Kezdőlap
Városi estéllyel a Frim Jakab Képességfejlesztő Otthonért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 08.
ImageA társadalmi felelősségvállalás, az önzetlen segítségnyújtás hagyományos, újévköszöntő városi jótékonysági estjét szombaton este rendezték a Hotel Magyar Királyban. Idén a rendezvényen és az Adventi Futáson befolyt adománnyal a székesfehérvári Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthont támogatják.
Tovább...
 
Mindenki számára elérhető Székesfehérvár EKF-pályázata Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 08.
ImageSajtótájékoztatón ismertette Székesfehérvár „Európa Kulturális Fővárosa 2023” pályázatát dr. Cser-Palkovics András polgármester. A Közgyűlés által egyhangúlag jóváhagyott, széleskörű megyei és nemzetközi támogatással bíró pályázat – melyet határidőre benyújtott a város – mindenki számára megtekinthető Székesfehérvár honlapján.
Tovább...
 
Még zajlik a Távírda utca felújítása  a közlekedők türelmét kérik Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. január 08.
ImageA Távírda utcában víziközmű- és útfelújítási munkálatok zajlanak, az utca munkaterület. A csőbélelés során az út alatt futó gerincvezetékben megszorult egy technológiai munkálatokat végző robot, ezért a Budai úti csomópont előtt rá kellett bontani a szennyvíz-gerincvezetékre.
Tovább...
 
8 ok, ami miatt nehezen szabadul meg a köhögéstől Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Dr. Potecz Györgyi tüdőgyógyász, a Tüdőközpont főorvosa   
2018. január 08.
ImageA makacs köhögés sokakat érintő panasz az őszi-téli időszakban. Gyakori velejárója a légúti betegségeknek, de akár súlyos egészségügyi problémákra is felhívhatja a figyelmet.
Tovább...
 
Mikor kell pótolni a vasat? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. január 08.
ImageTartósan fennálló, általános fáradtság, energiavesztés, az izomerő csökkenése – ezek a tünetek többek közt vashiányra utalnak. Minthogy emiatt egész szervezetünk működésében zavar állhat be, vaspótlásra van szükség. Különösen télen kell ügyelnünk rá, hiszen ebben az időszakban rendszerint kevesebb vasat juttatunk a szervezetünkbe természetes úton.
Tovább...
 
Újabb nemzetközi verseny Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Kaiser Tamás   
2018. január 08.
ImageSikeres évet tudhat maga mögött magyar triatlon, amiben szerepet játszott a 2018-as versenyszezont Székesfehérváron, az Alba Triatlon SE színeiben megkezdő Dévay Márk is. A 2018-as esztendőben pedig Fehérvár, mint rendező, a nemzetközi vérkeringésbe is bekerül, hiszen augusztus végén triatlon Európa-kupa házigazdája lesz a Bajnokok Városa.
Tovább...
 
Graz-veréssel kapaszkodik a FAV19 Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 08.
ImageFontos győzelemmel kapaszkodik a mezőny első fele, a rájátszást érő helyek után a Fehérvár AV19 az EBEL-ben. Az osztrák bázisú nemzetközi hokiliga alapszakaszának 38. mérkőzésén 4-1-re verte a közvetlen riválisnak számító Grazot Hannu Jarvenpaa alakulata, ezzel pedig a 8. pozícióban áll.
Tovább...
 
Siófokon esélytelen volt az AFKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 08.
Hiába van a pontszámot és a helyezéseket tekintve hasonló pozícióban a Siófok és az Alba FKC női kézilabda csapat az NB I-ben, a Balaton-parti gárda az elmúlt időszakban tovább erősítette amúgy sem gyenge játékoskeretét. Bár alapvetően már csak névleg lehet magyarnak mondani az alapcsapatát tekintve szinte csak légiósokat szerepeltető, dán szakember irányította SKTC-t, mit sem változtat a tényen; simán legyőzte 34-29-re a külföldiekkel szintén jól ellátott fehérvári egyletet.
Tovább...
 
Lassan észhez tér az időjárás Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 08.
ImageAz elmúlt évek tapasztalatai alapján már nem lehet szokatlannak nevezni - ugyanakkor helyénvalónak sem - azt, hogy karácsonykor csak nosztalgikus emlékeink vannak a hóról, s december végén, január elején 14-16 fokos a hőmérséklet, szépen süt a nap, sok helyütt előcsalva a hóvirágot és a fák rügyeit.
Tovább...
 
Vega vagy vegán? Mi a különbség? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 05.
ImageBár gyerekkorunkban belénk verték, hogy milyen fontos a húsfogyasztás („Legalább a húst edd ki belőle!” – unszolják a nagyik „rosszétkű” unokáikat e klasszikusnak számító mondattal most és régen is), azért be kell ismerni, hogy van élet e fehérjeforrás nélkül is. Sőt, minőségi, energiában dús és egészséget biztosító.
Tovább...
 
Felfázás, húgyúti fertőzés - Okok és tünetek Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Kardos Gabriella - PatikaMagazin   
2018. január 05.
ImageA húgyúti rendszer a vesékből, a vesevezetékekből, a húgyhólyagból és a húgycsőből áll, és bármely részében előfordulhat gyulladás. Ezek baktériumok, ritkábban vírusok, paraziták, gombák által okozott megbetegedését nevezzük húgyúti fertőzésnek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 21173