Kezdőlap arrow Hírek
Burkolat-helyreállítás miatt lezárások lesznek a Szilvamagnál Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: Havasi Timea   
2021. április 16.
Az útburkolat végleges helyreállítását végzik a Szilvamag utcában április 19-22-e között, azaz jövő hétfőtől csütörtökig. A munkavégzés idejére lezárják a Tordai és a Nagyváradi utcák közötti szakaszt. A korlátozások érintik a Szilvamagról nyíló utcák és ingatlanok megközelítését, illetve a 40-es és a 41-es helyijáratos buszok útvonalát és a megállóhelyeket.
Tovább...
 
Új megfigyelőponttal gazdagodott a Sóstó tavasszal Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2021. április 16.
Még szebb látványt, és a vízivilág számára is nagyobb biztonságot jelent az új les Sóstón. A tavasszal elkészült Sirály-les a Keleti kapu szomszédságában nyújt csodálatos megfigyelőhelyet a kirándulók és a fotósok számára.
Tovább...
 
Polgármesteri egyeztetés Székesfehérvár és Schwäbisch Gmünd között Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2021. április 16.
A jelenlegi járványügyi helyzetről, a védelmi intézkedésekről, a nyitással kapcsolatos lehetőségekről, tapasztalatokról is szó esett azon az online beszélgetésen, amelyet Székesfehérvár polgármestere folytatott a németországi testvérváros, Schwäbisch Gmünd főpolgármesterével.
Tovább...
 
Jelszó: Óvjuk a Földet! Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. április 16.
A fenntarthatóság jegyében készített rajzokból, festményekből „nyílt” kiállítása a Hétvezér Általános Iskola diákjainak. Az online rajzórák alkotásai most az iskola Facebook-oldalán nézhetők meg.
Tovább...
 
Csökkent a koronavírus-koncentráció a fehérvári szennyvízben Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fraller Illdikó   
2021. április 16.
Enyhe csökkenést mutat a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja Székesfehérváron, erről tájékoztatnak az NNK 14. heti adatai.
Tovább...
 
Megrongálták az Iparcikk Piac melletti nyilvános illemhelyet Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Timea   
2021. április 16.
Alig másfél hónapja helyezték üzembe, és sajnos máris megrongálták a Palotavárosban az Iparcikk Piac melletti nyilvános illemhelyet. Az ismeretlen elkövetők a kifelé nyíló ajtókat zárt állásba tették, majd berúgták, ezzel több tízezer forintos kárt okoztak. Az esetet kivizsgálása folyamatban van.
Tovább...
 
Csőtörés utáni javítás miatt lezárás lesz a Pityer utcában Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: Havasi Timea   
2021. április 16.
Csőtőrés utáni hibákat javítanak április 16-án, pénteken a Pityer utca 31. szám előtt. Emiatt napközben lezárják az utca egy szakaszát, a 30-as és a 37-es buszok pedig terelőútvonalon fognak közlekedni.
Tovább...
 
Könyvajándék a fehérvári általános iskoláknak Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Stettler Zsuzsanna, Csordás Csilla   
2021. április 16.
Kamaszoknak szóló hasznos kiadványokat ajánlott fel egy könyvkiadó, amelyek most az Önkormányzat és a Tankerület koordinálásával minden fehérvári általános iskolába eljutnak. A közel százezer forint értékű csomagot – a biztonság érdekében egy ózonizálást követően – minden intézménybe a Városgondnokság juttatja el. A Kétbalkezes kamaszlányok kézikönyve 2.0 és a Kamaszkassza zsebpénzügyi kézikönyv pedig akár évvégi jutalomkönyvként, akár az iskolai könyvtárakban elérhetően szolgálja majd a fiatalok ismeretszerzését. Kedden délelőtt Deák Lajosné önkormányzati képviselő és Lehrner Zsolt alpolgármester a Hétvezér Általános Iskola igazgatójának adta át a könyvcsomagot.
Tovább...
 
Szünetel a személyes ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2021. április 16.
Május 3-ig meghosszabbították a személyes ügyfélfogadás szüneteltetését a Polgármesteri Hivatalban. Az Ügyfélszolgálat és az egyes szervezeti egységek továbbra is telefonon érhetőek el, a beadványokat elektronikusan lehet elküldeni vagy papír alapon, a Városház téri épületek gyűjtődobozaiba lehet bedobni.
Tovább...
 
Fehérvári koraszülötteken is segít a Plüss Kommandó Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Timea   
2021. április 16.
A koraszülött babák ellátásához használatos speciális eszközöket kapott a Plüss Kommandó program keretében a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház. Textilből készült fekvőalkalmatosságok, úgynevezett babafészkek, különféle apró sapkák, védőszemüvegek, takarók, és szoptatós párnák érkeztek az intézmény koraszülött részlegébe mintegy másfél millió forint értékben.
Tovább...
 
Elengedett teraszdíj, behajtási engedély a belvárosba Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2021. április 16.
Hétfőn újra kinyitnak az óvodák, az önkormányzati fenntartású bölcsődékben viszont továbbra is csak ügyeleti ellátást biztosítanak. Erről közösségi oldalán adott tájékoztatást dr. Cser-Palkovics András. Székesfehérvár is csatlakozik az állami kezdeményezéshez, és április végéig a helyi közösségi közlekedésben ingyenességet biztosít az alsó tagozatos diákoknak. A polgármester kitért az önkormányzat által már korábban eltörölt teraszdíjak kapcsán arra, hogy hiába ingyenes, de a közterület-használatot kérvényezni kell. Az ehhez, valamint a vendéglátósoknak segítő belvárosi behajtási engedélyekhez szükséges formanyomtatvány a városi honlapon elérhető.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 29287