Kezdőlap
A Comenius felszáll a vonatra: gőzerővel a digitális fejlesztések felé Nyomtatás E-mail
Írta: Comenius   
2020. július 23.
Ezen a nyáron sem tétlenkedik a Comenius. Ezúttal arról mesélt az ügyvezető és az igazgató házaspár, milyen változások, fejlesztések zajlanak a háttérben, hogy szeptemberben újult erővel fogadhassa az iskola a diákokat. De arról is szó lesz, készül-e a járvány miatt egy esetleges második online oktatási etapra…
Tovább...
 
Továbbra is támogatják a 12 éves fiúk HPV elleni oltását Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. július 23.
„Továbbra is ingyenesen biztosítja Székesfehérvár Önkormányzata a HPV elleni oltóanyag beszerzését a 12 éves fiúgyermekek részére.” – hangzott el a programról tartott sajtótájékoztatón. A 12 éves lányok esetében az állam biztosítja az ingyenes oltáslehetőséget.
Tovább...
 
Épületgépészeti kuriózum a Vörösmarty Szakképzőben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 23.
A Vörösmarty Szakképzőbe érkezett a Pipelife Boszporusz Projekt​ egy darabja. A 2 méter átmérőjű, nagysűrűségű műanyag csőszelet igazi épületgépészeti kuriózum, ami a szakma következő generációját ösztönözheti a jövőben.
Tovább...
 
Szombaton tartják a Szent Kristóf búcsút Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. július 22.
Az utazók védőszentjéről elnevezett maroshegyi templom július 25-én, Szent Kristóf napján tartja hagyományos búcsúnapját. A koraesti szentmise keretében a hívek az úton járók patrónusához fohászkodhatnak, majd a szertartás a járművek megáldásával fejeződik be.
Tovább...
 
Hangol már a zenekar Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. július 22.
A tervek szerint – ha a járványhelyzet engedi – augusztus 19-én ismét a fúvószenéé és az egyenruhásoké lesz a főszerep Székesfehérvár Belvárosában. A VIII. Fricsay Richárd Regionális Katonazenekari Fesztiválon négy helyőrségi zenekar előadásában csendülnek fel indulók, klasszikusok és könnyűzenei melódiák.
Tovább...
 
Országos honvédelmi nevelési programról írtak alá megállapodást Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. július 22.
Hazafias nevelésre, a honvédség és a sport iránti kötődésre, bizalomra tanítja, illetve pályaválasztásra sarkallja a nevelőszülői hálózatban, otthonokban élő gyerekeket a Vértezd fel magad! című országos program. A kezdeményezésről a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban írtak alá együttműködési megállapodást az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Honvédség és a Honvédelmi Sportszövetség vezetői, képviselői.
Tovább...
 
Életnagyságú avar lovas a Múzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 22.
Legendás kincs érkezett Székesfehérvárra: pénteken délután nyílik meg a Csók Képtárban A kagán lovasa – avagy egy avar páncélos lovas életre keltésecímű tárlat. Az életnagyságú rekonstrukciót a remek vértezettel, valamint a kísérő régészeti érdekességeket pénteken délután egy tárlatvezetésen nézheti meg először a nagyközönség.
Tovább...
 
Ütemezetten halad a Balatoni úti felüljáró felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. július 22.
Megvannak az első hét tapasztalatai a Balatoni úti felüljárón zajló felújítás kapcsán. Az első napokban kialakult torlódások után most a nap nagy részében jól lehet haladni, és tudatos útvonaltervezéssel kisebb várakozási időkkel számolhatnak a közlekedők. A felújítás is ütemezetten halad, most a kopóréteg és a járda bontása után az alépítmények javítását végzi a kivitelező.
Tovább...
 
Milanov, Elek és Futács kereten kívül Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. július 22.
Az igazolások és az elmúlt napokban a csapat közeléből érkezett hírek tükrében nem meglepő, amit most a MOL Fehérvár FC hivatalosan is bejelentett: a gárda két magyar válogatottja, Elek Ákos és Futács Márkó, valamint a bolgár nemzeti együttes oszlopos tagja, Georgi Milanov kikerült az első számú alakulat keretéből, így mindhárman a Vidi II-vel kezdik meg a tréningeket.
Tovább...
 
Több, mint 1 milliót fociztak össze a gyúrói család javára Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. július 22.
Korábban megmutattuk, hogy a koronavírusjárvány ideje alatt milyen sikeres jótékonysági akciót tudott lebonyolítani a Bicskei TC, amelynek révén 101 család nagybevásárlását oldották meg májusban a befolyt 1,3 millió forintból. Alig egy hónapja derült ki, hogy a hirtelen jött vihar és az azzal járó iszapáradat, árvíz percek alatt tette tönkre a gyúrói Kovács Imre és családja házát, amelyet le is kell bontani.
Tovább...
 
Az EL-ben indulhat az AFKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. július 22.
Bár a bajnokság véghajrája előtt félbeszakították a legutóbbi női kézilabda NB I-es idényt, s nem hirdettek végeredményt, ezen most legkevésbé Székesfehérváron búslakodnak, mivel a Deli Rita irányította alakulat első osztályú történelme talán legnagyobb mélyrepülését és nyeretlenségi sorozatát bemutatva a mezőny végére, a két kieső csapat elé csúszott vissza a tabellán, s félő volt, hogy még mélyebbre zuhan.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 27377