Kezdőlap
Elindult a jelentkezés a Pesovár népzenei versenyre Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 23.
2022-ben a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, valamint a Fejér Megyei Népzenei Műhely Egyesület rendezi meg a Pesovár Ferenc Gyermek- és Ifjúsági Népdaléneklési és Népzenei Versenyt Fejér megyei iskolai, vagy iskolán kívüli csoportok és szólisták számára 6-tól 24 éves korig. A jelentkezési határidő 2021. december 10., péntek 20 óra.
Tovább...
 
A fehérvári sportolók Fehérváron tartása is cél Nyomtatás E-mail
Írta: Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campus/MÁV Előre SC   
2021. november 23.
A Pannon Egyetem után a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusszal is együttműködési megállapodást kötött a MÁV Előre Sport Club, a sportolók különböző területeken történő segítése érdekében.
Tovább...
 
„A legnagyobb ajándék, hogy szerethetjük egymást" Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2021. november 23.
Közös sajtótájékoztató keretében jelentették be a három választókerület képviselői az idei Vízivárosi Advent programjait. Visszatérnek a kisgyermekek és nyugdíjasok karácsonyi műsorai, valamint nem maradhat el a szokásos forró tea és sütemény sem. Egy év kihagyás után visszatér a Vízivárosi Advent.
Tovább...
 
Hogyan kezeljük a köhögést gyógynövényekkel? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. november 23.
Tudtad, hogy más gyógynövényt lehet alkalmazni száraz köhögésre (a köhögés csillapítására), mint hurutos köhögésre (vagyis hurutoldásra vagy köptetésre)? E cikkből kiderül, melyik növény mire jó!
Tovább...
 
Királynék koronázásáról tartanak előadást az Aranybulla Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 23.
Magony Imre előadására várják az érdeklődőket szerdán az Aranybulla Könyvtár olvasótermében. Az ingyenes rendezvény a Helytörténeti esték sorozaton belül valósul meg.
Tovább...
 
Remekeltek a fehérvári ökölvívók az egri OB-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. november 23.
A Fehérvár Küzdősport SE kilenc ökölvívója lépett ringbe az Egerben megrendezett Serdülő-Junior Országos Bajnokságon, s közülük heten dobogóra is álltak!
Tovább...
 
Pszichológiai előadás a nevelésről az MCC Szülők Akadémiáján Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. november 23.
Neked mi a történeted? – A szülői nevelés nyomában címmel tartanak előadást a Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári Képzési Központjában november 24-én, szerdán 17 órai kezdettel. Az eseményen a Központ Pszichológiai Műhelyének két munkatársa várja a vendégeket, a részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges.
Tovább...
 
„Hazám, hazám, drága hazám, bárcsak határid láthatnám...” Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2021. november 22.
Két héten át Székesfehérváron látható a TRIANON 100 Összetartoztunk – Összetartozunk című országos vándorkiállítás, a Jancsárkert Balatoni úti parkolójában. Korabeli anyagok felhasználásával mutatja be a tárlat a magyarság legnagyobb sorstragédiáját és az azt követő időszakot, megerősítve: több mint száz év távlatával is él és stabil a magyar nemzet a Kápát-medencében.
Tovább...
 
Átadták a Fejér Megyei Prima-díjakat Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. november 22.
Egy év kihagyás után ismét díjazták a megye legkiemelkedőbb szakembereit. A Fejér Megyei Prima Díj átadóján az egy-egymillió forinttal járó fődíjakat Dr. Molnár Ferenc közgazdász, fenntarthatósági szakértő, Halmay Tivadar festőművész és Tamás József Bálint öttusázó kapta. A közönségdíjat Prof. Dr. Bucsi László, a Fejér Megyei Szent György Oktató Kórház főigazgatója vehette át, míg az Alba Regia Művészeti Iskola Kókonya csoportja különdíjas lett. A gálán adták át az VOSZ szakmai elismeréseit, az Év vállalkozója díjakat.
Tovább...
 
Változik az ügyfélfogadási rend a Fejérvíznél Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 22.
A Fejérvíz Zrt. emlékezteti minden kedves ügyfelét, hogy 2021. november 8-tól csak időpontfoglalással fogadnak ügyfeleket. Ezt telefonon vagy az online felületeken is megtehetik. A Fejérvíz Zrt. hirdetményét alább olvashatják, minden fontos részlettel együtt.
Tovább...
 
Borsosmenta Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaPlus Gyógyszertárak   
2021. november 22.
A borsosmenta (Mentha x piperita) fűszer- és gyógynövényként is ismeretes. Minden bizonnyal évezredek óta alkalmazott gyógynövény. Már Kr.e a II. évszázadban is írtak róla, a növény hatásosságát szinte mindegyik korabeli orvosi munka említi.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 31066