Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Válaszd a táncot! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 23.
Székesfehérvár tánciskolái is csatlakoztak a IV. Nagy Táncválasztó programhoz. Szeptember 24-én, szombaton 16.30 órakor a Városház téren egy flashmob előadással hívják fel a figyelmet az országos eseményre, majd szeptember 25-én, vasárnap 10-17 óráig 12 táncstílust próbálhatnak ki az érdeklődők a gyermekektől a senior korosztályig.
Tovább...
 
Pénteken a HK Olimpija érkezik az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. szeptember 23.
Kétmeccses idegenbeli túra után hazai pályán is megkezdi ICE Hockey League szereplését a Hydro Fehérvár AV19. A HK Olimpija elleni mérkőzés szeptember 23-án, pénteken 19.15 órától kezdődik.
Tovább...
 
Krónikás-kvíz a Vörösmarty Mihály Könyvtárral Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 22.
Értékes könyvjutalmat nyerhet az a beküldő, aki helyesen válaszol a Vörösmarty Mihály Könyvtár Kézai Simon és Kálti Márk krónikaírókról szóló kvízkérdéseire.
Tovább...
 
Romhányi-emlékülés és díjátadás Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2022. szeptember 22.
Egykori tanítványok, barátok és tisztelők gyűltek össze szerdán koraeste Prof. Dr. Romhányi György emléktáblájánál az Oskola utcában. Az orvosképzés kiemelkedő alakja előtt koszorúzással tisztelegtek, majd a Hiemer-házban emlékülést tartottak. Romhányi-díjban idén posztumusz Dr. Brasch Hilda, valamint közösen a Dr. Szikra Lenke – Dr. Székely Iván házaspár részesült.
Tovább...
 
Alzheimer-világnap Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2022. szeptember 22.
Szeptember 21-e az Alzheimer Világnapja. Magyarországon becslések szerint mintegy 250 ezer ember él demenciával, ami az érintett körrel együtt egymillió embert, azaz a lakosság 10 százalékát jelenti. Az idei székesfehérvári világnapi rendezvény az Országos Papi Otthonban nyílt meg, majd Lila sétára invitálták a résztvevőket a Városház térre, ahol Senior örömtáncra is sor került.
Tovább...
 
Városi bélyegkiállítás az Aranybulla Emlékév tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2022. szeptember 22.
Függőpecsét készítéssel, kihelyezett postával és az Aranybulla Emlékév tiszteletére, a Magyar Posta által kibocsátott Aranybulla-emlékbélyeggel is várta az érdeklődőket a Székesfehérvári Városi Bélyeggyűjtő Kör városi bélyegkiállításán.
Tovább...
 
Elkészült Székesfehérvár Fenntartható Városfejlesztési Stratégiájának egyeztetési változata Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna, Havasi Tímea   
2022. szeptember 22.
Hosszas tervezést, széleskörű szakmai egyeztetést és a lakossági véleményezést követően elkészült Székesfehérvár Fenntartható Városfejlesztési Stratégiájának egyeztetési változata. A következő évek fejlesztési irányait meghatározó és a 2027-ig érkező uniós források lehívását, felhasználását megalapozó dokumentum egyfajta keretrendszernek tekinthető.
Tovább...
 
Érzékenyítés a zene nyelvén Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2022. szeptember 22.
Érzékenyítő, zenés irodalomórán vehettek részt tegnap a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 10. és 12. osztályos tanulói. A Kodolányi János Egyetem Kulturális Tudományok Tanszékének adjunktusa, Mits Péter és egykori tanítványa, a látássérült Györök Márk megzenésített verseket, virágénekeket, népdalfeldolgozásokat énekeltek gitárkísérettel.
Tovább...
 
XIII. Honvédfesztivál csatatéri sokadalommal, haditanáccsal Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. szeptember 22.
Szeptember 24-29. között rendezi meg a XIII. Honvédfesztivált a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely. A hagyományokhoz hűen ismét lesz csatatéri sokadalom, megemlékeznek az 1848. szeptember 28-i haditanácsról és a szeptember 29-i pákozdi csatáról.
Tovább...
 
Idén is csatlakozik Székesfehérvár a gyerekemelési rekordkísérlethez Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA Egyesület a Családokért   
2022. szeptember 22.
A SZÉNA Egyesület a Családokért civil szervezet idén is csatlakozott a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány kezdeményezéséhez, melynek keretében - határon innen és túl - összesen 35 településen emelik magasba gyermekeiket a szülők. Az elmúlt négy évben több tízezren vettek részt a gyerekemelésen.
Tovább...
 
Európai Sporthét Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. szeptember 22.
Székesfehérvár idén is csatlakozik az Európai Sporthét kezdeményezéshez szeptember 23. és 30. között. A Sporthét eseményeit hazánkban a Magyar Szabadidősport Szövetséges koordinálja, Székesfehérvár pedig kiemelt helyszínként került be a programba.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 33390