Kezdőlap
Elektronikusan is igényelhető a védettségi igazolvány Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. április 06.
A www.magyarorszag.hu portálon keresztül ellenanyag-vizsgálaton alapulóan már elektronikusan is igényelhető a védettségi igazolvány, valamint az elvesztése vagy megrongálódása esetén annak pótlása és cseréje iránti kérelem is elindítható. Az e-igényléshez Ügyfélkapus regisztráció szükséges.
Tovább...
 
Három nap szünetet tart a tavasz Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2021. április 06.
Gyökeresen változik az előttünk álló napokban időjárásunk: előbb jön egy markáns hidegfront széllel, esővel, sok helyen hóval, majd csütörtök estétől újra enyhülés veszi kezdetét és péntektől visszatér a tavasz, olyannyira, hogy szombaton és vasárnap már 20 körül alakulnak majd a napközi csúcsértékek! Akik érzékenyek az időjárás erősebb változásaira, frontjaira, most ne csodálkozzanak, ha fáj majd mindenük, ami ilyenkor szokott.
Tovább...
 
Készíts szelfikeretet! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. április 06.
Általános és középiskolás diákoknak hirdet kreatív pályázatot a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház. A „Készíts szelfikeretet!” felhívásra különböző technikával készült kereteket várnak, amelyek formájukban, mintájukban, vagy felhasznált anyagukban utalnak arra, mi is volt az alkotó képzeletbeli úticélja.
Tovább...
 
Útinform: Gyorsabban, hatékonyabban tájékozódhatunk Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. április 06.
Teljesen megújult az Útinform weboldala, amely a korábbinál gyorsabban, hatékonyabban nyújt információkat a közlekedési eseményekről az utazók számára. A szolgáltatást már egy felhasználóbarát, korszerű felületen találjuk, melyet 0-24 órában folyamatosan frissítenek. A honlap új lehetőségekkel is bővült, a mobilverzióban megtaláljuk például a hangos közlekedési hírek vagy az aktuális térképes információk látványos, szabadon variálható megjelenítését.
Tovább...
 
Megjelentek a Muzsikál az erdő 2021-es alkotói pályázatok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. április 06.
Idén is meghirdette alkotó pályázatait a Muzsikál az Erdő Alapítvány. A szervezet így hívja fel a figyelmet az erdő és a zene, a művészet és a természet erejére, a fenntarthatóság fontosságára. Három kategória van: a fotópályázatra, az irodalmi pályázatra és a gyermekrajzpályázatra is jelentkezhetnek az érdeklődők.
Tovább...
 
Országos kérdőív az elektromos közlekedés témájában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. április 06.
Első országos kutatását indította el a Jövő Mobilitása Szövetség az elektromos közlekedés témájában. A három perc alatt kitölthető kérdéssor kitöltése anonim, bárki csatlakozhat a fenntarthatóságért indított kezdeményezéshez.
Tovább...
 
Áramszünet lesz a Várkörúton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2021. április 06.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 7-én és 8-án, szerdán és csütörtökön áramszünet lesz a Várkörút több épületében.
Tovább...
 
Tavaszi megújulás az erkélyen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. április 05.
Oly’ gyorsan omlik rá a nyár a tavaszra, hogy az ember már csak azt veszi észre: az erkélyen sütteti arcát a Nappal, s gondolatai a tengerparton járnak, forró homok és egzotikus pálmafák között. De midőn beúszik egy felhő a képbe, a szemek kinyílnak, s jön a döbbenet: az erkély bizony renoválásra szorul…
Tovább...
 
Védekezz propolisszal a légzőszervi megbetegedések ellen (is)! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. április 05.
A propolisz a természet és a méhek kincse: nemcsak rendkívül hatékony antibiotikumnak számít és erősíti az immunrendszert, de számos további, az emberi testre gyakorolt jótékony hatását is kimutatták már.
Tovább...
 
A túlsúlyos Fejér megyei gyermekből húsz év után edző lett Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. április 05.
Aikido, kettlebell, Clubbel, Flowfit – a pátkai születésű Polgár Viktor e sportágak segítségével vált profi edzővé az elmúlt harminc év alatt.
Tovább...
 
A szívmegállásnak hetekkel korábban lehetnek tünetei Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2021. április 05.
Az akár végzetes kimenetellel járó szívmegállásról leginkább azt gondoljuk, semmilyen előjele nincs. Dr. Vaskó Péter azonban olyan amerikai kutatási eredményekre hívta fel a figyelmet, amelyek szerint lehetnek előzetes tünetek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 29287