Kezdőlap
Újra kisbabára vár Fehérvár bölcsője Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. január 10.
Ismét új jövevényre vár Fehérvár bölcsője. A SZÉNA Egyesület a Családokért újra meghirdette a népszerű pályázatát, melyre január 31-ig várják a kisbabát vállaló családok jelentkezését. A nyertes család mindaddig használhatja a vándorbölcsőt, míg a gyermekük ki nem növi azt.
Tovább...
 
A hatékonyságjavítás és az automatizálás lesz a trend idén a munkaerőpiacon Nyomtatás E-mail
Írta: Rimai Timea   
2020. január 10.
Az automatizálás, digitalizáció és a robotizáció lehetnek 2020 munkaerőpiacának legfontosabb hívószavai. A cégek a közzétett gazdasági prognózisok hatására fokozni szeretnék hatékonyságukat, így az ezt a folyamatot elősegítő munkaerő iránt komoly érdeklődésre van kilátás. A továbbra is fennálló munkaerőhiány pedig olyan trendek erősödését hozhatja, mint a nyitás az atipikus foglalkoztatási formák felé – véli Göröcs Lili, Magyarország piacvezető állásportálja, a Profession.hu HR vezetője.
Tovább...
 
Napokig némaságra ítélhet a hangszalaggyulladás Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2020. január 10.
Akár egy náthából is kialakulhat a kellemetlen tünetekkel járó, gyakran csak lassan múló hangszalaggyulladás. Dr. Holpert Valéria fül-orr-gégész, foniáter, a Fül-orr-gégeközpont orvosa összefoglalta, hogy mit tehetünk a gyorsabb felépülés érdekében.
Tovább...
 
Február 1-jén rendezik meg a Vigasságcsinálók bálját Nyomtatás E-mail
Írta: Majoros Andor   
2020. január 10.
Az Alba Regia Táncegyüttes 2019-ben ünnepelte megalakulásának 70. évfordulóját. Az albás táncosok a jubileumi év elmúltával sem tétlenkednek. Nyitóprogramjukként február 1-jén rendezik meg a fehérvári báli szezon egyik kiemelkedő programját, a Vigasságcsinálók bálját a Malom utcai Táncházban.
Tovább...
 
Rossi vizit a Vidinél Marbellán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. január 10.
A rövid téli szünetben sem téveszti szem elől kiválasztottjait a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi. Az olasz szakember spanyolországi edzőtáborában lepte meg a MOL Fehérvár FC csapatát, hogy aztán meglátogassa a Puskás Akadémia, majd néhány nap múlva a Ferencváros együttesét is.
Tovább...
 
XX. Doni Emlékmenet Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. január 10.
A Magyar Tartalékosok Szövetsége (MATASZ) huszadik alkalommal szervezi meg a Doni Emlékmenetet. Az eseménysorozat január 16-án, csütörtökön emlékmisével kezdődik, majd január 17-én, pénteken reggel indul az emléktúra, amelynek résztvevői valós teljesítménnyel tisztelegnek a Don kanyarban harcolt, elesett, eltűnt vagy hadifogságba esett honvédek előtt.
Tovább...
 
Ziffer-önarcképekről a Városi Képtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. január 09.
Kurátori tárlatvezetésre várja az érdeklőket Szűcs Erzsébet művészettörténész a Ziffer-kiállításban. A művész önarcképeire fókuszáló program csütörtökön 17 órakor kezdődik.
Tovább...
 
Áramszünet lesz Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. január 09.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan január 10-én, pénteken Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Négyszáznál több díszmadarat és kisállatot mutatnak be Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. január 09.
Díszes galambok, különleges díszmadarak, óriásnyulak és egyéb kisállatok mintegy 450 példányát tekinthetjük meg hétvégén a Börgöndi úti Volán Sportcsarnokban rendezett kiállításon. A V-61 Alba Regia Galamb- és Kisállattenyésztők Egyesületének hagyományos seregszemléje szombaton 8 és 18 óra között, vasárnap 8 és 14 óra között várja az állatbarátokat, 14 éves korig a belépés ingyenes.
Tovább...
 
Cékla – az agyműködés és az állóképesség fokozására Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 09.
A téli hónapokban kimondottan ajánlott a cékla fogyasztása, mely igazi vitaminbombának számít. Rákellenes hatású, segít megakadályozni a demencia kialakulását, kiváló vérképző, s szerepet játszik a méregtelenítésben is.
Tovább...
 
Székrekedés ellen: szennalevél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 09.
A karácsonyi időszakban hajlamosak vagyunk elfeledkezni az egészséges táplálkozásról. A rokonok / barátok invitálásának (és elvárásainak) eleget téve gyakran „túlesszük” magunkat, megterheljük a gyomrunkat, ami nemcsak rossz közérzetet eredményez(het), hanem székrekedéshez is vezet(het). – Ilyen esetben jól jön a szennalevél!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 25986