Kezdőlap
Nemzetközi Babahordozó Hét Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 11.
Az Alba Babahordozó Egyesület 12. alkalommal várja a családokat és a családalapítás előtt állókat a Nemzetközi Babahordozó Hét háromnapos rendezvényére. Október 11-13-a között A Szabadművelődés Háza ad otthont az eseménynek, ahol változatos programokkal, érdekes előadásokkal, gyakorlati bemutatókkal és szakértőkkel találkozhatnak az érdeklődők.
Tovább...
 
VIII. Fehérvári Egészségpiac Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. október 11.
Új ételreceptekkel, kóstolóval, szűrővizsgálatokkal, idényzöldségekkel, gyümölcsökkel és friss őstermelői, kézműves termékekkel várják a VIII. Fehérvári Egészségpiacra érkezőket október 12-én, szombaton. A Jancsárkert piacon 8.30 órától kezdődő pódiumbeszélgetéseken többek között a csomagolásmentes vásárlásról, a bio zöldségről és tojásról, valamint a méz és a gyógygombák egészségre gyakorolt hatásáról is hallhatnak a résztvevők.
Tovább...
 
Az őszi erdő veszélye: a kullancs Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 11.
A kullancsok tavasszal és ősszel érik el szaporodásuk csúcsát. A nőstények aktivitását befolyásolja a napsugárzás, a páratartalom és a nedvesség. A langyos őszi időjárás és a páradús (eső utáni) környezet idillikus számukra.
Tovább...
 
Szemünk fénye - amit a látásról tudni érdemes Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 11.
A látás az egyik leginkább összetett érzékünk. A szem felépítése rendkívül összetett: több, mint kétmillió alkotóelemből áll! Szemeink egészségét nagyon sok dolog veszélyezteti: a száraz, meleg levegő, a huzat, a dohányfüst, a számítógép előtti munka / a mobiltelefonunk folyamatos használata.
Tovább...
 
Mit tehetünk a cicánk egészséges, hosszú életéért? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 11.
Mikor szükséges megfürdetni a cicánkat? Levágjuk a karmát? Mire jó a folyamatos fésülés? Mellőzhetjük-e a fültisztítást? – Ezekre a kérdésekre (is) kerestük a választ…
Tovább...
 
A legtöbb embert érdekli, milyen üzletek vannak otthona közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Ambrus Ábrahám   
2019. október 11.
A kisboltok egyáltalán nem hagyják hidegen a fogyasztókat. Szinte nincs is olyan ember, aki ne érdeklődne az után, hogy a környékén milyen vásárlási lehetőségei vannak, sőt döntő többségük be is tér ezekre a helyekre – mutat rá az egymás közelében élők közösséggé szerveződését segítő alkalmazás, a Miutcánk által készített kutatás.
Tovább...
 
Ingyenesen sportolhatunk a Világ Gyalogló Napokon Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. október 11.
Ingyenes sportolási, közösségi programokat kínálnak szombaton és vasárnap Székesfehérváron, több helyszínen is a Világ Gyalogló Napok keretében. Indul gyaloglás a Sóstón, a Királykúton, a Haleszban, majd az Aranybullánál és a Palotavárosi tavaknál is.
Tovább...
 
Október 14. és 21. között lehet égetni Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. október 11.
Székesfehérvár közigazgatási területén – a helyi jelentőségű védett természeti terület kivételével – az avar és növényi hulladék nyílttéri égetése 2019. október 14. hétfőtől október 21. hétfőig 08.00 és 20.00 óra között engedélyezett. Tilos azonban a nyílttéri égetés vasárnap, továbbá a hatóság által elrendelt általános tűzgyújtási tilalom idején, illetve a füstköd-riadó alkalmával elrendelt korlátozás időtartama alatt!
Tovább...
 
Szakemberhiány korlátozza a mesterséges intelligencia terjedését Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2019. október 11.
Meghatározó szerepet kap a mesterséges intelligencia (MI) a vállalatok jövőbeni sikerében világszerte - mutat rá az EY friss kutatása. Az intelligens megoldások, mint például a mobilasszisztensek vagy az ügyfélszolgálati chatbotok jelentősen javíthatják a felhasználói élményt. A hazai cégeknél azonban még csak kezdeti fázisban van az első MI-n alapuló szolgáltatások bevezetése.
Tovább...
 
A jó fizetés már kevés, ennél többet kell nyújtani! Nyomtatás E-mail
Írta: Klausz Barbara   
2019. október 10.
Alapvető változások tapasztalhatóak a munkaerőpiacon, amelyek szerint a vállalati vezetőknek fokozottabb figyelmet kell fordítaniuk a munkavállalói elégedettség megőrzésére, dolgozóik megtartására. Ennek hatására a cégeknek olyan megoldásokat kell kidolgozniuk, amelyek túlmutatnak a korábban megszokott cafeteria elemeken, és a munkatársak mentális és fizikai egyensúlyának teljes körű megteremtésére irányulnak - derül ki a Humánpolitika.com Közhasznú Egyesület és az All You Can Move (AYCM) által életre hívott beneFit Prize-hoz kapcsolódó reprezentatív kutatásából.
Tovább...
 
Sylvia Plath - Az üvegbura – Mary Ventura és a Kilencedik királyság Nyomtatás E-mail
Írta: Barany Réka   
2019. október 10.
Megjelent Sylvia Plath világhírű klasszikusa egy eddig még kiadatlan kisregénnyel kiegészítve.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 25395