Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Gurulj velünk! – a legkisebbek hívták fel a figyelmet a fenntartható közlekedésre Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. szeptember 23.
Az Európai Mobilitási Hét zárásaként ismét lábbal hajtós kismotorokkal, futóbiciklikkel és rollerekkel felvonuló óvodások lepték el a Gáz utcát. A legkisebbek a fenntartható közlekedésre és a környezetvédelemre hívták fel a figyelmet, még az általános iskolás korosztály a Legmobilisabb Osztály címéért vetélkedhetett a Németh László Általános Iskola előtt.
Tovább...
 
Jövő hétfőig még lehet pályázni az Alba Regia Ösztöndíjakra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. szeptember 23.
Szeptember 25-ig lehet jelentkezni azokra az ösztöndíjpályázatokra, melyeket Székesfehérvár Önkormányzata hirdetett meg újra a helyi fiatalok támogatása érdekében. Az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíj, az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíj, az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíj, valamint az Alba Regia Tanulmányi és Szakmai Verseny Ösztöndíj esetében is jövő hétfő a beérkezési határidő.
Tovább...
 
X. Őszi Éremgyűjtő Találkozó Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 23.
Ismét megrendezi hagyományos Őszi Éremgyűjtő Találkozóját a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezet. A nagyszabású rendezvényt szeptember 24-én, vasárnap 8.00 és 14.00 óra között a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban tartják. Újra lesz szabad éremcsere, kiállítás és éremkibocsátás a Fehérvári Nagyjaink-sorozat keretében.
Tovább...
 
Dr. Andavölgyiné Tóth Márta kapta az Aranylámpás Díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2023. szeptember 23.
Tizenegyedik alkalommal szervezték meg a Fejér Vármegyei Szakdolgozói Napot a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Fejér Megyei Területi Szervezetének rendezésében. Az ünnepségen okleveleket és az Aranylámpás Díjat is átadták, amelyet idén Dr. Andavölgyiné Tóth Márta, a Szent György Egyetemi Oktató Kórház Újszülött-, Csecsemő- és Gyermekosztályának főnővére kapott.
Tovább...
 
Biztonságban, szeretetben, gondoskodásban – Alzheimer-világnap Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. szeptember 23.
A hagyományoknak megfelelően ismét egész napos programsorozatot szerveztek az Alzheimer-világnap alkalmából Székesfehérváron. A Katolikus Szeretetszolgálat Országos Papi Otthonában a megnyitót követően szakorvosi előadások, gyógytornász és kutyaterápiás bemutatók zajlottak, majd a világnapot jelképező lila sétával és senior örömtánccal folytatódott a rendezvény.
Tovább...
 
Pénteken már hazai terepen lép pályára a Hydro Fehérvár AV19 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 22.
Nagyszerűen kezdte a szezont a Hydro Fehérvár AV19 a win2day ICE Hockey League-ben. Az osztrák bázisú jégkorong-liga első két fordulójában idegenben előbb az Asiagot, majd a Bolzanot sikerült két vállra fektetnie a fehérvári hokisoknak. Pénteken hazai pályán a tavalyi bajnok Salzburg ellen folytathatják a jó sorozatot.
Tovább...
 
Október 1-jére halasztják a Lecsófesztivált! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 22.
A hétvégére várható nagyon kedvezőtlen időjárás miatt elhalasztják a Fehérvári Lecsófőző Vigasságot. A szervezőkkel egyeztetve október 1-jén, vasárnap pótolják a programot - erről dr. Cser-Palkovics András polgármester adott hírt közösségi oldalán. A főzésre benevezett csapatokat érintő információk és a bejegyzés teljes szövege az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Csoportokat is fogadnak a Szent István Király Múzeum páratlan időszaki kiállításain Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. szeptember 22.
Felnőtt és diák csoportokat, családokat is fogadnak a Szent István Király Múzeumban megnyílt páratlan kiállításokon. A Hadi múltunk kincsestára – Válogatás a Hadtörténeti Múzeum értékeiből és a Katonazenészek – zenész katonák, a magyar katonazene fényképes története 1868-tól napjainkig című tárlatok december 3-ig, míg a Munkácsy Székesfehérváron kiállítás január 14-ig látogatható.
Tovább...
 
Nyitott Piacok Napja – Piacok Éjszakája pénteken a Városi Piacon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 22.
A Városi Piac is csatlakozik a Nyitott Piacok Napja – Piacok Éjszakája programhoz, így szeptember 22-én, pénteken este 19 óráig tart majd nyitva. A nap folyamán a szakmai előadások mellett kóstoltatással várják a fehérváriakat a helyi őstermelők, és lesz gombaszakértői bemutató is.
Tovább...
 
Pénteken és szombaton éjfélig tarthatnak nyitva a belvárosi teraszok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 22.
Székesfehérvár Önkormányzata ezúton ad tájékoztatást arról, hogy – a hétvégi közösségi programokra tekintettel – az I. díjövezetben működő vendéglátó egységek kitelepülései 2023. szeptember 22-én, pénteken és szeptember 23-án, szombaton legkésőbb 24 óráig tarthatnak nyitva.
Tovább...
 
A fertályos asszony – könyvbemutató pénteken a Bory-várban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. szeptember 22.
A Bory-várban mutatják be A fertályos asszony című verseskötetet szeptember 22-én, pénteken 15.00 órakor. A könyvben Fellinger Károly költeményei és Magony Imre fotói láthatóak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 36270