Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Gurulnak majd a mázsás kövek... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 25.

ImageTökéletes egészségi állapotban van Fekete László, aki miatt sokan aggódtak a legutóbbi műtétje után. Ő viszont nem az a típus, aki csak úgy hagyja, hogy „törődjenek” vele, s „pihenni küldjék”. Fiaival már hónapok óta dobálja a kőgolyókat – edzenek a holnapi Erős Emberek Versenyére, amelyet idén nem a székesfehérvári Zichy-ligetben rendeznek meg, hanem a Bregyó-közi Sportcentrumban.

Tovább...
 
Augusztus végéig kell leadni az új adatlapokat Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. július 25.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata módosította „lakás rendeletét”: 2008. szeptember 1. után a Lakás- és Vagyongazdálkodási Bizottság a bérlőkijelölés során a lakásra várók 2008. május 1. előtt benyújtott adatlapját csak abban az esetben veszi figyelembe, ha az új adatlapon megújították igénylésüket.

Tovább...
 
Példaértékű tulajdonosi döntések Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 25.

ImageVargha Tamás választókerületi elnök több tekintetben is elégedett az FC Fehérvár tulajdonosi viszonyainak változásaival és a vezetőség döntéseivel. Rendkívül jó választásnak tartja például azt, hogy az „István a király” rockoperát a székesfehérvári közönség is megtekintheti a Sóstói Stadionban, valamint példaértékűnek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az FC Fehérvár közötti együttműködést.

Tovább...
 
Megvannak a felvételi ponthatárok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 25.

ImageMa már minden diák tudja, hogy elegendő pontot szerzett-e a kiválasztott felsőoktatási intézménybe való bejutáshoz. Tegnap este ugyanis hivatalosan is közzétették a ponthatárokat. Idén 96.000 diák szeretett volna továbbtanulni, s 82.000 fiatalnak meg is valósulhat e terve. Közülük 56.000-ren nyerték el az állami finanszírozású képzésben való részvétel jogát.

Tovább...
 
Ki mellett áll az MSZP és az SZDSZ a fehérvári foci ügyében? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 25.

ImageGál Péter Pál, a Sportbizottság elnöke tegnap az FC Fehérvár körüli tulajdonosi szerkezet átalakulásának pozitív következményeiről, a vezetőség mintaértékű tevékenységéről, valamint a klubbal kapcsolatban folyó perek rendezéséről tartott sajtótájékoztatót. Ennek során kérte az MSZP-s és az SZDSZ-es képviselőket, hogy nyilatkozzanak, mi mellett állnak ki: a fehérvári foci jövője és fejlődése mellett, avagy Viniczai Tibor gáncsoskodásának következményeit szeretnék felvállalni.

Tovább...
 
Tüzes éjszaka Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 25.

Péntekre virradó éjjel két jelentős tűzesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére. Éjfél előtt Zámolyra riasztották a tűzoltókat, ahol a jelzés szerint egy családi ház gyulladt ki. A tűzesethez a Fehérvár I-es és a Fehérvár III-as gépjárműfecskendő, valamint a vízszállító vonult.

Tovább...
 
Áll már az "István a király" díszlete Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 24.

ImageFőpróbára készülnek már a színészek a Sóstói Stadionban. Az „István a király” című darabot holnap és holnapután láthatja Székesfehérváron a közönség, amely előkészületei már javában folynak. Az nedves-szeles időjárás ellenére a díszletépítők serényen dolgoznak (olykor esőkabátban), s már a forgószínpad is a helyén áll.

Tovább...
 
Négy évszak maraton Pusztaszabolcson Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 24.

ImageA Pusztaszabolcsi Szabadidősport Egyesület négy futóversenyt is rendez idén – minden évszakban egyet. Legközelebb augusztus 16-án várják a jelentkezőket, akik minden alkalommal 10,5 km-es utat tesznek meg – így legvégül teljesítik a maratoni, 42 km-es távot -. A győztes az lesz, aki év végén az összesítésben a legjobb időeredményt tudja felmutatni.

Tovább...
 
Bodorítsuk a bárányfelhőt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 24.

ImageA Terembura Kulturális Egyesület és a budapesti Momentán Társulat „Bárányfelhő-bodorítás” címmel zenés-mesés drámajátékos foglalkozást tart Réber László kiállításához kapcsolódóan a Csók István Képtárban. A vasárnapi rendezvény során a képtár átváltozik a Négyszögletű Kerek Erdővé, ahol minden kisgyermek részese lehet a mesének. A programra Bruckner Szigfrid kiérdemesült cirkuszi oroszlán titkárságán, a 06-70/529-2740-es vagy a 06-20/373-5899-es telefonszámon lehet jelentkezni.

Tovább...
 
Szerda - a Balesetek napja Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 24.

ImageTegnap reggel hat óra óta négy közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. 8 óra előtt nem sokkal a szakadó esőben Csákberény és a Gánt-Zámoly-Csákvár elágazó között egy Mercedes Actros kamion és egy Peugeot személygépkocsi ütközött. Az üres papírdobozokat szállító kamion az út menti vízelvezető árokba hajtott, és bebicskázott.

Tovább...
 
Fehérváron, a REAC ellen kezdünk a Ligakupában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 24.

ImageSzerdán délelőtt, az MLSZ székházában került sor a második alkalommal kiírt Ligakupa sorsolására. Kovács István, a szövetség adminisztrációjának irányítója hangsúlyozta, hogy a mérkőzéssorozat kiváló lehetőséget kínál fiatal, vagy szerződtetni kívánt játékosok tesztelésére. Az október 1-jén induló széria, amelynek díjazására összesen 50 millió forint áll majd rendelkezésre. A címvédő Vidi az első fordulóban hazai pályán játszik, a REAC-ot fogadja.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3481 3482 3483 3484 3485 3486 3487 3488 3489 3490 Következő > Utolsó >>

Eredmények 38314 - 38324 / 38944