Kezdőlap
Hagymatea: megfázás és köhögés ellen nincs ennél jobb Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 09.
Nagymamám mindig hagymateát főzött, ha valaki náthás lett, vagy influenza gyötörte. Anyukám ugyanezt a módszert alkalmazta az említett esetekben, és mi, mint a família ifjabb nemzedékei szintén a hagymához fordulunk - gyógyszerek helyett -, amikor a szeretteinknél észrevesszük, hogy gyorsan fogy a 100-as csomagolású papír zsebkendő, és mikor kezünk gyorsan felforrósodik a vizsgált homlok érintése során.
Tovább...
 
Mire vigyázzunk, ha szétnyílt hasizommal edzeni szeretnénk? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 09.
Mire kell figyelnie azoknak a hölgyeknek, akik szétnyílt hasizommal edzeni szeretnének? Milyen gyakorlatok ajánlottak számukra – s melyek a tiltott mozgásformák? – Az alábbi cikkben Góg Anikó tanácsait olvashatják el.
Tovább...
 
Szőlősi Tibor: Futsal NB1 és Foci EB-től a kempo VB-ig Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 09.
Harminc éven át rúgta a labdát a Szőlősi Tibor, majd elcsábította a kempo. Korábban az NB1-ben futsalozott a Cső Montage csapatában, tagja volt a magyar Minifoci kispályás válogatottnak, részt vett a horvátországi EB-n is – most pedig világbajnoki címet szerzett a páston a UWSKF-n indulva.
Tovább...
 
Emléktűzgyújtás a Don-kanyar Emlékkápolnánál Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. január 09.
Az urivi áttörés 77. évfordulóján emléktűzgyújtással és a történelmi egyházak képviselőinek ökumenikus imádságos megemlékezésével tisztelegnek a második világháború magyar hősei előtt. Január 12-én, vasárnap két kiállítás nyílik a Katonai Emlékpark Pákozd - Nemzeti Emlékhelyen, majd az emléktűz lángjai 18 órakor lobbannak fel a Don-kanyar Emlékkápolna előtt.
Tovább...
 
Kézműves családi programok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. január 09.
Családi kézműves foglalkozásokat szerveznek most és jövő szombaton két helyszínen Székesfehérváron. Ismét megnyitja kapuit a RE-Kreatív Kuckó, míg a Széna téri könyvtárban madárházikókat lehet készíteni.
Tovább...
 
Vince-napi vesszővágás az Emlékparkban Nyomtatás E-mail
Írta: Kodácz Csengele   
2020. január 08.
Szombaton kiderül, milyen szőlőtermés várható idén. A Vince-napi vesszővágáson a hagyományos termésjóslás mellett az újborból is kedvükre fogyaszthatnak az Ópusztaszeri Emlékpark látogatói. Ezen a napon a Karcagi Birkafőzők Egyesülete jóvoltából a kunsági birkafőzés karcagi hagyományának bemutatóját is megtartják, mely keretében birkapörköltet kóstolhatnak az érdeklődők.
Tovább...
 
Felkészülés és gyakorlás a téli vezetés kulcsa Nyomtatás E-mail
Írta: Ambrus Ábrahám   
2020. január 08.
Az OMV Hungária Wéber Gáborral és Bódi Bernadettel közösen kampányt indított a biztonságos közlekedés elősegítésére. Az autóversenyző és Forma 1-es szakkommentátor a Győri Audi ETO KC szélsőjével rövid videókban mutatja be, hogy a téli időszakban mire kell különösen figyelniük az autóvezetőknek, valamint hasznos tanácsokat adnak, hogyan lehet elkerülni a veszélyes helyzeteket.
Tovább...
 
Változó kor, prosztatagondok Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2020. január 08.
A prosztata vagy más néven dülmirigy – mely a húgyhólyag tövénél elhelyezkedő, rendes körülmények között mandulánál alig nagyobb mirigy – a változás korához közeledve, leginkább pedig azon túl, egyre több férfinek okoz problémát.
Tovább...
 
Vígságszerző családi programmal indul az év a Táncházban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. január 08.
Vígságszerző programmal folytatja családi táncházas sorozatát az Alba Regia Táncegyüttes és a Galiba zenekar. Január 11-én, szombaton késő délutántól szeretettel várnak kicsiket és nagyokat a Malom utcai Táncházba.
Tovább...
 
Jég van, de csak nézni lehet... Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. január 08.
Az éjszakai mínuszoknak köszönhetően befagyott a Balaton, miként részben vagy egészben a Velence-tó és szinte minden állóvíz az országban. A jég nagyon vékony, s nem is fog hízni a következő időszakban, mivel - bár éjjelente a legtöbb helyen fagypont alatt marad a hőmérsékleti minimum - nap közben egyre enyhébb lesz az időjárás.
Tovább...
 
Alba: a Falco ellen a kupában Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. január 08.
Aligha nevezhető ideálisnak az Alba férfi kosárlabda csapata számára a Magyar Kupa áprilisi nyolcas döntőjének első körös párosítása, ugyanis a mai sorsolás értelmében rögtön a negyeddöntőben a bajnoki címvédő, és ebben az idényben is remeklő Falco lesz az ellenfele.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 25986