Kezdőlap arrow Hírek
Hello W ork Akadémia tréningsorozat az Arconic Alapítvány támogtásával Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 20.
ImageA 2018. március 20. és 2018. április 10. között induló tréning sorozaton most ingyenesen vehetnek részt ​az érdeklődő kismamák, gyesen, gyeden lévő anyukák. A Hello​W​ork Akadémia egy több modulból álló kompetencia fejlesztő ​tréning, ami kifejezetten olyan készségekre fókuszál, amire a munkába álláskor lesz szükség.
Tovább...
 
Megtekinthető a tervmódosítás lezáró dokumentációja Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. március 20.
Az Önkormányzat tájékoztatja az érintetteket, hogy lefolytatta a város külterületének, valamint egyes belterületi területrészeinek helyi építési szabályzatának és szabályozási tervének a Budai út, Nagyszombati út és a 14311 hrsz-ú gyűjtőút csomópontjára és környezetére vonatkozó módosításához szükséges partnerségi egyeztetést. A lezáró döntés a város honlapján és a Főépítészi Iroda hirdetőtábláján is megtekinthető.
Tovább...
 
Körömgomba és tyúkszemek  Számít, hogy mi van a zokni alatt? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 20.
ImageKiábrándító, amikor egy ápolt, gyönyörű nő a harisnyáját/zokniját levéve elhanyagolt állapotban lévő lábfejet villant meg – lepattogott körömlakkal, bőrkeményedéssel, esetleg gombával tarkítva. Kiváltképp télen hajlamosak rá sokan, hogy csak a kezük szépségével foglalkozzanak, s csak azt gondozzák, mert „A csizmában úgysem látszik a lábam!”. Mindez nemcsak esztétikai szempontból aggasztó, hanem egészségügyi problémákhoz is vezethet.
Tovább...
 
Reneszánsz ünnep Mátyás király megkoronázása évfordulóján Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. március 20.
1464. március 29-én Székesfehérváron koronázták királlyá Mátyás királyt. Az 554 évvel ezelőtti eseményt nagyszabású programsorozattal és egy különleges kiállítás megnyitóval ünnepli a királyi koronázóváros.
Tovább...
 
Családtervezésben segít a SZÉNA Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 20.
Image„Babára vágyva” címmel egy országos rendezvénysorozat indult, melynek kezdeményezője a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány.
Tovább...
 
KASTÉLYMESÉK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 20.
Különleges programsorozat indult a kápolnásnyéki Halász-kastélyban. Havonta egy este különleges vendégek különleges helyszínen mesélnek különleges kastélyokról, épületekről, és az ezekhez kapcsolódó személyes történeteik segítségével hívják rendhagyó kalandozásra hallgatóságukat.
Tovább...
 
Internet Fiesta a könyvtárakban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 20.
ImageInternet Fiestára vár minden érdeklődőt csütörtöktől a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Nemcsak a Z generációnak kínálnak izgalmas időtöltést az online totók, játékok, a virtuális kiállítás, előadások és interaktív programok, amelyek központi témája idén az egészség. Fiestázzanak a könyvtárral március 29-ig!
Tovább...
 
Influenza ellen - gránátalma! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 19.
ImageA gránátalma alacsony kalóriatartalmú gyümölcs, viszont igen gazdag rostokban, így méregtelenítéskor és diétában is fogyasztható. C-vitaminban gazdag, gyorsítja a sebek gyógyulását, segíti a szövetek regenerációját.
Tovább...
 
Fehérvári kempo: Irány a VB! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 19.
ImagePár nap múlva indulnak a VB-re városunk büszkeségei! A Székesfehérvári Kempo Egyesület három tagja - Burián Bendegúz, Koza Márk és Tombácz Tamás – a 2017-es évben nyújtott kimagasló teljesítményével kiérdemelte a válogatottba való bekerülést.
Tovább...
 
Kettlebellezz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. március 19.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a KETTLEBELL Neked való sport!
Tovább...
 
Posztumusz Penna Regia díjat kapott Skorka Károly Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. március 18.
ImageHagyományosan a szabad sajtó napja alkalmából rendezett ünnepségen köszöntötte a helyi szerkesztőségek munkatársait Székesfehérvár Önkormányzata. Az eseményen posztumusz Penna Regia díjat kapott Skorka Károly, az '56-os forradalmi Új Fehérvár lap szerkesztője, aki példája a csendes, bölcs és minden körülmények között kitartó újságírónak. Az elismerést a díjazott lánya, Skorka Éva vette át.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 21594