Kezdőlap
Parlami d’ Amore harmadszor, három tenorral Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. június 20.
Beszélj nekem a szerelemről! - ismerős cím lehet a zenekedvelők körében, hiszen 2019. június 28-án, pénteken 21 órától (esőnap június 29. 21 óra) immár harmadik alkalommal varázsolja el olasz dallamokkal közönségét az Alba Regia Szimfonikus Zenekar és vezető karmesterük, Dubóczky Gergely.
Tovább...
 
Számos újdonsággal várják a turistákat nyáron, Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 20.
Történelmi játékon alapuló szabadulószobát alakítanak ki a Hiemer-ház pincéjében, ez lesz a turisztikai szezon legfőbb újdonsága Székesfehérváron. Ezen kívül panorámabuszos és kisvonatos kirándulásokkal, tematikus városnéző sétákkal, fáklyás esti programokkal készül a Székesfehérvári Turisztikai Kft., de lesznek ökotúrák és stadionlátogatás is hétvégenként a Sóstó Látogatóközpontban.
Tovább...
 
A világbajnok kajakos segített Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 19.
Életet mentett az egykori világbajnok fehérvári kajakos, Kovács Zoltán, aki jelenleg Pusztaszabolcson él és tanít a helyi iskolában. A sportember sietett egyik tanítványa segítségére, amikor annak fejére egy közel 100 kilós betontömb zuhant, miközben a 12 éves kisfiú barátaival egy korábban gázrobbanás következtében romossá vált háznál játszott.
Tovább...
 
Vidi: montenegrói ellenfél az EL-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 19.
Az UEFA illetékesei tegnap a svájci Nyonban elkészítették a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének párosítását. A sorsolás értelmében a MOL Vidi (legújabb nevén MOL Fehérvár) FC a montenegrói FK Zetát kapta ellenfélül.
Tovább...
 
Polgármesterek randevúja Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 19.
Koszti András, Velence város polgármestere és dr. Oltványi Tamás producer, ötletgazda-főszervező sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Magyarország egyik legnagyobb hagyománnyal bíró önkormányzati rendezvényének, a 25. Városi Polgármesterek Randevújának 2019. szeptember 13-án Velence lesz a helyszíne.
Tovább...
 
Indul a hallójárat-gyulladás szezonja! Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. június 19.
A középfül-gyulladás inkább a téli hónapok betegsége, nyáron elsősorban hallójárat-gyulladás miatt fordulnak orvoshoz a betegek – mondja dr. Holpert Valéria fül-orr-gégész, foniáter. A Fül-orr-gégeközpont orvosát a két betegség közti különbségekről és a helyes fülcsepphasználatról kérdeztük.
Tovább...
 
Felnőttnek készülök! Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2019. június 19.
„Kisfelnőttképző” napközis nyári tábort indít a Motívum Kulturális Egyesület július 15. és július 19. között Székesfehérváron, a Fejér Megyei Művelődési Központban. A táborba július 3-ig lehet jelentkezni.
Tovább...
 
A vajdasági Bácskossuthfalváról érkezett delegáció Székesfehérvárra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 19.
Ötfős delegáció érkezett Székesfehérvárra a vajdasági Bácskossuthfalváról. A két település között egyházi vonalon már régóta működik a kapcsolat, a mostani látogatás célja a szélesebb körű ismerkedés, és a további lehetséges együttműködés előkészítése. A küldöttség tagjait Mészáros Attila alpolgármester és Deák Lajosné tanácsnok kalauzolta Fehérváron.
Tovább...
 
Szeptemberben nyitja meg kapuit a „B” épület Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 19.
Bejárást tartottak a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campus „B” épületében. Az EFOP 4.2.1 projekt keretében megvalósuló mintegy másfél milliárd forintos beruházás során a XXI. század kihívásainak megfelelő, de az egykori huszárlaktanya értékeit őrző épületben előadótermeket, laborokat és könyvtárat alakítottak ki.
Tovább...
 
Gyerekkel is buli a Telekom VOLT Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2019. június 19.
A VOLT idén egy sereg izgalmas programmal várja a gyerekeket is: lesz fesztivál túra, pompom party, mesejátékok, különféle kézműves műhelyek, sőt, gyerek tehetségkutató is. 12 éven aluliak számára ráadásul a belépő csupán egy, a fesztiválról szóló rajz. Minden lurkót lufival és vattacukorral várnak június 26. és 29. között, Sopronban.
Tovább...
 
Idén még biztonságosabb a Balaton Sound Nyomtatás E-mail
Írta: Balaton Sound   
2019. június 19.
A tavaly 160 ezres látogatószámmal rekordot döntő Balaton Sound fesztivál idén is nagy figyelmet fordít a biztonságra a Safety First kezdeményezés révén. A tavalyihoz képest dupla annyi Safety First önkéntes áll munkába a fesztivál idejére és újdonság a Balaton Sound applikáción belül elérhető ún. SoundWatch fül, melynek segítségével meghatározható a fesztiválozók tartózkodási helye és az alkalmazáson belül közvetlenül segítséget is kérhetnek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 24545