Kezdőlap
Több mint 100 fiatal vesz részt Az ÉN 56-om! vetélkedőn Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 19.
ImageJövő hétfőn kerül sor az Az ÉN 56-om! vetélkedő és Mansfeld konferencia rendezvényére a Városházán. A Fiatalok Fehérvárért Egyesület és az 1956-os emlékbizottság programjáról Molnár Tamás ifjúsági és civil tanácsnok, valamint Gréczy Szimonetta, az Egyesület elnöke tartottak sajtótájékoztatót az Új Nemzedék Közösségi Térben.
Tovább...
 
Színes szinkronkorcsolya évadzáró a Jégcsarnokban Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 19.
ImageAz évadzáró gálán a fehérvári közönség élőben is megtekinthette tegnap este a Székesfehérvári Curling Egylet Szinkronkorcsolya Szakosztály korosztályos csapatait. A legfiatalabb versenyzőket magában foglaló Pingvinek, a mixed-age kategóriában szereplő Black Rose és a felnőttekből álló Jégtörők nevű csapat is bemutatta kűrjeit, illetve, hogy mennyit fejlődött az elmúlt egy évben.
Tovább...
 
Előadás a barokk templomok üzenetéről Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 19.
Székesfehérvári barokk templomok üzenete címmel tart előadást Smohay András művészettörténész vasárnap délután a Városi Képtár – Deák Gyűjteményben. „Szent István városában minden barokk templomban kiemelt helyen található a szent király és fia, Szent Imre tiszteletének emléke, mely figyelmezteti az utókort Székesfehérvár történelmi feladatára és az ezzel járó felelősségre…” – invitálja az érdeklődőket az előadó.
Tovább...
 
Természetbarát találkozó, túrák és fotókiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 19.
Az 50 évvel ezelőtt elhunyt Gróf Széchenyi Zsigmondra emlékezik a Székesfehérvári Természetbarát Szövetség. A programsorozatban lesz beszélgetés a nemzetközi hírű vadász és népszerű író munkásságáról a Vörösmarty Társasággal közösen, szombaton Sárpentelén szerveznek gyalogos és kerékpáros túrákat, illetve megemlékezést, jövő pénteken pedig fotókiállítás nyílik a Fehérvári Civil Központban.
Tovább...
 
Ma permeteznek a Börgönd-Sárbogárd vasúti vonalszakaszon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 19.
ImageA MÁV Zrt. vegyszeres gyomirtást végez április 19-én, szerdán a Börgönd-Sárbogárd vonalszakaszon, illetve az érintett állomások területén. A méhészek és a lakosság kiemelt figyelmét kérik!
Tovább...
 
Kettlebellezz! - És a SZÉP Kártyádat se hagyd otthon! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 18.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a KETTLEBELL Neked való sport! - Felhasználatlan kereted van a SZÉP Kártyán, amit május 31-ig el kell költeni? A megmaradt összeget kettlebell edzésekre is fordíthatod!
Tovább...
 
Nyuszisímogató és kézműves játszóház a HEROSZ-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. április 17.
ImageHúsvéthétfő délutánján rendezi hagyományos nyuszisimogató rendezvényét a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Akik ellátogatnak a 14.00 órakor kezdődő programra, részt vehetnek kézműves játszóházban is.
Tovább...
 
Évadzáró gála a Szinkronkorcsolya Szakosztálynál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 17.
ImageA szezon végéhez közeledve évadzáró gálát szervez kedden, 18.00 órától a Székesfehérvári Curling Egylet Szinkronkorcsolya Szakosztály. A látványos produkciókkal tarkított eseményen a szinkronkorcsolyások bemutatják az elmúlt hónapokban begyakorolt elemeket, és azt, hogy mennyit fejlődtek a szezon során. Az egyesület korosztályos csapatai szeretettel várnak minden érdeklődőt az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban a bemutatóra!
Tovább...
 
Mire figyeljünk pilates közben? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. április 17.
Koncentráció, irányítás, központosítás, légzés, áramlás és precizitás. Ezek a pilates alapelvei a módszer kitalálója, Joseph Hubertus Pilates megfogalmazásában. Az ezekre való koncentráció ahhoz segít hozzá, hogy egységbe kerüljön a test és a lélek, méghozzá az elme lekötése nélkül. Hogyan érhetjük el ezt az állapotot? Erről szól a mai blogbejegyzés.
Tovább...
 
Feltettem magamban, Hazámat szolgálom& Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 17.
ImageKedden este A Szabadművelődés Házában mutatja be “Feltettem magamban, Hazámat szolgálom…” című műsorát a Kákics zenekar. A zenés összeállítás ’56 hőseinek és a diktatúra áldozatainak állít emléket.
Tovább...
 
NAV: behajthatatlan? Újravizsgálva! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 17.
ImageAz elmúlt évben az adótartozások behajtására 538 227 esetben indított végrehajtást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A hatalmas szám ellenére 35 százalékkal kevesebb esetben, mint 2015-ben, amikor 826 619 alkalommal nyúlt az adóhatóság ehhez az eszközhöz.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 19511