Kezdőlap
A német választásokról szól a Kodolányi Szabadegyetem záró előadása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. május 08.
Ötödik, egyben záró programjához érkezik a Kodolányi Szabadegyetem – a Harmadik Kor Egyeteme sorozat.
Tovább...
 
SZERELEM TERROR IDEJÉN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 08.
A regény története, valóságelemekből összegyúrt fikció, izgalmas, sok fordulatában meglepő, sőt olykor zavarba ejtő. Nemcsak jelenkorunk égető kérdéseit feszegeti nyíltan, bátran és őszintén, de a hétköznapokon túli világba is beléphet az olvasó. Paranormális képességek, titkos kísérletek, terrorizmus, modernkori vallásháború... egy ilyen történelmi színpadon mi történik az emberi lélekkel? Hogyan lehetséges egy békés és emberséges 21. századot teremtenünk? (Könyvajánló)
Tovább...
 
Furcsaságok a színpadon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 08.
Szatíra, börleszk, táncban megfogalmazott költői képek – dinamika és sok humor jellemzi a Székesfehérvári Balett Színház második bemutatóját, amelynek a fehérvári Művészetek Háza ad otthont május 29-én, kedden 19 órakor. Az est programján rövid, egyfelvonásos balettek szerepelnek, amelyek könnyed, ám tartalmas táncszínházi élményt kínálnak.
Tovább...
 
Irodalmi Folyóiratok Országos Találkozója Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 08.
ImageA Vörösmarty Társaság Vár című folyóirata és a Magyar Múzsa szerkesztősége első alkalommal szervezi meg a folyóiratok országos találkozóját. Május 8-án és 9-én, kedden és szerdán 9-16 óráig a Vörösmarty teremben szeretettel várják az irodalmi folyóiratok olvasóit.
Tovább...
 
Rock and Roll! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 08.
ImagePécsen rendezték meg a félév utolsó Dunántúli Akrobatikus Rock 'n' Roll Táncversenyét, ahol nagyon szép eredmények születtek.
Tovább...
 
BBQ VB-re készül a Fejér megyei csapat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 07.
ImageA Katka Gergő Barbecue (KGB) csapata nyerte meg a Meat Smoke and Beer BBQ Competition nemzetközi viadalt. A székesfehérvári és velencei illetőségű társaság így a valaha volt legeredményesebb magyar csapatának mondhatja magát, s már a 6. helyen állnak a 2018-as európai ranglistán! Sőt, meghívást kaptak a VB-re is!
Tovább...
 
Pohárkrém, ital, mártás és saláta - mindez gránátalmából! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 07.
ImageA szerelem, a termékenység és a bőség jelképe is a gránátalma. Az ókori sírokat is sokszor gránátalma-elemekkel díszítették, s még a Bibliában is olvashatunk e gyümölcs tápértékéről és szépségéről. Aphrodité „szent gyümölcse” tápanyagokban gazdag, kalóriatartalma pedig alacsony. Bátran fogyaszthatjuk hát!
Tovább...
 
A hatóerő felébresztése és kiteljesítése Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 07.
ImageVagyunk. Megyünk. Találkozunk. Kapcsolódunk. Továbbmegyünk. Mi történik? Hagyjuk, hogy hasson ránk a másik? Vagy csak megyünk tovább? Lesz-e igazi kapcsolódás? Lesz-e igazi találkozás? Hogyan hatunk a másikra? Mi az igazi hatóerőnk? Honnan jön? Mi az én egyediségem a hatásban?
Tovább...
 
145 éves a fehérvári tűzoltóság Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. május 07.
ImageA székesfehérvári tűzoltóság 145 éves fennállása és Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének ünnepe alkalmából szombaton délelőtt családi,- majd délután nyílt napra várta az érdeklődőket a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és a Fehérvári Tűzoltó Egyesület a Bregyó-közi Sportcentrumban.
Tovább...
 
A néptánc maga az élet Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. május 07.
ImageHatodik alkalommal rendezték meg a „Húzd keresztül...” Gyermek- és Ifjúsági Néptáncegyüttesek Fesztiválját szombaton Székesfehérváron. A Művészetek Házában tizenegy megyei és megyén túli együttes lépett színpadra. A Fejér Megyei Művelődési Központ, a Fejér Megyei Népzenei Műhely Egyesület és az Alba Regia Táncegyesület összefogásában megvalósuló rendezvénnyel A Táncház Napja országos rendezvényhez is csatlakozott városunk.
Tovább...
 
Városi Ballagás 2018 Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. május 07.
ImageKözel 1500 végzős középiskolást köszöntöttek a Városi Ballagáson. A város mind az 59 érettségiző osztálya részt vett a közös ünneplésen, amelyen dr. Cser-Palkovics András polgármester ünnepi gondolatokkal búcsúzott Székesfehérvár nevében a ballagó diákoktól.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 22028