Kezdőlap
A víziközművek szakaszos építésével zajlik a felújítás a Ligetsoron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 13.
ImageZajlik a Ligetsor felújítása: az útbontást követően a Mészöly Géza utcától már a csapadékcsatornát építik, a szállodától pedig a szennyvíz- és az ivóvízvezeték cseréjét végzik. Az út a tervek szerint decemberre lesz járható.
Tovább...
 
Mesék Velencéről - pályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 13.
ImageA Velencei Helytörténeti Egyesület pályázatot hirdet az alábbi korosztályoknak és témákban:
Tovább...
 
5 tipp a biztonságos őszi közlekedéshez Nyomtatás E-mail
Írta: Kufár Róbert   
2017. szeptember 13.
ImageTudta, hogy az lehullott falevelek kora reggel pont ugyanúgy csúszhatnak, mintha jégen közleked-nénk? Az átmeneti időszakban az autósoknak is nagy figyelmet kell fordítaniuk autójukra és az óvatos közlekedésre. Az Abroncs Kereskedőház szakértői segítségével összeállítottunk 5 fontos szempontot, amelynek segítségével megelőzhetjük az őszi kellemetlenségeket.
Tovább...
 
Szent László lovasszobor Nagyváradon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. szeptember 12.
Image„Örömmel olvastam Böcskei László nagyváradi megyés püspök kezdeményezését. Természetes, hogy Szent István városa ebben a kérdésben is szívesen áll Szent László városa és az ott élő magyar közösség mellé.” – írja közösségi oldalán dr. Cser-Palkovics András.
Tovább...
 
Hogyan születnek a parafrázisok? Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 12.
A 25 éves jubileumát ünneplő Székesfehérvári Művészek Társaságának Átiratok című csoportos tárlatához szerveznek izgalmas művészetpszichológiai programot: szerdán este közönségtalálkozó lesz, amelyen az alkotók megosztják a parafrázisokhoz kapcsolódó motivációikat. Az érdeklődőket az Új Magyar Képtárban várják.
Tovább...
 
Modern értékőrzők Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 12.
Kedden este a Vörösmarty Társaság termében mutatják be Sebők Melinda Modern értékőrzők című tanulmánykötetét: az újabb elemzések, kritikák és előadások válogatott gyűjteményét, amely a modern magyar irodalom többféle értékteremtő és értékőrző jelenségére utal. A szerzővel Bakonyi István irodalomtörténész beszélget, a rendezvényt Bobory Zoltán, a Társaság elnöke nyitja meg.
Tovább...
 
Grandpierre Atilla: Lélek és Világegyetem  a lélek újjászületése Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. szeptember 12.
ImageA 382. Hétvezér Est vendége Grandpierre Atilla, akit kilencedszer üdvözölhet a HVE közönsége. A mostani előadását nyáron hallhattuk volna, de akkor az az előadás nem került megtartásra.
Tovább...
 
Történelmet írtak a Kiskút Tenisz Klub tagjai Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 12.
ImageA Városházán köszöntötte dr. Cser-Palkovics András polgármester a női szuperliga-győztes Kiskút Tenisz Klub tagjait, akik minden fordulót megnyerve vitték végig a tornát. A fogadáson került sor az érmek és kupa átadására. A találkozón részt vett Szűcs Lajos, a Magyar Tenisz Szövetség elnöke.
Tovább...
 
A világ legnagyobb huszárszobrát avatják Pákozdon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 12.
ImageIsmét megrendezik a Honvédfesztivált szeptember 23-29-e között az 1848-as pákozd-sukorói csata emlékére. A programsorozatot jövő szombaton a Csatatéri sokadalom nyitja, majd lesz családi nap, honvédelmi csapatverseny és számháború iskolásoknak, honvédelmi nevelési konferencia és megemlékezés.
Tovább...
 
Pénz, de honnan? Segítünk! Nyomtatás E-mail
Írta: Kiss Eszter   
2017. szeptember 12.
ImageA vissza nem térítendő uniós források idén még bőségesen csordogálnak, de már ideje megbarátkozni a cégvezetőknek más finanszírozási lehetőségekkel is. Már elindultak, vagy hamarosan új pénz- és tőkeszerzési lehetőségek indulnak . Pénzügyi eszközök, kockázati tőke, angyalbefektető – számos lehetőség, de melyik a legjobb? A Piac & Profit szeptember 28-i, székesfehérvári „Pénz, de honnan?” konferenciáján, szakértő előadók segítségével tájékozódhat a még rendelkezésre álló és az új kedvező fejlesztési forráslehetőségekről.
Tovább...
 
Éjszakázzon az Újszínházban! Nyomtatás E-mail
Írta: Bata Zsuzsa - Újszínház   
2017. szeptember 12.
ImageLátta már alulról a színházat? Számunkra is különleges élmény, hogy a nagyérdeműt végigkalauzolhatjuk az épület zegzugos folyosóin. S nem csak a folyosókon barangolhatnak a látogatók, hanem alászállhatnak a mélybe, a nagyszínpad alá, ahol számtalan technikai megoldás segíti, hogy a világot jelentő deszkák ha kell, akár mozgásba is lendüljenek. A kulisszajárás során egyetlen éjszakára felfedjük a színház minden titkát. Vagy majdnem mindet…
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 20499