Kezdőlap
Rugby Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 12.
ImageA napokban játszották le a Köfém Rugby pályán a tornarendszerű rugby női bajnokság hatodik fordulóját.
Tovább...
 
25 éves a magyar BRAVO Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 11.
ImageA 80-as években alig volt néhány hely, ahonnan beszerezhettük, előfordult, hogy csak ezért felvonatoztunk Székesfehérvárról Budapestre, majd a rendszerváltás után Bécsbe, hogy a heti legújabb számot megvásárolhassunk.
Tovább...
 
"Horgodra tűztél, Uram" Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 11.
A MAKÁM zenekar vezetője, a kiváló zeneszerző, Krulik Zoltán önálló estjére várják az érdeklődőket Székesfehérváron az Öreghegyi Közösségi Házba (Fiskális út 93) április 11-én 18.00 órakor.
Tovább...
 
A költészet lelki és szellemi táplálék Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. április 11.
A Magyar Költészet Napjához kapcsolódva avatták fel Takács Imre József Attila-díjas költő és író domborművét a Vörösmarty Társaság székházának falán.
Tovább...
 
Rocky: országos verseny Hevesen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 11.
ImageOrszágos Pontszerző Versenyt rendeztek Hevesen junior és felnőtt formációknak, valamint children és serdülő párosoknak. A KID Rock and Roll SE öt formációval és két párossal képviseltette magát a viadalon.
Tovább...
 
Pilates: ez nem nyugdíjas torna! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. április 11.
Izomerősítő, kemény edzés, majd relaxáció, s a végén egy kis masszázs – nem hangzik rosszul, ugye? Így néz ki egy pilates óra – legalábbis Aranyos Veronikánál, aki a negyvenedik születésnapja közeledtével döntött úgy, hogy „közel a halálhoz” több olyan dologba is belevág, amit addig még nem próbált ki. Többek között beiratkozott egy pilates tanfolyamra, ami teljesen új, és izgalmas ingerekkel ismertette meg testét.
Tovább...
 
Velencén is vágtáznak majd Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 11.
ImageAz idén szeptember 15-17. között a budapesti Hősök terén rendezik meg a Nemzeti Vágta fináléját. Az elmúlt esztendőkben hatalmas népszerűségre tett szert a rendezvény, amelynek 2017-ben lesz előfutama Velencén is.
Tovább...
 
Emlékeket gyűjt a 60 éves Gárdonyi Géza Művelődési Ház Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 11.
ImageFelhívással fordult a fehérváriakhoz az idén 60 éves Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. Az intézmény tárgyi emlékeket és személyes élményekről szóló beszámolókat kér látogatóitól, hogy velük közösen, méltó módon ünnepelhesse a jubileumot. Ezen kívül áprilisban is számos színes programmal várja az érdeklődőket a művelődési ház.
Tovább...
 
A lengyel nép egykori tragédiájának emléknapjára készülnek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 11.
Lengyelország magyarországi nagykövete és Székesfehérvár polgármestere mond beszédet azon a megemlékezésen, melyet a Katyń Emlékkeresztnél tartanak április 13-án, csütörtökön 16 órai kezdettel a Katyni Áldozatok Emléknapján.
Tovább...
 
Az edzők szemével Nyomtatás E-mail
Írta: Eiler Judit   
2017. április 11.
ImageA Felix Promotion április 22-én, Székesfehérváron rendezi következő élő televíziós bokszgáláját, amely egy hamisítatlan „Magyar Est” lesz, hiszen az esemény két fő összecsapásán egymás ellen küzdenek legjobbjaik.
Tovább...
 
Nincsen húsvét barka nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. április 11.
ImageNincsen húsvét barka nélkül. De, hogy miért alakult ki a barkás díszítés hagyománya, azt kevesen tudják: virágvasárnap ünnepli a kereszténység Jézus bevonulását Jeruzsálembe. Az emberek a Biblia szerint e napon pálmafaágakat lengetve fogadták a Megváltó érkezését. Hazánkban viszont az időjárás nem igazán kedvez a pálmafának - kiváltképp kora tavasszal -, így a magyarok e trópusi növényt fűzfajok vesszőivel helyettesítik, többnyire fűzfabarkával.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 19511