Kezdőlap
Megújult útburkolat és csapadékvíz-elvezetés Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 17.
ImageTeljes pályaszerkezet-cserével megújult az útburkolat a Lánczos Kornél utcában, ahol megoldották a vízelvezetést is. A műszaki átadáson dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő számolt be a nettó 26,2 millió forint értékű beruházás fontosságáról.
Tovább...
 
Mentori címet kapott Simon M. Veronika Nyomtatás E-mail
Írta: Enyedi Béla Beőthy Nagydíjas szépíró   
2017. július 17.
ImageSimon M. Veronika Cserhát-Munkácsy és Holló László díjas festőművésznek már a június vége is meglepetéssel szolgált. A Krajczáros alapítvány Mentori címet adományozott neki, azért a munkáért, amit a Nagy Háború hősei portréinak megfestéséért tesz.
Tovább...
 
Biztonságban a fesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. július 17.
ImageA gárdonyi rendőrök a Velencei-tó mellett megrendezett fesztiválon a szórakozni vágyó emberek biztonságára ügyeltek.
Tovább...
 
Egyetlen lépésre a dicsőségtől a Fehérvár Enthroners Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. július 14.
Történelmi jelentőségű találkozóra készül a Fehérvár Enthroners együttese, Pál Tibor Kornél alakulata szombaton délután 15.00 órától a Budapest Eagles ellen harcol a Ratio Media HFL-be jutásért. A keret tagjai már teljes erőbedobással készülnek a szombati küzdelemre, ahol feltennék a koronát idei teljesítményükre.
Tovább...
 
Király élmények, fotózkodás és nyereményjáték szombaton az óriásbábokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 14.
ImageSzombaton ismét király programokkal várnak minden érdeklődőt a Vörösmarty Színház előtt. A történelmi óriásbábok 18.00 órakor kezdődő felvonulása után bárki korhű jelmezt ölthet, és a középkori királyi forgatag részesévé válhat. A vállalkozó szelleműek páros belépőt nyerhetnek a Koronázási Szertartásjátékra, sőt statisztának is jelentkezhetnek.
Tovább...
 
Kölyökgólya nyílt napot szervez a Digitális Tudás Iskolája Általános Iskola Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 14.
ImageÉrdekes számítógépes és ügyességi játékokkal, zenei programmal tarkított Kölyökgólya nyílt napot szervez a Digitális Tudás Iskolája Általános Iskola szombaton délelőtt a Koronás Parkban. A programra szeretettel várják azokat az iskolakezdés előtt álló gyerekeket és szüleiket, akik szívesen megismerkednek az alternatív intézményben alkalmazott módszerekkel.
Tovább...
 
Két héten belül kezdődik az aszfaltozás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. július 14.
Földi Zoltán önkormányzati képviselő tájékoztatása szerint két héten belül megkezdik a Királykút lakónegyed belső, nagy parkolójának aszfaltozását.
Tovább...
 
Belakták az indiánok a velencei tábort Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 14.
ImageRemek hangulatban, ismét az indián hagyományok jegyében telik a vakáció Velencén, a Székesfehérvári Gyermek és Ifjúsági Táborban. Múlt héten a dél-amerikai, míg ezen a héten az észak-amerikai indián kultúra adja a programok témáját 130 gyerek számára. Jövő héten csángó hagyományőrzők érkeznek, míg az utolsó turnus a Római Birodalomba repíti a táborozókat.
Tovább...
 
Még kaphatóak jegyek a nyári színház jövő heti előadásaira Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 14.
ImageJúlius 16-án, vasárnap mutatják be a fehérvári nyári színház keretében „A hülyéje” című bohózatot. A darabnak jövő héten három további előadása lesz, melyekre még lehet jegyeket vásárolni több helyszínen.
Tovább...
 
A 17-es honvéd gyalogezredre emlékeznek hétfőn Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. július 14.
ImageA Magyar Királyi 17-es Honvéd Gyalogezred tiszteletére szerveznek megemlékezést július 17-én, hétfőn a Zichy ligetben. A katonai tiszteletadással zajló eseményen köszöntők hangzanak el, majd koszorúzásra kerül sor. Tisztelettel várnak minden emlékezőt!
Tovább...
 
Másfél milliárdból bővítheti székesfehérvári campusát a Corvinus Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2017. július 14.
ImageAz Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében 1,475 milliárd forint támogatást nyert el a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusának infrastrukturális fejlesztésére és tudásközpontjának kialakítása. A beruházás várhatóan 2019 második negyedévére készül el. A projektnyitó rendezvényen elhangzott, hogy a fejleszteni kívánt épület tervezésekor a praktikum és modernitás szempontjai mellett a régi értékek megőrzése, helyreállítása is hangsúlyt kapott.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 20081