Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A leghosszabb öröm is lehet Korai Nyomtatás E-mail
Írta: Szijjártó Attila   
2008. június 22.

ImageA Leghosszabb Nap Fesztivál utolsó fellépője a Korai Öröm zenekar félórás késéssel kezdte koncertjét. A városi népzenét, pszichedelikus etnót játszó, mára 14 éves múlttal, nemzetközi elismertséggel bíró csapat a szokványos laza eleganciával, könnyedséggel foglalta el helyét, a tízperces beállást követően pedig beúsztak a „korai-hangzásnak” megfelelő, már jól ismert hangok.

Tovább...
 
Újabb fiatal csatár az FC Fehérvárnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 22.

Palkó Dávid hároméves szerződést írt alá az FC Fehérvárral. A 19 éves, bal lábas csatár a szombathelyi Lurkó FC-ben kezdte pályafutását, majd a Szombathelyi Haladásban folytatta, 2006-ban pedig a Sopronhoz került. Rajta kívül még két légiós is szerződést kötött a klubbal: a szerb kapus, Nenad Filipovics és a montenegrói csatár, Goran Vujovics három éven át már biztosan Székesfehérváron rúgják a bőrt.

 
Kinyílt a tér Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 22.

ImageA Városi Képtár – Deák Gyűjtemény „Új magyar művésztelepek, új magyar művészkolóniák” címmel indított kiállítás-sorozatot. Ennek első részében a mezőszemerei Nyílt tér alkotótelep művészei kaptak bemutatkozási lehetőséget. Meghökkentő – művészfilmeket, fotókat, festményeket bemutató – tárlatuk még néhány napon át látható az Oskola utcai galériában.

Tovább...
 
Diakónus-találkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 22.

ImageDiakónusok találkoztak Iszkaszentgyörgyön, a Székesfehérvári Egyházmegye Lelki Központjában. A Kalocsai Egyházmegye állandó diakónusai egy napot töltöttek Sárközy Béláék otthonában, majd közösen utaztak tovább Pannonhalmára, hogy az osztrák diakónusokkal találkozzanak, s megosszák egymással tapasztalataikat.

Tovább...
 
Nemzetközi Ökumenikus és Biblikus Szimpózium Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Székesfehérvári Egyházmegye   
2008. június 22.

A magyarországi történelmi egyházak által meghirdetett Biblia éve lassan félidejéhez érkezik, és ha talán az értékelés még korai is lenne, helyzetértékelésre mindenképpen vállalkozhatunk: a gondolat „átment”, megragadta sokak fantáziáját és áthatotta a keresztény felekezetek gyülekezeteit, egyházközségeit, intézményeit és felelős magánszemélyeit.

Tovább...
 
Az Alba Volánosok nyerték az OB-t Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 22.

ImageAz Alba Volán-Bericap A együttese diadalmaskodott a Székesfehérváron megrendezett Öttusa Országos Bajnokságon a csapatversenyben. A Demeter Bence, Demeter Gergely, Nagy Csaba - trió 16596 pontot (s ezzel első helyezést) szerzett. A férfiak versenyében Marosi Ádám bizonyult a legjobbnak.

 
Dobogós helyen végeztek a fehérvári hagyományőrző tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Székesfehérvári Tűzoltóság   
2008. június 22.

ImageElső alkalommal szerveztek országos hagyományőrző tűzoltó versenyt, szombaton, a Palotavárosi-tavaknál. A Havranek József Tűzvédelmi Alapítvány hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a programot, amelyen nyolc csapat indult két (kocsifecskendő és mozdonyfecskendő) kategóriában. Ezzel egy időben a délelőtt folyamán tűzoltó horgászversenyt tartottak a Palotavárosi-tavakon, melyre tizenegyen neveztek be.

Tovább...
 
Újságírói Study-Tour Gárdonyban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 21.

ImageA Gárdonyi Önkormányzat „Study-Tour”-t szervezett a sajtó képviselői számára. Az egész napos programra kora reggel egy külön busszal érkeztek Budapestről az újságírók, akikhez a Nádas Étteremben csatlakoztak a székesfehérvári médiumok képviselői is – fürdőruhával felszerelkezve, hiszen az előzetes tájékoztatóból tudni lehetett, hogy a helyi pálinkafőzde, Gárdonyi Géza Ház… megtekintése mellett az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőbe is ellátogatnak majd.

Tovább...
 
Fejér Megye Közgyűlése pályázatot hirdet Nyomtatás E-mail
Írta: Felhívás   
2008. június 21.

A Fejér Megyei Önkormányzat Integrált Szociális Intézménye pályázatot hirdet intézményvezető ápoló munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony időtartama határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony.

Tovább...
 
Kié legyen az Érdy János Emlékérem? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 21.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata szeptember 5-ig várja a javaslatokat arra vonatkozóan, hogy ki kapja meg idén az Érdy János Emlékérmet. A díjat 1998-ban alapították a Szent István Bazilika, Romkert érdekében tevékenykedők tudományos, szakmai munkájának elismeréséül. A kitüntetésre városuk bármely lakója felterjesztheti a szerinte legméltóbb személyt. – Ezt írásban lehet megtenni, a levelet pedig a Polgármesteri Hivatal Közművelődési Iroda címére várják. (Városház tér 1.)

 
Ki fizeti meg a kormány rossz döntéseinek az árát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 21.

ImageNe hagyjuk, hogy a nyugdíjasokat megtévesszék, és velük fizettessék meg a kormány rossz döntéseinek árát!” – áll a Kereszténydemokrata Néppárt szórólapján, amelyet nemsokára a székesfehérvári nyugdíjasokhoz is eljuttatnak. Többek között erről is beszélt Gyóni András az Országalmánál tartott sajtótájékoztatón, a KDNP városi vezetősége nevében.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3451 3452 3453 3454 3455 3456 3457 3458 3459 3460 Következő > Utolsó >>

Eredmények 38006 - 38016 / 38379