Kezdőlap
Megújul a "Szívünk rajta" - gyerekkönyvajánló program Nyomtatás E-mail
Írta: Jávor Zsófia   
2017. szeptember 20.
ImageNagy változások elé néz a Szívünk rajta gyerekkönyvajánló, a szülők választását megkönnyítő program. Mostantól gyakrabban, havonta találkozhatunk az ajánlásokkal, ráadásul mostantól nemcsak a Bookline és az UNICEF oldalain, hanem országszerte a Libri könyvesboltokban és a Libri.hu-n is. A Szívünk rajta segít kiválasztani azt a könyvet, ami a gyerek korának, élethelyzetének, érdeklődésének leginkább megfelel.
Tovább...
 
Kettlebellezz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2017. szeptember 20.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a KETTLEBELL Neked való sport!
Tovább...
 
Alba: győzelem a főpróbán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 20.
Image82-74-re legyőzte utolsó felkészülési mérkőzésén a Kecskemétet, így sikeresen hangolt a hét végén kezdődő BL-menetelésre és a jövő héten induló NB I-es szezonra az Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata.
Tovább...
 
Szűrővizsgálatokkal és tanácsadással az egészségért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 19.
ImageEgészségnapot rendeznek szombat délelőtt az Öreghegyi Közösségi Házban. A szűrővizsgálatok mellett életmód-tanácsadással, tornákkal és kóstolókkal várnak minden korosztályt, hogy minél több megközelítésből hívják fel a figyelmet az egészséges életmód fontosságára.
Tovább...
 
Kecskeméti birtok lett a legszebb Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 19.
ImageVelencén rendezték meg első alkalommal a Magyarország Legszebb Birtoka díjátadó gálaestet. A hagyományteremtő eseményen összesen 6 kategóriában 50 jelölés érkezett, közülük választotta ki a szakmai zsűri azt a 18-at, akik a kategóriánkénti "dobogót" alkották. Közöttük több Fejér megyei (tókörnyéki, móri, dégi, seregélyesi) vállalkozás is akadt.
Tovább...
 
II. Ezerjó Szépe a Bice-Bócákért Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 19.
ImageA móri bázisú szépségverseny 2015 után megújulva tér vissza, hogy ismét megkoronázza Ezerjó Szépét. A megmérettetésre ezúttal megkötés nélkül, az ország bármely pontjáról lehetett nevezni, ami meg is mutatkozott a jelentkező hölgyek aktivitásán, így nem csak Mórról és környékéről, hanem - többek között - Tatabányáról, Szántódról, Budapestről, Békéscsabáról, Tiszaújvárosból és Tiszaszentmártonból, összesen 27 településről mintegy 50 csinos lány jelezte részvételi szándékát a megadott határidőig.
Tovább...
 
Milyen baktériumokat rejtenek mindennapi használati tárgyaink? Nyomtatás E-mail
Írta: Cser Zsófia   
2017. szeptember 19.
ImageSokunknak ismerős az az érzés, amikor egy-egy tömegközlekedésen töltött utazás után rohanunk a mosdó felé, hogy megtisztítsuk kezünket, vagy amikor a homokozóban önfeledten játszó gyermekünket egészen hazáig kénytelenek vagyunk piszkosan magunkkal vinni. Elképzelésünk nagyjából van arról, hogy hány fajta és milyen baktérium található meg azokon a tárgyakon és eszközökön, amiket nap mint nap használunk akár otthon, akár útközben, de vajon melyek azok a tárgyak, amiken a legtöbb baktérium található?
Tovább...
 
Ipari OKJ-s képzések toplistája: emelőgépkezelő képzések az élen Nyomtatás E-mail
Írta: Zsigmond Zsófia   
2017. szeptember 19.
ImageNegyedével nőtt az ipari OKJ-s képzésekre jelentkezők száma 2017-ben – derül ki a felnőttképzéssel foglalkozó Perfekt Zrt. adataiból. Továbbra is a gépkezelői tanfolyamok a legkeresettebbek, de idén a targoncavezető és emelőgépkezelő mellé a gázcseretelep-kezelő képzés is felkerült a dobogóra. Így alakult át az ipari OKJ-s képzések toplistája 2017-ben.
Tovább...
 
48 új ággyal gazdagodott a kórház Csecsemő és Gyermek Osztálya Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 19.
Image48 új ággyal gazdagodott a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Újszülött, Csecsemő és Gyermek Osztálya. A berendezési tárgyak megvásárlására a Székesfehérvári Jótékonysági Estély és az Adventi Jótékonysági Futás rendezvényein összegyűlt adományokból nyílt lehetőség, ami 2017-ben hatmillió forintos támogatást jelentett. A komfortos, színes berendezési tárgyakat tegnap mutatták be az osztályon.
Tovább...
 
Teljesen átalakul az Országzászló tér Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. szeptember 19.
ImageTöbb mint 2000 négyzetméternyi burkolatcsere, díszfolyóka, ülőkavicsok, ide tervezett ülőpadok és több zöld növényzet - teljesen megújul az Országzászló tér. A tegnapi munkaterület átadást követően a forgalmi zárásokkal és a közművek cseréjével indul a munka. Jövő nyáron már a megújult Országzászló téren pihenhetünk.
Tovább...
 
Gyermekrajzokból nyílik kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 19.
ImageA Bory Jenő Általános Iskola diákjainak munkáiból nyílik kiállítás ma Székesfehérváron. Száznál is több, válogatott alkotást tekinthetünk meg a Bory-várban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 20499