Kezdőlap
Megkezdődnek a Ligetsor felújítási munkálatai Nyomtatás E-mail
Írta: Csabai Dorina Eszter, Havasi Tímea   
2017. május 11.
ImageCsütörtökön délelőtt a Koronás Parkban tartott sajtótájékoztató keretében került sor a munkaterület átadására, így még ebben a hónapban megkezdheti a kivitelező cég a Ligetsor felújítási munkálatait. Megújul az útburkolat, a csapadékvíz elvezetés rendszere, parkolók létesülnek, járdák építésével kedvezőbbé válik a gyalogosforgalom, biciklis sávot alakítanak ki és körforgalom is létesül.
Tovább...
 
Tiszteletadás az egykori mentősökre emlékezve Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 11.
ImageKoszorúzásokra került sor tegnap délelőtt Székesfehérváron, két helyszínen a Mentők Napja alkalmából. A székesfehérvári mentőállomás a múltra való emlékezés mellett nyílt napot is tartott.
Tovább...
 
Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvár Városgondnoksága   
2017. május 11.
ImageAz elmúlt években egyre népszerűbb a városlakók körében a „Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért” kezdeményezés. Ebben az évben már 733 pályázat érkezett be a Városgondnoksághoz. A számok is mutatják, hogy sok közösség és fehérvári lakos él ezzel a pályázati lehetőséggel, mellyel ingyen juthatnak hozzá a növényekhez. Ebben az évben 48.897 db egynyári palántát és 14.998 db muskátlit kapnak a pályázók május végéig.
Tovább...
 
Székesfehérvár Topotéka - új virtuális gyűjtemény Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 11.
Széleskörű betekintést kíván nyújtani városunk és közösségeinek múltjába és jelenébe a Székesfehérvár Topotéka új internetes felület, amely a Városi Levéltár és Kutatóintézet gondozásában működik.
Tovább...
 
Új fitneszeszközök a Széna téri Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 11.
ImageHosszú folyamat részeként, sok szervezet és ember összefogásával valósulhatott meg azoknak a fitneszeszközöknek az átadása, amelyre tegnap délután került sor a Székesfehérvári Széna Téri Általános Iskola udvarán. A rendezvényen részt vett a körzet önkormányzati képviselője, Deák Lajosné, akinek hathatós támogatása is közrejátszott abban, hogy az iskolaudvar új játékokkal gazdagodott.
Tovább...
 
Hosszabbításban döntött az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 11.
ImageJátszott a tűzzel, de végül nem égett meg az Alba Fehérvár Puebla Plus a férfi kosárlabda NB I negyeddöntőjének első összecsapásán a Kecskemét ellen.
Tovább...
 
Újabb 33+11 parkolóhelyet adtak át Vízivárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 10.
ImageA Budai út 94-98-100. számú panelházak mögött új, illetve felújított parkolóhelyek kerültek átadásra. A területek műszaki átadásán – melynek során a forgalomba helyezési eljárás is lezajlott – dr. Horváth Miklósné önkormányzati képviselő adott tájékoztatást a sajtó képviselőinek a tavaly kezdődött és most véget ért 80 millió forintos beruházással kapcsolatban.
Tovább...
 
Pumpálva két keréken Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 10.
ImageElkészült az első fehérvári bringacross pálya a Bregyó-közi Sportcentrum mögötti parkerdőben, melyet tegnap délután vettek birtokba a kerékpárosok. Az átadáson mind a kivitelezőknek, mind az ötletgazdának köszönetet mondott a város polgármestere.
Tovább...
 
St. Martin és a Nemzeti Színkottás Zenekar jótékonysági koncertje Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 10.
ImagePáratlan zenei élményt kínál a közönségnek a „Közös hang” című jótékonysági est, melyen St. Martin sérült művészekkel közösen lép fel csütörtökön 18.00 órától a Művészetek Házában. Felcsendülnek a szaxonfonművész és zeneszerző saját művei, de hallhatunk klasszikus zenedarabokat és mai slágereket is. A bevételből az Arany EGYMI Ezredéves Óvodája, Általános Iskolája és Készségfejlesztő Iskolája tanulóinak művészeti tevékenységét támogatják.
Tovább...
 
Három érem hazai medencében Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 10.
ImageEredményesen szerepeltek a Delfin SE ifjú úszói a Maraton elnevezésű korosztályos versenyen. A fehérvári egyesület tehetségei hazai medencében több értékes helyezés mellett 2 arany és egy bronzérmet tempóztak össze.
Tovább...
 
Az értéktárba kerülhet Fa Nándor Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 10.
Nagy sikerű élménybeszámolót tartott a Velence Korzó dísztermében Fa Nándor. Az ötszörös földkerülő vitorlázó Koszti András polgármester invitálására az "Unalmas hétfők, érdekes emberek" sorozat nyitórendezvényének keretein belül kendőzetlenül beszélt pályafutásáról, sikereiről és nehéz időszakairól.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 19713