Kezdőlap
Vox Mirabilis - Történelmi jelentőségű koncert Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. december 07.
Egy különleges hangversenysorozatra kapott megívást a székesfehérvári Vox Mirabilis Kamarakórus: Zsolnán, Székesfehérváron és Budapesten kerül előadásra Georgius Zrunek Betlehemes miséje magyar és szlovák nyelven.
Tovább...
 
Holnapután az angyalok/ Gyémánt-havat hoznak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 06.
Karácsonyi ünnepséget tartott a Pedagógusok Szakszervezete Fejér Megyei Szervezete a Bory Jenő Általános Iskolában. A kedves ünnepségen a Maroshegyi Óvoda nagycsoportosai köszöntötték műsorral a nyugdíjas pedagógusokat, majd Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, honvédelmi államtitkár és Brájer Éva tolmácsolta ünnepi gondolatait.
Tovább...
 
Lakossági és városi összefogás a Fema Állatmentőkért Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. december 06.
ImageA közösségi oldalakon kértek segítséget a Fema Állatmentők, hogy az éves elszámolásként kapott, több mint 800.000 forintos áramszámlát be tudják fizetni. Magánszemélyektől is sok támogatás érkezett és Székesfehérvár Önkormányzata is rendkívüli támogatást nyújt a szervezetnek.
Tovább...
 
Angliai élmények és szakmai tapasztalatszerzés Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. december 06.
ImageKözépiskolás fiatalokkal telt meg tegnap délelőtt a Városháza Díszterme. A Székesfehérvári Szakképzési Centrum I. István, valamint Hunyadi Mátyás Szakgimnáziumának diákjai tartottak élménybeszámolót az Erasmus+ 2017 program keretében zajlott szakmai gyakorlatukról. Az Európai Szakképzési Héthez kapcsolódó eseményen sok érdekesség hangzott el a Londonban, Portsmouthban, illetve Brightonban töltött három hétről.
Tovább...
 
Modernizáció közel 200 millió hazai forrásból Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. december 06.
ImageKözösen tekintette meg a fehérvári kórház új neurológiai osztályát Vargha Tamás államtitkár, országgyűlési képviselő, dr. Cser-Palkovics András polgármester, Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok és Dr. Csernavölgyi István, a kórház főigazgatója. Az ország egyik legnagyobb stroke-központja ettől a héttől a hotelépület felújított szárnyában működik, jelentősen javítva a betegellátást és a dolgozók munkakörülményeit.
Tovább...
 
Egerszegi Zoltán kapta a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás, Fraller Ildikó   
2017. december 06.
ImageÉvzáró találkozót tartottak a Hiemer-házban a város gazdasági életében meghatározó szerepet betöltő vállalkozások, cégek vezetőinek a részvételével. Az ünnepség keretében dr. Cser-Palkovics András polgármester adta át a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat, amit ebben az évben Egerszegi Zoltán, a 25 éves H.T.M. Szerszámgyártó Zrt. volt vezérigazgatója vehetett át az elmúlt évtizedekben végzett, a város gazdasági növekedését előremozdító munkájáért.
Tovább...
 
Új helyszínen működik az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület irodája Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2017. december 06.
ImageÜnnepélyes keretek között avatták fel az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület új székhelyét. A Varkocs szobor mögötti épületben található, három helyiségből álló irodában intézik a majd ezerfős tagság ügyeit. Az irodát Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, államtitkár és dr. Cser-Palkovics András polgármester adta át.
Tovább...
 
Nyári nosztalgia - Megnyílt a városi táborok kiállítása Nyomtatás E-mail
Írta: Molnár Artúr   
2017. december 06.
ImageMegnyitották a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában azt a kiállítást, amely a városi nyári táborok önfeledt, vidám hangulatát idézi fel, és a táborokban készült alkotásokat mutatja be. Székesfehérvár Önkormányzata nevében Brájer Éva alpolgármester üdvözölte a megjelenteket, és fejezte ki köszönetét mindenkinek, aki közreműködött a programok szervezésében, lebonyolításában. A tárlat december folyamán, az iskola nyitva tartási idejében látogatható.
Tovább...
 
Téli szünet az ásatáson Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás, Stettler Zsuzsanna   
2017. december 06.
Már a burkolata készül az Arany János utcának, a Bazilika előtti tér pedig ideiglenes járófelületet kap, hogy a templom mindkét irányból, könnyebben megközelíthető legyen. Az ásatás még nem fejeződött be, az eddig feltárt részeket védőborítással látják el, és tavasszal folytatódik a négykaréjos templom feltárása.
Tovább...
 
Sűrű meccsprogram mellett jótékonykodnak is a kosarasok Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2017. december 06.
ImageHáromhetes bajnoki szünet után a héten igen sűrű programba kezd a magyar bajnok és kupagyőztes Alba Fehérvár kosárlabda-csapata. Szerdán Minszkben, szombaton itthon a Sopron ellen játszanak a kosarasok, és decemberben még további négy vagy öt mérkőzés vár rájuk. A karácsony előtti három hazai találkozón adománygyűjtést is szervez a klub, a kilátogató szurkolók adományait a Máltai Szeretetszolgálat segítségével juttatják el a rászorulóknak.
Tovább...
 
Tucatnyi Delfines érem a Csitáryban Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 06.
ImageA napokban rendezte meg hagyományos utánpótlás úszóversenyét a Hullám '91 UVE Székesfehérváron. A megmérettetésen ebben az évben is minden korosztályban népes mezőnyök gyülek össze. Fejérből a Delfin SE, a Dunaferr, a házigazda Hullám UVE, valamint a Móri SE vett részt a viadalon.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 21017