Kezdőlap
Új életet ad a kiszáradt fáknak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 15.
ImageMint arról már beszámoltunk, kiszáradt a Velence Korzón fél tucat fa, amelyeket Koszti András polgármester kezdeményezésére egy remek kezű láncfűrészes fafaragó látványos, praktikus alkotásokká varázsolt, megmentve őket a teljes kivágástól.
Tovább...
 
Schubert Nap a fehérvárcsurgói kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 12.
ImageSchubert napra várják a zenekedvelőket május 14-én a fehérvárcsurgói kastélyba. A program során az Auer Trió koncertje hallható.
Tovább...
 
Tekerd körbe a Velencei-tavat Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 12.
ImageA fenti elnevezéssel 2017. május 13-án, szombaton 11.00 órakor startol Velencén a Korzó Étterem és Pizzéria elől az OPSZ (Országos Polgárőr Szövetség) által szervezett, immár hagyományos polgárőr kerékpárverseny.
Tovább...
 
Indul a 18. Kortárs Nyomtatás E-mail
Írta: Muzsik Eszter   
2017. május 12.
ImageKépzőművészeti kiállítások, zenei, színházi, irodalmi és filmes események szerepelnek a 18. Kortárs Művészeti Fesztivál kínálatában. A helyszínek körbeölelik Székesfehérvár kulturális és közösségi intézményeinek tereit, udvarait: a május 12–20. között zajló eseménysorozat 22 helyszínen 38 féle programmal, összesen 55 produkcióval, közel kétszáz művész és alkotó közreműködésével várja az érdeklődőket.
Tovább...
 
Emlékhelyek Napja szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 12.
ImageSzakvezetések, fáklyás tárlatvezetés, hagyományőrzők bemutatói, középkori esküvő, kézműves foglalkozások a gyerekeknek – május 13-án 10 órától többek között ezek a programok várják a látogatókat az Emlékhelyek Napján a székesfehérvári Romkertben.
Tovább...
 
Lezárják a hétvégén a Mátyás király körút egy részét Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 12.
ImageA Zichy liget melletti közösségi tér kiépítési munkálatai miatt május 12-én, pénteken 22.45 óra és május 15-én, hétfőn 04.00 óra közötti időben lezárják a Mátyás király körút Ybl Miklós utca – Várkörút közötti szakaszát. A forgalomkorlátozás mind helyi, mind helyközi hétvégi autóbuszjáratokat érint.
Tovább...
 
Országos éremgyűjtő találkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 12.
Vasárnap a Művészetek Házában rendezik meg a XXXII. Alba Regia Éremgyűjtő Találkozót. A Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezetének hagyományos tavaszi rendezvényén ismét lesz szabad éremcsere és vásár, illetve előadást és kiállítást is rendeznek a 2017-es jubileumi évfordulókhoz kapcsolódóan. A találkozó vasárnap 8.00-14.00 óra között látogatható, míg a kiállítást május 20-ig lehet megtekinteni.
Tovább...
 
Nincs is más ünnep, csak a közösségé" Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 12.
Image50 éves jubileumi gálaműsorát tartotta tegnap délután a Székesfehérvári Munkácsy Mihály Általános Iskola az Alba Regia Sportcsarnokban. A rendezvényt dr. Cser-Palkovics András polgármester nyitotta meg, köszöntőt mondott Török Szabolcs tankerületi igazgató és Tóth Péter iskolaigazgató.
Tovább...
 
20 éves a Szárazréti Nyugdíjas Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. május 12.
ImageÜnnepséget tartott a Szárazréti Nyugdíjas Klub csütörtökön délután. A közösség 20 évvel ezelőtt alakult, a klub a nyugdíjasok mindennapjait színesíti kulturális programokkal, előadásokkal. A megjelenteket Törő Gábor országgyűlési képviselő és Szigli István önkormányzati képviselő köszöntötték.
Tovább...
 
Ismét Filmmúzeum a Rendház Díszudvarában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. május 12.
ImageFolytatódnak a Filmmúzeum programjai a Rendház Díszudvarában. Vasárnap este egy ’56-os, tragikus eseményen alapuló alkotást, Matúz Gábor Nincs kegyelem című filmjét mutatják be, jövő kedden pedig Vakler Lajos Szent István emlékek Rómában című dokumentumfilmje tárja fel az érdeklődőknek az első királyunkhoz kapcsolódó kultuszt az örök városban. Eső esetén a Csók István Képtárban lesznek a vetítések.
Tovább...
 
A VVSI megnyitotta a szezont a Velencei-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. május 12.
ImageMintha egy igazi, családi piknikre lettem volna hivatalos a barátaimmal: ilyen volt a VVSI-nél megrendezett velencei-tavi vízi és turisztikai évadnyitó. Ragyogó, strandszezonba illő napsütéssel, melegedő, ámde mégis hűvösen csobogó vízzel, finom ételekkel, s persze sportolási lehetőségekkel, hogy ne csak a bőr piruljon és a bendő telítődjön, hanem az izom is kapjon egy kis munkát és fejlődési lehetőséget, vagy legalábbis annak megnyugtató érzetét.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 19713