Kezdőlap
Könyvbemutatókkal indítja az évet a Vörösmarty Társaság Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. január 08.
A Vörösmarty Társaság idei évi programjairól, terveiről tartott sajtótájékoztatót a vezetőség kedden délelőtt. A Vörösmarty teremben rendezett eseményre a Társaság meghívta a városban működő kulturális intézmények vezetőit is azzal a céllal, hogy egy együttműködés keretében havonta egyeztessenek programjaikról. Ezzel szeretnék elérni, hogy minél több fehérvári vehessen részt egy-egy értékes irodalmi, képzőművészeti eseményen.
Tovább...
 
Tovább bővül a kosárlabda-régió Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2020. január 08.
Együttműködési megállapodást írt alá az Alba Fehérvár akadémiája a sárbogárdi és dunaújvárosi kosárlabda klubbal. A régióban kosárlabdázó tehetséges fiatalok komoly esélyt kapnak a fehérvári profi klubtól, hogy magasabb szinten is játszhassanak. Emellett pedig a sportág népszerűsítése is célja az együttműködésnek.
Tovább...
 
Vidi: Nikolics és Kádár a "küszöbön" Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. január 08.
Szombat óta a spanyolországi Marbellán készül a január végi bajnoki folytatásra a MOL Fehérvár FC labdarúgó csapata. Miközben Futácsék a pályán és a konditeremben izzadnak, a klub vezetői a tárgyalóasztalnál teszik ugyanezt, miközben az együttes keretének frissítésén dolgoznak.
Tovább...
 
Cékla – az agyműködés és az állóképesség fokozására Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 07.
A téli hónapokban kimondottan ajánlott a cékla fogyasztása, mely igazi vitaminbombának számít. Rákellenes hatású, segít megakadályozni a demencia kialakulását, kiváló vérképző, s szerepet játszik a méregtelenítésben is.
Tovább...
 
Homoktövis – Ehetjük, ihatjuk, magunkra is kenhetjük! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 07.
Immunerősítő, gyulladáscsökkentő, segíti a sebgyógyulást, megoldás lehet meghűléses betegségeknél, megfázásnál, influenzánál, száraz bőr esetében, bőrbetegségeknél, magas vérnyomásnál is. – Mi mindenre jó a homoktövis?
Tovább...
 
Készülj fel a Szerelemre! Hiszen tudod: „Love is in the air” Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. január 07.
Mégis, hogy képzeljük ezt? Valóban fel lehet készülni a szerelemre? Mi kell hozzá, hogy ránk találjon, hogy berobbanjon, hogy fellobbanjon, hogy felizzon az érzés, hogy beleszeressünk valakibe, vagy éppen belénk szeressenek? Befolyásolhatjuk a szerelem beköszöntét? Lehetünk-e újra szerelmesek a férjünkbe vagy a feleségünkbe, tudunk-e újra szenvedélyt csempészni a párkapcsolatunkba?
Tovább...
 
Székrekedés ellen: szennalevél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 07.
A karácsonyi időszakban hajlamosak vagyunk elfeledkezni az egészséges táplálkozásról. A rokonok / barátok invitálásának (és elvárásainak) eleget téve gyakran „túlesszük” magunkat, megterheljük a gyomrunkat, ami nemcsak rossz közérzetet eredményez(het), hanem székrekedéshez is vezet(het). – Ilyen esetben jól jön a szennalevél!
Tovább...
 
Újévi Hungarikum koncerttel nyílik a Hétvezér Esték Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. január 07.
Évtizedes hagyományhoz híven a Fejér Szövetség 491., azonban újévi első Hétvezér Estje "Hungarikummal szolgál" újra, mintegy nyitányként az újra.
Tovább...
 
A fokhagyma felére csökkentheti a tüdőrák kockázatát Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2020. január 07.
Hetente kétszer nyers fokhagymát fogyasztva csaknem megfeleződik a tüdőrák kialakulásának kockázata, ráadásul a fokhagymaevő dohányosoknál is jelentősen csökken a tüdőrák veszélye. Egy erről szóló kínai tanulmány online jelent meg a Cancer Prevention Research folyóiratban.
Tovább...
 
Megnövekedett tehergépjármű-forgalom várható Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. január 07.
Nagyszabású felújítás kezdődik január 7-én, kedden Székesfehérváron, az Irányi Dániel utca 4. szám alatti épületnél. A következő hónapokban a szokásosnál több tehergépjármű fog közlekedni a környéken, és időszakosan korlátozzák a gyalogosforgalmat az utcában.
Tovább...
 
Fürdőzés a tóban – január elsején Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 06.
Hárman is megmártóztak január elsején a Bodajki-tóban. Pirik Gyula, Fogarasi Zoltán és Ertl Judit szabadban történő úszással köszöntötte az újévet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 25986