Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Albacom - Falco: 89:98 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 24.

ImageA bajnoki elődöntő negyedik mérkőzésén hatalmas küzdelemben nyert a Falco. Ezzel bejutott a bajnoki döntőbe. A fehérvári csapat azonban minden dicséretet megérdemel: óriási erőfeszítéssel küzdöttek fiaink. Közülük is kiemelkedett Bradford, aki 31 pontjával a mezőny legeredményesebb játékosa lett. Az utolsó negyedben öt triplát is dobott. Ám ez sem volt elég a győzelemhez, mert a Falco is csúcsformában volt: Kazlauskas, Doyne és Kálmán is triplázott rendesen. A mérkőzés után a szombathelyi szurkolók berohantak a pályára és óriási ünneplést rendeztek.

Tovább...
 
Megyenap és EU-konferencia Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 23.

ImageHolnap rendezik meg Martonvásáron az idei Megyenapot, amely a könnyed szórakozásra vágyóknak érdekes és élvezetes programokat kínál. Ezen kívül a meghívott szakértők számára EU-konferenciát is tartanak a testvérkapcsolatokról és arról, hogy jó-e Magyarországnak az EU-tagság?

Tovább...
 
Megnyílt a Cicaóvoda Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 23.

A Takarodó úti állatotthonban ma adták át az európai normáknak megfelelő Cicaóvodát. Az önkéntesek és a német támogatók segítségével létrehozott új épületbe az oltott, egészséges állatokat helyezik majd el. A menhelyről tavaly több, mint 400 kutyus és közel 90 macska került szerető gazdikhoz. Az állatok örökbeadása, illetve örökbefogadása kapcsán a 22/379-374-es telefonszámon lehet érdeklődni.

 
Vinum leatificet cor hominis Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 23.

ImageA bor és a Biblia kapcsolatáról tartott előadást a Vörösmarty Társaságnál Glósz Ervin, a Magyarok Nagyasszonya Plébánai plébánosa, aki tavaly nyugdíjba vonult ugyan, ám még mindig aktívan misézik utódjával, Tornyai Gáborral. Ahogy előadásán is bebizonyosodott: szellemi frissessége az idő múlásával sem változott…

Tovább...
 
Lakossági fórum az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 23.

Östör Annamária, a 14. számú választókörzet képviselője lakossági fórumot tart hétfőn, 17:30-kor az Öreghegyi Közösségi Házban. A téma ezúttal a csatornázás és egyéb, a közéletet érintő kérdés lesz. A meghívott vendégek: Knizse Gyula, a Székesfehérvár Város és Térsége Szennyvízcsatorna-hálózat Bővítési Önkormányzati Társulás elnöke, Gyenes Győzőné, a Beruházási Iroda vezetője és Tímár Tibor, a Városgondnokság munkatársa.

 
Forgalomkorlátozás a Maroshegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 23.

A Balatoni úton forgalomkorlátozás lesz május 26-tól augusztus 31-ig. Az építési munkák ideje alatt lezárják a Batthyány úti vasúti átjárót, ezért a Batthyány út a Rádió út – Vásárhelyi út útvonalon, valamint a Csíkvári út irányából közelíthető meg. Lezárják továbbá a Balatoni út - „Kis Balatoni” út csomópont „Kis Balatoni” úti ágát is, ezért a „Szilvamag” területére és az abból nyíló utcákba a Rádió út felőli irányból lehet eljutni.

 
Aszalvölgyi piknikre hívják a fehérváriakat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 23.

ImageCsaládi kikapcsolódásra várják a székesfehérváriakat holnap, 10 órától a Lehel utcai játszótér futball-pályáján. Az egész napos rendezvény programjában gyermekjátékok és közös főzés is szerepel, valamint focibajnokságot is tartanak. A Fidelitas focicsapatát Szíjjártó Péter országgyűlési képviselő, a Fidelitas elnöke vezeti. A piknik házigazdája Bezzegi Pál, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség képviselő-jelöltje lesz.

 
Vasvári Csaba az új igazgató Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 23.

Vasvári Csabát választotta meg a Vörösmarty Színház új igazgatójának a Székesfehérvári Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselő-testülete. A tegnap éjjeli zárt ülésen tizenheten voksoltak mellette. Az előzetes félelmekkel ellentétben így nem kell újabb pályázatot kiírni eredménytelenség miatt.

Tovább...
 
Új igazgató a Vörösmarty Színház élén Nyomtatás E-mail
Írta: Sajtóközlemény   
2008. május 23.

ImageA Polgári Frakció néhány perccel ezelőtt egy sajtóközleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Vörösmarty Színház igazgató-választásával kapcsolatban. A sajtóközleményt teljes hosszában itt olvashatják el!

Tovább...
 
A Nemzeti Éghajlatváltoztatási Stratégiáról Nyomtatás E-mail
Írta: Lukács Ágnes   
2008. május 23.

Image„Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen.” (Széchenyi István) Ezzel a mottóval indul a Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégia (NÉS) végrahajtása, melyet 2008 márciusában Határozatban tett közzé az Országgyűlés. A Stratégia 2008-2025 időszakra vonatkozik.

Tovább...
 
El a kezekkel a csőhálózattól! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 22.

ImageAzzal valószínűleg mindenki egyetért, hogy a gázár-emelésnek valamilyen módon gátat kell szabni, illetve megosztani az azzal járó terheket, hogy ne csak a fogyasztókon csapódjon le minden. Cser-Palkovics Andrást a mai közgyűlés egyik szünetében arról kérdeztük, hogy a Polgári Frakció milyen állásponton helyezkedik el Gázmodul, az azzal kapcsolatos fejlesztések és az önkormányzati tulajdon-rész kérdéskörében.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3331 3332 3333 3334 3335 3336 3337 3338 3339 3340 Következő > Utolsó >>

Eredmények 36730 - 36740 / 36883