Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Diplomaátadó a Kodolányin Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. február 26.
Összesen 358 hallgató szerzett diplomát ebben a félévben a Kodolányi János Egyetemen. A pénteki, székesfehérvári diplomaátadó ünnepségeken több mint kétszázan vették át személyesen az okleveleket. A rendezvényen Mészáros Attila alpolgármester és Dr. Vizi László Tamás mb. rektor köszöntötte a hallgatókat.
Tovább...
 
A korlátlan e-könyv olvasást hozza el kedvezményesen a Bookmate és a Yettel új együttműködése Nyomtatás E-mail
Írta: Egyed Gábor   
2024. február 26.
Az e-könyveket számos előnye miatt kedveli az olvasóközönség: praktikus hordozhatósága, rugalmassága és környezetbarát mivolta miatt világszerte egyre népszerűbb a formátum. Magyarországon a világ egyik legnagyobb e-könyv szolgáltatója, a Bookmate és a Yettel partnerségének eredményeként a digitális könyvmolyoknak már kedvezményesen is elérhető a Bookmate több millió kötetet tartalmazó e-könyv és hangoskönyv katalógusa, ami korlátok nélküli olvasható, hallgatható.
Tovább...
 
Megvan az idei Fehérvári Versünnep 12 döntőse Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2024. február 25.
Negyven fiatal – a jelentkezők közül ketten sajnos megbetegedtek – lépett színpadra a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A XIV. Fehérvári Versünnep szombaton megtartott elődöntője során nagyon sok, szép teljesítmény tanúi lehettek a résztvevők, a program végére pedig kialakult az áprilisi döntő 12 résztvevőjének névsora is.
Tovább...
 
A felfedezés pillanatai – kiállítás Karóczkay Ottó festményeiből Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 25.
Február 25-én, vasárnap Karóczkay Ottó festőművész alkotásaiból nyílik kiállítás a Nyitrai úti Közösségi Házban. A tárlat megnyitója ingyenesen látogatható, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Édes anyanyelvünk – játékos program a Zsolt utcai Tagkönyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 25.
Ingyenes, játékos programot rendez a Vörösmarty Mihály Könyvtár az anyanyelv nemzetközi napja alkalmából február 26-án, hétfőn. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Február 26-ig pályázhatnak a fiatalok az Alba Regia Ösztöndíjakra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 25.
Ahogy arról már hírt adtunk, Székesfehérvár ismét meghirdette a városi fiatalokat támogató ösztöndíjpályázatait. A város honlapján közzétett kiírás szerint a középiskolások és a felsőoktatásban tanulók, valamint a hallgatói tanácsokban feladatot vállalók február 26-ig igényelhetik az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíjat, az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíjat, illetve az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíjat.
Tovább...
 
A betegápoló szerzetesrendekről szól a vasárnapi előadás a Csók képtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2024. február 25.
A betegápoló szerzetesrendek életét, hitvallását, gyógyító módszereit ismerhetik meg mindazok, akik meghallgatják Szima Viktóriát február 25-én. A Magyar Nemzeti Levéltár Fejér Vármegyei Levéltárának levéltárosa vasárnap 16 órakor a Szent István Király Múzeum – Csók István Képtárban tart előadást Az irgalmas szamaritánus – Betegápoló szerzetesrendek címmel.
Tovább...
 
Szombaton farsangi bringás felvonulás indul a Petőfi-szobortól Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 24.
A Magyar Kerékpáros Klub Székesfehérvár és Térsége Területi Szervezete február 24-én, szombaton délután jelmezes felvonulást szervez a bringásoknak. A csapat a Petőfi-szobortól indul, majd 1-1,5 óra tekerést követően ugyanide érkezik vissza.
Tovább...
 
Mese, társasjáték és gyöngyfűzés is várja a Vörösmarty Mihály Könyvár látogatóit Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 24.
Szombaton mesés és társasjátékos foglalkozást, míg hétfőn gyöngyfűzést és Meseterápiát rendeznek a Vörösmarty Mihály Könyvtár Tagkönyvtáraiban. Valamennyi program ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Egy táskányi figyelem Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 24.
A Rotary Club Székesfehérvár adománygyűjtést szervez a Székesfehérvári Anyaotthon számára. Az adománygyűjtés célja a rászoruló nőknek egy táskába összecsomagolva alapvető higiéniás csomagokat gyűjteni. A városban három gyűjtőponton március 4-ig leadott táskákat olyan nőknek szeretnék adni, akik nehéz anyagi körülmények között élnek, mégis szeretnék megőrizni méltóságukat, nőiességüket. A felajánlások ebben nyújtanak segítséget.
Tovább...
 
Folytatódik szombaton a kézműves Asszonyműhely és a textilkönyv-készítő műhely Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. február 24.
Folytatódik február 24-én, szombaton két hagyományos műhelyfoglalkozás a Fehérvári Kézművesek Egyesülete Rác utcai portáján. 10.00 órától az Asszonyműhelybe és a textilkönyv-készítő foglalkozásra is várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 37590