Kezdőlap
Csobot Adél és Istenes Bence a Comet műsorvezetői Nyomtatás E-mail
Írta: Vető Viktória   
2017. november 09.
2017-ben ismét megrendezik a Comet gálát, és már az is kiderült a sajtótájékoztatón, hogy kik az idei év jelöltjei.
Tovább...
 
Gyere velünk felvidéki várakhoz, majd egy osztrák fürdővárosba! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 09.
ImageFelvidéki várak, várromok. Előtte kicsiséta, nagyséta, erdőben, erdőmentesen, kicsitfelfelé, nagyonfelfelé. A végeredmény mindig a csúcs. A csúcsról történő csúcskilátás. Ha felérsz (miért ne érnél fel..?), kellemesen legyez a szél, kinyílik a lelked, az aurád, az érzéseid, és szeretsz.. Aztán itt képzelődhetsz is, hisz a többszázéves várromok királylányokat és királyokat rejtettek. És csatákat, meg hősöket, meg szolgálószerelmeket, hatalmas dínom-dánomokat, esküvőket, meg sarkakban történő titkos elbújásokat.
Tovább...
 
LEGO kiállítás Sukorón Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 09.
ImageIdén is LEGO kiállításra hívják a gyerekeket és szüleiket november 10-12 között Sukorón. A tárlaton LEGO-ból épített kalózhajók, városok, lányos asztalok, Jurassic World, Star Wars és sok-sok meglepetés várja az érdeklődőket.
Tovább...
 
Szurkolói ankétot rendeztek a fehérvári hokisok Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2017. november 09.
ImageTalálkozóra, könnyed beszélgetésre invitálta  a Fehérvár AV19 SC a klub szurkolóit. A Volán-szimpatizánsok kérdéseire Gál Péter Pál elnök, Fekti István, az Ifjabb Ocskay Gábor Akadémia sportigazgatója, Kóger Dániel játékos és Szélig Viktor general menedzser válaszolt. Bejelentették, hogy november 24-i Medvescak Zagreb elleni mérkőzés előtt a Volán SC első bajnoki meccsének negyven éves jubileuma előtt tiszteleg a klub.
Tovább...
 
Szent Erzsébet napi gyertyafényes hangverseny Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 09.
ImageA fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban november 17-én, 19 órakor kerül megrendezésre a hagyományos Szent Erzsébet napi gyertyafényes hangverseny a Károlyi József Alapítvány szervezésében. A koncertet ebben az évben a „Friss Termés” szalonbemutató és vásár megnyitója gazdagítja.
Tovább...
 
New Level Empire megalkotta az ősz slágerét! Nyomtatás E-mail
Írta: Belovai Adrienn   
2017. november 09.
ImageA népszerű együttes „Belédfulladnék” című dala már a rádiók kedvence, így minden bizonnyal mindenki kívülről fújja majd a szöveget a november 11-i lemezbemutató koncertjükön az Akváriumban.
Tovább...
 
Lezárják a Börgöndi út egy szakaszát csütörtöktől Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. november 09.
ImageA Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjának részeként átépítik a Börgöndi út - Basa árok átereszt. Emiatt csütörtökön reggel 8 órától előreláthatólag három hétre az átmenő gépjárműforgalom elől lezárják a Börgöndi utat és az autóbuszok útvonala is módosul.
Tovább...
 
SZÉP reggel a Németh László Általános Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. november 08.
ImageKülönleges órával indult a tegnapi nap a Németh László Általános iskola 1. c osztályában. A normál tanóra helyett Lengyel Zsófia, a Székesfehérvári Érzékenyítő Program (SZÉP) koordinátora vezette be a kisiskolásokat a fogyatékkal élők világába. A SZÉP program folytatódik a tanév során az első második osztályokban, ehhez az iskolák jelentkezését is várják.
Tovább...
 
Junior Prima Díjat kapott a Fricska Táncegyüttes tagja! Nyomtatás E-mail
Írta: Kámán Ildikó   
2017. november 08.
ImageMoussa Ahmed táncművész további kilenc népművésszel és népművelővel egyetemben Junior Prima Díjban részesült.
Tovább...
 
Amit az e-receptről tudni kell Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - PatikaPlus   
2017. november 08.
ImageA médiában nagyon sok téves információ jelent meg az utóbbi hetekben az e-recepttel kapcsolatban. A betegek sem tudják pontosan, hogy miként működik ez a rendszer, milyen hatással lesz rájuk a mindennapokban, ezért most összefoglaljuk a lényeget.
Tovább...
 
Történelmi örökségünkben gyökerezik a mélyebb és erősebb identitásunk Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. november 08.
A Magyar Nemzeti Múzeum Seuso-kincseket bemutató országos vándorkiállítása 2018 áprilisáig tart és összesen hat várost érint. A késő római császárkorból származó, ezüst műkincsegyüttest elsőként Székesfehérváron lehet megtekinteni, a tárlat ma kora estig 8.400 látogatót fogadott az október 29-i megnyitása óta.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 20836