Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Labdarúgó NB I: a Puskás segítségével maradt bent a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. május 29.
A MOL Fehérvár FC 0-0-ás döntetlenre végzett a már kiesett Vasas vendégeként a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) zárófordulójában, ám így is bennmaradt, mivel a megyei rivális Puskás Akadémia megtette azt a szívességet, hogy 2-1-re legyőzte a Bp Honvédot, amely így a Vasas mellett elbúcsúzott a legmagasabb osztálytól.
Tovább...
 
Alba: a Falco maradt frissebb a végére, az ezüst is szépen csillog Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. május 29.
A mindent eldöntő ötödik mérkőzésen kicsit élesebb, frissebbnek tűnő Falco KC nyerte meg az NB I-es férfi kosárlabda bajnokságot az Arconic-Alba Fehérvár ellen, miután 84-68-ra győzött a végső összecsapáson, hazai közönség előtt.
Tovább...
 
Megemlékezés a Hősök Napján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 29.
Minden év májusának utolsó vasárnapja a Hősök Napja. Székesfehérváron pénteken kezdődött és ma a Belvárosban, a Hősök terén zárult a megemlékezéssorozat, amelynek keretében a háborúkban elesett katonákra emlékeztek.
Tovább...
 
Köszöntsük közösen az ezüstérmes Arconic-Alba Fehérvárt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 29.
Kiélezett küzdelemben ezüstéremmel zárta a bajnokságot az Arconic-Alba Fehérvár kosárlabdacsapata. Minden szurkolót szeretettel hívnak, hogy május 29-én, pünkösdhétfőn este fél hétkor köszöntsék közösen az idei szezonban a döntőig menetelő fehérvári együttes tagjait és a klub szakmai stábját. A Városháza Dísztermében lesz a találkozó – erről közösségi oldalán is hírt adott dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
A Szent István Király Múzeum történetéről tartanak előadást a Rendházban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 29.
A Kutyatáron innen és túl címmel tart intézménytörténeti előadást dr. Demeter Zsófia május 30-án, kedden 17.00 órától. A belépés díjtalan, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Az év versei 2023 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 29.
Az év versei 2023 című antológia bemutatójára várják az irodalmat kedvelő közönséget május 30-án. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban 18 órakor kezdődő eseményen Bakonyi István beszélget a kötet szerkesztőjével, Zsille Gáborral és a szerzőkkel, Iancu Laurával, Fenyvesi Ottóval, Petőcz Andrással és Péntek Imrével.
Tovább...
 
Szent István nyomában – folytatódik a Szent István 2025 programsorozat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 28.
Ünnepi szentmisével kezdődik, majd Balogh Elemér jogtörténész előadásával folytatódik a Szent István nyomában című rendezvény a Szent István 2025 programsorozat keretében. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Pünkösdhétfőn is változatlanul zajlik a hulladékszállítás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 28.
Változatlanul elszállítja a hulladékot a DEPÓNIA május 29-én, pünkösdhétfőn. A közszolgáltató cég tájékoztatása szerint a hulladékkezelő udvarok és az ügyfélszolgálatok azonban zárva tartanak.
Tovább...
 
Meghosszabbították a regisztrációs határidőt - Szent István nyomában május 30-án Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 28.
Ünnepi szentmisével kezdődik, majd Balogh Elemér jogtörténész előadásával folytatódik a Szent István nyomában című rendezvény május 30-án, kedden délelőtt. A Szent István 2025 programsorozat keretében sorra kerülő programra minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Pünkösdi virágözön Bodajkon – folytatódnak május 29-én a Herbarius túrák Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. május 28.
Pünkösdhétfőn Bodajkon rendezik a következő Herbarius gyógynövénygyűjtő túrát. Ezúttal a Bakony keleti lankáin gyűjthetnek értékes gyógynövényeket a résztvevők.
Tovább...
 
Kedd este újabb előadás a Prospero Színkörrel – júniusra is vannak már meghirdetett programjaik Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 28.
Május 30-án, kedden 19 órától Kiss Csaba: A dög című darabját láthatja a közönség a Prospero Színkör tagjainak tolmácsolásában. Emellett már két júniusi előadásukra is lehet jegyet váltani.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 35361