Kezdőlap
Indul a #maradjotthonFehérvár kihívás Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. március 23.
Játékra hívta a fehérváriakat hivatalos Facebook oldalán dr. Cser-Palkovics András. A Maradj Otthon Fehérvár! kihívás keretében minden héten várja a megadott téma legkreatívabb fotóit, videóit a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre. A legötletesebb anyagok beküldői a veszélyhelyzet elmúltával értékes ajándékokat nyernek majd! Az első hét témája: „Értük maradok otthon!”
Tovább...
 
Forrasztófű – rándulásra, ficamra, zúzódásra Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. március 23.
Vízpartokon, csatornák mentén, tavak partján bukkanhatunk rá a fekete nadálytőre, mely gyökerét tavasszal, még a virágzás előtt érdemes gyűjteni. A belőle készült krémeket, tinktúrákat már a középkori gyógyítók is használták gyulladások, sebek, csonttörések kezelésére.
Tovább...
 
Olimpia: nincs szándék a halasztásra Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. március 23.
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint a tokiói olimpia esetleges lemondása a legkevésbé tisztességes megoldás lenne a sportolókkal szemben.Thomas Bach úgy fogalmazott, hogy a koronavírus-járvány miatti lemondás a 206 országból érkező összesen 11 ezer sportoló álmát törné szét.
Tovább...
 
Virtuálisan kiütötte a Vidi a Paksot Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. március 23.
A koronavírus-járvány okozta szünetben sem áll meg teljesen a fociélet az NB I-ben, a csapatok egy része a virtuális térben csatázik egymással. A MOL Fehérvár FC a Football Manager 2020 nevű játékban mérte össze tudását a Paksi FC-vel, amellyel e hét végén valóban találkozott volna.
Tovább...
 
Megbízólevél, passz, maszk és gumikesztyű Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 23.
A kialakult helyzetre való tekintettel kedden hívta önkéntességre Székesfehérvár 18 éven felüli, egészséges lakosságát dr. Cser-Palkovics András polgármester. Facebookon tett felhívására több mint százan jelentkeztek már. Az önkéntesek munkáját a város védőfelszereléssel – gumikesztyűvel és szájmaszkkal –, valamint azonosításukat hivatalos megbízólevéllel és a polgármester aláírásával ellátott passzal segíti Székesfehérvár Önkormányzata.
Tovább...
 
Az Adóiroda tájékoztatása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 23.
Az Adóiroda tájékoztatása a lakosság számára a koronavírus-járvány kapcsán kialakult gazdasági helyzetben:
Tovább...
 
A szájmaszk használatáról Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. március 23.
Ne viseljen maszkot, ha nem beteg! – a WHO egyértelmű ajánlása és a COVID-19 lakossági tájékoztató alapján egészséges ember számára nem szükséges a sebészeti maszk viselése.
Tovább...
 
Virtuálisan látogatható a Játékmúzeum Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. március 23.
Virtuális sétára hívja a családokat a Hetedhét Játékmúzeum!
Tovább...
 
Maszk a fehérváriaknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 23.
Vasárnapi lakossági tájékoztatójában dr. Cser-Palkovics András polgármester arról adott hírt, hogy maszkok beszerzésével és szétosztásával segítik a vírusnak leginkább kitett és a járvány megfékezésében nélkülözhetetlen munkát végzők mellett a fehérvári lakosságot is. Mint közösségi oldalán közösségi oldalán közzétett bejegyzésében írja: „50 millió forint értékben szerzünk be sebészi maszkokat a lakosság számára. Ezek kiosztásának ütemezéséről és módjáról később intézkedünk. De felhívom mindenki figyelmét: Nincs nagyobb védelem, főként az időseknek és a más betegségekkel élőknek, mint az otthon maradás!” Dr. Cser-Palkovics András polgármester teljes tájékoztatója az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
NST vizsgálatok rendje a járványidőszakban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 23.
A koronavírus-járvány idején mind a fekvőbetegek, mind a kismamák védelmében fontos intézkedést vezettek be: az NST vizsgálatokat – lakhelytől függően – több vidéki helyszínen, a Család- és Nővédelmi Központban, illetve a Hunyadi utcai rendelőintézetben lehet elvégeztetni.
Tovább...
 
Felfüggeszti rendezvényeit a Hiemer-Rendezvényközpont Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 23.
A koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzetre való tekintettel határozatlan időre felfüggesztette a házban tartott rendezvényeket a Hiemer-Rendezvényközpont. A Székesfehérvári Városfejlesztési Kft. új telefonos és online ügyintézést vezet be az ingatlankezelési ügyeket és esküvőszervezést érintően.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 26452