Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szerdáig még lehet jelentkezni Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 11.

ImageKét napjuk van már csak arra, hogy leadják pótfelvételi jelentkezési lapjaikat a felsőoktatási intézményekbe továbbtanulni szándékozók. Az idei „normál” felvételi után 5535 államilag támogatott hely maradt üresen - 3978 felsőfokú szakképzési és 1557 mesterképzési. A „második körben” a fiatalok csak egyetlen intézmény egyetlen szakát pályázhatják meg.

Tovább...
 
Jó játék, de balszerencsés vereség Debrecenben Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. augusztus 11.

ImageA Soproni Liga harmadik fordulójának zárómeccsén csapatunk Debrecenben lépett pályára. Együttesünk cseppet sem futballozott rosszabbul, vagy veszélytelenebbül, mint a hazai csapat, ám mégis vereséget szenvedett: a mérkőzésen egyetlen gól esett, és azt számunkra roppant balszerencsés körülmények között a DVSC csatára, Oláh Lóránt szerezte a 33. percben.

Tovább...
 
Olimpiai Nap a Bregyóban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 11.

ImageA Sportbizottság tagjai közül Balogh Gergely és Östör Annamária is emlékérmet kapott munkája elismeréséül a székesfehérvári Olimpiai Napok nyitó rendezvényén. A Bregyó-közi Sportcentrumban tartott programon az Olimpiai zászló felvonása után Fidel László és Kovács Zoltán kajakozók visszaemlékeztek Kolonics György kétszeres Olimpiai Bajnok kenusra, majd az emlékérem-átadások után sportversenyektől és vetélkedőktől lett hangos a környék…

Tovább...
 
Kiscicák a Cicaotthonban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 11.

ImageA Takarodó Úti Állatotthonban a kutyusokon kívül kiscicák is várják leendő gazdijukat. Mindannyian ivartalanítva vannak, megkapták a szükséges védőoltásokat, s a nemrég átadott "Cicaóvodában" dorombolnak - egyelőre csak a szőrmekosárkáknak...

Tovább...
 
Tűzijáték a Palotavárosi Tavaknál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 11.

A Palotavárosi tavaknál rendezik meg idén is az augusztus 20-i tűzijátékot. Ennek kezdési időpontját a szervezők úgy időzítették, hogy a Városház téren mulatozóknak elég idejük legyen átmenni a belvárosi programokról a tópartra. A rendőrség emberei a gyors és biztonságos közlekedés megvalósítása érdekében ezidő alatt a Palotai úton biztosítják a szabad átkelést.

 
Folkestek a Táncházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 11.

ImageFolkesteken mutatják be nemzeti zenei hagyományaikat és szülőföldük különleges gasztronómiai ízvilágát a XIII. Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztivál külföldi fellépői. A programoknak a székesfehérvári Táncház szolgál otthonául, amelyre a helyszínen, valamint augusztus 15-től a Városház téren felállított információs faházban lehet jegyet vásárolni. A belépő felnőtteknek 1000 Ft, gyermekeknek 600 Ft, a kedvezményes hetijegy pedig 4000 Ft-ba kerül.

Tovább...
 
A kórházbezárásokért is Gyurcsány a hibás Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas - MTI   
2008. augusztus 11.

ImageA Fidelitas szerint a kórházbezárásokért és az egészségügy rossz állapotáért is Gyurcsány Ferenc a hibás - mondta Kérdő Zsuzsa, a Fidesz ifjúsági szervezetének alelnöke Budapesten.

Tovább...
 
Blake Forsyth az Alba Volánban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Alba Volán Hockey   
2008. augusztus 11.

Újabb játékossal bővült az Alba Volán jégkorongcsapatának a kerete, hiszen az EBEL-re készülő kék-fehérek leigazolták a 29 éves kanadai védőt, Blake Forsythot. A kőkemény bekk az ECHL-ből érkezik, s érdekesség, hogy három évvel ezelőtt, a 2005-2006-os szezonban együtt játszott az Idaho Steelheadsben a válogatott kitűnőségével, Vas Jánossal és a tavaly az Alba Volánban szereplő Kurt MacSweynnel.

Tovább...
 
A Polgári Frakció ingyenessé tenné a diákoknak a kiállítások megtekintését Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 10.

ImageLegyen ingyenes a diákoknak a Bibliai Találkozások és a Munkácsy kiállítás megtekintése! – kéri a Polgári Frakció. Dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető, Brájer Éva, a 19. számú választókörzet önkormányzati képviselője és Vargha Tamás, a 10. számú választókörzet önkormányzati képviselője levélben kérte Warvasovszky Tihamér polgármestert az akció megvalósítására.

Tovább...
 
Könyvajándékozás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Mór Város   
2008. augusztus 10.

A Radó Antal Könyvtár és Művelődési Központ bányásztelepi fiókkönyvtára megszűnt a közelmúltban. A felnőtt-könyvek a Perczel Mór Szakközépiskola könyvtárába kerültek át. A volt fiókkönyvtár gyerekkönyvtári anyagát leválogatták a móri általános iskolák könyvtárosai, és a móri óvodák is hasznosultak belőle. Több, mint két hétig a Lamberg-kastély kiállítótermében a móriak és a Mórra látogatók is vásárolhattak a könyvekből. A megmaradt ifjúsági és gyermekkönyvek is jó helyre kerültek, ugyanis a Csókakői Autifarm kulturális és szociális intézmény kapta ajándékba a közel 500 kötet könyvet.

 
Zámolyon oly' jó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 10.

ImageMinden falu és város szeret közösségformáló programokat szervezni lakóinak – amelyekre természetesen más településekről is várják a látogatókat, hogy mindenki lássa, milyen összetartóak a „helybeliek”. Ehhez persze kell némi ürügy is, meg színes rendezvények – lehetőleg mindegyik korosztály igényeit kiszolgálva: koncertekkel, gyermek-előadásokkal, irodalmi estekkel, és némi sporttal. Aztán adjunk nevet is az egész mulatságnak. Legyen például: „Zámolyi Napok”.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3411 3412 3413 3414 3415 3416 3417 3418 3419 3420 Következő > Utolsó >>

Eredmények 37610 - 37620 / 38379