Kezdőlap arrow Hírek
Székesfehérvár és Fejér megye védőnőit köszöntötték Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Csordás Csilla   
2018. június 19.
ImageA Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Fejér Megyei Területi Szervezete, a Magyar Védőnők Egyesülete, valamint a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály szervezésében rendezték meg a Védőnők Napját kedden a Hotel Magyar Királyban.
Tovább...
 
Képviselői bejárás az Alba Innovárban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Alba Innovár Digitális Élményközpont, Csordás Csilla   
2018. június 19.
Az Alba InnoVár működése kapcsán az eddigi tapasztalatokat és a digitális élményközpont nyújtotta lehetőségeket mutatták be a székesfehérvári közgyűlés tagjainak.
Tovább...
 
Szombaton ismét a késeseké lesz a Rác utca Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fejér Tamás   
2018. június 19.
ImageRekordszámú, 52 kiállító jelezte részvételét a 15. Tűzzel-Vassal Fesztiválon. Az idei találkozó központjában a pásztorok, a pásztorélet bemutatása áll, és idén előszőr konferencia is csatlakozik a késes szakma kiemelkedő eseményéhez. A szakmai konferenciát pénteken, a vásárral, játékokkal, színpadi programokkal tarkított találkozót szombaton tartják a Rác utcában.
Tovább...
 
Programok a Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkörrel Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 19.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek júliusi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Ugye te se vered le a fecskefészket? Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 19.
ImageBár gyerekkoromban sok háziasszony seprűnyéllel igyekezett megszabadulni az eresz alá fészkelő fecskéktől, mert zavarta a fészek miatti plusz takarítanivaló, mára már mindez a múlté (szerencsére). A fészkeket ugyanis tilos leverni – kivéve, ha hivatalos engedélyt kapunk rá. S itt van egy új megoldás a madárpiszok ellen: a fecskepelenka!
Tovább...
 
Sukorói Zenei Nyár - 2018 Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 19.
ImageImmár tizenkettedik éve rendeznek Sukorón, a református templomban nyári hangversenysorozatot, melyre idén sem szednek belépőt, ám az adományokat szívesen fogadják. A nyári program alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Székesfehérváron versenyeznek a legjobb magyar atléták Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Somos Zoltán   
2018. június 19.
ImageA 123. atlétikai magyar bajnokságot rendezik péntektől vasárnapig a Bregyó-közi Regionális Atlétikai Központban. Több mint ötszáz egyéni nevezés érkezett, hatvan egyesület atlétái versenyeznek a sportág legfontosabb hazai seregszemléjén.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások lesznek a Széchenyi úton Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 19.
ImageMegkezdődik június 20-án, szerdán a Vörösmarty tér és a Széchenyi út burkolatának felújítása a Balatoni út – Horvát István utca közötti szakaszon.
Tovább...
 
A Bethesda Gyermekkórház égésközpontjának gyűjt a FEZEN Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fejér Tamás   
2018. június 18.
ImageOrszágos jótékonysági gyűjtést és az egészséges életmódot népszerűsítő új programhelyszínt jelentett be mai sajtótájékoztatóján a FEZEN fesztivál. A szervezők 60.000 vendéget várnak a kevsebb, mint 40 nap múlva induló fesztiválra, ahol idén is több mint száz fellépő szórakoztatja a közönséget.
Tovább...
 
Újra támad a strandidő Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 18.
ImageBár a mögöttünk hagyott héten volt egy kisebb lehűlés, ma már újra szebbik arcát mutatta az időjárás. Az előrejelzések szerint az előttünk álló napokban igazi strandidő lesz - hétfőn azért még várható kisebb zápor, zivatar -, kiváltképp a hét közepén, amikor 30 fok feletti kánikula várható, minimális csapadékkal, sok napsütéssel. Jelen állás szerint pénteken érkezik egy hidegfront, ami hoz némi lehülést és csapadékot, ám erre ne vegyünk mérget, várjuk meg legalább a szerdát, hogy hitelt érdemlő prognózist kapjunk...
Tovább...
 
Fő az egészség! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Csordás Csilla   
2018. június 18.
ImageSzűrővizsgálatok és vitamindús ételek. A hétvégén minden az egészségről szólt Székesfehérvár Feketehegy-Szárazrét városrészében. A Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi úti Tagiskolája adott otthont a Szárazréti Egészségnapnak, míg a Közösségi Központ Gasztroudvarán a tűzhelyről felszálló füst jelezte, hogy megkezdődött a IV. Borsófesztivál.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 22250