Kezdőlap
Elkezdte a felkészülést az AFKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 12.
Megkezdte a felkészülést a 2017-18-as bajnoki szezonra az Alba FKC női kézilabda csapata. Deli Rita vezetőedző tanítványai hazai pályán hangolnak az őszi feladatokra, vasárnap kora este pedig Tatára utaznak, edzőtáborba.
Tovább...
 
154 ezer fős látogatószámmal zárt az idei Balaton Sound Nyomtatás E-mail
Írta: Balaton Sound   
2017. július 12.
ImageA Sound történetében idén lépett fel a legtöbb világsztár, bemutatkozott a világ egyik legkeresettebb partysorozata, az Elrow, ami a szervezők várakozásainak megfelelően már az első évben rendkívül népszerű új partyhelyszín lett.
Tovább...
 
Hivatás, szolgálat, karrier Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. július 12.
ImageA rendőrség munkatársai 2017. július 15-ig 10 óra és 16 óra között Velencén, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján várják a rendőri hivatás iránt érdeklődő állampolgárokat. A rendőrség munkatársai személyesen nyújtanak tájékoztatást a határvadász egységbe történő felvétel feltételeiről, az ellátandó feladatokról és saját tapasztalataikról is beszámolnak a megjelenteknek. Mindazoknak, akik a helyszínen jelzik jelentkezési szándékukat, a rendőrök felvételi egységcsomagot adnak át.
Tovább...
 
Lengyel piacra lépett a hazai utazási startup Nyomtatás E-mail
Írta: Bőhm Kornél   
2017. július 12.
ImageLengyelországban is piacra lépett a hazai utazási szektorban sikeresen debütáló online utazási iroda, a Beontrips. A vállalkozás az utazók által egyszerűen összeállítható és testreszabott utak azonnali online foglalását teszi lehetővé – Magyarország után már Lengyelországban is.
Tovább...
 
Vásárlás, felújítás, segítség a gyereknek: a magyarok főbb lakáscéljai Nyomtatás E-mail
Írta: Zsigmond Zsófia   
2017. július 12.
ImageA magyarok több mint fele rendelkezik valamilyen lakáscélú tervvel – derült ki a Fundamenta országos reprezentatív felméréséből. Az eredmények szerint a legtöbben ingatlant vásárolnának, felújítanának, vagy gyermeküket támogatnák lakáscélú megtakarítással.
Tovább...
 
ARAK: 15 érem a serdülő ob-n Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 12.
ImageA népes küldöttséggel és kiváló eredményekkel zárta a legfiatalabb atléták bajnokságát az ARAK Up. Akadémia. A 13-15 éves reménységek 15 éremmel tértek haza Budapestről, mely közül 4 arany, 6 ezüst és 5 bronzérem.
Tovább...
 
Biokertészet - Tejjel a gombabetegségek ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - fmc.hu   
2017. július 11.
Image„Ne egyen az unokánk permetes gyümölcsöt!” – kiáltottak fel szüleim pont húsz évvel ezelőtt, amikor a keresztlányom megszületett. S hogy ez a vágy meg is valósuljon, azonnal el is tüntettek minden vegyszert a kerti sufniból. No, nem a szomszédnak adták, mert ugyan erősítené a jó barátságot a drága ajándék, viszont nem lenne praktikus, hiszen nem árt a kert túlfelén lévőket is meggyőzni arról, hogy közös érdek a vegyszermentes föld – és felszíne.
Tovább...
 
Biokertészet: minden, amit tudni érdemes a parlagfűről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - fmc.hu   
2017. július 11.
Biokertészet ide vagy oda, bizony gazolni is kell azt a földet! Merthogy nemcsak a nemes növény burjánzik az édeni körülmények között, hanem az a fránya dudva is! A gyomok szinte bárhol képesek elterjedni és bőséges termést hozni kéretlenül is. Köztük vannak igencsak káros fajták, amelyekről azok is tudomást szereznek – akaratlanul is -, akik panelben laknak. Itt van például a parlagfű!
Tovább...
 
Továbbiak 6 894/18. Balatonfelvidéki várak és csodatájak Nyomtatás E-mail
Írta: Fazekas Krisztina   
2017. július 11.
Előtte kicsiséta, nagyséta, erdőben, erdőmentesen, kicsitfelfelé, nagyonfelfelé. A végeredmény mindig a csúcs. A csúcsról történő csúcskilátás. Ha felérsz a várhoz (miért ne érnél fel..?), kellemesen legyez a szél, kinyílik a lelked, az aurád, az érzéseid, és szeretsz.. Aztán itt képzelődhetsz is, hisz a többszázéves várromok királylányokat és királyokat rejtettek. És csatákat, meg hősöket, meg szolgálószerelmeket, hatalmas dínom-dánomokat, meg sarkakban történő titkos elbújásokat. Szóval hagyd, hogy sodorjon a képzeleted, meg ne feledj kitekintőzni.. mert a természet csodája mindent visz.
Tovább...
 
Nőuralom Nyomtatás E-mail
Írta: Jávor Zsófia   
2017. július 11.
ImageA Bookline sikerlistájának első és második helyén egy-egy társadalomtudományi könyv áll: a dobogó legfelső fokán szereplő Hegymenetben a szerzők pontos kórképet adnak a mai Magyarországról, míg Zimbardo az emberi elme működését mutatja be új könyvében. A régóta várt Paula Hawkins regény a harmadik, a nyári legolvasottabb művek között. A lista folytatása a női szerzők sikerét hozta.
Tovább...
 
Kandó Kálmán Nyári Egyetem határon túli mérnökhallgatóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. július 11.
ImageAz Óbudai Egyetemen immár 28. alkalommal rendezik meg a Kandó Kálmán Nyári Egyetemet határon túli magyar mérnökhallgatók számára. A Felvidékről, Kárpátaljáról, Erdélyből, Partiumból és Délvidékről érkezett huszonöt résztvevő július 17-ig marad Székesfehérváron, ez alatt az idő alatt különböző szakmai és kulturális programokat szerveznek számukra.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 20081