Kezdőlap
Tojásfestő maraton lesz szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. április 11.
Sajtótájékoztató keretében számolt be dr. András Krisztina, a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusának rektori megbízottja és Mészáros Attila alpolgármester a 2019-es felsőoktatási jelentkezések adatairól és a Corvinus töretlen népszerűségéről.
Tovább...
 
Kempo VB - sárosdi lányok a tatamin! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 11.
Ketten képviselik idén a Sárosdi Kempo SE-t a portugáliai kempo VB-n. A Word All-Styles Championship rendezvényen két fiatal lány indul egyesülete színeiben: Tóth Daniella és Pinke Lilla.
Tovább...
 
Lódi-Tóni - Karikatúra kiállítás nyílik hétfőn Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 11.
Szakál Antal karikatúráiból nyílik kiállítás április 15-én, hétfőn a Köfém Oktatási és Közművelődési Központban. A „Lódi-Tóni” tárlaton dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő köszönti a résztvevőket. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
Átadták az új Gárdonyi Rendőrkapitányság épületét Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2019. április 11.
A kilencven fős állomány a zöldmezős beruházás eredményeképpen színvonalas, a mai kor követelményeinek megfelelő ingatlant vehetett birtokba.
Tovább...
 
Ady-versek és -rítus a magyar költészet napja alkalmából Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. április 11.
Ady-összeállítással tiszteleg a város a magyar költészet napja előtt. Sorsunk a dalban – Ady-rítus címmel a Medve Színpad egy mozgással, élő zenével és megannyi verssel megkomponált misztériumjátékra várja a közönséget pénteken este a Városháza Dísztermében.
Tovább...
 
Tovább szépült Palotaváros Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. április 11.
További járdaszakaszok újultak meg a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. ÚT 2017-19. programja keretében a Palotavárosban. Megtörtént a műszaki átadása a Jancsár utca 1-5. és 39-41. szám, illetve a Sziget utca 33-35., 35-41. és 47-51. szám közötti felújított járdaszakaszoknak.
Tovább...
 
A TEJ ÉS A KÁVÉ TÖKÉLETES ÖSSZHANGJA Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2019. április 11.
Tudta, hogy a világ kávéfogyasztóinak háromnegyede tejjel issza a kávéját? A legjobb baristákhoz hasonlóan a Nespresso-t is évek óta foglalkoztatja, hogy mi az az ideális ízvilág, testesség, keserűség, savasság és aroma, amit a tejes kávéreceptek kedvelői keresnek. Az új BARISTA CREATIONS kapszulakollekciót kifejezetten a tejjel készülő kávékhoz fejlesztették ki, így legyen szó akár egy édeskés, krémes cappuccinóról, esetleg egy rövid, intenzív cortadóról, a BARISTA CREATIONS kávékapszulák között mindenki megtalálja a kedvenc tejes receptjével tökéletesen harmonizáló őrleményt.
Tovább...
 
Beindult a jövés-menés a Volánnál Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. április 10.
Miközben a magyar jégkorong-válogatott gőzerővel - és hét fehérvári hokissal - készül az április végén kezdődő kazahsztáni Divízió 1/A-s vb-re, a háttérben a Volán vezetői erőteljes tempóban dolgoznak a következő szezon játékoskeretén.
Tovább...
 
Szociális tevékenység indul ipari parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. április 10.
Szociális típusú beruházás valósul meg Székesfehérváron a magyar tulajdonú középvállalatok ipari parkjában, az Alba Ipari Zónában: logisztikai központot épít a Katolikus Karitász, 650 millió forintos támogatással.
Tovább...
 
Éneklő Ifjúság hangversenyek Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2019. április 10.
A Fejér Megyei Művelődési Központ – Művészetek Háza ez év tavaszán is megszervezi az Éneklő Ifjúság hangversenyeket Székesfehérváron. A Fejér megyei székhelyű középiskolák kórusainak április 13-án 10 órától, a Fejér Megyei Diáknapok keretein belül lesz lehetőségük a minősítő oklevél megszerzésére. Az általános iskolai kórusokat április 16-án 10 órára várják a Malom utcai Táncházba a szervezők és a szakmai zsűri tagjai.
Tovább...
 
Nyitottság és kísérletező kedv kilencven alkotásban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. április 10.
Megnyílt a Fejér Megyei Tárlat a Csók István Képtárban, mintegy kilencven művészeti alkotással. Tanka Csaba, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke beszédében az értékek megbecsülésének és bemutatásának az erkölcsi kötelességéről szólt: így valósulhat meg, hogy a kultúra az életünk részét képezze.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 24102