Kezdőlap
Vidi: újabb semmitérő iksz Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2021. április 05.
Nem hozott sok szerencsét a MOL Fehérvár FC-nek az új vezetőedző, Szabics Imre érkezése. A korábbi kiváló csatár irányításával vérszegény 0-0-ra futotta a piros-kékektől a mezőny egyik legrosszabb formában lévő csapata,a Kisvárda otthonában.
Tovább...
 
Aki kevesebbet alszik, többet betegeskedik Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Lívia PhD szakgyógyszerész   
2021. április 05.
Az alvás létszükséglet. Hiányában nemcsak kimerültséggel és a koncentrációs képesség csökkenésével kell szembenéznünk, de számos betegség gyakoribb előfordulásával is számolnunk kell.
Tovább...
 
A biztonságos erdőlátogatás fontosságára hívják fel a figyelmet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. április 05.
Jelentősen megemelkedett a hazai erdők látogatottsága a járvány ideje alatt. A szokásosnál 25-30 százalékkal többen kirándulnak, de egyes helyszínek látogatottsága a kétszeresére, háromszorosára növekedett a korábbi évekhez képest. A fertőzéskockázat elkerülésére az Agrárminisztérium javasolja, hogy a felkapott célpontok helyett válasszunk kevésbé ismert kirándulóhelyeket. Ehhez többek között az erdőgazdaságok honlapjain és a turisztikai célú oldalakon találunk tippeket.
Tovább...
 
Nem borult a papírforma a KRC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2021. április 05.
A rájátszásban eddig hibátlag mérleget produkáló Kecskeméti RC ellen ezúttal sem tudott nyerni a MÁV Előre-BERICAP. A férfi röplabda Extraliga kvalifikáló kör 6. fordulójában három szettben maradt alul Gelencsér Balázs alakulata.
Tovább...
 
Mit tegyünk, ha sérült madarat találunk? Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. április 05.
A tavasz beköszöntével a természet is feléledt: a zöldellő növényzetet rovarok, bogarak, emlősök és madarak új családjai népesítik be. A gyönyörű és egyre sokasodó élővilág azonban mind-mind több veszélynek is ki van téve. A Vadmadárkórház éppen ezért Facebook-posztban nyújt segítséget mindazok számára, akik sérült, röpképtelen madarakat vagy fészekből kiesett fiókákat találnak.
Tovább...
 
Miért tetszik? Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. április 05.
A Vörösmarty Társaság a város nyugdíjasait szólítja meg Miért tetszik? című irodalmi pályázatával: a költészet napjáig olyan rövid elemzéseket várnak, amelyek helyi kortárs szerzők verseiről, novelláiról szólnak.
Tovább...
 
Szeretni sokkal könnyebb… Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. április 05.
Játék, alkotás, öröm, inspiráció, megújulás és állandóság. Három generáció, három nő, akiknek keze alól szebbnél szebb alkotások kerülnek ki. Az ÖKK Podcast legfrissebb epizódjában Németh Orsi, Tárnok Orsi és Mamuska, azaz Németh Kálmánné Juci néni a beszélgetőtárs.
Tovább...
 
Új madárodúk a Városháza udvarán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. április 02.
A Városháza udvarára is került két madárodú a Madárbarát Fehérvár program keretében. A programot még tavaly indította a város a Völgy-Híd Természetvédelmi Alapítvány és a Magyar Madártani Egyesület Fejér Megyei Csoportjával közösen.
Tovább...
 
Három aranyat is szereztek megyénk kempósai az UKF Kupán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. április 02.
Három arany került Fejér megye kempósainak nyakába a második Ultimate Kempo Fighting Kupán. A Sárosdi Kempo SE színeiben induló Hippeller Panna, valamint az Alba Kempo Team két sportolója, Burián Bendegúz és Ódor Bence is győzelmet aratott a viadalon.
Tovább...
 
Siker aktívan és kreatívan Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. április 02.
Van egy egyesület, ami valójában már évek óta működött, mire Egyesületté vált. Kezdetben volt a Női fortélyok kamrája, csacsogás ragyogás és imagináció, a jó közösségben pedig jobbnál jobb új programötletek születtek – aztán összeültek, kitalálták és megalapították. ’Siker Aktívan és kreatívan’: ezt foglalja magába a név, amire a fehérváriak először múlt decemberben, az Anyaotthon javára folytatott adománygyűjtéskor figyelhettek fel. Majd pedig pályaorientációs tanácsadást is hirdettek fiataloknak még a felvételi előtt.
Tovább...
 
Ne ajándékozzunk élő állatot húsvétra! – kéri a HEROSZ Állatotthon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. április 02.
Idén is elmarad a hagyományos Nyuszisimogató rendezvény a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában, a menhelyen a következő napokban is előzetes bejelentkezést követően fogadják a látogatókat. Érdemes viszont figyelni az állatotthon közösségi oldalát, ahol kvízjátékokkal és a húsvétihoz kapcsolódó videókkal készülnek a szervezők. A HEROSZ arra hívja fel a figyelmet, hogy ne vásároljunk élő állatot ajándékba, mert a nyulaknak speciális tartási igényeik vannak, és sokszor előfordul, hogy a vásárlót a haszon reményében becsapják.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 29287