Kezdőlap
Várják a jelöléseket a közszolgálati elismerésre Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. július 28.
Idén is átadja a közszolgáltatásban dolgozók munkáját elismerő okleveleit az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért. A díjat olyan személy kaphatja, aki legalább öt éve dolgozik Székesfehérváron az önkormányzati vagy állami szférában, és elkötelezetten segíti a helyi civil szervezetek munkáját. A díjazottakra bárki megteheti a javaslatait augusztus 20-ig. Az elismerő okleveleket a szeptemberi Civil Napon adják át.
Tovább...
 
Új baglyos kiállítás a Tolnai úti Tagkönyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 28.
Újra baglyok telepedtek be a Tolnai utcai Tagkönyvtárba: F. Dőry Magdolna gyűjtő Baglyok a konyhában tematikájú kiállítására nemcsak olvasókat várnak, egészen augusztus közepéig!
Tovább...
 
Inkább bringázz! - rendhagyó kampány indult Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. július 28.
Rendhagyó módon alakul idén a Bringázz a munkába! kampány. A koronavírus-járvány okozta helyzet átírta a kezdeményezés szlogenét, amely 2020-ban így hangzik: HA MENNED KELL VALAHOVA, INKÁBB BRINGÁZZ! A Magyar Kerékpárosklub arra buzdít, hogy a munkába járáson kívül bárhova is tartunk, válasszuk a kerékpárt, ha tehetjük!
Tovább...
 
Dzsem, mártás és szörp - receptek az egres felhasználására Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. július 28.
A gasztronómiai élvezeten túl jótékony hatásai miatt is érdemes egrest fogyasztanunk: erősíti az immunrendszert, elősegíti a fogak, a fogíny, a csontok megújulását, gyorsítja a sebgyógyulást, hatásos megoldás székrekedés ellen, védi a kötőszöveteket és az érfalak épségét.
Tovább...
 
Az MTK ellen nyert az AFKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. július 27.
Az Érd elleni döntetlen, majd az egyhetes edzőtábor után második idegenbeli felkészülési találkozóját magabiztos játékkal megnyerte az Alba Fehérvár KC női kézilabda csapata. Deli Rita együttese az MTK vendégeként diadalmaskodott 17-13-as első félidőt követően 33-29-re.
Tovább...
 
Erzsébet-táborosok ismerkedtek a Sóstóval Nyomtatás E-mail
Írta: Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület   
2020. július 27.
Erzsébet-táboros gyerekeknek tartott ismeretterjesztő előadást a Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület a Sóstó Természetvédelmi Területen.
Tovább...
 
Kerény, az avar harcos a Csók Képtárban várja a látogatókat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 27.
Legendás, eurázsiai jelentőségű lelet érkezett meg Kerény, az avar kori nehézlovas rekonstruált alakjával Székesfehérvárra. A Csók Képtárban október végéig tekinthető meg az a színvonalas, élvezetes és ismeretanyagokban gazdag tárlat, amely a Derecske melletti avar temetőből előkerült teljes, lamellás törzspáncél és a fegyveres harcos rekonstrukciója mellett egy teljesen felszerelt avar jurtát és valódi fegyverleleteket is tartalmaz.
Tovább...
 
KATA: Újra a NAV célkeresztjébe kerülhet a bújtatott munkaviszony Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2020. július 27.
A kisadózó vállalkozások tételes adójának (KATA) szabályai a visszaélések elkerülése érdekében a közelmúltban módosultak. A döntés előjele annak, hogy Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a jövőben kiemelt figyelmet fog fordítani a bújtatott munkaviszony elleni harcra - hívja fel a figyelmet az EY. A társaságoknak érdemes megvizsgálni a katás partnereik kapcsán felmerülő kockázatokat, mielőtt az ellenőrök kopogtatnak.
Tovább...
 
Távhővezeték-javítás miatt félpályás lezárás a Ligetsoron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. július 27.
Augusztus közepéig félpályás lezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek a Ligetsor egy szakaszán, melynek keretében a SZÉPHŐ Zrt. sérült távhővezetéket javít.
Tovább...
 
Kutatás: negyedévente cseréli a fogkeféjét a magyar Nyomtatás E-mail
Írta: Csernay Dóra   
2020. július 27.
A magyarok harmada évente mindössze egyszer megy fogorvoshoz, a fogkeféjét pedig csak negyedévente cseréli - derült ki egy friss kutatásából. A felmérés szerint a szájhigiénés kérdéseikkel a válaszadók ugyan jellemzően szakemberekhez fordulnak, ennek ellenére fogorvosi rendelőbe sokan csak akkor mennek, amikor már nagy a baj. A kutatás arra is rámutatott, hogy a kitöltők közel harmada még sosem volt fogkőleszedésen, a leggyakoribb fogászati probléma pedig a fogszuvasodás, a fogínyvérzés, valamint a rossz lehelet.
Tovább...
 
Első meccsén ikszelt a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. július 27.
A nemrégiben véget ért bajnokság hajrájában sorozatban gyártotta a semmire sem jó döntetleneket a MOL Fehérvár FC, amely ettől a rossz szokásától a következő idényre való hangolódás jegyében lejátszott első felkészülési mérkőzésén sem szabadult, edzőváltás és új játékosok ide, vagy oda. Márton Gábor együttese az NB II-es Haladás otthonában végzett gól nélküli döntetlenre.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 27377