Kezdőlap
Szerdán estig tart a sávlezárás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 18.
Szerdán 18 óráig lezárják a Vörösmarty tér irányába menő forgalmi sávot a Budai úton és a Várkörúton, a Szent Imre Általános Iskola épülete előtti részen.
Tovább...
 
Vizsgálatok bizonyítják az óvodapedagógiai program eredményességét Nyomtatás E-mail
Írta: Klausz Barbara   
2019. június 17.
Már gyermekkorban tehetünk azért, hogy javítsuk a felnőttkori önbecsülést és csökkentsük az időskori mentális betegségek, pl. a demencia esélyét, amire jó eszköz lehet a hazai fejlesztésű óvodapedagógiai rendszer, a Blum program is.
Tovább...
 
Hízást okoznak a túlzottan feldolgozott élelmiszerek Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. június 17.
Több evésre késztetnek a túlzottan feldolgozott élelmiszerek, ezzel növelik az elhízás kockázatát, ugyanis egy úttörő kutatás szerint átlagosan napi 500 kalória többletbevitelt jelentenek.
Tovább...
 
Több ezren várták a kerékpárverseny mezőnyét Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán, Stettler Zsuzsanna   
2019. június 17.
Székesfehérváron ért véget a Tour de Hongrie országúti kerékpárverseny, melynek ötödik, utolsó szakaszán Kecskeméttől tekert a koronázó városig a mezőny. A sprint befutót a holland Wouter Wippert nyerte, összetettben a sárga trikós lett Krists Neilands megőrizte első helyét.
Tovább...
 
Királyi Operett Napok Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 17.
Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg első alkalommal július 26-28-a között a Királyi Operett Napokat Székesfehérváron. A Feketehegy-Szárazréti Közösség Központ szabadtéri színpadán Királyi Operett Gála, a Bob herceg, valamint a Sybill operett látható és hallható majd.
Tovább...
 
Idén is várják a jelöléseket Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita, Csordás Csilla, Bácskai Gergely   
2019. június 17.
Elismerő okleveleket adományoz az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért 2019-ben is Székesfehérváron. Az elismerést olyan magánszemély kaphatja, aki legalább öt éve dolgozik állami, önkormányzati intézménynél, szervezetnél vagy többségi önkormányzati tulajdonú vállalkozásnál a megyeszékhelyen.
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. június 17.
Az E.ON által végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan áramszünet lesz a héten. Június 17 és 20. között számos utcát érint egy-egy napon a szolgáltatás kimaradása.
Tovább...
 
Hal négyesben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 17.
A Feketehegy-Szárazréten rendezett nyári színház idén a Hal négyesben című zenés krimi-komédiát kínálja a szórakozni vágyóknak. A darabot Kozáry Ferenc viszi színre, az esték pedig izgalmat és számos meglepetést tartogatnak, három vonzó milliomos lánnyal, egy inassal, két hallal – jól megfűszerezve. A négy júliusi időpontra jegyeket a Tourinform Irodában és az előadás helyszínén lehet vásárolni.
Tovább...
 
Nikolics télen visszatérhet a Vidihez Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 17.
Ahogy a mesében a szegény legény, úgy a valóságban Nikolics Nemanja is elment szerencsét próbálni az "óperenciás" tengeren túlra, 2015-ben. Ha már elment, szépen lőtte a gólokat előbb a lengyel kirakatcsapat, a Legia, majd az Egyesült Államokban (na, itt már tényleg a tengeren túl járt már) a Chicago Fire színeiben.
Tovább...
 
A mosoly évada Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2019. június 17.
Andrássy Máté az Évad színésze, Varga Gabriella és Kricsár Kamill Vörösmarty-gyűrű díjas, Keszei Kálmán hangosító az Évad dolgozója – évadzáró társulati ülést tartott a Vörösmarty Színház.
Tovább...
 
Lapos, túlpárnázott, tökéletes – Foglalkozzunk a farizmokkal! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 17.
Kevesen vannak, akiket nem érdekel a kerek, feszes popsi. Legyen szó nőről vagy férfiról, a formás női hátsó látványa - és birtoklása - mindig lázba hozza az embert. A fejlett farizmok - az esztétikumon túl - komoly funkciót töltenek be a mozgásszervek működésében, ezért nem árt, ha kiemelten foglalkozunk velük.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 24545