Kezdőlap
Adventi koszorú készítő pályázatot hirdetettek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 01.
Várakozó hangulatban címmel hirdetett adventi koszorú készítő pályázatot a Vörösmarty Mihály Könyvtár Tolnai utcai Tagkönyvtára. Az alkotásokat december 6-ig várják.
Tovább...
 
Várják a történeteket a Tollpihe Meseíró Pályázatra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 01.
Idén már 17. alkalommal hirdette meg a Tollpihe Meseíró Pályázatot a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Egyesület a Táncsics Mihály Általános Iskolával közösen. Fejér megyei általános iskolásoktól várják a mesés történeteket 2021. december 10-ig.
Tovább...
 
Módosul a Nyitott Tornatermek decemberi programja Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 01.
Decemberben is több sportolási lehetőséggel várja az érdeklődőket a Nyitott Tornatermek program. Az iskolák egész területén kötelező lesz a maszkviselés, kivéve azoknak, akik a pályákon sportolnak. A részletes programot közleményünkben olvashatják.
Tovább...
 
Változnak az óvodai belépési szabályok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 01.
Változnak az óvodai belépés szabályai és a Nyitott tornaterem foglalkozásainak látogatási rendje - lakossági tájékoztatót tett közzé közösségi oldalán dr. Cser-Palkovics András polgármester:
Tovább...
 
Határon túli magyar óvodának segítenek a Jótékonysági Esttel Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 01.
December 3-án, pénteken tartják a hagyományos ökumenikus Adventi Jótékonysági Estet a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Többek között a Misztrál Együttes, a MusiColore Énekegyüttes, Császár Angela színművész és Nyisztor Ilona csángó népdalénekes lépnek fel az eseményen, melynek bevételéből egy felvidéki és egy délvidéki óvodát támogatnak.
Tovább...
 
Péntekig még Székesfehérváron látogatható a Trianon 100 vándorkiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 01.
Két hétre érkezett Székesfehérvárra a TRIANON 100 Összetartoztunk – Összetartozunk című országos vándorkiállítás. A Jancsárkert Balatoni úti parkolójában december 3-ig látogatható a vagonokban berendezett tárlat, amely korabeli anyagok felhasználásával mutatja be a magyarság legnagyobb sorstragédiáját és az azt követő időszakot.
Tovább...
 
Megkezdődött a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciója Nyomtatás E-mail
Írta: Baptista Szeretetszolgálat   
2021. december 01.
Idén 18. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz Akciót, mely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált. Az ajándékokat rászoruló gyermekeknek juttatja el a szervezet, olyanoknak, akiknél talán más nem is kerül a fa alá. Ebben az évben a Dobó Kata által rendezett El a kezekkel a papámtól! című mozifilm stábja is részt vesz a dobozolásban.
Tovább...
 
Hogyan fejleszthetjük játékosan gyermekünket? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. november 30.
Az óvodás korosztály lételeme a mozgás, a mozgással pedig számos képesség fejleszthető: a motoros és a kognitív képességek is. Az alábbi cikkben Molnár-Schoffhauzer Alexandra ad tanácsot a szülőknek arra vonatkozóan, hogy miként tudják játékosan fejleszteni gyermeküket – az otthonukban.
Tovább...
 
Szülésre felkészítő online tanfolyamot indítanak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 30.
A hétfői napokon megrendezésre kerülő tanfolyamra várják azoknak a kismamáknak a jelentkezését, akik betöltötték a 20. várandóssági hetüket. A hat alkalomból álló sorozat közel egy hónapon keresztül tart majd.
Tovább...
 
Juhász Anna érkezik az Aranybulla Könyvtárba Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 30.
Juhász Ferenc költő lánya már több mint 11 éve kezdte el Irodalmi Szalonok című sorozatát. Többek között ez az időszak, édesapja és családja szerepe, valamint Pilinszky János is témái lesznek az Aranybulla Könyvtárba meghirdetett beszélgetésnek.
Tovább...
 
Fejér megyei siker a görögországi amatőr MMA gálán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. november 30.
Kevesebb, mint egy perc alatt kopogtatta le ellenfelét Kugler Andris a Görögországban megrendezett IMMAF MMA gálán. Az abai fiatalember a Sárosdi és az Abai Kempo SE-t képviselte a viadalon.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 31066