Kezdőlap
Online kvízzel ünnepelték idén a jeles alkalmat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. május 26.
Kilenc székesfehérvári általános iskola 220 diákja csatlakozott idén a Közlekedési Kultúra Napja alkalmából szervezett online kvízhez. Az összesítésből kiderült, hogy a gyerekek 80-90 százalékos eredménnyel ismerték fel a közlekedési táblákat, de egyéb, számukra kevésbé egyszerű feladatokat is szép eredménnyel oldottak meg. A legnagyobb létszámmal résztvevő iskolák tanulói ajándékot kapnak.
Tovább...
 
Útlezárás a Hosszúsétatéren Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. május 26.
Szennyvízcsatorna-gerincvezeték javítása miatt útlezárásra számíthatnak mától várhatóan május 29-ig a Hosszúsétatér Horvát István – Balatoni út közötti szakaszán közlekedők.
Tovább...
 
Szerencsésen vészelte át a járványidőszakot az ASKA Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. május 26.
A vártnál kedvezőbben vészelte át a koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzetet az ASKA Alapítvány állatmenhelye. A Homoksoron található telepen az elmúlt hetekben körülbelül felére csökkent az elkóborolt, behozott kutyák száma, viszont sokan jelentkeztek örökbefogadásra, adományozásra. A tapasztalatokat Molnár Tamásné, a menhely vezetője foglalta össze.
Tovább...
 
Időpontfoglalás nélkül is lehet okmányügyeket intézni Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. május 26.
Fokozatosan bővül a személyes ügyintézés lehetősége közigazgatásban. A megfelelő óvintézkedések betartása mellett mostantól időpontfoglalás nélkül is lehet okmányügyeket intézni a székesfehérvári kormányablakokban.
Tovább...
 
Városi kert(sz)építő Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. május 26.
A kiültetett egynyári virágok, az egyre népszerűbb évelőkkel beültetett területek, a parkok, fasorok tavasztól őszig a természet díszeit adják a városnak. Az éppen zöldellő, harsány és megannyi színben pompázó növények között jó elidőzni, és jó érzés, ha a gyönyörködés mellett azt is megsúgja valaki, mit látunk. A Városi kert(sz)építő képes parktúrára hív: melyik virág honnan kapta a nevét, hogyan vigyáznak a kertészek a fákra, mit miért és hova ültetnek – hogyan (sz)épülnek a városi kertek, utcák, zöldek.
Tovább...
 
5 KIVÉTELES NAP A BALATON NAPOS OLDALÁN Nyomtatás E-mail
Írta: EVERNESS   
2020. május 26.
Nyisd ki az “ajtót” te is 2020. augusztus 26 alkalmával, lépj be az EVERNESS világába és vegyél részt egy olyan 5 napos utazásban, ahol megismerheted önmagad, ahonnan olyan tapasztalással fogsz távozni, ami életed végéig elkísér és hozzásegít egy teljesebb, sikeresebb, gazdagabb és boldogabb élethez.
Tovább...
 
Augusztusban - SZIN Nyomtatás E-mail
Írta: SZIN   
2020. május 26.
Idén augusztus 26-29. között rendezik meg a Szegedi Ifjúsági Napokat. Vajon kiket láthat majd a közönség a színpadokon?
Tovább...
 
Online tanácsadást tart a bértámogatásról a kamara Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 26.
A Magyar Közlöny 82. számában megjelent, a veszélyhelyzet idején történő csökkentett munkaidős foglalkoztatás támogatására vonatkozó szabályozásról tart online tájékoztatót a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara azon cégek számára, akik még nem hozták meg a döntést a támogatás igénybevétele ügyében. Az élő tanácsadást június 3-án, szerdán és június 9-én, kedden 10 és 11 óra között tartják a szakértők.
Tovább...
 
Újraindul az önkormányzati lakások pályáztatása Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. május 26.
A rendkívüli intézkedések enyhítésével, közel két hónap kényszerszünet után újraindul az önkormányzati lakások bérbeadására irányuló pályáztatás Székesfehérváron. Piaci alapon egyelőre két felújított lakásra lehet licitálni.
Tovább...
 
Lassan indul újra az élet Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. május 25.
Semmiféle tekintetben nem lehet azt mondani, hogy a járványhelyzet okozta korlátozások jelentős részének feloldása után azonnal az utcára rohantak volna az emberek Székesfehérváron (de az ország más településeiről is hasonló hírek érkeznek).
Tovább...
 
Ápoló kerestetik Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. május 25.
A járványhelyzet okán sokan lettek munkanélküliek, illetve sokakat küldtek el fizetés nélküli szabadságra. Kivétel ez alól az egészségügy, ami persze teljesen érthető. Ennek megfelelően nem meglepetés, hogy a Velencei Kistérségi Szakorvosi Rendelőintézet ápoló munkakörben erősítené állományát.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 26921