Kezdőlap
FAV19: statisztikai partner az InStat Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. augusztus 08.
Együttműködési megállapodást kötött az InStattal Fehérvár AV19 jégkorong csapata, így a következő időszakban a klub edzőinek munkáját professzionális elemzések segítik majd. Az InStat nevű szoftvert Oroszországban fejlesztették, több sportágban is használják.
Tovább...
 
Mihályi Győző: „A narrátor kapocs a múlt és a jelen között” Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2019. augusztus 08.
Mihályi Győző nélkül nincsen Koronázási Szertartásjáték, hiszen a kezdetek óta számít rá Szikora János rendező. A grandiózus produkció emlékezetes pillanatairól és kihívásairól is beszélgettünk a Jászai Mari-díjas színművésszel.
Tovább...
 
Közzétették Székesfehérvár új településrendezési eszközeit Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. augusztus 08.
Székesfehérvár Közgyűlése július 12-én elfogadta a város új településrendezési eszközeit. Az augusztus 11-én hatályba lépő határozatban, illetve rendeletben szereplő szabályozásokról a város honlapján és a Polgármesteri Hivatalban kaphatnak információt az érdeklődők.
Tovább...
 
Átmenetileg zárva tart Réber László kiállítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. augusztus 08.
Szent István Király Múzeum tájékoztatása szerint technikai okok miatt átmenetileg zárva tart Réber László – Vonalba zárt történetek című grafikai kiállítás. A tárlatot előreláthatóan augusztus 7-től, szerdától látogathatja újra a közönség. Az átmeneti zárva tartás nem érinti a Hetedhét Játékmúzeumot és a Moskovszky-gyűjteményt.
 
Hangos Biblia felolvasására várják a jelentkezőket Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 08.
A Hangos Biblia felvételeihez keres felolvasókat a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. A résztvevők az Ószövetséget olvassák fel augusztus 12-én, hétfőn és 13-án, kedden. Az intézmény köszönettel várja a jelentkezőket.
Tovább...
 
A Vásárhelyi út 810 méteres szakasza újult meg Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. augusztus 08.
Megújult a Vásárhelyi útnak a Rádió út és a Logisztikai iparvágány közötti szakasza. A jóval a határidő előtt elkészült 207 millió forintos beruházás során az útburkolat mellett megújult a járda, a gyalogátkelők és a kapcsolódó világítás. Régi lakossági igény valósult meg: a polgármester köszönetet mondott minden közreműködő szakember munkájáért, valamint az itt élők türelméért és bizalmáért.
Tovább...
 
Fuvallatok Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. augusztus 08.
Legújabb alkotásait mutatja be Miklós János keramikusművész Fuvallatok című kiállításán. A Szabadművelődés Házában augusztus 9-én, pénteken 18 órakor kezdődő eseményen Májer Tamás újságíró ajánlja a tárlatot az érdeklődők figyelmébe.
Tovább...
 
Több mint hatszáz gyerek vakációzott idén a Napraforgó táborban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 08.
Zárul pénteken a Napraforgó Városi Napközis Tábor. Az elmúlt hetekben összesen 633 fehérvári iskolás töltötte nyári szabadidejét a Bregyóban izgalmas és tartalmas elfoglaltságokkal. A Fejér Megyei Technikai és Tömegsportklubok Szövetségének köszönhetően lövészet és verseny is volt, az eredményeket ma hirdették ki.
Tovább...
 
EVEZŐS MASTERS VILÁGBAJNOKSÁG Nyomtatás E-mail
Írta: Borsos Miklós   
2019. augusztus 07.
23 év után újra Magyarországon, a Velencei-tavon az evezős sport legnépesebb versenye, az Evezős Masters Világbajnokság!
Tovább...
 
Zenészek figyelem! – Próbajátékot hirdet az ARSO Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. augusztus 07.
Próbajátékot hirdet az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. Az ARSO szeptember 1-jéig, csütörtökig várja a jelentkezéseket a következő pozíciókra: I. szóló oboa, I. szóló trombita, hegedű tutti, brácsa szólamvezető, I. szóló harsona II. harsona váltó kötelezettséggel, II. tenor harsona I. harsona váltó kötelezettséggel, III. basszus harsona II. tenor harsona váltó kötelezettséggel, valamint ütő timpani kötelezettséggel.
Tovább...
 
Augusztusban is véradásra várja az önkénteseket a Vöröskereszt Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. augusztus 07.
Véradásra invitálja az önkénteseket a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete. A kezdeményezéshez augusztus hónapban is több Fejér megyei településen és helyszínen lesz lehetősége csatlakozni minden 18 és 65 év közötti, legalább 50 kg testsúlyú egészséges felnőttnek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 24939