Kezdőlap
Nagypéntek - Székesfehérvár város keresztútja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 14.
ImageNagypénteken, 15 órakor kezdődik Spányi Antal püspök vezetésével a város papjainak és híveinek közös keresztútja. 18 órai kezdettel pedig Spányi Antal püspök tartja a nagypénteki szertartást a Székesegyházban.
Tovább...
 
Szorosabb lett a Grundfos és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar kapcsolata Nyomtatás E-mail
Írta: Veres Richárd (ÓE AMK); Havasi Tímea   
2017. április 14.
ImageA gyakorlatban évek óta fennálló kapcsolat fejlődött, szorosabbá vált, amely most stratégiai partnerségi megállapodás aláírásában teljesedett ki.
Tovább...
 
Harminchat csapat mérkőzött a Katasztrófavédelmi Versenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 14.
ImageKözel száznyolcvan diák gyülekezett a Bregyóban. A Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltséghez tartozó településekről összesen harminchat négyfős csapat jelentkezett. A verseny célja, a fiatalok katasztrófavédelmi nevelése. Mindkét kategóriában az első három helyezett csapat indulhat az április 19-i megyei döntőn.
Tovább...
 
Miért jó, ha terhesen sem hagyod abba a sportolást? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. április 13.
ImageA közhiedelemmel ellentétben nem kell depressziósan és lemondva az egész külvilágról behúzódni a lakásba, és feküdni egész nap, ha babát vár az ember, mert akkor nemhogy mentális amortizációt veszünk észre magunkon rövid idő múlva (sőt, a környezetünk még inkább!), hanem pár hét elteltével bálnaként szuszogunk majd, ha mégis meg kell tenni néhány lépést. A mozgás és bizonyos sportfajták igenis jót tesznek testileg, szellemileg az anyukáknak (is).
Tovább...
 
A láncfűrészes mester csodája Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 13.
ImageMint arról már korábban hírt adtunk, ki kellett vágni, illetve csonkolni volt szükséges hat veszélyessé vált, kiszáradt fát a Velence Korzón, amelyek a város polgármestere, Koszti András felkérésére Varga Norbert pázmándi láncfűrészes fafaragó jóvoltából gyönyörű faszobrokká alakulnak át.
Tovább...
 
FEZEN: Shaggy, House Of Pain! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 13.
ImageTovább bővül a külföldi fellépők névsora a jubileumi FEZEN-re, két - szintén évfordulót ünneplő - fellépő érkezik.
Tovább...
 
Felújítási munkálatok miatt nem fog járni az iskolabusz Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 13.
ImageA Brassói út felújítási munkálatai miatt szünetel a maroshegyi iskolai autóbuszjárat április 18-tól a kivitelezési munkálatok befejezéséig. Az érintett időszakra a családok megértését és türelmét kérik!
Tovább...
 
Utolsó két előadásához érkezik áprilisban a Kodolányi Szabadegyetem Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 13.
Két előadást szerveznek még ebben a hónapban a Kodolányi Szabadegyetem – Harmadik Kor Egyeteme keretében, ezzel zárul a sorozat tavaszi szemesztere. Április 19-én, szerdán és 27-én, csütörtökön várják az érdeklődőket a rendszerváltásokat feldolgozó programokra.
Tovább...
 
Újabb tárlatvezetés jövő kedden A DÖNTÉS kiállításon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 13.
Folytatódik A DÖNTÉS című kiállításhoz kapcsolódó tárlatvezetések sora. Ezúttal Tóth Norbert, a tárlat kurátora számít az érdeklődők figyelmére.
Tovább...
 
Programok a Fejedelmi kincsek című kiállításhoz Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 13.
Egyedülálló tárlat nyílt a Szent István Király Múzeumban Fejedelmi kincsek címmel. A kiállításhoz több programot is szerveznek, amelyekkel az egyedülálló gyűjtemény megtekintésének az élménye tovább gazdagodhat: a tárlatvezetések mellett interaktív bemutatókra, előadásokra várják a látogatókat. Jövő szerdán Dr. Mátyás-Rausch Petra történész az erdélyi nemesércbányászat fejedelemségkori történetéről beszél.
Tovább...
 
Nagycsütörtöki olajszentelési mise Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 13.
ImageNagycsütörtökön, a Székesegyházban 10 órakor kezdődik a hagyományos olajszentelési szentmise (krizmaszentelés), melyen az egyházmegye teljes papsága részt vesz és ünnepélyesen megújítja papi ígéreteit.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 19511