Kezdőlap
Ötven év a magyar és a lengyel költészet szolgálatában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 16.
ImageA 368 Hétvezér Est vendége Aleksander Nawrocki költő, prózaíró, műfordító. Házigazdák: Mandics György és felesége Csisztay Gizella író, polonista és műfordító .
Tovább...
 
Mire jó a kettlebell? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2017. május 15.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? - Akkor a KETTLEBELL Neked való sport!
Tovább...
 
Besöpörték az aranyat az Alba ifjai Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 15.
ImageVeretlenül zárta a szezont, s hazai pályán ünnepelhetett aranyérmet a kadet fiúk kosárlabda-bajnokságában az Alba Fehérvár. Peresztegi Nagy Ákos játékosai átgázoltak mindenkin a döntőig, de fináléban a MAFC-nak sem kegyelmeztek, 71-57-re diadalmaskodtak (ez volt a legszorosabb meccsük...) az Alba Regia Sportcentrumban.
Tovább...
 
Nyomul a netes zsarolóvírus Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 15.
ImageA WannaCry zsarolóvírushoz rendkívül gyorsan terjedt el, és szokatlanul széles fertőzéshullámhoz vezetett. A G DATA a kártevőhullám kapcsán arra figyelmeztet, hogy frissítsük a vírusirtó szoftverünk adatbázisát és az operációs rendszert is.
Tovább...
 
Győzelemmel tapad tovább a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 15.
ImageAz NB I-es szezon végére kezd belelendülni ismét a Videoton labdarúgó-csapata, a DVSC és a Haladás legyőzése után szombaton este Újpesten diadalmaskodott 3-0-ra Nego, Stopira és Scsepovics góljaival.
Tovább...
 
Magyar siker a nemzetközi operaversenyen - Zemlényi Eszter 3. helyezett Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 15.
Harmadik helyezést ért el a Baltikum legrangosabb operaversenyén, a Klaudia Taev Nemzetközi Operaversenyen Zemlényi Eszter, a fiatal magyar szoprán.
Tovább...
 
Fotópályázat a nemzeti és történelmi emlékhelyek számára Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 15.
ImageFotópályázatot írt ki a magyarországi nemzeti és történelmi emlékhelyek számára a Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI). Az összesen 10 millió forint értékű pályázatra május 15-től június 12-ig lehet nevezni, az eredményhirdetés július elején.
Tovább...
 
Tárlatvezetés A DÖNTÉS kiállításon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 15.
Kedden zárul A DÖNTÉS című kiállításhoz kapcsolódó tárlatvezetések sora.
Tovább...
 
Polgárőrök, rendőrök együtt tekertek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 15.
Image"Tekerd körbe a Velencei-tavat" elnevezéssel került sor hétvégén az immár hagyományos kerékpáros túrára, az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) és annak sportegyesülete szervezésében.
Tovább...
 
Ismét királyi esküvőnek örülhetett Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. május 15.
Nyitott kapukkal, középkori hangulattal, izgalmas szakvezetésekkel és kézművesfoglalkozással készült Székesfehérvár a nemzeti emlékhelyek napjára. Az egésznapos rendezvénysorozat egyik csúcspontjaként amatőr színjátszók, hagyományőrzők, zsonglőrök idézték meg a középkori királyi esküvők hangulatát.
Tovább...
 
Egy legyen bennünk az akarat, felkeresni a szenvedést, s enyhíteni azt" Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 15.
ImageA Hotel Magyar Királyban az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából ünnepséget rendeztek, melyen dr. Kárpáti Róbert, a Pszichiátria osztályvezető főorvosa mondott köszöntőt. A rendezvényen átadták az „Év ápolója” és az „Év asszisztense” elismeréseket, és a „Tiszteletbeli ápoló” címet, valamint köszöntötték az 50 éve végzett ápolókat is. Az ünnepség után tudományos ülés vette kezdetét.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 19713