Kezdőlap
Lassan termál hőfokú lesz a tó víze Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 07.
ImageJúlius utolsó hetéig nem tette próbára szervezetünket a nagy kánikula, 2-3 napnyi forróbb időszak után ugyanis ezen a nyáron mindig jött egy markáns hidegfront, így nem kellett hőgutától tartani. Most azonban igen komoly pótlásba kezdett az "időjárás felelős", ugyanis immár egy hete makacsul ragaszkodik hozzánk a rekkenő hőség, s az előrejelzések szerint nem is tágít tőlünk egy darabig.
Tovább...
 
Dr. Boór Ferenc: Jel - Jelen - Jelenlét Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 07.
A 427. Hétvezér Est előadója – sokadik alkalommal - Boór Ferenc, a Fejér Szövetség alapítója és társelnöke.
Tovább...
 
Dinnyenap és tematikus nap Ópusztaszeren Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 07.
Minden, ami dinnye Ópusztaszeren! Augusztus 11-én, a Dinnyenapon nemcsak kedvére fogyaszthatják a mézédes gyümölcsöt, hanem az abból készült szobrokat is megnézhetik. Kézműves foglalkozások, néptánc, népzene és gabonához kapcsolódó tematikus programnap is várja az érdeklődőket!
Tovább...
 
Quartettissimo IX. Európai Vonósnégyes Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 07.
ImageA Károlyi József Alapítvány szeptember 28. és 30. között kilencedik alkalommal szervezi meg a „Quartettissimo” Európai Vonósnégyes Fesztivált. A különböző európai országokból érkező vonósnégyeseknek ez az immár hagyományossá vált találkozója egyre nagyobb közönséget vonz és számos intézmény, többek között, a Francia Intézet, valamint a Mécénat Musical - Société Générale Bank támogatását élvezi.
Tovább...
 
Rugby: Olimpiai Reménységek Versenye Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 07.
ImageEsztergomban rendezték meg az Olimpiai Reménységek versenyét U16 és U18 fiú és lány kategóriákban. Résztvevő országok voltak: Csehország, Lengyelország, Magyarország.
Tovább...
 
Ismét adománygyűjtést szerveznek Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 07.
ImageGondtalan sulikezdés mottóval ismét adománygyűjtést szervez Székesfehérváron a Next Stop Üzletközpont és a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ. A rászoruló gyerekeknek szánt tanszereket öt napon át, augusztus 9-13-ig várják.
Tovább...
 
Elkészült a Fehérvár Táncosa verseny továbbjutóinak névsora Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. augusztus 07.
ImageMegszületett a Fehérvár Táncosa verseny továbbjutóinak névsora: a zsűri az elmúlt napokban a nevezés során beküldött videók alapján kiválasztotta a legjobb versenyzőket.
Tovább...
 
Forró nyarak halkan zümmögő gyilkosa: a légy Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 06.
ImageTudtad, hogy a légy az ókori Egyiptomban a bátorság és a kitartás jelképe volt? Naná, hiszen hiába hessegeted el, csak visszajön, rendíthetetlenül mászik az ételre, a macska piszkára, az arcodra, a friss horzsolásra a kezeden, s mindezt váltogatott sorrendben, hogy kellőképpen elöntsön az undor és a betegségek, amiket terjeszt(het).
Tovább...
 
Hahó, allergiások és asztmások! Kezdődik a parlagfűszezon! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 06.
ImageHamarosan kezdődik az asztmások és az allergiások rémálma, a parlagfűszezon. Ez a legagresszívebbnek mondható pollen egészen október közepéig (az első éjszakai fagyokig) kínozza az allergiásokat orrfolyással, tüsszögéssel, szemviszketéssel, az asztmásokat pedig súlyos ingerköhögéssel és nehézlégzéssel sújtja.
Tovább...
 
Hogyan lesz valakiből jó sportfotós? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 06.
ImageMurányi Gábor gyerekként autóversenyző akart lenni, és egy rotakapával gyakorolt naphosszat a környék földes útjain. Pár év múlva már az autóversenyek kerekeiről kapargatta le a sarat, majd 16 évesen - életkorát papíron meghamisítva - versenybíró lett a Forma-1-en, később rallyzni kezdett, EB-futamokon is indult, ma pedig a Forma-1 hivatalos fotósaként dolgozik.
Tovább...
 
„Biztos, hogy a mennyország barokk stílben van tartva!” Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 06.
Kiállítás nyílt Barokk mennyország címmel. A Szent István király-székesegyház barokk kincseit felvonultató tárlatot a Szent István Király Múzeum és a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum közösen rendezte, az érdeklődők október 23-ig tekinthetik meg a Csók István Képtárban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 22519