Kezdőlap
Fehérvári iskolások, Disneylandig meg sem álltok! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. május 11.
Háromnapos párizsi kirándulást és Disneyland-látogatást nyertek a Székesfehérvári Németh László Általános Iskola diákjai. A fiatalok a Pannon-Literatúra Kft. (Szalay Könyvek) által meghirdetett országos szövegértési versenyen szerepeltek óriási sikerrel.
Tovább...
 
Ma kezdődik a Kortárs Művészeti Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 11.
A Fő utca fölött már napokkal ezelőtt lobogtak a művész-zászlók: ma kezdődik a Kortárs Művészeti Fesztivál. Egészen május 19-ig tart a programsorozat, a Zichy ligetben állandó kiállítások, látványosságok, koncertek, kortársbalett-est, diákprodukciók – és már ma este kertmozi várja a nézőket.
Tovább...
 
Nemzetközi Családnap a legszelídebb motorosokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 11.
A Családok Éve rendezvénysorozathoz kapcsolódóan szervezi meg a Nemzetközi Családnap rendezvényt a Széna Egyesület a Családokért. Május 13-án, vasárnap 16.00 órakor az Országalmától indul a legszelídebb motorosok felvonulása az Alba Plaza-ig. A megnyitót követően átadják a Vándorbölcsőt, majd sor kerül az "Alkot a család" rajzpályázat díjátadójára is.
Tovább...
 
Stravinsky, Haydn és Mozart Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 11.
ImageJövő hétfőn hallgathatjuk meg az idei Farkas Ferenc Hangversenybérlet befejező koncertjét a Vörösmarty Színházban. A Stravinsky és a bécsiek című rendezvényen Haydn és Mozart művei is felcsendülnek.
Tovább...
 
Gálaműsorral készül a 10 éves Ikarus Senior Táncegyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 11.
ImageGálaműsorral ünnepli 10 éves fennállását az Ikarus Senior Táncegyesület. Május 19-én, szombaton 19 órakor kezdődik az előadás a Fejér Megyei Művelődési Központban, ahol a csoport mellett színpadra lép az Alba Regia Táncegyüttes Senior csoportja, valamint az Ikarus és a TáncolKodó néptáncegyüttes.
Tovább...
 
Kettlebellezz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. május 11.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a KETTLEBELL Neked való sport!
Tovább...
 
In memoriam Ferenczy Géza Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. május 11.
Image"Minden, mi összeköt minket …" Ez a gondolat az első, ami megfogalmazódik bennünk, amikor szomorú szívvel búcsúzunk Ferenczy Gézától. Hihetetlen a fájdalmas hír, hogy elveszítettük, hiszen mindig délceg alakja, ősz haja és jellegzetes félmosolya mindannyiunk emlékezetébe beleégett. Mégis, talán az a szellemiség, amit személyes életével képviselt, az teszi őt a legtöbbünk számára felejthetetlenné.
Tovább...
 
Mi okozhat köhögést? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Tüdőközpont   
2018. május 10.
ImageGyakori légúti megbetegedések jellegzetes tünete a köhögés. A panaszok hosszabb időn át is jelentkezhetnek, de mi állhat az elhúzódó köhögés hátterében?
Tovább...
 
BBQ VB-re készül a Fejér megyei csapat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 10.
ImageA Katka Gergő Barbecue (KGB) csapata nyerte meg a Meat Smoke and Beer BBQ Competition nemzetközi viadalt. A székesfehérvári és velencei illetőségű társaság így a valaha volt legeredményesebb magyar csapatának mondhatja magát, s már a 6. helyen állnak a 2018-as európai ranglistán! Sőt, meghívást kaptak a VB-re is!
Tovább...
 
Pohárkrém, ital, mártás és saláta - mindez gránátalmából! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 10.
ImageA szerelem, a termékenység és a bőség jelképe is a gránátalma. Az ókori sírokat is sokszor gránátalma-elemekkel díszítették, s még a Bibliában is olvashatunk e gyümölcs tápértékéről és szépségéről. Aphrodité „szent gyümölcse” tápanyagokban gazdag, kalóriatartalma pedig alacsony. Bátran fogyaszthatjuk hát!
Tovább...
 
Az állatvédelem oktatása, az önkéntes-hálózat fejlesztése Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. május 10.
ImageBiztonságban, megfelelő környezetben, kiváló szakmai háttérrel gondozzák a HEROSZ Fehérvári Állatotthonába kerülő állatokat immár több mint 25 éve. Több tízezerre tehető a meggyógyított és szerető gazdához juttatott állatok száma.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 22028