Kezdőlap
Fehérvár Angyalai sajátos nevelési igényű gyerekeket leptek meg Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 10.
ImageFehérvár Angyalai idén sajátos nevelési igényű gyerekeket leptek meg ajándékokkal a Hiemer-ház Báltermében. A hatvan meghívott kisgyermeknek a Szabad Színház mesélt Gingerli időmanóról és az órák magyar megmentőjéről – a nagy templomórák és harangok varázslatos erejéről, ami visszaröpíthet bennünket az időben. Az ajándékokat a város vezetése és az önkormányzati képviselők közösen adták át a karácsonyfa mellett.
Tovább...
 
Vízelvezetéssel védik a Fehérvárnak is kulcsfontosságú csóri vízbázist Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 10.
ImageFontos beruházás készült a közelmúltban a Székesfehérvár város vízellátásában meghatározó szerepet játszó csóri vízbázis védelmére. Kiépítettek egy 98 méter hosszú túlfolyó vezetéket, amely a következő években – átmeneti megoldásként – biztonságosan elvezeti a felesleges vízmennyiséget. Közben tervezik a végleges, hosszú távú megoldást is.
Tovább...
 
Vörösmarty Vacsora kulturális programmal, díjátadóval Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 10.
ImageA Szózat költője előtt tisztelegnek a hagyományos Vörösmarty Vacsorával, melyet december 13-án rendeznek meg a színházban. Az esemény előtt összeállítást hallhatnak a résztvevők fehérvári költők verseiből, a színház művészeinek közreműködésével. A vacsoraesten adják át a Vörösmarty Kancsót, a Vörösmarty Társaság díját is.
Tovább...
 
Posztmodernek kéz a kézben Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 10.
KÉZEN-LÉT című tárlatukkal mutatkoznak be először Székesfehérváron Fazakas-Koszta Tibor és párja, Marosvári Kata festőművészek. A 23 posztmodern alkotást magába foglaló kiállításon az alkotók a lét kérdéseit feszegetik és mutatják be különböző maszkokon keresztül az embert. A kiállítás megnyitója előtt a művész, Fazakas-Koszta Tibor beszélt a munkásságáról.
Tovább...
 
Felgyúlt a remény lángja Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 10.
Advent második hétvégéje is a zene, a fények, a mesék, a játék és a készülődés jegyében zajlott a városban. Koncertekkel, kézműves foglalkozásokkal, családi előadásokkal ünnepelt Székesfehérvár: a Városháza élő adventi naptárában hétvégén is kinyílt egy-egy meglepetésablak, az ünnepi fényfestés mesebeli hangulatot varázsolt, majd az Adventi színpad vasárnapi koncertje után lobbant fel a második gyertya lángja a város adventi koszorúján.
Tovább...
 
Fűts okosan! Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2018. december 07.
ImageA települések levegőminőségét, a közhiedelemmel ellentétben, nem csak a közlekedésből és az ipari termelésből származó levegőszennyezés, hanem jelentős mértékben a lakossági fűtés is rontja. Az Agrárminisztérium – együttműködve a Fejér Megyei Kormányhivatallal – a „Fűts okosan!” kampányával ad tájékoztatást a tudnivalókról és a tennivalókról.
Tovább...
 
Természetes étvágycsökkentők az észrevétlen fogyásért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 07.
ImageKíváncsi vagy azokra a növényekre, zöldségekre, amelyeket érdemes fogyasztanod diéta/fogyókúra során (is)? Most bemutatok néhány élelmiszert, amely segít abban, hogy lassabban éhezz meg és legyen erőd elérni a kitűzött célt!
Tovább...
 
Erős szívdobogás? Számos oka lehet! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. december 07.
ImageA palpitációnak nevezett jelenség, vagyis az erős, esetleg szabálytalan szívdobogásérzés meglehetősen ijesztő lehet. Dr. Vaskó Péter, a KardioKözpont szakorvosa a háttérben meghúzódó okok egy részére, valamint a kivizsgálás lehetőségeire hívja fel olvasóink figyelmét.
Tovább...
 
Városi pályázat felső tagozatos és középiskolás diákújságíróknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 07.
ImageVárosi pályázatot hirdetett felső tagozatos és középiskolás diákújságíróknak a Táska Rádió az Önkormányzat és a DUE Médiahálózat támogatásával. Hallottad? Láttad? Ott voltál? Írd meg! #Székesfehérvár– ez a felhívás szlogenje: kötetlen műfajú, valamilyen a városhoz kapcsolódó témában várnak újságcikkeket fotókkal, 2019. január 25-ig. A pályázatokat szakmai zsűri értékeli, a legjobb publicisztikákat értékes médiakommunikációs eszközökkel jutalmazzák.
Tovább...
 
Karácsonyi kézműves délutánt szerveznek a nagycsaládosok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. december 07.
Folytatja karácsonyi kézműves sorozatát a Nagycsaládosok Országos Egyesületének Székesfehérvári Csoportja. December 7-én, pénteken 17 órától a Fehérvári Civil Központba várják az érdeklődőket az ügyfélszolgálattal egybekötött programra.
Tovább...
 
Állatok karácsonya a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 07.
ImageSzeretettel várják az állatbarátokat és a jó szándékú adakozókat a HEROSZ Fehérvári Állatotthonának hagyományos évzáró ünnepi programjára. December 7-én, pénteken 14 órakor kezdődik a rendezvény, melyben ismét lesz közös karácsonyfa-díszítés, adományozás és jön a Mikulás is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 23291