Kezdőlap
Idegenvezetés „MÁSKÉPP” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. október 16.
Együtt kalandozunk! címmel akadálymentesített kulturális programot szervezett csütörtökön a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány. A szemléletformáló, érzékenyítő rendezvényen a fogyatékkal élők és a többségi társadalom tagjai közösen sétáltak Székesfehérvár Belvárosában, ahol az ismeretek bővítése mellett játékos feladatok is várták a kalandozókat.
Tovább...
 
Országos Vizsla Főversenyt rendeznek a hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 16.
Ötödik alkalommal rendezik meg az Országos CACT Vizsla Főversenyt a hétvégén a Soponyai Ökoturisztikai Központban. A kutyáknak és gazdáiknak tradicionális mezei, vízi és erdei feladatokat kell megoldaniuk. Szombaton az ünnepélyes megnyitót szakmai programok követik, míg vasárnap 9 órakor kezdődnek a kollektív, látványos feladatok, az eredményhirdetés vasárnap 13 órakor lesz.
Tovább...
 
Ingyenes érettségire felkészítő tanfolyamokra lehet jelentkezni Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 16.
Több intézmény is indít az emelt- és középszintű érettségire felkészítő, ingyenes tanfolyamokat a 11-12. évfolyamos diákok számára. A tanulók az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar, a Titkok Háza Tudományos Élményközpont, a Studium Generale és az Alba Innovár Digitális Élményközpont jóvoltából frissíthetik, bővíthetik tudásukat a sikeres érettségi érdekében.
Tovább...
 
Egészséges élelmiszerek a rászoruló családoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. október 16.
A Cerbona Élelmiszergyártó Kft-nek köszönhetően 9,1 millió forint értékű egészséges élelmiszer kerülhet május óta a székesfehérvári rászoruló családok asztalára. A vállalat hat hónapon át, májustól-októberig támogatta az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ munkáját. Tisztl Henrik, a központ intézményvezetője elmondta, hogy a nagy mennyiségű adomány a karácsonyi időszakra is kitart majd.
Tovább...
 
Immunerősítés: ásványi anyagok Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2020. október 15.
Járványos időkben különösen fontos az immunitás erősítése, az immunválasz védő hatásának biztosítása, hogy szervezetünk felvegye a harcot a fertőző betegségekkel szemben. A megfelelő vitaminokban és ásványi anyagokban bővelkedő étrend, illetve a mikroelem-pótlás egyik elengedhetetlen feltétele a jól működő immunrendszer, a fertőzésekkel, kórokozókkal szembeni fokozott ellenálló képesség fenntartásának.
Tovább...
 
Fejfájás, szédülés, nehézlégzés? Sok minden okozhatja! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2020. október 15.
Sokan tapasztalják a meleg, párás időben, hogy lelassulnak, nehezebben kapnak levegőt, csökken a teljesítőképességük, gyengének érzik magukat. Ennek természetesen számtalan oka lehet, de dr. Vaskó Péter kardiológus arra hívta fel a figyelmet, hogy szív-érrendszeri betegeknek érdemes komolyan venni a figyelmeztető tüneteket.
Tovább...
 
Tájékoztató fórum civileknek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. október 15.
Tájékoztató fórumra várja a civil szervezetek képviselőit a Fejér Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ. Az október 15-én, 17 órakor kezdődő előadáson Berdó-Kovács Erika mutatja be többek között az új pályázati felületeket. A központ irodavezetője szól a civil területet érintő jogszabályi változásokról is.
Tovább...
 
Szaunával a szívroham elkerüléséért Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2020. október 15.
A szauna száraz melege meghosszabbíthatja a középkorú férfiak életét, mivel jelentősen csökkenti náluk a szívroham kockázatát!
Tovább...
 
A daganatos betegségek 30 százaléka megelőzhető lenne Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2020. október 15.
Rendszeres szűréssel a daganatos betegségek 30 százaléka megelőzhető lenne – hívta fel a figyelmet Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke.
Tovább...
 
A Vértestől a Velencei-tóig Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. október 15.
Az elmúlt napok kedvező időjárása nagyon sok kirándulót vonzott a szabadba. Bár az indián nyár már a múlté, egyre inkább az ősz az úr, a tél beköszöntéig lesz még bőven alkalmunk arra, hogy bejárjuk Fejér megye vadregényes, festményre illő tájait. Legutóbb a Gaja-völgyében időztünk, most tovább haladunk a Vértes irányába, egészen a Velencei-tóig.
Tovább...
 
Isten gyermekei Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. október 15.
Hegedűs 2 László alkotásaiból nyílik kiállítás október 16-án, pénteken a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban Az idén 70 éves művész munkáinak fő alkotóelemei a talált és készített tárgyak, motívumok, képek és gondolatok. Alkotásainak egyik legfontosabb jellemzője a furcsa, szokatlan, sokszor szürreális képzettársítás. A születésnapi kiállításon Spányi Antal megyés püspök mond köszöntőt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 28013