Kezdőlap arrow Hírek
Indul a 27. Telekom VOLT Fesztivál Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: VOLT   
2019. június 26.
Kedd este új helyszínen – a korábbi szomszédságában - nyitotta meg kapuit a 27. Telekom VOLT Fesztivál. A Magyar Kormánytól kapott fejlesztési támogatásból létrejött szabadtéri rendezvényhelyszínen első alkalommal tartanak VOLT Fesztivált. „Mindössze pár hónapja volt a városnak, hogy a VOLT indulására elkészüljön a terület. Utak épültek, víz- és csatornahálózatot telepítettek.
Tovább...
 
Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. június 26.
Három évvel ezelőtt telepítette be az első, összesen három hektáros erdősávokat Székesfehérvár Városgondnoksága Kft-vel és a Környezetvédelmi Irodával együttműködve a Vadex Zrt.
Tovább...
 
Erdélyi koncert turnéra indul a Vox Mirabilis Kamarakórus Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. június 26.
A Vox Mirabilis Kamarakórus hosszú évek óta kapcsolatot tart fent határon túli magyar szervezetekkel, énekkarokkal, minden évben 1-2 együttest vendégül látnak, felléptetnek koncertjeiken.
Tovább...
 
Itt a pollenallergia időszaka! Az autóját is tisztítsa ki! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Galenus   
2019. június 26.
A mutatós plüsskárpit a poratkák kedvelt élőhelye, a kiömlött kávéfolt a szőnyegen ideális hely a baktériumok megjelenéséhez, a tavalyi pollenszűrővel működtetett klíma hatásfoka mellett pedig akár lehúzott ablakkal is közlekedhetnénk. Mit tegyünk, hogy az allergéneket száműzzük az autónkból?
Tovább...
 
Negyedszázada működik nyugdíjas klub Vízivárosban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 26.
A polgármester köszöntötte a 25 éves Vízivárosi Nyugdíjas Klubot, kifejezve: az ilyen szívvel-lélekkel élő és működő közösségek által gazdagabb a város. Az aktív szervezet jelenleg 30 tagot számol, heti rendszerességgel összegyűlnek egy beszélgetésre vagy vesznek részt közös programokon, kirándulásokon.
Tovább...
 
Válogatott centerek az Albában Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 26.
A legutóbbi szezon bajnoki leszereplése után teljes vérfrissítésre szorul az Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata. A vezetőség az első lépéseket megtette, két válogatott centert igazolt: a 31 éves, Körmendről 3 év után visszatérő Csorvási Milán kettő, a Kecskemétről Fehérvárra igazoló Molnár Márton 1 éves szerződést írt alá a Gáz utcában.
Tovább...
 
Szabó a "villámember" Minszkben Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 26.
A középdöntőbe jutott Magyarország atlétika válogatottjának tagjaként a Fehéroroszországban zajló II. Európai Játékokon az ARAK sprintere, Szabó Dániel. 100 méteres síkfutásban a negyeddöntőben állt rajthoz a fehérvári országos bajnok, aki 10.63-as idővel, 6 ponttal járult hozzá a csoportjából második helyen középdöntőbe kvalifikáló magyar csapat teljesítményéhez.
Tovább...
 
Októberben indul az évad, és játsszák majd a régi darabokat is Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Fraller Ildikó, Lőrincz Miklós   
2019. június 26.
Cselekményes balett, táncdráma, kortárs balettekből álló táncszínházi est és gyerekeknek szóló mesebalett is szerepel a Székesfehérvári Balett Színház következő évadtervében. Négy új bemutatót terveznek, és ezek mellett műsoron tartják a most zárult évad produkcióit is. Az előttünk álló évadról Brájer Éva alpolgármester és Egerházi Attila balettigazgató tartott sajtótájékoztatót.
Tovább...
 
Eltűnt tervrajzok – múzeumi foglalkozás az Ikarus kiállításon Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 26.
Eltűnt tervrajzok címmel indítanak múzeumpedagógiai foglalkozásokat az Ikarus, a busz című kiállításhoz kapcsolódóan. A táborozó gyerekcsoportoknak és családoknak szóló programra előzetes bejelentkezés alapján, egyeztetett időpontban várja a résztvevőket a Szent István Király Múzeum.
Tovább...
 
Átvették diplomájukat az első, végzett digitális szakemberek Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 26.
Sikerrel zárult az az országosan egyedülálló, digitális felnőttképzési program, melyet közösen indított az Alba Innovár Digitális Élményközpont, az Arconic és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara. A januárban kezdődött 320 órás tanfolyam eredményeként 11 arconicos dolgozó vette át digitális közép-, illetve emeltszintű diplomáját. A frissen végzett szakembereket a Városházán köszöntöttek tegnap délelőtt.
Tovább...
 
Minden, ami könyv – nyáron is! Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. június 25.
Meleg és vakáció ide vagy oda, nyáron is várja az olvasni vágyókat a Vörösmarty Mihály Könyvtár! Ugyan rövidített heti nyitva tartással, de továbbra is kölcsönözhetőek a nyári csemegét kínáló újdonságok és régi klasszikusok is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 24545