Kezdőlap
Szorítóban: Gettó Balboa a Barátságban Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2019. április 10.
Vér, verejték, szenvedés: Bogdán Árpád Gettó Balboa című dokumentumfilmjét tűzi műsorára a Barátság mozi április 24-én, szerdán. A 18 órakor kezdődő vetítés után a város mozijának vendége a rendező és az egyik főszereplő, Sipos Mihály bokszedző. A filmet a Szarajevói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatták be tavaly nyáron, év végén pedig Berlinben elnyerte a Ake Dikhea? Romani Filmfesztivál fődíját.
Tovább...
 
17. alkalommal rendeznek ARAK AKTIV döntőt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. április 10.
Tíz év alatt 17. alkalommal rendez ARAK AKTÍV döntőt az Alba Regia Atlétikai Klub Székesfehérvár általános iskolás diákjai számára. Az április 11-én, csütörtökön 13.30 órakor kezdődő gálán tíz iskola közel 400 tanulójából álló, 1-4. évfolyamos csapatok bizonyíthatják majd ügyességüket az atletikus sportvetélkedőn.
Tovább...
 
Már kaphatók a jegyek a Floraliara! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. április 10.
Megkezdődött a jegyértékesítés a Szent István Király Múzeum szokásos, nagyszabású, kétnapos tavaszköszöntő ünnepére, a Floraliara. A római kort megidéző eseménynek április 27-én és 28-án, a táci Gorsium Régészeti Park ad majd otthont. A kedvezményes jegyek elővételben már Székesfehérváron több helyszínen megvásárolhatók.
Tovább...
 
Most újra lakástulajdonosok lehetnek az ügyfelek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. április 10.
Minden érintettet kiértesített a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. (NET Zrt.) 2019. március 31-ig arról az egyszeri lehetőségről, hogy rendkívül kedvezményes feltételekkel újra tulajdonosává válhatnak korábbi ingatlanuknak.
Tovább...
 
A katyǹi áldozatokra emlékezünk Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. április 10.
Megemlékezést tartanak Székesfehérváron április 12-én, pénteken 13 órakor a katyǹi vérengzés áldozatainak emléknapján a Jávor Ottó téren, a Katyń Emlékkeresztnél. Azon mintegy 22.000 lengyel értelmiségi, tiszt és tisztségviselő előtt hajtanak fejet, akik a keleti Golgotán vesztették életüket.
Tovább...
 
Kempo VB - sárosdi lányok a tatamin! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 10.
Ketten képviselik idén a Sárosdi Kempo SE-t a portugáliai kempo VB-n. A Word All-Styles Championship rendezvényen két fiatal lány indul egyesülete színeiben: Tóth Daniella és Pinke Lilla.
Tovább...
 
Legyen természetes a fogyatékossággal élők elfogadása! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. április 09.
A Székesfehérvári Érzékenyítő Program bemutatására rendeztek nagyszabású konferenciát a Városházán. Fehérvári középiskolások, tanáraik és civil szervezetek képviselői vettek részt a SZÉP délelőttön, hogy megismerjék a fogyatékossággal élőket és mindennapjaikat. A legfontosabb cél, hogy a fiatalok tekintsék természetesnek a fogyatékkal élők jelenlétét a társadalomban. A konferencia levezető elnöke Lengyel Zsófia, a SZÉP ötletgazdája, a Polgármesteri Hivatal esélyegyenlőségi referense volt.
Tovább...
 
"Olyan szakmát válasszon mindenki, ami a szívébe van írva!” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. április 09.
Ünnepélyes keretek között adták át kedden délelőtt a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája új asztalos tanműhelyét, ahol a legkorszerűbb kis- és középüzemi technológiát sajátíthatják el a diákok. A mintegy tízmilliós beruházással kialakított tanműhely a Székesfehérvári Szakképzési Centrum támogatásával jöhetett létre.
Tovább...
 
HOBO Viszockij-estje Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 09.
Földes László HOBO Viszockij-estje április 17-én, szerdán 19 órakor kezdődik az Öreghegyi Közösségi Házban. Jegyek már a helyszínen és A Szabadművelődés Házában kaphatók.
Tovább...
 
Néptánc, gyerekjóga és vadmadarak Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. április 09.
Testi, lelki egészség, természetvédelem, újrahasznosítás – ezek a fő témái a Belvárosi Brunszvik Teréz Óvodában zajló egészséghétnek. Hétfőn néptánccal kezdtek, ma újrahasznosítottak és a sólymokkal ismerkedhettek testközelből a kis ovisok, de lesz még gyerekjóga, gyümölcsnyárs-készítés és kirándulás is a héten.
Tovább...
 
A 17. ARAK AKTIV döntő következik Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. április 09.
10. éve mozgatja meg az ARAK AKTIV versenysorozata a fehérvári általános iskolák diákjait. Idén 10 iskola több mint 1000 diákja vett részt az iskolai fordulókban, ahol hagyományosan egymás ellen versenyeznek az évfolyamok osztályai.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 24102