Kezdőlap
Országos elismerések a Semmelweis-napon Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. július 10.
ImageA Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának két munkatársa is rangos elismerésben részesült Semmelweis-nap alkalmával.
Tovább...
 
Hogyan szabaduljunk meg a tetvektől vegyszerek nélkül? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - fmc.hu   
2017. július 07.
ImageA múltkori témát azzal zártuk, hogy a tetveket nem lehet csak úgy elriasztani a tejes spriccelgetéssel. Ezért most kertünk káros élősködőinek - más módszerű - eltüntetéséről lesz szó. Avagy: legális tömeggyilkosság felsőfokon!
Tovább...
 
40 éve fut töretlenül a senior bajnok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. július 07.
ImageEgyszer elfutni Székesfehérvárról Kincsesbányára jó mulatság. Rendszeresen megtenni ily’ módon e távot, ráadásul 12 óra munka után, rettentő hőségben, szakadó esőben és vacogtató hidegben is – na, az már kemény dolog! Főként, ha tudjuk, hogy nem egy huszonéves fiatalemberről van szó, hanem egy ötven feletti férfiról, aki kora – és leterhelő elfoglaltságai – ellenére sorra nyeri meg senior kategóriában a futóversenyeket, s 30 éve országos csúcsot is tart 2000 m-en.
Tovább...
 
Egészségfejlesztő programok a Napraforgó Táborban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 07.
ImageKözel négyszáz gyermek tölti vakációját ezen a héten a Napraforgó Városi Napközis Táborban. A programokba immár öt éve rendszeresen bekapcsolódik a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya, hogy játékos, kreatív, mulattató foglalkozások keretében megtanítsa az egészségmegőrzés fontos, hétköznapi tudnivalóit. A gyerekek ismereteket szereznek többek között a kórokozókról, a kézmosásról és a helyes gyógyszerszedésről.
Tovább...
 
Megkezdődnek Sóstón a rehabilitációs munkálatok Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. július 07.
ImageA 218 hektáros Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációja a megvalósítás fázisába érkezett: megkezdődnek a környezetvédelmi beruházásokra vonatkozó munkálatok. A részletekről Mészáros Attila alpolgármester adott tájékoztatást a természetvédelmi területen zajlott munkaterület átadáson.
Tovább...
 
Sikeres idényt zár az ARAK Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. július 07.
Az idén is Székesfehérvár adott otthont az ARAK szervezésében az Atlétikai Magyar Bajnokságnak. Nemcsak a házigazdai szerep miatt volt fontos a megmérettetés a klubnak, hanem azért is, mert atlétáik szép eredményekkel zárták a bajnokságot. A sportolóknak és edzőiknek csütörtökön, a Városházán gratulált dr. Cser-Palkovics András polgármester az egész idényben nyújtott teljesítményhez.
Tovább...
 
Neubauer Eliza kerékpáros időfutam-bajnok lett Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. július 07.
A SZINGO-Balaton Team történetének első időfutam-bajnoki címét szerezte meg Neubauer Eliza a június 23-án Ibrányban megrendezett Időfutam Országos Bajnokságon. A kerékpáros versenyen a csapat többi tagja is remekelt.
Tovább...
 
Észt ellenfél jön a Vidinek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 07.
ImageA máltai Balzan FC elleni 5-3-as összesített siker után az észt Nomme Kalju ellen folytatja szereplését a Videoton az Európa-liga második selejtezőkörében. Az első meccset Észtországban játsszák július 13-án, a visszavágót egy héttel később, Felcsúton.
Tovább...
 
Országban egyedülálló fórum a gazdaság érdekében Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. július 07.
ImageNéhány év kihagyás után újraszerveződött a Gazdasági – Önkormányzati Párbeszéd Tanács, mely eredetileg még 2003-ban alakult. A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Elnökségének javaslata alapján, az országban egyedülálló módon működő fórum újraindításának első találkozójára a Városházán került sor.
Tovább...
 
Ideiglenesen lezárják a Besztercei utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. július 06.
ImageJövő héten megkezdődik az ivóvízvezeték átépítése a Besztercei utcában, így várhatóan augusztus végéig forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk az arra közlekedőknek. Közben zajlik a Brassói utcai közműveinek cseréjen is, az ottani lezárások miatt is a maroshegyiek türelmét kérik.
Tovább...
 
Fehérvári színész is esélyes a Kaszás Attila-díjra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. július 06.
ImageA Vörösmarty Színház művésze, Krisztik Csaba is szerepel a Kaszás Attila-díj jelöltjei között. A szakma által választott három színész közül a közönség dönti el, hogy ki kapja az elismerést. Augusztus 20-ig várják az online szavazatokat a www.kaszasattiladij.hu oldalon.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 20081