Kezdőlap
Lakossági tájékoztató Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 19.
Rendezvények lemondására, valamint költségvetési és intézményműködtetési kérdésekre is kitér szerdai lakossági tájékoztatójában dr. Cser-Palkovics András polgármester. Az önkéntes-jelentkezésekről és a 70 év feletti fehérváriakkal kapcsolatos segítségnyújtás első napjának tapasztalatairól is olvashatnak az alábbiakban.
Tovább...
 
Elmaradnak a közlekedési vizsgák is Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. március 19.
Az Információs és Technológiai Minisztérium mai közlése szerint március 19-től, csütörtöktől visszavonásig felfüggesztik a járművezetők és közlekedési szakemberek vizsgáit, alkalmassági vizsgálatait és utánképzéseit.
Tovább...
 
Nem járnak le az orvosi alkalmassági igazolások Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. március 19.
Az országos tisztifőorvos tegnapi tájékoztatója szerint a kialakult járványügyi helyzet miatt a foglalkozás-egészségügyi orvosok által kiállított időszakos orvosi alkalmassági igazolások a veszélyhelyzet megszűnését követő 15. napig érvényesek.
Tovább...
 
Higiénés fejlesztés az Alba Innovárban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. március 19.
Az Alba Innovár higiénés eszközt készít 3D-nyomtatóval: a műanyag kilincsfogókat szociális területen dolgozó szakemberek fogják használni.
Tovább...
 
A vásárláskor is be kell tartani az egészségügyi előírásokat! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. március 19.
Óriási mértékű vásárlás, felvásárlás indult meg az üzletekben, a járvány terjedésének a megelőzése érdekében javasolt figyelmeztetéseket sem mindig tartják be az emberek. A vásárlók, az otthon maradt családtagok és a dolgozók érdekeit szem előtt tartva hívja együttműködésre a lakosokat az Országos Kereskedelmi Szövetség: kérik, hogy lehetőleg egyedül, és ne csúcsidőszakban vásároljanak az emberek, illetve tartsák be az üzletekben a javasolt egy-egy méteres távolságot is. A vállalatok a biztonságos ellátásra törekszenek, a szigorú egészségügyi előírások betartásával – fogalmazták meg.
Tovább...
 
Mi mindenre jó a kerti izsóp? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. március 19.
A kerti izsóp hatóanyagait tekintve nagyon komplexnek számít. Gyógyászati szempontból talán az a legfontosabb tulajdonsága, hogy erősen baktérium-, gomba- és vírusölő. Számottevően találhatók benne immunerősítő és antioxidáns flavonoid vegyületek.
Tovább...
 
Felelősségvállalás a dolgozók felé Nyomtatás E-mail
Írta: A Libri-Bookline Zrt. rendkívüli közleménye   
2020. március 19.
A Libri-Bookline vállalatvezetése úgy döntött, hogy a koronavírus okozta krízishelyzetben támogatja munkavállalóit. A vállalat minden munkatársának biztosít 300 000 Ft fizetéselőleget, hogy segítsen megoldani a váratlan helyzet miatt felmerülő napi problémákat.
Tovább...
 
Befejezettnek nyilvánította a 2019/20-as bajnokságot az MKOSZ Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. március 19.
Véget ért a pontvadászat a hazai kosárlabda bajnokságokban: a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének kedd délutáni döntése értelmében nem hirdetnek bajnokot egyik korosztály egyik nemében sem, idén kieső sem lesz. A következő idény nemzetközi kupaszerepléséről később határoznak majd.
Tovább...
 
Hogyan használjuk a bojtorjánt, ha gyógyulni vágyunk? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. március 19.
Tea, tinktúra, olajos és szeszes kivonatok, hajöblítő, hajszesz… - Változatok a bojtorján felhasználására, avagy: Receptek az „Arctium lappa” gyógyhatását felhasználva.
Tovább...
 
Jó hírek a koronavírus idején Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2020. március 19.
Noha a Vörösmarty Színház március 12-től bizonytalan ideig zárva tart a koronavírus járvány miatt, a jó híreket azért nem hallgatjuk el. Az idei POSZT versenyprogramjába beválogatták A Vágy nevű villamos című előadást. A  20. Pécsi Országos Színházi Találkozó  (POSZT)  versenyprogramját Dér András Balázs Béla-díjas film- és színházrendező, operatőr és Uray Péter koreográfus, rendező állította össze a 2019. március 1. és 2020. március 10. között bemutatott, magyar nyelvű színházi előadásokból. Bagó Bertalan rendező szerint már önmagában elismerésnek számít, hogy az előadás ringbe szállhat.
Tovább...
 
Nem látogatható a Fehérvári Civil Központ Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2020. március 19.
Nem fogad ügyfeleket és látogatókat a Fehérvári Civil Központ. Természetesen programok, rendezvények sem szervezhetők az intézményben. Az erről szóló közlemény alább olvasható el.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 26452