Kezdőlap
Új sétány a Rádió lakótelepen Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 11.
Elkészült a Rádió lakótelep melletti új térköves sétány, melyet már használatba is vettek a lakók. A sétány melletti öreg fákat kivágták, helyükre új, burkolatkímélő növényzet kerül még idén ősszel. A csaknem 13 milliós beruházást bejáráson nézték meg ma reggel.
Tovább...
 
Kinőtte az NB I-et, új ligában a Vidi? Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 11.
ImageA fenti felvetés még az MTK elleni csúfos hazai 0-3 után sem vicc. A főszponzor MOL vezérigazgatója, Hernádi Zsolt a DIGI sport műsorában kijelentette: a Vidi kinőtte a magyar első osztályú pontvadászatot.
Tovább...
 
Könnyed beszélgetés a komolyzenéről Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 11.
ImageBogányi Gergely Kossuth-díjas zongoraművész, Dubóczky Gergely, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar vezető karmestere és Selmeczi Gábor, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncertmestere várja az érdeklődőket október 12-én, pénteken 18.00 órától a Vörösmarty Színházban. A közönségtalálkozón Tóth Anna zenetörténész beszélget a művészekkel.
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában a héten Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 11.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan október 12-én, pénteken és 13-án, szombaton Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
„Nem érteni kell a balettet, hanem érezni” Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 11.
Finiséhez érkeztek a Székesfehérvári Balett Színház első triple build-estjének próbái: a Bolero című összeállítást október 16-án, kedden 19 órakor mutatják be a Vörösmarty Színházban. Az előadás előtt közönségtalálkozóra is invitálják a műfaj iránt érdeklődőket a teátrum kávézójába.
Tovább...
 
Kutya a vadász eb nélkül! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 10.
Igazi sztárnak számít a magyar vizsla a vadászkutyák körében Magyarországon és külföldön egyaránt. A fajta kiváló képességeiről személyesen is meggyőződhetünk az Országos Vizsla Főversenyen, amely péntektől vasárnapig tart a soponyai Ökoturisztikai Központban. A vasárnapi közönségnapon látványos engedelmességi és elhozó versenyszámokat, emellett agárfuttatást és íjászatot láthat a közönség, és lesz egy vizslás rajzkiállítás is. A belépés ingyenes.
Tovább...
 
Megújul az Óvoda utca Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 10.
ImageA Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. ÚT 2017-19 programjának keretében megújul az Óvoda utca. A kivitelezési munkák során a csapadékcsatorna- és felszín alatti közműkiépítésre kerül sor. Az útburkolat és a járda felújítása mellett a kivitelező 27 új parkolót alakít ki, teljesen városi forrásból.
Tovább...
 
Péntek estétől lezárják a Mátyás Király körút parkolóhelyeit Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 10.
ImageCsapatzászló-adományozási ünnepséget tartanak szombaton délelőtt a Városház téren: az októberben megalakult új székesfehérvári katonai szervezet 300 katonája sorakozik fel a rendezvényen. A lebonyolítás céljából péntek estétől lezárják a Mátyás király körút parkolóhelyeit, rossz időjárás esetén pedig a Sportcsarnok előtti külső forgalmi sávot.
Tovább...
 
Védelmi bizottsági gyakorlat Alapon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 09.
ImageA Fejér Megyei Védelmi Bizottság nukleárisbaleset-elhárítási gyakorlatot tart Alapon, október 10-én, szerdán. A településen ezen a napon honvédségi, rendőrségi, katasztrófavédelmi gépkocsik és páncélozott gépjárművek közlekednek majd.
Tovább...
 
Új helyszíneken gyúlnak fel az ünnepi fények advent időszakában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 09.
A Városgondnokság – bár még csak október van – már elkezdte szerelni az adventi fényeket Székesfehérváron. Jelenleg a Palotai kapu téren és a Liszt Ferenc utcában dolgoznak a szakemberek, hogy advent első hétvégéjére mindenhova kikerülhessenek a fények. Tavaly is nagyon sok elismerést kapott a díszkivilágítás, ráadásul idén több új helyszínre is kerülnek adventi fények Székesfehérváron.
Tovább...
 
Sportolsz? Növeld a teljesítményedet megfelelő légzéssel! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 09.
ImageA legtöbb sportoló – legyen hivatásos vagy amatőr – gyakran nem megfelelően lélegzik, mert nem is gondol arra, hogy milyen sokat segíthet a megfelelő légzés a vágyott teljesítmény elérésében. – Holott pár egyszerű gyakorlattal tökéletesen ki lehet aknázni a bennünk rejlő potenciált.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 22929