Kezdőlap
Budapest egy hétig Sanghaj színeiben tündöklik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2019. június 19.
“A Dinamikus Sanghaj” Város Promóciós Rendezvény 2019 június közepén kerül megrendezésre Budapesten, Magyarországon. Sanghaj Önkormányzat Információs Irodája a Magyar Nemzeti Bankkal, a Sanghaj Múzeummal, a Fudan Egyetemmel, a Sanghaji Nemzetközi Kulturális Egyesülettel és más intézményekkel együttműködve szervezi az eseményt, a kínai-magyar diplomáciai kapcsolatok felvételének 70. évfordulója alkalmából. A rendezvény 4 részből fog állni, egy fórumból és 3 kiállításból.
Tovább...
 
IV. Petőfi Zenei Díj – Indul a közönségszavazás Nyomtatás E-mail
Írta: Nagyon Balaton   
2019. június 19.
Idén is Zamárdiban, a STRAND Fesztivál nyitónapján, augusztus 20-án rendezik meg a IV. Petőfi Zenei Díj átadóját, ahol nagyszabású, 120 perces élő show keretében, 11 kategóriában díjazzák a hazai könnyűzenei élet legnépszerűbb előadóit, és a műsort a Balaton legnagyobb tűzijátéka zárja majd. A látványos gálát az M2 Petőfi TV, a Petőfi Rádió és a petofilive.hu is élőben közvetíti. A Petőfi Zenei Díj jelöltjeire június 18-tól kezdődően augusztus 12-ig szavazhat a közönség és az Akadémia tagjai.
Tovább...
 
Alba: Tóth Péter a MAFC-hoz igazol Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 18.
Hat évig szerepelt az Albában - egy kaposvári kitérőtől eltekintve - Tóth Péter, azonban nemigen sikerült meghatározó emberré előlépnie, még akkor sem, amikor bőven megkapta a játéklehetőséget, mint éppen a most finiselő szezonban.
Tovább...
 
Emléktábla őrzi a Schmidl-díjas tervező nevét Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 18.
Ünnepélyes keretek között leplezték le a Szent Gellért Hotel falán a Csutiné Schleer Erzsébet részére adományozott 2018. évi Schmidl Ferenc Építészeti Díjról szóló táblát.
Tovább...
 
A Felix Promotion Profi Box Gála győztes ökölvívói a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Lugosi Balázs   
2019. június 18.
A székesfehérvári Felix Promotion Magyar Ring Profi Box Gálán győztes hazai ökölvívókat fogadta a város polgármestere hétfőn a Városházán, ahol megköszönték a sportolóknak a telt házas estét. Április végén az MKOSZ-csarnokban Hegyi Barnabás ötödik, Márton Balázs hatodik, míg a debütáló Kiliti Tamás első győzelmét aratta a profik között, ráadásul mindhárom fehérvári harcos kiütötte ellenfelét.
Tovább...
 
Megújult járdákat adtak át a Köfémen Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 18.
Hat megújult járdaszakaszt adtak át ma délelőtt a Köfém lakótelepen. A beruházás csaknem eléri az 50 millió forintot. Közben készül a teljes lakótelepet átszelő térköves sétány is, melyet a tervek szerint július végén adnak át.
Tovább...
 
Ribizli, a nyár szupergyümölcse! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 18.
A nyári szezon első gyümölcsei közé tartozik a ribizli, mely élettani szempontból az egyik legértékesebb bogyós gyümölcsünk. Termesztése egyszerű, mert e növény nem igényel túl nagy gondoskodást.
Tovább...
 
Életveszélyes is lehet az eperallergia Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 18.
Az eper az egyik legnépszerűbb gyümölcs hazánkban. Ezért fontos beszélnünk az eperallergiáról, mely életveszélyes állapothoz is vezethet.
Tovább...
 
Csiganyállal az öregedés ellen? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 18.
Gondoltad volna, hogy már nemcsak kamillát, körömvirágot és aloe verát tartalmaznak a fiatalságot ígérő kozmetikumok, hanem csiganyálat is?
Tovább...
 
A busz és a kezdetek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 18.
Az Ikarus korai története elevenedik meg ma délután a Múzeum Országzászló téri kiállításában: Bódy Zsombor egyetemi oktató előadására mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
A város fele sportolt a Kihívás Napján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 18.
Székesfehérvár idén is legyőzte nemzetközi ellenfelét a Kihívás Napján. A szervezők ezúttal a majdnem azonos lélekszámú koszovói Peja városával sorsolták össze Fehérvárt, de városunk több mint ötven százalékos részvétellel maga mögé utasította déli vetélytársát.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 24545