Kezdőlap
Negyeddöntőig jutottunk Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2021. január 21.
Az előzetes esélyekkel összhangban a FINO Kaposvár ellen nem volt reális esélye a továbbjutásra a MÁV Előre-BERICAP-nek a férfi röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjében. A kaposváriak elleni oda-visszavágós párharcban 6:0-ra maradt alul a MÁV.
Tovább...
 
Szellemiség, hit, értékrend adja a közösség erejét Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. január 21.
A felnövekvő nemzedék hazafias nevelése annak a megállapodásnak a célja, amelyet a Honvédelmi Sportszövetség elsőként az országban a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskolával és a Székesfehérvári Tankerülettel írt alá ünnepélyes keretek között szerdán Székesfehérváron. „Alapvetően minden emberi közösség igazi és valóságos ereje nem az izmokban van, hanem a szellemiségben, a hitben és értékrendben.” – hangsúlyozta az ünnepi eseményen dr. Simicskó István, a Sportszövetség elnöke.
Tovább...
 
Székesfehérvár, a mi városunk! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. január 21.
Rendhagyó keretek között mutatták be tegnap az Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület (ARISZ) pályázatára beérkezett gyermekrajzokból összeállított 2021-es székesfehérvári naptárt. Az immár 22 éves hagyomány képanyagát felvonultató szabadtéri kiállítást Lehrner Zsolt alpolgármester és az ARISZ képviselője Róka Gyula nyitották meg a Fő utca 3. szám alatti márványcsarnokban.
Tovább...
 
Idén is garantált a város hitelfelvétel nélküli, stabil gazdálkodása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. január 21.
Tegnap lépett hatályba Székesfehérvár 2021. évi költségvetése. Dr. Cser-Palkovics András polgármester „járványköltségvetést” írt alá a Városházán, 75 milliárd forint főösszeggel, amiből 21 milliárd forint az Önkormányzat saját bevétele, működésre 30 milliárd, fejlesztésekre pedig több mint 40 milliárd forintot számolva. A büdzsé összeállításában a város működtetésének biztonsága, a járvány elleni védekezés, a város alkalmazásában álló emberek egzisztenciális biztonsága, valamint a világjárvány társadalmi és gazdasági következményeinek kezelése voltak az alapvető célok: „A város biztonságos működtetése 2021-ben is garantált, az idei járványügyi költségvetés is stabil lesz, hitelfelvételt idén sem tervez az Önkormányzat.” – emelte ki a polgármester.
Tovább...
 
Kézműtét és koronavírus - Koza Márk soha nem adja fel! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. január 21.
Mindig, minden helyzetben feltalálja magát a székesfehérvári kempo világbajnok, Koza Márk. Amikor megsérült az UWSKF Világkupán, s meg kellett műteni a kezét, akkor sem mozdult az edzőteremből (bár nem léphetett tatamira), mert úgy érezte, nem ülhet tétlenül.
Tovább...
 
Összművészeti gálaműsor a Magyar Kultúra Napján Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. január 21.
Összművészeti gálaműsorral ünnepli Székesfehérvár a Magyar Kultúra Napját január 22-én. A kultúra helyi képviselői a Vörösmarty Színházba viszik magukkal a nézőket, hogy a komolyzene, a balett, a néptánc és a színművészet egy-egy szeletéből adjanak ízelítőt. A járványhelyzet miatt a rendezvényt online, a Fehérvár Televízió és a város honlapjának élő közvetítésén keresztül követheti a közönség. A Belvárosban az itt élt, tanított művészek installációkon köszöntik a járókelőket: szabadtéri kiállítás nyílik a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szervezésében.
Tovább...
 
Csütörtökön és pénteken lezárás lesz a Hosszúsétatéren Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. január 21.
Csütörtökön és pénteken fasorfenntartási munkákat végez a Városgondnokság a Hosszúsétatéren: a Horvát István úttól a Toronysorig lezárás lesz, a szakaszon parkolni sem lehet. Kérik a lakosság együttműködését és megértését!
Tovább...
 
Mérsékelt maradt a koronavírus-koncentráció a fehérvári szennyvízben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. január 21.
Stagnáló tendenciát és továbbra is mérsékelt szintet mutat a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja Székesfehérváron – közölte az év 2. heti adatait a Népegészségügyi Központ. Az intézet arra figyelmeztet, hogy a kedvező tendencia fenntartása érdekében fontos a járványügyi szabályok betartása.
Tovább...
 
Kézi vb: német veréssel él a remény Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2021. január 20.
Miután utolsó csoportmeccsén az egyaránt nyolc találattal záró Bánhidi és Máthé vezérletével 29–28-ra legyőzte Németországot az egyiptomi világbajnokságon a magyar férfi kézilabda-válogatott, hibátlan mérleggel az A jelű kvartett élén zárt, így négy ponttal a csoportja éléről várhatja a pokolian nehéz középdöntőt, amelyet csütörtökön Brazília ellen kezd majd.
Tovább...
 
A modern sportélet kihívásai lesz az V. SKEOF konferencia témája Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. január 20.
Ötödik alkalommal tart konferenciát a Sportgazdaságtani Kutatók és Egyetemi Oktatót Fóruma, a SKEOF. A január 21. és 22. között zajló online fórumon „A harmadik évezred harmadik évtizedének kihívásai a sportban” kérdései kerülnek terítékre. A konferencia kiemelt témája a labdarúgás lesz, de szó esik majd az elmaradt 2020-as olimpiáról és az autó-motorsport helyzetéről is. Az ingyenesen „látogatható” programon előzetes regisztrációt kérnek az érdeklődőktől.
Tovább...
 
Mi segíthet a torokfájós betegnek? Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Lívia PhD szakgyógyszerész / PatikaMagazin   
2021. január 20.
Fáj a torka? A patikában a széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a „torkára való” szert. Kérdezze meg a gyógyszerészét!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 28686