Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Holnaptól új nyitvatartással vár a Gajdos Lángos! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. május 31.
Június 1-től új nyitvatartással és változatlan ételkínálattal vár a Gajdos Lángos Velencén!
Tovább...
 
Építők napja – szakmai nap, totó és egészségmegőrző program is várja a résztvevőket Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 31.
Kétnapos programra hívja az érdeklődőket az ARÉV Baráti Kör az Építők napja alkalmából. Pénteken szakmai nappal, majd szombaton közös bográcsozással és egészségmegőrző programmal várják a résztvevőket.
Tovább...
 
XIII. Savanyú Emlékkupa – Idén is megemlékeztek a szurkolótársak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 31.
A hagyományokhoz hűen, idén is pünkösdhétfőn rendezték meg a Savanyú Emlékkupát. A Red-Blue Devils ultracsoport és a VIDEOTON szurkolók házi horgászversenyével minden évben 2010-ben elhunyt legendás szurkolótársuk, Németh "Savanyú" Zoltán emlékének adóznak.
Tovább...
 
100 helyszín, 100% – több ezren sportoltak Fehérváron a Kihívás Napján Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2023. május 31.
Városszerte száz helyszínen sportolnak a fehérváriak a Kihívás Napján. A napot a Bregyóban kezdték éjfél után a fehérvári biciklisek, majd napközben számos helyszínen, rengeteg sportágban több tízezren vettek részt a 15 perces pulzusnövelő aktivitásokon.
Tovább...
 
Bajnoki ezüstérmes az U15-ös fiúcsapat! Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsu Press   
2023. május 31.
Nagyszerű menetelés végére ért Nagy Róbert vezetőedző gárdája, amely a döntőt ugyan nem tudta megnyerni, de így is szépen csillogó éremmel második helyen zárta a 15 év alattiak országos röplabda-bajnokságát.
Tovább...
 
Elindult az iskolaszergyűjtési akció Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 31.
A nehéz helyzetben élő családok gyermekei számára indított iskolaszergyűjtési akciót az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Egyesület egy fehérvári papírbolttal közösen. Május 30-a és augusztus 15-e között a Gáz utcai üzletben várják a már nem használt, de jó állapotú iskolatáskákat, tolltartókat, tornazsákokat a segítő szándékúak.
Tovább...
 
A művészet a válasz – június 3-án BORN IN SZFVAR kiállítás a Bory-várban Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. május 31.
A székesfehérvári származású Nagy Bogi először mutatkozik be műveivel szülővárosában. Június 3-án, szombaton 17.00 órától a MÉHKASAULA és a Moiré Egyesület szervezésében BORN IN SZFVAR címmel nyílik meg első tárlata. Ekkor lesz látható először a Bory-vár új díszkivilágítása is. Az esemény részleteiről kedden délután a Bory-várban tartottak sajtótájékoztatót.
Tovább...
 
A Szent Jobb országjárása – könyvbemutató a Városi Levéltár és Kutatóintézetben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 31.
1938-ban, Szent István halálának 900. évfordulója évében kezdte meg országjárását a Szent Jobb. Az ünnepélyes körútnak a korabeli sajtó kiemelt figyelmet szentelt. Az eseményeket feldolgozó kötetet csütörtökön a Városi Levéltár és Kutatóintézetben mutatják be.
Tovább...
 
Szent István nyomában Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. május 31.
Ünnepi szentmisével kezdődött a Szent István nyomában rendezvény, a Székesfehérvári Egyházmegye, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint az Emberi Méltóság Tanácsa és a Magyar Polgári Együttműködési Egyesület szervezésében. A Szent Jobb megtalálásának emléknapján Balogh Elemér jogtörténész, egyetemi tanár tartott előadást „Szent István, a magyar büntetőjog reformátora” címmel a Városháza Dísztermében.
Tovább...
 
Megmozdul a város – szerdán újra jön Kihívás Napja! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 30.
Május 31-én, szerdán újra megrendezik a Kihívás Napját, ami hagyományosan már éjféltől egészen késő estig nyújt változatos sportlehetőségeket a mozogni vágyóknak. A sportszerető közönségnek többek között lesz lehetősége labdajátékok űzésére, aquafitnessre, valamint minden korosztályt megszólító tornák kipróbálására.
Tovább...
 
KEREK ÉVFORDULÓT ÜNNEPEL IDÉN A MAGYAR TAVAK FESZTIVÁLJA Nyomtatás E-mail
Írta: Kovács Janka   
2023. május 30.
A Magyar Tavak Fesztiválja 2023 nyarán ismét színes programokkal várja a közönséget mindhárom helyszínén: a Velencei-tónál, a Tisza-tónál és a Balatonnál. Hazánkban egyedülálló a Debreczeni Ildikó által megálmodott, a Tisza-tónál idén már éppen egy évtizede futó fesztivál, amely ebben az évben is mindhárom nagy tavunknál elérhető lesz.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 35361