Kezdőlap
Néhány szektorban csökkenni kezdett a munkaerőhiány Nyomtatás E-mail
Írta: Rimai Timea   
2019. október 16.
A munkaerőpiacon megjelent új hirdetések, és az állásra jelentkezések számai arra utalnak, hogy egyes szektorokban az eddig jellemző munkaerőhiány csökkenni kezdett – derül ki a Profession.hu harmadik negyedéves összeállításából. Emellett jól látható, hogy a nyári szezonban a vendéglátásé volt a főszerep; megugrott az álláshirdetések száma és az ígért jövedelmek szintje is.
Tovább...
 
A Z-generáció kezében a zöldebb jövő Nyomtatás E-mail
Írta: Isaák Virág Leona   
2019. október 16.
Magyarországon az italos kartondobozok mindössze 23%-a jut el a szelektív gyűjtőkbe, míg néhány európai országban ez az adat már 80%. Immár harmadik alkalommal indít kreatív reklámfilm pályázatot az IKSZ, „ZöldenJobb.mp4” elnevezéssel, ahol horror, tragédia és komédia műfajokban nevezhetnek a diákok. A pályázat szeretné ösztönözni a 13-19 éves korosztályt a szelektív hulladékgyűjtésre és felhívja figyelmüket az újrahasznosítás fontosságára. A nyertest pedig az egész ország megismerheti, hiszen a győztes kisfilmet több TV csatorna is sugározza majd a következő évben.
Tovább...
 
Családi tökfaragást szervez a SZÉNA Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Bálesné Elekes Rita   
2019. október 16.
Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásával ingyenes tökfaragásra várja a családokat a SZÉNA Egyesület - 2019.10.25-én 16 órától – a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola étkezőjében (György Oszkár tér 3.)
Tovább...
 
Ennyi időt töltünk a házimunkával – és így spórolhatunk rajta Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Dóra   
2019. október 16.
A házimunkára fordított idő mennyisége a modern háztartási készülékekkel jelentősen csökkent az évek során, azonban még mindig átlagosan napi 132 percet töltünk a házimunkával. A megfelelő eszközök használatával és néhány egyszerű trükkel azonban könnyen spórolhatunk az otthoni feladatokra fordított időn, az egyre okosabb technológiai megoldások ráadásul egyre több kényelmi funkciót is hoznak az életünkbe.
Tovább...
 
Művészettörténeti előadással folytatódik a Ziffer-kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. október 16.
Művészettörténeti kísérőprogrammal folytatódik a Ziffer Sándor nagybányai festő életművét bemutató kiállítás. Az előadás október 17-én, csütörtökön 17.00 órakor kezdődik a Városi Képtár–Deák Gyűjteményben. A belépés díjtalan.
Tovább...
 
Átok és áldás - folytatódik a Somorjai bérlet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2019. október 16.
Izgalmas programmal lép közönsége elé az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a sorozat negyedik estjén. Az Átok és áldás című hangversenyen Weiner: Szerenádját Liszt: Malédiction című műve követi, melynek szólistája a mai magyar zongoraiskola markáns egyénisége, Balog József Liszt-díjas zongoraművész lesz. A programot Haydn 88. G-dúr szimfóniája zárja. A koncert dirigense, a zenekar vezető karmestere: Dubóczky Gergely, vendége Maróth Miklós professzor, Széchenyi-díjas klasszika-filológus, orientalista, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja lesz.
Tovább...
 
Lázadók ezer éve és ma Nyomtatás E-mail
Írta: Pál András   
2019. október 16.
Romsics Ignác új kötete a magyar történelem elmúlt ezer évének lázadói, vagyis rebellisei közül tizenegy csoporttal foglalkozik, kezdve az utolsó pogányokkal, Bocskai hajdúin, a kurucokon, a magyar jakobinusokon és a márciusi fiatalokon át az 1989-es rendszerváltókig.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a Rákóczi utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 16.
Metszési munkálatok miatt forgalomkorlátozásokat vezetnek be a Rákóczi utcában. Október 16-a, szerda 08.30 óra és október 17-e csütörtök 15 óra között teljes szélességében lezárják a Rákóczi utcát, így az autóbuszok is terelőútvonalon közlekednek.
Tovább...
 
Tánc És... Erotika! - Lakatos János előadása Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. október 16.
Izgalmas résszel folytatódik a Nemzeti Táncszínház és Lakatos János, a Magyar Táncművészeti Egyetem tanárának nagy sikerű programja️, a TÁNC ÉS...! - Ez alkalommal a tánc és az erotika közös történetét lehet körbejárni (férfi és női szemmel is) az előadótól megszokott humoros, élvezetes, interaktív formában. A nézők közelebbről is megismerhetnek pár lenyűgöző testű táncost és táncosnőt, megláthatják, mitől számít csábosnak a mozgás (és mitől nem). Korokon és földrészeken keresztül utazva gyönyörködhetnek a női kecsesség és a férfi virtus táncos sokszínűségében, bepillantva mindkét nem elméjébe az erotika szemüvegén keresztül.
Tovább...
 
Bronzérem a szlovák nemzetközi versenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. október 16.
A Szlovák Nemzetközi Versenyen mérettették meg magukat pár nappal ezelőtt a KID ROCK and ROLL SE tagjai. A programon Magyarország legjobb párosai és formációi (is) bemutatkoztak. A KID Rock táncosai a népes mezőnyben két kategóriában is a döntőbe táncolták magukat, ahol nagyon szép eredmények születtek.
Tovább...
 
Zakatol a Sziget kívánsággép Nyomtatás E-mail
Írta: SZIGET   
2019. október 15.
Már lehet leadni a kívánságokat, kiket szeretnénk látni-hallani jövőre Szigeten, és már látható Sziget 2019-es aftermovie-ja is. Jövőre pedig nagy változásokat terveznek a fesztivál szervezői.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 25395