Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Őszi gyermekfoglalkozás a Budai úti Tagkönyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 19.
A Vörösmarty Mihály Könyvtár Budai úti Tagkönyvtára szombaton őszi gyermekfoglalkozásra invitálja a családokat. A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várnak.
Tovább...
 
Négy szettben nyertünk a kupacsata első felvonásán Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsu Press   
2022. november 19.
3-1-es sikert aratott a MÁV Előre SC-Foxconn a MEAFC-Miskolc ellen, a férfi röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntő első mérkőzésén. Az idegenbeli találkozón kétszettes fehérvári vezetés után szépített a vendéglátó.
Tovább...
 
Székesfehérvárra érkezik a Tapintható univerzum interaktív csillagászati kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 19.
A Bakonyi Csillagászati Egyesület ingyenes tárlatán tapintható, domborított, egyedileg fejlesztett modelleken keresztül ismerhetik meg a vak és gyengénlátó látogatók a Naprendszer égitestjeit. A tárlatra minden látó érdeklődőt is várnak a szervezők.
Tovább...
 
HEROSZ 30 - Három évtized áldozatos munkája az állatokért Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. november 19.
Fennállásának 30. évfordulóját ünnepli a Herman Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület Fejér Megyei Szervezete. A jeles alkalomból kollégáikat és önkénteseiket ünnepélyes keretek között köszöntötték a Városházán.
Tovább...
 
Segítő kéz – Adománygyűjtés a bajba jutott családoknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 19.
November 25-ig tart a Katolikus Karitász Segítő kéz adománygyűjtő akciója, amelyet a bajba jutott családok és idősek megsegítésére indítottak el október végén. Székesfehérváron a Krisztus Király Plébánia karitász csoportja vállalta, hogy az akció egy gyűjtőpontjaként működik ebben az időszakban. A tartós élelmiszer felajánlásokat pénteken, szombaton és vasárnap, valamint hétfőn fogadják.
Tovább...
 
A remény színe hirdette a koraszülöttek világnapját Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2022. november 18.
Lilába öltözött a Szent György Kórház gyermekosztálya a koraszülöttek világnapján. Az osztály dolgozói lila lufikkal, szalagokkal díszítették fel a falakat, és meglepetésműsorral várták azokat a gyermekeket, akik egykor a vártnál korábban érkeztek, és PICi hősként az újszülött intenzív részlegen erősödtek, fejlődtek.
Tovább...
 
Gyertyafényes koncert és újabb botanikai séta a Károlyi Kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 18.
Ismét érdemes lesz ellátogatni a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyba a hétvégén. Péntektől vasárnapig tart a Friss termés magyar iparművészek szalonbemutatója és vására, ennek keretében szombaton este gyertyafényes Szent Erzsébet-napi koncertet rendeznek. 20-án, vasárnap a kastélyparkban újra lesz ismeretterjesztő botanikai séta.
Tovább...
 
Tizenhetedik alkalommal rendezték meg a konferenciát Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. november 18.
Már tizenhét éve ad otthon Székesfehérvár az AIS – International Symposium on Applied Informatics and Related Areas konferenciának. Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara szervezésében a szakemberek idén is az alkalmazott informatika területein elért eredményeiket mutatták be.
Tovább...
 
Szakonyi Károly és Bagó Bertalan az Adáshibáról beszélget a Kávézóban Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér-Erdélyi Teréz   
2022. november 18.
Szombat este (november 19-én) az Adáshiba című előadás előtt a Kávézóban találkozik Szakonyi Károly, a darab írója, és Bagó Bertalan, az előadás rendezője. Eddig ez akár szokványosnak is mondható, most azonban bárki szem- és fültanúja lehet a purparlénak, amelyet Lőkös Ildikó dramaturg terel mederbe.
Tovább...
 
Száz vonós zenésznövendék közös koncertje Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2022. november 18.
Egy különleges este részesei lehettek mindazok, akik részt vettek a „100 hegedűs” koncerten. Mese, népdal, filmzene és klasszikusok egymást követve csendültek fel az Alba Regia Szimfonikus Zenekar székházában rendezett esten, amelyen a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola vonós tanszakának diákjai játszottak közösen.
Tovább...
 
25 éves a „Nem csak húszéveseké a világ" Felsővárosi Nyugdíjas Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. november 18.
Fennállásának 25. évfordulóját ünnepelte csütörtökön a „Nem csak a húszéveseké a világ” Felsővárosi Nyugdíjas Klub. A klub a Felsővárosi Közösségi Házban emlékezett meg az elmúlt negyed évszázadról, ünnepi hangulatban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 33892