Kezdőlap
Áramszünet lesz az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. július 21.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan július 22-én és július 23-án, szerdától csütörtökig Öreghegy több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Ultra Tisza-tó: futás 65 és 126 kilométeren át Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. július 20.
Kelet-Magyarország egyik legszebb természetvédelmi övezetében, a Tisza-tó környékén várták idén is az Ultra Tisza-tó szervezői a sportolókat. A 126 km-es távon két székesfehérvári fiatalember is célba ért: Vízer Dániel és Csingár István. Soós Péter egy kört, azaz 65 km-t teljesített.
Tovább...
 
Szerb kapus, brazil csatár a Vidinél Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. július 20.
Két új légiós szerződtetését is bejelentette a MOL Fehérvár FC labdarúgó csapata. A Vojvodinától érkező szerb válogatott kapus, Emil Rockov és a Bulgáriából, a CSKA Sofia csapatától igazolt U20-as brazil válogatott (a 2016-os olimpia előtt a "nagyoknál" is kerettag volt) Evandro egyaránt komoly segítségére lehet a legutóbbi két szezon ezüstérmesének abban, hogy két év után visszaszerezze az NB I-es aranyat a Ferencvárostól.
Tovább...
 
Köszönet a támogatásért – partnertalálkozót tartott a fehérvári hokiklub Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2020. július 20.
„Maradj mellettünk!” mottóval tartott támogatói számára partnertalálkozót a Hydro Fehérvár AV19 menedzsmentje. A fehérvári hokiklubnak hagyományosan erős a szponzori bázisa, a vezetők ezúttal is szerették volna megköszönni a kitartást, és arra kérni a csapat mögött állókat, hogy a nehezebb gazdasági helyzetben is segítsék a jégkorongot.
Tovább...
 
Bárcsak lennék vagány bárány! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 20.
Kedden versek és mesék társaságában foglalkozhatnak a gyerekek titkos vágyaikkal, önismerettel, elfogadással. A Könyves gyerekjátszó foglalkozásaira délelőttönként várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
15 éves a Székesfehérvári Nosztalgia Klub Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. július 20.
Fennállásának tizenöt éves évfordulóját ünnepli a Székesfehérvári Nosztalgia Klub Egyesület. A születésnap alkalmából rendezett találkozón Östör Annamária és Deák Lajosné önkormányzati képviselők köszöntötték a klubtagokat az Öreghegyi Közösségi Házban.
Tovább...
 
A városi parkokat is érinti a kullancsveszély Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2020. július 20.
Nemcsak a természetben, hanem a városi parkokban is sok a kullancs, ezért érdemes elővigyázatosnak lenni: ha időben eltávolítják a kullancsot, jelentősen csökkenthető a megbetegedés esélye.
Tovább...
 
Messze a PDF az internet legveszélyesebb fájlkiterjesztése Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2020. július 20.
Az elmúlt évben kimagaslóan a Pdf volt az internet legveszélyesebb fájlkiterjesztése - mutat rá az idén 30 éves Panda Security rangsora. A végpontvédelmi IT megoldásokat nyújtó cég az általuk világszerte felügyelt gépeken tavaly regisztrált biztonsági események alapján készítette el listáját. A húsz legnagyobb kockázatot jelentő kiterjesztés között szerepel a Doc, a Ppt és a Txt is.
Tovább...
 
Az EU Bírósága érvénytelenítette az EU-USA adatvédelmi pajzsot Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Imre   
2020. július 20.
Az Európai Unió Bírósága érvénytelennek nyilvánította az EU-USA adatvédelmi pajzsot (Privacy Shield), mivel nem biztosít megfelelő szintű védelmet az Egyesült Államokba történő adattovábbításoknál - hívja fel a figyelmet a Baker McKenzie nemzetközi ügyvédi iroda. A Schrems II ügyben a Bíróság arról is döntött, hogy az adatkezelők továbbra is továbbíthatnak adatot harmadik országokba az Európai Bizottság által jóváhagyott általános szerződési feltételek keretében. Az érintett adatkezelőknek át kell tekinteni az Egyesült Államokba továbbított adatok folyamatának garanciáit és felülvizsgálni azok kockázatait a jogszerűség biztosítása érdekében.
Tovább...
 
Mit kapunk 20 millió forintért a Fejér megyei ingatlanpiacon? Nyomtatás E-mail
Írta: Szász Tünde - Ingatlannet.hu   
2020. július 20.
Kétségkívül hatalmas összegnek számít 20 millió forint, főleg akkor, ha a saját keresetünkből kell összespórolnunk azt. Az ingatlanpiacon azonban nem feltétlenül jelent sok pénzt. Ez javarészt attól függ, hogy az adott ingatlan a városon belül hol helyezkedik el, valamint az is befolyásolja, hogy milyen típusba (családi házba, téglalakásba vagy panellakásba) sorolható.
Tovább...
 
Emberség, leleményesség, hősiesség Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 20.
Megemlékezést tartottak a Zichy ligetben a „17-es gyalogezred” emlékművénél a Magyar Királyi 17-es Honvéd Gyalogezred emléknapja alkalmából. A déli front helyi hőseinek tiszteletére az Önkormányzat, a közhivatalok, a fegyveres és rendvédelmi szervek, a honvédelmi hagyományokat ápoló szervezetek képviselői és a civil emlékezők is fejet hajtottak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 27377