Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ingyenes sportolási lehetőségek - Futókörök és Nyitott tornatermek várják a fehérváriakat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 09.
A Futókörök három helyszínen, szakmai vezetésű futó és gyalogló foglalkozásokkal várják a sportolni vágyókat. A Nyitott tornatermek keretében a tavaszi szünet után ismét mind a 19 helyszínen, 22 különböző sportág áll a fehérváriak rendelkezésére.
Tovább...
 
Vakler Lajossal lesz kedden a Szent István Művelődési Ház vendége Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 09.
Folytatódik a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház beszélgetős, közművelődési programsorozata. A következő vendég Vakler Lajos televíziós szerkesztő, író lesz. A belépés ingyenes.
Tovább...
 
„Egy életre tervezem ezt a pályát” – Megjelent Paulina első önálló albuma Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Zsófia   
2024. április 09.
A Rubin digitálisan és vinyl formájában is elérhető mától, rajta áthangszerelt, újra felvett kedvencekkel és teljesen új, de hamisítatlanul paulinás dalokkal. Az egyik eddig ismeretlen szerzemény, a Gond klippel debütál.
Tovább...
 
Újabb digitális eszközöket adományozott a Jáky Technikumnak a British Telecommunications Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 09.
Folytatódik a sikeres együttműködés a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Jáky József Technikuma és a British Telecommunications Régiós Üzletági Szolgáltatóközpont között. Az iskola újabb digitális eszközöket, thinkpadeket és monitorokat kapott a cégtől, melyeknek köszönhetően egy új számítógépes termet alakítottak ki. Az ünnepélyes átadást hétfőn tartották.
Tovább...
 
Több százan doboltak egyszerre Nyomtatás E-mail
Írta: ADRAVECZ-LAUFER FLÓRA   
2024. április 09.
Több százan doboltak egyszerre Magyarország különböző pontjain, hogy hazai ütősrekordot állítsanak fel. A kísérlet apropóját az adta, hogy 30 éve indította el a Yettel - akkor még Pannon GSM néven - kereskedelmi szolgáltatását, amit a rekordkísérletben résztvevők egy országon átívelő, a mobilhálózat által összekapcsolt közös zenéléssel ünnepeltek meg. A mobiltársaság törökbálinti székházában és az ország több pontjáról 5G-hálózaton kapcsolódtak a helyszínek, és így a résztvevők egy új, hivatalosan is regisztrált országos rekordot állítottak fel.
Tovább...
 
Kedden folytatódik az Avarokról magyaroknak előadássorozat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 09.
Folytatódik dr. Szücsi Frigyes régész-történész előadásában az Avarokról magyaroknak című sorozat. A Fejér Vármegyei Múzeumegyesület és a Szent István Király Múzeum szervezésében ezúttal a csákberény-orondpusztai temetőt mutatják be.
Tovább...
 
Meglepő pénzügyi ellentétek a fiatalok és az idősebbek között Nyomtatás E-mail
Írta: Ádám Viktor   
2024. április 09.
Meglepő pénzügyi ellentétek a fiatalok és az idősebbek között. - Az idén is elindult a Pénzmesterek verseny a középiskolások számára.
Tovább...
 
Meghívó a belga Desguin Quartet koncertjére Nyomtatás E-mail
Írta: Fekete Ágnes   
2024. április 09.
A Károlyi József Alapítvány április 12-én, pénteken, 19 órakor különleges koncertre invitálja az érdeklődőket. A Desguin Kwartet, amely egy fiatal, ambiciózus vonósnégyes Belgiumból és amely sokoldalúságáról és interdiszciplináris megközelítéséről ismert, Dvorák F-dúr « American » vonósnégyesét adja elő a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban.
Tovább...
 
- Rahmanyinovval és Beethovennel zárja az ARSO a Farkas Ferenc-sorozatot Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér-Erdélyi Teréz   
2024. április 09.
Záróhangversenyéhez érkezett az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Farkas Ferenc-sorozata. A nívós koncertek sorát ezúttal egy olyan vendégszólistával zárja a fehérvári zenekar, akinek virtuóz játéka, magas szintű zongoratechnikája mély zeneiséggel párosul, és különleges képessége van arra, hogy játékával megszólítsa a közönséget - ezt bizonyítja majd Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész Rahmanyinov c-moll zongoraversenyében. A karmesteri pálca pedig Dobszay Péter Junior Prima-díjas karmester kezében lesz, aki a zenekarral együtt Rahmanyinov mellett Beethoven 5. “Sors” szimfóniáját adja elő.
Tovább...
 
„Turós-művek”: három arany a Magyar Kupáról! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. április 09.
Újabb kiemelt hazai megmérettetésen szerepeltek remekül a Fehérvár Küzdősport SE fiatal ökölvívói. Turós Arnold tanítványai közül hárman is a dobogó legmagasabb fokára állhattak a Pécsett megrendezett Utánpótlás Magyar Kupán! Különösen a vezetőedző fia, Turós Levente produkciója emelkedett ki a többi közül, mivel úgy jutott el a fináléig, hogy három mérkőzésen összesen nem töltött egy menetre való időt a szorítóban, mindhárom ellenfelét gyorsan kiütötte!
Tovább...
 
Ez is van – fotókiállítás nyílik a Pelikán Galériában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 08.
Klotz Miklós és Mosberger Róbert, a Székesfehérvári Művészek Társaságának tagjai nyitnak közös tárlatot a Pelikán Galériában április 9-én, kedden. A kiállítás május 3-ig látogatható.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 38011