Kezdőlap
Csak idén 110 új parkolóállás készül a 7-es választókerületben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 11.
Új parkolókat, megújult járdát és egy közösségi teret adtak át a Bory Jenő Általános Iskola mellett, Székesfehérvár 7-es választókerületében. A 17.8 milliós beruházás a minden városrészt érintő út-, járda- és parkoló-felújítási program keretében készült el. Erről, illetve a Palotaváros déli részét érintő, ütemezetten zajló egyéb beruházásokról Farkas László önkormányzati képviselő adott tájékoztatást.
Tovább...
 
Lakatos négy érme a válogatón Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 10.
ImageA felnőtt és a közvetlen utánpótlás korosztály számára Szolnokon rendezett válogatóversenyt július 6-9. között a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. A fontos megmérettetésen négy számban is rajthoz állt Velence legfiatalabb díszpolgára, Lakatos Zsanett, aki mind a négyben dobogóra is állhatott!
Tovább...
 
Marad az Alba kispadján Dzunics Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 10.
ImageA keret légióskontingense még bizonytalan, ám akárkik is érkeznek majd a nyár végéig az Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapatához, az biztos, hogy őket és a már kialakult hazai magot a következő szezonban is Braniszlav Dzunics irányítja majd. A magyar bajnok és kupagyőztes alakulat trénere további egy évre, a 2017-18-as idény végéig írt alá szerződést Balássi Imre klubelnökkel.
Tovább...
 
Varázslatos este a történelmi fővárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Programszervező Kft., Kész-Varga Mónika   
2017. július 10.
ImageA Székesfehérvári Királyi Napok kiemelkedő eseményén, a Musica Sacrán 2017-ben Verdi remekművét, a Requiemet hallhatja a közönség a Nemzeti Emlékhelyen. A szólókat a világ leghíresebb operaházaiban fellépő, ünnepelt sztárok éneklik: a két Kossuth-díjas díva, Lukács Gyöngyi (szoprán) és Komlósi Ildikó (mezzoszoprán) mellett Otokar Klein (tenor) és Alexandru Agace (basszbariton) lép a közönség elé.
Tovább...
 
Kamatmentes hitellel segítik a települések fejlődését Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. július 10.
ImageVisszatérítendő, kamatmentes kölcsönök iránti kérelmekről tárgyalt a Városkörnyéki Koordinációs Bizottság. A térség fejlődését segítő szervezet ezúttal három település pályázatát támogatta. Ezek révén útjavítás, járdaépítés, önkormányzati tulajdonú épületek felújítása és munkagépvásárlás valósulhat meg
Tovább...
 
Tábla őrzi az elbontott irányítótorony emlékét Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 10.
Táblát avattak a székesfehérvári vasútállomáson a tavaly lebontott irányítótorony emlékére. Az eseményen jelen voltak a tábla felállítását kezdeményező civil csoport tagjai, a vasúti csomópont vezetője, Székesfehérvár polgármestere és több önkormányzati képviselő is. A koszorúzással zárult avatáson a város ifjú fúvósai működtek közre.
Tovább...
 
Tetőzik a kánikula Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 10.
ImageMa egészen brutális, 34-38 fokos hőség lesz az egész országban. Ezen "lazíthat" egy-egy futó zápor és zivatar, de a jelentősebb enyhülésre a hét közepéig várni kell. Jelen állás szerint csütörtökön már csak 25-27 fok lesz, hétvégén pedig akár jelentősebb csapadék is lehet, 23-26 fok közötti csúcsértékek mellett.
Tovább...
 
Ismét a különleges ellátást igénylő gyerekeken segít a COOP Nyomtatás E-mail
Írta: Széles Anikó   
2017. július 10.
ImageIdén csaknem 80 tonnányi élelmiszeradományt nyújt a különleges ellátást igénylő gyermekeknek a Coop Segély Alapítvány és a CO-OP Hungary Zrt., összesen 20 millió forint értékben. A Coop Segély kamionja Fejér megyében 370 gyermek részére jutatta el adományát.
Tovább...
 
Nyolcezren úszták át a Balatont Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 10.
Image8277-en vettek részt vasárnap a Révfülöp és Balatonboglár között megrendezett 35. Balaton-átúszáson. A főszervező Budapest Sportiroda tájékoztatása szerint a profi úszók már 7.15 órakor nekivághattak a próbának a part mentén 27 fokos, az 5.2 kilométeres táv felénél, a tó közepén 25 fokos vízben.
Tovább...
 
A Paks legyőzte a Vidi "ifit" Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 10.
ImageKét Európa-liga forduló és mérkőzés között egy újabb tesztmeccsen lépett pályára a Videoton. Igaz, a Paks elleni fehérvári öszecsapáson látott együttes tagjai a bajnoki szezonban jórészt a második csapatban vagy az U19-es együttesben fognak majd szerepelni.
Tovább...
 
3,2,1  Kezdődik az EFOTT fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2017. július 10.
ImageÚjrahódítja Velencét az EFOTT: július 11-től hat napon keresztül, több mint 200 zenei program mellett kínál ínycsiklandó gasztro- és turisztikai lehetőségeket a rendezvény. A legsportosabb fesztivál címhez híven kedveznek majd a csoportos és extrém sportok szerelmeseinek is. Világhírű fellépőkkel, a legmenőbb hazai bandákkal igazán tartalmas hét várja a zene és a vízpart szerelmeseit, amely akár egy nyaralással is felér.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 20081