Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Árokba borult egy kisáruszállító a 63-ason Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 30.

ImageSzemélygépkocsival ütközött, majd árokba borult egy kisáruszállító kedden délután a 63-as főúton Székesfehérvár közelében. A Székesfehérvár felől Aba felé haladó, osztrák rendszámú Volkswagen Vento egy Citroën kisáruszállító bal hátsó oldalának ütközött. A balesetben ketten könnyebben sérültek.

Tovább...
 
A menedzsment köszöni a szurkolóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 29.

ImageA futballban kevés bosszantóbb van, mint a kimaradt helyzetek, az elmaradt lehetőségek. Fantasztikus esélyt kapott csapatunk a szurkolóktól szombaton Siófokon azzal, hogy közel 2500 Vidi-drukker bíztatta a csapatot – talán nem túlzás, hogy a két és fél ezret jó néhány csapat hazai átlag nézőszámként is elfogadná.

Tovább...
 
Szaporodnak a szúnyogok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 29.

Az utóbbi napok – sőt, hetek – esőzései kedvezően hatottak a szúnyogok szaporodására. Ezért vasárnap este ismét permetezésre került sor városunk 50 hektárnyi vizes, és 3650 hektárnyi szárazföldi területe felett. A kis vérszívók elleni védekezésben mi is részt vehetünk: a házunk körüli víztárolókat, hordókat takarjuk le, s időnként ürítsük ki, hogy a lárvák ne tudjanak „megtelepedni”, illetve kikelni.

Tovább...
 
Ligeti dallamokért a Zichy-be! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 29.

ImageA Zichy-ligeti Zenepavilonban augusztusban is folytatódik a „Zichy ligeti dallamok” című programsorozat. - tájékoztatta szerkesztőségünket Vargha Magdolna, a rendezvény egyik koordinátora - Az ingyenes koncerteket vasárnap esténként tartják a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és A Szabadművelődés Háza szervezésében – többféle műfajt felölelve. A részletes program alább olvasható.

Tovább...
 
Kiváló eredmények az Ifjúsági és junior OB-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 29.

Zsigovits Natália aranyat szerzett 200 és 400 méteren is a Puskás Stadionban rendezett OB-n. Frey Virág 100 méteren futott be elsőként a célba, 200 méteren pedig ezüstérmes lett. Az „ifjúság” mellett a „juniorok” is szép eredményeket értek el az ARAK berkeiben: Nyusa Viktória 100 és 200 méteren győzedelmeskedett, Reichardt Roland pedig magasugrásban a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

 
Ismét kinyílt a Vajda János Könyvesbolt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 29.

ImageA székesfehérvári irodalmárok és könyvbarátok nagyszámú jelenléte mellett nyitották ki ma délután a Vajda János Könyvesboltot a Fő utcán. Az ünnepélyen jelen volt a Líra hálózat két vezetője – akik elég nagy késéssel érkeztek meg a budapesti „bombariadó” és az ahhoz kapcsolódó kiürítés miatt -, s beszédükben kifejtették: a helyi, regionális könyvkiadásnak nagy teret kell szentelni, mert igény van rá.

Tovább...
 
Angola csapata holnap mérkőzik meg a Fehéréppel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 29.

Székesfehérváron edzőtáboroznak tegnap óta az Angolából érkezett válogatott keret tagjai, hogy itt fejezzék be az olimpiára való felkészülésüket: kedden a Dunaferrel, szerdán 18 órakor a Köfém Sportcsarnokban a Fehérép Alcoa FKC-vel, csütörtökön pedig Derecskével mérkőznek meg. Ez követően (szombaton) Pekingbe utaznak. A délnyugat-afrikai ország játékosai kirobbanó formában vannak, így van miért izgulnunk…

Tovább...
 
Örömforrás ? Szenvedély ? Megkötözöttség ? Nyomtatás E-mail
Írta: Péli József   
2008. július 29.

ImageKedves Embertársunk ! Egy kis megállásra hívunk, egy kis gondolkodásra Önmagadról, esetleg a közeledben élőről. Kis dolgokról lesz szó, amelyek a hétköznapi életünk meghatározó élményei, de mindezek nagyon befolyásolhatják életminőségünket és életünk értelmét is. Mai világunk egyre növekvő követelményeivel sok terhet ró mindannyiunkra. Gyakoriak az embert próbáló stresszhelyzetek, amelyeket nem is egyformán viselünk. Sajnos ritkán van idő a megoldást segítő, megértő kibeszélésre.

Tovább...
 
Suzukik ütköztek a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 29.

Összeütközött két személygépkocsi hétfőn délután Székesfehérváron. A Budai úton a Fiskális út és a Titeli utca között egy régi típusú Suzuki Swift egy új Suzuki Swiftnek ütközött, amely ezután az út menti fánk hajtott. A balesetben az új típusú Swiftben utazó kislány könnyebben sérült. A tűzoltók az autók áramtalanítását végezték.

 
Hagyományőrző nap Dinnyésen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 28.

ImageA Dinnyési Baráti Kör 2008. augusztus 2.-án 12 órától III. Hagyományőrző napját tartja a dinnyési Kastélykertben a reneszánsz jegyében. – tájékoztatta szerkesztőségünket Bognárné Kohl Erika, a program egyik fő szervezője - A királyi pár díszes bevonulását követően színes vásári forgatag, gólyalábasok, vásári mutatványosok várják a közönséget.

Tovább...
 
Tiltakozás a flottás előfizetőket is érintő extra díj ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Fidesz, Fidelitas   
2008. július 28.

ImageA Fidelitas Informatikai Kabinete a Nemzeti Hírközlési Hatósághoz fordul mert a hazai informatikai és távközlési piac szereplői az idei évben egymás után vezetik be a számukra pótlólagos forrásokat biztosító számladíjat, vagy számlafizetési díjat.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3481 3482 3483 3484 3485 3486 3487 3488 3489 3490 Következő > Utolsó >>

Eredmények 38281 - 38291 / 38944