Kezdőlap
Új helyszínen a Tóvárosi őszkösztő piknik Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla, SZKKK   
2021. szeptember 06.
Új helyszínen, a Toronysor sétánya mellett szépen kialakított ligetben rendezték meg a Tóvárosi őszköszöntő pikniket vasárnap. A változatos, minden korosztályt megszólító programok mellett kézműves foglalkozásokkal várták a városrészben élőket.
Tovább...
 
Hétfőtől ismét Nyitott tornatermek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 06.
Újraindulnak szeptember 6-tól a Nyitott tornaterem edzései. A Székesfehérvár Önkormányzata által ingyenesen biztosított lehetőséggel több ezer mozogni, sportolni vágyó fehérvári élhet ismét hétfőtől.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a Horvát István utcánál Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2021. szeptember 06.
A Prohászka Ottokár utcai víziközmű- és kerékpárút-építés munkái kapcsán szeptember 6-án, hétfőn 8.00 órától előreláthatólag egy hónapra forgalomkorlátozást vezetnek be a Horvát István utca – Prohászka O. úti csomópontban. A korlátozás érinti a 33 és 35 jelzésű autóbuszjáratokat is.
Tovább...
 
Kikerültek a matricák a Koronás Park szemeteskukáira Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2021. szeptember 06.
Harminchárom alkotás érkezett be a környezetvédelem és fenntarthatóság jegyében elindított Smartbin kezdeményezés rajzpályázatára. Ezek közül 17-tel találkozhatunk majd a városban, több helyszínen a kukákon. Már meg is tartották a verseny ünnepélyes eredményhirdetését, ahol a zsűri által kiválasztott hat alkotás készítőit díjazták, valamint felkerültek a matricák a Koronás Parkban található szemetesekre. Most éppen a Smartbin kabalafigurájára hirdettek pályázatot, a felmatricázott kukáknál készült szelfiket pedig október végéig várják.
Tovább...
 
Lövés Szarajevóban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 06.
Szentesi Zöldi László Lövés Szarajevóban - Csuhay József és a Videoton utolsó két perce című könyvének országos bemutatójának a Városháza Díszterme ad otthont szeptember 6-án, hétfőn. A magyar futball története legörvendetesebb vereségének (Željezničar -Videoton 2-1) krónikáját az egykori hősök, szemtanúk és szurkolók társaságában vehetik először kézbe az olvasók.
Tovább...
 
Várja a zenebarátokat az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Nyomtatás E-mail
Írta: SZKKK és Gáspár Péter   
2021. szeptember 06.
A megszokott bérletek mellett több új sorozatot is indít az Alba Regia Szimfonikus Zenekar az idei hangversenyévadban. A koncerteken hallható művekről, a helyszínekről, a fellépő művészekről is tájékoztattak kedden az együttes vezetői – Ruff Tamás igazgató, Dobszay Péter vezető karmester, művészeti vezető, Dobri Dániel kortárs zenei művészeti vezető és dr. Szabó Balázs művészeti tanácsadó - az évadnyitó társulati ülés után.
Tovább...
 
Szedreskerti piknik a szigeten Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2021. szeptember 03.
Bábszínház, koncertek, táncos bemutató, operett- és musicalslágerek – színes programmal várja a városrészben élőket a Szedreskerti piknik szeptember 4-én, szombaton a Csónakázó-tó szigetén, ahol minden korosztály számára kínálnak programot egész délutánra. A rendezvény ingyenes.
Tovább...
 
IX. Székesfehérvári Mangalica Napok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 03.
Péntektől ismét a mangalicatenyésztők veszik birtokba az Alba Plaza előtti teret. Szeptember 3-5. között rendezik meg a IX. Székesfehérvári Mangalica Napokat. Mangalicatenyésztők és termékkészítők, helyben készült mangalica ételek, kistermelők piactere és kézművesek várják a kilátogatókat.
Tovább...
 
Trilla Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. szeptember 03.
A népdal alternatív ünnepére készül Martonvásár a hétvégén. A Trilla új, de hagyományban gyökerező, ingyenes szabadtéri fesztivál, amelynek három napján mindenki, aki szereti a népdalokat, szeret táncolni, játszani, vagy csak hallgatni akarja a magyar nép- és világzene friss tehetségeit és neves előadóit, talál kedvére való programot.
Tovább...
 
Futókörök Napja Székesfehérváron is Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 03.
Szeptember 5-én az ország 10 pontján várják a futás szerelmeseit. Székesfehérváron a Halesz-ligetben rendezik a Futókörök Napját. Az ingyenes szabadidősport-esemény célja, hogy népszerűsítsék a futást, és felhívják a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára.
Tovább...
 
Vár a Vértes Védője! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. szeptember 03.
Az I. András király Lovagrend és a Csőszi Történelmi és Hagyományőrző Egyesület nagy erőkkel készül a hétvégére: várostrommal indul a XXII. Csókakői Várjátékok programja szeptember 4-én, szombaton. A nap során régi világzene forgatag, hagyományőrzők bemutatója, idegenvezetés is VÁRja a látogatókat a Vértes Védője!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 30460