Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Három szettben maradt alul a MÁV a Vasas ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsu Press   
2023. január 23.
3-0-s vereséget szenvedett a MÁV Előre SC-ST Solar a bajnoki címvédő Vasas Óbuda otthonában. A női röplabda Extraliga 9. fordulójában, a második szettben tudott szorosabb játékot kialakítani Nagy Fanni gárdája.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Művészek Társaságát díjazták a Magyar Kultúra Napján  Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 23.
A Hiemer-házban tartották vasárnap délután a Magyar Kultúra Napja tiszteletére rendezett városi ünnepséget. Itt adták át hagyományosan a Pro Cultura Albae Regiae-díjat. A város egyik legrangosabb elismerését idén a Székesfehérvári Művészek Társasága kapta.
Tovább...
 
Szenzációs győzelem, címvédőt vert férficsapatunk Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsu Press   
2023. január 23.
3-2-es sikert aratott a MÁV Előre SC-Foxconn a bajnoki címvédő és jelenleg is éllovas Pénzügyőr SE vendégeként, a férfi röplabda Extraliga alapszakasz 14., utolsó fordulójában. A játéknap többi eredményétől függetlenül az első négyben folytatja a bajnoki szereplést Dávid Zoltán alakulata.
Tovább...
 
Februárban lehet benyújtani az emlékdiplomák iránti kérelmet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 23.
Székesfehérváron szép hagyománya van annak, hogy minden évben emlékdiploma-átadással köszöntik az 50, 60, 65, 70, illetve 75 éve végzett óvónőket, tanítókat és tanárokat. Az érintetteket arra kérik, hogy február 1-je és február 28-a között telefonon jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatal Személyügyi Irodáján.
Tovább...
 
Ez a minimum! – M. Nagy Péter fotóiból nyílik kiállítás a VOKE Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 23.
Ez a minimum! címmel nyílik kiállítás M. Nagy Péter fotográfus munkáiból 2023. január 23-án, hétfőn 18.00 órakor a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. A tárlat február 15-ig látogatható.
Tovább...
 
Január 28-tól három vonalon is változások lépnek életbe a helyijáratos buszmenetrendben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 23.
A közösségi közlekedés szolgáltatás színvonalának javítása érdekében január 28-tól három vonalon is változások lépnek életbe. Bevezetésükkel egyes járatok hossza rövidül, valamint a fel- és átszállási lehetőségek is bővülnek. A változások a 11A, a 17, valamint az M26 jelű járatokat érintik.
Tovább...
 
Temesvári Márta: A szép magyar kert (könyvajánló) Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. január 23.
A kötet a fontosabb szereplők bemutatásával képet ad a hazai kertművelés jelenlegi állapotáról, a fontosabb trendekről és kihívásokról. A terület határai egyértelműen meghúzhatók: legnagyobb számban a tervezéssel, kertépítéssel foglalkozó cégek jelennek meg a kötetben. Szintén nagyobb teret kapnak a kertépítőket kiszolgáló vállalkozások, úgymint a faiskolák, erdészetek, dísznövénykertészetek, és más, a kertépítés folyamatában résztvevő cégek a kerti kő gyártókkal bezárólag.
Tovább...
 
Februártól újra Net Nagyi a Gárdonyiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 22.
Már jelentkezhetnek az érdeklődők a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár népszerű, Net Nagyi elnevezésű okoseszköz-ismertető foglalkozásaira. Az öt alkalmas képzés február 7-én, kedden indul.
Tovább...
 
Fogadalmi emlékmise a Szent Sebestyén-templomban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. január 21.
Székesfehérvár hagyományos fogadalmi miséjét tartották pénteken délelőtt a Szent Sebestyén-templomban. Az idei búcsún a fogadalmi szentmisét Spányi Antal megyés püspök celebrálta. A szertartást megelőzően a Felsővárosi Általános Iskola diákjai körbeölelték a pestisjárványtól való megszabadulás emlékére emelt templomot, majd a fogadalmi misét követően a Fehérvári Polgárok Egyesülete fánkkal és forralt borral, teával vendégelte meg a búcsú résztvevőit.
Tovább...
 
Koncert a sötétben Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. január 21.
Slampoetry, Ady-vers és a Mezaliansz akusztik saját szerzeményei hangzottak el azon az Igézőben rendezett koncerten, amelyen a szervezők, a Fejér Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház, a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány és az EsélyKör az irodalmat és a zenét hívták segítségül egy különleges estéhez.
Tovább...
 
A jövőd biztonsága - nyílt napot tartott a Kodolányi János Egyetem Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. január 21.
Pénteken rendezte országos nyílt napját a Kodolányi János Egyetem. Az intézmény egyidőben tartotta meg rendezvényét a székesfehérvári, az orosházi, valamint a budapesti campusokon, A jövőd biztonsága hívószóval. A diákok február 15-ig adhatják le felsőoktatási jelentkezésüket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 34296