Kezdőlap
Lássuk a következő 60 évet! - Hirtling Istvánnal beszélgettünk... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - Fejér Megyei Hírlap   
2018. április 11.
ImageDélelőtt egy lengyel filmet szinkronizált, kora délután – kihasználva a ritkán adódó szabadidőt – feleségével moziban volt, és épp délutáni pihenője közben beszéltem vele, mielőtt családjával az esti vacsorára indulna a 60. születésnapját ünneplő Hirtling István, a Vörösmarty Színház művésze.
Tovább...
 
Székesfehérvár 20. századi műemlékei Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 11.
Székesfehérvár 20. századi műemlékeiről szóló előadással, beszélgetéssel folytatódnak az Országzászló téren a VárosKép című kiállítás kísérőprogramjai szerdán délután. A legfiatalabb örökség című rendezvényen Prakfalvy Endre szakértőt Győr Attila kérdezi.
Tovább...
 
Még két hétig bárki jelölheti kedvencét az Év Fája versenybe! Nyomtatás E-mail
Írta: Oravecz Ágnes   
2018. április 11.
ImageMég két hétig, április 22-ig lehet fákat jelölni a 2018-as Év Fája versenybe. Idén is olyan fák vagy facsoportok nevezését várja a vetélkedőt szervező Ökotárs Alapítvány, amelyek fontos szerepet töltenek be az őt nevező közösség életében. Most először a döntős fák jelölői szakmai támogatást is kapnak majd a sikeres kampányhoz.
Tovább...
 
Közösségteremtő program a helyi felsőoktatásban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 11.
ImageTegnap este a Petőfi Kultúrtanszéken tartották a Duális mentorok és hallgatók első találkozóját.
Tovább...
 
Megszűnt a Baloldali Frakció Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. április 11.
But Sándor önkormányzati képviselő arról értesítette dr. Cser-Palkovics András polgármestert, hogy 2018. április 9. napjával kilép a Baloldali Frakcióból.
Tovább...
 
Április 12-én és 13-án lesz az általános iskolai beiratkozás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 11.
ImageFelhívást tett közzé a Székesfehérvári Tankerületi Központ a 2018/2019-es tanévre történő általános iskolai beíratásról. Eszerint a beíratást április 12-én, csütörtökön és 13-án, pénteken tartják a tankerülethez tartózó intézményekben.
Tovább...
 
Hangszeres toborzó leendő elsősöknek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 11.
ImageUtolsó állomásához érkezik a leendő első osztályosoknak szóló programsorozat a székesfehérvári Németh László Általános Iskolában. Április 11-én, szerdán 17.00 órai kezdettel tartják a záró foglalkozást, melynek keretében különféle hangszerekkel, táncokkal és megzenésített versekkel ismerkednek a résztvevők. Az intézmény sok szeretettel várja a gyerekeket és szüleiket!
 
Állásbörzén tájékoztatják az érdeklődőket Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2018. április 11.
ImageA Fejér megyei toborzócsoport tagjai Dunaújvárosban adnak részletes felvilágosítást a határvadász-képzésről.
Tovább...
 
Befejeződött a megyei influenzajárvány Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. április 11.
ImageAz influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók száma az utóbbi hetekben folyamatosan csökkent, az influenza aktivitás az alacsony tartományban van, a járványos küszöbérték alá esett vissza. Az elmúlt héten influenzaszerű panaszok miatt 395 fő kereste fel orvosát.
Tovább...
 
Székesfehérvári Kutyások Találkozója a Palotavárosi tavaknál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. április 11.
ImageVasárnap rendezik meg a II. Székesfehérvári Kutyások Találkozóját a Palotavárosi tavaknál, amelyet valójában a facebook-on aktív „Kutyások Székesfehérvár” csoport tagjai számára szerveznek, ám a házigazdák bárkit szívesen látnak a programokon!
Tovább...
 
Süssünk, főzzünk medvehagymával! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 10.
ImageMedvehagymás pogácsát majszolgatok – úgy „diétásan” persze, mert a tavaszi nagytakarítás nemcsak a lakásban/házban szükséges, hanem a belsőnkben, testi/lelki vonatkozásban is –, s hogy más is részesüljön ebben az élményben, hát jöjjenek a medvehagymás finomságok receptjei!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 21821