Kezdőlap
Mohai tikverőzés Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Pintérné Palkovics Gabriella   
2019. február 14.
Fejér megye legismertebb hagyományát, a mohai tikverőzést bemutató tablókból, babákból, életnagyságú tikverőzős figurákból álló kiállítás nyílik február 15-én, pénteken 17 órakor a Rác utcai Mesterségek Házában. Az Itt a farsang, áll a bál című tárlatot dr. Gelencsér József néprajzkutató ajánlja a közönség figyelmébe.
Tovább...
 
Ezért okoz sok gondot a helytelen testtartás Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. február 14.
A nem megfelelő testtartásból számtalan mozgásszervi probléma adódhat, így nem ritka, amikor kínzó váll-hát-nyak-vagy vállfájdalomban bosszulja meg magát a gyenge izomzat. Dr. Váradi Éva főorvosnővel a hanyag tartásból eredő problémákat és kezelési módjaikat vesszük sorra.
Tovább...
 
12. Wass Albert Maraton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. február 14.
Ismét megrendezik a Wass Albert felolvasó maratont a Kárpát-medencében és azon túl is. A világméretű szépirodalmi kezdeményezés a hónap utolsó hétvégéjén, február 22-én és 23-án lesz. Székesfehérváron újra a Szent István Művelődési Ház szervezi a helyi eseményeket, melyekre szeretettel invitálják a csatlakozókat.
Tovább...
 
Reneszánsz forgatag, farsangi mulatság, M.É.Z koncert Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. február 14.
Fiatal tehetségek bemutatója, koncertek, táncház, beszélgetések, farsangi mulatságok. Ezeket kínálják a Kultúrházak Éjjel-Nappal keretében a fehérvári intézmények. „Minden nap értéket adunk” – idén e szlogen jegyében hirdette meg a Magyar Népművelők Egyesülete a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű eseménysorozatot, amelynek célja a közművelődési szakma mindennapi munkájának megismertetése a közönséggel.
Tovább...
 
Februárban is véradásra várják az önkénteseket Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 14.
Véradásra invitálja az önkénteseket a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete. Február hónapban is több Fejér megyei településen és helyszínen lesz lehetősége minden 18 és 65 év közötti, legalább 50 kg testsúlyú egészséges felnőttnek csatlakozni.
Tovább...
 
Ön egészségesen lélegzik? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. február 13.
Ön egészségesen lélegzik? - Ellenőrizze le légzését az alábbi teszttel!
Tovább...
 
Sportos program és farsangi délután Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. február 13.
Két helyszínen is tartanak foglalkozást a leendő első osztályosoknak február 13-án, szerdán délután. Ezúttal a Bory Jenő, majd az István Király Általános Iskolába várják a gyerekeket és szüleiket.
Tovább...
 
Van lehetőség sikeresen pályázni! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. február 13.
A Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) idei pályázati lehetőségeiről, a pályázati rendszer változásairól tartottak tájékoztató fórumot a Városházán. A Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkárságának rendezvényére Fejér megyei civil szervezetek kaptak meghívást. A mai programot egy újabb fórum követi csütörtökön a Fehérvári Civil Központban, ahol a szervezetek gyakorlati útmutatást is kapnak a sikeres támogatásigényléshez.
Tovább...
 
Randevú egy életen át! Nyomtatás E-mail
Írta: SZENA   
2019. február 13.
Tizenkettedik alkalommal rendezik meg hazánkban a házasság hete rendezvénysorozatot február 10. és 17. között, melyhez kapcsolódóan a SZÉNA Egyesület játékra invitálja a házaspárokat, melyen értékes nyeremények találnak gazdára.
Tovább...
 
Újabb rendhagyó tárlatvezetés a TRIANON kiállításon Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 13.
Február 13-án, szerdán 18 órakor újra beszélgetéssel egybekötött rendhagyó tárlatvezetéssel várja a közönséget a Szent István Király Múzeum a Csók István Képtárban bemutatott TRIANON kiállításon.
Tovább...
 
Színek az égből Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. február 13.
„Színek az égből” címmel nyílik Vollein Ferenc festőművész jubileumi 40. kiállítása február 14-én A Szabadművelődés Házában.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 23685