Kezdőlap
Új gondozója van a Virágórának Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 22.
ImageAz Országzászló tér éke, Székesfehérvár egyik jelképe a Virágóra, mely a jó időnek köszönhetően május eleje óta ismét üzemel. Annak gondozását Kovács Jenő halálát követően fia vette át. A Virágóra múltjáról, jelenéről, jövőjéről Kovács András órásmester adott tájékoztatást.
Tovább...
 
Felavatták a rekonstruált Deák Dénes-kutat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. május 22.
Felavatták a rekonstruált Deák Dénes-kutat. A kinetikus művészet jelentős képviselőjének, Harasztÿ Istvánnak az eredetileg a Bartók Béla téren álló köztéri alkotása a megújult Csónakázó-tó szigetén kapott helyet. A szökőkút avató ünnepségén Vargha Tamás honvédelmi államtitkár, országgyűlési képviselő és dr. Cser-Palkovics András polgármester mondott köszöntőt.
Tovább...
 
Polgármesteri on-line fogadóóra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 22.
ImageOn-line fogadóórát tart május 22-én, hétfőn Székesfehérvár polgármestere. Dr. Cser-Palkovics András Facebook-oldalán tette közzé az értesítést, és a fehérváriakat érintő bármely témában várja a megkereséseket.
Tovább...
 
Megújult az útburkolat az Akácfa utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 22.
Teljes hosszában megújult a forgalmas Akácfa utca burkolata Székesfehérváron. A beruházás műszaki átadását a napokban tartották. Ezzel elkezdődött az a fontos fejlesztési folyamat, amely a környező „fa” utcákat érinti a Déli összekötő út elkészültéig.
Tovább...
 
Történelmet írhat a fehérvári tini Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 22.
Az elmúlt száz év legfiatalabb magyar felnőtt válogatott labdarúgója lehet a 16 esztendős Szoboszlai Dominik, akit Bernd Storck szövetségi kapitány behívott az oroszok elleni barátságos meccsre (június 5.) és az Andorra elleni (június 9.) vb-selejtezőre készülő nemzeti csapat keretébe!
Tovább...
 
Simán nyert a Vidi, aranymeccs jön! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 21.
ImageA Honvéd kiütéses debreceni sikere után minimum a pontszerzés kényszerével lépett pályára a bronzéremért küzdő Ferencváros ellen a Videoton a labdarúgó NB I 32. fordulójának csúcsderbijén, különben tudta, hogy nem marad esélye a bajnoki címre, még akkor sem, ha (sorrendben harmadszor!) megveri Kispesten a Honvédot a zárókörben, merthogy több a győzelme és most ez rangsorol egyenlő pontszámnál.
Tovább...
 
AFKC: nem borult a papírforma Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 21.
Nem történt meglepetés, simán, 35-28-ra nyert az Alba FKC otthonában a friss bajnok és BL-győztes Győri Audi ETO KC. A fehérvári hölgyek az első félidő hajrájáig tudták megnehezíteni az ETO dolgát, ám a folytatásban már nem sok kérdés maradt.
Tovább...
 
Jövőre ismét nálunk lesz a hoki vb! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 21.
ImageAz IIHF közgyűlése úgy döntött, hogy jövőre - 2013 után ismét - Budapest adhat otthont a divízió I/A-s világbajnokságnak. A jól bevált helyszínen, a Papp László Sportarénában rendezik majd a mérkőzéseket.
Tovább...
 
Szélrózsa Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 19.
Jubileumi koncerttel ünnepli 45. születésnapját május 21-én, vasárnap 17 órai kezdettel a Hotel Magyar Királyban a Primavera Kórus. A Szélrózsa címet viselő hangversenyen különböző égtájakról és Kodály országából hallhatnak kórusműveket a jelenlévők. Az estre a belépés díjtalan, de adományokat szívesen fogadnak!
Tovább...
 
Színes programok gyerekeknek, felnőtteknek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 19.
ImageIsmét megrendezik Székesfehérvár-Csala népszerű tavaszi programját, a Csalai Majálist. A Török Ignác utcai játszótéren május 20-án, szombaton délután zenés – táncos színpadi produkciókkal szórakoztatják a közönség apraját, s nagyját, majd este utcabállal zárják a rendezvényt.
Tovább...
 
Programok sokasága a családi egészség- és sportnapon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 19.
ImageZenés torna, futószáras lovaglás, görkoris ügyességi feladatok, osztályok főzőversenye, sütikészítő verseny és sütivásár, szűrővizsgálatok és önkéntes véradás – íme néhány program, mellyel találkozhatnak az érdeklődők szombaton a Királyi Vigasságokon. Az István Király Általános Iskola népszerű, hagyományos rendezvénye 9.00-15.00 óra között várja nemcsak tanulók családjait, hanem minden kedves érdeklődőt!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 19713