Kezdőlap
A Késmárki – Pozsonyi szakaszon folytatódik a Fiskális úton a vízvezeték-építés Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 05.
ImageÚj ütemmel folytatódik a Fiskális úton a vízvezeték-rekonstrukció: a körforgalomnál befejezték az építkezést, az új ütemben a Késmárki utca – Pozsonyi út közötti szakaszon folytatódik a felújítás. Ezt a szakaszt ma reggeltől egyirányúsítják: várhatóan november végéig kell számítani a forgalomkorlátozásra.
Tovább...
 
Odaveszett háborús költőtől az egyszerű közlegényig Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 05.
Kevés Kárpát-medencei magyar család van, akiket ne sújtott volna valamilyen formája a hadifogságnak. Apák, fiúk, testvérek százezrei tűntek el a lágerek bugyraiban. Margittai Gábor és Major Anita multimédiás vándorkiállítása az első világháború elfeledett szürke hőseinek kíván emléket állítani.
Tovább...
 
Szakértői kerekasztal a vasúti alépítményekről Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. október 05.
ImageA vasúti alépítmény károsodásai, védelme, felújítása, gondozása, diagnosztikája témakör szerepelt a V4 vasutak infrastruktúra szakértőinek székesfehérvári értekezletén. Az alépítményi szakértői „kerekasztalra” ezúttal a cseh és szlovák vasutak munkatársai érkeztek, akik a megbeszéléseket követően ismerkedtek meg Székesfehérvár nevezetességeivel.
Tovább...
 
Jövő hétfőn ismét Apaklub Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 05.
Jövő hétfőn ismét Apaklub: az első foglalkozás az elismerés erejéről fog szólni. A moderátor Németh Ádám háromgyermekes apa, pedagógus lesz, szeretettel várják a gyakorló és leendő apukákat is, hogy a közös gondolkodással szerezzenek új inspirációt. A Szent Gellért Hotelben szervezett program ingyenes, de előzetesen kell jelentkezni.
Tovább...
 
Kezdődő szivárgás miatt javítják a gázvezetéket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 05.
ImageKezdődő gázszivárgást észleltek az E.ON szakemberei Székesfehérváron, a Seregélyesi út 82. szám előtt. A cég október 8-tól, jövő hétfőtől kezdi a javítást, amely várhatóan két hétig tart, ezalatt forgalomkorlátozásra kell számítani. A gázszolgáltatás többségében zavartalan lesz, mindössze a tényleges hibaelhárítás idejére, néhány órára szünetel az ellátás. Erről az érintett lakókat és a cégeket értesítik.
Tovább...
 
Spanyol est, raktártúra, könyves vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 05.
ImageAz Országos Könyvtári Napok székesfehérvári programsorozata pénteken Spanyol esttel folytatódik a Vörösmarty Mihály Könyvtárban. Október 7-én, a hét utolsó napján pedig a Könyves Vasárnap színes programjaival várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Hetvenen bridzseznek szombaton a vándorkupáért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 05.
Ismét nemzetközi bridzs páros versenyt rendez a Bridge Club Székesfehérvár, összesen hetven résztvevővel. A Székesfehérvár Open már hagyományos megmérettetésén a Megyei Művelődési Központban délelőtt kezdődnek a fordulók, az eredményhirdetés 16.30 órakor lesz. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Zeg-zug mesék a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 04.
ImageZeg-zug mesék címmel családoknak szervez mesés sétát a Szent István Király Múzeum a Belvárosban. A program október 6-án, szombaton 14.30 órakor indul az Országzászló térről, a Virágórától.
Tovább...
 
Irodalmi est lesz pénteken az Igézőben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 04.
ImagePénteken este a 40 éve elhunyt Kossuth-díjas költőre, a Ki viszi át a szerelmet vagy az Adjon az Isten című versek szerzőjére, Nagy Lászlóra emlékeznek az Igézőben. Jánosi Zoltán irodalomtörténésszel a lírai életmű felidézését tűzte ki maga elé a rendezvény, új irodalmi aspektusokból megközelítve a verseket.
Tovább...
 
Balogh Mária és Vitray Tamás a Közéleti és Kulturális szalon vendégei Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 04.
Az októberi Közéleti és Kulturális Szalon vendégei ezúttal a Székesfehérváron élő Balogh Mária, valamint Vitray Tamás legendás riporterek lesznek, akikkel Sági Zoltán beszélget. A Krisztus Király Plébánia Közösségi Házába a szervezők október 8-án, hétfőn 17 órára várják a téma iránt érdeklődőket.
Tovább...
 
Élményekben gazdag, különleges koncertek Nyomtatás E-mail
Írta: Czirbus-Varga Andrea   
2018. október 04.
ImageZenei élményekben gazdag, tartalmas koncertekkel várja a közönséget az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a Farkas Ferenc és a PartiTúra Ifjúsági Hangversenybérlet előadásaira a Vörösmarty Színházba. Az idei évad programjáról egy rendhagyó sajtótájékoztató keretében számolt be Brájer Éva alpolgármester, Dubóczky Gergely, a zenekar vezető karmestere és ifj. Major István igazgató.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 22929