Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Navigare necesse est Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 16.

ImageJúliusban már másodszor járt Ausztria közepén az FC Fehérvár. A fárasztó, izzasztó edzőtábor után ezúttal a Wildalpen bércei alatt, a jéghideg vízben izzadt meg a csapat – a fiúk Leskó László, a hajdani érdemes kapus meghívásának eleget téve rafting túrával törték meg a felkészülés szükségszerű monotonitását.

Tovább...
 
Kézműves foglalkozások a Mesterségek Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 16.

ImageKézműves táborok várják a gyermekeket nyár végégig a Mesterségek Házában. A Fejér Megyei Művelődési Központ szervezésében hétfőn a gobelin szerelmesei vették birtokukba a Házat Rózsavölgyi Ágnes szakoktató és Bakay Erzsébet textilművész vezetésével. Július 28-án kezdődik el a Fehérvári Bútorfestő hét, amikor Radetzky Jenőné népi iparművész mutatja be a fiataloknak a bútorfestés trükkjei.

Tovább...
 
Egy hely, ahol a sérült emberek Isten Országában érzik magukat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 16.

ImageAlázat, önzetlenség, isteni áldás, jézusi szolgálat, kimondatlan, s végtelen hála az elesettek szemében. Röviden így foglalhatnám össze azokat az érzéseket, amik bennem kavarogtak, amikor Söréden jártam, a Teljes Élet Szociális Alapítvány táborában. E keresztény szellemiségű helyen azokat a sérült gyermekeket és felnőtteket táboroztatják önkéntes segítők nyaranta, akik családokban élnek, de egy-két hétre más miliőbe vágynak.

Tovább...
 
Jazz Tábor Bodajkon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 16.

A Hang – Szín – Tér Művészeti Iskola és a Dr. Lauschmann Gyula Zeneművészeti Jazz Szakközépiskola Jazz Tábort szervez augusztus 18-24-ig Bodajkon. A helyi művészeti iskola épületébe már évek óta járnak nyaranta a fiatalok, hogy közelebbről is megismerkedjenek a jazz zenével, idén viszont a székesfehérvári székhelyű Jazz Szakközépiskola is társult e programhoz.

Tovább...
 
Mikorra valósul meg az elkerülő út 3. üteme? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 15.

ImageBizonyára nagyon sok helyi lakost - és a városunkon áthaladó autósokat is - érdekli, hogy hogyan áll a Székesfehérvárt elkerülő út 3. ütemének megvalósulása? Dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő ezért egy levelet intézett az Országgyűlés elnökének, amelyben az ezzel kapcsolatos kérdésekre vár választ. Az említett dokumentumot alább olvashatják.

Tovább...
 
Olimpikonok a Megyeházán Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Csathó Barna   
2008. július 15.

ImageVörös Zsuzsát, Gyenesei Leilát, Máté Vivient, Horváth Viktort, vagyis az olimpiára készülő, kiváló Fejér megyei –(Alba Volán – Bericap) öttusázókat fogadta dr. Balogh Ibolya, a Közgyűlés elnöke a Megyeházán. A kötetlen, jó hangulatú beszélgetésen részt vett a magyar női öttusa válogatott szövetségi kapitánya, Kulcsár Antal és az Alba Volán SC társelnöke, Tóth István, valamint Kovács István, az ismert mezőfalvi sportember is, aki nemrég az olimpiai lángot vihette Kínában.

Tovább...
 
Szezonnyitás a Fehérép Alcoa FKC-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 15.

A Fehérép Alcoa FKC női kézilabdacsapata csütörtökön tartja hivatalos szezonnyitóját a Köfém Sportcsarnokban. A program 15:00-kor kezdődik a lányok nyilvános edzésével, amely két órán át tart, 18:00-tól pedig sor kerül a Magyarország – Japán női junior válogatott kézilabda-mérkőzésre. Ennek egyik különlegességét jelenti, hogy a macedóniai világbajnokság előtt ez csapatok utolsó felkészülési mérkőzése. – tájékoztatta szerkesztőségünket Kynsburg Zoltán.

Tovább...
 
A vihar szépsége Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 15.

ImageA tegnapi délelőtti vihar különleges természeti képeket varázsolt az égboltra és a hegyek közé. A Móri úton haladva például szinte lefolytak a dombos vidékekek tetejére "borított" felhőmasszák, s e látványt több autós is megcsodálta gépkocsijából kiszállva - amikor éppen nem zuhogott az eső.

Tovább...
 
Tele van a Cicaház Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 15.

ImageTeltház van a Takarodó úti Állatotthon nemrég átadott Cicaházában. A menhelyre folyamatosan érkeznek kismacskák, a gondozók viszont már nem tudnak többet befogadni. Az Otthon vezetőségétől megtudtuk, hogy a cicák kellő élelem mellett képesek a vadon való szaporodásra, viszont utódaik 80%-a az egy éves kort sem éri meg - a legtöbben autóbaleset áldozatai lesznek.

Tovább...
 
Odaégett étel kapott lángra a Tolnai utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 15.

ImageKigyulladt egy tűzhelyen felejtett lábos hétfőn délután Székesfehérváron. A Tolnai utcai panelépület negyedik emeleti konyhájában a lábos és a fölötte lévő szagelszívó kapott lángra. A lakók a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották a tüzet.

 
Nemzeti történelmi emlékhellyé lesz-e nyilvánítva? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 15.

ImageNéhány nappal ezelőtt egy levelet írt dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő dr. Szili Katalinnak a Nemzeti Emlékhellyel kapcsolatban. Az említett iratot pedig rendelkezésünkre bocsátotta, így most Önök is elolvashatják. (Illetve - dr. Cser-Palkovics András honlapján is megtalálhatják több fontos, hasznos információval együtt.)

Tovább...
 
<< Első < Előző 3401 3402 3403 3404 3405 3406 3407 3408 3409 3410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 37500 - 37510 / 38061