Kezdőlap
Az első zenei stand up Bősze Ádámmal és a szimfonikusokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 13.
ImageEgy teljesen új műfaj bemutatásával rukkol elő Bősze Ádám és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar március 19-én a színházban. Az első zenés stand up páratlan élményt nyújt hallgatóknak. Az estre még lehet jegyeket váltani a színházban, a Fehérvári Jegyirodában és a zenekar honlapján.
Tovább...
 
Ministry a FEZEN-en - tovább bővül a fellépők listája Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2018. március 13.
ImageEgy kultikus zenekar, a pályáját közel negyven éve kezdő, március elején új albumot kiadó amerikai Ministry is érkezik a FEZEN-re. De a hazai fellépőkből is egyre többet ismerhetünk meg, július végén Székesfehérvárra érkezik a Paddy and The Rats, a Depresszió és a Lord is. A névsor egyre bővebb, de még mindig nem teljes az idén egy héttel korábban, július 25-én rajtoló FEZEN fesztiválon.
Tovább...
 
A Prospero Színkör új bemutatói Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 13.
ImageBiztosan feltűnt olasóinknak, hogy az elmúlt időszakban kevesebbet láthatták a Prospero Színkör előadásairól szóló híreket. Nos, az elmúlt időszakban a színfalak mögött - a csend ellenére is - komoly munka folyt...
Tovább...
 
Zserbótangó - történet túl a színházon Nyomtatás E-mail
Írta: Bata Zsuzsa   
2018. március 13.
ImageÚjabb bemutatóra készül az Újszínház, ezúttal Kulcsár Lajos Zserbótangó című darabját viszi színre, méghozzá Dörner György rendezésében. A történet két idősödő színésznőről szól, akik nem éppen fényes anyagi körülményük és élethelyzetük miatt közös albérletbe kényszerülnek. Két nő, ráadásul két színésznő, aki egy életen át riválist láttak egymásban, most kénytelen mindennapjaik sorsán megosztozni.
Tovább...
 
Újra válogatott meccs Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. március 13.
ImageA 90-es évek második felében, illetve az ezredforduló utáni években gyakori vendég volt a székesfehérvári jégcsarnokban a magyar hoki válogatott, még B-csoportos (a mai Divízió 1/a) vb-t is rendeztek itt, emlékezetes meccsekkel, pl a norvégek 2-1-es legyőzésével, de ki lehetne emelni az első honi magyar-kanadai derbit is.
Tovább...
 
Változtasd jobbá a világot, jó szövetségben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 12.
Image„Változtasd jobbá a világot, jó szövetségben” – ezzel a mottóval hívja az érdeklődőket, a lengyel-magyar barátságot fontosnak érzőket irodalmi délutánra a Vörösmarty Társaság. Kedden 16 órakor a Városháza Dísztermében kezdődik a rendezvény: írókkal, költőkkel, irodalomszervezőkkel és műfordítókkal találkozhat a közönség.
Tovább...
 
Csillagászati előadások márciusban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 12.
ImageFolytatódik A Szabadművelődés Háza csillagászattal kapcsolatos programsorozata ebben a hónapban. Március 12-én, hétfőn és 27-én egy-egy érdekes, ismeretterjesztő előadás részesei lehetnek a hallgatók. A belépés díjtalan.
Tovább...
 
Hiteles tájékoztatás a HPV elleni oltásról Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. március 12.
ImageIdén ötszáz, a 12. életévüket betöltött, állandó székesfehérvári lakcímmel rendelkező fiúgyermeket érint a HPV elleni védőoltás felvétele. Az oltássorozat a megyeszékhely önkormányzata támogatásának köszönhetően 2016 óta ingyenes az érintett korosztálynak. A szülők az iskolai védőnőkön keresztül kapják kézhez az oltás felvételéről szóló nyilatkozatot ebben a hónapban.
Tovább...
 
Alapkőletétel a BCE új székesfehérvári épületénél Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 12.
ImageÜnnepélyes alapkőletételre került sor a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa új épületénél, majd időkapszulát helyeztek el az alapkőnél.
Tovább...
 
Nyolc álláshellyel bővülhet a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. március 12.
ImageA jogszabályi változás következtében 2018. szeptember 1-jétől kötelezően kell biztosítani az óvodai és iskolai szociális segítő tevékenységet a székesfehérvári járás területén. E szerint ezer fő köznevelési intézményben nyilvántartott gyermekre nézve ez egy fő óvodai és iskolai szociális segítőt jelent.
Tovább...
 
Folytatódnak a Ligetsor felújítási munkálatai Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. március 12.
ImageSzékesfehérvár Önkormányzata 494,94 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatással valósítja meg a Ligetsor útburkolat-felújítását.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 21594