Kezdőlap
Naponta 9 ezer új vírust készítenek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 20.
ImageA múlt héten az első alkalommal történt meg, hogy a világon többen interneteztek androidos telefonokról, mint windowsos számítógépekről. A kártékony kódokat készítő bűnözők ezért belehúztak: naponta kilencezer új vírust készítenek.
Tovább...
 
Római Birodalom - Péntekig lehet pályázni! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 20.
ImageAz ókori Római Birodalom és Pannonia címmel meghirdetett pályázatra április 21-ig, péntekig várják az alkotásokat – általános és középiskolásoktól, valamint amatőr festőktől. A beérkezett festményeket és grafikákat a Floralián állítja ki a Szent István Király Múzeum.
Tovább...
 
Rendőr és Tűzoltó Nap Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 20.
ImageMegyei Rendőr és Tűzoltó Nap lesz április 21-én, pénteken 10-től 18.00 óráig Dunaújvárosban a Városháza téren. A minden korosztálynak ajánlható programok között lesz rendőrségi taktikai bemutató, "füst sátor" - katasztrófavédelmi bemutató, a Rendőrségi Történeti Múzeum kiállításának megnyitója, kutyás bemutató, a Dunaferr Középiskola rendészeti hallgatóinak bemutatója, önvédelmi- és küzdősport bemutató, valamint a Police Big Band Zenekar műsora.
Tovább...
 
NAV: behajthatatlan? Újravizsgálva! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 20.
ImageAz elmúlt évben az adótartozások behajtására 538 227 esetben indított végrehajtást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A hatalmas szám ellenére 35 százalékkal kevesebb esetben, mint 2015-ben, amikor 826 619 alkalommal nyúlt az adóhatóság ehhez az eszközhöz.
Tovább...
 
Kettlebellezz! - És a SZÉP Kártyádat se hagyd otthon! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 20.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a KETTLEBELL Neked való sport! - Felhasználatlan kereted van a SZÉP Kártyán, amit május 31-ig el kell költeni? A megmaradt összeget kettlebell edzésekre is fordíthatod!
Tovább...
 
Április 23-án rajtol a CEP Fehérvár Félmaraton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 20.
ImageHétvégén újra a futásé lesz a főszerep a városban! Vasárnap a III. CEP Fehérvár Félmaratonon futhatnak a résztvevők. A városi futóversenyen négy számban indulhatnak a mozogni vágyók, akik a hét, tizennégy és huszonegy kilométeres távok közül választhatnak. Számos érdekességgel és meglepetéssel készülnek a szervezők minden korosztály számára.
Tovább...
 
Alba: szurkolásra fel! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 19.
ImageAz alapszakasz főlényes abszolválása után a középszakaszban némileg megtorpant az Alba Fehérvár Puebla + kosárlabda csapata. Mintha el lenne átkozva a gárda, sérülésre sérülés, eltiltásra eltiltás jött, nem csoda, hogy a korábban menetelő egylet lendülete kissé megtört.
Tovább...
 
Visszatolás a selmeci hagyományok útján Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 19.
A Selmeci diákhagyományokat ápoló intézmények, karok, szakok kapcsolata több évtizedes, évszázados múltra nyúlik vissza. Az idei esztendőben kerül sor a „Visszatolás 2017” elnevezésű hallgatói kezdeményezésre, melyben az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar GEO Intézetének huszonkét hallgatója vesz részt.
Tovább...
 
Reményben élve Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. április 19.
ImageSoltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár, Spányi Antal megyés püspök, Hajdu Ferenc provikárius, Smohay András művészettörténész és Zalavári Fruzsina fémműves tervező adtak tájékoztatást azokról a fejlesztésekről, programokról, melyek az elmúlt időszakban történtek a Székesfehérvári Egyházmegyében, illetve azokról az újdonságokról, melyek a közeljövőben fognak megvalósulni.
Tovább...
 
Májusban kezdődhet a Ligetsor felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. április 19.
ImageA szerződéskötést és a munkaterület-átadást követően májusban kezdődhet a Ligetsor felújítása. Rendkívüli közgyűlést tartottak, amelyen a képviselőtestület egyhangú szavazással kiválasztotta a kivitelezőt, aki az útberuházáson túl a szükséges víziközmű-beruházásokat, valamint a parkoló-, tér- és sétánykialakítást végzi majd.
Tovább...
 
A holokauszt magyarországi áldozataira emlékeznek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 19.
A holokauszt magyarországi áldozataira emlékeznek szerdán két helyszínen Székesfehérváron. Délelőtt néma tiszteletadás lesz az Óvoda utcai Izraelita temető előtti téren, majd kora délután a Várkörút-Rákóczi út találkozásánál található Zsinagóga Emlékműnél folytatódnak az események emlékező beszédekkel és középiskolások közreműködésével.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 19511