Kezdőlap
Hétfőtől lehet égetni Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 08.
ImageA város közigazgatási területén – a helyi jelentőségű védett természeti terület kivételével – az avar és növényi hulladék nyílttéri égetése 2018. október 8. hétfőtől 2018. október 15. hétfőig 08.00 és 20.00 óra között engedélyezett, vasárnap azonban tilos az égetés!
Tovább...
 
A rajzfilmet ünnepeljük október végén Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. október 08.
ImageIdén is lesz egy hétvége, amely teljes egészében az animációs filmekről szól: október 26. és 28. között, hatodik alkalommal rendezik meg az Országos Rajzfilmünnepet. Az idei rendezvény egy régi kedvenc, az idén 40 éves A kockásfülű nyúl és alkotója, Richly Zsolt egyéb munkái köré szerveződik. A népszerű, közönség számára ingyenes látogatható eseményhez a fehérvári Barátság mozi is csatlakozott.
Tovább...
 
Delfines aranyeső Ausztriában Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 08.
ImageÚjabb rangos, nemzetközi utánpótlás megmérettetésen remekeltek a Delfin SE úszói. A fehérvári tehetségek a hagyományos bécsi versenyen, a 18. Simmeringer Delphincup der Kinderklasse mamutmezőnyében 16 alkalommal állhattak fel a dobogó tetejére!
Tovább...
 
Otthon égett nagyot a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 08.
ImageAz idei szezon "divatja" folytatódott a MOL Vidinél; egy remekül sikerült hétközi nemzetközi kupameccs után jött egy NB I-es blama. Ezúttal igen nagy pofont kapott a Chelsea elleni, idegenbeli helytállást követően, tekintve, hogy az újonc MTK verte el Felcsúton 3-0-ra a teljesen tompa, motiválatlan, majd második félidei némileges "ébredése" után mindent kihagyó fehérvári alakulatot.
Tovább...
 
Falfestőverseny a Széna Tériben Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 08.
ImageÚj tornacsarnoka külső falának díszítésére hirdetett falfestő versenyt a Széna Téri Általános Iskola. A „Székesfehérvár, a sportok városa” versenyen nyolc általános iskola 3-4 fős csapatai mérte össze művészi tudását a sportos témájú alkotások megvalósításával.
Tovább...
 
Jól küzdöttünk az első játéknapon Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2018. október 08.
ImageNem tudott győzelemmel rajtolni a MÁV Előre SC az NB I-es férfi röplabda-bajnokságban. A vendég Pénzügyőr 3:0-ra nyert Székesfehérváron.
Tovább...
 
„Kívül tágasabb – belül végtelen” Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 08.
Fogyatékos és hátrányos helyzetű embereket támogat a „Kívül tágasabb – belül végtelen” című kiállítás, melyen több székesfehérvári kapu is látható. A tárlat megnyitását George Clooney magyar hangja, Szabó Sipos Barnabás vállalta magára.
Tovább...
 
Sportolsz? Növeld a teljesítményedet megfelelő légzéssel! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 05.
ImageA legtöbb sportoló – legyen hivatásos vagy amatőr – gyakran nem megfelelően lélegzik, mert nem is gondol arra, hogy milyen sokat segíthet a megfelelő légzés a vágyott teljesítmény elérésében. – Holott pár egyszerű gyakorlattal tökéletesen ki lehet aknázni a bennünk rejlő potenciált.
Tovább...
 
Rendhagyó kezdeményezés: Egy este – két előadás Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2018. október 05.
ImageOktóber 6-a különleges este lesz a Vörösmarty Színház életében, hiszen egyszerre két, egyfelvonásos darabot mutatunk be a Pelikán Kamaraszínházban: Az arab éjszaka, valamint a Caligula darabját Widder Kristóf és Nagy Péter István állítja színpadra.
Tovább...
 
Vidi: hajszálra a csodától Londonban Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 05.
ImageElőzetesen nagyon kevesen hittek abban, hogy a MOL Vidi FC megnehezítheti a világ egyik legjobbja, a Chelsea dolgát az Európa-liga csoportkörének 2. fordulójában, abban pedig még kevesebben, hogy még a vereséget is elkerülheti.
Tovább...
 
Fehérvár Fényei – összefogás a hontalan és bántalmazott állatokért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 05.
ImageFehérvár Fényei mottóval szombaton ismét megszervezik a hagyományos belvárosi fáklyás felvonulást az állatok világnapja alkalmából. A HEROSZ Fehérvári Állatotthona és a Dog Garden Kutyapanzió, Kutyanapközi és Kutyaiskola közös programja szombaton 17.50 órakor a Szent István téren kezdődik, és az Országalmánál zárul gyertyagyújtással és fényfestéssel.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 22929