Kezdőlap
Online koncerteznek a szimfonikusok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. január 15.
Ugyan a koncerttermek a járványhelyzet miatt még nem látogathatók, de a komolyzene kedvelőinek nem kell lemondaniuk a zenei élményről: januárban az Alba Regia Szimfonikus Zenekar három nagyobb hangversenyének is részese lehet a közönség a videómegosztó csatornákon, mégpedig ingyenesen.
Tovább...
 
Gyerekektől gyerekeknek! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. január 15.
Hétvezérségek címmel indított podcast-csatornát Balázs bácsi, azaz Mecsei Balázs közreműködésével a Hétvezér Általános Iskola. Az intézmény csatornáján a diákok egymásnak szánt könyvajánlói mellett iskolai műsorok, megemlékezések és versek is hallhatóak.
Tovább...
 
Csak az ingyenesség lejárta után kell meghosszabbítani a parkolóbérleteket Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. január 15.
Továbbra is csak a kiemelt belvárosi övezetbe szóló paroklóbérleteket és behajtási engedélyeket lehet és kell megújítani Székesfehérváron. A fizető övezetbe szóló bérletek értékesítését csak az ingyenes parkolás lejárta után kezdi meg a Városgondnokság.
Tovább...
 
Képek és művészinterjúk a Téli tárlat online albumában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. január 15.
A Téli tárlat majd negyven alkotásával ismerkedhet meg, aki belelapoz a kiállítás online albumába. A Pelikán Galéria enteriőr képei mellett a székesfehérvári művészek személyes gondolatait is elolvashatjuk a Facebookon vagy az Instagramon.
Tovább...
 
Várja az önkéntes tartalékos kiképzésre jelentkezőket a honvédség Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. január 15.
Speciális önkéntes tartalékos szolgálatra várja a jelentkezőket a Magyar Honvédség. A kétszer hat hónapos munkahelyteremtő programban büntetlen előéletű, fizikailag és pszichésen is alkalmas, felnőtt magyar állampolgárok vehetnek részt. A jelentkezéseket január 20-ig fogadják a helyi toborzó irodáknál, így Székesfehérváron is.
Tovább...
 
Mérsékelt maradt a koronavírus-koncentráció a szennyvízben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. január 15.
Stagnáló tendenciát és továbbra is mérsékelt szintet mutat a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja Székesfehérváron, erről informálnak az év 1. heti adatai a Népegészségügyi Központ mérései alapján. A központ arra figyelmeztet, hogy a kedvező tendencia fenntartása érdekében fontos a járványügyi szabályok betartása.
Tovább...
 
2021-ben is segít a süti Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. január 15.
A SZÉNA Egyesület a Családokért civil szervezet három elkötelezett önkéntese kezdeményezésére indult el a tavalyi év decemberében a „Segít a süti” összefogás, amelynek keretében az egészségügyben dolgozók emberfeletti munkája elismeréseként rendszeresen süteménycsomaggal lepik meg a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház dolgozóit. Az összefogás 2020 utolsó hónapjában töretlenül látta el „boldogsághormonnal” az egészségügyi dolgozókat. Az önkéntesek 2021-ben sem lassítanak, továbbra is várják a csatlakozók adományait.
Tovább...
 
Mercedes Benzzel online térbe Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér-Erdélyi Teréz   
2021. január 15.
Január 10-én gurult be az e-Színház színpadára Esterházy Péter és a Vörömarty Színház Mercedes Benze, amit továbbra is elérhetnek az online platformon.
Tovább...
 
A szenvedélybetegség kiteljesedése megelőzhető Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. január 14.
Teljes intenzitással, változatlan formában végezte feladatait tavaly az Egészségdokk Addiktológiai Központ és Serdülő Krízis Centrum Székesfehérváron. A koronavírus-járvány érezhetően nagy nyomást gyakorolt a szenvedélybetegekre. Az Egészségdokk a meglévő ellátásai mellett új kihívásokat is bevállal 2021-ben – derül ki Gönczi Gábor, a központ vezetőjének évértékelőjéből.
Tovább...
 
Kijött a különbség a kupában Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2021. január 14.
Nem bírt esélyesebb ellenfelével a MÁV Előre-BERICAP a férfi röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán. A FINO Kaposvár ellen 3:0-ra maradtak alul Kholman Norberték.
Tovább...
 
Prosztatagondok: hogyan támogathatod felépülésedet az életmódoddal? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. január 14.
Életmódunknak számos olyan eleme van, mely akarattal befolyásolható - és ugyanakkor pozitívan hat vissza az egészségünkre. Erre vonatkozóan vannak általános érvényű tanácsok, javaslatok, melyek minden tekintetben, így a prosztata egészségének megőrzésében is segítenek. Ugyanakkor léteznek olyan tényezők, szokások az életmódunkban, melyek megléte vagy éppen hiánya különösen hatással van a prosztata állapotára, működésére.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 28686