Kezdőlap
PatikaPlus Gyógyszertárak  Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 06.
ImageElismerést kapott a PatikaPlus cégcsoport a IX. Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban konferencia és gála keretében.
Tovább...
 
Keleti Géták és/is Gut-Keledek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 06.
A Fejér Szövetség Hétvezér Estéinek soron következő, 406. előadója újra Dr. Boór Ferenc műegyetemi tudományos munkatárs, a Szent György Lovagrend lovagja, a Fejér Szövetség alapító társelnöke, s az MVSZ Fejér Megyei Szervezetének elnöke lesz. Előadása annak a ciklusnak befejező, 3. része. A ciklus Atila és Szent István történelmi szerepének párhuzamait taglalja. A 3. rész a Gut-Keled házi lszármazottakon keresztül mutatja be a rejtett, pedig meghatározó párhuzamokat.
Tovább...
 
Elismerés a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete igazgatójának Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2018. március 06.
ImageMegtartotta központi polgári védelmi ünnepségét a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Budapesten. A rendezvényen a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató a katasztrófavédelem munkájának segítése, támogatása érdekében kifejtett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként ajándéktárgyat adományozott Szigeti Hedvignek, a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete igazgatójának.
 
Influenza-jelentés Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. március 06.
ImageA figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint 2018. február 19. és 25. között (2018. 08. hetében) a megyében 5196 fő, az előző hetivel közel azonos számú (0,9%-kal több) beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. A 100 ezer lakosra vonatkoztatott megyei megbetegedési arány 1248,4%ooo volt.
Tovább...
 
Örökségünk: a múlt és a jövő találkozása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 06.
ImageA hely, ahol élünk – ezzel a címmel rendeztek országos helyismereti szakmai konferenciát a Vörösmarty Mihály Könyvtárban. A 125 éves jubileumát ünneplő intézmény történetével kapcsolatban Kégli Ferenc nyugdíjas könyvtáros, bibliográfus, majd Szőnyegi Hajnalka helyismereti könyvtáros előadásaival kezdődött a szimpózium.
Tovább...
 
Evezés, ismerkedés és érzékenyítés Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. március 06.
ImageKora délutánig tartó programmal várta a diákokat az immár hagyományos szakmai napjára a Diáktanács hétfőn. A Hiemer-ház báltermében cserediák programokról, Atalanti-óceán átevezésről és az Országos Diák Tanács munkájáról is hallhattak a résztvevők, de fejleszthették prezentációs készségüket, megismerkedhettek a Székesfehérvári Érzékenyítő Programmal, valamit a másik nemmel, igenekkel is.
Tovább...
 
Fehérvári szinkronkori sikerek a nemzetközi kupán Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. március 06.
ImageSikeresen szerepeltek a fehérvári szinkronkorisok a Budapest Kupa nemzetközi szinkronkorcsolya-versenyen. Mintegy 15 ország közel 100 csapata mérte össze tudását a Vasas Jégcentrumban. A fehérvári Pingvinek legjobb magyar csapatként a második helyet szerezték meg a juvenile kategóriában, míg az Icebreakers a magyar csapatok között második, a nemzetközi versenyben ötödik helyet szerzett.
Tovább...
 
Nőgyógyászati szűrőnap volt a CSNK-ban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 05.
ImageAz Egészséges Fehérvár program jegyében nyílt nőgyógyászati szűrőnapot tartottak szombaton délelőtt a Család- és Nővédelmi Központban, elsősorban azokat a 25-55 év közötti hölgyeket megszólítva, akik nem vesznek részt rendszeresen vizsgálatokon.
Tovább...
 
Megtekinthető a tervmódosítás dokumentációja Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 05.
ImageAz Önkormányzat tájékoztatja az érintetteket, hogy módosítja a város külterületének, valamint egyes belterületi területrészeinek helyi építési szabályzatát és szabályozási tervét – a Budai út, Nagyszombati út és a 14311 hrsz-ú gyűjtőút csomópontjára és környezetére vonatkozóan. A partnerségi egyeztetés és a környezeti vizsgálattal kapcsolatos dokumentáció a város honlapján és a Főépítészi Iroda hirdetőtábláján is megtekinthető.
Tovább...
 
Megújul az Adonyi út zsákutcás szakasza Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. március 05.
ImageA munkaterület átadása már megtörtént, és amint az időjárás lehetővé teszi, megkezdődhet az Adonyi út zsákutcás szakaszának útburkolat-cseréje és a járdaépítés. Székesfehérvár valamennyi városrésze érintett az út-, járda-és parkolók megújításában, építésében – hangzott el az Adonyi úton tartott sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Állásajánlat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 05.
ImageBérszámfejtőket keres a székesfehérvári székhelyű PatikaPlus cégcsoport!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 21594