Kezdőlap
A Győr túl erős volt az AFKC-nak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 07.
Ezúttal sem tudott csodát tenni a bajnoki- és BL-címvédő Győri Audi ETO ellen a női kézilabda NB I-ben az Alba FKC. Deli Rita együttese igyekezett, az elején 10 percig, 5-5-ig tartotta a lépést az ETO-val, ám utána fokozatosan növelte előnyét a jóval erősebb állományú győri egylet, s végül 39-29-re nyert az egyaránt 6-6 találatig jutó Brattset, Oftedal és Pintea vezérletével.
Tovább...
 
Megújul a Százszorszép Bölcsőde Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. február 07.
Székesfehérvár területén a TOP-6.2.1-16-SF1-2017-00004 azonosítószámú „Százszorszép Bölcsőde felújítása” című projekt keretében lehetőség nyílik a családbarát, munkába állást nyújtó szolgáltatás fejlesztésére. A beruházás 229,00 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatás felhasználásával valósul meg, ami az épület külső és részleges belső korszerűsítésére terjed ki.
Tovább...
 
A TanaKodó csapata nyerte az Évkerék 2018 versenyt Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. február 07.
A Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium csapata nyerte az Évkerék 2018. programsorozatot. A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár által meghirdetett nagy múltú, hagyományőrző eseményen a tavalyi évben összesen ötven diák vett részt. A díjátadón a TanaKodó csapata vehette át a Gáspár Attila Hagyományőrző Vándordíjat, amelyet egy éven át - immár harmadik alkalommal - őrizhetnek a kodósok.
Tovább...
 
Pipázás, vadászat, szerelem Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. február 07.
Pipázás, vadászat, szerelem címmel zenés előadással várják az érdeklődőket a „Vadászok és vadászatok Fejér megyében – a barokktól a neobarokkig” című kiállításhoz kapcsolódóan. A február 8-án, pénteken 16.30 órakor kezdődő eseményen Ridovics Anna művészettörténészt és Csörsz Rumen István irodalomtörténészt, muzsikust hallhatja a közönség a Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületében.
Tovább...
 
7. Székesfehérvári Utazás, Szabadidő Kiállítás és Vásár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. február 07.
Szombaton és vasárnap, a Hiemer-ház Báltermében rendezik meg a 7. Székesfehérvári Utazás, Szabadidő Kiállítást és Vásárt. A szezonnyitó seregszemlére 19 kiállító érkezik az ország minden pontjáról. Jelentős kedvezményekkel, színes képi világgal, izgalmas programokkal és játékokkal csábítják a tartalmas kikapcsolódásra vágyókat.
Tovább...
 
Lakossági fórumot tartanak hétfőn a Feketehegy-Szárazréten élőknek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. február 07.
Székesfehérvár polgármestere is részt vesz azon a lakossági fórumon, melyet a Feketehegy-Szárazréten élőknek szervez Szigli István önkormányzati képviselő. Az eseményt jövő hétfőn délután tartják.
Tovább...
 
Balett Niki Laudától Velencéig Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 07.
Balettiskolai csoport bontogatja szárnyait Velencén. A hír önmagában is örömteli, hiszen elismerésre méltó a mai internetközpontú világban, ha valaki a mozgásra, táncművészetre ösztökéli a gyerekeket, ám, ha kicsit mögé nézünk az alapinformációnak, hogy ki és milyen háttérrel, szakmai múlttal oktatja a tóparti apróságokat, egészen izgalmassá válik a történet.
Tovább...
 
Allergiás tünetek – meglepetéseket okozhat az enyhe téli idő Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. február 07.
A legtöbb ember számára az allergiaszezon csak nyáron indul a fűfélék – a legismertebb pollen, a parlagfű – virágzásának kezdetével. A tüsszögés, orrfolyás, viszkető szem, duzzadt nyálkahártya sokunk életét megnehezítik. Az enyhe téli időszak miatt azonban már mostanában elkezdhetik gyötörni a panaszok az erre érzékenyeket, egyes fák ugyanis már februárban, sőt, a megszokottól eltérően akár már januárban megkezdhetik virágzásukat, így például a mogyoró, az éger és a nyír is.
Tovább...
 
Tovább nőtt az influenzaszerű megbetegedések száma Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2019. február 07.
Fejér megye területén 3823 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel az influenza-figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint, 2019. január 28 – február 3. között (2019. 5. hetében). Ez 3,6 %-kal több az előző hetinél. Az 5. héten a megye két járási népegészségügyi illetékességi területén tovább emelkedett, egy területén minimálisan csökkent az influenzaszerű panaszokkal orvoshoz fordulók aránya az előző héthez viszonyítva. A terjedés intenzitása eltérő volt az egyes területeken.
Tovább...
 
80 nap alatt a Föld körül a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2019. február 06.
A Black Comedy nagyszínpados premierjét máris egy újabb követi a Vörösmarty Színházban: Lendvai Zoltán a 80 nap alatt a Föld körül “csehszlovák” átdolgozását állítja színpadra február 23-án. A próba folyamat elején beszélgettünk Lendvai Zoltán rendezővel a darabban rejlő lehetőségekről és kihívásokról.
Tovább...
 
Kultúrházak éjjel-nappal 2019-ben is Nyomtatás E-mail
Írta: Gonda Emma   
2019. február 06.
„Minden nap értéket adunk” – idén e szlogen jegyében hirdette meg a Magyar Népművelők Egyesülete a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű eseménysorozatot, amelynek célja a közművelődési szakma mindennapi munkájának megismertetése a közönséggel.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 23685