Kezdőlap
Ismét megnyílt a Városi Sí-Bank Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 30.
Alapfelszereléseket és kiegészítőket is bérelhetnek a sízés és a snowboardozás szerelmesei a Városi Sí-Bankban. A kölcsönző hétköznapokon 16 és 19 óra között tart nyitva a Vasvári Pál Általános Iskolában, de igény szerint más időpontban, akár a hétvégén is mehetnek az érdeklődők előzetes egyeztetés alapján.
Tovább...
 
A legmodernebb robottechnológiával fejleszt Fehérváron a Hanon Systems Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. november 30.
ImageA dél-koreai Hanon Systems Hungary Kft. összesen 36,7 milliárd forint új beruházást hoz Székesfehérvárra, Pécsre és Rétságra – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
Tovább...
 
December első három hétvégéjén tartják az idei Vízivárosi Adventet Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 29.
ImageÖtödik esztendeje készülnek együtt a karácsonyra a régi Vízivárost alkotó, szomszédos választókerületek. Advent első három hétvégéjén a résztvevők hagyományosan a Vízivárosi Általános Iskola aulájában gyűlnek össze, ahol szombat délutánonként lesznek programok, minden hétvégén más-más körzet intézményeinek szereplésével. A lebonyolítást a Vízivárosi LISZI segíti. – hangzott el a beharangozó sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Vasárnap a nagycsaládosokért futnak a fehérváriak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 29.
ImageA Családok Évében a Nagycsaládosok Országos Egyesületének Székesfehérvári Csoportját és a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ jövő évi programjait támogatják a futók a IV. Adventi Jótékonysági Futáson. A vasárnapi program idején lezárják a Várkörút és a Rákóczi utca egy részét, és a helyi járatú buszok is módosított útvonalon közlekednek.
Tovább...
 
Ökumenikus Adventi Jótékonysági Est Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 29.
ImageNeves művészek is fellépnek az ökumenikus Adventi Jótékonysági Esten, melyet december 7-én, pénteken rendeznek a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A programra támogatói jegyek vásárolhatóak több helyszínen, az esemény előtt pedig ajándékokat, adományokat is gyűjtenek három székesfehérvári iskolában.
Tovább...
 
Hogyan készítsünk otthon adventi koszorút? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 29.
ImageKözeleg advent első vasárnapja. Ekkor kezdődik meg az adventi időszak, amikor az Úr eljövetelére várakozunk. Régi szokás ilyenkor koszorú kihelyezése az asztalokra a négy adventi gyertyával, melyek közül minden vasárnap meggyújtunk egyet karácsonyig. Szép hagyomány, és remek családi programot jelent, ha ezt a koszorút nem a boltban vásároljuk meg, hanem magunk készítjük el – gyermekeink bevonásával. Ebben nyújtunk most segítséget.
Tovább...
 
Természetes étvágycsökkentők az észrevétlen fogyásért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 29.
ImageKíváncsi vagy azokra a növényekre, zöldségekre, amelyeket érdemes fogyasztanod diéta/fogyókúra során (is)? Most bemutatok néhány élelmiszert, amely segít abban, hogy lassabban éhezz meg és legyen erőd elérni a kitűzött célt!
Tovább...
 
Erős szívdobogás? Számos oka lehet! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 29.
ImageA palpitációnak nevezett jelenség, vagyis az erős, esetleg szabálytalan szívdobogásérzés meglehetősen ijesztő lehet. Dr. Vaskó Péter, a KardioKözpont szakorvosa a háttérben meghúzódó okok egy részére, valamint a kivizsgálás lehetőségeire hívja fel olvasóink figyelmét.
Tovább...
 
Az időjárás változásait a légúti betegek is megérzik Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 29.
Az ízületi, keringési, szív- és érrendszeri betegségben szenvedők mellett az asztmás, COPD-s betegek panaszai is fokozódhatnak frontok, hideg, párás levegő, vagy szeles idő hatására. A pollenhelyzet mellett a meteorológiai előrejelzések nyomon követése is segíthet a súlyosabb tünetek megelőzésében.
Tovább...
 
Ketrecharc, TEK Gála – aratnak a sárosdi harcosok! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 29.
ImageMegszámlálhatatlanul sok arany, ezüst és bronzérem hullt az utóbbi hetekben a Sárosdi Kempo SE harcosainak nyakába. A TEK Gálán az SE mindkét versenyzője dobogóra állhatott, a ketrecharc versenyeken is aranyak születtek, és az Eger Kupán és a Katana Kupán is minden kempós csodásan küzdött.
Tovább...
 
Guinness-rekorder lesz a fehérvári festőművésznő? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 29.
ImageMinden valószínűség szerint bekerül a Guinness Rekordok Könyvébe a székesfehérvári Simon M. Veronika. A festőművésznő már régóta magyar rekordernek mondhatja magát 600 önálló kiállításával, hamarosan pedig – a jelenlegi állás szerint - a világ legnagyobb rekordgyűjteményében is olvashatjuk nevét, mivel már 800 tárlatot rendezett képeiből, ami eddig még senkinek se sikerült a világon.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 23291