Kezdőlap arrow Hírek
Újra én - Edzés a várandósság alatt és a szülés után Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. december 07.
Ez a könyv felér egy "versenyfelkészítéssel" - alapozással, formaidőzítéssel majd regenerációval - életed egyik legnehezebb erőpróbájára: a várandósságra, a szülésre, a gyermekágyi periódusra. De sokkal nemesebb célok érdekében kell rajthoz állnod, mint egy trófea: a gyerekedért, önmagadért, nőiességedért, az életminőségedért, terhelhetőségedért - a mindennapjaidért. Az, hogy jól legyél, legalább annyira a babád érdeke is, mint a tiéd!
Tovább...
 
Minden, amit a ketogén diétáról tudni érdemes Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. december 06.
Alacsony szénhidrát és magas zsírbevitel - ez a ketogén diéta lényege, mely több energiát, minőségibb alvást, kiváló állóképességet és zsírtalanabb testet ígér mindenkinek.
Tovább...
 
Fantasztikus karácsony! – vasárnapig várják a novellákatl Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Havasi Tímea   
2019. december 06.
A tavalyi sikerekre alapozva idén is meghirdette karácsonyi novellaíró pályázatát a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Korhatár nélkül bárki jelentkezhet az ország minden tájáról. A karácsonyi történeteket ezúttal a fantasy műfajában várja az intézmény december 8-án, vasárnap éjfélig.
Tovább...
 
Mikulásból sosem elég Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2019. december 06.
A péntek és a szombat is a Mikulás jegyében telik Székesfehérváron. Pénteken a Városház téren a Szabad Színház Mikulásgyára és a "Nagy szeretetközvetítő iroda" várja a gyerekeket, szombaton pedig a Lappföldről érkező Joulupukkival találkozhatunk az adventi színpadon.
Tovább...
 
Indul a népdaléneklési verseny Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Lőrincz Miklós   
2019. december 06.
Ebben a tanévben is megrendezi a Pesovár Ferenc nevével fémjelzett Fejér Megyei Gyermek és Ifjúsági Népdaléneklési és Népzenei Versenyt a Fejér Megyei Művelődési Központ. Az első területi bemutató december 11-én, szerdán 14 órakor lesz Székesfehérváron, a Művészetek Házában. A rendezvényre a közönség számára ingyenes a belépés.
Tovább...
 
Idén is ingyenes lesz a parkolás az ünnepek alatt Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Bácskai Gergely   
2019. december 06.
Már december 18-án, szerdától egészen január 1-jéig díjmentes lesz a parkolás Székesfehérváron. Erről mindenki értesül, aki parkolójegyet szeretne váltani, hiszen ebben az időszakban nem működnek majd a parkolóautomaták a városban. A történelmi belvárosba – ami kiemelt parkolási zóna – ezen időszak alatt is csak engedéllyel lehet behajtani!
Tovább...
 
Dicsőséggel teli múlt – remek kilátások Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. december 06.
Újra beszélgetésre hívta a partnermédiumokat az Alba Fehérvár. A kötetlen hangulatú délelőtti egyeztetésen a nosztalgiázás mellett nagy hangsúlyt kapott a csapat előtt álló négy idei mérkőzés, de szó volt a Magyar Kupa-esélyekről is, valamint Simon Balázs, az Alba Regia SC ügyvezetője beszélt a Debrecen elleni mérkőzés tapasztalatairól. A találkozón részt vett Mészáros Attila alpolgármester és Balássi Imre, a klub elnöke is.
Tovább...
 
Közmeghallgatást tartanak jövő pénteken a Városházán Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2019. december 06.
Jövő pénteken az Önkormányzat működésével kapcsolatos kérdések témájában tartanak Közmeghallgatást a Városházán.
Tovább...
 
Jótékonysági este a rock és a gyermekek segítése jegyében Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2019. december 06.
Helyi zenekarok és egy baráti társaság tagjai fognak össze, hogy az adventi időszakban a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ fiatal lakóit segítsék. Egy jó hangulatú rockos estére készülnek szombaton, amelyen a résztvevők az Ikon Clubba megváltott belépővel, tartós élelmiszerrel vagy az alapítványi számlára átutalt összeggel támogathatják a nemes cél megvalósítását.
Tovább...
 
A fenntartható élelmezéstől a biodinamikus gazdálkodásig Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. december 06.
Székesfehérváron tartotta A piac konyhája című közös konferenciáját a Stílusos Vidéki Éttermiséggel (SVÉT) a Magyar Konyha magazin. A harmadik alkalommal megrendezett nagyszabású szakmai találkozó célja ezúttal sem volt kevesebb, mint megteremteni a párbeszéd és a kapcsolatteremtés lehetőségét a minőségi termékeket előállító magyar termelők és a legjobb szakácsok, vendéglősök között.
Tovább...
 
A BCE sportpartnerei az Arév csarnokban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fraller Ildikó   
2019. december 06.
Partnertalálkozót rendezett a BCE Sportközgazdász mesterszaka az Arév csarnokban. A rendezvényen mintegy ötven olyan szakember részt vett, akik mint duális vagy intézményi partnerekként működnek együtt az egyetemmel – az országban egyedülálló, sikeres és folyamatosan fejlődő mesterszak működtetésében.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 25705