Kezdőlap arrow Hírek
Másodperceken múlt az Alba sikere Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2018. december 13.
ImageNagyon közel volt az idegenbeli bravúrhoz, de végül hosszabbítás után 88-82-es vereséget szenvedett Bulgáriában a Balkan BC otthonában a FIBA Europe Cup második csoportkörének első összecsapásán az Alba Fehérvár.
Tovább...
 
Balettel a gyermekkor álomvilágába Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fraller Ildikó, Lőrincz Miklós   
2018. december 13.
Már csak egy nap választ el bennünket a Székesfehérvári Balett Színház első nagybalettjének bemutatójától: a Diótörő című családi balettet Egerházi Attila rendezésében és koreográfiájával december 14-én, pénteken 19 órakor láthatja először a közönség a Vörösmarty Színházban. A produkcióról  tartott sajtótájékoztatót dr. Cser-Palkovics András polgármester és Egerházi Attila igazgató az első jelenet díszletei mellett.
Tovább...
 
Lesz-e Vidi-csoda a csoportkör végén? Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Somos Zoltán   
2018. december 13.
ImageUtolsó csoportmeccsét játssza csütörtökön este az Európa-ligában a MOL Vidi FC. A szurkolók ezt az összecsapást várták előzetesen a legjobban, hiszen az ellenfél a premier League élcsapata, a Chelsea FC lesz. Az angolok már megnyerték a csoportot, igazi tétje a Vidi számára lesz a meccsnek. Marko Nikolics csapatának mindenképpen pontot kell szereznie, de a továbbjutás ez esetben is függ a PAOK – BATE mérkőzés eredményétől is.
Tovább...
 
Luca-napi koncert a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2018. december 13.
ImageLuca-napi koncertre készül ismét a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI. A csütörtök délutáni ingyenes programon a Népzene Tanszak diákjai és tanárai lépnek fel.
Tovább...
 
Újra hangversenyt ad Székesfehérváron a Fili Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 13.
A Prohászka-templomban ad ünnepi koncertet december 20-án este a Szentegyházi Gyermekfilharmónia. Az elismert Hargita megyei Fili négy év után újra hangversennyel kíván boldog karácsonyt a zeneszerető közönségnek: a repertoárban eredeti népdalokkal, népdalfeldolgozásokkal és ünnepi énekekkel.
Tovább...
 
Csajos est: A képzelet gyógyító ereje Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2018. december 13.
ImageAz év első Csajos estjére készül a Barátság mozi: a január 16-i, filmvetítéssel egybekötött beszélgetés során a képzelet gyógyító erejét járja körbe Halas Csilla klinikai szakpszichológus, integratív hipnoterapeuta. A 18 órakor kezdődő beszélgetés után a Rossz versek című új magyar vígjátékot vetíti a város mozija.
Tovább...
 
A leghíresebb fehérvári esküvő Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fejér Tamás   
2018. december 13.
Királyi menyegző – Mátyás és Beatrix 542 évvel ezelőtti székesfehérvári házasságkötésére emlékezett tegnapi programjával a Szent István Király Múzeum. A Szabad Színház és a Sub Rosa együttes a királyi menyegzőt elevenítette fel, Benkő András historiás énekével mondta el a hunyadiakhoz kötődő legismertebb legendákat, a Rendház épületében pedig különböző kézművesfoglalkozásokkal kerülhettek közelebb Mátyás korához az érdeklődők.
Tovább...
 
Tisztelgés a hősök emléke előtt Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Csordás Csilla   
2018. december 12.
A Fehérvári Huszárok Egyesülete a hagyományoknak megfelelően Pátzay Pál huszárszobránál emlékezett meg az egykori 10. huszárezred ütközeteiről. Közülük is a legnevezetesebb és legvéresebb volt az 1914 decemberében, a lengyelországi Limanowa mellett lezajlott csata, amelynek során a magyar lovasság hősiesen megküzdött az orosz csapatokkal, és megállította azok előrenyomulását. A 10-es huszárok emlékműve, Pátzay Pál 1939-ben felavatott lovasszobra körül számos érdeklődő gyűlt össze.
Tovább...
 
Év végi asztalitenisz viadal Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 12.
A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség megyei téli asztalitenisz viadalt hirdet egyéni és páros, illetve ép és fogyatékkal élő kategóriákban 7 éves kortól egészen 74 éves kor felettig. A rangos viadalt a szövetség szokásosan a Hétvezér Általános Iskolában, december 16-án, vasárnap reggel 9 órától tartja.
Tovább...
 
Ezektől az ételektől biztosan nem hízol meg! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 12.
ImageDiétázol, de kínoz az éhség és azon gondolkozol, hogy feladod? Már álmodban is csak az evésre tudsz gondolni? Szeretnél jóllakott lenni a zsírcsökkentés alatt? – Olvass tovább!
Tovább...
 
Mozdulat-művészet Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 12.
ImageA mozdulat-művészet évek óta jelen van városunk táncéletében, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A római világbajnokságról sem hiányozhatnak a fehérvári táncosok.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 23291