Kezdőlap
Mire jó a kakaóvaj? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. április 07.
A kakaóvaj az egyik legkiválóbb bőrápoló: javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti kiszáradását. Növényi napvédőként is funkcionál, s még striák / hegek halványításához is használhatjuk!
Tovább...
 
Menesztette Karhulát a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2021. április 07.
Hiába a történelmi remeklés, a 3. hely az ICEHL alapszakaszában, a szezon legfontosabb részére, a rájátszásra összeomlott, majd a Magyar Kupa döntőjében kínos vereséget szenvedett a DEAC-tól a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapata. Az együttes vezetőedzője számára utóbbi jelentette a végállomást a kispadon, ma ugyanis a klub vezetősége bejelentette: meneszti Antti Karhulát.
Tovább...
 
Virtuális tárlatvezetésre hív a Magyar Nemzeti Múzeum Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. április 07.
A Magyar Nemzeti Múzeum Seuso-kincs – Pannónia fénye című kiállítása méltán híres, amelyet a pandémiás időszak alatt az érdeklődők egy 3D-s virtuális tárlaton keresztül nézhetnek meg. A fehérvári kiállításon már bemutatott kincsekről április 8-án, csütörtökön 17 órától egy virtuális tárlatvezetés keretében a múzeum munkatársai mesélnek.
Tovább...
 
Rendkívüli támogatás a mentősöknek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. április 07.
Rendkívüli, hatmillió forintos támogatás biztosításáról döntött Székesfehérvár Önkormányzata nevében a város polgármestere, amely a mentősök napjainkban különösen nehéz, küzdelmes munkáját segíti. Az összeg egy, a betegek túlélési esélyeit növelő mellkaskompressziós eszköz beszerzését, továbbá a Mentőállomásra bútorok vásárlását teszi lehetővé – tájékoztatott közösségi oldalán dr. Cser-Palkovics András.
Tovább...
 
Továbbra is nagy szükség van a véradókra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. április 07.
A szokottnál is fontosabb, hogy a húsvéti ünnepek után is megfelelő számú véradó jelenjen meg a véradásokon – erre hívta fel a figyelmet még a hosszú hétvége előtt az Országos Vérellátó Szolgálat. Székesfehérváron a Területi Vérellátóban várják a segítő donorokat a következő napokban.
Tovább...
 
Hamar Jani: a 90-es évek felé tartva "Megtanultam repülni" Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2021. április 07.
Továbbra is igen aktívan alkot Hamar Jani: a velencei előadó a napokban újabb dallal jelentkezett, a Megtanultam repülni című saját szerzeménnyel. A zeneszám nem a tipikus "hamarjanis" stílusjegyeket hordozza magán - bár eddig sem lehetett vádolni a sokszínűség hiányával -, a kifejezetten táncoltató kategória helyett kissé rockosabbra, komolyabbra vette a figurát. Hiába no, kell a változatosság, még akkor is, ha a rajongói elsődlegesen a 80-as 90-es évek disco és dance alapjain nyugvó, modern köntösbe bújtatott alkotásait preferálják.
Tovább...
 
Húsvéti nyuszikeresés a Vörösmarty Színházzal Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér-Erdélyi Teréz   
2021. április 07.
Hatalmas érdeklődés övezte a székesfehérvári Vörösmarty Színház húsvéti nyuszikereső akcióját, amelynek keretén belül 51, a színház munkatársai által készített nyuszit rejtettek el a város nagyobb parkjaiban. Számos kisgyermeknek tudtak így örömet szerezni, így már most azon törik a fejüket, hogy mit rejtsenek el legközelebb...
Tovább...
 
Így legyen mesés erkélyünk a lakótelepen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. április 06.
Mi fér el egy lakótelepi lakás erkélyén? Hogyan válasszuk ki az ideális bútorokat? Milyen legyen a térelválasztás? - Tippek a balkon otthonosabbá tételéhez.
Tovább...
 
Hogyan készíts kakaóvajból testápolót és napvédő krémet? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. április 06.
Miért vennél drága naptejeket és testápolókat, amikor magad is elkészítheted otthon, ráadásul adalékmentesen, az egészség jegyében? Használd fel a kakaóvajat bőröd védelméhez!
Tovább...
 
A túlsúlyos Fejér megyei gyermekből húsz év után edző lett Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. április 06.
Aikido, kettlebell, Clubbel, Flowfit – a pátkai születésű Polgár Viktor e sportágak segítségével vált profi edzővé az elmúlt harminc év alatt.
Tovább...
 
Fiatal kutatók mutatkozhatnak be az őszi Moskovszky-konferencián Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. április 06.
Fiatal kutatókkal tervezik megrendezni A játék fiatalít! című, hagyományos Moskovszky-konferenciát. A Hetedhét Játékmúzeum május 3-ig fogadja azoknak a szakmabelieknek a jelentkezését, akik szívesen bemutatnák a játékkal mint játékszerrel vagy mint tevékenységgel, módszerrel kapcsolatos tudományos eredményeiket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 29287