Kezdőlap
Ha menned kell valahova, inkább bringázz! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. április 09.
„Kerékpárral másoktól távolságot tartva, egészségesen, gyorsan, szabadon és olcsón juthatsz el oda, ahova szeretnél.” – a Bringázz a Munkába kampány ugyan rendhagyó módon, de a járványhelyzetben is elindult. A Magyar Kerékpárosklub a bringázásra ösztönöz, amihez a legfontosabb tippeket és információkat letölthető kisokos és videósorozat formájában is közzéteszik.
Tovább...
 
A Vadex is csatlakozott a Tavaszi Nagytakarítás kampányhoz Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. április 09.
A Vadex Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. is csatlakozott a Tavaszi Nagytakarítás kampányhoz, amelynek célja, hogy minél többen ragadjanak kesztyűt, illetve szemeteszsákot, és túrájuk során annyi szemetet juttassanak vissza a civilizációba, amennyit csak tudnak. A közösségi oldalon eddig megjelent képes beszámolók szerint már sokan tettek azért, hogy megtisztítsák az erdőket.
Tovább...
 
Költészetnapi különkiadással jelentkezik az Élő Költők Társasága Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. április 09.
Az Élő Költők Társasága költészetnapi különkiadással jelentkezik április 12-én. A stúdióban Gellén-Miklós Gábor lesz a vendég, és olyan diákokat is „meghívnak”, akik már próbálkoztak versírással.
Tovább...
 
Április 18-ig teljesíthető a tavaszköszöntő túra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. április 09.
Nem a hagyományos keretek között, de idén is megtartják a Tavaszköszöntő túrát a Velencei-hegyégben. A 15-25 kilométeres távokat egyénileg vagy családilag lehet teljesíteni április 18-ig, a regisztrálás április 14-ig tart – olvasható a Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület honlapján.
Tovább...
 
Anyaságról, színházról, szabadságról, utazásról Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. április 09.
Fejős Éva „Higgy, álmodj & merj!” című podcastjának legutóbbi vendége Závodszky Noémi, a Vörösmarty Színház színésznője volt. A megható és bensőséges beszélgetés témája az anyaság, a színház, a szabadság és az utazás.
Tovább...
 
Nemzeti Rákellenes Nap Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. április 09.
A Magyar Rákellenes Liga szombaton arra biztat mindenkit, hogy saját egészsége és a daganatos betegségben szenvedők gyógyulása érdekében mozogjon legalább 30 percen át. A Nemzeti Rákellenes Napon így szeretnék felhívni a figyelmet a betegség elleni küzdelemre, a megelőzés fontosságára.
Tovább...
 
Virtuális programokkal csatlakoznak a Földrajz Éjszakájához Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. április 09.
Első alkalommal csatlakozik a Földrajz Éjszakája nemzetközi kezdeményezéshez a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Április 9-én, pénteken könyvajánlókkal, ismeretterjesztő eseményekkel, online előadásokkal várják az érdeklődőket az intézmény Facebook- , Youtube- és Instagram-oldalán.
Tovább...
 
A túlsúlyos Fejér megyei gyermekből húsz év után edző lett Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. április 09.
Aikido, kettlebell, Clubbel, Flowfit – a pátkai születésű Polgár Viktor e sportágak segítségével vált profi edzővé az elmúlt harminc év alatt.
Tovább...
 
Péntektől ismét elérhető a személyes ügyintézés az E.ON-nál Nyomtatás E-mail
Írta: E-ON   
2021. április 09.
Április 9-től a szükséges óvintézkedések biztosítása mellett újra nyitnak az E.ON Hungária Csoport személyes ügyfélszolgálati irodái. Az energiacég ugyanakkor felhívja ügyfelei figyelmét, hogy továbbra is érdemes a digitális ügyfélcsatornákat, azaz az online, telefonos és videós ügyfélszolgálatot igénybe venni, hiszen ezeken keresztül minden ügy teljes körűen, kényelmesen, egyszerűen és biztonságosan elintézhető. A személyes ügyfélszolgálatok online időpontfoglalással látogathatók.
Tovább...
 
Három szettben maradtunk alul a fővárosban Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2021. április 08.
3:0-s vereséget szenvedett a MÁV Előre-BERICAP a KISTEXT vendégeként a férfi röplabda NB I Extraliga kvalifikáló körének 7. fordulójában. A Neukum Gábor csapatkapitányt ismét bevető fehérvári csapat a harmadik felvonásban közel állt a szettrabláshoz.
Tovább...
 
Tudatosság, likviditás, mobilbankolás – pénz, pénz, pénz! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. április 08.
Nehéz téma a pénzügy? Mi jellemzi a családok büdzséjét Magyarországon? Hogyan kezdjen gazdálkodni egy fiatal pályakezdő? Számoljunk: albérlet vagy lakáshitel? Mik a legfontosabb különbségek a likvid és a hosszú távú megtakarítások között? Hogyan kell használni egy hitelkártyát? Milyenek lesznek a jövő ügyfélkapcsolatai? A pénzügyi kérdéseket és a kapcsolódó témákat Árva András, a K&H Bank lakossági szegmens marketing vezetőjével göngyölíti fel a beszélgetés.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 29287