Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Rákóczi-emlékmű támogatóit köszöntötték pénteken a Városháza Dísztermében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 05.
A Városházán köszöntötték pénteken annak a széleskörű összefogásnak a részeseit, melynek köszönhetően közadakozásból felavathatták II. Rákóczi Ferenc emlékművét tavaly ősszel Székesfehérváron, a Rákóczi utcában. Egy most aláírt szerződés értelmében a szobor immár a város tulajdonát képezi. Az ünnepségen érmek átadására is sor került a köszönetnyilvánítás jeleként.
Tovább...
 
Nem elég: itt a megújult New Level Empire és Wolf Kati közös dala Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Zsófia   
2024. április 05.
A zenekar új énekessel, basszusgitárossal és MC-vel fordult rá az idei évre, és már meg is érkezett az első dal ettől a felállástól.
Tovább...
 
A környezettudatosságot ösztönzi használt okostelefonok értékesítésével a Yettel Nyomtatás E-mail
Írta: Bíró Bori   
2024. április 05.
A fenntarthatóbb mobilhasználatot ösztönözve áprilistól kísérleti jelleggel használt prémium okostelefonok értékesítését indítja el a Yettel. A mobilszolgáltató kezdetben kizárólag a legmagasabb minősítési kritériumoknak megfelelő (A+ minősítésű), előzetesen szigorúan átvizsgált iPhone készülékeket tesz elérhetővé kínálatában az új telefonoknál kedvezőbb áron.
Tovább...
 
Családi délelőttel, stadiontúrával és tavaszi ökotúrával folytatódnak a Sóstó programjai Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 05.
A tavasz az év legmozgalmasabb időszaka a természetben. Az életadó szezonban izgalmas, érdekes programokkal, családi délelőttel, stadiontúrával és nászruhás tavaszi ökotúrával várják az érdeklődőket a Sóstón.
Tovább...
 
Szerenád – szombaton folytatódik a Somorjai-sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 05.
Április 6-án, szombaton 19.00 órától Szerenád címmel folytatódik a Somorjai-sorozat az Alba Regia Szimfonikus Zenekarral. Az est során többek között Mozart, Britten és Farkas Ferenc művei is felcsendülnek, hegedűn pedig Kováts Péter működik közre.
Tovább...
 
Felesleges meetingek, rosszul elmentett dokumentumok keserítik meg a hazai irodai dolgozók életét Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2024. április 05.
Magyarország első országos reprezentatív produktivitás kutatása egyebek közt arra keresett választ, hogy a hazai fehérgalléros dolgozók napi munkavégzését milyen olyan tényezők hátráltatják, amelyek akár kiégéshez is vezethetnek.
Tovább...
 
Idén is lesz napközis tábor a Bregyóban - Velencén pedig négy turnust szerveznek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 05.
A Bregyó-közi Ifjúsági és Sportközpontban idén nyáron is lesz városi napközis tábor 2024.06.24 és 2024.08.16. között. Nyolc héten át gazdag programokkal, remek nevelőkkel várják a táborozókat. A Velencei Ifjúsági Táborban 2024. június 30. és július 26. között négy turnusban (turnusonként 5 éjszaka időtartamban) lesz lehetősége táborozni a gyerekeknek.
Tovább...
 
6 Város Tornája – U12-es kosárlabdatorna Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 05.
Online és a helyszínen is követhető pénteken a 6 Város Tornája helyosztó fordulója. A Kaposvári Sportiskola, a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia, a Szombathelyi Ifjú Sólymok Kosárlabda Egyesület, a Soproni Sportiskola, a Vasas Akadémia, valamint a főszervező Alba Fehérvár U12-es mérkőzéssorozatának utolsó állomása hazai pályán az Alba Regia Sportcsarnokban lesz. Az első mérkőzést április 5-én, pénteken 9:30 órakor játsza a házigazda Alba Fehérvár a Kecskemét KA korosztályos csapata ellen.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Szív Egyesület tagjaival találkozott dr. Cser-Palkovics András polgármester Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 05.
Nyolc éve működik a Székesfehérvári Szív Egyesület, melynek tagjai hetente két alkalommal tartanak gyógytornát egészségük védelme érdekében. Egy ilyen alkalomra látogatott el dr. Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Tamás önkormányzati képviselő a Székesfehérvári SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola tornatermébe. A találkozón az Egyesület köszönetét fejezte ki Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásáért.
Tovább...
 
Meghívó Szekeres Erzsébet kiállítására Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. április 04.
Szekeres Erzsébet "Virágba boruló örökségünk" című kiállítására 2024. április 5-én, 17 órakor kerül sor a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent Korona Galériában.
Tovább...
 
Válj profivá! - Tortadíszítő workshop Emesével! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. április 04.
Csodás tortákat szeretnél készíteni? Próbálkozol - de nem igazán sikerül a tökéletesnek szánt díszítés? Most itt a lehetőség arra, hogy megtanuld az apró fortélyokat!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 38011