Kezdőlap
Halhatatlanok  filmbemutató szerdán a Városi Levéltárban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 17.
ImageA limanowai csata történetét dolgozza fel a „Halhatatlanok – Limanowa, a magyar győzelem 1914” című dokumentumfilm, melynek bemutatóját május 17-én, szerdán délután tartják a Városi Levéltár és Kutatóintézet Szekfű Gyula termében. A belépés ingyenes, szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
Alba: elsőként a négy közé! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 17.
ImageA 19 pontos Lóránt és a 17 egységig jutó Shepard vezérletével 98-69-re legyőzte a Kecskemétet a férfi kosárlabda NB I negyeddöntőjének harmadik összecsapásán az Alba Fehérvár Puebla +, így "söpréssel", 3-0-ás összesítéssel elsőként jutott a legjobb 4 közé.
Tovább...
 
Erdélyben jártak a Táncsics diákjai Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. május 17.
Erdélyben jártak a Székesfehérvári Táncsics Mihály Általános Iskola diákjai a Határtalanul! program keretében. Az április végén szervezett, négynapos program során számos várost és települést, illetve nevezetességet tekintettek meg a hetedikes tanulók és tanáraik.
Tovább...
 
Lajkó Félix, ördögmaszk és tűztánc Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. május 17.
ImageIdén is a Jam-Bory-Várral zárul a Kortárs Művészeti Fesztivál Székesfehérváron. 18. alkalommal töltik meg zenével, szöveggel, fényekkel a város egyik legromantikusabb helyszínét. Lajkó Félix, slampoetry, gyerekprogramok és tűzzsonglőrök is szerepelnek az idei összművészeti pikniken.
Tovább...
 
Éremeső az Orkás szinkronúszóknál Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 17.
ImageNégy arany, egy ezüst, három bronz és egy negyedik helyezéssel tértek haza az Orka Fehérvári Szinkronúszó Egyesület tagjai a Szinkronúszó Hullám-Kupa országos versenyről. A csapat vezetőedzője, Molnár Andrea nagyon elégedett a lányok hétvégén elért eredményeivel.
Tovább...
 
Kortárs kerámiák, festmények és fotók Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. május 17.
Kerámiákból, festményekből, fotókból és hangszerekből nyílnak kiállítások a hét folyamán a Kortárs Művészeti Fesztivál programsorozatában, Revák Katalin, Máder Barna, Neményi Zsolt és Pinke Miklós alkotásait nézhetjük meg, a hangszerek Mihály György gyűjteményének kincsei.
Tovább...
 
Ismét meghirdették a történelmi vetélkedőt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 17.
Újabb történelmi vetélkedőt hirdetett tagszervezetei számára az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület. A III. Béla királyhoz kapcsolódó szellemi erőpróbára 18 csapat nevezett, az elődöntőt május 17-én, szerdán, míg a döntőt szeptemberben rendezik. Minderről sajtótájékoztatón számolt be Csetényi Attiláné, a szervezet elnöke és Fejes Rudolf, az egyesület titkára.
Tovább...
 
1,2 millió forint gyűlt össze a jótékonysági Székely Bálon Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. május 17.
ImageKöszönetnyilvánító programot tartottak a Vörösmarty Általános Iskolában: a II. Székesfehérvári Székely Bál jótékonyságra összegyűlt támogatását köszönte meg Juhász László, a bál alapítója és Deák Lajosné, a határon túli magyarokkal kapcsolatos feladatok tanácsnoka. A több mint 1,2 millió forintból rászoruló gyerekek csereutazását, óvodák felújítását és az Orbán Alapítványt fogják támogatni.
Tovább...
 
Bronzokkal kezdett Lakatos Zsanett Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 17.
ImageKemény felkészülési időszak után, május közepén megkezdődött a versenyek sora Lakatos Zsanett számára. Velence városának legfiatalabb díszpolgára, többszörös világ- és Európa-bajnok kenus a szegedi idénynyitó rangsoroló viadalon egyéniben 200 és 500 méteren is a 3. helyen végzett (200-on ritkán látható, rendkívül szoros hármas befutóval), jelezve, hogy messze van még csúcsformájától, s hogy néha nehezebb a roppant erős hazai mezőnyben diadalmaskodni, mint egy vb-n vagy Eb-n.
Tovább...
 
Miért jó, ha terhesen sem hagyod abba a sportolást? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. május 16.
ImageA közhiedelemmel ellentétben nem kell depressziósan és lemondva az egész külvilágról behúzódni a lakásba, és feküdni egész nap, ha babát vár az ember, mert akkor nemhogy mentális amortizációt veszünk észre magunkon rövid idő múlva (sőt, a környezetünk még inkább!), hanem pár hét elteltével bálnaként szuszogunk majd, ha mégis meg kell tenni néhány lépést. A mozgás és bizonyos sportfajták igenis jót tesznek testileg, szellemileg az anyukáknak (is).
Tovább...
 
A világ leghálásabb munkája: gyógyíts kutyákat masszázzsal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. május 16.
ImageHallottál már a kutyamasszázsról? Nem, nem valami úri divatról van szó!. Bár elsőre nekem is a Dr. Szöszi című "habosbabosamcsifilmben" felvillantott rózsaszín nyakörves fehér cukkerkutya jutott eszembe e kifejezésről, pontosabban, hogy az ő hasát vakargatja valaki jópénzért - és színlelt jópofasággal. Aztán megismertem valakit, aki beteg/lebénult kutyusokat gyógyít ily’ módon, s hamar átfordult a „dúsgazdagkutyasimiző” víziója valami totálisan másba…
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 19713