Kezdőlap
Szoba Galéria Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. május 21.
Szoba Galéria címmel indít online sorozatot a Köfém Művelődési Ház. A kulturális összeállításban egy beszélgetés látható, majd a válogatott művek tárlata. A sorozatra várják azon képzőművészeti alkotók jelentkezését, akik eddig még nem mutatták meg magukat, de szívesen bemutatkoznának.
Tovább...
 
Virtuális kiállítás a VOKE-ban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 21.
A Fejér Megyei Népművészeti Egyesület tagjai mutatkoznak be a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár legújabb kiállításán, amely a koronavírus-járvány miatt az online térbe költözött. Stirbu Viktor, Fehér Csaba, Nemes Ferenc és alkotótársaik művei a www.mavmuvhaz.hu oldalon nézhetők meg.
Tovább...
 
Nordic walking órák a Palotavárosi tavaknál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. május 21.
Június közepétől nordic walking foglalkozások indulnak a Palotavárosi tavak körül. A hat alkalomból álló programra előjegyezéseket vesz fel az Egészségfejlesztési Iroda.
Tovább...
 
Amigurumi - Horgolj játékokat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. május 21.
Szinte bármilyen figurát elkészíthetsz az amigurumi technika segítségével. Legyen szó Dr. Bubóról, Spongya Bobról, vagy akár a kis baby Yodáról.
Tovább...
 
Hogyan közlekednek jövő héttől a buszok? Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. május 21.
Az elmúlt napokban jelentősen megnőtt az utasok száma a helyi közösségi közlekedésben. Ezért május 25-étől, hétfőtől ismét a tanszünetben érvényes munkanapi menetrend lép életbe. Ez valamennyi járat vonalán érvényes lesz, és kiszolgálja a munkába járók, illetve a napi ügyeik intézésére indulók igényeit.
Tovább...
 
Emberi jogi dokumentumfilmeket várnak a 17. Verzióra Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 21.
Nemzetközi, magyar, valamint diák- és elsőfilmes kategóriában várják május 31-ig a 17. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztiválra a nevezéseket. A rangos idei szemlét november 10. és 15. között rendezik meg Budapesten és öt vidéki nagyvárosban.
Tovább...
 
Post Mortem – készül az első magyar horrorfim Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 21.
Az utolsó simítások folynak, az első magyar egész estés horrorfilmen, a Post Mortemen. A Bergendy Péter Balázs Béla-díjas filmrendező jegyezte kísértetsztoriban a fehérvári színházszerető közönség is felfedezhet ismerős arcokat: Schell Judit, Anger Zsolt és Hámori Gabriella mellett feltűnnek majd a vásznon a Vörösmarty Színház ismert művészei, Kiss Diána Magdolna és Tóth Ildikó is.
Tovább...
 
Egy új kezdet Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 21.
Egy szerencsétlen baleset okozta a Rózsa és Lakatos utca sarkán álló legendás rózsás ház egyik falán díszelgő virágok pusztulását. A régi helyére azonban már egy bimbózó és zöldellő tő került, amely pár éven belül újra befutja majd a ház falát.
Tovább...
 
LelkiFröccs-terasz online Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 21.
A GyöngyHáz alapítója, Tóth Marcsi a veszélyhelyzetre való tekintettel ezúttal az online térbe várja a beszélgetni vágyókat egy kiadó LelkiFröccsre. A kineziológus az „ingyenes és batyus” beszélgetést május 21-én, csütörtökön 20.30 órától tartja.
Tovább...
 
Mosószereket, fertőtlenítőket kapott a fehérvári Anyaotthon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. május 20.
Mosó-, tisztító- és fertőtlenítőszerekkel, valamint szájmaszkokkal lepték meg a Fehérvári Családok Átmeneti Otthonának tagjait az Öreghegyi Katolikus Karitász Csoportjának önkéntesei.
Tovább...
 
„Környezet-M” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. május 20.
„Környezet-M” címmel rajz- és fotópályázatot hirdet a Titkok Háza Tudományos Élményközpont. A környezetvédelem világnapja alkalmából Fejér megyében tanuló általános és középiskolás diákok alkotásait várják május 29-ig.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 26921