Kezdőlap
Emlékek és utazások Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 26.
Emlékek és utazások címmel nyílik Szentes M. Zsuzsanna emlékkiállítása november 27-én, szombaton 15 órakor a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. A 2020 tavaszán elhunyt fotográfus 35 éven keresztül dolgozott a József utcai, majd később a Fő utcai műteremben. A szombaton nyíló tárlaton utazásai során készült képei láthatóak.
Tovább...
 
A nevelésről tartottak előadást a Szülők Akadémiáján Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2021. november 26.
Folytatódott a Mathias Corvinus Collegium népszerű programsorozata, a Szülők Akadémiája. Az interaktív, jó hangulatú előadáson szó esett nevelési stílusokról, családi mintákról, de a szép számmal megjelent érdeklődők kérdezhettek is az előadóktól.
Tovább...
 
Gazdag ünnepi programsorozattal vár idén is a Fehérvári Advent Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 26.
Még néhány nap, és elérkezünk az első adventi vasárnaphoz. A Belvárosban a helyükre kerültek az esti sétákat hangulatossá varázsoló fények, a karácsonyi díszek, „befut” a kisvonat, felépült a betlehem. Lesz ismét hópelyhes interaktív játék a Varkocs-szobornál, a Zichy ligetben pedig eddig nem látott, különleges fényvetítéssel lepik meg az arra járókat hétvégéken.
Tovább...
 
Újabb támogatásban részesült a Vasvári Gimnázium Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. november 26.
A Székesfehérvári Vasvári Pál Gimnázium és az Howmet-Köfém Kft. együttműködése eredményeként ebben az évben a vállalat Alapítványa a Science, Technology, Engineering and Math (STEM) program keretében 20 000 dollár (több mint 5.800.000 forint) támogatásban részesítette a természettudományos, műszaki és mérnöki pályák felé orientáló iskolai projektet. A támogatást jelképező csekket Katus István cégvezető adta át Horváth József iskolaigazgatónak.
Tovább...
 
Idén újra együtt ünnepelhettünk Kati néni szobránál Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2021. november 26.
Idén újra személyesen köszönthették a Katalinokat Kati néni szobránál. Vargha Tamás, dr. Cser-Palkovics András és Földi Zoltán köszöntője után a Hagyományos Piacokért Egyesület és a Fehérvári Polgárokért Egyesület tagjai látták vendégül az ünneplőket. A jó hangulatról a Tilinkó zenekar és az Alba Regia Táncegyüttes Senior csoportja gondoskodott.
Tovább...
 
A „hangszerkészítő” mesterek ifjú tehetségei Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. november 26.
Egy év csúszással ugyan, de annál nagyobb izgalommal és örömmel kezdtek neki, vagyis folytatták az Országos Gregor József Énekverseny szervezését a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben. Székesfehérvár immár hatodik alkalommal ad otthont e rangos eseménynek november utolsó hétvégéjén.
Tovább...
 
Együtt.Újra. – újjáéledő közösségi élet a fiatalok szemével Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2021. november 26.
„Együtt.Újra.” címmel nyílt meg csütörtökön a Fehérvári Civil Központban az a kiállítás, ami a civil közösségi élet újraindulását mutatja be a fiatalok szemével. A fotópályázatot a Nemzeti Ifjúsági Tanács hirdette meg azzal a céllal, hogy a civil szervezetek bemutassák programjaik és a közösségi élet újraindulását. A 20 legjobb pályaműből álló kiállítás november 25-től november 30-ig látható a Fehérvári Civil Központban.
Tovább...
 
Átadták az Arconic sétányt Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 25.
Az Arconic-Köfém Mill Products Hungary Kft. 80 éves évfordulója alkalmából összefogásban Székesfehérvár várossal, a Gaja Környezetvédő Egyesülettel, valamint az Arconic Alapítvánnyal 80 új fából álló sétányt adományozott a mai napon Székesfehérvár városának és polgárainak. Az új fasor a Gaja Környezetvédő Egyesület projektjének keretében valósul meg, amelyhez az Arconic Alapítvány nyújtott támogatást.
Tovább...
 
Herpesz a hidegben? Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2021. november 25.
A hőmérséklet és az immunrendszer kapcsolatban áll egymással. Az alacsonyabb hőmérséklet gyengíti az immunválaszt, pl. a téli megfázások idején támadó és hidegben jobban szaporodó rhinovírussal szemben.
Tovább...
 
Minecraft versenyt hirdet az Alba Innovár Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2021. november 25.
A felső tagozatos diákoknak szóló Minecraft versenyre 3-4 fős csapatok jelentkezését várják. A feladat: megépíteni Székesfehérvár valamelyik ikonikus épületét.
Tovább...
 
VI. Karácsonyi licit Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 25.
Idén hatodik alkalommal rendezi meg "Karácsonyi licit" néven adománygyűjtő online aukcióját a Fehérvári Heti Betevő. A jótékonysági árverésből befolyt teljes összeget a Fehérvári Heti Betevő munkájára fordítják. A felajánlásokkal az ételosztásokon résztvevő rászorulókat segítik a licitben résztvevők.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 31066