Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Vereséggel kezdtük a bajnokságot Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 27.

ImageAz idény első meccsén együttesünk 1-0-ás vereséget szenvedett Siófokon. A mérkőzés zömében ugyan mi irányítottuk a játékot és helyzetet is többet dolgoztunk ki, mint a hazaiak, gól csak egy született, és ezt a siófokiak szerezték: a 16. percben Sütő talált a kapunkba.

Tovább...
 
Urban 3D modeling- nyári egyetem Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 27.

A Nyugat-Magyarországi Egyetem Geoinformatikai Kara nemzetközi nyári egyetemet szervez augusztus 23-29-ig Urban 3D modeling címmel. Az egyhetes kurzus célja, hogy áttekintést nyújtson az épített környezetben történő modern adatgyűjtés, adatfeldolgozás és modellezés módszereiről. – tudtuk meg a program-felelősöktől.

Tovább...
 
Csomagolás nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Izing Antal   
2008. július 27.

ImageBöjte Csaba "pap bácsi" gyermekeinek gyűjtött ajándékok július 15-én érkeztek meg a tusnádfürdői Anna villában működő gyermekotthonba. Tusnádfürdő Bicske testvértelepülése, ahol szeretettel fogadtak minket a Tusnádfürdői Önkéntes Tűzoltók és Albert Tibor polgármester is. Az adományokat száz gyerek és Böjte Csaba ferences szerzetes is köszöni Önöknek és Nektek.

Tovább...
 
A betakarított búza jó minőségű  a többiből takarmány lesz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 26.

ImageBár most éppen nem esik az eső, az elmúlt napok csapadékos időjárása jelentős károkat okozott a földeken. Korábban már hírt adtunk arról, hogy elmarad a várt rekordtermés a búzatáblákon. Az újabb felmérések szerint pedig még nagyobb a kár, mint ahogyan azt előzetesen gondolták. A lábon álló búzát valószínűleg csak takarmányozásra lehet majd használni, ám a magtárakban lévő búza jó minőségű.

Tovább...
 
Töretlen érdeklődés a Kodolányi János Főiskola iránt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Tóth Bence PR-referens   
2008. július 26.

ImageAz Országos Felsőoktatási Információs Központ csütörtök este közzétett adatai szerint a Kodolányi János Főiskola továbbra is az egyik legkedveltebb célpont a felsőoktatásban továbbtanulni szándékozók körében. A 2008/2009-es tanévre 1650 főt vettek fel az ország legjobb főiskolájára, így a létszám alapján a Kodolányi János Főiskola a 18. az összes felsőoktatási intézmény között.

Tovább...
 
Várják a javaslatokat a Királyi Régiói Díjra Nyomtatás E-mail
Írta: Felhívás   
2008. július 26.

A Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács hagyományaihoz híven 2008-ban is meghirdeti a „Királyi Régióért” díjat. Az Ecsedi Mária képzőművész tervei alapján készült ezüst emlékérmet Fejér, Komárom-Esztergom, valamint Veszprém megyében egy-egy, a Közép-dunántúli régió fejlődése érdekében kiemelkedő teljesítményt nyújtó személy kaphatja meg.

Tovább...
 
Pályázni lehet a pécsi kollégiumi férőhelyekre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 26.

ImageReménykedhetnek azok a székesfehérvári lakhelyű fiatalok, akiket felvettek Pécsre valamely felsőoktatási intézmény nappali tagozatos képzésére, ám nem sikerült eddig még szállást találniuk. Városunk önkormányzata ugyanis ingyenes kollégiumi férőhelyet biztosít közülük 15 főnek a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban.

Tovább...
 
Sportolj és táborozz Iszkaszentgyörgyön! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 26.

ImageA sport jegyében szervez tábort Iszkaszentgyörgyön a helyi önkormányzat augusztus 24-től augusztus 30-ig. A programban röplabda- és fociedzések szerepelnek, s pihenésképpen ismerkedés az Internet világával. A jelentkezési lap a www.iszkaszentgyorgy.hu honlapról tölthető le, a részletes foglalkozási menet pedig alább olvasható.

Tovább...
 
Country Fesztivál Gárdonyban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 26.

A country-rajongók ma este még élvezhetik kedvenc zenéjüket Gárdonyban, a Polgármesterei Hivatal mögötti parkolóban. Éjjel 22 órakor aztán bezárul a XIII. Country Fesztivál, amely nemcsak e műfaj kedvelőit vonzza a városba, hanem mindenkit, aki egy kirakodó vásáros, nyári vízparti forgatagban szeretne kikapcsolódni. S, hogy ne csak a zene legyen élvezetes: a koncertek alatt a Footloose Linedance Club, Szeged Linedance Klub és a Thunderfoot Linedance Club táncosai szórakoztatják a közönséget.

 
Ismét kinyílik a Vajda János Könyvesbolt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 26.

ImageA Vajda János Könyvesbolt Székesfehérvár egyik meghatározó kulturális létesítménye, amely nemcsak könyvkereskedésként, hanem irodalmi- és gyermekprogramok helyszínéül is szolgál évek óta. Az üzlet a tulajdonosi viszonyok változása miatt néhány hónapig zárva volt, kedden viszont ismét kinyitja kapuit. Az hivatalos megnyitóra 17 órakor kerül sor, amelyen a Líra hálózat képviselői is jelen lesznek - mivel hozzájuk csatlakozott az üzlet. A látogatókat ráadásul egy nyári akcióval várják: közel 1000 olvasmányt kínálnak 400 Ft-os egységáron.

Tovább...
 
A Siófok elleni kezdőcsapat Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 26.

ImageVezetőedzőnk, Disztl László kihirdette az új bajnokság első fordulójában ma este 20 órakor Siófokon pályára lépő kezdőcsapatunk összeállítását. A frissen igazolt játékosok közül Pavlicic és Vujovic is bekerült a kezdők közé. FC Fehérvár: Sebők Zsolt – Lázár Pál, Koller Ákos, Horváth Gábor, Mohl Dávid - Nagy Dániel, Farkas Balázs, Sifter Tamás, Milan Pavlicic – Sitku Illés, Goran Vujovic

 
<< Első < Előző 3401 3402 3403 3404 3405 3406 3407 3408 3409 3410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 37423 - 37433 / 38065