Kezdőlap
Magyar Dal Napja a Csónakázó-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: SZKKK   
2021. szeptember 10.
A Magyar Dal Napját ünnepli szeptember 11-én, szombaton a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) a Csónakázó-tó partján. A 18 órakor kezdődő programban a 4WHAT, a Leonardo Jam és dr. Tóth Gábor, a DrJazz Band alapítója és zongoristája ad koncertet.
Tovább...
 
Madárvonulás ökotúra Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 10.
Az idei első őszi hétvégi túrára készül a Sóstó Természetvédelmi Terület és Látogatóközpont. Szeptember 11-én, szombaton 10 órakor indul a madárvonulás ökotúra. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges.
Tovább...
 
Piknik a Felsővárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2021. szeptember 10.
Színes, érdekes, mozgalmas – igazi családi kikapcsolódást ígér szeptember 12-én, vasárnap a Felsővárosi piknik a városrész közösségi házában. Bábszínház, interaktív népmese játékkal, varázstorna és koncert szerepel az étlapon, sok játékkal és kézműves foglalkozásokkal.
Tovább...
 
Történelmi hadijáték nap Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 10.
Historikum címmel történelmi hadijáték napot szerveznek szeptember 11-én, szombaton. A Magyar Nemzeti Levéltár Fejér Megyei Levéltárában 10 és 17 óra között nyolc asztalon mindenki kipróbálhatja „hadvezéri” képességeit.
Tovább...
 
Jelentős adományt kapott a Székesfehérvári Egyházmegyei Karitász Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. szeptember 10.
4000 darab borostyán kivonatot tartalmazó szopogató pasztillát adományozott a PatikaPlus Gyógyszertárak a Székesfehérvári Egyházmegyei Karitásznak. Az ajándékot a Karitász önkéntesei fogják szétosztani a rászorulók között.
Tovább...
 
Öt éve alakult meg az NFIU Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. szeptember 10.
A NATO Erőket Integráló Elem Magyarország (NFIU HUN) aktiválásának ötödik évfordulója alkalmából ünnepi állománygyűlést tartott a Városháza Dísztermében. A 2016 novembere óta Székesfehérváron működő negyven fős szervezet felkészültségét jól mutatja, hogy immár második alkalommal ért el kiváló minősítést a Precise Reception 2021 elnevezésű értékelő gyakorlaton – hangzott el a Városháza Dísztermében tartott tegnapi ünnepségen, amelyen tizenegyen vehettek át szakmai elismerést.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Balett Színház őszi tervei Nyomtatás E-mail
Írta: Gyöngyösi Timea   
2021. szeptember 10.
Mozgalmas és izgalmas időszak vár a Székesfehérvári Balett Színház társulatának tagjaira. Alig, hogy véget ért Shirley Esseboom holland balettmester egyhetes gyakorlat-sorozata, máris újabb feladataik vannak: hosszú idő után az online térből kilépve végre újra a Vörösmarty Színház közönsége előtt táncolhatnak, utaznak a Fantomfájdalommal határon innen és túl, ezen kívül közönségtalálkozókat is szerveznek.
Tovább...
 
Találkozó a világbajnoki címet szerzett Lőrincz Benedekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2021. szeptember 09.
Lőrincz Benedek is részese volt annak a történelmi sikernek, amely az augusztusban hazánkban megrendezett ifjúsági horgász világbajnokságon született. Az U15-ös kategóriát egyéniben és csapatban is megnyert versenyzőnek szerdán délután a város polgármestere, dr. Cser-Palkovics András is gratulált egy városházi találkozó keretében.
Tovább...
 
Új irodába költözött az Alba Mentor Alapítvány Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2021. szeptember 09.
Nyáron kezdték a költözést, és ünnepélyesen tegnap avatták fel az Alba Mentor új irodáját. Az Önkormányzat támogatásával a Sziget utcába költözött szervezet több mint másfél éve segíti a megváltozott munkaképességű emberek munkaerőpiaci érvényesülését.
Tovább...
 
Dienes Ottó-emlékest az Aranybulla Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 09.
Világító lélek címmel irodalmi összeállítással, beszélgetéssel emlékeznek dr. Dienes Ottó Imre tanárra, íróra szeptember 9-én, csütörtökön 17 órától az Aranybulla Könyvtárban.
Tovább...
 
Börgöndi Légiparádé 2021 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 09.
Égen és földön ismét a vasmadaraké lesz a főszerep szeptember 12-én, vasárnap a Börgöndi Légiparádén. A nap során légi bemutatók követik majd egymást, de érdemes lesz a földön is állandó mozgásban lenni, hiszen a különböző helyszíneken érdekes, látványos események sora követi majd egymást.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 30460