Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szuper Levente távozik Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. június 25.

ImageBár legutóbb honlapunkon arról számoltunk be, hogy rövidesen új játékosok érkezéséről adnak hírt az Alba Volán jégkorongozók vezetői, most mégis egy távozóról kell szólnunk: Szuper Levente a következő szezonban nem az Alba Volán 19 csapatát erősíti. Az ezzel kapcsolatos hivatalos sajtótájékoztatóra csak hétfőn kerül sor, s ahogy e honlapon olvasóink megszokhatták, mi csak akkor számolunk be a fejleményekről, ha valóban pontot tettek a felek az ügy végére, ám ezúttal már-már biztosra vehető Levente távozása.

Tovább...
 
Ott ülnek, ahol ülniük kell? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 25.

ImageEgy nagyon fontos kérdést tett fel a Közgyűlés mai ülésén dr. Cser-Palkovics András Warvasovszky Tihamérnak és az alpolgármestereknek – választ viszont nem kapott rá. A Polgári Frakció vezetője arra volt kíváncsi, hogy az EP-választások eredményeit látva (azt, hogy a székesfehérváriak többsége a Fidesz mellett tette le voksát) továbbra is úgy érzik-e, hogy ott ülnek, ahol ülniük kell? A polgármester viszont – szokásához híven – kikerülte a választ…

Tovább...
 
Várhatóan késő estig fognak tanácskozni a képviselők Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 25.

ImageKözel hét órán át tanácskoztak Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének tagjai ma délelőtt, mire sor kerülhetett a kiérdemelt ebédszünetre. A tervezett napirendi pontok némiképp módosultak: a személyeket érintő kérdéseket és a kitüntetéseket zárt ülésen kívánták megtárgyalni, s volt, amit levettek a pontok közül, illetve „felvételek” is születtek elfogadott javaslatok során.

Tovább...
 
Letette esküjét Radetzky Jenő Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 25.

ImageLetette a bizottsági tagságához szükséges esküjét Radetzky Jenő, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Az eskütételre Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének mai ülésén került sor. A képviselők ma maratoni tanácskozáson vesznek részt a Városháza Nagytermében, hiszen a tervezet szerint 125 napirendi pontot tárgyalnak majd meg.

Tovább...
 
Bővíteni szeretnék az ARÉV-csarnokot Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 24.

Igazi arénává alakulhatna át az ARÉV-csarnok küzdőtere a negyedik lelátó megépítésével. Az átalakítás során – a tervek szerint – VIP-páholyokat és sajtóhelyeket is létrehoznának az 1979-ben átadott, s 1998-ban átépített csarnokban. A munkálatok természetesen a szerkezeti rekonstrukciót is érintenék, és közel 400 millió forintba kerülnek majd. „Az ehhez szükséges anyagi forrásokat pályázati összegekből szeretnénk előteremteni, valamint a város is kiveszi részét a finanszírozásból.” – jelentette be dr. Cser-Palkovics András az Albacomp-nál tartott sajtótájékoztatón.

 
A legkeményebb légiutas-kísérő Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. június 24.

ImageBár korábban nem szerepelt a cornexis kézilabdások között, Rádl Tímea tulajdonképpen hazaigazolt a Fehérép Alcoa FKC-hez, hiszen gánti otthonának közelében, több korábbi játékostársával együtt fog Székesfehérváron kézilabdázni. A 23 éves beállós – aki hamarosan stewardessnek is mondhatja majd magát – három Spanyolországban eltöltött szezon után tér vissza a magyar bajnokságba.

Tovább...
 
Simon Balázs hosszabbított az Albacompnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 24.

ImageSimon Balázs két évvel meghosszabbította szerződését az Albacomp kosárlabda-csapatánál. Rajta kívül Farkas Attilának is szoríthatnak a fehérvári szurkolók. A 210 cm magas center Nyíregyházáról érkezik és egy plusz egyéves szerződést kötött. A klub szerződést küldött a kanadai centernek, Scott Morrisonnak is, aki még nem válaszolt a megkeresésre. Sőt, a négyes posztra is egy új légióst fognak leigazoltatni.

 
Tárgyalkotó hagyomány a múzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 24.

Image„Tárgyalkotó hagyomány – fejezetek Fejér megye néprajzából” – címmel állandó néprajzi kiállítás nyílik a Szent István Király Múzeumban. A tárlat megnyitójára július 26-án (pénteken), 11 órakor kerül sor. A vendégeket dr. Demeter Zsófia megyei múzeumigazgató köszönti majd, s ünnepi beszédet mond – többek között – dr. Schneider Mária, az Oktatási és Kulturális Minisztérium államtitkára is.

Tovább...
 
Diakónussá szentelték Szemere János papnövendéket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 24.

ImageA Székesfehérvári Egyházmegyében papszentelési misét tartottak Keresztelő Szent János születésének ünnepén. A mise néhány perccel ezelőtt fejeződött be a Székesegyházban, ahol Spányi Antal megyés püspök hálát adott a szolgálat kegyelmeiért egyházmegyénk jubiláns papjaival: a rubinmisés Gavora Bélával, a gyémántmisés Brajnovits Ferenccel, az aranymisés Harangozó Imrével, Nagy Lászlóval és Nagy Mihállyal, valamint az ezüstmisés Illéssy Mátyással, Lukács József Tamással és Száraz László atyával.

Tovább...
 
Bontják már a faházakat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 24.

ImageElkezdődött a Városház téren felállított faházak lebontása. A munkások néhány óra múlva teljesen eltűntetik a székesfehérvári programokhoz kapcsolódó pavilonokat, hogy aztán újabb rendezvények helyszínéül szolgálhasson az Országalma körülötti tér…

Tovább...
 
Róth Péter lett a székesfehérvári Fidesz-MPSZ elnöke Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 24.

ImageA Fidesz Székesfehérvári Alapszervezete tegnap esti tisztújító ülésén Róth Pétert választotta meg elnökének. Az alelnöki posztokat ezentúl Brájer Éva, Dienesné Fluck Györgyi, Égi Tamás, Orosz István, Horváth Miklósné és Csanády László töltik be.

 
<< Első < Előző 3141 3142 3143 3144 3145 3146 3147 3148 3149 3150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34618 - 34628 / 38011