Kezdőlap
Kézműves találkozó lesz szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 19.
ImageA Mesterségek és a Művészetek Házában zajlik szombaton a Közép-dunántúli kézműves szakkörök szakmai találkozója. Az előadások mellett gyakorlati bemutatókon szerezhetnek újabb tapasztalatot a kézművesség iránt érdeklődők – például az aranyhímzés, a kosárfonás vagy a csuhé- és szalmamunkák elkészítésében. A program ingyenes, de előre kell jelentkezni.
Tovább...
 
Ismét drónverseny a tóparton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 19.
ImageA tavalyi nagysikerű debütálás után idén újra lesz Velencén drónverseny. Ezúttal a Drone Racing Hungary idei második futama kerül megrendezésre a Korzón.
Tovább...
 
Fehérvári Állatotthon - születésnapi parti szombaton! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 19.
ImageA Belvárosban rendezi meg egész napos születésnapi partiját az idén 25 éves fennállását ünneplő Fehérvári Állatotthon. Május 20-án, szombaton 11.00-18.00 óra között lesznek színpadi programok, sportbemutatók, ismert személyiségekkel és állatorvosokkal, állatgondozókkal folytatott beszélgetések és gyermekprogramok. A látogatók a helyszínen megismerhetik az állatotthon több védencét, és lesz adománygyűjtés is.
Tovább...
 
Kettlebellezz! - És a SZÉP Kártyádat se hagyd otthon! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 18.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a KETTLEBELL Neked való sport! - Felhasználatlan kereted van a SZÉP Kártyán, amit május 31-ig el kell költeni? A megmaradt összeget kettlebell edzésekre is fordíthatod!
Tovább...
 
"Húzd keresztül...!" Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Művelődési Központ   
2017. május 18.
ImageÖtödik alkalommal rendezik meg a Művészetek Házában a „Húzd Keresztül…!” Gyermek- és Ifjúsági Néptáncegyüttesek Fesztiválját szombaton. A versenyprogram 10 órakor kezdődik, 25 csoport méri össze tudását. A rendezvényre szeretettel várják a néptáncot kedvelő fiatalokat, a hozzátartozókat és a szurkolókat.
Tovább...
 
Megújult a Deák Dénes-kút Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 18.
A kinetikus művészet jelentős képviselőjének, Harasztÿ Istvánnak 1993-ban elkészített több mint nyolc méter magas szökőkútját - amit a városnak adományozott Deák Dénes - rekonstruálták. Az eredetileg a Bartók Béla téren felavatott köztéri alkotás felújított állapotában új helyre került, a Csónakázó-tó szigetére.
Tovább...
 
A török uralom alóli felszabadulás ünnepe Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 18.
ImageSzékesfehérvár május 19-én, pénteken a Nemzeti Emlékhelyen az 1688-as eseményre emlékezik. Arra, mikor is a török helyőrség végleg kivonult városunkból, az akkori nevén Isztolni Belgrádból. A megemlékezésen a Hungarikum Együttes ad műsort. Mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
"Év Gyára 2016": az Adu Albáé a cím Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 18.
ImageA 3 milliárd forint alatti kategóriában a csomagolóanyag-gyártó székesfehérvári Adu Alba Kft. nyerte el az "Év Gyára 2016" kitüntető címet.
Tovább...
 
KULCSPROJEKTEK FEJÉR MEGYE FOGLALKOZTATÁSÁÉRT Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2017. május 18.
ImageA Fejér Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Fórum legutóbbi ülésén elfogadta a Fejér Megyei Foglalkoztatási Stratégia munkaprogramját a Megyeháza Címertermében.
Tovább...
 
Szent István Emlékek nyomában a Római Magyar Akadémián Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. május 18.
ImageA Római Magyar Akadémián is bemutatták a Szent István Emlékek Rómában című dokumentumfilmet. Az alkotások segítségével a Szent István-kultuszkörhöz tartozó, Rómában fellelhető emlékeket ismerhette meg a közönség az intézmény Galériájában. A film segítségével a résztvevők megidézhették az örökérvényű mondást is, miszerint „Róma mindannyiunk közös hazája”.
Tovább...
 
Zamatos minikertek akár a belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 18.
A Zamatos minikertek című előadásra várják a gyógy- és fűszernövények szerelmeseit a Patikamúzeumban. A nemcsak esztétikus, de hasznos és akár egy városi lakás erkélyén is megvalósítható kiskertekről dr. Gosztola Beáta kertészmérnök ad ízelítőt és tanácsokat az érdeklődőknek csütörtökön délután.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 19713