Kezdőlap
Kettlebell - Pető Ferenc a legerősebb! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 14.
ImagePető Ferenc érdemelte ki a hétvégén a „Magyar Kettlebellsport Szövetség Legerősebb Versenyző” – feliratú kupáját! A móri sportoló sorra nyeri az aranyakat 24 kg-os versenygirjáit lóbálva…
Tovább...
 
Valentin-napi üzenetküldés a Plazánál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 13.
Valentin-napi üzenetküldős programra invitál mindenkit a Székesfehérvári Diáktanács. Az Alba Plaza előtt jó zenével, a Táska Rádió kitelepült stúdiójából szólalnak majd meg a kedves gondolatok, jókívánságok szerdán délután, és az alkalomhoz készített képkeretben lehet majd emlékezetes fotókat készíteni.
Tovább...
 
Új robottechnikai labor épül Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. február 13.
ImageÚj robottechnikai labor épül szeptemberre az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán. A projekt sajtónyilvános nyitónapján mutatták be a terveket: a három ipari robot, a hozzájuk kapcsolódó számítógépes infrastruktúra és a képzett oktatógárda szolgálja a magas színvonalú műszaki felsőoktatást és a felnőttképzést is, segítve Székesfehérvár munkaerőigényének kielégítését.
Tovább...
 
7 tény az influenzáról Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Oxygen Medical   
2018. február 13.
ImageA minden évben jelentkező influenzajárvány ellen nemcsak lehet, de érdemes is védekezni és az sem árt, ha eloszlatunk néhány tévhitet.
Tovább...
 
Hangszert a kézbe! Nyomtatás E-mail
Írta: NKA Hangfoglaló Program, Csordás Csilla   
2018. február 13.
ImageTúl a negyvenezredik látogatón, Székesfehérvárra érkezett a „Hangszert a kézbe” fiataloknak szóló programsorozat. A Művészetek Háza színháztermében keddtől péntekig 8.30 és 18.00 óra között várják az érdeklődőket. A hétfő délutáni ünnepélyes megnyitón is a zenéé volt a főszerep.
Tovább...
 
Istenek és istennők hazája Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. február 13.
ImageFelső tagozatos, középiskolás és felnőtt alkotóknak hirdet művészeti pályázatot a Szent István Király Múzeum. A Floralia tavaszköszöntő ünnep április végén lesz Gorsiumban – ehhez kapcsolódóan „Istenek és istennők hazája - Az ókori Római Birodalom vallása” témában lehet ceruzát, ecsetet ragadni a római mitológia alakjainak a bemutatására.
Tovább...
 
Folytatódnak a Múzeum ingyenes tárlatvezetései Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 13.
Folytatódnak a Szent István Király Múzeum ingyenes tárlatvezetései. Csütörtökön délután a Schaár Erzsébet-kiállításon Izinger Katalin és Szűcs Erzsébet művészettörténészek, a kiállítás rendezői várják a látogatókat a Deák Képtárban. A Csók István Képtárba szombatra invitálják az érdeklődőket: Párkányi Raab Péter, a kiállító szobrászművész és Tóth Norbert kurátor mutatják be az alkotásokat.
Tovább...
 
Költemények "e" hangra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. február 13.
ImageLengéndy Péter zenés-hangos versei szólalnak meg a Mémek című kiállításon február 15-én, csütörtökön. Az Öreghegyi Közösségi Házban 18.00 órakor kezdődő finisszázs moderátora Filep Sándor lesz.
Tovább...
 
Győzelemmel búcsúzott a Videoton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 13.
ImageA kínai élvonalban szereplő Tiencsin Teda elleni 3-1-es győzelemmel köszönt el második spanyolországi edzőtáborától a Videoton labdarúgó csapata.
Tovább...
 
Mit együnk influenzajárvány idején? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. február 12.
ImageNéhány napos diéta nem ártalmas téli vírus- vagy bakteriális fertőzés esetén, vagyis ha valakinek nincsen étvágya, nem kell erőltetni az evést, elegendő a bőséges folyadékfogyasztás. Étrend-kiegészítők szedése és a „szuper élelmiszerek” fogyasztása helyett a változatos, sokféle alapanyagot tartalmazó étrenddel hatékonyabb működésre serkenthetjük védekező rendszerünket, ami influenzajárvány idején különösen fontos.
Tovább...
 
Miért jó, ha terhesen sem hagyod abba a sportolást? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 12.
ImageA közhiedelemmel ellentétben nem kell depressziósan és lemondva az egész külvilágról behúzódni a lakásba, és feküdni egész nap, ha babát vár az ember, mert akkor nemhogy mentális amortizációt veszünk észre magunkon rövid idő múlva (sőt, a környezetünk még inkább!), hanem pár hét elteltével bálnaként szuszogunk majd, ha mégis meg kell tenni néhány lépést. A mozgás és bizonyos sportfajták igenis jót tesznek testileg, szellemileg az anyukáknak (is).
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 21444