Kezdőlap
Négy szombaton át tart az ünnepváró kézművesség Csalán Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. november 22.
Négy részből álló adventi kézműves foglalkozás-sorozat indul a Csalai Közösségi Térben. Az adventi időszakban szombat délelőttönként, 9 és 11 óra között várják a kreatív kikapcsolódásra vágyó gyerekeket és szüleiket, a nyitó program november 23-án lesz.
Tovább...
 
Közösségi takarítás a Krisztus Király Napok keretében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. november 22.
A Lehel utcai kereszt és környéke rendbetételével kezdődött el a Krisztus Király Napok vasárnapig tartó programsorozata. Az egyházközség tagjai és más önkéntesek  zuhogó esőben dolgoztak, hogy méltó módon várják a november 23-i, szombati búcsúnapot.
Tovább...
 
Zajlanak a munkálatok a palotavárosi szabadidőközpont építésénél Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. november 22.
Megkezdődtek a Palotavárosi tavak sport- és szabadidőközpont kivitelezési munkái: jelenleg az alapozásokat és a közműépítéseket végzik, a tervek szerint idén végeznek az alapépítményi munkálatokkal. Az 1,248 milliárd forint értékű TOP-os fejlesztés a terület környezettudatos, család- és klímabarát megújítását jelenti, biztosítva a zöld környezet továbbfejlesztését.
Tovább...
 
Katalin-ünnep Kati néni szobránál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. november 22.
Hamarosan itt van a Katalinok, Katák, Katusok, Katkák, Katicák és Katinkák ünnepe – jövő hétfőn hagyományos Katalin-napi rendezvényt tartanak a Belvárosban Kati néni szobránál.
Tovább...
 
BÁBEL EMLÉKEZETE Nyomtatás E-mail
Írta: Sugár Judit   
2019. november 21.
Egy csetlő-botló lány, aki sokáig céltalanul élte az életét, végre rájön, hogy mit akar, és hajlandó küzdeni érte. Egy szűkszavú férfi, aki az örök tél birodalmában határozottan járta igaznak vélt útját, de a száműzetés és az egyetemes igazság utáni vágy új irányba terelte. És egy világszilánk, ahol szigorú keretek között dolgoznak emberek és robotok napról napra, ahol tilos kimondani a ’háború’ szót, és ahol a tökéletes világot a múlt kitörlésével akarják elérni. A tükörjáró-sorozat 3. része nem okoz majd csalódást a rajongóknak és az új olvasóknak sem.
Tovább...
 
Karácsonyváró mézeskalács-kiállítás nyílik Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. november 21.
Karácsonyvárás címmel nyílik mézeskalács-kiállítás az erdélyi származású Fodor Katalin alkotásaiból november 22-én, pénteken 17.00 órakor a Mesterségek Házában. A míves tárlat december 21-ig várja a látogatókat.
Tovább...
 
Mindent a LED-ről! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. november 21.
Tudtad, hogy a LED izzóval hatodára csökkenhet a fogyasztásunk a hagyományos volfrám szálas izzóhoz képest? És, hogy a fényre jövő rovarokat csak a hagyományos égők vonzzák, mert nagymértékű ultraviola és infravörös sugárzást bocsátanak ki – míg a LED nem?
Tovább...
 
Van, aki milliós eszközei kölcsönadásától sem retten vissza Nyomtatás E-mail
Írta: Ambrus Ábrahám   
2019. november 21.
Az emberek kétharmada egyáltalán nem zárkózik el attól, hogy kölcsönadjon a szomszédjának. A többség leginkább néhány ezer forintos tárgyakat bíz rá a közelben lakókra, de szép számmal akadnak olyanok, akik milliós értékű eszközöket is odaadnak – derül ki a lokális közösségépítő platform, a Miutcánk által készített kutatásból.
Tovább...
 
Urald a légzésed - és növekedni fog a teljesítményed! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. november 21.
Tudtad, hogy megfelelő légzéssel optimalizálhatod sportoláskor a regenerációt és direktben tudod növelni a teljesítményedet?
Tovább...
 
Miért fontos figyelnünk intim egészségünkre? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. november 21.
Az intim egészséggel - kiemelten a medencefenéki izmok működésével, szerepével, jelentőségével - kevesen vagyunk tisztában. A legalapvetőbb testi funkcióinkon kívül (pl. emésztési folyamatok), számos fontos helyzetben és életszakaszban határoznak meg minket a kismedencében elhelyezkedő szerveink és az egészséges működésüket támogató izmaink.
Tovább...
 
Krisztus Király Napok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. november 21.
Szeretettel várják a híveket és minden érdeklődőt a Krisztus Király Napokra, amely vasárnapig tart a Zsolt utcai Templomban és Közösségi Házban. Lesz összejövetel az idősebb közösségi tagoknak, gyertyás körmenet, szentmise, Közéleti és Kulturális Szalon, majd vasárnap adják át a Krisztus Király-díjat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 25705