Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Együttműködési megállapodást kötött az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia és az Óbudai Egyetem Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Józsa Dávid   
2024. március 02.
Együttműködési megállapodást kötött az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara. A város két meghatározó szereplője a jövőben komoly sporttudományi kutatásokban, vagy akár hosszabbtávú életpályamodell kidolgozásában is segíthet egymásnak.
Tovább...
 
Természetlíra és indusztriális objektek – újabb vitrinkiállítás nyílt a Fő utcán Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Gáspár Péter   
2024. március 02.
Szerdán újabb vitrinkiállítás nyílt a Tarsoly Ifjúságért Egyesület szervezésében a Fő utca 3. szám alatti márványcsarnoknál. A sorozat novemberben Javick fotókiállításával kezdődött, most pedig Dosztály Ágota, Klein Kati és Ekési Sándor mellett a SZÉPHŐ Zrt. dolgozói mutatják be műveiket.
Tovább...
 
Hétvégén a Fehérvár Televízióban láthatjuk a Fehérvári Versünnep elődöntőjét Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Havasi Timea   
2024. március 02.
Műsorra tűzi a XIV. Fehérvári Versünnep elődöntőjét a Fehérvár Televízió. A népszerű tehetségkutató verseny február 24-i fordulóját két részletben, szombaton és vasárnap este láthatjuk.
Tovább...
 
Szombaton a Paks érkezik az Alba Regia Sportcsarnokba Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: ÖKK   
2024. március 02.
Az alapszakasz végéhez közeledve tovább növelheti győzelmei számát az Arconic-Alba Fehérvár együttese. A fehérváriak az utolsó rájátszáshelyért harcoló Atomerőmű SE Paksot látják vendégül március 2-án, szombaton.
Tovább...
 
Szombaton társasjáték-napot rendeznek a Széna téri Tagkönyvtárban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2024. március 02.
A társasjátékok világába kalauzolják az érdeklődőket a Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtárába március 16-án, szombaton. Az ingyenes alkalommal minden kezdő és haladó játékost szeretettel várnak!
Tovább...
 
A szezon első Herbarius túráját rendezik Lovasberényben Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Timea   
2024. március 02.
Az idei szezon első Herbarius túráját rendezik március 3-án, vasárnap Lovasberényben. A résztvevők a nyírvíz csapolásával ismerkednek meg Lencsés Rita gyógynövény szakértő vezetésével. A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges.
Tovább...
 
Márciusi előadások a V54-ben Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: V54   
2024. március 02.
Székesfehérvár legújabb színházi tere, a Vár körút 54. alatt nyílt V54 Színház és Kultúrtér márciusban nyolc napon kilenc előadással várja az érdeklődőket.
Tovább...
 
Szombaton Mézes Napot rendez a Fehérvári Kézművesek Egyesülete Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2024. március 01.
Kóstolóval egybekötött Mézes Napot tart március 2-án, szombaton a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. Az eseményen Lódi József méhészmester filmvetítéssel egybekötött előadást tart, valamint mézes kézműveskedésre is sor kerül.
Tovább...
 
Könyvtolmácsok - világirodalom, és a fordítók, akik mögötte vannak Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Szabados Attila   
2024. március 01.
A világirodalom klasszikusai, de legújabb csúcsteljesítményei sem maguktól fordulnak magyarra. Az Élet és Irodalom szerkesztősége a Magyar Műfordítók Egyesületével (MEGY) és az Írók Boltjával együttműködésben felvállalták, hogy bemutatják a műfordítók munkáját a nagyközönségnek. Anyanyelvünk, a minőségi magyar szöveg és az olvasás iránti rajongás összeköt, ezért a FERLING, a FleishmanHillard Café és a Noguchi kommunikációs ügynökségek örömmel támogatják a Könyvtolmácsok projektet. Az Írók Boltjában az Élet és Irodalom szerkesztői beszélgetnek a kortárs irodalom meghatározó műfordítóival - közösen dolgozunk azért, hogy minél többen megismerjék különleges mesterségük műhelytitkait.
Tovább...
 
Több időt igényel az álláskeresés, mint egy évvel korábban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Hasznos Nelly   
2024. március 01.
Minimálisan csökkent az aktív álláskeresők aránya egy év alatt a hazai munkaerőpiacon, minden második dolgozó elégedett jelenlegi helyével, vagy legalábbis nem gondolkodik a váltáson. 1500 fő megkérdezésével készítette el rendszeres, negyedéves reprezentatív felmérését a Profession.hu 2024 elején, amelyben az álláskeresési státuszt és szokásokat vizsgálja.
Tovább...
 
Pénteken erdei kalamajka, hétfőn gyógyító meditáció lesz az Aranybullában Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Timea   
2024. március 01.
Folytatódik a Szövőmadár meseműhely március 1-jén, pénteken 16.30 órától az Aranybulla Könyvtárban. A Mesekuckóban való részvételhez előzetes bejelentkezést kérnek. Március 4-én, hétfőn szintén 16.30-tól Mohácsi Péter vezetésével lesz gyógyító meditáció, melyre ingyenes a belépés.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 37590