Kezdőlap
Könyvbemutató - Lövés Szarajevóban Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2021. szeptember 07.
A Városháza Díszterme adott otthont Szentesi Zöldi László Lövés Szarajevóban - Csuhay József és a Videoton utolsó két perce című könyve országos bemutatójának. A magyar futballtörténet egyik legörvendetesebb vereségének (Željezničar -Videoton 2-1) a krónikáját az egykori focisták és szurkolók társaságában vehették először kézbe az olvasók.
Tovább...
 
PatikaPlus tanulmányi támogatás gyógyszerészjelöltek részére Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaPlus Gyógyszertárak   
2021. szeptember 07.
A PatikaPlus Gyógyszertárak (www.patikaplus.hu) pályázatot hirdet azzal a céllal, hogy támogassa azon leendő gyógyszerész hallgatókat, akik a középiskolai tanulmányaik során kimagasló tanulmányi eredményt értek el és céljuk a végzettség megszerzését követően közforgalmú gyógyszertárban elhelyezkedni.
Tovább...
 
Magyar Dal Napja a Csónakázó-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: Haas András   
2021. szeptember 07.
A Magyar Dal Napját ünnepli szeptember 11-én, szombaton a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) a Csónakázó-tó partján. A 18 órakor kezdődő programban a 4WHAT, a Leonardo Jam és dr. Tóth Gábor, a DrJazz Band alapítója és zongoristája ad koncertet.
Tovább...
 
Október végéig egyirányúsítják a Hosszúsétatér egy szakaszát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 07.
Október végéig egyirányúsítják a Hosszúsétatér Balatoni út és Horvát István utca közötti szakaszát. Burkolatfelújítási munkálatokat végeznek az érintett szakaszon.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 07.
A Budai út felújítási munkái kapcsán 2021. szeptember 7-én, kedden 7.00 órától előreláthatólag 2021. szeptember 11-én, szombaton 18.00 óráig forgalomkorlátozás lesz a Budai út – Gáz utca – Lövölde utca csomópontban.
Tovább...
 
Annyi idős vagy, mint az ereid Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2021. szeptember 07.
Egy felnőtt érhálózatának hossza a hajszálerekkel együtt elérheti a 100 ezer km-t, ami az Egyenlítő két és félszerese. Dr. Sztancsik Ilona kardiológus, aneszteziológus, intenzív terapeuta szerint kézenfekvő, hogy vigyáznunk kell rá, és rendszeresen felül kell vizsgáltatnunk ezt az érzékeny rendszert.
Tovább...
 
Náthás vagyok, vagy allergiás? Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2021. szeptember 07.
Tüsszögés, szemviszketés, orrfolyás, orrdugulás – aki először tapasztalja az allergia tüneteit, könnyen hiheti, hogy náthás. Ám ha a panaszok huzamosabb időn át sem javulnak, esetleg tavaly is az évnek ebben az időszakában jelentkeztek, akkor gyanakodhatunk allergiára. Dr. Moric Krisztina allergológus, fül-orr-gégészt, miért fontos az allergia szakszerű kezelése.
Tovább...
 
Varkocs Györgyre emlékezett a város Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. szeptember 06.
Koszorúzással emlékeztek Varkocs Györgyre és a fehérvári kapitány 1543-as, az oszmánok elleni harc során bekövetkezett hősi halálára.
Tovább...
 
V. Civil véradás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 06.
Ötödik alkalommal szervez Civil véradást a Fehérvári Civil Központ Székesfehérváron szeptember 6-án. Hétfőn 14 és 18 óra között várják az önkéntes véradókat a Rákóczi utca 25. szám alatt.
Tovább...
 
Áramszünet Sóstó-Újtelepen hétfőn és kedden Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 06.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan szeptember 6-án, hétfőn és 7-én, kedden Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Információs nap a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. szeptember 06.
Beiratkozás, tantárgyfelvétel és a Campus feltérképezése is szerepelt a gólyák programjában a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán tartott információs napon.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 30460