Kezdőlap
Áramszünet lesz több utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. április 15.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 15-én, hétfőn Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Miért érzem gyakran fáradtnak, betegnek magam? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. április 12.
Tavaszra a vitamin raktárak kimerülnek, a D-vitamin szint is lecsökken, emiatt mindenkinél gyakrabban jelentkezhet fáradtság és könnyebben kaphatunk el betegségeket. De mit tegyünk, ha huzamosabb ideje úgy érezzük, hogy rosszulléteink jelentkeznek, vagy még meg sem gyógyultunk, egyik betegséget máris követi a másik?
Tovább...
 
Mikor érdemes hematológushoz fordulni? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. április 12.
A hematológia egy speciális területe a belgyógyászatnak, mégis kevesen tudják, milyen panaszokkal, betegségekkel érdemes oda fordulni. Dr. Ercsei Ibolya, a Trombózis és Hematológiai Központ hematológusa ezeket az állapotokat ismerteti.
Tovább...
 
Hagyományőrzők keltik életre a magyar történelmet szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. április 12.
Ismét megelevenednek a történelemkönyv egyes fejezetei április 13-án, szombaton a pákozdi Katonai Emlékparkban. A látogatók megismerkednek a magyarság jelentős eseményeivel, hagyományőrzők közreműködésével. Bemutatják a második világháború katonáinak háborús mindennapjait, sőt, az érdeklődők ennek részeseivé is válhatnak.
Tovább...
 
Három tavaszi minifesztivál az Everness-el Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 12.
Április 13-14-én 60 más kiállító mellett az Everness Fesztivál képviselői is ott lesznek a Dürerben a Csak a Mentes Tavaszi Vásáron. Kezd a vásárt az Everness pultjánál! Játssz és nyerj Csakrabögrét, vegán kozmetika csomagot a Yamunától, vagy a fődíjat: 2 db egyéni bérletet az Everness Fesztiválra!
Tovább...
 
Fogyhatunk-e a banándiétával? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 12.
A banánt szinte mindenki szereti. A diétából viszont általában száműzni kényszerülünk, mert félünk magas kalória-tartalmától. Létezik azonban egy diéta, mely alapja ez a finom gyümölcs, és követői szerint fogyást eredményez…
Tovább...
 
Egyedi, különleges ékszerre vágysz? – Hímezz magadnak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 12.
Nem, nincs itt semmiféle elírás! Egy fiatal Fejér megyei anyuka, Wéber Aletta segítségével most megmutatom, hogyan készíthet otthon bárki csodás hímzett nyakláncot, fülbevalót, karkötőt. Nem kell hozzá kiemelkedő kézügyesség, és még a pénztárcánkat sem kell kifosztanunk!
Tovább...
 
Tojásfestő maraton lesz szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. április 12.
A kereszténység legnagyobb ünnepére, a húsvétra készülődik a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. Április 13-án, szombaton rendezik az egyik legnépszerűbb családi programot, a Tojásfestő maratont. A résztvevőket 10.00 órától várják a Kézművesek Házában.
Tovább...
 
VIP az egész SOUND Nyomtatás E-mail
Írta: Balaton Sound   
2019. április 12.
A legmenőbb európai fesztivál-beach, a Balaton Sound már önmagában egy nagy „VIP fesztivál”, világsztár fellépőivel, változatos szolgáltatásaival, vízparti helyszíneivel, ahol már eleve nagyon fontos embereknek érezhetjük magunkat. A szervezők azonban - mindezt megfejelve - újabb exkluzív helyeket alakítanak ki idén.
Tovább...
 
Szombaton lezárják az Ányos Pál utca MMK előtti szakaszát Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. április 12.
Szombaton a Fejér Megyei Diáknapok rendezvényeinek az idején lezárják az Ányos Pál utca MMK előtti szakaszát a bank felőli csatlakozástól a Csitáry G. Emil utca felőli stopvonalig. A 6-20 óra közötti korlátozás idején az érintett távolsági és helyközi buszok terelőúton közlekednek.
Tovább...
 
Kempo VB - sárosdi lányok a tatamin! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 12.
Ketten képviselik idén a Sárosdi Kempo SE-t a portugáliai kempo VB-n. A Word All-Styles Championship rendezvényen két fiatal lány indul egyesülete színeiben: Tóth Daniella és Pinke Lilla.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 24102