Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Exkluzív kávét pottyant a cibetmacska Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2023. január 27.
Fogj egy cibetmacskát, etesd meg kávébabbal, várd meg, míg végigmegy a belein, aztán lesd, hogy mikor (és hova) végzi el a dolgát, végül kapirgáld ki a kávészemeket a székletéből. Így készül a világ egyik legdrágább és legritkább kávéja!
Tovább...
 
Hársfa: az egyik legsokoldalúbb gyógynövényünk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2023. január 27.
Mire jó a hársfatea? Hogyan készítsünk a növényből alkoholos kivonatot, toroköblögetőt, fürdőt, esetleg likőrt az élvezetre is gondolva?
Tovább...
 
"Farsangi sanzon és operett-parádé" - koncert Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. január 27.
Minden csak komédia - a Vox Mirabilis Kamarakórus 2022/23. Hangversenybérletének "Farsangi sanzon és operett-parádé" koncertje 2023. február 18-án, szombaton 19:00 kezdődik a Szent István teremben Székesfehérváron (Liszt F.u.1.).
Tovább...
 
Újra lesz közönségkori szombaton és vasárnap a Jégcsarnokban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 27.
Ismét lesz közönségkorcsolyázás január utolsó hétvégéjén az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. Szombaton és vasárnap 17.00 órától várják a kikapcsolódni vágyókat.
Tovább...
 
Ismét állatorvosi bemutatókkal folytatódnak a Vadvasárnapok a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 27.
Újra lesz Vadvasárnap a Sóstó Vadvédelmi Központban. Január 29-én 10.00 órakor kezdődik az ismeretterjesztő program, melynek keretében állatorvosok, állatgondozók számolnak be a nem mindennapi munkájukról.
Tovább...
 
Jótékonysági bált rendeznek a Viktória Rehabilitációs Központban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 27.
Jótékonysági batyus bált rendeznek 2023. február 3-án, pénteken a Viktória Rehabilitációs Központban. Az eseményre a Mozgássérültek Fejér Megyei Egyesületénél lehet belépőt váltani.
Tovább...
 
Hétvégén rendezik a Magyar Kupa Final Fourt a Hydro Fehérvár AV19 részvételével Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 27.
Már javában zajlik a jegyértékesítés a budapesti Tüskecsarnokban megrendezésre kerülő jégkorong Magyar Kupa Final Four küzdelmeire. A fehérvári együttes a tavalyi betli után először az Újpest csapata ellen bizonyíthat.
Tovább...
 
Rangadó a Gáz utcában: érkezik a Körmend Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 27.
A nyolcadik helyen álló Körmendet fogadja a negyedik helyezett Arconic-Alba Fehérvár szombaton. A hétvégi összecsapás kiemelt státuszt kapott, így nem csak a helyszínen, de az M4 Sport képernyői előtt is szurkolhatnak a csapatnak szombaton 14.00 órától.
Tovább...
 
Válogatás a világ legrangosabb dokumentumfilmjeiből Székesfehérváron is Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 27.
Tiszteld az Életet! „Ne ölj!” – ezzel a szlogennel rendezik meg idén a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivált (BIDF), amelynek keretében Székesfehérváron is lesznek vetítések. Január 28-án, szombaton a Hatodik népkórház és a Szótlan szeretet, január 29-én, vasárnap a Mi svédek és a Covid és a Kölyök Platónok című filmeket láthatják az érdeklődők a Cinema City Alba Plazában.
Tovább...
 
Tájékoztató fórum a nyugdíjas közösségek vezetőinek Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. január 27.
Az idei évre tervezett városi programokról, a nyitva tartó kulturális intézményekről, a nyugdíjasoknak egyénileg és közösségileg igényelhető/rendelkezésre álló költségvetési forrásokról is tájékoztatást adott Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András a székesfehérvári nyugdíjas szervezetek, klubok vezetőinek szervezett csütörtöki fórumon.
Tovább...
 
A homlokzat, a bejárat és a díszudvar is megújul a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 27.
Javában zajlik a Szent István Hitoktatási Művelődési Ház felújítása. Székesfehérvár egyik legnagyobb közművelődési intézményének homlokzata és udvara is megszépül a falak, a díszítőelemek, a nyílászárók rekonstrukciójával és a belső díszkivilágítás bővítésével. A Székesfehérvári Egyházmegye uniós forrásból finanszírozza a munkálatokat, melyekről Jakubek Tiborné, az intézmény igazgatója számolt be.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 34296