Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
NK Osijek-FC Fehérvár 2-0 - jöhet a pazar előadás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 21.

ImageA bajnokság előtti utolsó „igazi” felkészülési mérkőzésén, a horvátországi Beliscén 2-0-s vereséget szenvedett a Vidi. Az NK Osijek – a miénknél erősebb, horvát bajnokság ötödik helyezettje – elleni találkozó kiegyenlített erők küzdelmét hozta, amire kétségtelenül rányomta a bélyegét, hogy a hazaiak, a Horváth Gábor szabálytalansága nyomán megítélt büntetőből, már a 6. percben vezetéshez jutottak.

Tovább...
 
Családi ház tetőszerkezete gyulladt ki Sukorón Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény- Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 21.

Lángra kapott egy családi ház tetőszerkezete hétfőn hajnalban Sukorón. A Móga János utcában lévő, körülbelül 100 négyzetméteres családi ház tetőszerkezetébe valószínűleg belecsapott a villám a hajnali viharban, amelytől meggyulladt a tető. A tűzben a cserépfedésű tetőszerkezet körülbelül 10 négyzetméteren rongálódott meg, a lángok a beépített tetőtérre nem terjedt át. Személyi sérülés nem történt.

 
Pop Strand  kedvezmény Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 21.

ImageÖrülhetnek a zenekedvelő gárdonyiak. A város állandó lakói ugyanis – Gárdony Város Képviselő-testületének döntésének köszönhetően - 50%-os engedménnyel vehetnek részt az Agárdi Pop Strandon idén nyáron megrendezésre kerülő koncerteken. A kedvezmény igénybe vételének feltétele az érvényes lakcímkártya felmutatása jegy-vásárláskor.

 
Elkészült a "Kosztolányi Istene" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 21.

Image„...Úgy érzem én barátom, hogy a porban, hol lelkek és göröngyök közt botoltam, mégiscsak egy nagy ismeretlen Úrnak vendége voltam...” - Barlay Ö. Szabolcs, Fejér megye talán leghíresebb tudós paptanára befejezte Kosztolányi Dezsőről írt tanulmányát. Ahogy az eddigi részleteket, úgy a záró akkordot is közkinccsé tesszük Szabolcs atya jóságának köszönhetően:  

Tovább...
 
Lábonálló gabona égett Sárszentmihályon Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 21.

ImageLábonálló búza borult lángba szombaton délután Sárszentmihályon. A székesfehérvári tűzoltók II-es kiemelt fokozatban, három gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak a káresethez. A tűz veszélyeztette a környező lakóházakat, de a tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a lángokat sikerült időben megfékezni. A körülbelül 15 hektáros búzatáblának mintegy 80%-a a lángok martalékává vált.

 
Földi Zoltán szépen szerepelt a Vitorlázórepülő Világbajnokságon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 20.

ImageA mai nappal befejeződött a 30. Vitorlázórepülő Világbajnokság Olaszországban, Rietiben. – tájékoztatta szerkesztőségünket Noll Gergely, a Magyar Vitorlázórepülő Szövetség Médiabizottságának elnöke - A versenyen 25 ország képviseltette magát, 102 versenyzővel a három kategóriában. Közöttük volt a Fejér megyében élő Földi Zoltán is, aki 5444 ponttal 38. helyezést ért el „Club” kategóriában.

Tovább...
 
Hiemer-ház  augusztus közepére várható az átadás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 20.

Néhány hét múlva elkészül a Hiemer-ház felújítának második ütemezése, amely 835 millió forintba került. Jelenleg belsőépítészek és lakberendezők dolgoznak az épület tökéletes belső összhangján. Erre pedig szükség is van, hiszen itt alakították ki Székesfehérvár új házasságkötő termét, ahol augusztus 30-án meg is tartják az első (álom)esküvőt. A harmadik épületrész rekonstrukcióját az Integrált Városfejlesztési Program keretében valósítják majd meg.

 
Három generáción átívelő, családi kiállítás nyílik Nyomtatás E-mail
Írta: Enyedi Béla   
2008. július 20.

ImageEgy család három generációja állít ki 2008. augusztusában a székesfehérvári Bányató Étterem Galériájában. Bármilyen szokatlan, először a kis unoka, Miliás Dóra kezdett el festeni, még alig járt iskolába, majd kedvet kapott a nagymama, T. Tatai Zsuzsa (Zsuma), és ő is csatlakozott unokájához, aki az SMV 2000 Festőtanodában ismerkedett az olajfestészet rejtelmeivel. Sikereiken felbátorodva Dóra édesanyja, Temesvári Judit is elkezdett festeni, és a nagyi, Zsuma padlástérben kialakított három festősarka azóta szinte állandóan foglalt.

Tovább...
 
Ezüst az Öttusa EB-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 19.

ImageEzüstérmet szereztek lányaink a moszkvai öttusa Európa-bajnokságon. Gyenesei Leila, Máthé Vivien és Vörös Zsuzsanna a női váltóversenyben 5222 pontot szerzett – alig lemaradva az 5248 pontos litvánoktól és megelőzve az 5170 pontot gyűjtött oroszokat. Részletes eredmények: lövészet 1084 pont, vívás 796 pont, úszás 1352 pont, lovaglás 1074 pont, futás 916 pont. A férfi váltót holnap rendezik meg.

 
Szurkolói demonstráció a Városház téren Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 19.

ImageAhogyan az várható volt, a bírósági ítélet után a szurkolók is úgy gondolták, hogy megosztják véleményüket a nyilvánossággal. A mai Baráti Kör - RBD közös sajtótájékoztatón sok szurkoló érdeklődése mellett, Őry Márk és Juhász László jelentette ki, hogy érthetetlennek és megdöbbentőnek tartják mind az ítéletet, mind pedig az ÁMV Kft és a TERSZOL Kft erőlködését az FC Fehérvár Kft ellehetetlenítése érdekében.

Tovább...
 
Vendégírók Zámolyon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 19.

ImageA „Zámoly Napok” keretén belül mutatják be augusztus 8-án, pénteken, 19 órakor Sobor Antal „Naplójegyzetek” és Bakonyi István „(H)arcok és művek” című könyveit. A est különlegességét jelenti, hogy az alkotók ugyanezzel a műsorral zárták le a 79. Ünnepi Könyvhét és 7. Gyermekkönyvnapok székesfehérvári és Fejér megyei programsorozatát Iszkaszentgyörgyön, a Községi Könyvtárban.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3481 3482 3483 3484 3485 3486 3487 3488 3489 3490 Következő > Utolsó >>

Eredmények 38347 - 38357 / 38944