Kezdőlap
Ünnepelj velük a téren! Nyomtatás E-mail
Írta: Berdó-Kovács Erika   
2018. október 04.
Családi programmal nyitja meg kapuit pénteken a Székesfehérvári Család és KarrierPont. A felnőttek megismerhetik az iroda szolgáltatásait, a gyermekeket pedig lufihajtogató bohóc, koncert és a Játékkészítő Műhely foglalkozásai várják.
Tovább...
 
Vajon ki lesz az idei kupagyőztes? Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 04.
ImageOktóber 6-án, szombaton kerül megrendezésre az VII. Aszalvölgyi Focikupa a Túrózsáki úti szabadidőpark és sétány területén. A szervezők a rendezvényre a hat résztvevő focicsapaton kívül minden érdeklődőt szeretettel, valamint számos sportos és egyéb hasznos programmal várnak.
Tovább...
 
Célegyenesben a Sóstói Stadion felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 04.
A műszaki átadás után a használatbavételi engedélyeztetési eljárás is megkezdődött a Sóstói Stadionban. A nagyberuházás szervesen kapcsolódik ahhoz a városrészi rehabilitációhoz, amelynek keretében megmentette a város a Sóstó Természetvédelmi Területet, parkolók létesültek, valamint utak és sétányok újultak meg – XXI. századi színvonalon összefonva technológiát és természetet.
Tovább...
 
Erős zajhatással járó gyakorlat lesz csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 04.
ImageKatasztrófavédelmi gyakorlatot tartanak a Nagysándor József laktanya területén október 4-én, csütörtökön a délelőtti órákban.
Tovább...
 
Kosárpalánta program az Alba Fehérvár Nemzeti Kosárlabda Akadémián Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 04.
ImageAz Alba Fehérvár Nemzeti Kosárlabda Akadémia ezúttal a legkisebbeket hívja sportolni: csatlakozott ugyanis a Debrődy István volt kosárlabda játékvezető ötletei alapján működő KOSÁRPALÁNTA programhoz. A 2013/14-ben indult képességfejlesztő képzéssel az óvodás és alsó tagozatos diákokat célozzák meg, melyből csütörtök reggel az Alba Regia Sportcsarnokban a Napsugár Óvoda hatévesei kaphattak ízelítőt egy játékos foglalkozás keretében.
Tovább...
 
Magyar és szerb békefenntartókat ünnepeltek a Városház téren Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 04.
ImageAz ország egyik legrégebbi katonavárosának, Székesfehérvárnak a főterén rendezték az ENSZ Ciprusi Békefenntartó Misszió magyar és szerb katonáinak a visszafogadó ünnepségét.
Tovább...
 
A Chelsea ellen játszik Londonban a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. október 04.
A csütörtök esti, magyar idő szerint 21 órakor kezdődő Chelsea FC – MOL Vidi Európa-liga csoportmérkőzés előtt megtartották a szokásos sajtótájékoztatókat. A fehérváriak részéről Marko Nikolics vezetőedző és Juhász Roland csapatkapitány beszélt az újságírók előtt.
Tovább...
 
Győzelem a Magyar Kupában Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2018. október 03.
Image3:1-es sikert aratott a MÁV Előre SC férfi alakulata a Sümeg ellen, a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének ma esti mérkőzésén. Az első szettben összesen 70(!) pont született.
Tovább...
 
Tudtad, hogy a macskák karmát is le kell vágni? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 03.
ImagePersze, csak akkor, ha a cicus nem tudja kellőképpen koptatni. A túl hosszú karom folyamatos fájdalmat okozhat az állatnak, és a lába is deformálódhat!
Tovább...
 
Papsajt - az egyik legjobb köhögéscsillapító Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 03.
ImageUtak mentén, elhagyatott, romos épületek romjain, omló kerítések tövében is megterem a papsajt, melyet hörghurut, köhögés, rekedtség, mandula- és gégegyulladás, gyomor- és bélfekély gyógyítására is használhatunk.
Tovább...
 
Fazekas szakmai nap pedagógusoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. október 03.
„Kis korsó, nagy korsó, torkomat újító, ruhám rongyosító” címmel szervez szakmai napot a Fejér Megyei Művelődési Központ és a M-ART egyesület pedagógusoknak, óvónőknek, közművelődési és közgyűjteményi szakembereknek 2018. október 19-én a csákvári Vértes Múzeumban. A rendezvényhez bárki csatlakozhat; a program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 22929