Kezdőlap
FAV19: megvan a menetrend Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 06.
Összeállt a felsőházi középszakasz pontos menetrendje az EBEL-ben. A Fehérvár AV19 jégkorongosai az alapszakasz-első Graz otthonában kezdenek február 12-én, kedden, majd 15-én, pénteken már a rekordbajnok Klagenfurt következik hazai közönség előtt, 18.45 órakor.
Tovább...
 
Tóparti fővendég alkotott Japánban Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 06.
A méltán híres, magas nívójú Japán nemzetközi természetművészeti eseményen, a Tsukuba-Art-Center Artist in Residency programján vett részt a közelmúltban a Nemzetközi Velencei-tavi Symposion alapítója, művészeti vezetője, Péter Ágnes, aki nem tétlenkedett, egy ágakból font "áramló kört" alkotott polgármesteri asszisztenciával a Tsukuba-hegyen.
Tovább...
 
Vereséggel ment tovább az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 06.
Tekintettel arra, hogy a BL-ből kieső, EC-folytatásra jogosult csapatok közül hárman is visszaléptek a FIBA Europe Cup-ban való szerepléstől, már továbbjutóként fogadta az Alba Fehérvár az izraeli Ironi Ness Zionát.
Tovább...
 
Konferenciát rendezett a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. február 06.
A Megyeháza Dísztermében rendezett tudományos konferenciát a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság. Ez a volt a munkacsoport első nyilvános rendezvénye Magyarország, Fejér megye és Székesfehérvár 1918-1919 fordulóján címmel.
Tovább...
 
„Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos.” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. február 06.
Öt évfolyam diákjainak legkreatívabb, legkülönlegesebb, legértékesebb munkái láthatóak a most megnyílt Tóparti tárlaton. A színvonalas kiállításon a grafikus, a keramikus és a textilműves tanulók képviseltetik magukat egy-egy alkotással.
Tovább...
 
Különleges központ volt a X-XI. századi Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. február 06.
Az utolsó simításokat végzik a Székesfehérvár múltját bemutató dokumentumfilm-sorozat záródarabján. A két éve elhunyt Siklósi Gyula régésznek is emléket állító Fehéredő múlt IV. Székesfehérvár Árpád-kori szerepéről ad teljesebb képet. A legújabb ásatások eredményét is bemutató mű választ ad arra a kérdésre, hogy milyen központ is volt a X-XI. században Székesfehérváron. Burján Zsigmond filmjét február 16-án, szombaton este hat órakor mutatják be a Városháza Dísztermében.
Tovább...
 
„Költőnk és kora” Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. február 06.
A költészet napja alkalmából immár huszonnyolcadik alkalommal hirdetik meg a "KÖLTŐNK ÉS KORA" címmel vetélkedőt középiskolások számára József Attila munkásságáról, életéről, koráról, irodalomtörténeti jelentőségéről, hatásáról.
Tovább...
 
Itt a tél, fokozott a veszély a megfázásra Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. február 05.
A téli hónapokban sohasem lehet kizárni, hogy egy vírus által okozott influenzajárvány szenvedőivé válunk. Az influenzás megbetegedésekről, a viselkedési szabályokról, és azokról a szükséges intézkedésekről, amelyek segítségével csökkenteni lehet saját megfertőződésünknek, és mások megfertőzésének a kockázatát, nagyon sok információnk van.
Tovább...
 
Szédülés télen Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. február 05.
A hipertóniások jobban megszenvedhetik a téli időszakot, hiszen a hideg felerősítheti a vérnyomásproblémákat, így gyakrabban tapasztalhatnak szédülést, ami vérnyomás-ingadozásra utalhat. Hogy pontosan miért, arról dr. Kapocsi Judit, a Trombózisközpont magas vérnyomás specialistája beszélt.
Tovább...
 
KERÉKPÁRÚT FEJLESZTÉS VELENCE BELTERÜLETÉN Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 05.
Velence Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP-3.1.1-15 számú „Fenntartható települési közlekedésfejlesztés” című felhívása keretében sikeresen pályázott a város belterületén tervezett kerékpárút megvalósítására, melyhez 170 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert.
Tovább...
 
A legjobb sportolókat díjazták Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2019. február 05.
Ünnepélyes keretek között vették át elismerésüket a Belügyminisztérium és a rendvédelmi szervek 2018. évi országos pontszerző bajnokságának legjobbjai a Rendőrség Igazgatási Központjában. A legeredményesebb igazgatóságok képviselői mellett a kiemelkedő teljesítményt nyújtó kiképzőket és sportszervezőket is díjazták.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 23685