Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Vidi: gól- és VAR-eső, büntető, kamukiállítás, egyenlítés emberhátrányban Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. szeptember 25.
Semleges nézők számára remek kikapcsolódást, hat gólt, kiállítást, VAR-ozás után megítélt, majd ugyanígy visszafújt 11-est hozó mérkőzésen 3-3-ra végzett a ZTE ellen a Fehérvár FC a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) 7. fordulójában. A Vidi védelme ismét nem állt feladata magaslatán, ennek ellenére ahhoz, hogy nem tudott kétszeri vezetés után sem győzni, nagyban köszönhető Vad játékvezetőnek, aki minden szezonban hoz már hosszú évek óta 2-3 botrányos meccset, ez most az idei „kvótából” az egyik volt. Ez persze nem vigasztalja a fehérvári oldalt, amelynek ez a 2 pont még nagyon hiányozhat a végelszámoláskor.
Tovább...
 
Férfi kosár: a jó hajrá kevés volt a főpróbán az Albától Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. szeptember 25.
A klub korábbi, meghatározó elnöke, a két éve elhunyt Nagy Gábor emléke előtt is tisztelgett az Arconic-Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata a jövő hétvégén kezdődő NB I-es rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésén. A tiszteletadás nem sikerült túl jól a DEAC ellen. A meccs első felében a vendégek már bajnoki szinten pörögtek, míg az Alba lassabb és dekoncentráltabb volt. Csaknem mínusz húszról már nem tudott visszajönni a hazai egylet, pedig alaposan feltekerte a fordulatszámot a hajrára. A debreceni egylet végül 85-80-ra nyert.
Tovább...
 
Jégkorong ICEHL: a rekordbajnok is elpáholta a Volánt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. szeptember 25.
A remek szezonrajt, a két idegenbeli siker után három napon belül a második vereségét szenvedte el a Hydro Fehérvár Av19 az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongligában, az ICEHL-ben. Kiss Dávid alakulata ráadásul a Salzburg elleni 1-4-et követően Klagenfurtban még nagyobb verést kapott, 7-3-ra győzte le a KAC. A Volán találatai közül Leavens kettőt, Kuralt egyet jegyzett, míg Fournier két gólpasszal zárt.
Tovább...
 
Ötszáz vizsgálatot végeztek a Köfémen az ősz első városrészi egészségügyi szűrőnapján Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2023. szeptember 25.
A Köfém Művelődési Házban szombaton rendezett egészségnappal kezdődtek az őszi, városrészi szűrőprogramok Székesfehérváron. Az általános állapotfelmérés, vércukorszint-, koleszterinszint- és vérnyomásmérés mellett EKG-vizsgálat is a fehérváriak rendelkezésére állt. A nap folyamán mintegy ötszáz vizsgálatot végeztek el az egészségügyi szakemberek.
Tovább...
 
Madagaszkár „királya” a királyok városában Nyomtatás E-mail
Írta: Vörösmarty Színház, ÖKK   
2023. szeptember 25.
Székesfehérvárról indul nemzetközi hódító útjára a világszerte híres, legendás utazó és földrajzi leíró életéből született musical-szenzáció Benyovszky, a szabadság szerelmese címmel, jelentették be a Vörösmarty Színházban rendezett sajtótájékoztatón szombaton. Az eseményen, amelyen részt vett a darab rendezője, Szikora János, a Benyovszky Társaság elnöke, G. Németh György, a mű zeneszerzője, Nagy Tibor Magnus, valamint Katarzyna Ratajczak-Sowa, a budapesti Lengyel Nagykövetség Politikai-közgazdasági Osztályának vezetője, a magyarországi lengyel nagykövet helyettese és dr. Cser-Palkovics András polgármester, az is elhangzott, hogy a nemzetközi figyelemre is számot tartó, új szuperprodukció bemutatója lesz a Székesfehérváron épülő új multifunkcionális rendezvénycsarnok egyik első nagy kulturális attrakciója.
Tovább...
 
Megnyílt Jónák Tamás festőművész életmű-kiállítása a Csók István Képtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. szeptember 25.
Megnyílt Jónák Tamás festőművész életmű-kiállítása Székesfehérváron, a Szent István Király Múzeum – Csók István Képtárban. A művész táblaképei mellett mitológiai témájú, hatalmas méretű vásznai is szerepelnek a tárlaton, amely november 1-jéig látogatható. Székesfehérvár Önkormányzata nevében dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte az alkotót és a nyitóesemény résztvevőit.
Tovább...
 
Hétfőn folytatódik a Fecsegő a Nyitrai úti Közösségi Házban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 25.
Szeptember 25-én folytatódik a Fecsegő, avagy arcok, harcok, emberek, életutak beszélgetős est. Silye Sándor újságíró vendége ezúttal Nagy Judit, a Szabad Színház művészeti vezetője lesz az Nyitrai úti Közösségi Házban.
Tovább...
 
Idősek világnapja – gála október 2-án Szulák Andreával Nyomtatás E-mail
Írta: Vittay Alexandra   
2023. szeptember 25.
Idén is zenés gálaműsorral köszönti szépkorú polgárait a város az idősek világnapja alkalmából: október 2-án, hétfőn 14 órakor az Alba Regia Sportcsarnokba várja a nyugdíjasokat az önkormányzat és a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, ahol Szulák Andrea műsorát, valamint a Comenius iskola Csupafül gyermekkórusának dalait élvezheti a közönség. A belépés ingyenes.
Tovább...
 
Konnekt Live karriernap – Te milyen szakmával ismerkednél meg szívesen? Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 25.
A Konnekt Egyesület és a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ együttműködésében december 2-án karriernapot rendeznek a Fürdő soron. Az előadásokkal, szakmai beszélgetésekkel és önismereti workshopokkal készülő rendezvény szervezői most arra kíváncsiak, mely szakma képviselőit látnák és hallgatnák szívesen a fiatalok.
Tovább...
 
Szeptemberben is pétanque a Honvéd Szondi György Sportegyesülettel Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 23.
Székesfehérváron a pétanque sportágat a Honvéd Szondi György Sportegyesület karolta fel, és ér el rendszeresen szép eredményeket. A történelmi gyökerekkel rendelkező pétanque-ot szeptemberben három alkalommal is kipróbálhatják, megismerhetik az érdeklődők.
Tovább...
 
Amigurumi horgolás, Arcanum találkozó és Meseföldrajz a fehérvári könyvtárakban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 23.
Izgalmas programokkal várják az érdeklődőket a Vörösmarty Mihály Könyvtár tagkönyvtáraiban a következő napokban. A Széna téri intézményben amigurumi horgolást és Meseföldrajz programot, míg a belvárosi Olvasóteremben Arcanum találkozót rendeznek. A belépés díjtalan.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 36270