Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Sportbizottság fontosnak tartja a Polgári Frakció kezdeményezését Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 04.

ImageA Polgári Frakció „focibérlet-akcióját” rendkívül fontos kezdeményezésnek tartja Gál Péter Pál, a Sportbizottság elnöke. Úgy véli, ez az első lépés egy olyan úton, amelynek hoznia kell magával a többi támogatót is. Ezért a program élére áll a Sportbizottság, s minden erejével támogatja: szeretnék e „mintát” kiterjeszteni a város többi iskolájára, más diáksport-köreire, s a különböző sportágakra is.

Tovább...
 
Rugby-edzés Agárdon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 04.

A gárdonyi rugby-sek ma délután kezdték volna meg első edzésüket a nyári szünet után, ám az előzetes visszajelzések szerint a legtöbb játékos még szabadságon van. Ezért az első találkozót augusztus 20. utánra szervezik, amelyre még mindig lehet jelentkezni Vida-Szűcs Lajosnál. Elérhetősége: 30-218-4060, Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

 
Előadások a Bibliáról a vértesboglári templomban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 04.

ImageA Vértesboglári Római Katolikus Egyházközség – csatlakozva a Magyar Katolikus Püspöki Kar felhívásához – egy éven át tartó ismeretterjesztő előadás-sorozatot indít a Biblia éve alkalmából. Az előadások minden hónap második szombatján, délután 15 óra 30-tól kezdődnek a vértesboglári templomban.

Tovább...
 
A Polgári Frakció támogatja a szociálisan rászorultakat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 03.

ImageDr. Cser-Palkovics András frakcióvezető a sport és a szociálisan rászorultak támogatásának jegyében sajtótájékoztatóra invitálta a médiumok képviselőit az öreghegyi Kossuth Lajos Általános Iskola sportpályájára. A találkozón a Polgári Frakció nevében Östör Annamária önkormányzati képviselő focibérleteket nyújtott át az iskola diákjai részére.

Tovább...
 
145 éve született Gárdonyi Géza Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 03.

Gárdonyi Géza születésének 145. évfordulója alkalmából emlékünnepséget rendez ma Gárdony Város Önkormányzata és a Gárdonyi Géza Művelődési Ház. A program 17 órakor kezdődik Agárdpusztán, a Gárdonyi szülőháznál, ahol beszédet mond Tóth István polgármester. Az esten fellépnek a Trausch Nővérek és Oláh János. „Az embernek csak az arca ismerhető fel, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan.”

 
1-0-ra nyertünk, a Haladás ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. augusztus 03.

ImageKüzdelmes mérkőzésen szerezte meg idei első győzelmét csapatunk. A Siófok elleni váratlan vereség után Disztl László több helyen megváltoztatta a kezdőcsapatot: kezdett Andic és a brazil Romero, valamint Dvéri Zsolt is. A Haladásról tudtuk, hogy masszív csapat, ráadásul a kulcsemberek – közöttük Csertői Aurél vezetőedző – számára a Vidi elleni találkozó aligha olyan, mint a „sima” meccsek.

Tovább...
 
"Generációs" kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 02.

Image„Három generáció a festészetben” címmel nyílik kiállítás hétfőn, 18 órakor a székesfehérvári Bányató Galériában. A tárlaton egy „családi ív”, s az életkori különbségekből adódó szemlélet-módok vetülnek elénk. Láthatjuk, milyen különböző témák, formák, és stílusok hatnak a nagymamára, T. Tatai Zsuzsára, lányára, Temesvári Juditra, s unokájára, Miliás Dórára. Az olajfestmények egy hónapon át tekinthetők meg.

Tovább...
 
Szent Donátra emlékezve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 02.

ImageA székesfehérvári, s főként az Öreghegyen élő hívek számára különös fontossággal bír Szent Donát, akiről holnap emlékeznek meg a Szent Donát kápolnában. A 18 órakor kezdődő búcsú a Bányatónál kezdődik felvonulással, majd az előző évek hagyományitól eltérve idén már nem a tavaly nyugdíjazott Glósz Ervin, hanem utóda, Tornyai Gábor plébános tartja a szentmisét. Ennek során avatják fel az emléktáblát is, hiszen a kápolna nemrég építészeti nívódíjat kapott.

Tovább...
 
Bodajk is megünnepli várossá válását Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 02.

Bodajk Város Önkormányzat Képviselõ-testülete augusztus 30-án tartja ünnepi ülését, amelyen Jauernik István Önkormányzati Minisztérium államtitkára jelképesen átadja a városkulcsot és a várossá nyilvánító oklevelet. Ezt követően galambröptetés, irodalmi délután, fotókiállítás, gyermekműsorok és zenés-táncos programok szórakoztatják az immár „városivá” váló lakókat és vendégeiket. Fellép Szekeres Adrienn a Lamberg kastély parkjában, a Premier együttes utcabált tart, s még tűzijáték is lesz.

Tovább...
 
Mesés könyvbemutató fotókiállítással és zenével megspékelve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 02.

ImageNagyszerűen sikerült a Várkapu Egyesület és a Vörösmarty Társaság által szervezett kulturális délután a Varkocs-szobor mögötti téren. Szék nem maradt üresen - ahogy meséből és dalból is volt bőven. A program Bokros János "Mesék mezején" című posztumusz könyvemutatójával kezdődött, majd Varga Hana szavalta el saját verseit, Eper pedig gyönyörűen énekelt. Mindeközben Rideg Ferenc fotóiból is kiállítás nyílt.

Tovább...
 
Vitorlázórepülő Nemzetközi Bajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 02.

ImageA Fejér megyei Földi Zoltán is részt vesz az 53. Vitorlázórepülő Nemzeti Bajnokságon. – tájékoztatta szerkesztőségünket Noll Gergely, a Magyar Vitorlázórepülő Szövetség Médiabizottságának elnöke – A Szegeden tartott versenyt FAI club kategóriában rendezik meg, és egyben a III. Flatland kupa szintén FAI club és vegyes szabad osztályban. A versenyen összesen 44 magyar és 8 külföldi pilóta méri össze ügyességét.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3341 3342 3343 3344 3345 3346 3347 3348 3349 3350 Következő > Utolsó >>

Eredmények 36840 - 36850 / 37543