Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
"Utóvéd harc- utánlövés - nyugalom!" Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 18.

ImageAlább olvasható a Fehérvár FC Kft. sajtóközleménye a Fejér Megyei Bíróság 2008. július 17.-i egyes taggyűlési határozatok megtámadása tárgyában hozott elsőfokú ítélete kapcsán.

Tovább...
 
Tűzoltósági véleményezés is kell a Panel-programhoz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 18.

ImageAz iparosított technológiával épült lakóépületek energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatására (azaz: a „Panel programra”) benyújtott pályázatoknál szükség van a Tűzoltóság véleményezésére is. Erre külön adatlapokat találhatnak az igénylők a tuzoltosag.szekesfehervar.hu honlapon. A dokumentációk és kérelmek benyújtásával egyidőben 2200 Ft-ot kell leróni az elbírálásért, mivel az általános illeték-köteles.

Tovább...
 
Használjuk ki a házi komposztálás előnyeit! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 18.

ImageÉvente közel tíz köbméternyi zöldhulladék termelődik átlagosan egy családi háznál Székesfehérváron. – tudtuk meg Gárdonyi Lászlótól, a Gaja Környezetvédő Egyesület irodavezetőjétől – Az Egyesület ezért arra bíztatja a lakókat, hogy használják ki a házi komposztálás előnyeit, s ily’ módon is járuljanak hozzá a környezetvédelemhez. E célból mintegy 200 komposztkeretet ajánlanak fel azoknak, akik élni kívánnak e módszerrel.

Tovább...
 
Vászonra festett érzelem és hagyományőrző viseletek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 18.

ImageImpresszionisztikus, szakrális kompozíciókat felvonultató tárlat látható Székesfehérváron, a Bányató Galériában. A NÍVÓ, ART, és Aranyecset művészeti díjas Sándor Irén Ilona olajjal és temperával készült festményeinek mottója: „Ez vagyok én, a vászonra festett érzelem.”

Tovább...
 
Kitárta az új szezon ablakát a Fehérép Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Pálfai Károly sajtóreferens   
2008. július 18.

A Fehérép Alcoa FKC csapata az alapozási időszak kezdetével, szokásához hűen Székesfehérváron megtartotta éves szezonnyitó sajtótájékoztatóját. Az eseményen az új vezetőedző Sótonyi László mellett jelen volt a szintén frissen igazolt Petróczi Viktória kapus, a szerb beállós, Verica Nikolic és a fiatal, de nagyon tehetséges hálóőr, Szikora Melinda is. Megtudhattuk továbbá, hogy a Fehérép csapatának szponzori köre két újabb taggal, a nyomdaipar területén tevékenykedő PAUKER Kft-vel és a világ egyik vezető sportcipőgyártójával, az ASICS-szel bővült.

Tovább...
 
Nyári szünet a könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 17.

ImageA Vörösmarty Mihály Megyei Könyvtár felnőtt könyvkölcsönző részlege július 21-től augusztus 24-ig zárva tart, ahogy a gyermekek sem tudnak ebben az időpontban olvasnivalót választani maguknak az intézmény kínálatából. – tájékoztatta szerkesztőségünket Komlósi József igazgató - Az audiovizuális és a számítógépes részleg, valamint az olvasóterem viszont július 21-től augusztus 22-ig várja a látogatókat.

Tovább...
 
Keddtől bérletárusítás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 17.

ImageKedden, a Sóstói Stadion elővételi pénztárában kezdődik meg a 2008-2009-es bajnokság őszi szezonjára érvényes belépők árusítása. A menedzsment eltökélt szándéka, hogy az új, reményeink szerint a tavaszi hónapokhoz hasonlóan sikeres idényben tovább emelkedjen a nézőszám: ennek érdekében, az FC Fehérvár jelentősen csökkentette bérletárait.

Tovább...
 
"Legyen fehérvár a sport és a kultúra fellegvára!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 17.

ImageSzékesfehérváron „István, a király”-t láthatja a közönség a Sóstói Stadionban július 25-én és 26-án. – erősítette meg Vargha Tamás EU integrációs és kommunikációs tanácsnok a Stadion előtt tartott sajtótájékoztatóján, amelyre azért hívta össze a médiumok képviselőit, mert rosszízű pletykák terjedtek el az említett darabbal kapcsolatban.

Tovább...
 
Magyar Sydney - Eger 2008 Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. július 17.

Image"2008. július 17. és 20. között Magyar Katolikus Ifjúsági Napokat tartunk Egerben." - áll Dr. Ternyák Csaba egri érsek felhívásában - "Ez a találkozó az ausztráliai Sydney-ben megrendezendő nemzetközi találkozóval egy időben, részben azonos programmal zajlik. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia döntése értelmében a magyar fiatalok számára Egerben rendezzük meg a „Magyar Sydney”-t.

Tovább...
 
"A gyerekek sokszor jobban ismerik az elefántot, mint a szarvasmarhát!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 17.

ImageGyermekek segítenek a Takarodó úti Állatotthon dolgozóinak. A tizenéves diákok az állat- és természetvédelmi napközis tábor keretében töltenek el egy hetet a menhelyen, ahol megismerkedhetnek a háziállatok fajtáival és a gondozásukhoz szükséges feladatokkal. Az elméleti oktatáson kívül gyakorlati munkát is végeznek: etetik és sétáltatják a kutyusokat, valamint a Sóstói tanösvényre is ellátogatnak, hogy környezetvédelmi kérdésekkel foglalkozzanak.

Tovább...
 
Árokban landolt egy Opel Lovasberénynél Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 17.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán délben. A jelzés szerint a 811-es főúton egy Opel felborult. A tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak a káresethez.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3401 3402 3403 3404 3405 3406 3407 3408 3409 3410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 37489 - 37499 / 38065