Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megnyílt a Fehérvár Szalon Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2022. szeptember 24.
Az Aranybulla Emlékév és Székesfehérvár alapításának 1050. évfordulója áll a megnyílt Fehérvár Szalon kiállítás középpontjában. A Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületének kiállítóterében 23 fehérvári, illetve a városhoz szorosan kötődő alkotó 31 műve kapott helyet.
Tovább...
 
Nem kell, hogy tökéletes szülők legyünk! – ismeretterjesztő előadás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. szeptember 24.
Nem kell, hogy tökéletes szülők legyünk! címmel folytatódik a Mathias Corvinus Collegium ismeretterjesztő előadássorozata. A rendezvény szeptember 26-án, hétfőn 17.00 órakor kezdődik az MCC Székesfehérvári Képzési központjában. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Temesvári Márta: A szép magyar kert (könyvajánló) Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. szeptember 23.
A kötet a fontosabb szereplők bemutatásával képet ad a hazai kertművelés jelenlegi állapotáról, a fontosabb trendekről és kihívásokról. A terület határai egyértelműen meghúzhatók: legnagyobb számban a tervezéssel, kertépítéssel foglalkozó cégek jelennek meg a kötetben. Szintén nagyobb teret kapnak a kertépítőket kiszolgáló vállalkozások, úgymint a faiskolák, erdészetek, dísznövénykertészetek, és más, a kertépítés folyamatában résztvevő cégek a kerti kő gyártókkal bezárólag.
Tovább...
 
Elektromos tűz keletkezett, amelyet azonnal el is oltottak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 23.
Csütörtökön délelőtt elektromos tűz keletkezett a Tóvárosi Általános Iskola egyik villanyóra-kapcsolójánál, amelyet azonnal észleltek és poroltóval meg is szüntettek.
Tovább...
 
Önkétes toborzó napot tart vasárnap a 30 éves HEROSZ Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. szeptember 23.
Önkétes toborzó napot tart a HEROSZ Fehérvári Állatotthona 2022. szeptember 25-én, vasárnap. A 10 órakor kezdődő programra várják a régi dolgozókat, önkénteseket, koordinátorokat és minden kedves érdeklődőt. Lesz önkéntes munka és szórakozás, séta, játék a gondozott állatokkal.
Tovább...
 
Hétvégén ismét sárkányhajók a Csónakázó-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 23.
Pénteken a Nebuló Kupa Diák Sárkányhajó Verseny és az Egyetemi Regatta döntőjét, szombaton pedig a 17. Sárkányhajó Fesztivált rendezik meg a Csónakázó-tónál. A látványos versenyeken több kategóriában, közel húsz csapat képviselteti magát.
Tovább...
 
Székesfehérvárra látogatott az Egyiptomi Képviselőház főtitkára Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. szeptember 23.
Egyiptomi küldöttséget fogadott a Városházán dr. Cser-Palkovics András polgármester csütörtökön délelőtt. Ahmed Ezzat Manna főtitkár és delegációja a két ország közötti gazdasági, kulturális és oktatási együttműködés erősítésének céljából érkezett Székesfehérvárra. A sajtótájékoztatón bejelentésre került, hogy Székesfehérvár és az egyiptomi Luxor városa hamarosan testvérvárosi szerződést köthet.
Tovább...
 
Ringató foglalkozás kisgyermekes családoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. szeptember 23.
Ringató foglalkozásra várják a kisgyermekes családokat szeptember 24-én, szombaton 10.00 órai kezdettel a Vörösmarty Mihály Könyvtár Gyermekrészlegén. A belépés ingyenes lesz.
Tovább...
 
Elindult a tűzifaprogram a magyar családok számára Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. szeptember 23.
Elindult a tűzifaprogram, segítve a magyar családok téli energiaszükségletét. Háztartásonként legfeljebb 10 köbméter, hengeres tűzifát lehet igényelni az állami erdőgazdaságoknál, egységes, maximált, a forgalmi adót is tartalmazó áron. A megrendelt fűtőanyagot folyamatosan, az adott erdőgazdaság által a vásárláskor jelzett ütemezésben lehet átvenni.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Lecsófőző Vigasság idején Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 23.
Szombaton rendezik a Fehérvári Lecsófőző Vigasságot, ezért a rendezvény területén több utcát és útszakaszt lezárnak. Egész nap terelőútvonalon közlekednek az érintett országos és regionális, valamint a helyi autóbuszjáratok. Kérik a közlekedők és a lakosság figyelmét és türelmét.
Tovább...
 
Klímastratégia létrehozása és szemléletformálás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 23.
Az átgondolt, gazdaságos energiafelhasználás, a zöldfelületek növelése, a károsanyagkibocsátás csökkentése is szerepel a város klímastratégiájában, amely meghatározza a következő éveket – hangzott el a „Klímastratégia létrehozása és szemléletformálás Székesfehérváron” KEHOP-1.2.1-18-2019-00250 számú pályázat csütörtöki zárórendezvényén.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 33390