Kezdőlap
Hogyan vészeljük át a kánikulát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 17.
Micsoda kérdés! Természetesen tengerparton, pálmafák között kifeszített függőágyban, jéghideg koktéllal a kezünkben, miközben egy szimpatikus fiatalember vagy hölgy nagy boldogan legyez minket a hőséget elűzendő. Pár méterre tőlünk morajlik a tenger, hófehér homok vakítja el a naplemente felé révedező szemet, s szívünk csordultig telik a nyugalom és a harmónia érzésével… Akinek pedig nem jut ki e jóból, annak íme néhány jó tanács.
Tovább...
 
Életveszélyes is lehet az eperallergia Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 14.
Az eper az egyik legnépszerűbb gyümölcs hazánkban. Ezért fontos beszélnünk az eperallergiáról, mely életveszélyes állapothoz is vezethet.
Tovább...
 
Így legyen mesés erkélyünk a lakótelepen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 14.
Mi fér el egy lakótelepi lakás erkélyén? Hogyan válasszuk ki az ideális bútorokat? Milyen legyen a térelválasztás? - Tippek a balkon otthonosabbá tételéhez.
Tovább...
 
Shibori ékszer – letisztultság és harmónia Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 14.
Karperec, fülbevaló, medál, nyakék, s még öv és öltöny-dísz is készülhet shibori technikával. Kíváncsi vagy rá, hogyan? - Olvass tovább, és megtanulhatod e módszert!
Tovább...
 
Csiganyállal az öregedés ellen? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 14.
Gondoltad volna, hogy már nemcsak kamillát, körömvirágot és aloe verát tartalmaznak a fiatalságot ígérő kozmetikumok, hanem csiganyálat is?
Tovább...
 
„Törődöm a lábfejemmel…”  Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. június 14.
Az egész testsúly rajta nyugszik, előre hajt, amikor járunk, futunk, ugrunk, netán táncolunk… Amellett a lábfejnek minden felülethez alkalmazkodnia kell. A talajjal való érintkezéskor pedig az ütődést a talp enyhíti. Érdemes hát törődni a lábfejünkkel: megfelelően ápolni, tornáztatni, hogy izmos, rugalmas legyen. Íme 4 jó tanács hozzá.
Tovább...
 
Az étkezések kihagyása rontja a szívroham utáni felépülést Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2019. június 14.
A késői vacsora és a reggeli kihagyása négy-ötszörösére növeli a halál, egy újabb szívroham vagy az angina pectorisnak nevezett mellkasi fájdalom esélyét a szívinfarktuson átesett embereknél a kórház elhagyását követő 30 napban – állapították meg a szakemberek a European Journal of Preventive Cardiology című folyóiratban.
Tovább...
 
A hetedik Everness hét csodája Nyomtatás E-mail
Írta: Everness   
2019. június 14.
Megmutatjuk azt a hét csodát, amiért minden évben kihagyhatatlan az Everness. Ez persze szubjektív lista, hiszen úton-útfélen csodákat találhatsz a fesztiválon, de adunk hozzá pár támpontot.
Tovább...
 
Alumíniumipari szakkör után nyári tábor Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 14.
Egy szakmai, a fiatalokat megszólító programot valósít meg a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Váci Mihály Ipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma az Arconic Alapítvány támogatásával. Céljuk, hogy nyitott, érdeklődő, különösen az alumíniumipar területén tájékozott diákok kerüljenek ki az iskolából.
Tovább...
 
Pénteken a Madárvártán találkozunk - id. Radetzky Jenőre emlékezünk Nyomtatás E-mail
Írta: Gárdony Önkormányzat   
2019. június 14.
A madárvédelem atyjára, Radetzky Jenőre, az agárdi Chernel István Madárvárta alapítójára emlékezünk pénteken a Madárvártán.
Tovább...
 
Tekerj együtt a mezőnnyel! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 14.
Ingyenes spinningórákkal, élőképekkel, közlekedésbiztonsági versenyekkel, látványos produkciókkal készül Székesfehérvár június 16-án, vasárnap.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 24545