Kezdőlap
Meghívó Kósa Klára kiállítására Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. május 10.
Kósa Klára kerámikusművész, a Népművészet Mestere, a Magyar Művészeti Akadémia akadémikusa és SIMON ILONA könyvtervező iparművész SZÍNEK, JELEK, ÜZENETEK című kiállításának megnyitó ünnepségét tartják szombaton a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Galériájában.
Tovább...
 
Történelmi korok találkozása Csőszön Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. május 10.
Történelmi időutazásra várják az érdeklődőket Csőszön! A "Történelmi korok találkozása" című programon fellépnek a katonai hagyományőrzők, lesznek kézműves foglalkozások, gyerekprogramok, szürkemarha pörkölt főzőverseny, s megannyi meglepetés!
Tovább...
 
Zenés kabaré est Szabadbattyánban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. május 10.
"Battyánnál még megvolt!" - címmel zenés kabaré estet szerveznek június 11-én Szabadbattyánban a Mórciz Zsigmond Művelődési Ház és Könyvtárban. A belépés díjtalan!
Tovább...
 
Ma Öreghegyen, holnap a Belvárosban tartanak lakossági fórumot Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 09.
Több városrészben tartanak lakossági fórumot a héten is, melyeken az autóbusz-hálózat bővítésének részleteiről adnak tájékoztatást az érdeklődőknek. Ma az Öreghegyen, Csalán és Kisfaludon élőket várják, kedden pedig a belvárosiaknak szerveznek tájékoztatót a Városházán.
Tovább...
 
Kemény csatát nyert a MÁV Előre SC-Foxconn Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2022. május 09.
3-1-es győzelmet aratott a MÁV Előre SC-Foxconn a Vidux-Szegedi RSE felett hazai környezetben, a férfi röplabda NB I. Liga rájátszás utolsó játéknapján. Dávid Zoltán vezetőedző alakulata első helyen zárt a 2021/2022-es szezonban és feljutott az Extraligába.
Tovább...
 
Éremünnep rengeteg résztvevővel Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2022. május 09.
Vasárnap a Szent István Művelődési Házban került sor a 35. Alba Regia Éremgyűjtő Találkozóra, amelynek keretében bemutatták a "Fehérvári nagyjaink” éremsorozat tizedik – Kralovánszky Alán régész előtt tisztelgő – darabját is. A börzére a pandémia miatti több éves kényszerszünet után rengetegen jöttek el, hogy végre élhessenek gyűjtőszenvedélyüknek. Közel 400 fő részvételével zajlott a szabad éremcsere és újabb taggal bővült a Fehérvári Nagyjaink éremsorozat is.
Tovább...
 
Májusban újra jótékonysági előadást rendeznek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 09.
Ismét jótékonysági előadást szervez az Értékmentők csapata. A népszerű Ugorj be most! című előadásban a Vörösmarty Színház színművészei szórakoztatják a közönséget.
Tovább...
 
Ingyenes nordic walking foglalkozások hét helyszínen Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. május 09.
Hét indulási helyszínnel szerveznek nordic walking foglalkozásokat május elejétől június végéig Székesfehérváron. Az országban egyedülálló program keretében a Tóvárosban, az Alsóvárosban, az Öreghegyen, a Palotavárosban, a Bregyóban, a Zichy ligetben és a Béke téren lehet kapcsolódni az ingyenes programhoz az alábbiak szerint. A botokat szintén díjmentesen biztosítják.
Tovább...
 
Tábla őrzi a székesfehérvári németek emlékét Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2022. május 09.
A székesfehérvári németek emlékére állított tábla avatásával kezdődött a nemzetiségi és hagyományőrző nap a Belvárosban, majd kulturális műsorral, kézműves foglalkozásokkal és családi vetélkedővel folytatódott a Felsővárosi Általános Iskolában. Az oktatási intézmény és a Székesfehérvári Német Nemzetiségi Önkormányzat a programokkal a német nyelv és kultúra megőrzését és az összetartozás érzését kívánta erősíteni.
Tovább...
 
A Krém cukrászda nyerte a Királyi Desszertversenyt Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. május 09.
Szebbnél szebb finomságokkal nyűgözték le a fehérvári zsűrit a Székesfehérvári Turisztikai Kft. és az Önkormányzat együttműködésében meghirdetett Királyi Desszertversenyen résztvevő cukrászatok. A Hiemer-ház Báltermében tartott kóstolás és zsűrizés után a 13 féle desszertből végül az Andreas rex névre hallgató, a Krém cukrászda által készített sütemény gyűjtötte be a legtöbb szavazatot.
Tovább...
 
Székesfehérvárra érkezett a Toborzó Emlékfutás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. május 09.
Székesfehérvárra érkezett szombaton délután a Toborzó Emlékfutás 2022 című program, melyet a Magyar Honvédség, az Adrianus Alapítvány a Falvak Kultúrájáért és a Katonaolimpikonok Baráti Kör szervez. A katonai váltófutást képviselő két honvédet a Mészáros Lázár utcai városhatártól helyi katonatársak és civil sportolók kísérték a Belvárosig, ahol Mészáros Attila alpolgármester köszöntötte őket. A Belvárosban toborzással és egyéb színes programokkal várták a közönséget.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 32303