Kezdőlap
Minden egyházi alkalom szünetel Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. március 18.
A koronavírus gyors terjedése miatt hozott kormányzati intézkedésekkel összhangban a Magyar Katolikus Püspöki Kar és a Magyarországi Református Egyház Zsinatának elnökségi tájékoztatása alapján sem a katolikus, sem a református egyházak nem tartanak nyilvános rendezvényeket.
Tovább...
 
onkentes@szekesfehervar.hu – csatlakozz és cselekedj Te is! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 18.
Önkéntesek jelentkezését kéri dr. Cser-Palkovics András polgármester a tegnap este hivatalos Facebook oldalán közzétett bejegyzésében. Mint írja: „A koronavírus próbára teszi az egyént és a közösséget egyaránt. Kérem, hogy aki teheti, ne csak a szabályok szigorú betartásával, hanem munkájával is segítse városunkat, közösségünket az erőfeszítésben!”
Tovább...
 
Az önkormányzati képviselőket telefonon és e-mailben lehet elérni Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 18.
Az Önkormányzat képviselőtestületének tagjai a lakosok észrevételeit, javaslatait továbbra is várják. A koronavírus terjedésének mérséklése érdekében a személyes fogadóórák helyett telefonon vagy e-mailben lehet keresni a területi képviselőket.
Tovább...
 
A 70 éven felüliek segítése és önkéntestoborzás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 18.
Az önkéntesek koordinálását és a megjelent kormányrendelet alapján a 70. életévüket betöltött fehérváriak ellátásának segítését is megkezdte az Önkormányzat. Meghosszabbítják a lejáró bérlakás-szerződések érvényességét, lezárják a játszótereket, valamint minden városi forrást a koronavírus elleni védekezés céljának rendelik alá. Mindezekről a dr. Cser-Palkovics András polgármester által kiadott keddi lakossági tájékoztatóban olvashatnak.
Tovább...
 
Immunerősítés kasvirággal! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. március 18.
A bíborlevelű kasvirág kiválóan erősíti az immunrendszert. Kivonata gyulladáscsökkentő, vírusellenes, s nemcsak belsőleg használatos, hanem külsőleg is alkalmazható különböző bőrbetegségeknél, sebek kezelésére.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a dr. Koch László utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2020. március 18.
Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz március 20-án, pénteken a dr. Koch László utcában. Daruzási munkálatok miatt reggel nyolc és délután három óra között zárják le az utca egy szakaszát.
Tovább...
 
Mindent a műszempilláról! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. március 18.
Soros, tincses, szálas, cica, doll, C-íves, D-íves, 1D-s, 2 D-s, 3 D-s, 4D-s…. – a műszempillának rengeteg változata van, s egyre népszerűbb a hölgyek körében. Persze, sokan nem tudják, hogy pontosan melyik megjelölés, mit is jelent. Ezért is foglaljuk most össze a legfontosabb tudnivalókat.
Tovább...
 
Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díj 2020 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 18.
Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata évről évre Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjban részesíti azokat a helyi vállalkozásokat, cégeket, amelyek tevékenységük során szem előtt tartják a felelősségteljes etikus piaci magatartást. Gyártás kategóriában az El-Dent 96 Kft., szolgáltatás kategóriában a Virág-Ajándék Üzlet, kereskedelem kategóriában a Kenderzsineg mezőgazdasági bolt kapta az elismerést.
Tovább...
 
Készülőben a Fehérvári beszélgetések negyedik kötete Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. március 18.
Készül a Fehérvári beszélgetések sorozatának negyedik kiadványa: Vakler Lajos a 46 interjút tartalmazó kötetben most a Vörösmarty Színház művészeire, illetve a város kulturális életének jeles képviselőire fókuszál. Az alkotómunkát támogató Lánczos-Szekfű ösztöndíjra idén is lehet pályázni.
Tovább...
 
Az önkormányzat is segít az otthonmaradást vállaló időseknek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 18.
Felhívást tett közzé a 70. életévüket betöltött fehérváriak számára dr. Cser-Palkovics András polgármester. Az Önkormányzat azonnali hatállyal telefonos ügyfélszolgálatot állított fel: a megadott számokon és e-mailben is várják azoknak az idős embereknek a jelentkezését, akik vállalják, hogy egészségük védelme érdekében otthon maradnak, és a mindennapi ellátásukról való gondoskodásban segítséget kérnek.
Tovább...
 
Így változott hétfőtől az élet Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 18.
Sok tekintetben változott meg a mindennapi életünk hétfőtől Székesfehérváron is. Az országos rendelkezések mellett a város további helyi intézkedésekkel segíti a koronavírus elleni védekezést.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 26452