Kezdőlap
Ezek a kedvenc karácsonyi szállodás filmek Nyomtatás E-mail
Írta: Török Eszter   
2019. november 26.
Itt vannak a nyakunkon az ünnepek: a boltok karácsonyi díszekbe öltöztek, a plázák, kávézók ontják az ünnepi slágereket, és a tévében is egyre nehezebb elkerülni a karácsonyi filmeket. Utóbbiból van kínálat jócskán, de egy hangulatos délutánhoz vagy estéhez érdemes a legjobbak közül választani. A sárvári Spirit Hotel kollégái összeállítottak egy toplistát arról a három, általuk leginkább kedvelt filmről, amelyekben a karácsonyt hotelben töltik a szereplők. Természetesen arra is fény derül, hogy miért érdemes követni a példájukat!
Tovább...
 
Isten éltesse a Katalinokat! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina, Bácskai Gergely   
2019. november 26.
Hagyományos Katalin-napi rendezvénnyel emlékeztek az egykori felsővárosi fertályos asszonyra és a városban élő Katalinokat köszöntötték hétfőn koraeste a Liszt Ferenc utcában. Kati néni szobra körül a város hagyományos névnapi rendezvényén dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte a jelenlévőket, majd Földi Zoltán, Felsőváros önkormányzati képviselője mondta el ünnepi gondolatait. Az egykori Katalin-bálok emlékének felelevenítésére és az újkori hagyományok megőrzésére az esti mulatozás a Felsővárosi Közösségi Házban folytatódott.
Tovább...
 
Nincs meglepetés: Carrillo visszatért! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. november 26.
Ahogy azt Nikolics mester menesztésének közhírré tételekor írtuk, valóban hamar jött az új vezetőedző személyére vonatkozó bejelentés: néhány órával a szerb tréner kirúgása után a MOL Fehérvár FC közölte, hogy a 2015-ös bajnokcsapat sikerkovácsa, a spanyol Joan Carrillo ül vissza a sóstói kispadra.
Tovább...
 
Előadás a trianoni döntés felsőoktatásra gyakorolt határáról Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. november 26.
Folytatódik a Kodolányi Szabadegyetem és a Harmadik Kor Egyeteme ismeretterjesztő programsorozat. November 27-én, szerdán 16.00 órától a Trianon és a magyar felsőoktatás című előadást kísérhetjük figyelemmel a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.
Tovább...
 
Futás a Szent Kristóf Házért és a támogató Fehérvár Travel Alapítványért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. november 26.
A város karitatív hagyományainak két kiemelt rendezvénye az Adventi Jótékonysági Futás és a Székesfehérvári Jótékonysági Estély. Már advent első vasárnapjának délelőttjén a Szent Kristóf Házért, valamint a közösséget támogató Fehérvár Travel Alapítvány céljaiért futhatunk, a város karácsonyi fényeit pedig az elsőkként befutó lány és fiú segítik felkapcsolni a polgármesternek. A nagyszabású estélyt 2020. január 11-én rendezik meg, Miklósa Erika operaénekes és Balázs János zongoraművész fellépésével.
Tovább...
 
Összegyűltek a japán kultúra szerelmesei Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. november 25.
Suiseki, bonseki, zenga - ezekkel a művészeti stílusokkal képviselte Fejér megyét Barcsa-Turner Gábor az őszi Katana Fórumon. A Gúttamásiban élő fiatalember ezen kívül műkincsekkel is gazdagította hazánk legkomolyabb harcművészeti és japán kultúrát bemutató rendezvényét: kiállította ritkaságnak számító falitekercs-gyűjteményét is.
Tovább...
 
Mire figyeljünk teakészítéskor? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. november 25.
A teázási „szezon” ősszel kezdődik, és egészen tavaszig tart. Az egyre hűvösebb idő miatt átfázva mindig jól esik a kezünkbe fogni egy csésze forró teát, élvezni zamatát, s jótékony hatásait. Ha pedig lebetegszünk, akkor különösen fontos szerepet kap(hat) ez az aromás ital a gyógyításban. Mire figyeljünk a teakészítéskor? Ennek jártunk utána.
Tovább...
 
Mindent a LED-ről! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. november 25.
Tudtad, hogy a LED izzóval hatodára csökkenhet a fogyasztásunk a hagyományos volfrám szálas izzóhoz képest? És, hogy a fényre jövő rovarokat csak a hagyományos égők vonzzák, mert nagymértékű ultraviola és infravörös sugárzást bocsátanak ki – míg a LED nem?
Tovább...
 
Okostányér vagy étkezési piramis? – Hogyan táplálkozzunk? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. november 25.
Az optimális testsúly elérése vajon csak azon múlik, hogy milyen sokat eszünk és milyen aktívan mozgunk (sportolunk), vagy a kulcskérdés nem az, hogy „mennyit” eszünk, hanem, hogy „mit” és „mikor”? – A válasz kiderül az alábbi cikkből!
Tovább...
 
A szerelem madarai Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. november 25.
A szerelem madarai című, ibériai hangulatú koncerttel folytatódik hétfőn este a Farkas Ferenc-hangversenysorozat. A Vörösmarty Színházban Dubóczky Gergely vezényli Ravel, Bizet és Eötvös Péter műveit, közreműködik Ránki Dezső zongoraművész.
Tovább...
 
30 éves a Székesfehérvári Telefonos Lelki Elsősegély Szolgálat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. november 25.
Harminc éve szolgálja a krízishelyzetbe került embereket a Székesfehérvári Telefonos Lelki Elsősegély Szolgálat. A jubileumot a Hiemer-ház Báltermében ünnepelte a szervezet. Székesfehérvár közössége nevében Mészáros Attila alpolgármester fejezte ki tiszteletét és köszönetét a szervezet alapítóinak és önkénteseinek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 25705