Kezdőlap
Rajtra kész a XXII. Cell-Cup, Magyarország legnagyobb kézilabda fesztiválja Nyomtatás E-mail
Írta: Nagy Bálint   
2018. augusztus 09.
15 ország (Ausztria, Belgium, Csehország, Feröer-szigetek, Franciaország, Izland, Izrael, Kuvait, Lengyelország, Magyarország, Németország, Norvégia Oroszország, Románia, Szaúd- Arábia) több mint 103 csapatával augusztus 12-18. között kerül megrendezésre a 22. Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivál.
Tovább...
 
Hogyan lesz valakiből jó sportfotós? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 09.
ImageMurányi Gábor gyerekként autóversenyző akart lenni, és egy rotakapával gyakorolt naphosszat a környék földes útjain. Pár év múlva már az autóversenyek kerekeiről kapargatta le a sarat, majd 16 évesen - életkorát papíron meghamisítva - versenybíró lett a Forma-1-en, később rallyzni kezdett, EB-futamokon is indult, ma pedig a Forma-1 hivatalos fotósaként dolgozik.
Tovább...
 
Telefont és ajándékcsomagot nyerhetnek a gyerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 09.
ImageA nyári vakáció egészséges eltöltésével kapcsolatos rajzpályázatot hirdetett a székesfehérvári székhelyű PatikaPlus Gyógyszertárak csoportja. Az alkotásokat augusztus 31-ig lehet beküldeni, a pályázó gyerekek értékes ajándékokat nyerhetnek.
Tovább...
 
Total Dance a STRANDon Nyomtatás E-mail
Írta: Strand Fesztivál   
2018. augusztus 09.
ImageA STRAND Fesztivált is elérte a retro láz, jön a ’90s Retro by Total Dance! A fesztivál zárónapján, augusztus 25-én színpadra lépnek a ’90-es évek ikonikus előadói és felcsendülnek a legnagyobb buli slágerek. Az MVM Nagyszínpadon láthatjuk a Snap! és DJ Sash! fellépését, majd jönnek a korszak ismert magyar slágerei a Kozmix, a V-tech, a Hip Hop Boyz az UFO és Mr Rick előadásában. A fesztivált a töretlen népszerűségnek örvendő, állandó teltházzal büszkélkedhető NECC Party zárja. Időutazásra felkészülni!
Tovább...
 
Elfogyott a málna a bokorról? Edd meg a leveleket is! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 09.
ImageA málnának több részét is bátran felhasználhatjuk: a gyümölcsből készülhet bor, pálinka, likőr, desszertek, ránctalanító arcpakolás, a bokor levelei és hajtásai pedig nemcsak salátaként fogyaszthatóak, hanem a belőlük készült teának és tinktúrának számos gyógyhatása ismert.
Tovább...
 
Everness Indián Nyár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 09.
ImageHa úgy érzed, nem tudsz várni egy újabb évet az Everness fesztiválig, örömmel tudatjuk, hogy nem is kell! Szeptemberben összesűrítjük neked az Everness életérzést, hogy az Indián Nyár hosszú hétvégéjén újra átélhesd azt. Kevesebb helyszín, koncentráltabb programok várnak. Csendesebb, lassabb, bensőségesebb 4 napra számíthatsz, limitált 1000 fős férőhellyel.
Tovább...
 
Befejeződött a Rákóczi Utcai Óvoda felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 09.
Végéhez ért a Rákóczi Utcai Óvoda felújítása, amelyet Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a TOP 6.2.1-15-SF1-2016-00003 azonosító számú, 100 százalékban Európa Uniós támogatású projekt keretén belül valósult meg. A „Rákóczi Utcai Óvoda felújítása” című projekt célja az óvodai nevelés ellátásához való hozzáférés javítása és a szolgáltatások minőségi fejlesztése volt. A 210 férőhelyes óvoda felújítása vissza nem térítendő 391,26 millió forintos támogatásból jött létre.
Tovább...
 
Pécsi kollégiumi férőhelyekre lehet pályázni Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 09.
Három fehérvári fiatal elhelyezését biztosítja Székesfehérvár Önkormányzata Pécsen. A férőhelyekre pályázhatnak azok a fehérvári lakosok, akik valamely pécsi felsőoktatási intézmény nappali tagozatos hallgatói, és kollégiumi felvételi kérelmüket elutasították.
Tovább...
 
SZÉP foglalkozás a Bregyóban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 09.
ImageA Napraforgó Városi Napközis Tábor gyermekeinek Lengyel Zsófia látássérült parasportoló tartott tegnap interaktív foglalkozást a fogyatékkal élőkről, mindennapjaikról. Az elmúlt tanévben 392 első osztályost tudtak megszólítani a Székesfehérvári Érzékenyítő Program alternatív előadásaival, és a jövőben tematikus napokat is terveznek – mondta el Molnár Tamás ifjúsági és civil tanácsnok.
Tovább...
 
Másodfokú hőségriasztás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 08.
ImageMásodfokú hőségriasztást rendelt el az Országos Tisztifőorvosi feladatokat ellátó Főosztályvezető 2018. augusztus 10-én, pénteken 24.00 óráig. Székesfehérváron vízosztással, ivókutak és klimatizált, illetve hűvös helyek megnyitásával segítik a polgárokat.
Tovább...
 
Ismét bizonyított a székesfehérvári öttusa Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. augusztus 08.
ImageA Városháza kis tanácstermében köszöntötték a két hete véget ért fehérvári öttusa Európa-bajnokságon a Volán Fehérvár és Alba Öttusa színeiben jól szereplő versenyzőket. Kovács Sarolta, Alekszejev Tamara és Demeter Bence összesen egy magyar arany, egy ezüst és két bronzéremből vette ki a részét.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 22519