Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
„Bonis Bona” Kiváló tehetségfejlesztő díjas fehérvári pedagógusok Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. május 28.
Két székesfehérvári pedagógus, Kálmán Angéla és Tóth István vehette át idén a "Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díjat Kiváló tehetségfejlesztő kategóriában. A díj 2013 tavasza óta ad lehetőséget a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző magyarországi és határon túli magyar, illetve magyarországi nemzetiségi pedagógusok és más tehetségsegítő szakemberek elismerésére.
Tovább...
 
Fehérvári szinkronkorcsolyás lányok tanulhattak Pascal Denis-től Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. május 27.
A Székesfehérvári Curling Egylet Szinkronkorcsolya Szakosztályának négy versenyzője, Meiszter Dorka, Helt Orsolya, Meiszter Lili és Herke Júlia is lehetőséget kapott arra, hogy Pascal Denis-től tanulhasson.
Tovább...
 
A kereszténység ünnepei örömet hoznak az emberek szívébe Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. május 27.
A felröppenő fehér galambok vitték messzire a hírét, hogy pünkösdre ismét virágdíszbe öltözött a Belváros. A virágkötő mesterek ebben az esztendőben hat helyszínen alkottak, az Országalma, a Városháza, a Díszudvar és a Püspöki Palota kapuja mellett a Török-kútnál és a Szent István Király Múzeum Rendház épülete előtt is készültek kompozíciók. Pánczél Péter ifjúsági Európa-bajnok, mester virágkötő, valamint Szabó János szakújságíró, a Virágkötők és Virágkereskedő Vállalkozók Magyarországi Szakmai Egyesületének vezetésével zajlott a színpadi virágkötés és árverés. A csokrokért befolyt 111 500 forintot a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Újszülött-, Csecsemő- és Gyermekosztályának javára ajánlották fel a szervezők.
Tovább...
 
Egész nap pattogott a labda – Sportnapot rendezett a Székesfehérvári Diáktanács Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. május 27.
Három korosztályban focizhattak, röplabdázhattak és streetballozhattak a fiatalok a Székesfehérvári Diáktanács Sportnapján. A mérkőzések már reggel nyolc órától zajlottak a Bregyó közi Atlétikai Központ pályáin, de a sport mellett előadások és slam poetry is szórakoztatta a résztvevőket.
Tovább...
 
Hősök napja – főhajtás a háborúban elesett katonák emléke előtt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 27.
A Hősök Napja alkalmából a háborúkban elesett katonák emléke előtt tisztelegtek több székesfehérvári temetőben pénteken. Az Önkormányzat által szervezett koszorúzásokon a vármegye és a város, a Fejér Vármegyei Kormányhivatal, valamint a Magyar Honvédség képviselői hajtottak fejet.
Tovább...
 
Ismét táncsicsos diák a vármegye legjobb helyesírója Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 27.
A XXVI. Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny vármegyei döntőjét idén is a Székesfehérvári Táncsics Mihály Általános Iskola tanulója, Gángó Lilla nyerte meg. A 6. osztályos diák ezzel elnyerte a jogot arra is, hogy ő képviselhette Fejért a Kárpát-medencei döntőben.
Tovább...
 
Karriernap kismamáknak a fehérvári Emersonnál Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2023. május 27.
Karriernapot szervezett a fehérvári Emerson az otthon lévő kismamák számára. Fő céljuk, hogy a gyermekvállalásról nyíltabban tudjanak kommunikálni céges környezetben. A programhoz az Emerson vezetősége már a kezdetektől rendkívül támogatóan állt hozzá.
Tovább...
 
Székesfehérvári Királyi Napok 2023. augusztus 13-20. Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 27.
Közeleg a nyár, ilyenkor sokan tervezik a szabadságukat, érdemes hát feljegyezni a dátumot: a Székesfehérvári Királyi Napok programjait idén augusztus 13–20. között élvezhetik a fehérváriak és a városba látogató turisták. Az országos hírű rendezvénysorozat 2023-ban is sokszínű, színvonalas kínálattal várja az érdeklődőket. Ízelítő a palettáról: R-Go, Charlie, a Boban Marković Orkestar és a Székesfehérvári Balett Színház közös produkciója, néptáncfesztivál az Alba Regia Táncegyüttessel és vendégeivel, Bánk bán, fúvós és katonazenekari fesztivál, Öreghegyi Mulatság Gájer Bálinttal, és persze Koronázási Ünnepi Játékok középkori hangulattal és az óriásbábokkal.
Tovább...
 
Több mint százezer tő növényt osztanak ki a Virágos Székesfehérvár pályázat keretében Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2023. május 27.
Május 10-én kezdődött és a hónap végéig tart a Virágos Székesfehérvár program keretében megpályázott növények kiosztása az Oázis Kertészetben. A fehérvári magánszemélyek, társasházi közösségek és intézmények több mint százezer tő egynyári virág és muskátli kiültetésével zöldíthetik, szépíthetik városunkat. Az Önkormányzat és a Városgondnokság közös programjára idén ötezer érvényes pályázat érkezett.
Tovább...
 
Centrumban a mesterséges intelligencia Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. május 27.
Neumann János születésének 120. évfordulója tiszteletére rendezett konferenciát és workshopot a mesterséges intelligenciáról a Székesfehérvári Szakképzési Centrum az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karral közösen, Centrumban a mesterséges intelligencia címmel.
Tovább...
 
Gyermeknapi Ramazuri a Pagonyban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 27.
Izgalmas gyermeknapi programokkal várja a családokat a pákozdi Pagony Vadaspark és Arborétum. A gyerekek kipróbálhatják többek között a terep-gokartot és a lézerlövészetet, valamint számos játékos előadást is hallhatnak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 35361