Kezdőlap
Elképesztő fordítás vert helyzetből Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2019. október 15.
Az utolsó utáni erőtartalékait is mozgosította a MÁV Előre-BERICAP a DEAC ellen, a férfi röplabda NB I B csoport első körében. A hazai pályán rendezett találkozón az ötödik szettben, drámai körülmények között nyertek Stefanovics Krisztiánék.
Tovább...
 
Az aukciók kulisszatitkai: Pasis est a Barátságban Nyomtatás E-mail
Írta: Krainhoffer Andrea   
2019. október 15.
A művészeti aukciók rejtelmeiben mélyedhet el a Barátság mozi első Pasis estjének közönsége október 30-án, szerdán 18 órakor. Az estre természetesen nem csak férfiakat várnak, hiszen maga az előadó is egy üzletasszony, Soóky Marietta műkereskedő, műgyűjtő, a Nagyházi Galéria- és Aukciósház vezetője. Az est keretében bemutató árverést is tartanak, ezt követően a közönség a Senki többet című amerikai filmet nézheti meg.
Tovább...
 
Múzeumok Őszi Fesztiválja 2019 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 15.
„A világ csodái - Felfedezések kora!” - ez a Múzeumok Őszi Fesztiváljának idei mottója. Székesfehérváron előadásokkal, gyermekeknek szóló múzeumi felfedező programokkal várják az érdeklődőket november 10-ig.
Tovább...
 
A helyi festészet irányai Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. október 15.
Ma délután nyílik meg a Tóparti őszi tárlata. Az Irányok című kiállítás a művésztanároké mellett helyi meghívott művészek alkotásaiból áll.
Tovább...
 
Elkezdték felszerelni az adventi díszkivilágítást Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 15.
Tegnap éjszaka kezdte meg a Városgondnokság az adventi díszkivilágítás felszerelését. A munkálatok idején forgalomkorlátozásra kell számítani a Várkörúton, valamint az Oskola utcában.
Tovább...
 
Egyedüli magyarként a Trofeo Bernettin Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 15.
Egyetlen magyar csapat vágott neki a Trieszti öbölben megrendezett Trofeo Bernetti vitorlás versenynek. A Lolita nevű ILC 40-es hajón a székesfehérvári Séllei Norbert és társai az abszolút 34. helyen végeztek a 160 indulóból, kategóriájukban pedig harmadik helyezést értek el.
Tovább...
 
Mit érdemes tudni az antibiotikum-rezisztenciáról? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 15.
Évente 700.000 ember hal meg a világon antibiotikum-rezisztens kórokozók által kiváltott gyulladások miatt, mert nincsen olyan gyógyszert, amely segítené az adott betegség meggyógyítását. Miért alakul ki az antibiotikum-rezisztencia, s hogyan kell helyesen használni az antibiotikumokat? Erre kerestük a választ.
Tovább...
 
Egészségnap lesz a Köfém Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 15.
Ötödik alkalommal rendeznek a KÖFÉM Művelődési Házban városrészi szűrőnapot. Október 19-én, szombaton 9 órától Egészségnapra várják azokat, akik szeretnének különféle alapvizsgálatokat elvégeztetni gyorsan és ingyenesen.
Tovább...
 
Így előzhetők meg a szén-monoxid-mérgezések Nyomtatás E-mail
Írta: E-ON   
2019. október 15.
A fűtési szezon indulásával egyidőben megsokasodnak a szén-monoxid-mérgezéssel járó balesetek. Ezeknek az oka szinte kivétel nélkül az üzemeltetett gázkészülékek ellenőrzésének és karbantartásának a hiánya. A balesetek kellő körültekintéssel és elővigyázatossággal megelőzhetők.
Tovább...
 
Így éld túl a napi 8 óra munkát Nyomtatás E-mail
Írta: Klausz Barbara   
2019. október 15.
10 ezer napot töltünk életünk során a munkahelyünkön, ráadásul sokunk irodában, a számítógép előtt görnyedve teszi mindezt. Túlórázunk, folyton rohanunk, alig vagyunk otthon, nincs időnk sem edzeni, sem kipihenni magunkat. Könnyen felborul fizikális és mentális egyensúlyunk, miközben jó közérzetünk is odalesz. Hacsak nem teszünk aktívan a fentiek ellen.
Tovább...
 
Szívvel-lélekkel játszó zenészek, megújuló repertoár Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. október 14.
Jubileumi koncerttel ünnepelte születésnapját a 30 éves Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar. A nézőtéren, illetve a színpadon a közben felnőtté váló alapító tagok közül is többen ültek, akár együtt zenélve gyermekeikkel – ami az eltelt évtizedek erős és megtartó közösségéről szól a színvonalas művészi munka mellett.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 25395