Kezdőlap
Kiszenvedte a győzelmet az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 11.
Miután hét közben tét nélküli meccsen simán kikapott a FIBA Europe Cup második csoportkörének zárásán az izraeli Ironi NZ csapatától, ugyanakkor így is továbbjutott a nyolcaddöntőbe, egyetlen magyar csapatként talpon maradva, nem lehet azt mondani, sikertelen volt a magunk mögött hagyott hét az Alba Fehérvár kosárlabdázói számára.
Tovább...
 
Velencén zárták a virágos projektet Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 11.
A Velence Korzó dísztermében került sor a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny regionális projektzáró eseményére.
Tovább...
 
Elkészült Székesfehérvár 2019. évi költségvetésének tervezete Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. február 11.
A Városházán sajtónyilvános tájékoztató keretében dr. Cser-Palkovics András polgármester aláírta az előterjesztést és átadta azt dr. Bóka Viktor jegyzőnek. A tervezet szerint a költségvetés főösszege meghaladja a 66 milliárd forintot, lehetővé téve a város stabil, biztonságos működését, a magas színvonalú humán- és közszolgáltatást, valamint az ütemezett fejlesztéseket. A költségvetésről február 15-i ülésén tárgyal a Közgyűlés.
Tovább...
 
Buteyko módszerrel az asztma ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. február 11.
Magyarországon az asztmások száma 300.000. Ez a szám évről évre nő, évente 15.000 új megbetegedést regisztrálnak. Ennek nem kellene így lennie...
Tovább...
 
Összefogással nehéznek tűnő problémákat is meg lehet oldani Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 11.
Jelentős fejlesztések valósultak meg a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Traumatológiai Ambulanciáján az Alcoa és Arconic Alapítványok pályázati támogatása, a kórház önereje és Székesfehérvár Önkormányzatának támogatása nyomán.
Tovább...
 
Civil szervezeteket várnak a Díszterembe Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. február 11.
A civil szervezetek jelenéről és jövőjéről tartanak tájékoztatót az érintettek részére a Városháza Dísztermében kedden. Az Echo Innovációs Műhely és a Fejér Megyei Civil Információs Centrum közös rendezvényén a Miniszterelnökség munkatársai adnak tájékoztatást a területet érintő célokról, kihívásokról, a jogszabályi változásokról és a pályázati lehetőségekről. A gyakorlati bemutatót is tartalmazó eseményre a civil szervezetek képviselőit várják a szervezők.
Tovább...
 
Hozz egy mesekönyvet a moziba! Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2019. február 11.
A Máltai Szeretetszolgálat és a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában Oscar-díjra jelölt Kafarnaum – A remény útja magyarországi forgalmazója, a Mozinet Kft. mesekönyvgyűjtést szervez a rászoruló gyerekek számára; az akcióhoz a fehérvári Barátság mozi is csatlakozott.
Tovább...
 
A Sóstóra látogatott a Szenátus Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 11.
A megújult MOL Aréna Sóstót nézték meg a Fehérvári Szenátus tagjai. A látogatóközpontban és a felújított stadionban dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester kalauzolta körbe a tagokat.
Tovább...
 
A városházán mutatja be új műsorát a Kákics együttes Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. február 08.
Ecuadorba indul koncertkörútra február közepén a Kákics együttes. A zenekar a Hajts kocsisom szép hazámon, Nagy-Magyarországon át című összeállítással készül Dél-Amerikába. A műsort még az utazás előtt megismerheti a székesfehérvári közönség február 10-én, vasárnap este a Városházán.
Tovább...
 
Színházi seregszemle gyerekeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2019. február 08.
A Fejér Megyei Művelődési Központ idén is megrendezi a Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó Fejér megyei bemutatóját április 10-én. A fesztiválra műfaji és tematikai megkötés nélkül lehet előadásokat nevezni február 28-ig.
Tovább...
 
Az időben felfedezett mellrák gyógyítható! Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2019. február 07.
A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket. Mezőszentgyörgyön és Vajtán, Zichyújfalun és Kápolnásnyéken mobil szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 23685