Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ideiglenes lezárás: parkfenntartási munkálatokat végeznek szombaton a kórház parkolójában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 10.
2024. július 13-án, szombaton a Városgondnokság Parkfenntartási csoportja a kórház parkolójában és a Hunyadi utcában növényápolási munkákat végez.
Tovább...
 
Forgalomterelések, lezárások várhatóak a hétvégi Székesfehérvár Rallye idején Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 10.
Forgalomkorlátozások várhatóak a július 13-14-én, szombaton és vasárnap megrendezésre kerülő Székesfehérvár Rallye idején. A lezárások, terelések érintik a Csíkvári utat és környékét, a Sóstói Stadion parkolóját, valamint a Palotai út egy szakaszát. Egyes helyijáratos autóbuszok, illetve regionális és országos járatok módosított útvonalon fognak közlekedni.
Tovább...
 
Véradásra buzdítja a székesfehérváriakat a Vöröskereszt, hétfőn a Castrum Hotelben lesz akció Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 10.
Véradásra buzdítja Székesfehér lakosságát a Magyar Vöröskereszt Fejér Vármegyei Szervezete. Nyáron a szabadságolások miatt kevesebben jelennek meg a véradásokon, holott ilyenkor is éppúgy szükség van a vérre a betegek, sérültek ellátásához, mint az év más időszakában. Legközelebb július 15-én, hétfőn 14.00 és 17.00 óra között, majd a Fehér Palota Üzletközpontban július 19-én, pénteken 13.30 és 17.30 óra között lesz kihelyezett véradás – hangzott el a Castumban tartott sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Gyulai Memorial – Sztárparádé Székesfehérváron két héttel a párizsi olimpia előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2024. július 10.
Székesfehérváron a Regionális Atlétikai Központ adott otthont kedden délután a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjnak, amelyen 47 ország sportolói álltak rajthoz. A Bregyóban már 11. alkalommal rendezték meg a rangos versenyt, ahol számos olimpiai és világbajnok, illetve gyémántliga-győztes is indult. Érezhető volt, hogy a már a párizsi olimpiára fókuszálnak a versenyzők.
Tovább...
 
Hogyan csalogassuk kertünkbe a sünöket? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2024. július 10.
Mit tehetünk azért, hogy a sünök beköltözzenek a kertünkbe? Mivel etessük / itassuk őket, hogyan óvjuk meg búvóhelyüket, miből készítsünk kényelmes otthont nekik?
Tovább...
 
Államilag gondozott gyerekeket segített a Nissan mintegy 130 laptoppal Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 10.
Állami gondoskodásban élő gyermekeket ajándékozott meg összesen 131 laptoppal a Nissan Regional Business Services. A támogatás átadására ünnepélyes keretek között, a székesfehérvári Városháza Dísztermében került sor kedden délután. Az adományozó cég megjelent munkatársainak a Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítvány kuratóriumi elnöke, Deresné Tanárki Mária fejezte ki köszönetét a nagylelkű ajándékért.
Tovább...
 
Történetek a városról, történet a szeretet gyógyító erejéről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 10.
Várostörténeti előadással és filmvetítéssel várnak minden érdeklődőt az öreghegyi plébániára ezen a héten. Július 10-én, szerdán a székesfehérvári Rádiótelep 80 évéről dr. Demeter Zsófia történész tart előadást, majd július 12-én, pénteken ismét kinyitja kapuját a családi kertmozi.
Tovább...
 
Olimpiai kvótát szerzett a székesfehérvári Tóth Norbert Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. július 10.
Tóth Norbert, a Honvéd Szondi SE sportolója képviseli Székesfehérvárt a párizsi olimpián. A gyalogló tartalékként, a maratonváltó lehetséges indulójaként vesz részt a világeseményen. A 2015-ben indult sportolói pályafutásról, az elért eredményekről és a még előtte álló feladatokról is beszámoltak azon a sajtótájékoztatón, amelyet a Honvéd Szondi SE Malom utcai székhelyén tartottak kedden délelőtt.
Tovább...
 
Húszmilliós városi támogatás a gyermekügyelet épületének felújításához Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 10.
Húszmillió forintos támogatást biztosít a házi gyermekorvosi ügyelet épületének felújításához a város Önkormányzata – adta hírül közösségi oldalán Székesfehérvár polgármestere. „Bízunk benne, hogy ezzel tudjuk növelni a gyermek ügyeletre érkezők és az ott dolgozók komfortérzetét.” – írja dr. Cser-Palkovics András. A bejegyzés teljes szövege az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Szépkorúak 20. Anna-bálja július 27-én a Felsővárosi Közösségi Házban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 09.
A július nem múlhat el Anna-napi bál nélkül: a „Nem csak a 20 éveseké a világ“ Nyugdíjasklub idén már huszadik alkalommal rendezi meg hagyományos zenés-táncos nosztalgia délutánját 2024. július 27-én, szombaton 15 órától a Felsővárosi Közösségi Házban, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központtal együttműködve. Az esemény sztárfellépője Mészáros János Elek lesz, díszvendégként köszöntik Horváth Évát, az 1977-es füredi Anna-bál szépét.
Tovább...
 
Egy hónap múlva kezdődik a RockBalaton fesztivál Fonyódon! Nyomtatás E-mail
Írta: Koszorus Rita   
2024. július 09.
Augusztus 8. és 11. között, négy napon keresztül Fonyód lesz a rock balatoni nyári fővárosa, hiszen ismét megrendezzük a RockBalatont, amely évről-évre mágnesként vonzza a keményebb zenei műfaj kedvelőit.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 38980