Kezdőlap
Ismét a Sóstón égett a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. november 25.
Valami nagyon nincs rendben a MOL Fehérvár FC labdarúgó csapatával. A bajnoki szezont remekül, hat győzelemmel kezdő alakulat sorban kapja a pofonokat, a 13. fordulóban éppen a "kis testvér", a Puskás Akadémia kalapálta el 3-1-re, ráadásul a Sóstón. Mindezt úgy, hogy 0-2-nél a PAFC még egy büntetőt is kihagyott, a kapura lövési arány pedig 10-4 volt a felcsútiak javára.
Tovább...
 
Újra az olimpia jegyében futna Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. november 25.
Fáradhatatlan és tántoríthatatlan az egykori maratoni futó, Kovács István, ha az olimpiáról, a télapóról, a húsvéti nyúlról, a környezetvédelemről és a gyerekekről van szó. A sokak által csodabogárnak tartott sportember az aktív versenyzéssel felhagyva, immár csaknem három évtizede minden tőle telhetőt megtesz a gyerekek körében az olimpiai eszme és a futás népszerűsítéséért, amit különböző jótékony célokkal köt össze.
Tovább...
 
„Tele van beszéddel a ház...” Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. november 25.
Megnyílt Ujházi Péter képzőművész új kiállítása a Csók Képtárban. A különutazás terei című tárlat Ujházi tereit, inspirációinak helyszíneit, alkotásainak színtereit hivatott bemutatni.
Tovább...
 
Hazai pályán jól megy az Albának Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. november 25.
A Paks, a Szeged és a Jászberény után a DEAC-ot is magabiztosan, 99-87-re verte a férfi kosárlabda NB I-ben az Alba Fehérvár, így újra pozitív mérleggel áll, s 9 forduló után feljött a tabella 6. helyére. A támadójáték ismét rendben volt, a védekezés és az összkép csak időnként.
Tovább...
 
Bulgáriában újabb "év meccse" lesz Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. november 25.
A magyar labdarúgó-válogatott Bulgáriában lép pályára a jövő nyári Európa-bajnokság pótselejtezőinek (hivatalosan ez a Nemzetek Ligája rájátszása) első körében, március 26-án. A nyoni sorsoláson az is eldőlt; ha lesz olyan csoda, hogy az idegenben valamire való csapatok ellen rendszerint "impotens" nemzeti együttesünk nyerni tud az egyébként ezer sebből végző, hozzánk hasonlóan egyáltalán nem világverő bolgárok vendégeként, akkor a mindent eldöntő, idei sokadik "év meccsét" a Puskás Arénában vívhatja majd március 31-én az izlandi-román párharc győztesével.
Tovább...
 
Megérkezett a város karácsonyfája Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. november 22.
Másfél tonna és több mint tíz méter magas a város idei karácsonyfája. A Bory-vár szomszédságában nevelkedett ezüstfenyőt Kalota János és Kalota Jánosné ajánlotta fel a város számára, és a Városgondnokság irányításával csütörtökön szállították a főtérre.
Tovább...
 
A Kukakommandó megtisztítja a környezetet Nyomtatás E-mail
Írta: Polónyi Dóra   
2019. november 22.
Tegnap késő délután a Hulladékcsökkentés hete részeként rendhagyó helyszínen tartott sajtótájékoztatót Steigerwald Tibor, a Depónia Nonprofit Kft. ügyvezetője, Molnár Tamás, Székesfehérvár környezetvédelmi és civil ügyek tanácsnoka, valamint Hagymásy András, a Fehérvár Médiacentrum ügyvezető igazgatója.
Tovább...
 
Akrobatikus rock and roll ráz fel a Köfémben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. november 22.
Szombaton délelőtt az akrobatikus rock and roll formációit, koreográfiáit élvezheti a közönség a Köfém Sportcsarnokban: évzáró táncversenyt tart a KID Rock and Roll SE, sok meglepetéssel, bemutatókkal. A pörgős, táncos rendezvényre mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Teljes szélességében lezárják a Várkörutat Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. november 22.
Az építkezéseken használt toronydaru elbontása miatt teljes útzárra kell számítani november 23-án, szombaton 05.00 óra és november 24-én, vasárnap 24.00 óra között a Várkörúton. A lezárás a körforgalom zárásával a Petőfi utcáig tart majd mindkét oldalon. A munkavégzés idején az érintett területen a gyalogosforgalom is korlátozva lesz, illetve a helyijáratos autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.
Tovább...
 
Okostányér vagy étkezési piramis? – Hogyan táplálkozzunk? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. november 22.
Az optimális testsúly elérése vajon csak azon múlik, hogy milyen sokat eszünk és milyen aktívan mozgunk (sportolunk), vagy a kulcskérdés nem az, hogy „mennyit” eszünk, hanem, hogy „mit” és „mikor”? – A válasz kiderül az alábbi cikkből!
Tovább...
 
Mire figyeljünk teakészítéskor? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. november 22.
A teázási „szezon” ősszel kezdődik, és egészen tavaszig tart. Az egyre hűvösebb idő miatt átfázva mindig jól esik a kezünkbe fogni egy csésze forró teát, élvezni zamatát, s jótékony hatásait. Ha pedig lebetegszünk, akkor különösen fontos szerepet kap(hat) ez az aromás ital a gyógyításban. Mire figyeljünk a teakészítéskor? Ennek jártunk utána.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 25705