Kezdőlap
Változások a munkarendben Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. március 07.
Nemzeti ünnepünkhöz, március 15-éhez közeledve munkanap-áthelyezések lesznek a munkálta-tóknál, így a Fejér Megyei Kormányhivatalban is.
Tovább...
 
Rita Ora a Soundon pótol Nyomtatás E-mail
Írta: BalatonSound   
2018. március 07.
ImageÚjabb sztármenetelés indul Európa legmenőbb vízparti fesztiválja, a Balaton Sound felé. Tavalyi elmaradt szigetes koncertjét a Soundon pótolja a 27 éves világsztár, Rita Ora, a Balaton-partra igyekszik, a DJ Mag listán 2017-ben óriásit felugró, Eric Prydz és jön a nemrég megjelent lemezével nagy sikert aratott Big Sean is.
Tovább...
 
Ezek a legnépszerűbb termálvizes fürdőhelyek Nyomtatás E-mail
Írta: Suhajda Bettina   
2018. március 07.
ImageA magyarok szerint Hajdúszoboszló, Hévíz és Bükfürdő a legnépszerűbb belföldi termálvizes fürdőhelyek – derül ki a NaturMed Hotel Carbona megbízásából készített országos reprezentatív kutatásból. Az eredmények alapján a hazai fürdőzés helyszínei széles körben ismertek, és a vendégéjszakák növekvő száma is alátámasztja, hogy fürdővárosaink a belföldi turizmus kiemelt célpontjai.
Tovább...
 
Indul a Nagy Sándor Városi Idősotthoni Program Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. március 07.
ImageFelújításokat, korszerűsítéseket és férőhelybővítést foglal magában a Nagy Sándor Városi Idősotthoni Program, melyet 2018-2023 között valósít meg Székesfehérvár Önkormányzata. A rekonstrukciós munkálatok mellett egy új idősek otthona épül a Rádió út 7. szám alatti telephely közvetlen szomszédságában.
Tovább...
 
The Prodigy a FEZEN-en - Új albumot hozhat a fesztiválkedvenc Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2018. március 07.
ImageA brit csodacsapat idén sem hagyja ki Magyarországot, a The Prodigy július 26-án a FEZEN fesztiválon táncoltat. Ha hinni lehet a zenekartól tavaly érkező híreknek, új albummal érkezhetnek Keith Flinték Székesfehérvárra.
Tovább...
 
Zenés tárlatvezetések és misztikus női sorsok Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 07.
ImageNőnapon a Múzeum zenés tárlatvezetésekre várja a hölgyeket: a Deák Gyűjteményben és a Csók Képtárban Mits Marci fog szaxofonon játszani a tárlatok szobrai között. A Hetedhét Játékmúzeumban Legendás nők, női legendák témában hallhatunk előadást misztikus sorsokról, titokzatos történetekről.
Tovább...
 
2 nap alatt 2 verseny! Fantasztikus évkezdet!! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 07.
ImageLegutóbb a KID Rock and Roll SE által megrendezett, jól sikerült, pörgős és színvonalas Dunántúli Akrobatikus Rock 'n' Roll Táncversenyen a KID Rock táncosai 12 érmet szereztek! Minden páros és formáció döntőt táncolt! Másnap pedig a Connector Nemzetközi Táncfesztiválról 4 ezüst minősítést hozott el az egyesület!
Tovább...
 
Harmadszor rendezik meg a jótékony célú Székesfehérvári Székely Bált Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. március 06.
ImageAz elsüllyesztett, majd leomlott bözödújfalusi templom újjáépítését, a beregszászi református idősek otthonát és fehérvári iskolai könyvtárakat támogat a III. Székesfehérvári Székely Bál, melyet április 7-én rendeznek meg a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A kulturális műsorban Erdély, Kárpátalja, Felvidék is Délvidék is képviselteti magát neves fellépőkkel.
Tovább...
 
Előadás a HPV elleni védőoltásról tanároknak és szülőknek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. március 06.
ImageSzékesfehérváron már a fiúgyermekek esetében is lehetőség van a HPV elleni védőoltás térítésmentes igénylésére, a vírus okozta megbetegedések megelőzésének céljából. Csütörtökön tanároknak és szülőknek szerveznek előadást a témában Dr. Fábián Károly onkológus-urológus főorvos közreműködésével a Hotel Magyar Királyban.
Tovább...
 
Árpád-kori fémművesség Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 06.
Árpád-kori fémművesség – ezzel a címmel tart előadást a Rendházban szerdán Lengyel Boglárka restaurátor a Múzeum királyi ereklyéket bemutató tárlatához kapcsolódóan. A Koronázó Bazilikában eltemetett III. Béla és felesége, Antiochiai Anna leletei 169 év után térhettek vissza Székesfehérvárra – a kiállítást az előadás előtt Kovács Dóra vezetésével lehet megtekinteni.
Tovább...
 
Rajzpályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 06.
ImageA PatikaPlus Gyógyszertárak, az Alba Fehérvár kosárlabda csapata és vezetősége, valamint az Alba Fehérvár KC női kézilabda csapata az idén is megrendezi rajzpályázatát két korcsoportban, 6-9 és 10-14 éves korosztály számára.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 21594