Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Zöldebb utakon az építészetben Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Soltész Tünde   
2024. június 22.
A klímaválság hatására a paradigmaváltás küszöbén áll az építész szakma, a fenntarthatóság a tervezésben is az elsődleges szempontok közé lépett elő. Más iparágakhoz viszonyítva azonban az építőipar lassabban változik, pedig az energiafelhasználás negyven százaléka az épített környezethez kapcsolódik. Magyarország legnagyobb múltú építészirodája, a KÖZTI saját, zöld építészeti jógyakorlataival is szeretne hozzájárulni a fenntartható építészethez.
Tovább...
 
Nyári diákmunkára várják a jelentkezőket a Polgármesteri Hivatalban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2024. június 22.
Idén nyáron is lesz diákmunka a székesfehérvári Polgármesteri Hivatalban. Olyan nappali tagozatos tanulók jelentkezhetnek, akik a városban laknak, július elsejével betöltik a 16. életévüket, de nincsenek még 25 évesek. Napi hatórás segédmunka vállalható júliusban és augusztusban, havi bruttó 200.100 forintos bérért.
Tovább...
 
Városismereti séta indul Fehérvár macskaköves utcáin szombaton Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Timea   
2024. június 22.
Folytatódnak a Tourinform Iroda által szervezett városismereti séták. Június 22-én, szombaton 10.00 órai kezdettel Pintér Ildikó kalauzolja végig az érdeklődőket a Belvároson.
Tovább...
 
Ne harapj rá a csalira! – az online csalásokra hívja fel a figyelmet a rendőrség Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: ÖKK   
2024. június 22.
Az online csalások elleni védekezésre hívja fel a figyelmet a rendőrség internetes plakátja. Arra kérik az embereket, hogy az online térben is óvatosan, megfontoltan cselekedjenek. Ne dőljenek be a sürgetésnek, és soha ne adják meg személyes és banki adataikat.
Tovább...
 
Különleges est a kultúra jegyében, egy jó ügy szolgálatában Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2024. június 22.
Élményekben gazdag programokat kínálnak a Múzeumok Éjszakáján Székesfehérvár közgyűjteményei, kulturális intézményei. Az országos esemény kiemelt helyszíne városunk, ahol közel 100, különböző tematikájú eseményből választhatnak a látogatók június 22-én, szombaton. Az összes programra és helyszínre szóló belépőt a Tourinform Irodában és a helyszínek többségén lehet beszerezni. A karszalagokért befolyó összeget jótékony céllal, adományként gyűjtik a szervezők a Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árváiért javára, az ajánlott minimális hozzájárulás összege 500 Ft.
Tovább...
 
Orosz József nyá. ezredest köszöntötték kilencvenedik születésnapján Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fejér Tamás   
2024. június 22.
Szabó Bakos Györgyné adta át a miniszterelnök által aláírt emléklapot és a város ajándékcsomagját Orosz József nyá. ezredesnek. A Papi Otthonban tartott ünnepségen a körzet önkormányzati képviselője mellett barátai, kollégái, családtagjai köszöntötték az ünnepeltet.
Tovább...
 
Újra hazai pályán az Enthroners – szurkoljunk vasárnap a fehérvári koronázóknak Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: ÖKK   
2024. június 22.
Hazai pályán, a Wroclaw Panthers ellen folytatja az ELF szezont a Fehérvár Entrhoners. A fehérvári amerikaifutball-csapat két idegenbeli mérkőzés után vasárnap 13 órától szerepel ismét a Takarodó úti First Fielden. Jegyeket online, a https://bit.ly/elf_2024_ticket webcímen lehet vásárolni.
Tovább...
 
Boldog születésnapot Marika néni! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Bácskai Gergely   
2024. június 22.
Derűs, mosolygós születésnapos fogadta a jókívánságokat azon a péntek délelőtti köszöntésen, amelyen Földi Zoltán, a Felsőváros önkormányzati képviselője adta át a város ajándékát és a miniszterelnöki oklevelet Farkas Béla Lászlóné Marika néninek a 90. születésnapja alkalmából.
Tovább...
 
Erdő-mező gyógynövényei Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2024. június 22.
Bakonykútiban folytatódnak a Herbarius túrák június 23-án, vasárnap. A résztvevők 9.15 órakor indulnak az erdei utakon át a fennsíkra, hogy kosaraikba gyűjtsék a természet adta nyári gyógynövényeket.
Tovább...
 
STRAND Fesztivál - Vedd meg a jegyedet még ma! Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. június 22.
Ne felejtsd el megvenni az idei belépődet a SRAND Fesztiválra! Olvass tovább és nézzed meg, milyen fellépők várnak a rendezvényen, majd a csatolt linken egyszerűen meg is vásárolhatod a jegyedet!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 38718