Kezdőlap
Lámpások délutánja Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. október 21.
A szeptemberi alkalom után október 22-én, csütörtökön újra Gyerek Ökoklubot szerveznek a Sóstó Látogatóközpontban. A 17 órakor kezdődő foglalkozásnak ezúttal a Lámpások délutánja címet adták a szervezők. A gyerekek foglalkoztatója ezúttal is Kamarás Emese lesz.
Tovább...
 
Madárfészek - Jótékonysági licit indul Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. október 21.
Jótékonysági árverést hirdet a Fehérváron jól ismert origami művész, könyvtáros, madárvédő javára a Köfém Művelődési Ház. A Volt egyszer egy művésztelep… kiállításon látható alkotásra, Vida László Madárfészek című festményére indul a november 27-ig tartó licit. A befolyt összeggel a GBS nevű, perifériás idegeket érintő, igen ritka betegségből felépülő Horváth Hella gyógykezelését támogatják.
Tovább...
 
Idejüket és vérüket áldozták a fehérvári honvédek Nyomtatás E-mail
Írta: Gyimóthy Levente ha.   
2020. október 21.
Jelentős érdeklődés mellett zajlott az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred 91.Véradó Napja. Az eseményről az alábbi közleményben számol be az ezred:
Tovább...
 
Az én Itáliám – Megjelent Csató József új könyve Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. október 21.
Könyvbemutatóra várják az érdeklődőket október 29-én, csütörtökön a Köfém Művelődési Házba. Csató József újságíróval legújabb, Az én Itáliám című kötetéről Sipos Mari költő, az ŐsfAlköz vezetője beszélget.
Tovább...
 
Jubileumi vadvirágos hét volt Kincsesbányán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. október 21.
Jubileumi Vadvirág Hetet rendeztek Kincsesbányán, a helyi általános iskolában. Illés József tíz évvel ezelőtt indította útjára a programot, hogy a gyerekeket megismertesse a természettel, a természetvédelemmel - és környéken nyíló vadvirágokkal.
Tovább...
 
Szavazz a legmenőbb maszkra! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. október 21.
Elkészültek a Székesfehérvári Diáktanács online megmérettetésére a pályaművek. Az, hogy kié is lesz a legmenőbb maszk a Facebookon dől majd el: az alsósok, felsősök és középiskolások által tervezett maszkokra október 23-án, pénteken délig lehet szavazni.
Tovább...
 
Csendes megemlékezés katonai tiszteletadással október 23-án Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. október 20.
Székesfehérvár Önkormányzata elfogadja az Operatív Törzs által az október 23-i megemlékezésekkel kapcsolatban megfogalmazott ajánlást, és ezt figyelembe véve katonai tiszteletadás mellett csendes megemlékezést szervez az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseire. Idén a fehérvári fiatalok emlékező műsorát tévéjátékként vetíti majd a Fehérvár Televízió pénteken 19.20 órától.
Tovább...
 
A Váli-völgy vadregényes tájai Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. október 20.
Néhány napja indítottuk sorozatunkat, melyben azokat a Fejér megyei, illetve közeli kirándulóhelyeket helyeztük fókuszba, amelyek népszerűek vagy azokká válhatnak a székesfehérváriak körében. Szeptemberben és októberben a Bakony lábától a Vértesen keresztül eljutottunk a Velencei-tóig. Most a Pannónia Szíve térsége, a Váli-völgy felé vesszük az irányt.
Tovább...
 
Kalandozás a Velencei-tavi úszólápokon Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. október 20.
Új résszel jelentkezik a Foteltúra videósorozat: az epizódban Kiss Péter, a Duna-Ipoly Nemzeti Park természetvédelmi őrkerület-vezetőjével pattanhatnak csónakba a nézők. Úti cél: a Velencei-tavon egyedülálló méretekben fellelhető úszólápok.
Tovább...
 
Az akut leukémiában szenvedő Grétáért futottak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. október 20.
A jótékonysági programon több mint hetvenen vettek részt, és 215.700 forint gyűlt össze.
Tovább...
 
Már elérhető az ÖKK Podcast legújabb adása Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. október 20.
A hit kiárusítása film székesfehérvári bemutatója kapcsán az ÖKK Podcast legújabb adásában a Vatikáni Rádió szerkesztőjével, Somogyi Viktóriával hallhatnak beszélgetést arról, hogyan vezetett útja Székesfehérvárról Budapesten át az örök városba. Az adásból az is kiderül, hogy egy amerikai magyar kisközösségtől érkezett levél nyomán hogyan születik meg A hit kiárusítása, az amerikai templombezárásokról szóló dokumentumfilm.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 28013