Kezdőlap
Tippek fotózáshoz - Murányi Gábortól Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2020. május 25.
Lassan beúszunk a nyárba, s egyre többen éreznek kedvet ahhoz, hogy fotózzanak: a természetet, a szeretteiket, vagy akár önmagukat. Rájuk gondolva most megkérdeztünk egy szakértőt arról, hogy hogyan készüljünk fel a fényképezésre? Milyen felszerelést kell beszereznünk, mennyire szükséges kinyitnunk a pénztárcánkat egy jó vaku / objektív megvásárlásakor, van-e egyáltalán szükség ezekre a kiegészítőkre, s mire vigyázzunk a megörökítések során?
Tovább...
 
Tevékeny tavasz a tóparton Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. május 25.
Haltelepítés, versenyszervezés, nyári táborok előkészítése, valamint a HOFESZ Fejér Megyei Szervezetéhez tartozó tavak és folyószakaszok kezelése is mindennapi munkát jelent.
Tovább...
 
Megkezdődik a Poprádi utca felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. május 25.
A Poprádi utcában folytatódik Öreghegy belső úthálózatának felújítása. A munkaterület átadását követően a munkálatok a villanyoszlopok áthelyezésével kezdődnek, majd a csapadékcsatorna kiépítése után az út- és járdaépítéssel zárulnak. A tervek szerint legkésőbb december végéig befejeződik a felújítás.
Tovább...
 
Tisztasági csomag a családoknak! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 25.
Egy EFOP-pályázat keretében tíz Fejér megyei település lakosainak lehetőségük van ingyenes tisztasági csomagot igényelni. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának jóvoltából Alapon, Cecén, Enyingen, Kislángon, Mátyásdombon, Úrhidán, Sárbogárdon, Sáregresen, Szabadbattyánban és Székesfehérváron önkéntesek osztják majd ki a tusfürdőt, szappant, papír zsebkendőt, mosogatószert és más tisztító- és tisztálkodószereket tartalmazó csomagokat.
Tovább...
 
Újra forog a Székesfehérvár Óriáskerék Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 25.
Újra fogadja a látogatókat a székesfehérvári óriáskerék. A kapuk 15 órakor nyílnak, és pünkösdig még biztosan a városban forog majd a kerék.
Tovább...
 
Professzionális konténeregységben fertőtlenítenek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. május 25.
Az országban elsőként a székesfehérvári mentőállomásnál alakították ki azt a professzionális konténeregységet, ahol a koronavírusos és fertőzésgyanús betegeket szállító mentőautókat fertőtlenítik és töltik fel védőfelszereléssel. A vadonatúj mentesítő zóna kialakítását több mint 18 millió forinttal támogatta a város Önkormányzata, az alkatrészeket a járvány után más célokra tudják hasznosítani. A speciális egységet dr. Cser-Palkovics András polgármester, illetve Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok is megnézte.
Tovább...
 
AUGUSZTUS VÉGÉRE TOLTÁK A 2020-AS EFOTT-OT Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2020. május 25.
Az EFOTT szervezőcsapatának bejelentése szerint, nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy idén se maradjon el az év legnagyobb hallgatói bulija. A fesztiválozók véleményének kérdőíves felmérése után úgy döntöttek, hogy amennyiben az egészségügyi helyzet, valamint a rendelkezések engedik, 2020. augusztus 26-30. között megtartják a rendezvényt a Velencei-tó északi partján. Az egyik legnagyobb fellépőként előzetesen már bejelentett Flo Rida elfogadta az új időpontra történő meghívást, és minden jel szerint a hazai együttesek legjava is szerepelni fog a line-upban.
Tovább...
 
Két hónap után véget ér a Maradj Otthon! fesztivál! Nyomtatás E-mail
Írta: SZIGET   
2020. május 25.
Több mint két hónappal az indulása után ér véget a világ minden bizonnyal leghosszabb, és egyben egyetlen virtuális fesztiválja, a Maradj Otthon! Fesztivál. A nonprofit rendezvénysorozatot a koronavírus-járvány kapcsán meghozott, lakhelyelhagyást korlátozó intézkedések ihlették: szervezői - a VOLT Produkció társadalmi munkában dolgozó stábja - arra vállalkoztak, hogy a koncertek és egyéb társasági programok nélkül maradt közönségnek ingyenes, interneten keresztül nézhető programokat kínáljanak, rengeteg példakép és sztár közreműködésével arra bíztassák a rajongókat, hogy tartsák be a szabályokat és maradjanak otthon.
Tovább...
 
Az idei Everness más lesz! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. május 25.
Az idei Everness Fesztiválra 2020. augusztus 26-31. között kerül sor Siófok-Sóstón. A szervezők úgy döntöttek, hogy 2020-ban visszanyúlnak a korai fesztiválos értékekhez.... - Ezzel kapcsolatos közleményük alább olvasható el.
Tovább...
 
Toros hétvége a Gajdosnál! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. május 22.
Toros hétvégére várja a vendégeket a velencei Gajdos Lángos! A megszokott menüsor mellett véres hurka, kolbász és ült oldalas is az asztalokra kerül!
Tovább...
 
Lakossági tájékoztató az iskolák nyitva tartásáról Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. május 22.
Tájékoztatás az iskolák nyitva tartásáról, új tesztekről, valamint aktuális adatok, információk és megemlékezés egy mai szép jubileumról.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 26921