Kezdőlap
Debrecen Drive – ez beindít! Nyomtatás E-mail
Írta: Bakó Csaba   
2019. április 09.
Közeledik az ország egyik legnagyobb autó- és járműipari seregszemléje, aminek a Nagyerdő ad otthont május 25-26-án: 500 különböző jármű, számos fellépő és rengeteg program gondoskodik mindenki szórakoztatásáról.
Tovább...
 
Külső szakértők vezetik sikerre a családi vállalkozásokat Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2019. április 09.
Közel két számjegyű növekedéssel zárták a legsikeresebb családi cégek az elmúlt két évet – mutat rá az EY és a svájci St. Gallen Egyetem friss Global Family Business Index rangsora. A világ 500 legnagyobb, családi hátterű vállalkozásának listájára az idén már felkerült a Magyarországon is ismert JCDecaux, a Bosch és a Hyatt hotellánc is. A sok esetben vezetői generációváltás előtt álló cégek egyre több külsős szakértőt vonnak be a szervezet irányításába.
Tovább...
 
VOLT - Színházzal és inspiráló beszélgetésekkel erősítenekek Nyomtatás E-mail
Írta: VOLT   
2019. április 09.
A Telekom VOLTon - a zene mellett - mindig fontos szerepet kaptak az olyan nappali programok is, melyek során a fesztiválozók „lejjebb áshattak a lelkük bugyraiban”, részesei lehettek ismert zenészekkel való beszélgetéseknek vagy éppen ismereteket szerezhettek a környezetvédelemről. Ezúttal azonban minden eddiginél szélesebb kínálattal, a színházat és az irodalmat is felölelő nem zenei programsorral várnak mindenkit. Itt lesz – mások mellett - Hevesi Kriszta és Zacher Gábor, Csernus Imre, Fábry Sándor, Janklovics Péter, a Táp színház és bemutatkozik a Szépírók társasága is.
Tovább...
 
Rajzolj, írj, tervezz! Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2019. április 09.
Május 10-ig várja a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a tűzoltók hivatását, a tűzmegelőzés, a tűzvédelem fontosságát bemutató rajzokat, kézműves alkotásokat, verseket és számítógépes programokat. Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2019-ben is alkotói pályázatot hirdet óvodások és iskolások részére. Az az óvoda, illetve iskola, ahonnan országosan a legtöbb pályázatot nyújtják be, elnyeri a „Legkreatívabb óvoda/iskola 2019” címet.
Tovább...
 
„Az egészség nemcsak egészségügyi, hanem társadalmi kérdés” Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Simon Rita   
2019. április 08.
Véradást szervez április 10-én az Országos Vérellátó Szolgálat és a Fejér Megyei Civil Információs Centrum Székesfehérváron. Berdó-Kovács Erika szakmai munkatárs és Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok ismertették a programot, és hívják fel a civil szervezetek képviselőinek, munkatársainak a figyelmét a fontos ügyre.
Tovább...
 
Legalább egy üzletágától megválna szinte minden döntéshozó Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2019. április 08.
A cégek döntő többsége 2021-ig eladná valamelyik üzletágát – állapítja meg a világszerte több mint 900 vállalati felsővezető megkérdezésével készült EY-felmérés. A fokozódó értékesítési kedv oka, hogy a szervezeteknek egyre nagyobb terhet jelent megfelelni a digitális elvárásoknak és eszerint átalakítani üzleti modelljeiket. Tranzakció során a tárgyalás kedvező kimenetele az átgondolt adóstratégián múlhat.
Tovább...
 
EGY HÓNAP MÚLVA NYIT A BARBA NEGRA TRACK Nyomtatás E-mail
Írta: Barba Negra Press   
2019. április 08.
Május 3-án a Tankcsapda 30 éves jubileumi nagykoncertjével indul a Barba Negra Track idei szezonja. Dropkick Murphys, Whitesnake, Skunk Anansie, Steel Panther, Avantasia, Testament, Amon Amarth, Powerwolf, Richie Kotzen, és még a legendás belga indie, art-rock zenekar, a dEUS is látható majd Budapesten. A külföldi világsztárok mellett a hazai színtér sem maradhat ki, ahogy azt korábban jeleztük, idén erős jubileumi kínálat várható a főváros egyik legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínén.
Tovább...
 
VI. Keresztény Színházi Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Bata Zsuzsa   
2019. április 08.
Az idén hatodik alkalommal rendezik meg a Keresztény Színházi Fesztivált az Újszínházban.
Tovább...
 
Befejeződött a Zombori út felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. április 08.
Befejeződtek a Zombori út közmű-rekonstrukciós és útburkolat-felújítási munkái. A műszaki átadáson dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő adott tájékoztatást a beruházásról.
Tovább...
 
Húsvéti adománygyűjtés indul az Öreghegyi Közösségi Házban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. április 05.
A hagyományoknak megfelelően idén is meghirdeti a húsvét előtti adománygyűjtést az Öreghegyi Közösségi Ház. A segítő szándékúak április 8-12. között tartós élelmiszerrel, gyermekjátékokkal, gyermekkönyvekkel, háztartási eszközökkel és műszaki cikkekkel, valamint „cipősdoboz” ajándékcsomaggal szerezhetnek örömet a rászorulóknak.
Tovább...
 
Katonai pályaorientációs napot és interaktív történelemórát tartanak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. április 05.
Tanuljon katonákról katonáktól! mottóval pályaorientációs napot és interaktív történelemórát szervez a Magyar Honvédség Székesfehérváron. Az április 11-én, jövő csütörtökön megvalósuló, egész napos toborzórendezvénnyel szeretnék vonzóvá tenni a honvédségi pályát és a katonaéletet a fiatalok számára.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 24102