Kezdőlap
Nemzetközi családnap és szelíd motorosok felvonulása várta a családokat Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA   
2018. május 15.
2018 aCsaládok éve, melyhez kapcsolódóan a SZÉNA Egyesület számos programot szervez ebben az évben. Egyik kiemelt rendezvényük a Nemzetközi Családnap volt, melynek fővédnökei Spányi Antal megyés püspök és dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár Polgármestere voltak.
Tovább...
 
II. András király szellemi vetélkedő Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 15.
ImageCsütörtökön rendezi az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület II. András király címmel kiírt szellemi vetélkedőjének az elődöntőjét – idén összesen 21 csapat részvételével. Az elmúlt évek hagyományait folytatva a város történelmét feldolgozó versenyen a királytéma mellett a török uralom, valamint az utcák fehérvári kötődésű névadói is szerepelnek. Az eredményhirdetés pénteken délelőtt lesz, a döntőbe hat csapat juthat be.
Tovább...
 
Kertészkedés  ízületkímélő módon Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - izuletor.hu   
2018. május 15.
ImageA kerti munka nem csupán fárasztó, de az ízületeket is rendkívül megterheli. Korosztálytól függetlenül fokozottan így van ez tavasszal, a téli pihenő után. Akinek porckopása vagy ízületi fájdalmai vannak, különösen megterhelőnek érezheti az első pár napot.
Tovább...
 
Tavaszi pollenharc - Kerülj ki belőle győztesen! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. május 15.
ImageA tavaszi virágbontás az allergiásoknak nem okoz feltétlen örömet, hisz a levegő megtelik pollenekkel, magukkal hozva a tavaszi allergia kellemetlen tüneteit. Egy kis odafigyeléssel azonban a tavasz nem csak orrfújásból fog állni.
Tovább...
 
Országos diákolimpiai bajnok a Tóvárosi Általános Iskola focicsapata Nyomtatás E-mail
Írta: Tóvárosi Általános Iskola   
2018. május 15.
ImageBékéscsaba adott otthont az alsó tagozatosok labdarúgó diákolimpiai döntőjének. A két korcsoportban a tizenkilenc megyei bajnok és a legjobb budapesti iskolák részvételével a kétnapos döntőt május 12-13-án rendezték. A II. korcsoportban a székesfehérvári Tóvárosi Általános Iskola diákjai nyerték a diákolimpiát!
Tovább...
 
A tóparton vágtáznak júliusban Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 15.
ImageMint arról már korábban hírt adtunk, július 1-jén kerül megrendezésre az első Velencei Vágta, a Nemzeti Vágta előfutama. Az esemény szervező csapata Koszti András polgármester vezetésével kora tavasz óta gőzerővel dolgozik a rendezvény előkészítésén és kiegészítő programjain.
Tovább...
 
Czifra és Kasó szárnyalt a vízben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 15.
ImageA foghíjas csapattal felálló Delfin SE úszói igen eredményesen szerepeltek a VI. Gyarmati Kupán Hódmezővásárhelyen.
Tovább...
 
Töltésy Pál Asztalitenisz Emlékverseny Kincsesbányán Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 15.
Idén immár kilencedik alkalommal rendezték meg a Kincsesbányán a Töltésy Pál Asztalitenisz Emlékversenyt, melyet néhány éve sakkversennyel is bővítettek a szervezők. A megmérettetésre főként a környék településéről érkeztek az indulók, de volt olyan is, aki a versenyt egybekötötte a kincsesbányai rokonai, ismerősei meglátogatásával.
Tovább...
 
A szív parancsa mindig a legfontosabb! Nyomtatás E-mail
Írta: "Vigyázó kéz" Gyermekvédelmi Egyesület, Csordás Csilla   
2018. május 14.
ImageTripla esküvőt szervezett három, volt állami gondozott családos párnak a „Vigyázó kéz” Gyermekvédelmi Egyesület. A fiatalokat Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András adta össze a Hiemer-ház báltermében.
Tovább...
 
10 pontos lista allergiások nyaralásához Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. május 14.
ImageA nyaralásra, utazásra való felkészülés része a nyaralóhely és az időpont kiválasztása, az útiterv, programok szervezése. Prof. Nékám Kristóf, a Budai Allergiaközpont allergológusának segítségével összegyűjtöttük mi az, amire allergiásként érdemes még figyelni, mielőtt útnak indulunk.
Tovább...
 
Mi okozhat köhögést? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. május 14.
ImageGyakori légúti megbetegedések jellegzetes tünete a köhögés. A panaszok hosszabb időn át is jelentkezhetnek, de mi állhat az elhúzódó köhögés hátterében?
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 22028