Kezdőlap
Múzeumdetektíveket és ifjú kézműveseket keresnek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 18.
Július utolsó napjától múzeumdetektíveket toboroznak a Szent István Király Múzeumban: a napközis táborban fura, titokzatos történetek után nyomozhatnak a gyerekek. A Szabadművelődés Házában július 31-től kézműves foglalkozásokat tartanak, szabás-varrás, gyöngyfűzés, üvegfestés és textilszobrászat is várja az ifjú érdeklődőket.
Tovább...
 
Győzelemmel kezdett a Kiskút a női Szuperligában Nyomtatás E-mail
Írta: Kaiser Tamás   
2017. július 18.
Magabiztos győzelemmel kezdte a női tenisz csapatbajnokságot a Diego SC – Kiskút TK. A budapesti-fehérvári alakulat hazai pályán, Székesfehérváron 6-1-re legyőzte a Győrt a Szuperliga első meccsén, folytatás szerdán, szintén hazai pályán a címvédő MTK ellen. Diego SC – Kiskút Fehérvár TK – GYAC 6-1.
Tovább...
 
Csángó est határon túli hagyományőrzőkkel szombaton a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 18.
ImageZenés, dalos, táncos csángó estet rendeznek határon túli hagyományőrzőkkel július 22-én, szombaton este a Városházán. A programot megelőzően az érdeklődők csángó misén is részt vehetnek a Ciszterci templomban.
Tovább...
 
Rákász Gergely orgonakoncertjével folytatódik a Harmonia Albensis Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 18.
Székesfehérvár igen régóta ismert és kedvelt vendégművésze, Rákász Gergely koncertorgonista örvendezteti meg a közönséget a Harmonia Albensis keretében. A csütörtökön 20.30 órakor kezdődő fellépésre még lehet jegyeket vásárolni.
Tovább...
 
Hogyan és miért szívja vérünket a szúnyog? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. július 17.
ImageNincsen vízpart szúnyog nélkül, ha elbúcsúzik a fürdőzőktől a Nap, és a közelgő est előcsalogatja a kis vámpírokat. Lehet zsibongó kerti party, nyugodt olvasgatás a verandán vagy romantikus andalgás a csillagokat – és a szív dobogásának hevességét – kémlelve: a szúnyogok jönnek, látnak és szívnak!
Tovább...
 
Újra beragadt a Vidi a rajtnál Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 17.
ImageNem történt semmi meglepő a labdarúgó NB I nyitófordulójának második játéknapján. Ahogy szokott, megint nem tudott nyerni a Videoton, az abszolút újonc Balmazújváros nagyon visszafogott produlcióval is 1-1-re végzett az egyik legfőbb bajnokesélyes otthonában. Egy olyan csapat, amelyikről most borítékolható, hogy majdnem biztosan ki fog esni. Se szine, se szaga, nagyon gyenge, ugyanakkor lelkes kis tarsaság.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a Szárcsa utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. július 17.
ImageÚtépítési munkák miatt a gyalogosok és a kerékpárosok is forgalomkorlátozásra számíthatnak július végéig.
Tovább...
 
Megújuló csapadékvíz-elvezető rendszer a Felsővárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. július 17.
ImageSzékesfehérvár Önkormányzata európai uniós forrásból kezdte meg Felsőváros területén a csapadékvíz-elvezető rendszer megújítását. A fejlesztés két – egymással párhuzamosan megvalósuló – ütemben kezdődött, a beruházás a vízkárokkal veszélyeztetett területeken biztosítja a megfelelő infrastruktúra kialakítását.
Tovább...
 
Szintet tartani sem könnyű, de előre szeretnének lépni Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2017. július 17.
Megkezdte a felkészülést az új szezonra az Alba Fehérvár KC női kézilabdacsapata. A bajnokságban a nemzetközi kupát érő helyezés megszerzését tűzi ki célul maga elé Deli Rita együttese, ennek érdekében orosz, brazil és magyar válogatott játékost is igazolt, ugyanakkor már a legelső héten hosszú időre elvesztette első számú kapusát.
Tovább...
 
Augusztusi kiállítások Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. július 17.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek augusztusi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Krémek krémje a Belvárosban  új cukrászda nyílt a Fő utcán Nyomtatás E-mail
Írta: Kotlóczi János; Havasi Tímea   
2017. július 17.
Új színfolttal gazdagodott a vendéglátóegységek palettája Székesfehérvár Belvárosában. Megnyitotta kapuit a Krém Cukrászda, amely prémium kategóriájú termékeket kínál nemcsak a hagyományos, hanem a diétás és Paleo étrend kedvelőinek is. Székesfehérvár Önkormányzata nevében dr. Cser-Palkovics András köszöntötte a megnyitó résztvevőit, és fejezte ki gratulációját.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 20081