Kezdőlap
Hogyan használjuk a bojtorjánt, ha gyógyulni vágyunk? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. március 20.
Tea, tinktúra, olajos és szeszes kivonatok, hajöblítő, hajszesz… - Változatok a bojtorján felhasználására, avagy: Receptek az „Arctium lappa” gyógyhatását felhasználva.
Tovább...
 
Nikolics Moszkvában folytatja Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. március 20.
Egybehangzó szerb és orosz lapértesülések szerint a Lokomotív Moszkva edzője lesz nyártól a MOL Fehérvár FC novemberben menesztett trénere, Marko Nikolics. A Vidivel magyar bajnokságot és kupát is nyerő szerb szakember fiatal kora ellenére korábban a Partizan Beograddal is bezsebelte a bajnoki- és kupaaranyat.
Tovább...
 
A szabadtéri sportpályákat is lezárják, az online ügyintézés folyamatos Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 20.
A 70 év felettiekről való gondoskodásról, valamint a közösségi terek használatában bevezetett további korlátozásokról is beszámol dr. Cser-Palkovics András polgármester. A legfontosabb betartandó szabályokról, valamint a folyamatos és hiteles tájékoztatást segítő új városi applikációról is olvashatnak az alábbiakban.
Tovább...
 
Folyamatosan várják az egészséges véradók jelentkezését Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 20.
Az egészségügyi intézményeknek a koronavírus-járvány ideje alatt is folyamatosan szüksége van a vérkészítményekre, elsődlegesen a sürgősségi ellátáshoz. Az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt továbbra is számít az egészséges lakosság segítségére.
Tovább...
 
Újabb változások a közszolgáltatók ügyfélfogadási rendjében Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 20.
Jövő hétfőtől csak on-line és telefonon intézhetik ügyeiket a közszolgáltatóknál az ügyfelek. A koronavírus-járvány megelőzése és terjedésének minimalizálása érdekében hozott intézkedések a lakosság és a társaságok munkatársainak egészségmegőrzését szolgálják.
Tovább...
 
Székesfehérvár app – elindult! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 20.
Különösen fontos ezekben a napokban és hetekben, hogy minél több felületen hiteles, pontos és gyors tájékoztatást kapjanak a fehérváriak. Éppen ezért fontos az a mobiltelefonos applikáció is, amely az Alba Innovár koordinálásával elkészült. A tájékoztatást segítő új platform hivatalos indulásáról – a járványidőszakra tekintettel – videóüzenetben ad hírt dr. Cser-Palkovics András polgármester és Laufer Tamás központvezető. Az app letölthető Androidra és IOS-re is az alábbi linkre kattintva, de elsők között hozza az áruház, ha a keresőbe beírjuk, hogy Székesfehérvár.
Tovább...
 
Az elkészült okmányokat postán kézbesítik Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 20.
Számos óvintézkedés lépett életbe a kormányhivatalokban a koronavírus-járvány elleni óvintézkedések keretében. A kormányhivatali ügyfélszolgálatokon kizárólag időpontfoglalással történik az ügyintézés, és nem közlekednek a mobilizált kormányablakok. Az elkészült okmányokat személyesen nem vehetjük át, azokat postán kézbesítik. Az intézkedések célja, hogy az ügyfélterekben a lehető legkevesebb személy tartózkodjon egyszerre, minimalizálva ezzel a vírus terjedésének a kockázatát.
Tovább...
 
Ne használják a játszótereket! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. március 20.
A koronavírus terjedésében nemcsak a beltéri, de a szabadtéri eszközök közös használata is kockázatot jelent: az Önkormányzat ezért bezáratta a kerítéses játszótereket, a nyitott játszóparkokat pedig körbeszalagozza a Városgondnokság. Szombattól a szabadtéri sportpályákat is lezárják. Kérik a lakosokat: saját, családjuk és a városban élők védelmében tartsák be ezeket a szabályokat!
Tovább...
 
Kockázatcsökkentő intézkedések a Jancsárkert termelői és biopiacon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 20.
A Jancsárkert Egyesület, a Jancsárkert piac szervezője a koronavírus fertőzésveszélyének csökkentése érdekében hozott intézkedéseiről tájékoztatott Schultz György. A fehérváriak és a környéken élők biztonságos élelmiszervásárlása érdekében az egyesület elnöke az árusok és vásárlók figyelmét egyaránt arra hívta fel, hogy csak akkor lehet a piacot megtartani, ha mindenki betartja az ésszerű, kockázatcsökkentő rendelkezéseket.
Tovább...
 
Vastaps a nőknek Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér-Erdélyi Teréz   
2020. március 20.
Távolinak tűnik talán, de nemrég, egészen pontosan március 7-én a Kossuth utcai Pelikán Fészek is visszhangzott a vastapstól, ahol Telihay Péter rendezésében lépett színpadra társulatunk nyolc női tagja, és mutatta be a – stílszerűen a nőnap előestjén – a Mikvét, a női egyenlőtlenség drámáját.
Tovább...
 
A koronavírus-járvány miatt a diákhitelt sem kell törleszteni Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. március 20.
Magyarország Miniszterelnökének szerdai bejelentése értelmében a magyar kormányzat többpontos gazdasági intézkedéscsomagot vezetett be a koronavírus-járvány okozta nemzetgazdaságot érintő hatások enyhítésére. A Magyar Közlönyben nyilvánosságra hozott kormányrendeletek értelmében bevezetett hiteltörlesztési moratórium intézkedései érvényesek a diákhitel tartozásokra is. Ezek teljesítésére az érintettek szintén ez év december 31-ig kapnak haladékot.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 26452