Kezdőlap
Ötödször rendeztek ingyenes egészségügyi szűrőnapot a sportcsanokban Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. november 08.
Image"Szívügyünk Fehérvár" - ötödször rendezett közös városi szűrőnapot Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház. Az ingyenes rendezvényen tegnap délután három és hét óra között közel 20 fajta szűrővizsgálattal, szaktanácsadással várták a fehérváriakat az Alba Regia Sportcsarnokban.
Tovább...
 
Két Delfines a Jövő Bajnokai között Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 08.
ImageA magyar úszósport 2020 utáni időszakának leendő főszereplői (a 11-14 éves korosztályok legjobbjai) gyűltek össze az a fővárosban: a Jövő Bajnokai program hagyományos összrégiós döntőjén 280 kiválasztott tehetség versengett a Tüske-uszodában.
Tovább...
 
Albások díjesője Tatabányán Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. november 08.
ImageÖtödik alkalommal rendezték meg Tatabányán a neves Agora Koreográfiai Versenyt. A programban 18 csapat vett részt, köztük az Alba Regia Táncegyüttes, amely több díjat nyert, például a „Legjobb tánckari teljesítmény” elismerést is.
Tovább...
 
KID Rock: 4 arany, 2 ezüst, 3 bronzérem Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 08.
ImageNégy aranyat, két ezüstöt és három bronzérmet szereztek a KID Rock and Roll SE táncosai a félév utolsó területi versenyén, melyet Székesfehérváron rendeztek meg.
Tovább...
 
Vidi: edzőmeccs a Belupóval Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 08.
ImageA válogatott két év végi "bulimeccse" okozta 2 hetes bajnoki szünetet kihasználva a listavezető Videoton is nemzetközi vizekre evez, a horvát első osztályú pontvadászat középcsapatát, a Slaven Belupót fogadja szombaton (november 11) 13.30-kor a Sóstón.
Tovább...
 
Citromfa a kertben?  Igen! És nem is fagy el! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 07.
ImageLassacskán beúszik a tél az őszbe, s egyre többen köhögnek, nyúlnak zsebkendő után, illetve szomorúan konstatálják, hogy a nyelés bizony lehet fájdalmas, és nem élvezhető a finom étek sem, ha be van gyulladva a mandulánk. A megfázás enyhítésére / megszüntetésére sokan használnak citromot, ami nem mondható olcsó gyümölcsnek. Van azonban, akinek kertjében gyönyörű citromfák sorakoznak – télen is! Lessünk hát be e kertbe, hogy valóság-e, amit látunk?
Tovább...
 
Házi szappan:csábító illat, különleges forma, tökéletes állag-tartósítószer nélkül! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 07.
Image„Beleharapjak, vagy csak nézzem?”- töpreng az ember, amikor kezébe veszi Fábiánné Nagy Mariann csodálatos szappanjait. Illatuk olyan csodás, hogy a nyál összefut a szájban, és az ízlelő bimbók kínok között vergődve üvöltik, hogy hadd kóstolják meg e szépséget, amit céljának megfelelően használni se merünk, mert akkor szó szerint kifolyna kezeink közül (ahogy víz éri). És ugye milyen nagy kár lenne érte! – Aztán persze mégse álljuk meg, hogy ne simogassuk végig vele testünket.
Tovább...
 
Elkezdődik a Rákóczi utcai óvoda felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. november 07.
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a TOP-6.2.1-15 kódszámú Pályázati Felhívás keretében, TOP 6.2.1-15-SF1-2016-00003 azonosító számmal támogatási szerződést kötött a Rákóczi utcai óvoda felújítása érdekében. A projekt tervezett, elszámolható összköltsége: 367,08 millió forint vissza nem térítendő Európai Uniós támogatás.
Tovább...
 
Nyílt szűrőnap férfiaknak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. november 07.
ImageAz időben felfedezett prosztatarák kezelhető, gyógyítható! – ezzel a jelmondattal invitálják a férfiakat a kifejezetten számukra szervezett, nyílt szűrőnapra november 11-én, szombaton Székesfehérváron. A vizsgálatra a 40 – 50. életévüket betöltött urakat várják, bejelentkezni csütörtökig lehet.
Tovább...
 
Márton-napi programok Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. november 07.
ImageSzámos programmal készülnek idén is Székesfehérváron a Márton-napi hagyományok felelevenítése kapcsán. November 10-én, pénteken a Fehérvári Polgárok Egyesülete tart műsoros megemlékezést, november 11-én, szombaton pedig A Szabadművelődés Házában és a Táncházban várják különböző rendezvényekkel, illetve foglalkozásokkal az érdeklődőket.
Tovább...
 
Trágyázási tilalom nitrátérzékeny területeken Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. november 07.
Az ősz hagyományosan a trágyázás időszaka. A Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala Agrárügyi Főosztálya felhívja a gazdálkodók figyelmét, hogy nitrátérzékeny területen - a felszín alatti vizek nitrátszennyezéssel szembeni védelme érdekében - október 31. és február 15. között trágyázási tilalom van érvényben.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 20836