Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
"Pontokban is tükröződnie kell a munkának" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. szeptember 09.

ImagePályára még nem léphetett a vasárnapi bajnokin, mégis különös jelentőséggel bírt számára az Alcoa FKC és a DVSC-Aquaticum összecsapása. Pastrovics Melindát a volt és jelenlegi csapatának a mérkőzéséről, valamint a térdsérülését követő felépülésének alakulásáról kérdeztük…

Tovább...
 
Szemfényvesztés a szocialisták "krízisalapja" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 09.

Image"Szemfényvesztés a szocialisták "krízisalapja". Ez valójában az MSZP választási pártkasszája, amit az emberektől elvett pénzből hoztak létre. Egyszeri, néhány ezer forintos kifizetéssel egyetlen magyar család lecsúszását sem lehet megállítani. Elképesztő, hogy az MSZP ezzel a kampányszerű aprópénz-osztogatással palástolja, hogy alkalmatlan kormányzása miatt emberek tízezrei veszítették el munkájukat, hogy családok százezreit fosztották meg szinte minden szociális juttatástól."

Tovább...
 
Legyen nyilvános a Színház vizsgálati anyaga! - kéri a Polgári Frakció Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 08.

Image„Jöjjenek le onnan, mert balesetveszélyes!” – kiáltott rá aggódva az újságírókra Orosz István, amikor a Vörösmarty Színház dr. Koch László utca felőli bejáratánál várakoztak rá a médiumok képviselői. A Városi Szolgáltatások Bizottságának elnöke a teátrum garanciális hibáiról szóló sajtótájékoztatóra hívta össze őket, s a korábban érkező zsurnaliszták hol máshol is ácsorogtak volna, mint a megroggyant márványlépcsőn?

Tovább...
 
Női Rögbi Bajnoki forduló Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 08.

ImageNincs egyedül a Fehérvár Rugby Club női csapata Fejér megyében - a 2009. - 2010 bajnoki évben ugyanis a Váci Péter vezette Agárdi Angyalok női játékosai is beneveztek a bajnokságba. A fehérvári lányok edzője, Gyölcsös Ferenc szerint a nagyrészt 15- 17 éves fiatalokból álló csapat nagyon szépen szerepelt az első bajnoki fordulón. A mérkőzések helyszínéül a székesfehérvári Köfém rugby pálya szolgált.

Tovább...
 
Ted Sator a magyar válogatott új szövetségi kapitánya Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 08.

ImageA Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége hétfőn kinevezte a magyar válogatott új szövetségi kapitányát. Pat Cortina helyett Ted Sator veszi át a nemzeti csapat irányítását. Az MJSZ indoklása szerint Pat Cortina nem tudta összeegyeztetni klubkötelezettségeit a válogatottnál végzett munkájával, így a jövőben nem vele képzeli el a folytatást a Szövetség. A magyar válogatottat az A-csoportba juttató szakember utódja Ted Sator, a Sapa Fehérvár AV 19 egykori vezetőedzője, korábbi szlovén szövetségi kapitány lesz.

Tovább...
 
Elbúcsúztatták a nyarat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 08.

ImageNyárbúcsúztató kerty-partyra hívták a fiatalokat Magyaralmáson. A program legizgalmasabb részének a szalonnasütés ígérkezett. Ez azonban elmaradt a rossz idő miatt. Ennek ellenére nem bánkódtak sokáig a gyerekek: a szervezők ugyanis egy rögtönzött disco-val kárpótolták őket.

Tovább...
 
Harci eszközök bemutatója a laktanyában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 08.

ImageHaditechnikai eszközök bemutatójával várták a látogatókat a Nagysándor József honvédlaktanyában. A programra az idei Repülőnaphoz kapcsolódóan került sor. A repülés ugyanis szorosan összefonódik a katonasággal és a hírszerzéssel. A bemutatón az érdeklődők kipróbálhatták, hogy milyen beleülni egy tankba vagy harci helikopterbe, illetve a különböző katonai eszközöket, távcsöveket, fegyvereket is megszemlélhették.

Tovább...
 
Tanévnyitó konferenciák a Kodolányin Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 08.

ImageMár az iskolakezdés első hetében két országos szakmai konferenciának adott helyet a Kodolányi János Főiskola. - tájékoztatta szerkesztőségünket Szondy Réka sajtóreferens, akitől megtudtuk, hogy az intézmény siófoki intézetében került sor a II. Interdiszciplináris Humorkonferenciára, míg a budapesti intézetben a II. Magyar Turizmusföldrajzi Szimpózium került megrendezésre. „Ez nem vicc, ez humor!" volt a szlogenje a II. Interdiszciplináris Humorkonferenciának.

Tovább...
 
Ifik: Két meccs - egy-egy gól plusz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 08.

ImageMind az ifjúságiaknál, mind a serdülőknél egygólos hazai győzelem született az Alcoa FKC – DVSC-Aquaticum mérkőzéseken. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: Az ifik négygólos előnyt szereztek az első félidőben, de a Debrecen 5-0-s sorozattal fordított. A szünet után gyorsan átvette a vezetést Mihály Attila csapata, és a meccs utolsó nyolc percében mindössze egy gólt kapva nyerte az izgalmas találkozót.

Tovább...
 
Újabb fehérvári aranyserleg a hagyományőrző versenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 08.

ImageBerettyóújfaluban rendezték meg a VI. Bihari Nemzetközi Kocsifecskendő Verseny és Tűzoltó Fesztivált. A rendezvény keretében hagyományőrző tűzoltó versenyt is szerveztek. Bisztricz Anettől, a székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Székesfehérvárt ezúttal is a Havranek József Tűzvédelmi Alapítvány női és férfi csapata képviselte. A versenyen a lánycsapat mozdonyfecskendő-szerelésben az első, kocsifecskendő-szerelésben a második helyet szerezte meg.

Tovább...
 
Üres duma rendőrségi reform helyett Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. szeptember 08.

Image"Bajnai Gordon, a Rendőrtiszti Főiskolán tartott, a közbiztonságról szóló beszéde erőtlen, gyenge és semmitmondó volt." - fogalmazott sajtótájékoztatóján Cser-Palkovics András. Rámutatott: A kormány több rendőr helyett ismét csak üres dumával próbálja megnyugtatni az embereket. A Fidesz helyettes szóvivője elmondta: a miniszterelnök beszédében elhangzott bejelentések nem tartalmaztak semmit, ami garantálhatná az emberek biztonságát.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3151 3152 3153 3154 3155 3156 3157 3158 3159 3160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34750 - 34760 / 38659