Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Varga Lajos lett az Év Polgárőre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 21.

ImageÉves közgyűlést tartott Székesfehérváron a 376 tagot számláló Fejér Megyei Polgárőr Szövetség. A 2008-as év költségvetési beszámolójából és a 2009-es év pénzügyi tervezetéből kiderült, hogy a Polgárőrség idei első féléves működése stabil volt, s tavaly tíz százalékkal többen voltak terepen, mint 2007-ben. A szervezet 2008-ben egy mikrobuszt kapott ajándékba a rendőrségtől, ami idén sajnos totálkáros lett.

Tovább...
 
Csere a Vidi és a Loki között: Mohl helyett Demjén érkezik Sóstóra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. június 21.

ImageMegállapodtak a két klub vezetői, létrejött a Mohl – Demjén csere. Mindez azt jelenti, hogy Dávid elköszön az FC Fehérvártól, és a bajnok Debrecenhez szerződik. Hétfőn már új csapatával kezdi a felkészülést. A búcsú mindig nehéz, még akkor is, ha egy labdarúgó esetében ennek vannak racionális és szakmai indokai is. Klubunk természetesen nem felejtheti, hogy egy nehéz, csaknem tragikus korszakban Mohl Dávid is sokat tett a csapatért, szerepe volt abban, hogy a Vidi a válságból jó eredményekkel, két Ligakupa-győzelemmel lábalt ki.

Tovább...
 
A Gyurcsány-Bajnai-korszak mindenhová befészkeli magát Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. június 21.

ImageJól látható, hogy a Gyurcsány-Bajnai-korszak már nem a következő választásokra koncentrál, hanem sokkal inkább arra, hogy beépítse, illetve befészkelje magát mindenhová a túlélés érdekében - jelentette ki Cser-Palkovics András csütörtöki sajtótájékoztatóján. Ehhez egyértelműen használja a múltból átmentett gazdasági erejét, titkosszolgálati kapcsolatait és a diktatúra egykori ügynökeit is - emelte ki a fideszes politikus, hozzáfűzve: ki akarják menteni, el akarják tüntetni, ami még a hátra lévő időben eltüntethető az emberek pénzéből. Itt van a legújabb példa, nevezzük "kínai üzletnek" - jelentette ki.

Tovább...
 
Járjuk körbe a fényt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 19.

ImageNyáresti kirándulásra hívják a székesfehérváriakat és az ide látogatókat Székesfehérvár főbb múzeumai, galériái – és több csatlakozó intézmény és szervezet a leghosszabb éjszakán. – jelentette be Spányi Antal megyés püspök, az Egyházmegyei Múzeum fenntartója a Múzeumok Éjszakájáról szóló sajtótájékoztatón, amelyet a Püspökségen tartottak.

Tovább...
 
Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió a református gyülekezetben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 19.

ImageA Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió munkatársait látják vendégül a Székesfehérvári Református Egyházközség missziói ágakat bemutató sorozatának következő alkalmán. Szűcs Gábor sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a drogterápiás otthon 1986-ban indult útjára egy lelkes, fiatal lelkésznő kezdeményezésére Ráckeresztúron, egy parasztházban. A keresztyén hit és elkötelezettség volt - és maradt is a terápiás program alapja.

Tovább...
 
Gerner Csaba kapta a Vörösmarty gyűrűt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 19.

ImageA Vörösmarty Színház társulata idén Gerner Csaba színművésznek ítélte oda a Vörösmarty gyűrűt. Az ünnepélyes átadásra azt követően került sor, hogy a teátrum igazgatója, Vasvári Csaba értékelte a Színház 2008/2009-es évadját, amely olyan jól sikerült, hogy egy hónap alatt közel 9000 bérletet sikerült értékesíteniük.

Tovább...
 
Spányi Antal kanonokká nevezte ki Filó Kristófot Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 19.

ImageA Székesfehérvári Egyházmegye püspöke, Spányi Antal kitüntetésekkel jutalmazta azokat a papokat, akik huzamos időn keresztül bizonyították az egyházhoz való hűségüket: a budakeszi plébánost, Filo Kristófot kanonokká nevezte ki, mások pedig egyéb kitüntetéseket kaptak.

Tovább...
 
Melanóma Napi ingyenes szűrővizsgálat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 19.

ImageIngyenes szűrővizsgálatokat tart június 20-án (szombaton) Dr. Herendi Mária bőrgyógyász, venerológus szakember székesfehérvári rendelőjében. Ennek során a számítógépes bőrállapot-felmérésen kívül anyajegy-szűrésre és szemészeti anyajegyszűrésre is sor kerül egy szemész szakorvos segítségével. Az érdeklődőket érkezési sorrendben fogadják! Cím: Budai út 19., Időpont: 9-15 óráig.

Tovább...
 
Spányi Antal megnyitotta a Papság Évét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 19.

Image"Krisztus hűsége - a papok hűsége" - ez a témája a Papság Évének, amelyet XVI. Benedek pápa jelentett be március 16-án. A Szentatya június 19-én (a mai napon) nyitotta meg a Papság Évét a Szent Péter Bazilikában, s ugyanezen a napon Spányi Antal megyés püspök is a hívek elé állt a Székesegyházban, hogy hasonlóképp tegyen. A megyés főpásztor a mise végén kitüntetéseket is átnyújtott azoknak a papoknak, akik huzamosabb időn keresztül bizonyították az egyházhoz való hűségüket.

Tovább...
 
Östör Annamária - a Városgondnokságról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 19.

ImageAz átalakuló Városgondnokság munkájáról ad tájékoztatást hétfőn, 17:30-kor Östör Annamária, a 14. számú választókerület képviselője lakossági fórumán. A megbeszélésen jelen lesznek a Városgondnokság munkatársai is: Bozai István városgondnok és Timár Tibor útüzemeltetési szakfelelős. A fórum helyszínéül az Öreghegyi Közösségi Ház szolgál.

 
Mi értelme volt a brutális megszorításoknak? Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. június 19.

ImageA kormány folyamatosan új megszorításokat vezet be, ennek ellenére a gazdaság egyre rosszabb helyzetben van, és ma kiderült, hogy újabb 2,2 százalékkal csökkent az emberek reálkeresete, és újra csökkent a munkahelyek száma is, így ma 3,8 százalékkal dolgoznak kevesebben, mint korábban - jelentette ki Szijjártó Péter pénteki sajtótájékoztatóján. Tegnap került sor az Európai Néppárt pártelnöki és miniszterelnöki csúcstalálkozójára, melyen főként gazdasági jellegű kérdésekről volt szó - tájékoztatott a képviselő.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3201 3202 3203 3204 3205 3206 3207 3208 3209 3210 Következő > Utolsó >>

Eredmények 35256 - 35266 / 38607