Kezdőlap
LÁRKE segédeszköz pályázati felhívás 2020 Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. október 15.
A pályázatot hirdet a Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete rendes tagjainak az életvitelt megkönnyítő segédeszköz-vásárlás támogatására. A támogatási keretösszeg az adó egyszázalékból és a Katona Károly Alapból biztosított, tájékoztatott az egyesület.
Tovább...
 
Ősszel is körültekintően közlekedjünk! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. október 15.
Az őszi hónapokban a megváltozott időjárási viszonyok és közlekedési feltételek nagyobb odafigyelést követelnek a közlekedés valamennyi résztvevőjétől. A párás idő, vagy a nagy esőzés miatti látótávolság-csökkenés és csúszóssá vált útfelület nehezíthetik meg a közlekedők dolgát, ezért ilyen estben javasolt a sebesség jelentős csökkentése, a nagyobb követési távolság tartása. A vízátfolyásoknál, őszi munkálatoknál az úttestre került sár, valamint a lehulló és átnedvesedett falevelek is mind veszélyforrások lehetnek, ezért fokozott óvatossággal közlekedjenek!
Tovább...
 
Különleges képzőművészeti foglalkozásokra várják a vendégeket Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 15.
Műhelyfoglalkozásokkal folytatódik a NÉGYEK című képzőművészeti kiállítás október 17-én, szombaton, a Pelikán Galériában. Lesz kreatív festés, gipszöntés és egyedi lenyomatok készítése a legkülönfélébb technikákkal. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a jelentkezéseket pénteken 14 óráig várják.
Tovább...
 
Előnyben a kupában Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2020. október 15.
3:0-ra nyert a MÁV Előre-BERICAP a férfi röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A találkozón a Szolnoki Röplabda Klub vendégeként léptek pályára Gelencsér Balázs játékosai.
Tovább...
 
Az AFKC meccse ismét elmaradt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. október 14.
A Kisvárda elleni meccset koronavírus érintettség miatt kellett elhalasztania az Alba Fehérvár KC NB I-es női kézilabda csapatának, majd jött a válogatott program miatti szünet, így szeptember 24. után készült tegnap este pályára lépni újra a bajnokságban a gyengén szereplő alakulat. De csak készült, mert most éppen az aktuális ellenfél, a Békéscsaba egyik játékosáról derült ki, hogy fertőzött, ezért az egész csapatot karantén alá vonták.
Tovább...
 
Jubileum időtlen értékekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 14.
Tízéves születésnapját ünnepli a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium Őszi tárlata. Az Időtlen érték című jubileumi kiállítást – melyen tizenkét alkotó munkáit mutatják be – dr. Vizi László Tamásné, az intézmény igazgatója és dr. Cser-Palkovics András polgármester nyitották meg, hagyományosan az iskola aulájában. A kiállítást a járványvédelem miatt rendhagyó módon, a gimnázium Facebook-oldalán láthatják az érdeklődők.
Tovább...
 
Az akut leukémiában szenvedő Grétáért futottak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. október 14.
A jótékonysági programon több mint hetvenen vettek részt, és 215.700 forint gyűlt össze.
Tovább...
 
Cigicsikkmentes október kihívás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. október 14.
Székesfehérváron is több helyszínen láthatóak a JÖN, azaz a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány óriásplakátjai, amelyek októberi kihívásukra hívják fel a figyelmet, és kérnek csatlakozásra minél többeket.
Tovább...
 
Ismerd meg Székesfehérvár zöld területeit! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. október 14.
Természetvédelem és környezetvédelem címmel szervez előadást a Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület. Október 15-én, csütörtökön 16.30 órától dr. Banizs Károly az éghajlatváltozásról, a város klímatényező szerepéről szól majd.
Tovább...
 
Kulturális programok októberben Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. október 14.
Az októberi kulturális rendezvényeiket ismertették közös sajtótájékoztatójukon a város közművelődési intézményei, társaságai, kulturális közösségei. A szokásos találkozó házigazdája ezúttal Buriánné Tarró Edit, a Vörösmarty Mihály Könyvtár igazgatója volt.
Tovább...
 
A trágyadombon nő a legnagyobb tök Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. október 14.
Ha felismerjük a talajban zajló folyamatok fontosságát, és alkalmazzuk a talajművelés új irányát, akkor látni fogjuk, hogy a természet elvégzi helyettünk a kerti munka egy részét. Komposztáljunk egy új módszerrel!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 28013