Kezdőlap arrow Hírek
Várják a jelentkezéseket a Lélekmozgató - ra Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Csordás Csilla   
2021. január 28.
A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) a parasportok és a parasportolók megünneplésére készülve, LÉLEKMOZGATÓ programjával, ismét együttműködésre, megemlékezésre hívja Magyarország köznevelési intézményeit, önkormányzatait.
Tovább...
 
A rendkívüli időszakban sem csökkent a házasodási kedv Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Timea   
2021. január 28.
A koronavírus-járvány hozta rendkívüli helyzetben sem csappant meg a házasodási kedv Székesfehérváron. Eddig 161 pár jelentkezett be 2021-re házasságkötésre a Polgármesteri Hivatal Anyakönyvi és Címregiszter Irodájában. A házasságkötési szándék bejelentésével kapcsolatos ügyintézésre továbbra is csak szerdánként van lehetőség az irodában, előzetes időpont-egyeztetést követően. Érdemes mielőbb menni, mert legkorábban már csak március végére vannak szabad időpontok.
Tovább...
 
Mire jó a kakaóvaj? Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. január 28.
A kakaóvaj az egyik legkiválóbb bőrápoló: javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti kiszáradását. Növényi napvédőként is funkcionál, s még striák / hegek halványításához is használhatjuk!
Tovább...
 
Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díj Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Simon Rita   
2021. január 28.
Várja a jelöléseket az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjra. Az elismerések átadására 2021-ben is sor kerül, amelyről sajtótájékoztató keretén belül számolt be Róth Péter, Székesfehérvár Megyei Jogú Város alpolgármestere, Németh László, az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért kurátora és Domokos Tamás, az Echo Network Koordinációs, Beruházó és Finanszírozó Zrt. vezérigazgatója. A jelöléseket 2021. március 10-ig várják a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre.
Tovább...
 
Temesvári Márta - A magyar tetoválóművészet műhelyei Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fehérvári Hírek   
2021. január 28.
Egy könyv Magyarország tetováló műhelyeiről, ahol minőségi munkát végeznek a művészek! Portrék, érdekes történetek, gyönyörű munkák, csodás fényképek!
Tovább...
 
Pályakarbantartás miatt módosul február 6-án a vasúti menetrend Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: ÖKK   
2021. január 28.
Pályakarbantartás miatt a Budapest-Déli – Budapest-Kelenföld és Szabadbattyán – Balatonfüred állomások között a 30a vasútvonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok. A 2021. február 6-án, szombaton végzett munkáról a MÁV-START Zrt. tájékoztatója az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Carmen – Online premierre készül a Vörösmarty Színház Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. január 28.
Online színházi premierre készül a Vörösmarty Színház. Január 29-én, pénteken Márton László Carmen című darabját mutatja be a társulat Horváth Csaba rendezésében, Petrik Andreával és Krisztik Csabával a főszerepben.
Tovább...
 
Mert játszani mindenki szeret Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fraller Illdikó   
2021. január 28.
A kisgyermekek a játékon keresztül tanulnak, a játék segíti őket készségeik fejlesztésében. Míg ők azt gondolják, hogy „csak” játszanak, fejlődik a türelmük, kitartásuk, a gondolkodásuk, a kudarctűrő és együttműködési készségük is. Van egy székesfehérvári fejlesztés, a MintaKINCStár, ami módszertan, játékeszközök és foglalkoztatók gyűjteménye egyben, az alapja pedig a népművészet mint a közös vizuális anyanyelvünk.
Tovább...
 
Oldódó, hurutos köhögés Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Galenus   
2021. január 28.
A köhögés fájdalmas folyama t, de potenciálisan hasznos. Alapvető funkciója a légutak szabaddá tétele a légúti váladék, nyák, irritálóanyagok eltávolítása útján. Ha nem áll komolyabb betegség mögötte, banális oka leggyakrabban a megfázás.
Tovább...
 
Pályakarbantartás miatt módosul a vasúti menetrend Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2021. január 27.
Pályakarbantartási munka miatt a Martonvásár – Gárdony és Szabadbattyán – Balatonfüred állomások között a 30a vasútvonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok 2021. február 13-tól február 28-ig. A végzett munkáról és menetrend alakulásáról a MÁV-START Zrt. tájékoztatója az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Bronz napisten, nürnbergi babakonyha és Ujházi-plasztika Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Fraller Illdikó   
2021. január 27.
Újabb képeslapok érkeztek a Szent István Király Múzeum kisfilmsorozatában: a különleges tárgyakról, emlékekről szóló videókban művészettörténészek, muzeológusok és régészek mutatnak be egy-egy alkotást, köztük például egy római kori bronz napistent, egy nürnbergi babakonyhát és Ujházi Péter papírplasztikáját a Téli tárlatból.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 28686