Kezdőlap
Maté tea, a folyékony zsírégető Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. február 04.
Kíváncsi vagy arra a növényre, amely hozzásegíthet a vágyott alakhoz? Ismerkedj meg a maté teával, amely támogatja a kalóriaégést, javítja az anyagcserét és tompítja az étvágyat. Persze kellő mozgással kiegészítve.
Tovább...
 
Mire vigyázzunk télen, ha futni akarunk? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. február 04.
Van, aki se télen, se nyáron nem szeret futni. Akadnak, akik csak jó időben merészkednek a szabadba ilyen célzattal. S létezik olyan is, akit nem rettent el a metsző hideg és a szakadó hó sem attól, hogy rója a kilométereket. – Mai témám mi más is lehetne, mint a téli futás és az azzal kapcsolatos jótanácsok.
Tovább...
 
Röplabda éjjel-nappal a Jákyban Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2019. február 04.
Második alkalommal szervezte meg a Székesfehérvári Diáktanács huszonnégy órás non-stop röplabda-tornáját, amit idén is a Jáky Szakközépiskola tornacsarnokában bonyolítanak le. Péntek délután három órakor kezdődött a játék, a résztvevők valóban éjjel-nappal röpizni fognak.
Tovább...
 
Alba: a sereghajtó ellen simán ment Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 04.
A sikeres nemzetközi menetelés mellett az NB I-ben nagyon gyenge szezont fut az Alba Fehérvár. Nagyon kevesen gondoltak arra, hogy az alapszakasz kétharmadához közeledve mindössze 6 győzelemmel és 11 vereséggel áll a 11. helyen.
Tovább...
 
Nem hibázott, felsőházban a Volán! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 04.
Parádés hétvégével zárta az EBEL alapszakaszát az osztrák bázisú jégkorong ligában a Fehérvár AV19. A Volán előbb a címvédő Bozent verte 5-1-re, majd az utolsó fordulóban a tavalyi ezüstérmes Red Bull Salzburgot 6-3-ra, ezzel pedig megőrizte 6. helyét az üldöző Linzzel szemben, így a felsőházban folytatja a középszakaszban.
Tovább...
 
Csúnya Vidi bukta a "tavaszi" rajton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 04.
A labdarúgó NB I első "tavaszi" fordulójában, összességében a 19. körben a címvédő MOL Vidi FC a korábbi farmcsapatot, a Puskás Akadémia FC együttesét fogadta, s kapott ki tőle nagy meglepetésre 3-0-ra. Marko Nikolics együttese ugyanolyan fásultan, dekoncentráltan focizott a találkozó jelentős részében, mint ősszel a megerőltető hármas menetelés során többször is.
Tovább...
 
Dinnyésen az orvoslás lényegéről Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 04.
Ismét felvilágosító, ismeretterjesztő eseményre kerül sor a Gárdonyi Járást lefedő Velencei Egészségfejlesztési Iroda (EFI) és az általa alapított Gárdonyi Egészségklub szervezésében.
Tovább...
 
Költségvetési javaslatok a fehérváriakért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2019. február 04.
Végéhez közelít Székesfehérvár idei költségvetési tervezetének összeállítása. A tervezetbe beemelésre javasolt új, fontos társadalmi célokról tartott sajtótájékoztatót dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
Szirénapróbák február 4-én Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2019. február 04.
Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron és Dunaújvárosban lesz hallható szirénapróba február 4-én, hétfőn.
Tovább...
 
Felfázás ellen: vörös áfonya Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. február 04.
A felfázás minden nő rémálma. Kevés dolog rosszabb annál, mint amikor másodpercenként úgy érezzük, hogy ki kell mennünk a mosdóba. Ráadásul van, amikor a vizeletürítést fájdalmas, égő vagy csípő érzés kíséri. – Ilyenkor jön jól a vörös áfonya!
Tovább...
 
Megkezdte munkáját a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. február 01.
Megkezdte munkáját a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság Székesfehérváron. A trianoni békediktátum 100 éves évfordulójához kapcsolódóan létrehozott testület első rendezvénye a Magyarország, Fejér megye és Székesfehérvár 1918-1919 fordulóján című tudományos konferencia lesz, melyet a Megyeházán tartanak február 4-én, hétfőn.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 23685