Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ebösszeírás Székesfehérváron - szeptember 30-ig kell visszaküldeni a kitöltött nyomtatványokat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 22.
Törvényi kötelezettségének eleget téve 2023. július 1-jétől ebösszeírást végez Székesfehérvár Önkormányzata. Fontos, hogy a város nem tervezi ebadó bevezetését, de minden ebtartónak nyilatkoznia kell a tulajdonában/tartásában élő kutyákról. Az adatlap és a tájékoztató átvehető a Városházán, illetve letölthető a város honlapjáról. A kitöltött nyomtatványokat 2023. szeptember 30-ig kell visszaküldeni a Polgármesteri Hivatalba elektronikusan – e-mailben, illetve elektronikus ügyintézéssel –, vagy papíralapon – postai úton, illetve a Városházán kihelyezett gyűjtődobozba bedobva.
Tovább...
 
Kultúrházak éjjel-nappal péntektől az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Kopcsai Margit   
2023. szeptember 22.
A szeptember 22–24-i hétvégén ismét több száz kulturális központ, művelődési ház várja az érdeklődőket országszerte és határon túl is változatos és értékes programokkal a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozaton. Az országos akcióhoz a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ is csatlakozott. Az események helyszíne idén az Öreghegyi Közösségi Ház, ahol a komolyzene lesz a téma – könnyed, fogyasztható formában, minden korosztálynak.
Tovább...
 
Milyen legyen 2024-ben a Virágóra? – elindult a szavazás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 22.
Évről évre változik a Virágóra beültetése, és hagyomány már, hogy a kertészek minden évben más-más növényválogatással tervezik a virágágyást. A jövő évi beültetésre három tervet készített a Városgondnokság, melyek közül idén ősszel is szavazással választhatjuk ki, hogy melyik valósuljon meg 2024 tavaszán. Szavazni 2023. október 1-ig lehet!
Tovább...
 
Zene és tánc a színpadon, játékok a sátrakban, lecsó a bográcsokban szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Harcos Edina   
2023. szeptember 22.
Zenés és táncos produkciók a Zichy ligetben felállított színpadon, játékok a sátrakban, utcazenészek a főzők között – idén is jó hangulatú bulinak ígérkezik a Fehérvári Lecsófőző Vigasság szeptember 23-án, szombaton. A nap végére most is kiderül majd, ki lesz 2023-ban a Lecsókirály, a hagyományoknak megfelelően új gazdára talál a Sipi Emlékkupa és díjazzák a Legdekoratívabb Főzőhelyet is.
Tovább...
 
Fórum a fehérvári nyugdíjas szervezeteket érintő aktuális kérdésekről Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. szeptember 22.
A Városi Idősügyi Tanács bővítéséről, az előttünk álló időszak fehérvári programjairól, a közművelődési intézmények működési rendjének tervezett egységesítéséről, valamit a nyugdíjasoknak egyénileg és közösségileg igényelhető/rendelkezésre álló költségvetési forrásokról is tájékoztatást adott Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András a székesfehérvári nyugdíjas szervezetek, klubok vezetőinek fórumán.
Tovább...
 
Haydn-nal nyit a Somorjai Sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér-Erdélyi Teréz   
2023. szeptember 21.
Különleges utazásra hívja a zenebarátokat az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a Somorjai Ferenc Sorozat nyitókoncertjén. A pompás 18. századba utazhatnak Haydn-nal, Dobszay Péterrel és az ARSO-val a patinás Szent István-teremben.
Tovább...
 
Történelmi sétával folytatódik a Kutyatáron innen és túl rendezvénysorozat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 21.
Történelmi sétát szervez a Belvárosban a Szent István Király Múzeum Dr. Reich Szabina régész vezetésével. A Kutyatáron innen és túl rendezvénysorozat keretében a szakember azokat a főbb ásatási helyeket mutatja be, ahol Siklósi Gyula kutatásokat végzett és eredményeivel hozzájárult a város középkori térszerkezetének megismeréséhez.
Tovább...
 
Szeretni tettel és igazsággal Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. szeptember 21.
Ötven, hetven, nyolcvan – milyen könnyen mondjuk ki e számokat, amelyek, ha éveket mérnek, egy házasság és egy-egy életút tartalmas éveit rejtik. Az ÖKK Podcast vendégei, Nádasi Zsuzsanna és Elekes Péter Pál egy hónappal ezelőtt nagy családi körben, hálaadó és áldást kérő istentisztelet keretében erősítették meg szövetségüket házasságkötésük 50 éves évfordulója alkalmából.
Tovább...
 
Ha eljöttök, a dalok majd hazakísérnek – Hungarikum-koncert a Petzben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 21.
Csütörtökön klubkoncertet ad a Mudris Anett és Kremnitzky Géza alkotta Hungarikum együttes. A Petz sörözőben szeptember 21-én minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Jelképes áron léphetnek be a könyvek világába a székesfehérváriak Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. szeptember 21.
Szerdán délután dr. Cser-Palkovics András is meghosszabbította olvasójegyét a Vörösmarty Mihály Könyvtár Központi Könyvtárában. A városvezető arra ösztönöz minden székesfehérvárit: éljenek a lehetősséggel, és merüljenek el a könyvek varázslatos világában. A székesfehérvári lakosok és az érvényes diákigazolvánnyal rendelkezők továbbra is 100 forintos áron válthatják meg éves olvasójegyüket.
Tovább...
 
Gazing Into Darkness – kiállítás az Országzászló téri kiállítóhelyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 21.
Gazing Into Darkness (A sötétbe nézek) címmel nyitják meg Koós Gábor kiállítását a Szent István Király Múzeum Országzászló téri kiállítóhelyén szeptember 22-én, pénteken. A kiállítást Junichiró Tanizaki Az árnyak dicsérete című írása ihlette.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 36270