Kezdőlap
Áramszünet lesz kedden több utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 30.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan számos utcában kell áramszünetre számítani november 30-án, kedden.
Tovább...
 
Újra elindul a könyvfutár szolgáltatás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 30.
Ismét házhoz is viszi a könyveket a Vörösmarty Mihály Könyvtár. A szolgáltatás keretében minden páros héten csütörtökön viszik házhoz a telefonon vagy e-mailben igényelt könyveket.
Tovább...
 
Alkoss bátran, és mi kiállítjuk művedet! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 30.
December elsejéig várják az alkotásokat arra a rajzpályázatra, amelyet Anna Margit festőművész halálának 30. évfordulója tiszteletére írt ki a Városi Képtár – Deák Gyűjtemény. A pályázaton a 12-20 év közötti fehérvári diákok alkotásait várják.
Tovább...
 
Ha szerda, akkor jazz koncertek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 30.
Advent heteiben minden szerda estére jazz koncertet kínál a műfaj kedvelőinek a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ: két-két alkalommal az Öreghegyi Közösségi Házba, illetve a Fürdő sori központi épületébe várják a közönséget. Az előadások a Magyar Jazz Szövetség „30 év jazz” sorozata részeként, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelőtől elnyert pályázatnak köszönhetően valósulnak meg. Az ingyenes koncertekre a www.fehervariprogram.huoldalon lehet regisztrálni.
Tovább...
 
Fehérvári zenei tehetség a Virtuózokban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 30.
Fehérvári zenei tehetségnek szurkolhatunk, és szavazatunkkal a Közönségdíjra javasolhatjuk a Virtuózok komolyzenei műsorban. Varga Nadin, a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium 11. osztályos zongora és zeneszerzés szakon tanuló diákja több száz jelentkező közül került be a televíziós előválogatóba, ahol a zsűritől rendkívül pozitív értékelést kapott.
Tovább...
 
Utánpótlás körkép Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2021. november 30.
Két korosztály négy csapata lendült akcióba a mögöttünk hagyott héten az ÉDRA-MÁV Előre utánpótlásában. Az NB II-ben szereplő U21-es együtteseink közül a fiúk vereséget szenvedtek Dunaújvárosban, a lányok viszont győzelmet arattak Zalaegerszegen. U13-as korcsoportban a fehérvári leányok két győzelemmel és egy vereséggel, a tataiak pedig három sikerrel zárták a hétvégét.
Tovább...
 
„Székesfehérvár reziliens város 2030” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. november 30.
A reziliencia, azaz a rugalmas reagálóképesség kialakítása, megőrzése, működtetetése volt a fő témája a „Helyi közösségfejlesztés Székesfehérváron” projekt részként elindult „Székesfehérvár reziliens város 2030” program első szakmai műhelymunkájának. A Városháza Dísztermében rendezett hétfői szakmai programon a világjárvány okozta kihívások, kockázatok kezeléséről, a váratlan eseményekre való felkészülés stratégiájának kidolgozásáról volt szó. A stratégia elkészítésével Székesfehérvár lehet az első magyar település, amely ilyen dokumentumot alkot.
Tovább...
 
Négy szettben vertük a Szolnokot Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2021. november 29.
A férfi röplabda NB I Liga alapszakaszának hetedik fordulójában a MÁV Előre SC-Foxconn hazai környezetben 3:1-re múlta felül a Szolnoki Röplabda Klubot.
Tovább...
 
Első gyertyagyújtás és ünnepi fények Székesfehérvár Belvárosában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. november 29.
Felgyúlt a hitet jelképező első gyertya Székesfehérvár adventi koszorúján vasárnap este a Városház téri színpadon. Dr. Cser-Palkovics András polgármester két, nevelőszülőknél nevelkedő kisgyermekkel együtt kapcsolta fel a Belváros varázslatos díszkivilágítását, ezekkel az ünnepi pillanatokkal nyitották meg a város által szervezett nagyszabású ünnepváró programokat. A rendezvénysorozat egészen december 24-ig várja vendégeit.
Tovább...
 
Táncdrámával ünnepelték a közművelődési szakembereket Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2021. november 29.
A Közművelődési Foglalkoztatási és Képzési Program ünnepélyes zárórendezvényére került sor a Vörösmarty Színház Színháztermében. A programnak köszönhetően a települések élete közösségeket összetartó szakemberekkel gazdagodott, akik képesek tartalommal megtölteni a művelődés tereit. A közművelődési szakembereket Vargha Tamás országgyűlési képviselő köszöntötte, majd a Fantomfájdalom című táncdrámát láthatták a Székesfehérvári Balett Színház előadásában.
Tovább...
 
Egy év kihagyás után tért vissza a Vízivárosi Advent Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2021. november 29.
Egy év kihagyás után tért vissza a Vízivárosi Advent rendezvénysorozata. Az adventi programsorozat keretében több korosztály is megmutathatta ünnepi műsorát: óvodások, iskolások és nyugdíjasok műsorai színesítették az első gyertyagyújtást. A Vízivárosi Általános Iskola aulájában dr. Horváth Miklósné és Deák Lajosné önkormányzati képviselők, valamint Berze János református lelkész közösen gyújtotta meg az első gyertyát az adventi koszorún.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 31066