Kezdőlap
Kék, sárga... zöld! Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. március 12.
ImageA Munkácsyban mutatták be az új fejlesztésű, felelős hulladékgazdálkodásra nevelő oktatócsomagot. A készletet térítésmentesen vehették át a jelentkező iskolák, akik nemcsak a dobozt, módszertani ismeretket is kaphattak a Munkácsyban szervezett bemutatóórán.
Tovább...
 
Családháló díjat kapott a Napraforgó Bölcsőde Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. március 12.
ImageAz idei évben a Napraforgó Bölcsőde kapta a klasszikus bölcsőde kategóriában a Családháló díjat, amivel olyan intézményeket és embereket ismernek el, akik munkájuk során különösen sokat tettek a családokért.
Tovább...
 
Ünnepélyes évadnyitót tartottak a KEMPP-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. március 12.
ImageAz 1848/49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója jegyében rendezték meg a kilencedik évadnyitót szombaton, a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen. Az ünnepi esemény felvezetéseként történelmi emlékfutás indult reggel Székesfehérvárról a KEMPP-ig. Az évadnyitón az ünnepi köszöntőket és műsort követően Emlékparkért emlékérmet adtak át azoknak, akik kiemelkedő munkát végeztek a Nemzeti Emlékhely kialakításában, fejlesztésében.
Tovább...
 
"Felnégyelte" a DVTK-t a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. március 12.
ImageA rutinos Lazovics két góljával és vezérletével simán, 4-1-re legyőzte a DVTK-t a labdarúgó NB I 22. fordulójában a Videoton. A fehérváriak az eső félidőben kétgólos előnybe kerültek a már említett Lazovics tanári produkciójával és duplázásával, majd a második játékrészben a kitámadó diósgyőrieket Stefan Scsepovics büntette újabb találattal.
Tovább...
 
Kiizzadta az Alba a győzelmet Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. március 12.
ImageElőre lehetett tudni, hogy nem lesz sétagalopp az Alba számára az idén egyre acélosabb Paks elleni NB I-es derbi, de arra talán nem túl sokan számatottak, hogy az utolsó percig izgulniuk kell a hazaiaknak a győzelemért. Pedig ez történt, újra nehezen tudott felpörögni a címvédő.
Tovább...
 
Mit tegyünk, ha ránk tör a téli végi depresszió? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 09.
ImageA téli időszak nemcsak a vadon élő állatok számára jelent nagy megpróbáltatást, hanem az emberek is nehezen viselik ezt a pár hónapot. Míg az állatok a kevés táplálék miatt várják a tavaszt, s merül néhány faj hosszú álomba, addig a homo sapiens a fény hiányától szenved. A téli melankólia jelei a kedvetlenség, bágyadtság és a kialvatlanság érzése.
Tovább...
 
Egyetlen kattintással segíthet egy székesfehérvári kórháznak! Nyomtatás E-mail
Írta: Tölgyi Kriszta   
2018. március 09.
ImageRendhagyó jótékonysági akciót indított a The Immigrants, amely színt akar vinni egy kórház életébe. Aki megosztja a zenekar legújabb, Let’s Get Lost című videóklipjét és szavaz a klipben található linken, segíthet egy székesfehérvári intézmény megszépítésében. A zenekar tavaszi turnéja során ellátogat a legtöbb voksot kapott településre, ahol a tervek szerint állami gondoskodásban élő gyerekekkel és helyi művészekkel festenek színesre néhány falat. A kreatív munkával és a gesztussal a beszürkülés ellen lépnek fel.
Tovább...
 
Garázs, mosogatógép és légkondi: ilyen extrákra vágyunk Nyomtatás E-mail
Írta: Zsigmond Zsófia   
2018. március 09.
ImageA legtöbben garázzsal bővítenék, vagy mosogatógéppel, légkondicionálóval korszerűsítenék otthonukat – derül ki a Fundamenta országos kutatásából. A megújuló energia népszerűségét mutatja, hogy a dobogósoktól kis lemaradással következik a napkollektor, a ruhatárak növekvő méretére pedig az ötödik helyezett gardróbszoba iránti igény utal. Szerencsére a népszerű lakásextrákkal kapcsolatos álmukat ma már egyre többen meg tudják valósítani, hiszen költségük kigazdálkodható az államilag támogatott lakástakarék igénybevételével.
Tovább...
 
Szombaton a Polgármesteri Hivatal is ügyfélfogadást tart Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 09.
ImageA többi közhivatalhoz hasonlóan a közelgő nemzeti ünnep kapcsán változik Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának ügyfélfogadási rendje is. Március 10-én, szombaton pénteki munkarend szerint fogadják az ügyfeleket, míg március 16-án, pénteken zárva tart a Hivatal.
Tovább...
 
Világhírű fellépőkkel csábít a Balaton partjára az Everness Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 09.
ImageHúsz, környezettudatos dekorációval készült, színes sátor a Balaton partján. Tánc, jóga, koncert, előadás, workshop, meditáció, hangfürdő. Dan Millman, Neale Donald Walsch, Sudha. Csak pár program a közel hatszázból, csak pár név a háromszáz hazai és külföldi fellépő közül. Az Everness Fesztiválon idén is minden a tudatosság körül forog majd és számtalan önismereti módszer közül választhat, aki júniusban Alsóörsre látogat.
Tovább...
 
Kettlebell, a látványos fejlődés eszköze Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 09.
ImageA kettlebellt már a cári Oroszországban is használták az erőművészek és a súlyemelők. Az orosz különleges egységek tagjai is ezzel fejlesztették mindig gyorsaságukat, állóképességüket, erejüket, s az amerikai katonai és rendfenntartási elit eszköztárából sem hiányozhat a „füles golyó”. Hazánkban is megtalálható már a fegyveres testületeknél, s az élsportolók is bátran nyúlnak utána. Sőt, még te is formálhatod vele testedet!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 21594