Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Remekül megkomponálták Tátrai Miklós szerződését Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. augusztus 06.

Image"A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. korábbi igazgatója évi 67 millió forintos fizetésben részesült, ha pedig megnyeri munkaügyi perét, akkor további 201 millió forintos végkielégítést kap." - hívta fel a figyelmet sajtótájékoztatóján Budai Gyula. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. törvénytelenül működött, működik, ennek ellenére vezetői havi több millió forintot vittek haza, és évi több tízmilliós prémiumban részesültek. Budai Gyula ócska szemfényvesztésnek nevezte, hogy a Bajnai-kormány olcsóbb államról beszél.

Tovább...
 
BEMUTATKOZOTT AZ ÚJ FŐÉPÍTÉSZ Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 06.

Bemutatkozott a médiumok képviselőinek Páli Zsuzsanna, Székesfehérvár MJV új főépítésze. Páli Zsuzsanna hétfőn kezdte meg a munkát a Polgármesteri Hivatalban, s a csütörtökön tartott sajtótájékoztatón ismerhették meg személyesen az újságírók. A tájékoztatón dr. Bóka Viktor, Székesfehérvár jegyzője elmondta: városunkban több olyan építkezés is megkezdődik majd a jövőben, amelyek meghatározzák a városképet.

Tovább...
 
Megérkezett Ackeström és Satosaari Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 06.

ImageSzerdán késő este landolt Ferihegyen az Alba Volán 19 két új légiósának repülőjárata, Oscar Ackeström és Tommi Satosaari (képünkön) csütörtökön már edzésbe is állt. - A terveknek megfelelően megérkezett az Alba Volán 19-hez a svéd válogatott hátvéd, Oscar Ackeström és a finn hálóőr, Tommi Satosaari.

Tovább...
 
40 éves a bicskei mentőállomás Nyomtatás E-mail
Írta: Izing Antal   
2009. augusztus 06.

Image1969. novembere óta, 40 éve működik Bicskén mentőállomás. 2009. szeptember 5-én a Battyhány-kastély dísztermében fújják el a bicskei mentős bajtársak a születésnapi torta negyven szál gyertyájának lángját... A rendezvényt bicskei szponzorok segítik, és velük együtt minden új támogató segítségét köszöni az állomás. A mentők munkáját azért támogatjuk, mert gyerekeink, szüleink, családunk és barátaink vannak.

Tovább...
 
7.706.833.886 Ft támogatás 83 hulladéklerakó rekultivációs tevékenységére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 06.

ImageA Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás projektindító ünnepséget tartott Polgárdin, a Városi Művelődési Központban. A programot „A települési szilárdhulladék-lerakókat érintő térségi szintű rekultivációs programok elvégzése” című, 7,7 milliárd forintból megvalósuló környezetvédelmi beruházás kivitelezési munkáinak megkezdése kapcsán szervezték meg.

Tovább...
 
Médiaművészeti alkotótelep a Bory Jenő emlékévben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 06.

ImageA PTE-MK Mediális Művészetek Intézete és a pécsi Periszkóp Rádió szervezésében 2009. augusztus 10-16. között médiaművészeti műhely látogat a székesfehérvári Bory-várba. Kovács Balázstól megtudtuk, hogy a hét során a résztvevők a tágan értelmezett médiaművészet körébe (interaktív installáció, hálózati projektek, videó- és hangművészet) tartozó munkákat hoznak létre. A munkákat 2009. augusztus 14-én, pénteken 20 órától mutatják be az alkotók, és azok másnap délutánig megtekinthetők, kipróbálhatók lesznek a vár területén.

Tovább...
 
Meghalt a pilótája a Székesfehérvár mellett lezuhant kisrepülőnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 06.

Meghalt annak az ultrakönnyű motoros kisrepülőgépnek a pilótája, amely kényszerleszállás közben balesetet szenvedett két hete Úrhidán. A géppel oktatórepülést hajtottak végre július 21-én az úrhidai repülőtérnél. - tette közzé a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A 66 éves veszprémi pilóta és a repülőgép-vezetést tanuló 70 éves várpalotai férfi gyakorlókört akart tenni, amikor felszállás közben, 50 méter magasan hibát észleltek.

Tovább...
 
Taliándörögdi Hagyományőrző Verseny fehérvári sikerekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 06.

ImageKupával tért haza a székesfehérvári női és férfi hagyományőrző tűzoltó csapat a Taliándörögdi Hagyományőrző Tűzoltó Versenyről. - tájékoztatta szerkesztőségünket Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője - A Dörögdi Fesztivál keretében a szervezők felkérésére a székesfehérvári Havranek József Tűzvédelmi Alapítvány első alkalommal rendezett hagyományőrző tűzoltó versenyt. A megmérettetésen a fehérváriak két aranyserleget szereztek.

Tovább...
 
Nyert a Vidi Pakson Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. augusztus 06.

ImageA Ligakupa csoportkörének harmadik fordulójában Pakson, az Atomerőmű pályáján játszott csapatunk. Nem véletlen, hogy ezúttal a tartalékcsapat mestere, Varga István dirigálta a Ligakupa-együttest, gyakorlatilag azok kaptak lehetőséget, akik a szombati NB II-es rajton második csapatunkban meccselnek majd Siófokon. Az egyetlen "hibapont", hogy Demjén, vagy, ha úgy tetszik a horvát Milanovic személyében, eggyel több túlkoros volt a pályán, mint amennyi az NB II-ben lehet.

Tovább...
 
Tornamenetrendek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 06.

ImageA következő hetekben három négycsapatos tornán vesz részt az Alcoa FKC. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől - Ezen a hétvégén a Népligetben a házigazda FTC, valamint a DVSC és a Veszprém lesz a fehérváriak ellenfele, majd egy héttel később Békéscsabára látogat az FKC. Augusztus 21-22-én a Köfém Sportcsarnokban kerül megrendezésre a Terszol Kupa 2009.

Tovább...
 
Ágh Péter: Sürgősen meg kell szabadulni ettől a rezsimtől Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2009. augusztus 06.

Image"A nemzeti-polgári oldalnak a következő időszakban olyan ország vízióját kell fölépítenie, amely azzal a valós alternatívával szolgálhat a fiatalok számára, hogy érdemes itthon maradniuk, hiszen az állam segíti őket a pályakezdésben, családalapításban és az otthonteremtésben." - véli Ágh Péter, a Fidelitas frissen megválasztott elnöke, aki a SZEGEDma.hu szerkesztőségében vendégeskedett.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3081 3082 3083 3084 3085 3086 3087 3088 3089 3090 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33892 - 33902 / 37553