Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nyakkendőkből kötény, farmerból táska - újrahasznosított textilek kiállítása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 25.
Újrahasznosított textilekből készült használati és dísztárgyak kiállítása látható január 27-ig a Vörösmarty Mihály Könyvtár Tolnai utcai Tagkönyvtárában. Az "Amit meguntunk, másnak kincs lehet" című, hét alkotó egyedi munkáit felvonultató tárlatot könyvajánló színesíti.
Tovább...
 
Axolotl: cukiság felsőfokon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2023. január 24.
A világ egyik legédesebb és legkülönlegesebb állata az axolotl, mely képes visszanöveszteni megsérült testrészeit, és cuki mosollyal hálálja meg, ha biztosítjuk számára az optimális körülményeket.
Tovább...
 
Hétvezér Est Hadnagy Előddel a megértés lélektérképéről Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. január 24.
Hadnagy Előd lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozatának 579. előadó vendége. 
Tovább...
 
Iskolanyitogató foglalkozások három helyszínen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 24.
Január utolsó hetében három helyszínen, a Kossuth Lajos és a Széna Téri Általános Iskolában, valamint a Vasvári Bory Jenő Tagiskolájában tartanak iskolanyitogató foglalkozásokat. A leendő elsősöket játékos programokkal, a szülőket hasznos információkkal várják.
Tovább...
 
Szurkolói ankétot tart a MOL Fehérvár FC Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 24.
A székesfehérvári Városháza Dísztermében rendez szurkolói ankétot a MOL Fehérvár FC szerdán. Az eseményen Juhász Roland és Huszti Szabolcs válaszolják meg a szurkolók kérdéseit.
Tovább...
 
Az év első Liget Műhely Olvasóklubja a Gárdonyiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 24.
Idén is folytatódnak a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár olvasóklubjai. A Liget Műhely Olvasóklub ezúttal január 24-én, kedden várja az érdeklődőket egy Szabó Magda novella kibeszélésére.
Tovább...
 
Temesvári Márta: A szép magyar kert (könyvajánló) Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. január 24.
A kötet a fontosabb szereplők bemutatásával képet ad a hazai kertművelés jelenlegi állapotáról, a fontosabb trendekről és kihívásokról. A terület határai egyértelműen meghúzhatók: legnagyobb számban a tervezéssel, kertépítéssel foglalkozó cégek jelennek meg a kötetben. Szintén nagyobb teret kapnak a kertépítőket kiszolgáló vállalkozások, úgymint a faiskolák, erdészetek, dísznövénykertészetek, és más, a kertépítés folyamatában résztvevő cégek a kerti kő gyártókkal bezárólag.
Tovább...
 
A Larry rendezője a Meg-Ki Filmklubban Nyomtatás E-mail
Írta: Sábián Anna   
2023. január 24.
A Cottbusi Filmfesztiválon két díjat – az ifjúsági kategória legjobb filmje és a fesztivál legjobb elsőfilmje – is elnyert a Larry című magyar film, amelyet a Meg-Ki Filmklub január 25-i vetítésén láthatnak a nézők. Az előadás után a film rendezőjével, Bernáth Szilárddal találkozhat a közönség. A klubtagok 700 forintért válthatnak jegyet az estre a www.baratsagmozi.hu oldalon.
Tovább...
 
Szegeden is botlott az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. január 23.
A ZTE-től elszenvedett meglepő hazai vereséget követően ma este az idén tudása alatt, gyengén szereplő Naturtex-SZTE Szedeák vendége volt az Arconic-Alba Fehérvár. A hazaiak bebizonyították, hogy sokkal erősebbek annál, amit a tabellán mutatott helyezésük mutat, s nem kis meglepetésre 87-78-ra nyertek. Matthias Zollner pontatlanul, sok hibával játszó együttesében ezúttal Vojvoda 24, DeCosey 19 pontot szerzett, a többiek adósak maradtak a jó teljesítménnyel.
Tovább...
 
Kikapott Bolzanóban a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. január 23.
Három győzelem (Bozen, Klagenfurt, Ljubljana) után kapott ki ismét az osztrák nemzetközi jégkorong ligában (ICEHL) a Hydro Fehérvár AV19. Kevin Constantine alakulata a listavezető HC Bozen vendégeként szenvedett 3-1-es vereséget, így nem tudta utolérni a Klagenfurtot és a Viennát a rájátszásért vívott versenyfutásban, maradt a 8. helyen. A Volán gólját a hajrában, már 0-3-nál Vértes ütötte.
Tovább...
 
Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. január 23.
Székesfehérvár központjában, a történelmi belváros mellett többszintes kereskedelmi épület 491m2 összalapterületű földszinti és emeleti része egyben vagy megosztva szintenként kiadó!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 34296