Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Újra találkoztak a Lehel utcai barátok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 20.
Újra találkoztak a Lehel utcai társasházak első lakói és családjaik. Szombaton az Aszalvölgyi parkban gyűltek össze az egykori lakók, és bebizonyosodott, hogy az idő és a távolság sem lazította az egykori szoros baráti kötelékeket.
Tovább...
 
Dobogós a Fehérvár Rugby Club női csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. július 19.
Szépen szerepelt és a dobogó harmadik fokán zárta a hazai bajnokságot a 2023/24-es szezonban a Fehérvár Rugby Club (FRC) női csapata. A sportolókat és edzőiket a Városháza Dísztermében fogadta csütörtökön délután Székesfehérvár polgármestere.
Tovább...
 
Megemlékezés a 17-es honvéd gyalogezred katonáiról Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. július 19.
A Magyar Királyi Székesfehérvári 17. Honvéd Gyalogezred tiszteletére Székesfehérvár minden évben az ezred napján, július 18-án szervez megemlékezést a Zichy ligetben. A katonai tiszteletadással zajló eseményen az emlékező beszédet követően koszorúzásra került sor. A jelenlévők néma főhajtással, egyperces néma csenddel tisztelegtek a közelmúltban elhunyt Simon László emléke előtt. Az egykori megyei önkormányzati képviselő sokat tett annak érdekében, hogy a katonaelődök emlékezete sokáig fennmaradjon.
Tovább...
 
Éjszakai Tigris – társasjátékozás szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 19.
Éjszakai társasjátékozásra hív minden érdeklődőt a Tigris és Eufrátesz Társasjáték Klub. A július 20-án 15 és 24 óra között zajló eseménynek a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Királykút Emlékháza ad otthont. A szombati eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Már az első napon is sok bérlet fogyott - Fehérvár polgármestere is megvette a Vidi bérletét Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2024. július 19.
Szerdától lehet megvásárolni a Fehérvár FC 2024/2025-ös teljes szezonjára, valamint az őszi idényre szóló bérletet online vagy személyesen a VidiShopban, valamint a Vidi Múzeumban.
Tovább...
 
Orgonával és trombitaszóval folytatódott a Harmonia Albensis Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 19.
A Dicsérjétek trombitaszóval! című hangversennyel folytatódott a Harmonia Albensis templomi koncertsorozat csütörtökön este az Evangélikus templomban. Teleki Miklós orgonaművész és Nagy Eleonóra trombitaművész közös hangversenye fantasztikus élményeket adott a közönségnek.
Tovább...
 
Másodfokú hőségriasztás vasárnap éjfélig Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 19.
Az Országos Tisztifőorvos a 2024. július 18. (csütörtök) 24.00 óráig elrendelt harmadfokú hőségriasztást 2024. július 19. (péntek) 00.00 órától kezdődően másodfokúra módosította, és 2024. július 21. (vasárnap) 24.00 óráig meghosszabbította. Székesfehérváron továbbra is működnek az ivókutak és vízvételre alkalmassá tették a közterületi tűzcsapokat, emellett klimatizált helyiségek is várják a fehérváriakat a hőségben. A város polgármestere mindenkit arra kér, hogy figyeljünk egymásra, kiemelten a környezetünkben élő idős emberekre, valamint vigyázzunk a háziállatainkra is. A részletes tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Darsin Masszázs - testet és lelket harmonizáló, gyógyító kezelés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. július 19.
Testet és lelket harmonizáló, gyógyító kezelésre várja Agárdon vendégeit Fehérvári Dániel Pál. Szolgáltatásai között szerepel a hagyományos gyógymasszázs és népi csontkovácsolás mellett az energetizáló kezelések széles skálája is.
Tovább...
 
Székesfehérvár nyári garantált programjai: a fáklyás sétától a naplemente túráig Nyomtatás E-mail
Írta: Tourinform Székesfehérvár   
2024. július 19.
Székesfehérvár nyári programjai között a város értékeit, kultúráját bemutató túrákat is ajánljuk a Tourinform Iroda kínálatából. Garantált időpontokban indított sétáik sorában van esti fáklyás, kabrióbuszos és a természetbe invitáló kirándulás is.
Tovább...
 
Légy a vendégem egy szuper strandolós napra! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 19.
Újabb jótékony célú összefogásra hívja a fehérváriakat és a Velencei-tó környék élőket a JóPont Alapítvány. A Szépréti Krisztina és Jócsák Éva által létrehozott szervezet minden évben igyekszik tenni azért, hogy a helyi gyermekotthonok lakóit olyan élményekkel ajándékozzák meg, melyekben igazán örömüket lelik. Idén a székesfehérvári és a velencei gyermekotthon lakóit egy, a székesfehérvári strandon töltött nappal és fagylalttal, a martonvásári gyermekotthon lakóit egy veszprémi állatkerti sétával szeretnék megajándékozni. A felhíváshoz csatlakozók a belépőjegyek árával igazi nyári élményekhez juttathatják a gyerekeket.
Tovább...
 
Volt vármegye, ahol ötödével nőtt, míg máshol ennyivel csökkent a meghirdetett állások száma Nyomtatás E-mail
Írta: Hasznos Nelly   
2024. július 18.
Két vármegye kivételével az ország egész területén nőtt az álláshirdetésekre beérkezett jelentkezések száma 2024 második negyedében az előző év azonos időszakához képest. A legnagyobb emelkedés Jász-Nagykun-Szolnok, Heves és Fejér vármegyékben történt. Az elérhető állások száma az elmúlt másfél évhez hasonlóan továbbra is csökken év-év összehasonlításában, de már csak 2,9%-kal marad el a tavalyitól – mutatott rá a Profession.hu aktuális negyedéves jelentése.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 39023