Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Végső búcsú Dr. Csepregi Szabolcs tanár úrtól Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Busics György   
2008. július 16.

Gyászolók sokasága jött el 2008. július 14-én délután Veszprémbe, a Vámosi úti temetőbe, hogy végső nyughelyére kísérje június 30-án elhunyt kollégánk, Dr. Csepregi Szabolcs hamvait. A család és a hozzátartozók mellett ott voltak a barátok, a pályatársak, munkatársak, tanítványok, tisztelők az ország minden részéből.

Tovább...
 
Campus Fesztiválon a debreceni Fidelitas Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Fidelitas   
2008. július 16.

ImageIdén rendezik meg először Debrecenben, a Vekeri-tó partján a Campus Fesztivált, ahová, mint ifjúsági szervezet, meghívást kapott a Fidelitas is!

Tovább...
 
Újabb baleset a Zámoly utcán Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 16.

ImageÚjabb baleset történt a Zámoly utca és a Kiskút útja kereszteződésében kedden kora délelőtt. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Suzuki sofőrje a Zámoly utca kereszteződésébe elhelyezett elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva behajtott, és egy neki jobb irányból közlekedő autósnak ütközött. A balesetben összesen négyen sérültek meg könnyen.

Tovább...
 
Navigare necesse est Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 16.

ImageJúliusban már másodszor járt Ausztria közepén az FC Fehérvár. A fárasztó, izzasztó edzőtábor után ezúttal a Wildalpen bércei alatt, a jéghideg vízben izzadt meg a csapat – a fiúk Leskó László, a hajdani érdemes kapus meghívásának eleget téve rafting túrával törték meg a felkészülés szükségszerű monotonitását.

Tovább...
 
Kézműves foglalkozások a Mesterségek Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 16.

ImageKézműves táborok várják a gyermekeket nyár végégig a Mesterségek Házában. A Fejér Megyei Művelődési Központ szervezésében hétfőn a gobelin szerelmesei vették birtokukba a Házat Rózsavölgyi Ágnes szakoktató és Bakay Erzsébet textilművész vezetésével. Július 28-án kezdődik el a Fehérvári Bútorfestő hét, amikor Radetzky Jenőné népi iparművész mutatja be a fiataloknak a bútorfestés trükkjei.

Tovább...
 
Egy hely, ahol a sérült emberek Isten Országában érzik magukat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 16.

ImageAlázat, önzetlenség, isteni áldás, jézusi szolgálat, kimondatlan, s végtelen hála az elesettek szemében. Röviden így foglalhatnám össze azokat az érzéseket, amik bennem kavarogtak, amikor Söréden jártam, a Teljes Élet Szociális Alapítvány táborában. E keresztény szellemiségű helyen azokat a sérült gyermekeket és felnőtteket táboroztatják önkéntes segítők nyaranta, akik családokban élnek, de egy-két hétre más miliőbe vágynak.

Tovább...
 
Jazz Tábor Bodajkon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 16.

A Hang – Szín – Tér Művészeti Iskola és a Dr. Lauschmann Gyula Zeneművészeti Jazz Szakközépiskola Jazz Tábort szervez augusztus 18-24-ig Bodajkon. A helyi művészeti iskola épületébe már évek óta járnak nyaranta a fiatalok, hogy közelebbről is megismerkedjenek a jazz zenével, idén viszont a székesfehérvári székhelyű Jazz Szakközépiskola is társult e programhoz.

Tovább...
 
Mikorra valósul meg az elkerülő út 3. üteme? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 15.

ImageBizonyára nagyon sok helyi lakost - és a városunkon áthaladó autósokat is - érdekli, hogy hogyan áll a Székesfehérvárt elkerülő út 3. ütemének megvalósulása? Dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő ezért egy levelet intézett az Országgyűlés elnökének, amelyben az ezzel kapcsolatos kérdésekre vár választ. Az említett dokumentumot alább olvashatják.

Tovább...
 
Olimpikonok a Megyeházán Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Csathó Barna   
2008. július 15.

ImageVörös Zsuzsát, Gyenesei Leilát, Máté Vivient, Horváth Viktort, vagyis az olimpiára készülő, kiváló Fejér megyei –(Alba Volán – Bericap) öttusázókat fogadta dr. Balogh Ibolya, a Közgyűlés elnöke a Megyeházán. A kötetlen, jó hangulatú beszélgetésen részt vett a magyar női öttusa válogatott szövetségi kapitánya, Kulcsár Antal és az Alba Volán SC társelnöke, Tóth István, valamint Kovács István, az ismert mezőfalvi sportember is, aki nemrég az olimpiai lángot vihette Kínában.

Tovább...
 
Szezonnyitás a Fehérép Alcoa FKC-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 15.

A Fehérép Alcoa FKC női kézilabdacsapata csütörtökön tartja hivatalos szezonnyitóját a Köfém Sportcsarnokban. A program 15:00-kor kezdődik a lányok nyilvános edzésével, amely két órán át tart, 18:00-tól pedig sor kerül a Magyarország – Japán női junior válogatott kézilabda-mérkőzésre. Ennek egyik különlegességét jelenti, hogy a macedóniai világbajnokság előtt ez csapatok utolsó felkészülési mérkőzése. – tájékoztatta szerkesztőségünket Kynsburg Zoltán.

Tovább...
 
A vihar szépsége Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 15.

ImageA tegnapi délelőtti vihar különleges természeti képeket varázsolt az égboltra és a hegyek közé. A Móri úton haladva például szinte lefolytak a dombos vidékekek tetejére "borított" felhőmasszák, s e látványt több autós is megcsodálta gépkocsijából kiszállva - amikor éppen nem zuhogott az eső.

Tovább...
 
<< Első < Előző 3481 3482 3483 3484 3485 3486 3487 3488 3489 3490 Következő > Utolsó >>

Eredmények 38380 - 38390 / 38944