Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kép-Gépeket nyelt le a Pelikán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 22.

ImageA Székesfehérvári Művészek és meghívott alkotótársaik egy tematikus kiállítással kedveskednek június 6-ig a műkedvelő közönségnek. A Pelikán Galériában megrendezett tárlatot a Pelikán Galéria kirakatában látható „Kortárs szökőkutak és vízjátékos szobrok” digitális fotó- és videofilm-bemutatás teszi teljessé.

Tovább...
 
Felkerült az utolsó zászló is Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 22.

ImageA Kortárs Művészeti Fesztivál nyitó programjaként is betudható Művészzászló-kiállítás ma dél körül nyitotta meg virtuális kapuit a nagyközönség előtt. A lobogók a Fő utcán és a környékén libegnek vidáman és díszesen, ahogyan már megszokhattuk az elmúlt évek során. Az utolsó zászló a Városházához került, ahol Szűcs Erzsébet, a Városi Képtár – Deák Gyűjtemény igazgatója is segédkezett elhelyezésekor.

Tovább...
 
Be kell oltatni az ebeket! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 22.

ImageMint ahogyan azt az ebtulajdonosok is (remélhetőleg) tudják: kötelező beoltatni veszettség ellen a három hónaposnál idősebb kutyusokat, valamint ugyanígy előírás vonatkozik a féregtelenítés elvégeztetésére is. Azt azonban sokan elfelejtik – vagy előzetesen nem tájékozódnak róla -, hogy hol, s mikor várják az ebeket "kollektív oltásra". 

Tovább...
 
Zűrzavar a közgyűlésben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 22.

ImageZűrzavar uralkodott a Városházán. A Székesfehérvári Önkormányzat ma reggel kezdte meg májusi közgyűlését, s a délelőtti szekció enyhén szólva érdekes tanulságokkal szolgált. Az ebédszünetben Cser-Palkovics András városi elnök tömören a „zűrzavar” szóval jellemezte az első felvonást.

Tovább...
 
Székesfehérvár a legsportosabb város Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 22.

ImageSzékesfehérvár lett az ország legsportosabb városa. A 70.000 fő feletti lélekszámú települések kategóriájában - mint ahogyan évek óta már - most is a koronázó város diadalmaskodott: itt mozogtak a legtöbbet a lakók a Kihívás Napján.

Tovább...
 
Budai és Gröschl kilépnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 22.

Budai Krisztián és Gröschl Tamás elhagyja az Alba Volán jégkorongcsapatát. Mint ahogyan várható volt: a gyönyörű eredmények után a csapat több tagját is megkeresték a külföldi klubok képviselői. Budai és Gröschl valószínűleg külföldre szerződnek. Gröschl Franciaországba vágyik, Budai pedig jelenleg a szlovák Késmárkkal edz.

 
A sportbizottság elfogadta az utánpótlás-nevelési tervet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 21.

ImageA rövidtávú utánpótlás-nevelésről tartottak megbeszélést tegnap a Sóstói Stadionban. Az önkormányzat Sportbizottságának kihelyezett ülésén Mezey György bemutatta az általa kidolgozott tervet, amely arra hivatott, hogy megvalósításával öt éven belül Európában számottevő és Magyarországon egyértelműen tiszta, szakmai alapokra épülő profi csapat épüljön ki. A Sportbizottság a tervet egyöntetűen elfogadta.

Tovább...
 
Vb Budapesten, majd olimpia Nyomtatás E-mail
Írta: Mészáros Attila   
2008. május 21.

ImageJövő héten világbajnokság Budapesten, 90 nap múlva pedig olimpia – nagy versenyek előtt állnak a fehérvári öttusázók. A felkészülésről és az esélyekről tartott sajtótájékoztatót az Alba Volán-Bericap szakosztálya a névadó-társszponzornál. A világbajnokságon a székesfehérvári egyesület történetében először öt volános áll rajthoz.

Tovább...
 
Elültették az utolsó fenyőket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 21.

ImageBár a Karácsonyt már régen elhagytuk, csak most ültették el az utolsó öt fenyőfát a „Visszaváltható Karácsonyfa Akció” keretében. Az Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület szervezésében meghirdetett akció a Pozsonyi úti Óvodában ért véget, ahol nemcsak új fenyőkkel színesedett az udvar, hanem az intézmény játékokat is kapott, valamint a Vizivárosi Általános Iskola diákjainak rajzait tartalmazó kifestő könyveket, amely címe: „Képekben Székesfehérvár, Székesfehérvár képekben”.

 
Festményeket adományoztak a volt diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 21.

ImageA Széna Téri Általános Iskola tizennégy jelenlegi és volt tanulója gyűlt össze az intézmény falai között, hogy műalkotásokat adományozzanak az iskolának a 70 éves évforduló kapcsán. A festmény-ajándékokat az alsó aulában helyezték el, az emeleten pedig egy kiállítás nyílt, amely a tanév végéig tekinthető meg.

Tovább...
 
Újra találkozhatunk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 21.

ImageVarga Csaba fotókiállításában gyönyörködhetnek a látogatók a Megyei Művelődési Központ III. emeleti Galériájában. Az „Újra találkozunk” címet viselő tárlatot a Székesfehérvári Fotóklub elnöke, Postafai Attila nyitotta meg, aki folyamatosan bíztatta az alkotót, és segítette szakmai előremenetelében.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3341 3342 3343 3344 3345 3346 3347 3348 3349 3350 Következő > Utolsó >>

Eredmények 36741 - 36751 / 36883