Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kiállítással zárul a magyaralmási alkotótábor Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 07.

ImageAz „SMV 2000 Festőtanoda” záró kiállítására várják a műkedvelőket ma, 15 órakor a magyaralmási Faluházba. A tárlatot megnyitó műsorban azok a növendékek szerepelnek, akik az idei alkotótáboron fejlesztették tovább tehetségüket a festőállványok mögött. A kiállítás Vas Istvánné, a helyi polgármester köszöntőjével kezdődik, majd Simon M. Veronika Munkácsy-érmes festőművésznő értékeli a héten készült alkotásokat.

 
Mentsük meg a sportrepülést! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 07.

Image„Kerüljön vissza régi birtokára az Albatrosz Repülőegyesület, s folytathassa a sportrepülést legalább addig, míg a reptér-fejlesztés valódi végrehajtása meg nem kezdődik.” – kéri Gál Péter Pál, a Sportbizottság elnöke Székesfehérvár polgármesterét.

Tovább...
 
Irtsuk a parlagfüvet! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 07.

Parlagfű-mentesítési akciót hirdet az Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület. Az ÁNTSZ támogatásával megrendezendő programsorozat első napját augusztus 9-én (szombaton), 17 órás kezdettel tartják a Palotavárosi Halőr háznál, amelyre a szervezők várják azon magánszemélyek, csoportok és civil szervezetek jelentkezését akik vállalják, hogy csatlakoznak hozzájuk, s megtisztítják a feltérképezett, parlagfűvel borított területeket.

 
Nemsokára megkezdi felkészülését az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. augusztus 07.

ImageAz Albacomp kosárlabda csapata 2008. augusztus 18-án kezdi meg felkészülését a 2008/2009-es évadra. A csapathoz szeptember 1-jén csatlakozik majd Radovic és Morrison. Simon Balázs pedig szeptember végén a válogatott program után kezdi meg a közös edzéseket a csapattal.

Tovább...
 
Összefoglaló a Fehérvár F.C. Kft. által tett feljelentés tárgyában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. augusztus 07.

ImageA Fehérvár F.C. Kft. a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon feljelentést tett ismeretlen tettes ellen több bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja miatt. A Társaság gazdasági-jogi konszolidációja folyamán többek között az alábbiakra derült fény:

Tovább...
 
Ábrahám "átköltözik" Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. augusztus 07.

A Vörösmarty Színház tájékoztatja a közönséget, hogy a Musica Regia programsorozat keretében augusztus 8-9-re meghirdetett Ábrahám című operettest előadásait a kedvezőtlen időjárás-előrejelzés miatt nem a Városház téren, hanem a Vörösmarty Színházban tartják meg. A jegyek a kiadott dátumokra érvényesek, a közönséget érkezési sorrendben ültetik le.

 
Egész napos Szentségimádás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 07.

ImageEgész napos szentségimádást tartanak augusztus 8-án és 9-én a Jézus Szíve templomban. Magyarországon 2005. júliusa óta minden negyedik héten 24 órás imádságos szolgálaton vesznek részt a hívek, amikor nemzetünk Istenhez fordulásáért, megtéréséért engesztelnek, hogy országunk újra Pannónia Sacra, azaz Szent Magyarország legyen. Székesfehérvár 51.-ként csatlakozott az országos szentségimádáshoz, amely a 6 órás szentmise után kezdődik, s a másnap reggeli szentmiséig tart.

 
Gazdát keres Lupita Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 07.

ImageSzomorú szemű, gazdi után sóvárgó kutyusok sírnak szeretetre vágyva a Takarodó úti Állatotthonban. Kidobták őket, néha verték is, éheztették, s volt, hogy szörnyű kínzásokat is el kellett viselniük. Aztán elkerültek a menhelyre, ahol ivartalanítva lettek, s lesik a kaput, hátha belép rajta a "Felszabadító". - Ezért a mai nappal elindítjuk sorozatunkat, amelyben folyamatosan közzétesszük az örökbefogadható kutyusok adatait és fényképét.

Tovább...
 
Zánka - Fidelitas Nyári Tábor beszámoló Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas - Henter Lilla   
2008. augusztus 06.

ImageA májusi eredményhirdetés után a budaörsi csoport nekiállt, hogy megszervezze mindenidők legjobb táborát. Július 29-én aztán el is érkezett a nagy nap és a budaörsi szervezők kiegészülve néhány lelkes segítővel leutaztak a Balaton parti volt úttörőtáborba, Zánkára.

Tovább...
 
Kiállítás a diszkóbalesetekről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 06.

„Diszkóbaleseteket” illusztráló vándorkiállítás érkezett Székesfehérvárra. Az Alba Plázában augusztus 7-ig látható tárlat elrettentő fotókkal és plakátokkal próbálja meg felhívni a figyelmet arra, hogy miért veszélyes ittasan, kábítószer hatása alatt állva, s a zenétől (is) megrészegülve volán mögé ülni. Hazánkban évente több, mint kétszáz esetben riasztják a rendőrséget diszkóbalesetekhez, tehát hétvégenként átlagosan négyszer…

 
A Google innovatív technológiáját alkalmazza a Kodolányi János Főiskola Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Tóth Bence PR-referens   
2008. augusztus 06.

ImageA Google és a Kodolányi János Főiskola (KJF) megállapodott, hogy szeptember elsejétől minden elsős hallgató a Google Alkalmazások Oktatói csomag keretében a Google levelezőrendszerére épülő főiskolai email-címet fog kapni. A főiskola, amely a hazai felsőoktatási intézmények közül elsőként vezeti be a keresőcég Alkalmazások nevű csomagját, a későbbiekben más Google-szolgáltatások elindítását is tervezi.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3341 3342 3343 3344 3345 3346 3347 3348 3349 3350 Következő > Utolsó >>

Eredmények 36807 - 36817 / 37543