Kezdőlap
Guinness-rekorder lesz a fehérvári festőművésznő? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 06.
ImageMinden valószínűség szerint bekerül a Guinness Rekordok Könyvébe a székesfehérvári Simon M. Veronika. A festőművésznő már régóta magyar rekordernek mondhatja magát 600 önálló kiállításával, hamarosan pedig – a jelenlegi állás szerint - a világ legnagyobb rekordgyűjteményében is olvashatjuk nevét, mivel már 800 tárlatot rendezett képeiből, ami eddig még senkinek se sikerült a világon.
Tovább...
 
Karácsonyi adománygyűjtés a Gárdonyi Géza Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 06.
ImageIdén is megszervezi karácsonyi adománygyűjtő akcióját a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. A jószándékú emberektől ezúttal kizárólag tartós élelmiszereket várnak szombatig.
Tovább...
 
Mikulásváró programmal folytatódik a Manó Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 06.
ImageFolytatódik a Manó Klub a Székesfehérvári Táncsics Mihály Általános Iskolában. Legközelebb december 6-án délután várják a leendő elsősöket és szüleiket.
Tovább...
 
Gyermekkacaj és énekszó a Városház téren Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 06.
Hétfőtől délelőttönként is benépesül a Városház téri Adventi színpad és környéke, hiszen a város óvodásai és iskolásai adnak műsort délelőttönként. Az ünnepi időszakban 20 óvodás- és 19 iskoláscsoport, közel 1000 kisgyermek táncolhat, énekelhet és szavalhat a közönségnek. Ma, december 5-én a Székesfehérvári István Király Általános iskola 3.a és 3.b osztályos tanulói, valamint a Maroshegi Óvoda Napocska csoportja örvendeztette meg a karácsonyi vásár közönségét Mikulásváró műsorával.
Tovább...
 
Egy órányi jótékony figyelem Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. december 06.
Egy órányi jótékony figyelem. - Hallottál már erről a programról? Ha nem, akkor olvass tovább!
Tovább...
 
Jótékonysági gyűjtés a Szeretetházikóban Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. december 05.
Ismét meghirdette karácsonyi adománygyűjtő akcióját a Városgondnokság által létrehozott Székesfehérvári Szociális Alapítvány. A Városház tér Fő utca felőli részén felállított Szeretetházikóban egészen december 14-ig várják a támogatásokat, a cipősdobozba rejtett ajándékokat, melyeket rászoruló családok és gyermekek körében osztanak szét. A részleteket sajtótájékoztató keretében, a megnyitott Szeretetházikónál ismertették.
Tovább...
 
Ünnepélyesen is átadták a UPC legújabb fehérvári üzletét Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 05.
Textil, fa, papír, agyag és gyapjú – a természetes anyagok, az érzékeny, alkotó ember és az adventi várakozás harmóniáját dicséri a Betlehemi szép csillag kiállítás, amelyen a 16. alkalommal meghirdetett pályázat legszebb munkáit állították ki a Szent Korona Galériában.
Tovább...
 
Amerikai gospel kórus érkezik Székesfehérvárra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. december 04.
Gospel Székesfehérváron - a műfaj őshazájából érkező kórus élő zenekari kísérettel varázsolja el a Prohászka Ottokár Emléktemplom közönségét december 4-én, kedden. A három híres szólistával felálló 35 fős kórus előadására még kaphatók jegyek, elővételben online vagy személyesen Székesfehérváron a Petőfi Kultúrtanszéken.
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában december elején Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. december 04.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan december 4-én és 5-én Székesfehérvár, míg december 5-7. és 10-11. között Székesfehérvár-Börgönd több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Mikulásváró program a leendő elsősöknek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. december 04.
ImageA Székesfehérvári Bory Jenő Általános Iskola tantestülete szeretettel várja a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket az iskolai előkészítő foglalkozásra december 5-én, szerdán.
Tovább...
 
Ismeretlen eredetű tüdőfibrózis Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. december 04.
Egy szappanbuborék felfújása is komoly küzdelmet jelent annak, akinek ismeretlen eredetű tüdőfibrózisa ( IPF) van. A betegség Európában 111.000 embert érint, hazánkban körülbelül 1200-ra tehető a diagnosztizálatlan betegek száma.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 23291