Kezdőlap
Digitalizációs forradalom a magyarországi vállalatoknál Nyomtatás E-mail
Írta: Rimai Timea   
2020. május 19.
A magyarországi vállalatok hatékonyan reagáltak a koronavírus okozta válságra, a helyzet pedig hosszútávú pozitív változásokat is eredményezett, például nagymértékű digitális átállás indult el a cégek jelentős részénél. A mélyponton már túl van a magyar munkaerőpiac, a vállalatoknak pedig újra kell gondolniuk a szervezeti működésüket és állást foglalniuk a home office intézményével kapcsolatban – világított rá a Profession.hu Back to Business elnevezésű munkaerőpiaci online konferenciája, amelyen különböző iparágak releváns szereplői szólaltak fel.
Tovább...
 
Hogyan csalogassuk kertünkbe a sünöket? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. május 19.
Mit tehetünk azért, hogy a sünök beköltözzenek a kertünkbe? Mivel etessük / itassuk őket, hogyan óvjuk meg búvóhelyüket, miből készítsünk kényelmes otthont nekik?
Tovább...
 
Erősödik az élelmiszerbeszállítók alkupozíciója Nyomtatás E-mail
Írta: Klausz Barbara   
2020. május 19.
Az éves árbevétel akár 2,5 százalékáig terjedő kiskereskedelmi különadó után újabb nehezítést kaptak a kereskedők: egy új intézkedés jelentősen korlátozza a beszerzési árra vonatkozó tárgyalási szabadságukat - hívja fel a figyelmet a Baker & McKenzie nemzetközi ügyvédi iroda. Ha nem ügyelnek, könnyen tisztességtelen, fenyegető befolyásolás gyanújába keveredhetnek.
Tovább...
 
Befonnád a hajad? - Mesés tippeket adunk hozzá Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. május 19.
Holland, afro, Twist braid, halszálka, francia, vízesés… – végtelen változata létezik a hajfonásnak.
Tovább...
 
Még több különleges ötlet felnőtteknek és gyerekeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. május 19.
Folyamatosan jelentkezik új, különleges tartalmakkal online műhelyében a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. A szervezet honlapján és közösségi oldalán felnőtteknek és gyerekeknek is kínálnak hasznos, kreatív elfoglaltságot.
Tovább...
 
Van-e helye a növényi alapú élelmiszereknek az étrendünkben? Nyomtatás E-mail
Írta: Csengeri Lilla, az MDOSZ dietetikusa, MSc okleveles táplálkozástudományi szakember   
2020. május 19.
A tehéntej és a belőle készülő tejtermékek a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokat jól hasznosuló formában tartalmaznak: fehérjéket, szénhidrátokat, zsírokat, igen gazdagok ásványi anyagokban, például káliumban, kalciumban, magnéziumban, szelénben, valamint vízben és zsírban oldódó vitaminok egyaránt megtalálhatóak bennük.
Tovább...
 
Családi házas övezetekben ismét lehet lomtalanítást kérni a Depóniánál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. május 19.
Újra lehet igényelni az időpont-egyeztetéses lomtalanítást a családi házas övezetekben a Depónia Nonprofit Kft. teljes szolgáltatási területén. Székesfehérváron, a társasházi övezetekben szeptemberben lesz ismét lomtalanítás, melynek időpontjáról értesítik a közös képviselőket. Közben a csalai hulladéklerakóban a duplájára nőtt a lakossági forgalom az egy héttel ezelőtti újranyitás óta, ezért azt kérik, hogy a következő néhány hétben csak azok szállítsák ide a hulladékot, akiknek ez elengedhetetlen.
Tovább...
 
TRIANON 100 emlékoldal a Múzeum honlapján Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. május 19.
A TRIANON 100 emlékoldalon a Múzeum olyan írásokat és fotókat tesz közzé, amelyek a békediktátum aláírásának 100. évfordulójához kapcsolódnak. A régióban élők és családtagjaik személyes történeteit, megőrzött fotóit várják, hogy a jövő, a felnövő generáció, a közös emlékezet számára megőrizzék ezeket.
Tovább...
 
Szerdától a normál rend szerint működnek az óvodák és a bölcsődék Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. május 19.
Május 20-tól, szerdától visszaáll a normál működési rend az önkormányzati fenntartású óvodákban és bölcsődékben Székesfehérváron. Erről egyeztetett az intézményvezetőkkel dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester a Városházán. Az Önkormányzat kéri a szülőket, hogy továbbra is jelezzék az intézményekben, ha másnaptól kérik gyermekeik számára az ellátást.
Tovább...
 
A Vidi az újoncot is legyőzte Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. május 18.
A szombati zalai kiruccanása után éppen hazaért, aludt egyet, majd újra - immár a Sóstón - felkészülési meccsen lépett pályára a MOL Fehérvár FC.
Tovább...
 
Amigurumi - Horgolj játékokat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. május 18.
Szinte bármilyen figurát elkészíthetsz az amigurumi technika segítségével. Legyen szó Dr. Bubóról, Spongya Bobról, vagy akár a kis baby Yodáról.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 26921