Kezdőlap
Áramszünet lesz az Öreghegyen és Ráchegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 09.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan szeptember 9-én, csütörtökön és 10-én, pénteken Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Háromcsapatos lesz az idei emléktorna Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2021. szeptember 09.
Huszonegyedik alkalommal rendezzük meg a Horváth Károly Emléktornát szombaton. A házigazda MÁV Előre-Foxconn a Pénzügyőr és a Komárno ellen lép pályára.
Tovább...
 
Arató Antal a Közéleti és Kulturális Szalonban Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2021. szeptember 09.
Dr. Arató Antal címzetes könyvtárigazgató, a Vörösmarty Társaság tiszteletbeli elnöke, valamint barátai lesznek a Közéleti és Kulturális Szalon legközelebbi alkalmának vendégei. Szeptember 9-én, csütörtökön 18 órától várják az érdeklődőket a Krisztus Király Plébánia Közösségi Házában, a Zsolt utcában.
Tovább...
 
Megmutatni a láthatatlant, segíteni elmerülni a csendben Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2021. szeptember 09.
Tolvaly Ferenc új filmje, a Szent Ignác útja – Camino Ignaciano a világ legnagyobb szerzetesrendjének, a 112 országban tevékenykedő Jézus Társasága rend alapítójának lélekvándorútját mutatja be, négy fiatal zarándoklatán keresztül. Az alkotást szeptember 10-től tűzi műsorára a fehérvári Barátság mozi, az ingyenes vetítésekre már lehet helyet foglalni a mozi honlapján és pénztárában.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Szociális Alapítvány 80 gyermek iskolakezdését segíti Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. szeptember 09.
A tavalyi évhez hasonlóan idén is támogatja a rászoruló családokban élő gyerekek iskolakezdését a Székesfehérvári Szociális Alapítvány. A szervezet gyermekenként 10 ezer forint értékű tanszervásárlási utalványt ad, ami további 10 százalékos bolti kedvezménnyel egészül ki, így valójában 11 ezer forintos segítséget jelent. Az utalványok osztását tegnap délelőtt kezdte meg a szervezet.
Tovább...
 
„A másik munkája, embersége nélkül nem érünk semmit...” Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2021. szeptember 09.
A IX. Fejér Megyei Szakdolgozói Napot rendezték meg szerdán a Hotel Magyar Királyban, ahol sor került a kórház „Év ápolója” és „Év asszisztense”, valamint az Aranylámpás díjak átadására is. Az "Év ápolója" díjat Bekő Gabriella, az Ápolási osztály osztályvezető főnővére, míg az „Év asszisztense” díjat Boros Rita műtős szakasszisztens vehette át.
Tovább...
 
A 90 esztendős Récsei Lajost köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2021. szeptember 09.
Récsei Lajos életének nagy része a Maroshegyhez kötődik: több mint negyven éve a Rádió lakótelepen lakik, és egészen nyugdíjazásáig az Ikarusnál dolgozott. A fiatalos, máig is aktív mindennapokat élő ünnepeltet 90. születésnapján Brájer Éva önkormányzati képviselő köszöntötte, aki a város ajándéka mellett a miniszterelnöki emléklapot is átadta.
Tovább...
 
„..meríts belőlük erőt, … óvd fájó emléküket.” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. szeptember 08.
A Magyar Királyi „Szent István” 3. Honvéd Gyalogezred 1944. szeptember 7-én, Gyergyószentmiklós határában elesett 159 székesfehérvári katonájára emlékeztek kedden a Gyergyói kőnél, a tragikus események 70. évfordulójára kialakított emlékparkban.
Tovább...
 
Sorsoltak a női és férfi röplabda Magyar Kupában Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2021. szeptember 08.
Elkészítette a Magyar Röplabda Szövetség a Magyar Kupa 2021/2022-es kiírásának sorsolását és lebonyolítását. A férfiaknál a nyolcaddöntőben, a nőknél viszont már a selejtezőben érdekeltek leszünk.
Tovább...
 
Könyves Flashmob szerdán a Bartók téren Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 08.
Könyves Flashmob lesz az olvasás világnapján, szeptember 8-án, 17 órától a Vörösmarty Mihály Könyvtár előtt. Az eseményre bárki elhozhatja az otthon már nem forgatott könyveket, és találhat magának új, érdekes olvasmányokat.
Tovább...
 
Paál István Fesztivál kilencedszer Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 08.
Elindult a jelentkezés az idei Paál István Fesztiválra. Az országos amatőr színjátszó találkozót kilencedik alkalommal rendezi meg a Matolcsi Miklós Kulturális Egyesület. A jelentkezés határideje szeptember 30., a fesztivált pedig a tervek szerint október 30-31-én rendezik meg a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) színháztermében.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 30460