Kezdőlap
Mostantól már életbe lépnek a lezárások is Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. szeptember 12.
ImageA hónap eleji munkaterület-átadást követően most már a forgalomkorlátozással járó helyszíni munkálatok kezdődnek három területen is. Félpályás útlezárásra kell számítani két héten át a Sárkeresztúri út, a Balatoni út, valamint a Kőrösi és utak egy szakaszán.
Tovább...
 
Everness Indián Nyár - zenék az elmélyülés jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Somogyi Eszter   
2017. szeptember 11.
ImageNaplemente chill out, spirituális zenék, hangfürdők, szóló és nagyzenekari fellépők - az Everness Indián Nyár idei zenei kínálata felhőtlen szórakozást, feltöltődést és elmélyülést ígér az őszi Balaton partján.
Tovább...
 
Lehet már szavazni Az Év Fájára! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. szeptember 11.
ImageIdén 48 jelölés érkezett az Év Fája versenybe a júniusi határidőig, amelyek közül tizenhármat juttatott a döntőbe az Ökotárs Alapítvány szakmai zsűrije. Az idén nyolcadik alkalommal szervezett vetélkedő olyan fákra hívja fel a figyelmet, amelyek különleges szerepet töltenek be a jelölő közösség életében.
Tovább...
 
Coaching  A kapcsolódás művészete Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. szeptember 11.
ImageA coaching nem a múlttal foglalkozik, csupán az erőforrásokért nyúl vissza oda. Segítségével másként látjuk személyes kihívásainkat, lehetőségeinket. Megerősödik gondolkodásunk, döntéshozó képességünk. Fejlődik személyes hatékonyságunk, nő önbizalmunk, és közelebb kerülünk munkánk és életszerepünk beteljesítéséhez. – No, de hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb coach-ot?
Tovább...
 
Külföldi tapasztalatszerzés az Erasmus+ programmal Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 11.
ImageA Székesfehérvári SZC I. István, valamint Hunyadi Mátyás Szakgimnáziumának diákjaival találkozott a Városházán Mészáros Attila alpolgármester. A középiskolások az Erasmus+ program keretében utaznak három hetes szakmai gyakorlatra Nagy-Britanniába, illetve Németországba.
Tovább...
 
Milliárdokat fizetne a Facebook Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 11.
ImageKőkemény magyar forintban számolva sok milliárdot, dollárban mérve százmilliókat fizetne a Facebook a nagy lemezkiadóknak és a zeneipar más képviselőinek, hogy jogtiszták legyenek a felhasználók által feltöltött videókban található zenék.
Tovább...
 
Sok ezren látogattak ki vasárnap a börgöndi Légiparádéra Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 11.
Városunkban születhet újjá a magyar tervezésű és Székesfehérváron épített Nemere: az 1936-ban világrekordot repülő vitorlázó újjáépítéséhez társadalmi összefogást kezdeményeztek a Börgöndi Repülőnapon. A programhoz kapcsolódóan a Légiparádén megjelent több, a legrégebbiek közül megőrzött és repülőképes hazai gyártású, illetve tervezésű vitorlázó repülőgép.
Tovább...
 
Az albás kosármeccsekre a tavalyi árakon juthatunk be Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 11.
ImageSzeptember 11-én, hétfőn kezdődik az Alba Regia Sport Club kosárbérleteinek árusítása a Gáz utcai sportcsarnokban. A klub ajándékkal is kedveskedik a szurkolóknak, akik a tavalyi árakon juthatnak bérletekhez; a meglévő bérletesek helyét szeptember 20-ig tartják fenn.
Tovább...
 
Zágrábban javított a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 11.
ImageEgy hete az Ifj. Ocskay-emléktornát veretlenül nyerte meg, a házigazda AV19-et is simán legyőzte a KHL-ből az EBEL-be visszatért Medvescak Zagreb, majd az osztrák bázisú liga nyitányán mindkét együttes hatalmas verésben részesült. A Volán 9-1-re, a Zágráb 6-1-re kapott ki. Ezek után feszült egymásnak a horvát fővárosban a két kissé megtépázott alakulat.
Tovább...
 
A Haladást is legyőzte a Videoton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 11.
Image0-1-ről fordítva, 3-1-re verte a labdarúgó NB I 8. fordulójában a Videoton az edzőváltás után igencsak motivált Haladást, így - mivel a Honvéd csak 2-2-re végzett Pakson - 5 pontosra növelte előnyét a bajnoki tabella élén.
Tovább...
 
Timár Dávid: 6 óra, 6. hely, elsőre Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 11.
ImageSzeptember első teljes hétvégéjén rendezték meg a 3 versenyből álló ultrafutó kupasorozat, az OptiVita Kupa legutóbbi fordulóját. A rangos megmérettetésen kiválóan helytállt a velencei illetőségű, 21 éves sportoló - ő volt a mezőny messze legfiatalabb indulója -, Timár Dávid, aki élete első ultraversenyén a 6 órás futamban a 6. helyen végzett.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 20499