Kezdőlap
Buteyko módszerrel az asztma ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 08.
ImageMagyarországon az asztmások száma 300.000. Ez a szám évről évre nő, évente 15.000 új megbetegedést regisztrálnak. Ennek nem kellene így lennie...
Tovább...
 
Vidi: AEK, Celtic, Midtjylland, TNS? Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 08.
ImageAz UEFA nyoni székhelyén Svájcban elkészítették a labdarúgó Bajnokok Ligája és az Európa-liga rájátszásának sorsolását. A még egyetlen versenyben lévő magyar csapat,a MOL Vidi FC rendkívül nehéz úton léphet be valamelyik kupa csoportkörébe.
Tovább...
 
TdH: ősbringás a velencei rajtnál Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 08.
Nem akármilyen kuriózummal készül Richter Ferenc velencei szobrász-kőfaragó mester a Tour de Hongrie profi kerékpáros körverseny második, augusztus 16-i, Velence-Székesfehérvár szakaszának rajtjára. A településen és azon kívül is több értékes alkotást készítő, köztiszteletnek örvendő mesterember egy "őskerékpáros" szobrot formázott meg az elmúlt hetekben.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a Székesfehérvári Királyi Napok idején Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2018. augusztus 08.
ImagePénteken elkezdődik a Székesfehérvári Királyi Napok összművészeti fesztivál: a Belváros környékén forgalomkorlátozásokat vezetnek be a rendezvények idején. A főszervező, a Fehérvári Programszervező Kft. tájékoztatása alapján a Zichy színpadnál augusztus 8-21-e között teljes szélességben lezárják a Mátyás király körút Ybl Miklós utca és Várkörút közötti szakaszát, valamint az első hétvége estéin lezárásra kerül a Dózsa György út – Várkörút csomópont.
Tovább...
 
Eredményes velencei küldetés Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 08.
ImageBármennyire is gondolják sokan az ellenkezőjét, a magyar Velence és olasz névtestvére között mindeddig nem volt semmiféle hivatalos kapcsolat. Ez nem a Fejér megyei település mindenkori vezetésén múlott, ugyanis időről időre megpróbálkoztak a lagúnák világhírű fővárosának "elcsábításával", ám ez nem sikerült.
Tovább...
 
Rossini Petite messe solennelle című művét mutatják be Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 08.
ImageRossini Petite messe solennelle című művét mutatják be augusztus 12-én, vasárnap a Musica Sacra-hangversenyen. Ács János karmester a frissen városunkba megérkezett olasz szóló énekeseknek vezényelt próbát.
Tovább...
 
A Partiumi Egyetem hallgatói jártak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 08.
ImageA Városházán fogadta a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem hallgatóit Deák Lajosné, a határon túli magyarokkal kapcsolatos feladatok tanácsnoka. A tíz szociológia szakos egyetemista nyári gyakorlatát tölti Székesfehérváron, és egy a helyi közösségfejlesztéshez kapcsolódó pályázat felméréseibe kapcsolódnak be.
Tovább...
 
Leírhatatlan érzés a produkcióban szerepelni Nyomtatás E-mail
Írta: Vörösmarty Színház   
2018. augusztus 08.
ImageA tavalyi Koronázási Szertartásjáték alkalmával nagy sikert aratott a Závodszky Noémi által megformált karakter, hiszen 2017-ben Eufrozina megosztó személyiségét hívta életre a színpadon.
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átvétele augusztusban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2018. augusztus 07.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultakat, hogy Erzsébet-utalványaikat augusztus 28-án és augusztus 29-én vehetik át a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Kossuth utcai Ügyfélszolgálatán. A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű jogosultak emelt támogatásban részesülnek.
Tovább...
 
Mi az a Buteyko légzéstechnika? Nyomtatás E-mail
Írta: Varga-Szilágyi Gyula - vezető Buteyko terapeuta,   
2018. augusztus 07.
ImageA világ minden táján működik Buteyko klinika, Amerikában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Ázsiában, Európa szinte minden országában (Anglia, Írország, Németország, Ausztria, Svájc, Hollandia, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Skandinávia, stb.) Ha valaki az interneten rákeres a „buteyko” szóra, többszázezer találat jön fel.
Tovább...
 
Folytatódnak az útfelújítások Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 07.
Folytatódnak az útfelújítási munkák Székesfehérvár 4. számú választókörzetében. A Salétrom utcán és a Horvát István lakótelepen végzett munkafolyamatok végeztével most a Lövölde utca és Deák Ferenc utca által határolt területen újul meg az útburkolat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 22519