Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kecskeméten tesztelt az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. április 07.
A Magyar Kupa fináléja okán nem pattog a labda ezen a hétvégén a férfi kosárlabda NB I. A -ban. Az Arconic-Alba Fehérvár ennek ellenére nem unatkozott, ugyanis ma a bajnoki rájátszásról és a kupadöntőről egyaránt lemaradó KTE vendége volt egy edzőmérkőzés erejéig.
Tovább...
 
Egy ötössel küldte haza a Vidi a Mezőkövesdet Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. április 07.
Kiütéssel, 5-0-ra nyert a sereghajtó Mezőkövesd ellen hazai pályán a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) 27. fordulójában a Fehérvár FC. A gólarány- és önbizalomjavató győzelem kulcsfontosságú lehet a végelszámolásnál. Hat fordulóval a szezonzárás előtt 7 pont az előnye a Debrecen előtt, ám legközelebb, Pakson igencsak nehéz dolga lesz, ha nem szeretné, hogy csökkenjen a különbség az üldözőkkel szemben.
Tovább...
 
Családi egészségnapot szerveztek az MCC Székesfehérvári Képzési Központjában szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 07.
Első alkalommal szerveztek családi egészségnapot szombaton, a Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári Képzési Központjában. Az egészségvédelmet és az egészség megőrzését szolgáló, egész napos programsorozat az intézménybe járó gyerekeknek, szüleiknek és az MCC-s dolgozóknak szólt.
Tovább...
 
Közös ügyünk a zöldenergia! – április 15-ig mondhatjuk el véleményünket Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 07.
Közös ügyünk a zöldenergia! címmel indított online párbeszédet Magyarország Kormánya. A jelenünket és jövőnket alapjaiban befolyásoló témában tartott sajtótájékoztatót Székesfehérváron Vejkey Imre országgyűlési képviselő és Róth Péter, a város alpolgármestere.
Tovább...
 
Olvasóklub és Star Wars – változatos programok a Széna téri Tagkönyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 07.
Áprilisban is változatos programokkal várja olvasóit a Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtára. A hónap végéig a látogatók Star Wars Lego- és könyvkiállítást csodálhatnak meg, valamint április 9-én, hétfőn délután folytatódik a Tagkönyvtár Olvasóklubja is.
Tovább...
 
Székesfehérvár a frontvonalban - újabb hadtörténeti kiállítás nyílt a Rendházban Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. április 06.
Pénteken délután nyílt meg a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum, valamint a Szent István Király Múzeum Székesfehérvár a frontvonalban 1944 - 1945 című közös kamarakiállítása. A tárlat több mint egy évig látogatható, keddtől vasárnapig, 10 és 18 óra között. A belépés díjtalan
Tovább...
 
„Ahonnan elmész, egy kicsit mindig ott maradsz” – emlékkő Varga Gábor tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. április 06.
A Gaja Környezetvédő Egyesület néhai elnökére, Varga Gáborra emlékeztek péntek délután az Alsóvárosi pihenőparkban. A sokak által elismert és szeretett természetvédő tiszteletére emlékkövet helyeztek el a parkban, valamint egy tölgyfát is elültettek.
Tovább...
 
Vasárnap az Amstetten Thunder ellen lép pályára az Enthoners Futball Akadémia Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 06.
A Fehérvár Enthroners Futball Akadémia felnőtt csapata április 7-én, vasárnap kezdi meg szereplését az osztrák Divízió I-es bajnokságban. A csapat jelentős átalakuláson esett át az előző szezon óta, és akár az idei szezon meglepetésegyüttese is lehet.
Tovább...
 
Segítség ruhaadományokkal Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 06.
A Kríziskezelő Központ ismételten adományokat gyűjt hajléktalanok számára. A felajánlott női, illetve férfi farmereket, melegítőket, edzőcipőket a Sörház tér 7. szám alatt tudják leadni 8 és 18 óra között a segítő szándékúak.
Tovább...
 
Szép szobrok városa – belvárosi séta indul szombaton a Vörösmarty térről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 05.
Szép szobrok városa címmel szervez városismereti sétát április 6-án, szombaton 10.00 órai kezdettel a Tourinform Iroda. A Vörösmarty térről induló, izgalmas programra előzetes regisztráció szükséges.
Tovább...
 
Együttműködés a fehérvári diákokért Nyomtatás E-mail
Írta: KJE & Józsa Dávid   
2024. április 05.
Együttműködési megállapodást kötött a Kodolányi János Egyetem a Székesfehérvári Szakképzési Centrummal Székesfehérváron. A megállapodás fő célja, hogy minél több fehérvári középiskolában végzett diákot tartsanak Székesfehérváron és tanuljanak tovább helyben, a Kodolányi János Egyetemen. A részleteket sajtónyilvános rendezvényen ismertette dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Vizi László Tamás, az Egyetem mb. rektora és Horváth Lajos Zoltán, a Centrum főigazgatója.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 38011