Kezdőlap
Alba Aréna: indulhat a közbeszerzés a kivitelezésre Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. május 20.
A gazdaságvédelmi akcióterv keretében döntött a kormány: megkezdődhet a multifunkcionális rendezvény- és sportcsarnok beruházásának előkészítése. A hírt Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője jelentette be közösségi oldalán. A 6000 fő befogadására alkalmas létesítményre kiírják a közbeszerzési eljárást, megvalósítása több ezer embernek ad majd munkát – írta a kormányhatározat kapcsán dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
Néma főhajtás a török uralom alóli felszabadulás évfordulóján Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. május 20.
A török uralom alóli felszabadulás 332. évfordulója alkalmából csendes megemlékezést tartottak a Nemzeti Emlékhelyen kedden. A néma koszorúzáson dr. Cser-Palkovics András polgármester és dr. Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke a városi képviselőtestület frakcióinak képviselőivel közösen vett részt.
Tovább...
 
Török uralom korabeli városképek a Múzeum könyvtárából Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. május 20.
1688. május 19-én szabadult fel városunk a török uralom alól – a Múzeum egy korabeli városképeket tartalmazó könyv metszeteinek a bemutatásával emlékezik a történelmi eseményre.
Tovább...
 
Június 5-ig kell igényelni a következő tanévre szóló étkeztetést Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. május 20.
A 2020/2021-es tanévre szóló iskolai étkezések kapcsán tett közzé felhívást a Székesfehérvári Intézményi Központ. Arra kérik a szülőket, hogy az oktatási intézmények honlapján megjelent nyomtatványokat töltsék ki, és azokat aláírva június 5-ig juttassák el a gyermek iskolájába.
Tovább...
 
Majdnem százan textilpiknikeltek múlt héten Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. május 20.
Öt téma, öt előadó, 98 résztvevő: nagy sikere volt a múlt héten megrendezett Online textilpikniknek. A szervezők újabb „találkozást” terveznek a zero waste elveihez kapcsolódva, addig is a közösségi oldalon lehet tallózgatni a textiltémához közzétett linkek között.
Tovább...
 
Itthon a Vidi és a Fradi a legjobb Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. május 20.
A hazájukban legdominánsabb futballcsapatokat állította fókuszba a legfrissebb tanulmányában a svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES). A nemzetközi listát a gibraltári Lincoln Red Imps vezeti, míg itthon a MOL Fehérvár FC és a Ferencváros emelkedik ki - ebben a tekintetben - a mezőnyből, ugyanakkor a Puskás Akadémia, a DVTK és az Újpest gyengén szerepel.
Tovább...
 
Rosszindulatú koronavírusos oldalak százai csábítanak Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2020. május 20.
Százával hoznak létre olyan, koronavírushoz kapcsolható oldalakat, amelyekkel valójában rosszindulatú kampányokat végeznek. Egyetlen céljuk a felhasználó bizalmas adatainak megszerzése. Már akadnak olyan levelek is idehaza, amiket magyar nyelven írtak hasonló céllal. A Panda Security legfrissebb kutatása során a járványügyi helyzethez kapcsolódó, egyértelműen visszaélésre létrehozott oldalakat keresett.
Tovább...
 
Modern krónikás kerestetik! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 20.
Írjanak egy fejezetet Önök is Székesfehérvár történelemkönyvébe! – szólt dr. Cser-Palkovics András felhívása, amelyben a polgármester arra invitálja a fehérváriakat, hogy terjedelmi és formai megkötés nélkül írják meg a saját „karanténtörténetüket”. A koronavírus-járványhoz kapcsolódó írásokat június 30-ig várják a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre.
Tovább...
 
Melyik lesz Fehérvár kedvenc könyve? Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. május 20.
Folytatja szavazós játékát a könyvtár: a Fehérvár kedvenc könyve kezdeményezésben újabb 20-20 kötet közül lehet választani, melyik tetszik a legjobban. Szavazni itt lehet.
Tovább...
 
30 éve szabadon Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 19.
A kommunizmus bukására és a kelet-európai nemzetek három évtizeddel ezelőtti ezelőtti antikommunista forradalmára emlékezve, 30 éve szabadon címmel szervez kiállítást A Szabadművelődés Háza. A május 20-án, szerdán 15 órakor kezdődő megnyitót a járványhelyzetre való tekintettel online közvetítik.
Tovább...
 
Továbbra is várja a könyvtár a Trianon-kvízeket Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. május 19.
A Vörösmarty Mihály Könyvtár május 31-ig meghosszabbította a Trianon-évfordulóhoz kapcsolódó kvíz beküldési határidejét. A háromfordulós online feladatsort az 1920-as trianoni békeszerződés századik évfordulóján tették közzé: a békekötés körülményeiről, a szerződés tartalmáról és következményeiről.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 26921