Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Látogatóban, Szabó "Tyantyinál" Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. augusztus 26.

ImageBerzi Sándor ügyvezető kedden a klub - ide értve természetesen a menedzsment és a jelenlegi játékosok mellett szurkolóinkat is - jókívánságait tolmácsolva látogatta meg a székesfehérvári kórházban a Vidi legendáját, Szabó Józsefet. Örökös gólvágónk "végzete" természetesen a foci volt, egy baráti,kispályás tornán kettős szárkapocscsont törést szenvedett.

Tovább...
 
Már az őszi-téli menetrendet kell figyelni! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

A MÁV-val utazók figyelmébe: a személyszállító vonatok hétfő óta az őszi-téli menetrend szerint közlekednek. Az – elsősorban – balatoni forgalmat figyelembe vevő nyári menetrend eltörléséről, s a pontos változásokról tájékozódni lehet az interneten - www.mav.hu, www.mav-start.hu -, telefonon – 06-40-49-49-49 -, illetve a vasútállomások hirdető-tábláinál.

 
Népszerű a Török Udvar Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

ImageFolyamatosan érkeznek látogatók a nemrég felújított Török udvarhoz. A turisták hamar felfedezték Székesfehérvár eme nevezetességét, amelyhez valószínűleg hozzájárult az is, hogy a Mátyás Király körút és a Jókai utca között megépült átkötő járdát sokan igénybe veszik, amely érinti e régi - és most teljes díszében látható - kulturális emléket.

Tovább...
 
Írásbeli kérdés Kiss Péter kancelláriaminiszternek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

Image"Mennyibe kerül, és ki fizeti Gyurcsány Ferencnek a Népszabadságban fizetett hirdetésként megjelenő Megegyezés című mellékletét?" - teszi fel a kérdést Dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő Kiss Péter kancelláriaminiszternek címzett levelében. - Az említett dokumentumot, amely a Fidesz honlapján is olvasható, alább közöljük teljes terjedelmében.

Tovább...
 
Koncertet ad a Halfinger Blasmusik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

Közös koncertet ad a Hermann László Zeneiskola Ifjúsági Fúvós Zenekara és a Halfinger Blasmusik német fúvószenekar. Az előadásra csütörtökön, 18 órakor kerül sor a Városház téren. A 2004-ben alakult, profi zenészeket felölelő vendég együttes 16-30 év közötti előadókból áll, akik főként bajor népzenét játszanak, karmesterük pedig Johannes Guggenberger. A zenekar a bajorországi Halfing városából érkezik hozzánk, a Hermann László Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola meghívásának eleget téve.

 
Melissa csak vár és vár Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

ImageMelissa, az egy éves, ivartalanított szuka kutyus a Takarodó Úti Állatmenhelyen vár és vár, hátha valaki érte jön egyszer... Amit tudni kell róla: rendkívül szófogadó, s mellette mégis elég virgonc ahhoz, hogy a kisgyermekes családok legfiatalabb tagjai is jókat hancúrozzanak vele...

Tovább...
 
Tisztújító Közgyűlés a Fejér Megyei SZDSZ-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

ImageTisztújító Közgyűlés a Fejér Megyei SZDSZ-ben - A június 7-i országos, majd helyi szervezeti tisztújítását követően az SZDSZ Fejér Megyei Szervezete is megtartotta tisztújító közgyűlését. - tájékoztatta szerkesztőségünket Boor Ádám területi szervező, aki elmondta: A 15 tagú testület Hajdú Éva Emesét megerősítette választmányi elnöki tisztségében, az Elnökség tagjaként dr. Skaliczky Andreát és Angyal Szabolcsot választották meg.

Tovább...
 
Nem kell már kígyózó sorokat végigvárni a jegyért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 25.

Ismerős lehet a kép: késik a busz, avagy nem tudunk időben leparkolni a kocsival, s rohanás a Vasút felé, ahol persze a pénztáros hölgyeket eltakarja az előttük ficánkoló, jegyre váró tömeg. És ahogy Demjén Rózsika is énekeli (azt már ne firtassuk, hogy „hogyan”…): „A vonat nem vár...” Idegesség, könyörgés az első helyen álló – és segíteni persze dehogy is akaró – utas-társnak, hogy engedjen már oda (de nem!), aztán a vonat jön és megy – nélkülünk. Ezért is örvendetes hír, hogy már Székesfehérváron is megvásárolható a vonatjegy az Interneten keresztül.

Tovább...
 
A kormányzati felelősség hiánya Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. augusztus 25.

ImageDr. Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója Bács- Kiskun megyében, Kiskőrösön beszélt a kormányzati felelősség hiányáról. "Ma Magyarország felelősség és következmények nélküli ország"- mondta Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő a Bács- Kiskun megyei Kiskőrösön tartott sajtótájékoztatón.

Tovább...
 
A Polgári Frakció javaslata a Hiemer-ház látogathatóságára vonatkozóan Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 25.

ImageEgy újabb – kultúrát érintő – javaslattal fordult a székesfehérvári polgármesterhez a Polgári Frakció nevében Brájer Éva frakcióvezető-helyettes, és Vargha Tamás önkormányzati képviselő. A Hiemer-ház Gesztenyés Udvarában tartott sajtótájékoztatón a média képviselőivel is megosztották azon elképzeléseiket, amelyeket a Hiemer-ház kapcsán írásba foglaltak, s a mai napon eljuttattak Warvasovszky Tihamérnak.

Tovább...
 
Lebontották a színpadot Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 25.

ImageLebontották a Városház-téren álló színpadot, s a hozzá kapcsolódó díszleteket ma déleleőtt. A nyári koncerteknek, táncos produkcióknak és kiemelt programoknak - például az augusztus 20-i kenyéráldás - helyet adó téren most már újra zavartalanul lehet közlekedni - habár sokkal kevesebb kulturális és "információs" élményeket szerezve...

Tovább...
 
<< Első < Előző 3211 3212 3213 3214 3215 3216 3217 3218 3219 3220 Következő > Utolsó >>

Eredmények 35355 - 35365 / 36238