Kezdőlap
Márton 2 perc alatt kiütötte ellenfelét Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 18.
A Félix Promotion által rendezett rangos ökölvívó gálán Márton Balázs ismét első menetes kiütéssel örvendeztette meg népes szurkolótáborát Várpalotán.
Tovább...
 
Otthon kapott ki a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 18.
ImageA negyedik fordulóban már harmadszor léphetett pályára hazai közönség előtt az EBEL-ben a Fehérvár AV19, s ebből a háromból másodszor kapott ki, miközben idegenben sikerrel abszolválta egyetlen meccsét (Zágráb 4-3).
Tovább...
 
Vidi: a mumus megint nyert Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 18.
ImageEgyértelműen a Vasas a Videoton labdarúgó csapatának legújabb mumusa, az elmúlt szezonban egy döntetlen mellett kétszer is az angyalföldiek örülhettek, erős közük volt ahhoz, hogy a fehérvári egylet nem lett bajnok, a most futó NB I-es szezonban pedig a 8 fordulón keresztül veretlen és listavezető Vidit kapták el, 3-1-es sikerükkel részint magukat újra dobogó-közelbe hozták, a szintén piros-kék riválist pedig visszarángatták a földre.
Tovább...
 
A csalán mindenre jó: esszük, isszuk és csapkodjuk vele magunkat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. szeptember 15.
ImageSorozatunk mai részében a csalán kerül terítékre. Szó szerint, mivel számos finom étel készíthető belőle. Emellett a szépségiparban is felhasználják alapanyagként, számos betegségre gyógyírt jelent(het), és még masszírozó eszközként is funkcionálhat.
Tovább...
 
Sweet William - itt a törökszegfű palántázási időszaka Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. szeptember 15.
ImageBaltát fogott, és tövestől kicsapta a szederbokrokat anyukám. Masszív asszony lévén nem okozott gondot neki ez a művelet, hiszen ereje több férfiéval vetekszik. A könyörtelen lefejezés oka az volt, hogy a bőséges öntözés és a félárnyékos telepítés ellenére a nap égette a termés egy részét, a másik fele pedig be se érett. Hiába roskadoztak a felfuttatott ágak, nem tudtunk egyetlen finom gyümölcsöt se szüretelni róluk. A kivégzés helyszínére pedig épp most költöznek a törökszegfűk…
Tovább...
 
A fehérvári Csillagda ötven éves távcsövét ünneplik Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 15.
ImageÖtven évvel ezelőtt készült el a székesfehérvári Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgáló távcsöve, amely azóta is töretlenül segíti a csillagászati ismeretterjesztést A Szabadművelődés Házában. Szeptember 16-án, szombaton közönségtalálkozóval, előadásokkal, szakmai programokkal ünneplik a jubileumot, közreműködik a Hungarikum együttes.
Tovább...
 
Ízes élmények, ritkán látott kincseink a hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Hajnal Csilla   
2017. szeptember 15.
ImageKözel hatszáz baráti, családi és céges csapat, és persze kíváncsi érdeklődők ezrei várják a szombatot: szeptember 16-án reggel újra fellobban a láng a bográcsok alatt a XIII. Fehérvári Lecsófőző Vigasságon. A gasztronómiai eseménnyel párhuzamosan a Kulturális Örökség Napjai programjai is elindulnak, és vasárnap estig ingyenesen látogatható kiállítások, középkori emlékeket idéző belvárosi séták, látványos fényfestés és filmbemutató is várja az érdeklődőket Székesfehérváron. Szombaton a Magyar Népdal Napját is köszöntik a városban.
Tovább...
 
Autómentesen a fenntartható fejlődésért Nyomtatás E-mail
Írta: Muzsik Eszter   
2017. szeptember 15.
ImageKözös út, közös jövő – 2017-ben ezzel a szlogennel szólítják meg a résztvevőket az Európai Mobilitás Hét szervezői. Több program is várja a város óvodásait, iskolásait és persze a felnőtteket is szeptember 16-22. között Székesfehérváron: a városismereti sétákon az épített környezettel ismerkedhetnek, a Zöld Fehérvár program gyalogos túrái a város tanösvényein kalauzolják végig az érdeklődőket.
Tovább...
 
Ösztöndíj pályázat középiskolásoknak és a felsőoktatásban tanulóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. szeptember 15.
ImageIsmét meghirdette az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíj Pályázatot és az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíj Pályázatot Székesfehérvár Önkormányzata. Az öt hónapra szóló támogatásokra szeptember 29-ig lehet benyújtani a pályázatokat.
Tovább...
 
Nyitott Templomok Napja a Vox Mirabilis Kamarakórussal Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. szeptember 15.
ImageAz Ars Sacra Fesztivál keretein belül, a Nyitott Templomok Napja alkalmából, szeptember 16-án 17:00 órai kezdettel ad koncertet a Vox Mirabilis Kamarakórus a Szent István Király Múzeum díszudvarán.
Tovább...
 
Kulturális Örökség Napjai Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 15.
ImageOrszágszerte műemléki épületek százai nyitják meg kapuikat a hétvégén, a Kulturális Örökség Napjain. Az épített kincseink ünnepéhez ismét csatlakozik Székesfehérvár, ahol szombaton és vasárnap nyitva állnak a Szent István Király Múzeum kiállítóhelyei, az Árpád fürdő, a szerb templom, a megyei levéltár, de több alkalommal lesz belvárosi séta is. Vasárnap a Nemzeti Emlékhelyen kiállítás nyílik, amely egyedülállóan interaktív módon mutatja be az egykori koronázó bazilikát.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 20499