Kezdőlap
Értesítés méhészeknek kukoricavetésről Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. április 17.
ImageEzúton is tájékoztatjuk a méhészeket, hogy 2017. április 24-én kukoricavetésre kerül sor a Székesfehérvár 020079 helyrajzi számú területen. Kérjük, erre legyenek figyelemmel a méhek kitelepítésénél.
Tovább...
 
Húsvét Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 16.
Szép Húsvétot Kívánunk Minden Kedves Olvasónknak! Kérjük, töltsék ezt az időszakot szeretteik körében, élvezzék a rokonok, barátok társaságát, a tavaszi napsütést, kiránduljanak egy közeli erdőben, sétáljanak a vízparton, s érezzék az Egységet!
 
Tovább...
 
Testszobrászat: edzés utáni önmasszázs SMR hengerrel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. április 15.
Az SMR henger egy olyan hatékony regenerációs eszköz, amely kiválóan alkalmas arra, hogy csökkentse az izomlázat, fokozza a teljesítményt és többfajta fájdalmat megszűntessen. Ezt a témát fejtjük ki ma.
Tovább...
 
BInteraktív tréning kutyásoknak és nem kutyásoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 15.
ImageBékés egymás mellett élés! mottóval indítanak oktató programot kutyásoknak és nem kutyásoknak egyaránt az Öreghegyi Közösségi Házban.
Tovább...
 
Nagyszombat - Húsvét vigíliája Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 15.
Nagyszombaton, a Székesegyházban 19 órakor kezdődik a nagyszombati feltámadási szertartás és szentmise, melyet Spányi Antal megyés püspök celebrál. A szentmise a hagyományos húsvéti körmenettel fejeződik be.
Tovább...
 
Folytatná a menetelést a Fehérvár Enthroners Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. április 15.
A húsvéti tojás és sonka mellett a tojáslabdát sem kell nélkülözniük a hétvégén a fehérvári amerikai futballszurkolóknak: vasárnap délután 15.00 órakor ismét pályára lép a Fehérvár Enthroners. A First Fielden ezúttal a Miskolc Renegades lesz a Koronázók ellenfele. A mérkőzésen kívül az eddig megszokott módon ezúttal is változatos kiegészítő programokkal várnak minden érdeklődőt a Takarodó úti pályán!
Tovább...
 
Elmaradnak a Cserhalmi Anzix c. estek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 15.
ImageA Vörösmarty Színház művésze, Cserhalmi György, az elmúlt időszakban súlyos térdműtéten esett át, de sajnos a beavatkozás után egy komoly gerincprobléma is felmerült, így orvosai az azonnali műtét mellett döntöttek.
Tovább...
 
Izovolémia, avagy igyunk elegendő folyadékot! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. április 14.
ImageSzervezetünk optimális működéséhez megfelelő biológiai, kémiai, fizikai feltételekre van szükség. Ez a belső és a külső környezetre egyaránt érvényes. Itt kerül előtérbe az izovolémia fogalma - amely a szervezet optimális folyadékszintjét jelöli -, valamint az elegendő folyadékfogyasztás fontosságának oka és következményei.
Tovább...
 
Már az ájurvédában is írnak jótékony hatásairól, avagy mi mindenre nem jó a kurkuma Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. április 14.
Volt egy csodálatosan szép kurkumám. Igen, arról a fűszernövényről van szó, amely élénksárga színével és különleges aromájával azonnal aktivizálja az ízlelőbimbókat mindenkinél, aki szereti az ázsiai ízeket, és Pavlovi reflexként e növény neve hallatán már indul is a nyálelválasztás. A gyógyhatással is bíró indiai sáfrány különleges dísze lehet a szobánknak, kertünknek - ha nem megenni szeretnénk, csupán gyönyörködni benne.
Tovább...
 
Színes ötletek - nagypéntekre és húsvéthétfőre Nyomtatás E-mail
Írta: FMK   
2017. április 14.
ImageA Fejér Megyei Művelődési Központ Művészetek Háza 2017. április 14-én, nagypénteken 15 órakor tojásfestést és izgalmas tojásvadászatot szervez a Mesterségek Házában, április 17-én pedig tojásgurító versenyre vár minden játékos kedvű érdeklődőt a palotavárosi Királyok parkjába.
Tovább...
 
Alkotók, kutatók, művészek pályázatát várják a Lánczos-Szekfű ösztöndíjra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 14.
A város szellemi életéhez kapcsolódó alkotók, kutatók, művészek számára kiírt Lánczos–Szekfű ösztöndíjra április 30-ig lehet jelentkezni. Egyének és alkotóközösségek is pályázhatnak eddig még nem publikált művekkel, meg nem jelent alkotásokkal. A díjakat hagyományosan az augusztus 20-i ünnepségek keretében adják át.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 19511