Kezdőlap
35 érem a hétvégén! 7 ARANY, 13 EZÜST és 15 BRONZÉREM! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 16.
A KID Rock and Roll Egyesület táncosai remekül szerepeltek a Balatonfüreden megrendezett Nyugat-magyarországi Akrobatikus Rock 'n' Roll Táncversenyen.
Tovább...
 
Shibori ékszer – letisztultság és harmónia Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 15.
Karperec, fülbevaló, medál, nyakék, s még öv és öltöny-dísz is készülhet shibori technikával. Kíváncsi vagy rá, hogyan? - Olvass tovább, és megtanulhatod e módszert!
Tovább...
 
A bűnmegelőzés napja Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. április 15.
A bűnmegelőzés napja alkalmából ültettek fát a Családok ligetében. A társadalmi összefogást szimbolizáló nemesített körtefát közösen ültette el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Székesfehérvári Rendőrkapitánysága, Székesfehérvár Önkormányzata és az István király Általános Iskola 3/b osztályosai.
Tovább...
 
Lengyelország nemzeti tragédiájára emlékeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. április 15.
A lengyel nép legnagyobb nemzeti tragédiájára, az 1940-ben elkövetett katyńi tömegmészárlásra emlékeztek Székesfehérváron, a Jávor Ottó téren. Az áldozatok tiszteletére állított emlékkeresztnél dr. Cser-Palkovics András polgármester és Marcin Sokołowski, Lengyelország budapesti konzulja mondott emlékező beszédet, majd Bobory Zoltán emlékező versét hallhatták a résztvevők. Az esemény hagyományosan főhajtással és néma koszorúzással zárult.
Tovább...
 
Szakmák Éjszakája – Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. április 15.
Immár negyedik éve rendezik meg városunkban is a Szakmák Éjszakáját. Az országos programsorozathoz csatlakozva idén tizenegy, a Székesfehérvári Szakképzési Centrumhoz tartozó intézmény mutatkozott be a Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg! mottó jegyében. Pénteken késő estig nyitva tartottak az iskolák, sokféle érdekes programba kapcsolódhattak be a továbbtanulás előtt álló diákok és minden látogató.
Tovább...
 
Élményt adtak a gyerekeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. április 15.
Gyermekotthonban élő gyermekeknek szerveztek húsvéti programot magánszemélyek felajánlásából és kezdeményezésére a MOL Aréna Sóstó rendezvénytermében. Varga Zsuzsa és Erőss Ákos évek óta szervez koncert élményeket a gyermekotthonokban lakó fiataloknak és az évek során többen csatlakoztak hozzájuk.
Tovább...
 
Szurikáta pár és kenguru is költözik az Állatsimogatóba Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. április 15.
Ismét megnyitotta kapuit a látogatók előtt a Börgöndpusztai Állatsimogató. A létesítmény eddig is rendkívül gazdag állatállománya egy szurikáta párral bővül, a hím állatot már most, míg a párját a jövő hét elejétől láthatjuk, és hamarosan egy kenguru is érkezik. Az állatsimogató a hét minden napján 9 órától tart nyitva, a gyerekcsoportokat előzetes bejelentkezés alapján fogadják.
Tovább...
 
Gálával zárult a MET Nyomtatás E-mail
Írta: Vörömarty Színház   
2019. április 15.
Gálával zárult vasárnap délután a MET, a Művészeti Egyetemek Találkozója, amelynek másodszor adott otthont Székesfehérvár. A város által alapított Pelikán-díjat Östör Annamária tanácsnok, önkormányzati képviselő és dr. Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója adta át a Színház- és Filmművészeti Egyetem másodéves drámainstruktor osztályának.
Tovább...
 
Dédapáink Patikája Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. április 15.
Az 1970-es években a megyei gyógyszertárak leselejtezett eszközeiből gyűjtött össze anyagot dr. Szabó Lóránt gyógyszerész, amelyet a Szent István Király Múzeum munkatársai restauráltak. Ezzel a helyreállított anyaggal bővült a Fekete Sas Patikamúzeum kiállítási anyaga.
Tovább...
 
A Hermanné lett a Fesztiváldíj Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. április 15.
Szokásosan a leghangulatosabb produkciókat bemutató gálaműsorral fejeződött be az idei Fejér Megyei Diáknapok. A háromnapos rendezvényen 12 kategóriában minősülhettek a megye legtehetségesebb fiataljai. A Fesztiváldíjat 2019-ben a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI nyerte.
Tovább...
 
Megszenvedett az Újpesttel a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. április 15.
Megint csak nem parádézva, újra szoros meccset játszva, de ismét nyert a MOL Vidi FC a labdarúgó NB I-ben. Zsinórban ez volt a piros-kék csapat negyedik egygólos bajnoki sikere, az utóbbi 12 tétmeccséből pedig a 11-ik győzelme, amiből a kilencedik (!) egygólos... A 28. forduló rangadóján az immár egyértelműen hazai harmadik erőnek számító, több kiváló játékossal felálló Újpest FC látogatott a felújított Sóstóra, s szenvedett 2-1-es vereséget a Ferencvárost tovább üldöző címvédőtől. A Vidi találatain Hodzic és Futács osztozott.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 24102