Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Animóka a Felsővárosban – még vannak helyek az animációsfilm-készítő táborba Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 15.
Animóka címmel szerveznek művésztábort augusztus 26-30-a között a Felsővárosi Alkotóházban és annak kertjében. A napközis tábor a 9-16 éves korosztálynak ajánlják, jelentkezni és a részvételi díjat befizetni július 31-ig lehet.
Tovább...
 
Szent-Iványi Ágnes: Szent-Iványi Domokos és a titkos Magyar Függetlenségi Mozgalom Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Szövetség   
2024. július 15.
Szent-Iványi Ágnes, a hajdani Magyar Függetlenségi Mozgalmat alapító Iklód-szentiványi és gálfalvi Szent-Iványi Domokos (Budapest, 1898. április 28. – Heidelberg, 1980. július 19.) magyar diplomatának, a második világháború alatti Magyarország egyik meghatározó alakjának özvegye, lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Esték 644. előadója.
Tovább...
 
Eb 2024: a legjobb nyert – Spanyolország az Európa-bajnok! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 15.
Ahogy a korábbi hatot, a hetedik mérkőzését, a döntőt is megnyerte Spanyolország a 17. labdarúgó Európa-bajnokságon! Luis de la Fuente alakulata Angliát verte a fináléban Williams és Oyarzabal találataival 2-1-re. A britek gólját Palmer szerezte. A hispánok minden tekintetben jobbak voltak: labdabirtoklásban, helyzetkialakításban, szögletek és gólok tekintetében is, mindezt úgy, hogy a szünetben újabb ászuk, a csapat fazonszabásza, Rodri is kivált sérülés miatt.
Tovább...
 
Apa-lánya festménykiállítás nyílik délután a VOKE Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 15.
Egy apa-lánya alkotó páros festményeiből nyílik kiállítás július 15-én a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. A több mint 100 művet felvonultató tárlat július 21-ig látogatható.
Tovább...
 
A Velenczei Ádám, Vánsza Zsolt páros nyerte a Székesfehérvár Rallye-t Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 15.
Kitűnő hangulatú célceremóniával zárult vasárnap kora este a Székesfehérvár Rallye, melynek abszolút győztese a Velenczei Ádám, Vánsza Zsolt (Skoda Fabia R5) páros lett. A Sóstói Stadionnál rendezett ünnepségen Mészáros Attila alpolgármester és Szujó Zoltán, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke gratulált és adta át a díjakat.
Tovább...
 
Kempo – az ököl törvénye Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2024. július 15.
A kempo remek lehetőség a kikapcsolódásra, a feszültség levezetésére és nem utolsó sorban kiváló testmozgási forma. Megtalálhatóak benne a tradicionális stílusok és a modern, versenyorientált irányzatok elemei is. Ezeket ötvözi, hogy az éles önvédelmi helyzetben hatékonyan alkalmazhatóak legyenek.
Tovább...
 
Történetek nyara - látványos Disney szökőkút-show érkezik a Margitszigetre Nyomtatás E-mail
Írta: Juhász Fanni   
2024. július 15.
Walt Disney egyszer azt mondta, "egy jó történet olyan, mint egy utazás, messzi tájakra viszi a hallgatóit".
Tovább...
 
Áramszünet lesz július 16-án Felsőváros több területén Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 15.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett munkákhoz kapcsolódóan július 16-án, kedden a Fáy András lakótelep, illetve a Kertalja utca környékén is több ingatlant érintően lesz áramszünet.
Tovább...
 
Negyedik tesztmeccsét is megnyerte a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 14.
A Bábolna, az Ajka és a bolgár FC Hebart követően a szlovén másodosztályú NK Dekani ellen is győzni tudott felkészülési mérkőzésen a Fehérvár FC labdarúgócsapata. A piros-kékek Stefanelli találatával nyertek 1-0-ra szlovéniai edzőtáborozásuk második összecsapásán, melyen jórészt a fiatalok játszottak, az alapcsapatból sokan pihentek ezúttal.
Tovább...
 
Öttusa Eb: Tamás József a magyar csapat tagjaként bronzérmes! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 14.
Élete első Eb-döntőjére – egyáltalán felnőtt A-kategóriás fináléjára – készülhetett a Volán Fehérvár junior országos bajnoka, Tamás József a budapesti kontinensbajnokságon, s nagyon kevés választotta el attól, hogy rögtön szenzációs eredményt érjen el egyéniben. Ez végül elmaradt, ám a csapatban szerzett bronzérem is mindenképpen szépen csillog, jár érte a gratuláció!
Tovább...
 
ELF: megvan az első Enthroners győzelem! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 14.
A cseh Prague Lions (Prágai Oroszlánok) vendégeként szerezte meg idei első sikerét a legnívósabb európai amerikai foci bajnokságban (ELF) a Fehérvár Enthroners. A Koronázók magabiztos, 38-6-os győzelmet arattak két amerikai légiós, a remek átadásokkal sok eredményes akciót előkészítő John Mangel és legtöbb pontot szerző Nathaniel Robitaille vezérletével.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 39023