Kezdőlap
Szettrablás Sümegen Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2020. január 13.
3:1-es vereséget szenvedett a MÁV Előre-BERICAP a Sümegi RE otthonában, a férfi röplabda NB I Liga alapszakasz második körének első fordulójában. Az újonnan érkezett fehérvári légiósok még nem voltak ott a MÁV-keretben.
Tovább...
 
Napokig némaságra ítélhet a hangszalaggyulladás Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2020. január 13.
Akár egy náthából is kialakulhat a kellemetlen tünetekkel járó, gyakran csak lassan múló hangszalaggyulladás. Dr. Holpert Valéria fül-orr-gégész, foniáter, a Fül-orr-gégeközpont orvosa összefoglalta, hogy mit tehetünk a gyorsabb felépülés érdekében.
Tovább...
 
Tájékoztatók és workshopok a felvételiről, a képzésekről Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. január 13.
Nyílt napra várják pénteken a diákokat a BCE Székesfehérvári Campusán. A kínálatban részletes tájékoztatók és workshopok szerepelnek, illetve bemutatkoznak az egyetem duális partnerei is.
Tovább...
 
Városi estéllyel a rászorulókért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. január 13.
A társadalmi felelősségvállalás, az önzetlen segítségnyújtás újévköszöntő városi jótékonysági estélyét szombaton este rendezték a MOL Aréna Sóstó rendezvénytermében. Az estély bevételét és az Adventi Futáson befolyt adományt Székesfehérvár Önkormányzata a Szent Kristóf Ház, valamint a „Fehérvár Travel” Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért szervezet támogatására ajánlja fel. A IX. Székesfehérvári Jótékonysági Estélyen hagyományosan dr. Cser-Palkovics András polgármester és a rendezvény háziasszonya, Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes mondtak köszöntőt.
Tovább...
 
Fekete nadálytő és árnika: zúzódások, rándulások kezelése is Nyomtatás E-mail
Írta: Dóczi István szakgyógyszerész / Galenus Magazin   
2020. január 13.
Az izom- és ízületi fájdalmakat, sérüléseket rohanó világunk leggyakoribb egészségügyi panaszai közé sorolhatjuk. Csak Európában évente mintegy másfél millió orvos-beteg találkozás jön létre a mozgásszervek akut sérülései vagy krónikus megbetegedései miatt.
Tovább...
 
Pakson is elhasalt az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. január 13.
Továbbra sem megy ebben a szezonban az Alba Fehérvárnak idegenben a férfi kosárlabda NB I-ben. Jasús Ramírez alakulata ismét elérte legalább a 80 dobott pontot, ugyanakkor a védekezése is ugyanolyan pocsék volt, mint korábban, így nem csoda, hogy Pakson 109-80-ra kikapott. Az Alba játékéval most is "csak" az volt a probléma, mint eddig általában: egyéni megoldásokon mintsem érzékelhető taktikán alapult, nem igazán látszott, hogy tulajdonképpen mit is akar játszani ez a csapat. McDuffie a 20 pontja miatt érdemel dicséretet, rajta kívül azonban nem akadt senki, akit igazán ki lehetne emelni a csapatból.
Tovább...
 
Kikapott a sereghajtótól is a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. január 13.
A lehető legrosszabbkor, az alapszakasz hajrájára zuhant össze a Hydro Fehérvár jégkorong csapata az EBEL-ben, a legutóbbi hét találkozójából hatot elbukott. Tegnap este volt a mélypont, mivel hazai pályán a sereghajtó, az egész szezonban eddig végig az utolsó helyen szerénykedő Dornbirn győzte le 3-1-re, egy olyan meccsen, ami simán nyernie kellett volna.
Tovább...
 
Színpadra kerül a leghíresebb Herczeg-regény Nyomtatás E-mail
Írta: Papirusz István   
2020. január 10.
Az élet kapuja címmel jelent meg 1920-ban Herczeg Ferencnek az a nagyszabású történelmi regénye, melyet három alkalommal is Nobel-díjra jelöltek. A monumentális alkotást Fazekas István Jókai-díjas drámaíró írta színpadra.
Tovább...
 
Mire vigyázzunk, ha szétnyílt hasizommal edzeni szeretnénk? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 10.
Mire kell figyelnie azoknak a hölgyeknek, akik szétnyílt hasizommal edzeni szeretnének? Milyen gyakorlatok ajánlottak számukra – s melyek a tiltott mozgásformák? – Az alábbi cikkben Góg Anikó tanácsait olvashatják el.
Tovább...
 
Röplabda: Változások a keretben Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2020. január 10.
A női és férfi NB I-es csapat játékoskeretében is történtek változások a téli szünetben. Mindkét együttesben akadnak távozók és érkezők is. - Az NB I Ligában szereplő, immáron Farkas Mihály vezetőedző által irányított női gárdából korábban távozott Petri Izabella, míg Berkó Vivien, Sziládi Viktória és Orosz Bianka átigazolása tárgyalási fázisban van. Mind a négy röplabdázó esetében Budaörs (lehet) a célállomás.
Tovább...
 
Ötszáz fiatalt szólított meg a drogprevenciós sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. január 10.
Záróprogramjához érkezett az Egészségdokk és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közös, 2019. évi drogprevenciós rendezvénysorozata, amely összesen ötszáz fiatalt szólított meg. A Kultúrtanszéken megrendezett mai eseményen hunyadis diákok vettek részt: a szakemberek által átadott információk és a kisfilmek mellett volt drogfogyasztók beszéltek tapasztalataikról, az általuk bejárt útról.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 25986