Kezdőlap
Milyen fertőzéseket kaphatunk el a fürdőkben? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. október 14.
Az ősz beköszöntével egyre többen keresik fel a termálvizes fürdőket, wellness központokat és uszodákat, hogy elidőzzenek egy kicsit a meleg vízben. Vajon milyen fertőzésektől kell tartanunk ezeken a közösségi helyszíneken?
Tovább...
 
Esőkert: Gyönyörű és hasznos is! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. október 14.
Mit nevezünk esőkertnek? Miért fontos, hogy helyben szikkasszuk a csapadékvizet? Hogyan járulhatunk hozzá az ökológiai egyensúly fenntartásához – esőkertekkel? – Ezekre a kérdésekre kerestük a választ egy szakértő segítségével.
Tovább...
 
Első kézből Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. október 14.
Ismét közösségi oldalán adott összefoglalót az aktuális fehérvári információkról dr. Cser-Palkovics András. Ebben foglalkozik a november elsejére meghirdetett Vidi-Fradi mérkőzéssel, valamint a Zöld Busz programról és a szociális intézményekkel folytatott mai egyeztetésről is ír a polgármester.
Tovább...
 
Katona Csaba: Koronázás Soprontól Budáig Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. október 13.
Katona Csaba történész, a Bölcsészettudományi Kutatóközpont Történettudományi Intézet tudományos munkatársa, a Magyar Történelmi Társulat igazgatóválasztmányi tagja, a "Lendület" Szent Korona Kutatócsoport tagja első alkalommal lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozatának vendége.
Tovább...
 
Egy történet a közösség és a hit erejéről Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. október 13.
A székesfehérvári Somogyi Viktória újságíró „A hit kiárusítása” amerikai díjnyertes dokumentumfilmjét mutatták be hétfőn este a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A Vatikáni Rádió szerkesztője a járványhelyzet miatt személyesen nem lehetett jelen a filmbemutatón, ám a világhálón keresztül szerencsére „találkozhattak” vele és kérdezhettek tőle a filmvetítést követően a nézők.
Tovább...
 
A "kis Volán" továbbra sem játszhat Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. október 13.
A jégkorongozóknál az ERSTE Liga már az 5. fordulónál jár, ám a Hydro Fehérvár AV19 farmcsapata, a Titánok még egyetlen találkozót sem játszott ebben a bajnoki idényben, s csütörtökig további két meccse marad még el koronavírus-fertőzések okán.
Tovább...
 
40 ezer dollárral segített a Howmet Aerospace Alapítvány Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 13.
Negyvenezer dollárral segíti az Alba Innovár Digitális Élmény- és Oktatási Központ működését a Howmet Aerospace Alapítvány. Új szakkörökre, pályaorientációs tanácsadásra és a tanárok digitális képzésére használják fel a támogatást, melyet hétfőn délután adtak át jelképesen az Alba Innovárban.
Tovább...
 
TESZ#2020 Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. október 13.
Rendhagyó módon szervezi meg idén az Alba Regia Atlétikai Klub és a Depónia Nonprofit Kft. a Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért (TESZ) elnevezésű kihívását. Az eddig évek után hagyományos, közös futása után idén online vetélkedőre várják a sportolókat és családokat. A TESZ#2020 eseményről közös sajtótájékoztatón számolt be dr. Cser-Palkovics András polgármester, Hirth Károly, az Alba Regia Atlétikai Klub (ARAK) elnöke, valamint Steigerwald Tibor, a Depónia Nonprofit Kft. ügyvezetője.
Tovább...
 
Lezárás lesz a Várkörúton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 13.
Aszfaltozás miatt lezárják a Várkörút Budai út felé tartó oldalát a Nemzeti Emlékhely melletti körforgalomtól a Petőfi utcáig csütörtökön, reggel 6 órától pénteken, este 6 óráig. Az érintett ingatlanok gyalogos megközelítését biztosítják, azonban egyes helyijáratos buszok terelőútvonalon fognak közlekedni.
Tovább...
 
Pályázatot hirdet a FEMETA Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. október 13.
A Magyar Királyi 17-es honvéd gyalogezred a témája annak a kreatív pályázatnak, amelyet középiskolások számára hirdetett meg a Fejér Megyei Tartalékos Alapítvány, a MATASZ Fejér Megyei Szervezete, a Honvéd Hagyományőrzők Székesfehérvári Szervezete és a Wathay Bajtársi Egyesület. Az elkészített anyagokat október 15-én, csütörtökig várják.
Tovább...
 
Ingyenes történelmi előadásokra várják az érdeklődőket Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 13.
Két történelmi jellegű előadást tartanak ezen a héten a Fő utca 3. szám alatt Székesfehérváron. Október 13-án, kedden Szabadkáról, míg október 15-én, csütörtökön Oroszország külpolitikájáról hallhatnak érdekes információkat az érdeklődők.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 28013