Kezdőlap
Mi, svábok (könyvajánló) Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. október 18.
Egy rendkívül izgalmas új könyvet mutatott be a napokban a Nemzeti Értékek Könyvkiadó. A „Mi, svábok” című kiadvány több mint 600 oldalon keresztül mutatja be a Magyarországon élő németeket.
Tovább...
 
AFKC: tét nélkül már ment... Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. október 18.
A legutóbbi két NB I-es és az oda-visszavágós EHF-EL-találkozója is elmaradt a COVID-járvány okán az Alba FKC női kézilabda csapatának, így nem lévén tétmeccs, formába hozó (a fehérvári csapat esetén fokozottan igaz ez a meghatározás, lévén sorozatos vereségei okán már lassan egy éve keresi sikertelenül a formáját...) összecsapáson Mosonmagyaróváron szerepelt. A Deli Rita lemondása utáni éra első mérkőzésén 29-26-ra győzött az immár Józsa Krisztián vezette egylet.
Tovább...
 
Jövő vasárnap órát állítunk Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. október 18.
Egyre hosszabbak az éjszakák, egyre rövidebbek a nappalok, ez is jelzi, hogy hamarosan itt a tél, de legalábbis a téli időszámítás. Egy hét múlva állítunk majd órát, ráadásul az is lehet, hogy utoljára, ugyanis az Európai Parlament már korábban arra az elhatározásra jutott, hogy 2021-től eltörli az óraátállítást tagállamaiban.
Tovább...
 
Körömszalon nyílt az Öreghegy szívében! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. október 18.
Családias környezetben, bevezető árakkal vár az Orchidea Körömkuckó! Manikűr, műköröm, gél lakk, callux kezelés… - Minden, amire kezének és lábának szüksége lehet! Kényeztesse magát egy exkluzív szalonban!
Tovább...
 
Az akut leukémiában szenvedő Grétáért futottak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. október 16.
A jótékonysági programon több mint hetvenen vettek részt, és 215.700 forint gyűlt össze.
Tovább...
 
Csókakőtől Daruhegyig Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. október 16.
Fejér megye madárvilágát ismerhetik meg a most megjelent, Csókakőtől Daruhegyig című fényképes könyvből, amelynek bemutatója október 17-én szombaton 9.30 órakor lesz a székesfehérvári Zöldtanyán, Sóstón.
Tovább...
 
Tóth István-Tóth Terézia tanulmányi ösztöndíj Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 16.
Megújította, kibővítette a székesfehérvári fiatalokat segítő ösztöndíj-pályázati rendszerét a Tóth István – Tóth Terézia Közalapítvány. Három támogatott cél közül az egyik az évek óta hagyományos tanulmányi ösztöndíj, melyre a tehetséges, de rászoruló fiatalok pályázhatnak 2020. november 11-ig.
Tovább...
 
Bakaruhát öltöttek az MH 43-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Gyimóthy Levente   
2020. október 16.
Kevesen morzsolódtak le abból a 43 újoncból, akiket a székesfehérvári MH 43. Híradó és Vezetéstámogató Ezred alapkiképzésére toboroztak, és már hétfőn a laktanyában ,,hajtották álomra fejüket”. A sorozásra érkezettek közt akadt pályakezdő altiszt vagy korábban felkészítését megszakított bakajelölt is, legtöbben azonban a legénységi állományt fogják erősíteni országszerte, adta hírül tudósításában az ezred.
Tovább...
 
Megnyílt a Titkok Kamrája Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. október 16.
A Titkok Háza Digitális Élményközpont új stúdióval gazdagodott. A Titkok Kamrájának új szakköre a fiatalok számára ezentúl lehetőséget biztosít arra, hogy – a központ által eddig ajánlott STEM képességfejlesztő szakkörök mellett – a gyerekek a kreativitásukat is fejlesszék, megismerkedjenek az online világgal. A Titkok Kamrájának vezetője Tóth Dániel György, Pixa, a székesfehérvári Szenátus tagja, akit a tegnapi műhelymegnyitón dr. Cser-Palkovics András polgármester is meglátogatott.
Tovább...
 
Neked MUNKA, nekem ÁLOM Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. október 16.
A Neked MUNKA, nekem ÁLOM programot negyedik alkalommal rendezték meg hazánkban. A speciális nyílt nap lehetőséget nyújt a fogyatékkal élő emberek és a munkáltatók kötetlen találkozójára. A program Írországból indult a "Job Shadow Day" keretében, amely napon az érdeklődő fogyatékossággal élő emberek átélhetik és kipróbálhatják, milyen is lehet az "álommunkájukban" dolgozni. Erre Székesfehérváron hat helyszínen nyílt lehetőség.
Tovább...
 
Szobrot avattak Demján Sándor tiszteletére Sárszentmihályon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 16.
Szobrot avattak a két éve elhunyt Demján Sándor tiszteletére Sárszentmihályon. Ehhez a településhez kötődik ugyanis első önálló vezetői tevékenysége a Gorsium ÁFÉSZ elnökeként. Kocsis Balázs szobrászművész alkotása a Masterplast vállalkozás előtti téren kapott helyet, a cég így fejezi ki tiszteletét és megbecsülését a rendkívüli üzletember előtt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 28013