Kezdőlap
Vasárnap gyúlnak ki az adventi fények a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. november 30.
Advent első vasárnapján este kigyúlnak a karácsonyi fények a díszbe öltözött Belvárosban. Az adventi koszorú első gyertyájának meggyújtását a város a Kisangyalok karával, koncertekkel, kézműves foglalkozásokkal ünnepli, a Várkörúton pedig délelőtt hagyományosan Jótékonysági Futás lesz. A Városháza első kinyíló ablakában ünnepváró meglepetés köszönti a járókelőket.
Tovább...
 
Elkezdődött a Fehérvári Advent programsorozata Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. november 30.
Tegnap kezdődött és csaknem egy hónapon át tart a Fehérvári Advent programsorozata. Az ünnepi díszbe öltözött Belvárosban több helyszínre várják a családok apraját-nagyját.
Tovább...
 
Játék, tisztítószer, tartósélelmiszer Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. november 30.
Szociálisan rászoruló családok részesülhetnek az Öreghegyi Közösségi Ház által meghirdetett, hagyományos Szent Erzsébet-napi adománygyűjtésen összegyűltekből, melyet tegnap vett át a Szegényeket Támogató Alapítvány (SZETA). Az átadott tartós élelmiszereket, háztartási cikkeket és megannyi játékot a szervezet 160-180 család között osztja szét karácsonyig.
Tovább...
 
A Diáktanács tartott karácsonyváró napot a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. november 30.
Adventi koszorúk készültek ma a Hiemer-házban a Székesfehérvári Diáktanács hagyományos Adventi Napján. A családias hangulatú délelőttöt mozgalmas délután követte: a Karácsonyi Kalamajka belvárosi akadályversenye a város karácsonyfája mellől startolt a résztvevő fiatalokkal.
Tovább...
 
"Minden ember jónak született” Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. november 30.
Családias hangulatban kezdődtek el a Vízivárosi Advent programjai. Az első hétvégén Dr. Horváth Miklósné és Deák Lajosné önkormányzati képviselők, valamint Tornyai Gábor plébános a minden emberben ott lakozó jóságról, a fény- és csodavárásról, az igazi tartalmak meghallásához nélkülözhetetlen csendről osztották meg gondolataikat. Akedves műsorok mellett sütemények, meleg tea és kézműveskedés tették meghitté a karácsonyváró rendezvényt.
Tovább...
 
Miért tévedés, hogy az energiaitalok növelik a sportteljesítményt? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. november 29.
Sokan úgy gondolják, hogy ha sportolás előtt vagy közben energiaitalt fogyasztanak, akkor attól több lesz az energiájuk és nő a teljesítményük. Csakhogy eközben komoly veszélynek teszik ki a szervezetüket. Mi is történik a szervezettel ilyenkor? Ennek jártunk utána.
Tovább...
 
A mozgás a nátha ellenszere? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. november 29.
Többen átestek már rajta, de sokan még csak most küzdenek az idei szezon első orrfolyással, köhögéssel, tüsszögéssel, torokfájással és levertséggel járó tüneteivel. Törvényszerű, hogy az ősz minden évben náthával kezdődjön, vagy létezik biztos módszer a megelőzésre?
Tovább...
 
Összegyűltek a japán kultúra szerelmesei Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. november 29.
Suiseki, bonseki, zenga - ezekkel a művészeti stílusokkal képviselte Fejér megyét Barcsa-Turner Gábor az őszi Katana Fórumon. A Gúttamásiban élő fiatalember ezen kívül műkincsekkel is gazdagította hazánk legkomolyabb harcművészeti és japán kultúrát bemutató rendezvényét: kiállította ritkaságnak számító falitekercs-gyűjteményét is.
Tovább...
 
Agykárosodással függhet össze a magas vérnyomás Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. november 29.
A harmincas éveik közepén járók magas vérnyomása és az agy későbbi károsodása összefügghet – számolt be a BBC egy friss tanulmány eredményeiről.
Tovább...
 
A stressz szerepe a szív- és érrendszeri betegségeknél Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. november 29.
Az állandó stressz hatása az agy mélyen fekvő régiójára kulcsszerepet játszik a szívinfarktus megnövekedett kockázatában – tárták fel amerikai kutatók a The Lancet című orvostudományi folyóiratban közzétett tanulmányukban.
Tovább...
 
Advent a Rác utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. november 29.
Minden eddiginél színesebb, ingyenes programkínálattal várja a családok apraját-nagyját az Advent a Rác utcában programsorozat. November 30-tól december 21-ig szombatonként nyitva áll a Kézművesek Háza, ahol a legkülönfélébb kézműves foglalkozásokat kínálják, de lesz mézeskalácsozás, karácsonyi mesekuckó, ünnepváró muzsikálás ismert előadókkal, betlehemezés és kézműves tárgyak vására. December 13-án, pénteken Luca-napi babonás programokkal és iskolás csoportok fenyőfa-díszítő vetélkedőjével is készülnek a Rác utcában.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 25705