Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
„Üljünk le egy szó(hoz)ra!” – prevenciós beszélgetés a Városház téren Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 19.
Gyermeket és felnőttet egyaránt érintő témakörökben személyes tanácsadásra, prevenciós beszélgetésre invitálja az érdeklődőket a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya. A Városház téren, az Országalma mellett gyermek- és ifjúságvédelem, áldozat-, vagyon-, kiber- és állatvédelem témakörökben tájékoztatnak a főkapitányság szakemberei.
Tovább...
 
Az Alba Bástya egyik csapata 2. helyezést ért el a Kihívás Napja 2024 versenyben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 19.
Az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ évek óta részt vesz a Kihívás Napja programban. Idén – a tavalyi évhez hasonlóan – 2. helyen végzett egyik csapatuk a Magyarország Legsportosabb munkahelye országos versenyben.
Tovább...
 
Csütörtökön zárulnak a 95. Ünnepi Könyvhét székesfehérvári programjai Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 19.
Június 20-ig tartanak a 95. Ünnepi Könyvhét programjai Székesfehérváron. Lesz kötetbemutató Az ember tragédiája titkaiból, beszélgetés Csunderlik Péter történésszel és Pénzes Tímea író, költővel.
Tovább...
 
Társasjáték délután és játékfejlesztés a könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 19.
Az olvasók mellet az alkotni vágyók és játékoskedvűek is találnak maguknak programot a Vörösmarty Mihály Könyvtár kínálatában. Június 19-én, szerdán a Pedagógus klubban a mintaKINCStárból „somogyi madárkát” készíthetnek az ügyes kezűek, június 20-án, csütörtökön a Széna téri Tagkönyvtárban érdekes és izgalmas társasjátékokat próbálhatnak ki a látogatók.
Tovább...
 
Harmadfokú hőségriasztást rendeltek el szerdán nulla órától Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 19.
A legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendelt el az Országos Tisztifőorvos 2024. június 19-én, szerdán 00.00 órától június 22-én, szombaton 24.00 óráig. Székesfehérváron is megteszi a szükséges intézkedéseket az önkormányzat: összegyűjtve elérhető az ivókutak listája, és klimatizált helyiségek is várják a fehérváriakat a hőségben. A város polgármestere mindenkit arra kér, hogy figyeljünk egymásra, kiemelten a környezetünkben élő idős emberekre, valamint vigyázzunk a háziállatainkra is. A részletes tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Idén is vár Örömvilág csapata! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. június 18.
Tomek Noémi és az Örömvilág csapata idén is kiemelt partnerként jelenik meg a Nordvital Everness Fesztiválon. Keresd őket megszokott területükön, az Evernessia Nagyszínpad után, a Megvilágosodás útján!
Tovább...
 
Kinyitott a városi strand – minden nap este hétig várják a vendégeket Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 18.
Szombaton megkezdődött a nyári szezon, kinyitott a Csitáry G. Emil Uszoda strandja. Rendben van a csúszdarendszer, jó a vízminőség és megtörténtek a szükséges karbantartások is. Az üzemeltető Városgondnokság ebben az évben a belépőjegyek és a bérletek árait sem emeli.
Tovább...
 
Polgármesteri elismerés a Fejérvíz Zrt. gazdagsági vezérigazgató-helyettesének Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 18.
Polgármesteri Elismerő Emlékéremmel köszöntötte dr. Cser- Palkovics András a Fejérvíz Zrt. nyugdíjba vonuló gazdasági vezérigazgató-helyettesét hétfőn a Városházán. Nagyné Lang Julianna közel harminc éven át erősítette a „vízműves dolgozók” csapatát szaktudásával, emberségével.
Tovább...
 
Június végéig jelentkezhetnek a felsősök az MCC Fiatal Tehetség Programjára Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 18.
Élmény, közösség és hasznos tudás – ezekkel az értékekkel gazdagodhatnak azok a diákok, akik felvételt nyernek a Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári Képzési Központjának Fiatal Tehetség Programjára. A most negyedikes, szeptembertől ötödikes tanulók 2024. június 30-ig jelentkezhetnek a https://fit.mcc.hu/ weboldalon.
Tovább...
 
Palóznaki JazzPiknik - Fantasztikus fellépőkkel! Nyomtatás E-mail
Írta: JazzPiknik   
2024. június 18.
Tovább...
 
Faápolás és favágás Agárdon és környékén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. június 18.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 38718