Kezdőlap arrow Hírek
VIII. Paál István Fesztivál Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2019. október 23.
A Paál István országos amatőr színjátszó találkozónak immár nyolcadik alkalommal ad otthont A Szabadművelődés Háza a hétvégén. Október 26-án és 27-én az ország számos részéről érkező csoport 14 előadással várja az amatőr színjátszás kedvelőit. A programra a belépés díjtalan.
Tovább...
 
Százezer dolláros női tenisztorna kezdődött a Kiskút útján Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Somos Zoltán   
2019. október 23.
A Kiskút Tenisz Klub folyamatosan bővülő, fedett létesítményében a múlt heti ITF-torna után ezen a héten 100 000 dollár összdíjazású női verseny zajlik. Elkezdődött a selejtező, amelyből harminckét teniszező küzd a szintén harminckettes főtáblára jutásért. Szerdától zajlanak a főtábla küzdelmei egyéniben és párosban, hétvégén rendezik az elődöntőket és a döntőket.
Tovább...
 
Átalakul a szakképzés Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Csordás Csilla   
2019. október 23.
A következő évi beiskolázáshoz kapcsolódóan a szakképzési rendszer átalakításáról tartott rendhagyó tájékoztatót a székesfehérvári és a környékbeli általános iskolák igazgatóinak, pályaválasztási felelőseinek a Székesfehérvári Szakképzési Centrum a Városháza Dísztermében.
Tovább...
 
Novák Eszter rendezésével indult az évad a Pelikánban Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Tóth Bence   
2019. október 23.
Magyarországi ősbemutatóval és új névvel indult az évad a Vörösmarty Színház nagy múltú kamaraszínházában: Novák Eszter rendezésében Joël Pommerat kortárs francia drámaíró és rendező Az én kis hűtőkamrám című előadás látható a játszóhelyen.
Tovább...
 
Imádságos tiszteletadás Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Csordás Csilla   
2019. október 23.
Koszorúzással és imádságos ünnepi műsorral tisztelegtek az 1956-os forradalom és szabadságharc hősei előtt Székesfehérváron. A Székesfehérvári Püspökség ünnepségén Fejér Megye és Székesfehérvár Önkormányzatának vezetői, a történelmi egyházak, társadalmi és civil szervezetek, valamint az oktatási intézmények képviselői és a fehérváriak emlékeztek.
Tovább...
 
A képviselőtestület tagjai átvették a megbízóleveleket Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Torma Kinga Regina, Bácskai Gergely   
2019. október 23.
Székesfehérvár polgármestere, a 14 egyéni választókerület önkormányzati képviselője, illetve a kompenzációs listán mandátumot szerzett 6 képviselő dr. Pallos Istvántól, a Helyi Választási Bizottság elnökétől vették tegnap át megbízólevelüket. A város képviselő-testülete október 25-én, pénteken 14 órától tartja alakuló közgyűlését a Városháza Dísztermében, ahol esküt tesznek, majd döntenek az alpolgármesterek és a tanácsnokok személyéről, valamint felállítják a bizottságokat is.
Tovább...
 
Folytatódik a Somorjai Ferenc hangversenysorozat Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Havasi Tímea   
2019. október 22.
Izgalmas programmal lép közönsége elé az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. Október 24-én, csütörtökön 18.00 órakor a Szent István Művelődési Házban folytatódik a Somorjai Ferenc Kamarazenekari és Kórus-koncertsorozat az Átok és áldás című esttel.
Tovább...
 
Izgalmas részletek a második honalapítóról Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fraller Ildikó   
2019. október 22.
IV. Béla életének és uralkodásának izgalmas részleteiről mesél az érdeklődőknek Belegrai Tamás kurátor csütörtökön délután a Hősök, Szentek, Hódítók című kiállításban.
Tovább...
 
Diákok idézik meg 1956 szellemét Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2019. október 22.
Idén is ünnepi produkcióval emlékezik a székesfehérváriak közössége az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire, hőseire és áldozataira. A Kőnél keményebbek című darab írója-rendezője Matuz János, aki ebben az évben a Széchenyi szakgimnázium diákjaival dolgozik együtt. Az előadásban fontos szerep jut Vörös Janka jazz énekesnőnek és egy zongorának is. Az ünnepi műsor október 23-án, szerdán 16 órakor kezdődik a Városház téren.
Tovább...
 
Milyen vitaminok segítik elő a tökéletes látást? Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 22.
Több tanács is létezik arra vonatkozóan, hogy mit tegyünk / és mit ne tegyünk a látószervünk optimális működése érdekében. Fontos például a következetes táplálkozás. Étrendünket úgy kell összeállítanunk, hogy minél több A-, C- és E vitaminban gazdag étel szerepeljen benne.
Tovább...
 
Orbáncfű – segítség a változókorban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 22.
Az orbáncfű hatékony segítséget nyújthat a változókorban lévő hölgyeket érintő problémákra. Idegnyugtató hatása közismert, és még a ráncok ellen is hatásos.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 25387