Kezdőlap
A Prima Primissa-díjas Tóth Ildikó köszöntése Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. január 14.
Székesfehérvár Önkormányzata és a város színházszerető közössége nevében gratulált Tóth Ildikónak, a Vörösmarty Színház Prima Primissma-díjas színművészének a város polgármestere, dr. Cser-Palkovics András. A Városházán tartott sajtónyilvános beszélgetésen szó volt a 30 éves pályafutásról, a Vörösmarty színházban töltött eddigi öt évről, a színjátszás kihívásairól és azokról a gyermekkori élményekről is, amelyeket Székesfehérvárról őriz Tóth Ildikó.
Tovább...
 
Balettszínházas nyílt nap és táncbörze január 25-én Nyomtatás E-mail
Írta: Sári Máté   
2020. január 14.
A sport és művészet határán mozgó műfaj, a tánc kulisszatitkaival folytatódik a Motívum Kulturális Egyesület Backstage című ingyenes programsorozata január 25-én, szombaton 10 órától a Művészetek Házában. Balett, rock'n'roll, swing, hip-hop, társastánc, néptánc és egyéb táncos mozgásformák bemutatója szerepel a nap kínálatában, és ezeket ki is próbálhatják az érdeklődők a városban működő művészeti csoportok segítségével.
Tovább...
 
Színpadi kísérletek haikukra Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. január 14.
Körtevirágok című előadását mutatja be szombaton este a Prospero Színkör A Szabadművelődés Házában. A klasszikus és modern haikukra összeállított színpadi etűdök megtekintése után kötetlen beszélgetésre hívják a közönséget a társulat tagjai.
Tovább...
 
Az Albacomp okosfejlesztései Üzbegisztánban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. január 14.
Az üzbég nagykövet az Albacomp Innovációs Központban folytatott tegnap tárgyalásokat gazdasági együttműködésről és az informatikai cég kínálta piaci lehetőségekről, amely többek között székesfehérvári fejlesztésű okos mérőóra-leolvasók, okosparkoló-, illetve okoskonténer-figyelő megoldások üzbég felhasználását érintik.
Tovább...
 
Bemutatták a Hóman Bálintról és népbírósági peréről készült könyvet Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. január 14.
Minden eddiginél részletesebben tárja az olvasók elé Hóman Bálint munkásságát és az ellene indított népbírósági pert az a kötet, melyet tavaly októberben Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeumban, hétfőn este pedig a székesfehérvári Városházán is bemutattak.
Tovább...
 
Mire vigyázzunk, ha szétnyílt hasizommal edzeni szeretnénk? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 14.
Mire kell figyelnie azoknak a hölgyeknek, akik szétnyílt hasizommal edzeni szeretnének? Milyen gyakorlatok ajánlottak számukra – s melyek a tiltott mozgásformák? – Az alábbi cikkben Góg Anikó tanácsait olvashatják el.
Tovább...
 
Szombaton báloznak Székesfehérvár középiskolásai Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. január 14.
Hatodik alkalommal rendezik meg a Városi Diákbált január 18-án, szombaton a MOL Aréna Sóstón. A középiskolásoknak szóló zenés-táncos programon ezúttal az ötvenes-hatvanas évek stílusát idéző öltözékben várják a fiatalokat. A helyszínre különbuszok indulnak a Piac térről. Jegyek vásárolhatóak a Művészetek Házában, a Székesfehérvári Diáktanács tagjainál és a helyszínen.
Tovább...
 
Mi mindenre jó az édeskömény? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 13.
Az édeskömény nemcsak aromás fűszer, hanem nagyon kellemes ízű zöldség és rendkívül hasznos gyógynövény is. C-vitaminban és rostokban gazdag, értékes antioxidáns, esszenciás olaja nagyon hatékony. Többek között jó az asztmára, magas vérnyomásra, torokfájásra, ráncosodásra, szexuális zavarokra is.
Tovább...
 
Diósgyőrben debütált az új vezetőedző Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2020. január 13.
A Diósgyőri VTK otthonában folytatta szereplését a MÁV Előre-BERICAP a női röplabda NB I Liga alapszakaszában. Az új vezetőedző, Farkas Mihály ezen a mérkőzésen mutatkozott be a fehérvári kispadon.
Tovább...
 
Csak még egyszer előre Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. január 13.
Közeledik a 100. évforduló. 2020-at írunk, kerek száz évvel többet, mint 1920-ban. Ez az év - nem tetszés kérdése - arról szól, amelyben szellem, test és lélek a Kárpát-medencében szétszakíttatott. Itt állunk, mi magyarok száz év után is darabjainkra hullva, több százezres, milliós lélekszámú nemzetrészeink porladó hősi emlékei felett időnként elnémulva, a kiutat keresve, "feltámadásra" várva.
Tovább...
 
Cékla – az agyműködés és az állóképesség fokozására Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 13.
A téli hónapokban kimondottan ajánlott a cékla fogyasztása, mely igazi vitaminbombának számít. Rákellenes hatású, segít megakadályozni a demencia kialakulását, kiváló vérképző, s szerepet játszik a méregtelenítésben is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 25986