Kezdőlap
Lejárt a kötbérfizetési határidő, eredménytelenül Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. augusztus 02.
ImageSzékesfehérvár Önkormányzata keresetlevelet nyújtott be a bíróságon a Pláza-üzemeltető francia céggel szemben. Határidőben ugyanis nem fizették ki a 4 millió euro kötbért, ami megilleti a várost, mert határidőre nem valósították meg a murvás parkoló helyén a Pláza 2-beruházást.
Tovább...
 
Krokodil és fűzfakard Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. augusztus 01.
Csuhédíszek, míves mézeskalácsok, agyagedénykék és képek, gyöngyékszerek készültek ma az árnyat adó nagy fák alatt kialakított kézműves udvarban a Bregyó-közben. A Napraforgó tábor mintegy kétszáz diákja ismerkedett a népi mesterségekkel a Fehérvári Kézművesek Egyesülete tagjainak vezetésével.
Tovább...
 
Fehérvár – tele élettel! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 01.
ImageEgész augusztusban tematikus városnéző kalandozásokra invitálja az érdeklődőket a Tourinform Iroda. A kiránduláshoz kedvet kapó fehérváriak és a turisták vezetett séták, kabrió buszos és kisvonatos programok közül választhatnak.
Tovább...
 
Hahó, allergiások és asztmások! Kezdődik a parlagfűszezon! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 01.
ImageHamarosan kezdődik az asztmások és az allergiások rémálma, a parlagfűszezon. Ez a legagresszívebbnek mondható pollen egészen október közepéig (az első éjszakai fagyokig) kínozza az allergiásokat orrfolyással, tüsszögéssel, szemviszketéssel, az asztmásokat pedig súlyos ingerköhögéssel és nehézlégzéssel sújtja.
Tovább...
 
Hogyan lesz valakiből jó sportfotós? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 01.
ImageMurányi Gábor gyerekként autóversenyző akart lenni, és egy rotakapával gyakorolt naphosszat a környék földes útjain. Pár év múlva már az autóversenyek kerekeiről kapargatta le a sarat, majd 16 évesen - életkorát papíron meghamisítva - versenybíró lett a Forma-1-en, később rallyzni kezdett, EB-futamokon is indult, ma pedig a Forma-1 hivatalos fotósaként dolgozik.
Tovább...
 
Elfogyott a málna a bokorról? Edd meg a leveleket is! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 01.
ImageA málnának több részét is bátran felhasználhatjuk: a gyümölcsből készülhet bor, pálinka, likőr, desszertek, ránctalanító arcpakolás, a bokor levelei és hajtásai pedig nemcsak salátaként fogyaszthatóak, hanem a belőlük készült teának és tinktúrának számos gyógyhatása ismert.
Tovább...
 
Októberben kezd az alakuló Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 01.
ImageOktóber 3-án, idegenben kezdi szereplését a 2018-19-es FIBA Europe Cup (Európa-kupa) sorozatban az Alba Fehérvár kosárlabda csapata. A legutóbbi szezonban a nyolcaddöntőig menetelő együttes kiemeltként a 2. selejtezőkörben kapcsolódik a küzdelmekbe, ahol a görög Lavrio és az ukrán Dnipro párharcának győztesével csap össze.
Tovább...
 
Hőségben különösen figyeljünk testünk vészjelzéseire! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. augusztus 01.
ImageNemcsak a bőrünk, de a szervezetünk számára is vészhelyzet a hőség, amely az előrejelzések szerint a következő napokban várható. A Magyar Kardiológusok Társasága egészségeseket és szívbetegeket is óva int a kánikulában: 11 és 15 óra között ne legyünk napon, mert a leégés mellett hőgutát is kaphatunk, keressünk árnyékot és folyamatosan ügyeljünk a víz- és sópótlásra! A rendszeres gyógyszerszedők pedig mindenképp konzultáljanak orvosukkal – a meleg ugyanis azok hatását is módosíthatja.
Tovább...
 
Allergiás a nikkelre? Nyaralás alatt fokozódhatnak a tünetek! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. augusztus 01.
A nikkelallergia tünetei nemcsak akkor jelentkezhetnek, ha a bőrünk valamilyen nikkel tartalmú tárggyal – például övcsattal, fülbevalóval – érintkezik, hanem bizonyos ételek fogyasztása miatt is. A nyár ebből a szempontból fokozott kockázatot jelent, ugyanis a halak, a tenger gyümölcsei és számos szezonális gyümölcs nikkeltartalma is magas.
Tovább...
 
Tanulj te is Fehérváron! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 01.
ImageA 2018/19-es tanévben már három egyetem várja a hallgatókat Székesfehérváron. A 350 már felvételt nyert nappali tagozatos gólya mellé a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara és a Kodolányi János Egyetem számos szakra várja a pótfelvételi eljárás során is a jelentkezőket.
Tovább...
 
1980: Jamaica, Xanadu, Funkytown Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. július 31.
Image1980 nyarával folytatjuk sláger-visszapillantásunkat. Ebben az évben már ömlöttek ránk a máig kultikus 80-as évek slágerei, a disco korabeli sztárjainak remek produkciói, elegyítve a pop-rock vonulat dallamos klasszikusaival.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 22519