Kezdőlap
Látogass el egy csodálatos tulipánmezőre – Magyarországon! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta / FMC   
2022. május 05.
Nemcsak Hollandiában gyönyörködhetünk a piros, sárga, fehér tulipánokban, hanem Magyarországon is. Sorra nyílnak a tulipános kertek hazánkban, ahol kedvünkre sétálhatunk több ezer szépséges virág között.
Tovább...
 
Láttál már narancssárga vagy rózsaszín nárciszt? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta / FMC   
2022. május 05.
Én még csak képen, és fotó-manipulációnak véltem. Aztán kiderült, hogy a nárcisznak több mint tízezer fajtája létezik, és nem csak fehérben vagy sárgában pompázhat!
Tovább...
 
Jácint: a kert egyik legaromásabb virága Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta / FMC   
2022. május 05.
Csodálatos illattal árasztja el a kertet tavasszal a jácint, mely szinte bármilyen színben pompázhat. Érdemes beszerezni e növényből néhány hagymával, mert örömforrása lehet a szemnek és az orrnak is, miközben ültetése és nevelése rendkívül egyszerű.
Tovább...
 
Szombaton újra Sportolj Palotaváros Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. május 05.
Harmadjára tér vissza a Csapó utcai focipályára és játszótérre a palotavárosiak hagyományos családi napja. Az érdeklődőket ismét focitorna, családi programok és zene várja a városrészben.
Tovább...
 
Több mint futóverseny - vasárnap újra Cerbona Fehérvár Félmaraton Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. május 05.
Vasárnap újra Cerbona Fehérvár Félmaratont rendeznek a Belvárosban. A hatodik alkalommal zajló félmaratonra már közel 500 nevezés érkezett. A Bregyó Sportközpontba kilátogató családokat számos kísérőprogram várja, melyekről hétfőn délután sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.
Tovább...
 
A MI JÁTÉKFESZTIVÁLUNK – pályázati felhívás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 05.
A Hetedhét Játékfesztivál szervezői pályázatot hirdetnek. Arra kérik a gyerekeket, hogy egy-egy alkotás – kollázs, plakát, rajzolt vagy festett kép formájában – osszák meg a fesztivállal kapcsolatos legjobb családi élményeiket. A munkákat május 15-ig adhatják le a Hetedhét Játékmúzeumban. A felhívás az alábbiakban olvasható:
Tovább...
 
Változások pénteken a Depóniánál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 05.
A Depónia Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint május 6-án több változással is számolni kell majd: a Székesfehérvár-Csala Pénzverővölgyi Hulladékkezelő Központ ZÁRVA tart, a Lovasberényben erre a napra meghirdetett szelektív hulladékgyűjtést pedig május 9-re helyezik át.
Tovább...
 
Utánpótlás körkép Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2022. május 05.
Remek hétvégét produkáltak az ÉDRA-MÁV Előre U15-ös együttesei, hiszen a hétvégén öt bajnokságban lejátszott tizenegy mérkőzésükből tízet megnyertek. A fiúk a hétvégi két sikerrel elsők lettek a középszakaszban és döntőbe jutottak.
Tovább...
 
Május 31-ig várják a javaslatokat a Pro Theatro-díjra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 05.
Május 31-ig várják a javaslatokat a „Pro Theatro Civitatis Albae Regalis” díj adományozására. Az elismerés a székesfehérvári színházi életben tevékenykedő természetes személynek, társulatnak, csoportnak vagy közösségnek adományozható munkássága elismeréseként. A díj várományosára bármely természetes vagy jogi személy javaslatot tehet írásban hónap végéig.
Tovább...
 
Május 19-20-án lesz idén az óvodai beiratkozás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 05.
Május 19-én és 20-án lesz az óvodai beiratkozás a 2022/2023-as nevelési évre Székesfehérváron, az önkormányzat által fenntartott intézményekben. Azokat a kisgyermekeket kötelező beíratni, akik 2022. augusztus 31-ig betöltik a harmadik életévüket. A felvételnél elsősorban a lakóhelyet, illetve a szülő munkahelyét veszik figyelembe. A tájékoztató anyagok a városi honlapon elérhetőek.
Tovább...
 
25 éves fennállását ünnepelte a RÉV Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. május 04.
25 éves fennállását ünnepelte a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban a RÉV Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia. Az intézmény igényes szakmaisággal, elfogadással támogatja a különböző függőségekben élő, de változtatásra hajlandó szerhasználókat és hozzátartozóikat, és nagy hangsúlyt fektet a kapcsolattartásra a társintézményekkel, az egészségügyi szolgáltatókkal. Székesfehérvár Önkormányzata nevében dr. Cser-Palkovics András polgármester gratulált és mondott köszönetet a RÉV munkájáért.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 32303