Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
160 versenyző és 100 produkció a XI. Mezőföld Virágai szólótáncversenyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 25.
2023. március 25-én, szombaton 160 versenyző 100 produkcióval érkezik a XI. Mezőföld Virágai szólótáncversenyre Székesfehérvárra, a Malom utcai Táncházba. Az Alba Regia Táncegyesület nem írt ki kötelező táncanyagot, a jelentkezők a magyar nyelvterület bármely dialektusából választhattak, de a szervezők elárulták, szívüknek tetsző lenne, ha minél több mezőföldi táncot láthatnának.
Tovább...
 
Újabb nyílt napot szervez a Szent György Kórház március 31-én Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. március 25.
Ismét nyílt napot szervez a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház március 31-én, pénteken 15 és 18 óra között. Várják azokat a diákokat, akiket érdekel az egészségügy, a biológia, és szívesen nyernének bepillantást a kórház mindennapjaiba, a diagnosztikai és terápiás eljárásokba. A részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezni március 27-ig lehet.
Tovább...
 
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2023. március 24.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.
Tovább...
 
Remek gasztro- és családi programok a Velence Korzón Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. március 24.
Már februárban Kocsonya és Disznótoros Napokkal, majd a mohácsi busók részvételével megspékelt Farsangi Kürtőskalács, Fánk és Eszem-Iszom Napokkal pörgette fel tavaszi programgépezetét a régió méltán kedvelt tóparti létesítménye, a Velence Korzó, ahol azóta már voltak halas napok is, rengeteg halétel-különlegességgel és más finomságokkal. E hétvégén újra közönségvonzó ínyencségekkel, zenével és mini vidámparkkal várja az érdeklődőket a szervező Magyar Fesztivál csapata!
Tovább...
 
Híd, amely összeköt jóban-rosszban – a lengyel-magyar barátságot ünnepelték Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. március 24.
Nagyszabású ünnepséget rendeztek csütörtökön délelőtt a Jávor Ottó téren, a lengyel-magyar barátság napja alkalmából. Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Vármegyei Önkormányzat meghívására részt vettek Fehérvár lengyel testvérvárosa, Opole képviselői, valamint Opole Vajdaság küldöttjei. A vendégek és a vendéglátók részéről köszöntőbeszédek hangzottak el, és szerepeltek a műsorban az opolei Fryderyk Chopin Állami Zeneiskola növendékei is. Székesfehérváron filmvetítést, tabló- és képeslap kiállítást, valamint iskolai programot is szerveztek az alkalom tiszteletére.
Tovább...
 
Népmesefoglalkozás az Aranybulla Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 24.
Fazekas Éva vezetésével népmesefoglalkozást rendeznek az Aranybulla Könyvtárban 4 és 8 év közötti gyermekeknek. Mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Klímavédelmi workshopot rendeztek a Sóstó Vadvédelmi Központban Nyomtatás E-mail
Írta: Ostorházi Helga   
2023. március 24.
Klímavédelmi workshopot rendezett a városok és vállalatok helyi klímaadaptációjának segítése érdekében a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért a Sóstó Vadvédelmi Központban. Az Európai Unió LIFE-CLIMCOOP projektjének keretében a tavalyi év végén indult el az az előadássorozat, amelyhez Székesfehérvár az elsők között csatlakozott.
Tovább...
 
A tisztelet és a szeretet a hosszú házasság legfőbb titka – gyémántlakodalmat ünnepeltek Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. március 24.
Hatvan évvel ezelőtt, 1963. március 23-án mondta ki a boldogító igent Hiedl József és felesége. A 60. házassági évfordulóját ünneplő tősgyökeres székesfehérvári házaspárt otthonában köszöntötte Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András.
Tovább...
 
Családi programok, hagyományőrző bemutatók szombaton a tóparton Nyomtatás E-mail
Írta: Harcos Edina   
2023. március 24.
Március 25-én, szombaton pótolja a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a viharos szél miatt a nemzeti ünnepen elmaradt családi programokat: a Fürdő sori épületben és környékén kézműves foglalkozások, népi gyerekjátékok, hagyományőrző huszárok és honvéd tüzérek bemutatói várják a közönséget.
Tovább...
 
Elkészült a kerékpársáv a Rákóczi út Széna tér - József utca közötti szakaszán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 24.
Elkészült az új kerékpársáv a Rákóczi úton, a Széna tér és a József utca közötti szakaszon. Ezzel bővült Székesfehérvár kerékpárút-hálózata – adta hírül Facebook-oldalán dr. Cser-Palkovics András polgármester. A hálózati fejlesztések tovább folytatódnak a Móri út felújítása és a Kiskút útja átépítése kapcsán, a Vasútállomásnál pedig új, fedett biciklitárolókat helyeznek majd ki. A teljes bejegyzés az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Leslie Anne Bruce: Baromi jó anya vagy! Nyomtatás E-mail
Írta: Mörk Leonóra / Jaffa Kiadó   
2023. március 24.
Szemtelen, bölcs és őszinte – ilyen bátorításra van szükséged, ha gyereked születése után teljesen szétestél, és kétségbeesetten szeretnél újra magadra találni!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 34752