, országgyűlési képviselői, polgármesterei, intézményvezetők, a honvédség és a történelmi egyházak, valamint a társmegyék önkormányzatának vezető képviselői vettek részt a megyeháza dísztermében azon az ünnepségen, amelyet Fejér megye - és egyben a megyerendszer - fennállásának ezredik évfordulója alkalmából rendeztek.

Tovább...
 
Útlezárás, forgalomterelés Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. augusztus 15.

ImageAugusztus 15-én 17.30 órai kezdettel Székesfehérváron a „Sóstói” Stadionban kerül megrendezésre a Videoton FC – Budapest Honvéd NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzés. A mérkőzést az illetékes bizottság nem minősítette kiemelt biztonsági kockázatúnak, azonban a várható magas nézőszám miatt a mérkőzés idején forgalomterelésre, zárásra kell számítani.

Tovább...
 
Ingyenes buszok indulnak a szombati meccsre Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. augusztus 15.

ImageA Videoton Baráti Kör a most szombati, Budapest Honvéd elleni mérkőzésre ingyenes szurkolói buszokat indít a Csapó utcából 16.45-kor és 17.00 órakor. Visszaindulás Sóstóról a Csapó utcába 19.35-kor. A Vidi eddig összesen 79 alkalommal játszott a Honvéd ellen. Ezekből a mérkőzésekből 26 piros-kék győzelem, 14 döntetlen és 39 vereség született, amelyek során a Vidi 84 gólt rúgott és 123-at kapott.

 
Megint a délelőtt sikerült jobban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 15.

ImageBékéscsabán, a Panoráma Hotel Kupán két mérkőzést játszott az Alcoa FKC csapata pénteken. Pálfay Károly satóreferenstől megtudtuk, hgy délelőtt az EHF-Kupában is induló szerb Kikinda ellen győzni tudtak Bernataviciutéék, ám a szövetségi kapitány, Mátéfi Eszer által edzett házigazdák délután jobbnak bizonyultak a Fehérvárnál.

Tovább...
 
Ötvenszázalékos a Honvéd Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. augusztus 15.

ImageA Kaposvárt legyőzte (3-1), az MTK-tól kikapott (1-2) a Honvéd a bajnokság eddigi szakaszában, a Debrecen elleni mérkőzését a Panathinaikosz elleni gálamérkőzés miatt elhalasztotta. A mérleg ötvenszázalékos (egy győzelem, egy vereség), s tulajdonképpen ötvenszázalékos volt a teljesítmény a nemzetközi porondon is: a Fenerbahce ellen az idegenbeli mérkőzés nem sikerült jól (1-5), ám a hazain helyt állt (1-1) Sisa Tibor csapata.

Tovább...
 
Az MSZP-kormány nem segít a bajba jutott hiteleseken Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 15.

Image"Mára bebizonyosodott, hogy az MSZP-kormány csak ígérget a bajba jutott hiteleseknek, de egyetlen épkézláb intézkedést sem hoztak a családok megvédése érdekében. Nem hangzatos nyilatkozatokkal, kommunikációs blöffökkel, hanem valódi, a Fidesz által már korábban javasolt döntésekkel lehet segíteni a nehéz helyzetbe került családokon. Az MSZP és kormánya erre a segítségre képtelennek bizonyult.." - áll dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében. 

 
120 milliárdos elvonás - Ismét a szociális és az oktatási terület a vesztes? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 14.

Image„Állítólag megkezdődtek az egyeztetések a kormány és az önkormányzatok között a tervezett 120 milliárd forintos elvonásról.” – mondta Égi Tamás, a Fidesz Székesfehérvári Szervezetének alelnöke a Malom Háznál megrendezett sajtótájékoztatón – „Ez az összeg a jelenlegi állami finanszírozás mintegy 10%-a. Székesfehérvár esetében ez 700.000 milliós elvonást jelez előre.”

Tovább...
 
Nincs szükség műtétre Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. augusztus 14.

ImageA válogatott edzőmérkőzésén térdsérülést szenvedett Pastrovics Melinda volt a Fehérvár TV Ziccer magazin című műsorának a vendége. Az interjúban az Alcoa FKC kapusa elmondta, hogy az orvosok részleges keresztszalag-szakadást diagnosztizáltak nála, nincs szükség műtéti beavatkozásra, de minimum négyhetes intenzív rehabilitációra van szükség a felépüléséhez.

Tovább...
 
Fogadalmi szentmise a Székesegyházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 14.

ImageSpányi Antal megyés püspök fogadalmi szentmisét celebrál ma, 18 órakor a Székesegyházban. Szent István ország-felajánlásának évfordulóján megyés főpásztorunk megújítja hazánk felajánlását Szűz Máriának, ahogy azt Szent István király is tette 1038-ban, a halála előtti napon. A megyéspüspök az ünnepi liturgiában a Szent Istváni hagyományhoz hűen a Magyarok Nagyasszonya pártfogását, közbenjárását kéri az egész magyar népért. Imádkozni fog minden magyar emberért, határokon innen és túl, hívőkért, nem hívőkért egyaránt.

Tovább...
 
Fezenezz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 14.

ImageKispál, Deák Bill, Depresszió, Prosectura, Bikini, Junkies, P.U.F- csak néhány név azok közül, akik idén fellépnek a FEZEN-en. A sokak által a „Sziget”-hez hasonlított rendezvény szeptember 10-11-12 között 6 színpadon, közel 100 fellépővel várja a zenebarátokat.

Tovább...
 
A Honvéd elleni statisztikánk Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. augusztus 14.

ImageAz évek hosszú során a fehérvári és a fővárosi egyesület összesen 79 alkalommal játszott egymás ellen. Ezekből a mérkőzésekből 26 piros-kék győzelem, 14 döntetlen és 39 vereség született, amelyek során 84 gólt rúgtunk és 123-at kaptunk, az utolsó kettőt éppen az idén tavasszal a Sóstón. Eddig 40 összecsapást játszottak Fehérváron és eggyel kevesebbet Kispesten. A fehérvári összecsapások mérlege: 19 győzelem, 8 döntetlen és 13 vereség, míg a gólarány 60-48. Ugyanakkor idegenben mindösszesen hétszer sikerült nyernünk, emellett 6 egállal és 26 vereséggel végződött találkozó van a hátunk mögött.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3071 3072 3073 3074 3075 3076 3077 3078 3079 3080 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33870 - 33880 / 37590