Kezdőlap
Fesztivál a ligetben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. május 09.
ImageMár csak néhány nap, és a Fő utca fölött ismét ott lobognak a művész-zászlók, ez pedig nem mást jelent, mint hogy kezdődik a Kortárs Művészeti Fesztivál. Az idén május 11-től május 19-ig tart a két évtizede létező programsorozat, amelynek központi helyszíne a Zichy liget lesz, ahol az állandó kiállítások, látványosságok mellett minden nap este nyolctól kertmozi várja a nézőket.
Tovább...
 
Egy-egy nap szünet két kormányablakban Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2018. május 09.
A kormányablakok informatikai eszközei üzemeltetését végző szolgáltató NISZ Zrt. szakemberei karbantartási munkákat végeznek Fejér megyében, több helyszínen.
Tovább...
 
Tudtad, hogy áprilistól a legaktívabb a kullancs? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 09.
ImageAgyvelőgyulladás és Lyme-kór – a kullancsok által terjesztett betegségek két fajtája, amelyektől joggal félünk, ám apró praktikákkal (és védőoltással) megelőzhetjük a fertőzést, s az abból fakadó súlyos következményeket.
Tovább...
 
Radoszáv Miklós kiállítás és St. Martin jótékonysági koncert Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 09.
ImageKét programmal is várja az érdeklődőket május 9-én, szerdán délután a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. 17.00 órakor kiállítás nyílik Radoszáv Miklós ismert gyermekvédő szakember képzőművészeti és irodalmi alkotásaiból, majd 18.00 órakor St. Martin ad jótékonysági koncertet a fehérvári Kerek-Világ Ház Alapítvány javára.
Tovább...
 
Megtelik zenével a Vajdahunyadvára! Nyomtatás E-mail
Írta: Kámán Ildikó   
2018. május 09.
ImageA Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál idén 27. alkalommal is kitárja kapuit a zeneszerető közönségnek. Július 2. és augusztus 2. között szimfonikus koncerteket valamint a Budapest Bár, a 100 Tagú Cigányzenekar és a Sabbathsong Klezmer Band előadásait élvezhetjük ebben a páratlan reneszánsz környezetben.
Tovább...
 
Varkocs: 5 induló, 5 érem, 3 arany Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 09.
Pozsonyban, a Box Club Slovakia Bratislava rangos nemzetközi versenyén szerepeltek a Varkocs György Box Club sportolói. A helyi sportági legenda, Štefan Matejčík emlékére rendezett megmérettetésen a házigazdákon és a magyarokon kívül Csehország és Lengyelország öklözői vettek részt, klubok és válogatottak egyaránt.
Tovább...
 
Kettlebell Eb lesz Kecskeméten, magyar esélyesekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - Fejér Megyei Hírlap   
2018. május 09.
ImageA kettlebell, vagyis a girjasport a vasgolyók emelésének – szakításának, nyomásának, lökésének…– művészete. A csütörtökön kezdődő Európa-bajnokságon ott lesz Pető Ferenc, a „Legerősebb Versenyző” cím birtokosa is.
Tovább...
 
SZÖVEGÁRADÁS - IRODALMI TÁBOR KÖZÉPISKOLÁS GYEREKEKNEK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 08.
ImageEgy hetes izgalmas és titokzatos alkotó műhelymunka a képzelőerő felébresztésére és a fantázia felszabadítására…
Tovább...
 
Tavaszi pollenharc - Kerülj ki belőle győztesen! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. május 08.
ImageA tavaszi virágbontás az allergiásoknak nem okoz feltétlen örömet, hisz a levegő megtelik pollenekkel, magukkal hozva a tavaszi allergia kellemetlen tüneteit. Egy kis odafigyeléssel azonban a tavasz nem csak orrfújásból fog állni.
Tovább...
 
Bemutatók, foglalkozások az Emlékhelyek Napján Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2018. május 08.
ImageHagyományőrző bemutatók, tárlat- és idegenvezetés, játékos ismeretterjesztő foglalkozások, óriás társasjáték – május 12-én, szombaton a Nemzeti Emlékhelyek Napján Székesfehérváron is kinyílik a Romkert kapuja, hogy minél többen megismerjék az egykori koronázótemplom történetét.
Tovább...
 
Elismerés a szakmai munkáért és a lokálpatrióta programokért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 08.
ImagePolgármesteri elismerő emlékérmet kapott Kalincsákné Molnár Zsuzsanna könyvtáros, a Tolnai utcai Tagkönyvtár vezetője, aki tizenhetedik éve dolgozik a város olvasóiért. A díj átadásával dr. Cser-Palkovics András megköszönte a szakmai munkát és a lokálpatrióta, sokszínű rendezvényeket, amit a városrész lakói az elismerés javaslatával fogalmaztak meg.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 22028