Kezdőlap
Meddig normális az őszi hajhullás? Nyomtatás E-mail
Írta: Patika Magazin, interjú-alany: dr. Vincze Ildikó, a Dermatica bőrgyógyász-kozmetológusa   
2017. november 02.
ImageA haj folyamatosan megújul, bizonyos időszakokban, főként ősszel és tavasszal intenzívebb hajhullást is tapasztalhatunk. Probléma akkor jelentkezik, ha az elvesztett hajszálak helyén nem nő újabb, így a hajkorona folyamatos csökkenését észleljük.
Tovább...
 
Az E.ON és az Óbudai Egyetem összefogott a fiatalok érdekében Nyomtatás E-mail
Írta: Óbudai Egyetem/ÖKK   
2017. november 02.
ImageMegerősítette hosszútávú stratégiai partnerségét az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara, akik a műszaki pályára készülő fiatalok magas színvonalú elméleti és gyakorlati képzését tűzték ki célul. Az ünnepélyes keretek között aláírt megállapodásban a duális képzés megerősítése mellett kijelölték az együttműködés további lehetséges irányait is.
Tovább...
 
Nagyobb étterem, orvosi rendelő és oktatási központ Nyomtatás E-mail
Írta: Molnár Artúr   
2017. november 02.
ImageKommunikációs központot avattak a DENSO Gyártó Magyarország Kft-nél. A mintegy 4000 m2-es épület az étterem, orvosi rendelő, tárgyalók mellett elsősorban az oktatásnak biztosít helyet.
Tovább...
 
Jól tanuló, szociálisan rászoruló fiatalokat támogatnak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. november 02.
ImageSzékesfehérvár városa ösztöndíjjal segíti azokat a jól tanuló helyi fiatalokat, akik szociális helyzetük okán rászorulnak a támogatásra. A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíjat az adatlap kitöltésével és a szükséges mellékletek csatolásával lehet megpályázni november 15-ig. A támogatást általános és középiskolások, valamint a felsőoktatásban tanulók igényelhetik.
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átadása Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. november 02.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak számára – a jogszabályban előírtak szerint – Erzsébet-utalványt biztosít. November 28-án és november 29-én vehetik át az utalványokat az érintettek Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatának hivatalos helyiségeiben.
Tovább...
 
Erőfejlesztés, izomépítés - hús nélkül? Lehetséges! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 02.
ImageArnold Schwarzenegger, a testépítők/sportolók kultikus példaképe arra buzdította az embereket az ENSZ klímavédelmi csúcstalálkozóján, hogy minél inkább hagyják el a húst étrendjükből, s bevallotta, hogy ő már majdnem vegetáriánus. Sok sportoló ennél tovább is ment: vegán életmódot folytatnak, és erejük nem csökkent, sőt! Nehézsúlyú ökölvívó bajnokot, súlyemelőt is találunk a vegánok között. Létezik tehát erőfejlesztés / izomépítés hús nélkül!
Tovább...
 
Megszakadt az Alba rossz sorozata Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 02.
ImageValószínűleg legsötétebb rémálmaikban sem gondolták volna az Alba Fehérvár kosárlabda csapatának szurkolói, hogy bajnoki címvédőként és Magyar Kupa győztesként a következő idényben az első 11 tétmeccsén nyolcszor kap ki kedvenc együttesük. Márpedig ez történt, így kifejezetten jókor jött a FIBA Europe Cup első csoportkörének harmadik fordulójában a fehérorosz bajnok, Tsmoki-Minsk elleni 73-64-es győzelem.
Tovább...
 
FAV19: a MOL is beszállt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 02.
ImageBár a tavalyi után az idei szezonban is gyengélkedik a Fehérvár AV19 az EBEL-ben, az egyik legnagyobb honi sporttámogató, a MOL úgy döntött, beáll a főszponzorok közé.
Tovább...
 
Varkocsos bronzok a junior ob-n Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 02.
Egerben rendezték meg a junior korú ökölvívók legfontosabb hazai versenyét, az Országos Bajnokságot. A rangos megmérettetésen Székesfehérvárt - a Varkocs György Box Club révén - 3 versenyző és egy bíró, Gaál Tibor képviselte. Turós Arnold és csapata nagy reményekkel érkezett a versenyre, ugyanis a vezetőedző szerint mindhárom öklözője komoly felkészülésen ment át.
Tovább...
 
Erősítsd immunrendszered kínai datolyával Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. október 31.
ImageNégyezer évvel ezelőtt szent faként tisztelték Kínában a jujubát, mely íze a nyers datolyához hasonlít. A rómaiak időszámításunk kezdete előtt is termesztették ültetvényeiken e növényt. A kínai datolyaként is emlegetett gyümölcsöt hazánkban alig ismerik, pedig vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, s kiváló immunerősítő.
Tovább...
 
Misét celebrálnak Dr. Glósz Ervin atya emlékére Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. október 31.
ImageEmlékmisét tartanak vasárnap Dr. Glósz Ervin atya halálának 7. évfordulóján az öreghegyi Magyarok Nagyasszonya-templomban. Kótai Róbert százados, tábori lelkész misét celebrál, majd ezt követően az Iraki üldözött keresztények helyzetéről tart előadást.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 20836