Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A magyarországi történelmi egyházak nyilatkozata a szlovákiai nyelvtörvényről Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. augusztus 09.

Image"Mi, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, a Magyarországi Református Egyház, a Magyarországi Evangélikus Egyház és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége vezetői aggasztónak tartjuk, hogy Szlovákiában a közelmúltban elfogadott ún. nyelvtörvény értelmében büntetni lehet a magyar nyelv használatát."

Tovább...
 
Jelentkezz a Fideliatas XII. nyári táborára! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 09.

ImageMeghosszabbították a jelentkezést a Fidelitas XII. nyári táborára. A hagyományos közösségfejlesztő happeningre a Békés megyei doboz-szanazugi ifjúsági üdülőközpontban kerül sor augusztus 12-16 között. A programban szerepel a gyulai várfürdő meglátogatása, előadások, valamint izgalmas akadályversenyek is.

Tovább...
 
Nyert a Vidi Pápán Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. augusztus 09.

ImageHa valaki csak a tabellát nézi, arra figyel, hogy a maximális pontszámmal listavezető nyert a még gólt sem lövő, pontnélküli Pápa ellen, alaposan melléfog. Nagyon jó, változatos, fordulatos, a támadófutballt favorizáló meccsen nyert csapatunk. Ha, a győzelem okát kutatjuk, két faktor kínálkozik az élre: egyrészt a mindenáron való győzni akarás, amely a DVTK ellen is aranyat ért, másrészt az, hogy a Vidinek hosszabb volt a kispadja, a beállt Polonkai, Dvéri és Sitku is hozzá tudott tenni a játékhoz.

Tovább...
 
Az MSZP és a korrupció Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 09.

Image"Ha számba vennénk, hány MSZP-s tölti napjait korrupciós ügyek miatt rács mögött, már most egy kisebb focicsapat kijönne belőle, és ez a szám csak bővül. Az országot tönkretevő, maroknyivá zsugorodott MSZP újabb hazugságaival nem kívánunk foglalkozni." - áll dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében.

 
Bajtárasikra emlékeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 09.

ImageHárom éve augusztus 8-án éjszaka a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság három tűzoltója vesztette életét a Műegyetem kigyulladt alagsori lőterének oltása közben. Bisztricz Anett sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a székesfehérvári tűzoltók szombaton 18 óra 00 perckor egy perces tiszteletadással emlékeztek a hősi halált halt fővárosi bajtársaikra.

Tovább...
 
Felnőttek vs Juniorok I. Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. augusztus 09.

ImageA Balatonbogláron lejátszott válogatott felkészülési mérkőzésen a felnőtt és a junior nemzeti csapatunkban összesen négy Alcoa FKC játékos lépett pályára. A „nagyoknál“ Pastrovics Melinda és Vincze Melinda mellett az újonc Tilinger Tamara szerepelt, míg velük szemben Horváth Bernadett a junior válogatottat erősítette. A meccs után a felnőttek oldaláról a debütáló Pumit kérdeztük.

Tovább...
 
Kemény munkában a kölyökcsapat Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 09.

ImageAz Alba Volán kölyökcsapata a héten ötnapos edzőtáborba vonult Dunaújvárosba. Szongoth Kristóf vezetőedző irányításával keményen készülnek a fiatalemberek az előttük álló szezon kihívásaira. Nem sok nyári pihenőt kaptak a kölyök csapat hokispalántái, hiszen június 23-án ért véget az edzésprogram első fázisa, és július 28. óta ismét megkezdődtek a tréningek. Nem is akármilyen menetrend szerint, hiszen heti öt erőnléti edzést vezényelt a Szongoth Kristóf vezette szakmai stáb.

Tovább...
 
Remekül megkomponálták Tátrai Miklós szerződését Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. augusztus 06.

Image"A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. korábbi igazgatója évi 67 millió forintos fizetésben részesült, ha pedig megnyeri munkaügyi perét, akkor további 201 millió forintos végkielégítést kap." - hívta fel a figyelmet sajtótájékoztatóján Budai Gyula. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. törvénytelenül működött, működik, ennek ellenére vezetői havi több millió forintot vittek haza, és évi több tízmilliós prémiumban részesültek. Budai Gyula ócska szemfényvesztésnek nevezte, hogy a Bajnai-kormány olcsóbb államról beszél.

Tovább...
 
BEMUTATKOZOTT AZ ÚJ FŐÉPÍTÉSZ Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 06.

Bemutatkozott a médiumok képviselőinek Páli Zsuzsanna, Székesfehérvár MJV új főépítésze. Páli Zsuzsanna hétfőn kezdte meg a munkát a Polgármesteri Hivatalban, s a csütörtökön tartott sajtótájékoztatón ismerhették meg személyesen az újságírók. A tájékoztatón dr. Bóka Viktor, Székesfehérvár jegyzője elmondta: városunkban több olyan építkezés is megkezdődik majd a jövőben, amelyek meghatározzák a városképet.

Tovább...
 
Megérkezett Ackeström és Satosaari Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 06.

ImageSzerdán késő este landolt Ferihegyen az Alba Volán 19 két új légiósának repülőjárata, Oscar Ackeström és Tommi Satosaari (képünkön) csütörtökön már edzésbe is állt. - A terveknek megfelelően megérkezett az Alba Volán 19-hez a svéd válogatott hátvéd, Oscar Ackeström és a finn hálóőr, Tommi Satosaari.

Tovább...
 
40 éves a bicskei mentőállomás Nyomtatás E-mail
Írta: Izing Antal   
2009. augusztus 06.

Image1969. novembere óta, 40 éve működik Bicskén mentőállomás. 2009. szeptember 5-én a Battyhány-kastély dísztermében fújják el a bicskei mentős bajtársak a születésnapi torta negyven szál gyertyájának lángját... A rendezvényt bicskei szponzorok segítik, és velük együtt minden új támogató segítségét köszöni az állomás. A mentők munkáját azért támogatjuk, mert gyerekeink, szüleink, családunk és barátaink vannak.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3211 3212 3213 3214 3215 3216 3217 3218 3219 3220 Következő > Utolsó >>

Eredmények 35355 - 35365 / 39023