Kezdőlap
A Toronysorra és a Hübner utcába érkezett a Művészkaraván Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. május 22.
A közelgő hétvégét jelzi a Művészkaraván felbukkanása Székesfehérváron. Koradélután a Toronysoron, majd a Hübner András utcában vált színpaddá egy jó félórára a házak előtti zöld terület. A közönséget operett és musical slágerek, néptánc és balett, valamint komolyzenei műsorral várták a Vörösmarty Színház, az Alba Regia Táncegyüttes, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, valamint a Székesfehérvári Balett Színház művészei.
Tovább...
 
Egy öröké emlékezetes kupadöntő Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2020. május 22.
Pénteken lesz harmincöt éve, hogy a Videoton labdarúgó csapata az UEFA-kupa döntőjének visszavágóján a madridi Bernabeu-stadionban győzte le 1-0-ra a Real Madridot. Bár a kupát így is a spanyol sztárcsapat hódította el, a Vidi nemzetközi kupadöntőbe jutása az azóta eltelt három és fél évtized legnagyobb magyar klubsikere.
Tovább...
 
Durián: nagyon finom és rettenetesen büdös Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. május 22.
Van egy gyümölcs, melynek igen magas a tápértéke, rendkívül finom, használják a népi gyógyászatban – mellette pedig romlott húsra, rothadó hagymára emlékeztető szaga van. Annyira büdös, hogy Délkelet-Ázsiában táblák jelzik, hogy hol tilos a fogyasztása. További érdekessége, hogy virágai kizárólag éjjel nyílnak. Ez a durián!
Tovább...
 
Amigurumi - Horgolj játékokat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. május 22.
Szinte bármilyen figurát elkészíthetsz az amigurumi technika segítségével. Legyen szó Dr. Bubóról, Spongya Bobról, vagy akár a kis baby Yodáról.
Tovább...
 
Szerdánként fogadják személyesen a házasulandó párokat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. május 22.
Hatalmas az érdeklődés a házassági szándék bejelentésére azóta, hogy ismét beindult a személyes ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatal Anyakönyvi és Vállalkozásigazgatási Irodáján. Az anyakönyvvezetők szerdai napokon, csakis időpontfoglalással fogadják az esküvőre készülő párokat. A Hiemer Rendezvényközpontban május 27-től indul újra a személyes esküvői ügyfélfogadás.
Tovább...
 
Élő swing a Bregyóban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. május 22.
A Paraba Swing Club közössége egy nemzetközi kezdeményezéshez csatlakozik jövő kedden: a legendás Frankie Manning születésnapján a táncosok egy Shim Sham rutinnal köszöntik a stílust és a szabadban újrainduló közös táncot.
Tovább...
 
Új szolgáltatás a SZÉPHŐ-nél Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. május 22.
Új szolgáltatással bővítette ügyfélkiszolgálását a székesfehérvári SZÉPHŐ Zrt. A lakosoknak lehetőségük van visszahívást kérni a cégtől, így még kényelmesebbé válik számukra az ügyintézés. A szolgáltatást a személyes ügyfélfogadás újbóli bevezetéséig biztosan, de igény szerint akár tovább is fenntarthatják.
Tovább...
 
Elindul a Székesfehérvári Városi Alap Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. május 22.
A tavaly októberi bejelentést követően az MFB Csoporthoz tartozó, elsősorban közepes méretű vállalkozások tőkefinanszírozásával foglalkozó MFB Invest elindítja második tematikus vállalkozásfejlesztési magántőke alapját Székesfehérváron. A Székesfehérvári Városi Alap székesfehérvári és Fejér megyei székhelyű, növekedési potenciállal rendelkező vállalkozásainak finanszírozásában kíván szerepet vállalni. A tőkealap működésében első számú partner Székesfehérvár Önkormányzata, az operatív feladatokat az RVA és az MFB Invest alapkezelője, a FOCUS VENTURES Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. végzi. Az érdeklődő vállalatoknak június közepén workshopot szerveznek a személyes tájékoztatás céljából.
Tovább...
 
Rászoruló családokat támogat a Cerbona Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. május 22.
A Cerbona négy raklapnyi élelmiszeradományt adott át az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központnak. A cég ezt a felajánlást több hónapon keresztül biztosítja a rászoruló családokat támogató szervezet számára, ahol már ezen a héten elkezdik kiosztani a finomságokat.
Tovább...
 
Május 21-e a magyar honvédelem napja Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. május 21.
Székesfehérvár, a komoly történelmi és katonai hagyományokkal rendelkező város több mint 20 éve a magyar honvédelem napjához kötődően köszöni meg a helyőrségben szolgáló katonák áldozatos munkáját. Az idei évben, a veszélyhelyzethez igazodva, a város polgármestere közösségi oldalán köszönti a katonákat.
Tovább...
 
Idén elmarad a Kihívás Napja sportrendezvény Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. május 21.
Idén nem rendezi meg a Kihívás Napját a Magyar Szabadidősport Szövetség. A szervezet a koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet miatt törölte a sportrendezvényt. Székesfehérvár honlapján továbbra is elérhető a Lendüljünk formába! tematikus program, mellyel a rendszeres testmozgást népszerűsítik.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 26921