Kezdőlap
Töretlenül a székesfehérváriak egészségéért! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. július 24.
A koronavírus-járvány első hulláma alatt és után is folyamatosan a fehérváriak egészségéért dolgozik a Székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda. Dr. Keresztury Lászlóné, az EFI szakmai vezetője elmondta, hogy a jelenlegi helyzetben több programjukat online formában tartják még, de szeptembertől újra szerveznek majd lakossági és városrészi szűrőnapokat, és folytatják az iskolai felvilágosító előadások sorát is.
Tovább...
 
A Slovan ellen is játszik a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. július 24.
A koronavírus-járvány okán kialakult veszélyeztetettség és a jelentős bizonytalansági tényezők (akár egy hét alatt komoly mértékben változhat a helyzet bármelyik országban) miatt, a MOL Fehérvár FC labdarúgó csapatának menedzsmentje úgy döntött, hogy hosszú évek után nem utazik külföldi edzőtáborba az őszi hazai és nemzetközi megmérettetésekre készülő együttes.
Tovább...
 
Táncok, bábok, kardok, dallamok Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. július 24.
Ha szombat, akkor újra Művészkorzó Székesfehérvár Belvárosában. Az immár hagyományosan 17 órakor kezdődő programkavalkád eheti kínálatában szerepel kardforgató bemutató, klasszikus zene és modern tánc is.
Tovább...
 
Ilyen könnyen nevelhetsz a kertedben egrest! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. július 23.
Az egresnek több mint ötezer fajtáját ismerjük: lehet zöld, pirosas, kissé szőrös vagy csupasz. Felhasználása sokrétű, egészséges és nagyon ízletes. Nem túl igényes növény, tökéletes választás konyhakertekben való termesztéshez.
Tovább...
 
Csúcskategóriás lélegeztetőgépeket adományoztak a kórháznak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. július 23.
Két darab Hamilton C6 lélegeztetőkészüléket adományozott a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórháznak a székesfehérvári székhelyű PatikaPlus cégcsoport. Az egyik gépet június vége óta használják az intézményben, a másik pedig várhatóan augusztusban érkezik meg.
Tovább...
 
Ultra Tisza-tó: futás 65 és 126 kilométeren át Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. július 23.
Kelet-Magyarország egyik legszebb természetvédelmi övezetében, a Tisza-tó környékén várták idén is az Ultra Tisza-tó szervezői a sportolókat. A 126 km-es távon két székesfehérvári fiatalember is célba ért: Vízer Dániel és Csingár István. Soós Péter egy kört, azaz 65 km-t teljesített.
Tovább...
 
Királyi történetek királyi csontok alapján Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 23.
A Mindigmás séták következő felfedezőútját csak erős idegzetűeknek ajánlják: a királyi bazilika sírjaiból feltárt csontok apropóján a királyi halálesetek okairól, középkori betegségekről és temetkezési szokásokról is szó lesz. A péntek esti Tourinform-programra előzetesen kell jelentkezni.
Tovább...
 
Civil Nap lesz szeptemberben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 23.
A szeptember 12-i Civil Napfontos bemutatkozási, kapcsolatteremtési lehetőség lesz a városban tevékenykedő civilek számára, illetve jogosultsági feltétel az ősszel kiírásra kerülő pályázatnál. Az Önkormányzat augusztus 17-ig várja a civil szervezetek jelentkezését a Zichy ligetbe tervezett rendezvényre.
Tovább...
 
Több száz kempo harcos küzdött egymással idén nyáron is Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. július 23.
Az egykori félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnoktól, Erdei Zsolttól is tanulhattak az idei Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség központi edzőtáborának résztvevői. A Felsőtárkányban megrendezett országos találkozón a Székesfehérvári Kempo SE és a Sárosdi Kempo SE kempokái és mesterei is részt vettek.
Tovább...
 
Folytatódik az áramszünet az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. július 23.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan július 24-én, pénteken napközben folytatódik az áramszünet az Öreghegy több utcájában.
Tovább...
 
„A szívjóság orvosára, Dr. Eőry Ajándokra emlékeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. július 23.
Dr. Eőry Ajándokra, a hagyományos kínai orvoslás magyarországi úttörőjére, a hajléktalanok orvosára emlékezett a meridián tornacsoport Székesfehérváron. Ő honosította meg hazánkban azt a fiziológiai és energetikai feltöltést eredményező módszert, melyet a fehérvéri csapat tagjai évek óta alkalmaznak. Mostani foglalkozásukat a tiszteletadásnak szentelték.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 27377