Kezdőlap
40 éve a város szívében Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla, Németh László Általános Iskola   
2019. június 13.
Nagyszabású programmal, közös tánccal, „kígyós” tortával és díjátadóval ünnepelte és zárta jubileumi tanévét a Németh László Általános Iskola. Negyven évvel ezelőtt, 1978. szeptember 1-jén nyolc évfolyam kezdte meg tanulmányait, ma pedig 625 diák köszöntötte a „Kígyós” iskolát születésnapja alkalmából.
Tovább...
 
Szavazzon a Gaja Környezetvédő Egyesületre! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 12.
Döntőbe jutott a Gaja Környezetvédő Egyesület az Energy Globe verseny magyarországi fordulójában, melyet az E.ON rendez meg. A rangos megmérettetésen a kiemelkedően okos, fenntartható megoldásokat keresték hat kategóriában.
Tovább...
 
Életveszélyes is lehet az eperallergia Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 12.
Az eper az egyik legnépszerűbb gyümölcs hazánkban. Ezért fontos beszélnünk az eperallergiáról, mely életveszélyes állapothoz is vezethet.
Tovább...
 
Így legyen mesés erkélyünk a lakótelepen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 12.
Mi fér el egy lakótelepi lakás erkélyén? Hogyan válasszuk ki az ideális bútorokat? Milyen legyen a térelválasztás? - Tippek a balkon otthonosabbá tételéhez.
Tovább...
 
Shibori ékszer – letisztultság és harmónia Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 12.
Karperec, fülbevaló, medál, nyakék, s még öv és öltöny-dísz is készülhet shibori technikával. Kíváncsi vagy rá, hogyan? - Olvass tovább, és megtanulhatod e módszert!
Tovább...
 
Szerelmes táncok – a tánc szerelmeseinek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 12.
Szerelemmel átszőtt, látványos és dinamikus produkcióit hozza el a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ szabadtéri színpadára a Székesfehérvári Balett Színház június 28-án, pénteken 20.30-kor a Szerelmes táncok című est keretében. Minderről sajtótájékoztatón számolt be Szigli István önkormányzati képviselő és Egerházi Attila igazgató.
Tovább...
 
Múzeumok Éjszakája június 22-én Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 12.
Tartalmas, szórakoztató estének néz elébe a közönség a Múzeumok Éjszakáján június 22-én, szombaton. Idén közel 100 programot kínálnak az érdeklődőknek 16 székesfehérvári és városon kívüli intézmény összefogásával.
Tovább...
 
Fehérvári sikerek az országos középiskolai tanulmányi versenyeken Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2019. június 12.
Országos középiskolai tanulmányi versenyeken díjazott, Székesfehérváron tanuló középiskolásokat és felkészítő tanáraikat köszöntötték tegnap délután a Városházán. Dr. Cser-Palkovics András polgármester emléklapot nyújtott át számukra, miközben kifejezte: büszke mindenkire, és óriási öröm, hogy összesen 27 diáknak és 20 pedagógusnak köszönhetik meg az elért szép eredményeket.
Tovább...
 
Játszanak, tanulnak, jövőt építenek Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. június 12.
Általános iskolások és egyetemisták is érkeztek Székesfehérvárra, hogy összemérjék robotépítési és programozási tudásukat. A Kertész csárdában tartották a World Robot Olympiad™ regionális fordulóját. Az egész napos versenyre hét megyéből több mint harminc csapat érkezett.
Tovább...
 
Múzeumtábor 2019 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 12.
A nyári szünet első és július első hetében is várják a 8-10 éves korosztályt a Szent István Király Múzeum táborában. Egyiptológus és muzeológus vezetésével öt nap alatt öt különböző korszakkal ismerkedhetnek meg a gyerekek.
Tovább...
 
Zenével emlékeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 12.
Megemlékezést tartottak Somorjai Ferenc zenetanár, karnagy halálának 10. évfordulója alkalmából a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola falán elhelyezett Somorjai Ferenc emléktábla előtt. Az eseményen Brájer Éva alpolgármester, a Primavera Kórus, a város zenei életét hosszú évtizedeken át meghatározó zenetanár gyermeke és unokái helyezték el az emlékezés virágait.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 24545