Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Tisztesség, fegyelem, becsület – elrajtolt a II. Senshi Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. május 12.
A székesfehérvári Senshi Karate-Do Egyesület szervezésében szombat délelőtt közel 200 versenyző részvételével rendezték meg a II. Senshi Kupát. A verseny több korosztályban, három páston zajlott az István Király Általános Iskolában.
Tovább...
 
Gyermekvédelmi képzés indult a város bölcsődei és óvodai dolgozóinak Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2024. május 12.
A biztonságos gyermekkor megteremtése a célja annak a képzéssorozatnak, ami szombaton a Százszorszép Bölcsődében indult. Az önkormányzati, állami és egyházi fenntartású gyermekvédelmi intézmények és az Önkormányzat szakembereiből létrejött munkacsoport kezdeményezésére az Alba Bástya szakemberei dolgoztak ki egy ismeretátadó, érzékenyítő, tudásfelfrissítő szakmai képzési csomagot a város által fenntartott óvodákban és bölcsődékben dolgozó szakemberek számára. Jövő tavaszig Székesfehérvár összes városi fenntartású óvodájába, bölcsődéjébe eljutnak az Alba Bástya szakemberei.
Tovább...
 
Minden nap egy ajándék – a 100 éves Fodor Kálmánnét köszöntötték a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. május 12.
100 éves születésnapján köszöntötte Fodor Kálmánnét a Városháza Dísztermében családja, egykori tanítványai és a Polski Fiat 125p Klub tagjai. Az ünnepeltet a Polski Klub tagjai kísérték el a Belvárosba, akik látványos felvonulással tisztelegtek a legidősebb klubtag előtt.
Tovább...
 
Tóvárosban folytatódtak a városrészi szűrőnapok Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2024. május 12.
Szombaton Tóvárosban szervezett egészségnapot az Egészségfejlesztési Iroda és az Önkormányzat a Tóvárosi Általános Iskolában. A szűrőnapon ezúttal is nagy volt az érdeklődés, a Tóvárosban élők EKG, kardiológiai, boka-kar index, COPD és általános állapotfelmérésen is részt vehettek.
Tovább...
 
Ablonczy Balázs: Az utolsó nyár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. május 11.
A második világháború a magyar társadalom jelentős részének tudatában ma is nagyrészt 1944-45-öt jelenti, a front átvonulását, a bombázásokat, az erőszakot, a deportálásokat, Budapest ostromát. Ennek megfelelően elsősorban a hadtörténetre és a politikatörténetre összpontosító feldolgozások készültek az időszakról. (Könyvajánló)
Tovább...
 
ARAK 100 – a Díszteremben tartott centenáriumi közgyűlést az Alba Regia Atlétikai Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. május 11.
Fennállásának 100. évfordulóját ünnepelte pénteken délután az Alba Regia Atlétikai Klub a Városháza Dísztermében. Az eseményen megemlékeztek az elmúlt évtizedek nagy eredményeiről, valamint díjazták az ARAK kiemelkedő sportolóit, edzőit, vezetőit.
Tovább...
 
Szombaton rendezik a Szent István Városa V. Nemzetközi Kórustalálkozót Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 11.
Május 11-én, szombaton 16.00 órakor a Zeneiskola dísztermében rendezik a Szent István Városa kórustalálkozót. A helyi kórusokon kívül Budakalászról, az Ipolyságból és Siófokról is érkeznek fellépők. Az ingyenes hangversenyre szeretettel várnak mindenkit a közönség soraiba.
Tovább...
 
Két városrészben is piknikezhetünk május 12-én Nyomtatás E-mail
Írta: Fiáth Beáta   
2024. május 11.
A Halesz parkban családi sportpiknikkel, Tóvároson pedig tavaszköszöntővel várja a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ az érdeklődőket május 12-én, vasárnap. A sportpikniken igazi vasárnap délelőtti mozgásra lehet csatlakozni, délután pedig a családi-közösségi programoké lehet a főszerep a tavaszköszöntőn.
Tovább...
 
Katonazene, kiállítás, családi vetélkedő, hagyományőrzés – programok a KEMPP-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 11.
Izgalmas programokkal várják az érdeklődőket a május 11-i Emlékhelyek Napján a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen. Katonazene-történeti kiállítás, zenetörténeti beszélgetés, családi vetélkedő, szabadtéri tárlatvezetések és hagyományőrző bemutatók is szerepelnek az egész napos programban.
Tovább...
 
Madárkert avató a Gyöngyvirág Óvodában Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. május 11.
Énekszóval, verssel és egy rajzpályázat díjátadójával ünnepélyes keretek között avatták fel a Gyöngyvirág Óvoda Madárkertjét. Az Örökös Zöld Óvoda és Madárbarát Óvoda címmel rendelkező intézmény egy sikeres pályázatnak köszönhetően két udvaron valósíthatott meg interaktív játszóteret. Az E-ON Hungária Csoport által tavaly először meghirdetett A Föld bajnokai pályázaton közel 1,9 millió forintot nyert a fehérvári intézmény a Madárkert megvalósítására.
Tovább...
 
Több mint kétszáz Telekis diák ismerkedett meg az amerikai futballal Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. május 11.
A Fehérvár Enthroners Futball Akadémia és a Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola közös sportnapján több mint kétszáz felső tagozatos diák sportolt a Takarodó úti First Fielden. A gyerekek megismerkedhettek a flag, valamint az amerikai futball szabályaival, továbbá a felnőtt csapat játékosaival közösen vonulhattak be és játszhattak egész délelőtt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 38345