Kezdőlap
A szél nem várt vízkeresztig Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. december 29.
ImageAz erős szél feldöntötte a város karácsonyfáját, így a tűzoltók és a Városgondnokság munkatársai már ma reggel lebontották, feldarabolták és elszállították a fenyőt. Személyi sérülés nem történt, a fa pont a kisvonatot tároló kis házikóra dőlt rá, amit teljesen összetört.
Tovább...
 
Zsírégetés, erőfejlesztés, állóképesség-növelés: ez a kettlebell Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 29.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a kettlebell neked való sport!
Tovább...
 
Judo - éremeső Szolnok István tanítványainál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 29.
ImageHárom versenyen is megmérettették magukat az utóbbi napokban a fehérvári judósok. Szolnok István tanítványai nagyon szépen szerepeltek a pápai Ne-Waza Fesztiválon, a Tokaltaro Mikulás Kupán és a Tutti Kupán, Koroncon is.
Tovább...
 
"Agyonverte" a Körmendet az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 29.
ImageRitkán jön ki egy magyar - és úgy általában - kosárlabda csapatnak a lépés, mint az Alba Fehérvárnak csütörtökön a Körmend ellen. A bajnoki cím védője a múlt hétig még listavezető, jelenleg is 2. helyen álló Egis-Körmenden gázolt át ritkán tapasztalt, koncentrált játékkal 115-75-re.
Tovább...
 
FAV19: az egyiknek sikerült Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 29.
ImageMindkét fronton, az EBEL-ben és a Erste Ligában is érdekelt volt csütörtökön este a Fehérvár AV19 a klub első és második (a TItánok) csapata révén. A "nagyok" az osztrák bázisú pontvadászatot toronymagasan vezető Vienna Capitals otthonában vezettek ugyan 2-0-ra az ifjú Kiss Zsombor és David Gilbert találataival, ám a házigazdák idővel felőrölték ellenállásukat és 5-2-re nyertek.
Tovább...
 
Kikapcsolódás két ünnep között Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 28.
ImageAki kimozdulna az ünnepek között, azt koncertek és mozgáslehetőség is várja a hét folyamán.
Tovább...
 
Már végig lehet menni autóval is a Távírda utcán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. december 28.
Már a teljes hosszon végig lehet hajtani autóval. Január 22-ére kell elkészülni a munkálatokkal, de arra törekedett az Önkormányzat, hogy a kereskedők és a vásárlók miatt mielőbb használható útpályát alakítsanak ki.
Tovább...
 
Petárda nélkül is lehet bulizni Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 28.
ImageAz év utolsó napján az emberek többsége ünnepel, és látványos tűzijátékkal búcsúztatja az évet, ez azonban veszélyes is lehet, súlyos sérüléseket és tüzet okozhat. A biztonságos szórakozás érdekében be kell tartani a pirotechnikai termékekre vonatkozó szabályokat.
Tovább...
 
9 hosszú hétvége lesz 2018-ban Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 28.
ImageIgen ritkán jön össze - eddig talán soha nem is volt - annyi bónusz pihenőnap, mint az előttünk álló esztendőben; nem kevesebb, mint kilenc hosszú hétvége vár ránk, ugyanakkor 6 szombat lesz munkanap 2018-ban.
Tovább...
 
Az autósok 12%-a még nyári gumival közlekedett pár nappal ezelőtt Nyomtatás E-mail
Írta: Kufár Róbert   
2017. december 28.
Százból tizenkét autón nyári abroncsok vannak fent december közepén, derült ki abból a felmérésből, amelyet az Abroncs Kereskedőház végzett a téli szerelési szezon után Budapesten és több nagyvárosban. A felmérés szerint az átlagnál rosszabb a helyzet a kisteherautók és mikrobuszok esetében.
Tovább...
 
Már új helyen intézhetik a lakástámogatást az ügyfelek Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. december 28.
ImageEddig Székesfehérváron a Deák Ferenc utca 7-9. szám alatt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság épületével szemben adhatták be lakástámogatással kapcsolatos kérelmeiket a Fejér Megyei Kor-mányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatalának ügyfelei. Most azonban más hely-színen várják őket a hivatal munkatársai.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 21173