Kezdőlap
Óriásbábok, stand up és lágy dallamok Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. július 31.
Ha szombat, akkor újra Művészkorzó Székesfehérvár Belvárosában. Az immár hagyományosan 17 órakor kezdődő programkavalkád eheti kínálatában szerepel kardforgató bemutató, klasszikus zene és modern tánc is.
Tovább...
 
Zolnaiék mixben, Szőkéék a férfi mezőnyben lettek bajnokok Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2020. július 31.
Véget ért az I. Székesfehérvári Strandröplabda Bajnokság. A debütáló sorozat két kategóriájában, vegyesben és a férfi mezőnyben avattak bajnokot.
Tovább...
 
Jövő héttől zár a Központi Könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 31.
Ma kölcsönözhetünk utoljára a Központi Könyvtárban, jövő héttől csak az Olvasóterem működik, rövidített nyitvatartással. Keddtől viszont újra látogatható a Pedagógiai Szakkönyvtár és a Zsolt utcai Tagkönyvtár.
Tovább...
 
Dzsem, mártás és szörp - receptek az egres felhasználására Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. július 30.
A gasztronómiai élvezeten túl jótékony hatásai miatt is érdemes egrest fogyasztanunk: erősíti az immunrendszert, elősegíti a fogak, a fogíny, a csontok megújulását, gyorsítja a sebgyógyulást, hatásos megoldás székrekedés ellen, védi a kötőszöveteket és az érfalak épségét.
Tovább...
 
Több száz kempo harcos küzdött egymással idén nyáron is Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. július 30.
Az egykori félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnoktól, Erdei Zsolttól is tanulhattak az idei Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség központi edzőtáborának résztvevői. A Felsőtárkányban megrendezett országos találkozón a Székesfehérvári Kempo SE és a Sárosdi Kempo SE kempokái és mesterei is részt vettek.
Tovább...
 
Ultra Tisza-tó: futás 65 és 126 kilométeren át Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. július 30.
Kelet-Magyarország egyik legszebb természetvédelmi övezetében, a Tisza-tó környékén várták idén is az Ultra Tisza-tó szervezői a sportolókat. A 126 km-es távon két székesfehérvári fiatalember is célba ért: Vízer Dániel és Csingár István. Soós Péter egy kört, azaz 65 km-t teljesített.
Tovább...
 
Ingyenes kertmozi pályázati támogatásból Nyomtatás E-mail
Írta: Fromvald Júlia Flóra   
2020. július 30.
Székesfehérvár több városrészében is ingyenes kertmozit szervez a Barátság mozi. A vetítésekre a Fiatalok Fehérvárért Egyesület által elnyert támogatás teremt lehetőséget. A CLLD pályázat „Fehérv-Art kertmozi” elnevezésű projektje négy helyszínre viszi el a moziélményt idén augusztusban.
Tovább...
 
PatikaPlus tanulmányi támogatás gyógyszerészjelöltek részére Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. július 30.
A PatikaPlus Gyógyszertárak (www.patikaplus.hu) pályázatot hirdet azzal a céllal, hogy támogassa azon leendő gyógyszerész hallgatókat, akik a középiskolai tanulmányaik során kimagasló tanulmányi eredményt értek el és céljuk a végzettség megszerzését követően közforgalmú gyógyszertárban elhelyezkedni.
Tovább...
 
8 kérdés a rovarcsípés allergiáról Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2020. július 30.
A lakosság közel 2%-a érintett rovarcsípés allergiában. Gyermekek és felnőttek körében egyaránt előfordulhat.
Tovább...
 
Veszélyesek az autóban hagyott alkoholtartalmú kézfertőtlenítők Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2020. július 30.
Veszélyesek lehetnek az autóban hagyott alkoholtartalmú kézfertőtlenítők – közölte Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára.
Tovább...
 
Óvatosan a napozással! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2020. július 30.
Minél kisebb a baba, annál veszélyesebb számára a túlzott napoztatás. Sokszor látja a szemlélő a strandokon, hogy a nem elég gondos, mondhatni felelőtlen szülők órákig hagyják meztelenül babáikat és kisdedeiket a napon, nem gondolva ennek súlyos következményeire. Nem csak strandon, hanem séta közben, játszótéren is leéghet a gyermek. A nap tartós és túlzott hatásának külső és belső következményei lehetnek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 27416