Kezdőlap
A visszérgyulladás tünetei: komolyan kell venni! Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Nagy Imre sebész, érsebész főorvos / PatikaMagazin   
2020. január 15.
A felületes vénák gyulladását a köznyelv gyakran nevezi trombózisnak, és legtöbbször banális elváltozásnak tartja.
Tovább...
 
Mi mindenre jó az édeskömény? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 15.
Az édeskömény nemcsak aromás fűszer, hanem nagyon kellemes ízű zöldség és rendkívül hasznos gyógynövény is. C-vitaminban és rostokban gazdag, értékes antioxidáns, esszenciás olaja nagyon hatékony. Többek között jó az asztmára, magas vérnyomásra, torokfájásra, ráncosodásra, szexuális zavarokra is.
Tovább...
 
Edzőváltás, sztártréner az Albánál Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. január 15.
A csapat hektikus szereplése okán az Alba Fehérvár szurkolói egyre hangosabban követelték az edzőváltást az elmúlt időszakban. A csaknem 30 pontos paksi zakóval azonban olyannyira felerősödtek a Jesús Ramírez távozását követelő hangok, hogy szinte nem is akadt a különböző fórumokon olyan szimpatizánsa a klubnak, aki, aki ne értett volna egyet a váltás szükségességével.
Tovább...
 
Hydro FAV19: későn jött siker Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. január 15.
Timmins, Yogan és Sarauer góljaival 3-2-re legyőzte a címvédő, egyben rekordbajnok Klagenfurtot az EBEL alapszakaszában a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapata. A siker önmagában dicséretes, ám jelen helyzetben túl későn jött, mivel a Volánnak már csak egy meccse van hátra, s öt pont a lemaradása az egyébként még négyszer is jégre lépő Villach mögött.
Tovább...
 
Családi farsangi bulit rendeznek február 1-jén Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. január 15.
Egy régi hagyomány felelevenítése céljából rendezik meg a családi farsangot február 1-jén, szombaton a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. Kitűnő hangulattal, meglepetésekkel, értékes tombola-nyereményekkel várnak minden kedves vendéget.
Tovább...
 
Mozgás egészséges finomságokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. január 15.
Sportos-kóstolós rendezvénnyel zárult le ma a Széna Téri Általános Iskola egészséges étkeztetést és életstílust népszerűsítő EFOP-programja. A rendezvényen tanulók, tanárok és szülők is részt vettek: a projekt szakmai összefoglalói mellett Janota Zoltán triatlonista beszélt a gyerekeknek az egészséges életvitelről, volt sporttáncbemutató, és bemutatták a Széna térisek száz legjobb receptjét tartalmazó kis kiadványt is. A Széna Teri, Széna Feri menzáján a Hatpöttyös Étterem kínálta meg a résztvevőket egészséges, friss alapanyagokból készített kóstolóval.
Tovább...
 
Évnyitó ökotúra indul szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. január 15.
Fedezzük fel együtt a téli Sóstót! mottóval rendezik meg az év első ökotúrátját január 18-án, szombaton. A program 10.00 órakor indul a természetvédelmi terület Látogatóközpontjától. Szeretettel várják a természetbarátokat!
Tovább...
 
Harangok zúgnak bennem Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. január 15.
Kilencven éve született Csoóri Sándor: a költőre zenés irodalmi esttel emlékeznek szerdán este a Szent István Művelődési Házban. A rendezvény vendége Császár Angela Érdemes Művész lesz, közreműködik a Comenius Vegyeskar. A Harangok zúgnak bennem című programon dr. Bakonyi István, a Csoóri Sándor Társaság elnöke mond bevezetőt.
Tovább...
 
Öttusa: siker a sportdiplomáciában Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. január 14.
A hagyományos budapesti fedettpályás versennyel startol január végén az öttusázók számára a szezon, ugyanakkor már az év elején elkönyvelhet egy szép sportági sikert Magyarország. A Fejér megyéhez is erősen kötődő Varga Tamás lett a Nemzetközi Öttusa Szövetség versenyigazgatója.
Tovább...
 
Vidi: döntetlen a Sion ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. január 14.
Svájc egyik élcsapatával, az FC Sionnal csapott össze második spanyolországi felkészülési mérkőzésén a MOL Fehérvár FC. Az időnként jó iramú, kiegyenlített találkozón 1-1-es döntetlen született.
Tovább...
 
Kedden Öreghegyi Disputára, szerdán VÁR-est Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. január 14.
Két programot is kínálnak az igényes kikapcsolódásra vágyóknak a napokban Székesfehérváron. Az Öreghegyi Disputa-sorozat kedden 18.00 órától folytatódik, míg a VÁR című folyóirat újabb számát szerdán 18.00 órától ismerhetjük meg.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 25986