Kezdőlap
Esküvőkorzó menyasszonyképzővel Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 13.
Első alkalommal kerül sor Velencén kifejezetten a jegyeseket, házasodni készülőket megszólító kiemelt eseményre február 16-án. Az I. Velencei Esküvőkorzó és Jegyesek Bálja rengeteg hasznos és ingyenes programmal várja a fiatalokat és kevésbé fiatalokat, azokat, aki szeretnék összekötni életüket, esküvőre készülnek.
Tovább...
 
Íme, a 8 legjobb élelmiszer ízületi gyulladás esetén Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. február 13.
Több érintett megfigyelhette már, hogy bizonyos ételek, étrend képes csökkenteni az ízületi gyulladás tüneteit. Szarka Dorottya, az Életmód Orvosi Központ dietetikusa az erre vonatkozó kutatási eredményekről beszélt.
Tovább...
 
Quinoa – Táplál és gyógyít Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. február 13.
A quinoa külsőre hasonlít a kuszkuszhoz, sokoldalúságát tekintve pedig olyan, mint a rizs. Fehérjetartalma lenyűgöző, remek forrása a komplex szénhidrátoknak, gluténmentes, kalóriaszegény és lúgosító - mindegyik remek ok, hogy a mindennapi étrendünk részévé tegyük.
Tovább...
 
AV19: kilenc meccs után pont nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 13.
Vereséggel kezdte a felsőházi középszakaszt az osztrák bázisú jégkorong bajnokságban, az EBEL-ben a Fehérvár AV19. Az alapszakaszban szenzációsan hajrázó alakulat 5-3-ra kapott ki a listavezető Graz otthonában, így kilenc meccs után maradt pont nélkül.
Tovább...
 
Találkozás 12 fiatallal Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 13.
Harmadik alkalommal találkoztak a Szóval győzni döntősei. A második felkészülési hét első mentornapját ismét Kozáry Ferenccel, a Vörösmarty Színház színművészével tölthették a fiatalok. A másfél órás programon a bemelegítés után ezúttal egy beszédtechnikai, viselkedés- és retorikatréningen szerezhettek új ismereteket a résztvevők.
Tovább...
 
Áramszünet lesz a Homoksoron Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. február 12.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan február 13-án, szerdán áramszünet lesz a Homoksoron.
Tovább...
 
Télbúcsúztató nagycsoportosoknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. február 12.
Szerdán folytatódik a leendő elsősöknek szóló suliváró programok sora a Németh László Általános Iskolában. Ezúttal közös télbúcsúztatásra várják a nagycsoportosokat és szüleiket.
Tovább...
 
Ady Endre igazságairól és tévedéseiről a Hétvezér Estén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. február 12.
Ím már 24. alkalommal lesz ifj. Tompó László irodalomkutató, -történész a Fejér Szövetség közművelődési és közéleti előadás sorozatának, a Hétvezér Esték 449. előadója. Előadónk legújabb könyvének bemutatójára kerül most sor. "Mikor is máskor, ha nem az Ady Endre emlékév elején?!" - tehetjük hozzá némi újságírói hévvel, azonban ez nem is kérdés.
Tovább...
 
Javított a MÁV Előre Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 11.
A legutóbbi, PTE elleni hazai 2-3 után hamar javított a MÁV Előre SC NB I-es férfi röplabda csapata. Németh Edmund vezetőedző együttese az alapszakasz 4. körében 3-0-ra verte a Szolnoki RK-t, ezzel tartja második helyét az alsóházban, ami összességében a 8. pozíciót jelenti a 12 csapatos bajnokság összevont tabelláján.
Tovább...
 
Székesfehérvár a magyar katonák fővárosa Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely, Csordás Csilla, Torma Kinga Regina   
2019. február 11.
A Magyar Honvédség szervezeti átalakításáról és Székesfehérvárra gyakorolt hatásáról adott tájékoztatást dr. Benkő Tibor Székesfehérváron. A Városházán tartott rendkívüli közgyűlésen a honvédelmi miniszter a képviselőtestület, a külső szakmai bizottságok tagjai, a fegyveres testületek, valamint a történelmi egyházak képviselői előtt részletesen beszámolt a Magyar Honvédség szervezeti, szakmai átalakításáról, a Székesfehérvárt érintő stratégiai fejlesztésekről.
Tovább...
 
A Vidi a DVTK ellen is elbukott Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 11.
A kiesés elől menekülő DVTK látogatott az újjáépített MOL Aréna Sóstó létesítményébe a labdarúgó NB I 20. fordulójában. A házigazda MOL Vidi FC számára a Puskás Akadémiától elszenvedett arcpirító hazai vereség után kötelező volt a győzelem.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 23685