Kezdőlap
Hogyan tovább a suli után? Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. január 18.
Hogyan tovább a suli után? címmel középiskolásokat vár ingyenes pályaorientációs tanácsadásra a Sikerativ Életmód Egyesület hétfőtől, több alkalommal. A korlátozott létszám miatt az online programra e-mailben kell regisztrálni.
Tovább...
 
Sikeres évet zártak az ARAK utánpótlás sportolói Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. január 18.
Az idei évben a vírushelyzet miatt elmaradt az ARAK hagyományos karácsonyi évzárója, a megszokott nagyszabású formában. Az ilyenkor szokásos kitüntetésekről azonban nem feledkezett meg a klub: a legsikeresebb utánpótlás sportolók 2020-ban is átvehették az eredményeikért járó elismeréseket.
Tovább...
 
Énekesmadarakat gyűrűztek Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. január 18.
Néha kicsit csípnek, gyönyörűen csivitelnek, aprók, puhák, színesek és nagyon cukik – ez mind elmondható a december utolsó napjaiban, meggyűrűzésük érdekében befogott, majd szabadon engedett Sóstói énekesmadarakról. Regisztrálásukban a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület munkatársai, Koleszár Sándor és Nagy Levente gyűrűzők voltak Csete Gábor, a Városgondnokság természetvédelmi szakmai vezetője és csapatának segítségére.
Tovább...
 
Kezdődik a Szekfű Gyula utcai orvosi rendelő teljes felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. január 18.
Hamarosan elkezdődik Székesfehérváron a Szekfű Gyula utcai orvosi rendelőintézet teljes körű korszerűsítése, akadálymentesítése és új eszközökkel, berendezésekkel történő felszerelése. A fejlesztés után hét felnőtt háziorvosi és nyolc fogorvosi alapellátást helyeznek el az épületben, ez utóbbiak egy részét a Kégl György utcából költöztetik át. A munkálatok idejére a pácienseket a Mészöly Géza utcai rendelőben látják el az orvosok, illetve a költöztetés miatt január utolsó hetében is módosítás várható a rendelésekben – hangzott el a felújítást bejelentő sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Vidi: táborzáró iksz az Eszékkel Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2021. január 17.
Horvátországi edzőtáborozása érdemi zárásaként az egyik legjobb jelenlegi horvát csapattal, az NK Osijekkel találkozott és végzett ellene 2-2-es döntetlenre a MOL Fehérvár FC. Elképesztő, hogy a Vidi ellen most is két tizenegyest ítéltek, az utolsó két tesztmeccsen kapott négy gólból pedig három büntetőből, egy szabadrúgásból született, de összességében is szinte minden "bevételi oldalon" elkönyvelt találat valamilyen prontrúgásból, illetve annak következtében született.
Tovább...
 
Hétfőig hideg és hó, aztán "tavasz" Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2021. január 17.
Az előttünk álló napokban ismét nagyot fordul majd időjárásunk: vasárnap és hétfőn még nap közben is röpködnek mínuszok, s némi hóesés, hózápor is várható, majd kedden egy érkező melegfront komoly fordulatot hoz, napról napra melegszik majd, s csütörtökön már 13-14, néhol 15 fok várható, több napsütéssel, de erős széllel, ami csökkenti majd a hőérzetet. A frontérzékenyeknek, fej- és fogfájósoknak nem ezek lesznek a legszebb napjaik...
Tovább...
 
Alba: Jászberényben is győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2021. január 17.
A 15 pontos Turner, a 13 egységet termelő Lukács és a 12 pontig jutó Vojvoda vezérletével a szerdai hazai győzelem után most idegenben is nyert - ezúttal 72-54-re - a Jászberény ellen az Alba Fehérvár. Forray Gábor együttese csak helyenként játszott jól a sereghajtó, ám az elmúlt hetekben jelentősen megerősített ellenfél vendégeként támadásban gyakran akadozott a gépezet, igaz, ezzel együtt is sima meccs volt.
Tovább...
 
Jégre lépni tilos! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. január 16.
A tartósan fagypont körüli hőmérséklet miatt városunk vízfelületein látszólag stabil jég képződött, ami nagyon megtévesztő lehet. A székesfehérvári tavak jegére menni ebben az évben is szigorúan tilos, erre pedig a Városgondnokság által kihelyezett táblák is felhívják a figyelmet. A szabályok betartására és a balesetek, veszélyes helyzetek elkerülésére hívta fel a figyelmet ma Facebook-oldalán dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere is.
Tovább...
 
Építési törmelék, háztartási hulladék, gumiabroncs Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. január 15.
Több mint negyven helyről szállítják el az illegális hulladékot Székesfehérváron. A „Tisztítsuk meg az országot!” pályázaton elnyert támogatásból, a Városgondnokság közreműködésével gyűjtik össze és szállítják el az illegálisan lerakott hulladékot. A feladathoz az Önkormányzat 5,8 millió forintos támogatást nyert el a Belügyminisztérium pályázatán, mondta el az egyik akcióhelyszínen, a Hernád utcában tartott csütörtöki sajtótájékoztatón dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
Világbajnokságtól a nutellás palacsintáig Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. január 15.
Dévay Márk Ausztráliában kezdte a tavalyi versenyszezont, ám a következő világkupa futam Új-Zélandon már elmaradt a vírushelyzet miatt. A felkészülést itthon sem hagyta abba, s miután bezárták a székesfehérvári uszodát, a Velencei-tóban szelte a habokat – neoprén ruhában, hogy az OB és a VB ne érje felkészületlenül…
Tovább...
 
Erdőlátogatási korlátozás szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2021. január 15.
A Tradicionális Vadásztársaság tájékoztatása szerint január 16-án, szombaton 07:00 és 16:00 óra között intenzív vadászat folyik majd Székesfehérvár, Pákozd és Sukoró külterületi erdőrészein, ezért erdőlátogatási korlátozás lesz ezen időpontban. A korlátozás idején a megjelölt turistautak sem vehetők igénybe.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 28686