Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Spányi Antal lesz a Közéleti és Kulturális Szalon következő vendége Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2024. február 19.
Kedden folytatódik a Vok Mirabilis Közhasznú Kulturális Egyesület és a Krisztus Király Plébánia közös programsorozata, a Közéleti és Kulturális Szalon. Bakonyi István vendége ezúttal Spányi Antal megyés püspök lesz.
Tovább...
 
Válj profivá! - Tortadíszítő workshop Emesével! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. február 19.
Csodás tortákat szeretnél készíteni? Próbálkozol - de nem igazán sikerül a tökéletesnek szánt díszítés? Most itt a lehetőség arra, hogy megtanuld az apró fortélyokat!
Tovább...
 
Gergő Katalin hímző, csipkeverő mester: A Csipkeverés hagyománya Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. február 19.
Gergő Katalin, a Fehérvári Kézműves Egyesület hímző, csipkeverő mestere lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Esték 627. előadója.
Tovább...
 
35189 látogató kereste fel a Munkácsy-kiállítást Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2024. február 19.
Az utolsó hétvégén ezerhatszáz, összesen pedig 35189 látogatója volt a Munkácsy Székesfehérváron kiállításnak. A Pákh Imre magángyűjteményéből összeállított, különleges tárlatot záróünnepséggel búcsúztatták vasárnap este, melynek keretében a Szent István Király Rendház épületét fényfestéssel öltöztették „ünneplőbe”. Székesfehérvár polgármestere megköszönte valamennyi közreműködő munkáját, és kifejezte abbéli reményét is, hogy talán nem végleg búcsúzik a város a gyönyörű alkotásoktól.
Tovább...
 
Székesfehérvár szerepe a budapesti támadó hadműveletekben Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2024. február 19.
Dr. Számvéber Norbert alezredes, a HM HIM Hadtörténelmi Levéltár és Térképtár igazgatója tart előadást február 20-án, kedden 17.00 órakor a Szent István Király Múzeum Rendház épületében. Az alezredes Székesfehérvár háborús szerepét mutatja be az 1944 decembere és 1945 február közötti időszakban.
Tovább...
 
Legyőzte a DVSC-t is a Vidi, egyre stabilabb a dobogó Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2024. február 19.
Két idegenbeli siker, a Kisvárda és az MTK elleni győzelmek után hazai pályán is három ponttal mutatkozott be a tavaszi etap 4. körében, összességében a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) 21. fordulójában a Fehérvár FC. Bartosz Grzelak alakulata a kiváló DVSC-t verte Christensen büntetőből szerzett találatával 1-0-ra, így tovább stabilizálta dobogós pozícióját.
Tovább...
 
ICEHL: izgalmas véghajrá jön, 1 Volán pont Innsbruckból Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Mátay Balázs   
2024. február 19.
A BL-indulást és a kedvezőbb playoff-pozíciót jelentő 2. helyért folytatott versenyfutásban 4 pont előnnyel várta a Red Bull Salzburg előtt az ICEHL alapszakaszának 46. fordulójában esedékes innsbrucki vendégjátékát a Hydro Fehérvár AV19. A vasárnap esti ütközetben a Volán hokisainak nem volt szerencséjük, mivel hosszabbításban 3-2-re kikaptak, ezért pedig csak egy pont jár, ami fontos, de most ennél többre számítottak a szurkolók, lévén a Salzburg simán 4-0-ra verte a Vorarlberget, így 2 pontra felzárkózott.
Tovább...
 
Ismét megrendezik az Óperenciás mesemondó versenyt Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Timea   
2024. február 18.
Ismét megrendezi az Óperenciás Fejér vármegyei mesemondó versenyt a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. 1-8. osztályos diákok jelentkezését várják február 29-ig.
Tovább...
 
Állandó nyitvatartással és sok újdonsággal várja a szurkolókat a Vidi Múzeum Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Józsa Dávid   
2024. február 18.
Többek között időszaki kiállításokkal, gyerekeknek és felnőtteknek szóló programokkal és Vidi-legendák által vezetett tárlatvezetésekkel várja a szurkolókat a Vidi Múzeum. A részletekről pénteken délután az Önkormányzat és a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. közös sajtótájékoztatón számolt be.
Tovább...
 
Összefogás a fiatalok mentális egészségéért Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Józsa Dávid   
2024. február 18.
Országosan egyedülálló módon Székesfehérváron és Fejér vármegyében indítanak közös kutatást és erre épülő szakmai programokat a fiatalok számára. A négyes együttműködésben megvalósuló program a megváltozott, új stresszfaktorokat felsorakoztató világ problémáira adhat választ, életvezetési tanácsokat a fiataloknak.
Tovább...
 
Ébredő természet a Károlyi Kastélyparkban – vasárnap folytatódnak a botanikai séták Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Timea   
2024. február 17.
Újabb ismeretterjesztő sétát rendeznek a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyparkban február 18-án, vasárnap 14.00 órától. A résztvevők megismerhetik az ébredő természet csodáit Györök Orsolya, Székesfehérvár főkertésze vezetésével. Jegyek a Kastély új Látogatóközpontjában válthatóak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 111 - 121 / 37590