Kezdőlap arrow Hírek
Baráti látogatásra érkezett Székesfehérvárra Marcin Ociepa Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Fejér Tamás   
2018. április 20.
ImageA V4-államok gazdasági miniszteri találkozóját követően Székesfehérvárra látogatott Marcin Ociepa, a Lengyel Vállalkozási és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese és Jerzy Snopek, a Lengyel Köztársaság magyarországi nagykövete, akiket dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere fogadott a Városházán.
Tovább...
 
Ebben a félévben 59 diákot támogat a város Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 20.
ImageA Városháza Dísztermében köszöntötték azokat a középiskolásokat és a felsőoktatásban tanuló hallgatókat, akik elnyerték az Alba Regia tanulmányi ösztöndíjat. Székesfehérvár Önkormányzata ebben a félévben 59 fiatalnak nyújt támogatást, a díjazottak teljesítményét dr. Cser-Palkovics András polgármester méltatta az ünnepségen.
Tovább...
 
Három a tánc!  hétvégi programok Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 20.
ImageHárom táncos programra is várják az érdeklődőket szombaton délután és este Székesfehérváron. Felsővárosban folytatódik a Kákics együttes csángó táncházas sorozata, Feketehegy-Szárazréten az albások adnak tavaszköszöntő műsort, míg A Szabadművelődés Házában görög táncház és koncert lesz a Taverna zenekar közreműködésével.
Tovább...
 
Jótékonysági koncert St. Martinnal Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 20.
ImageMájus 9-én újra jótékony célból szól a szaxofon Székesfehérváron! Érezd jól magad - és ezzel segíthetsz 100 gyermeknek, hogy teljes életet élhessenek! Jegyedet vásárold meg elővételben, hogy biztos legyen a helyed a programon!
Tovább...
 
Újabb lezárás a Ligetsor felújítási munkálatai miatt Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: ÖKK   
2018. április 20.
ImageÚjabb üteméhez érkezett a Ligetsor felújítása, így tegnap az út Bregyó-köz felőli csomópontját valamennyi irányban lezárták. A Hoteltől kezdődő szakaszon csak a gyalogos forgalom haladhat és a parkolókat sem lehet megközelíteni az aszfaltozás végéig. A lakók gépjárműveinek az autóbusz decentrum helyén biztosítanak parkolási lehetőséget.
Tovább...
 
Egy fehérvári sminkes Afrikában Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 19.
ImageMit keres egy törékeny fehérvári lány Afrikában? Hogyan lehet kisminkelni egy fekete bőrű nőt? Miért kell más alapanyagokkal dolgozni ott, ahol nagy a forróság? Miért fontos a bőrtípus meghatározása és a megfelelő színválasztás?
Tovább...
 
Tizenkét vers fiataloktól a Városházán Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: ÖKK   
2018. április 19.
ImageA IX. Fehérvári Versünnep döntőjét szombaton rendezik a Városházán. A rangos előadói versenyen tizenkét fiatal mond el egy-egy verset – köztük Arany, Kosztolányi, Márai és Szilágyi Domokos költeményével. A tehetségkutató utolsó idei megmérettetésére minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Emlőszűrés Fehérváron és a szűrőkamionban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Csathó Barna   
2018. április 19.
ImageA székesfehérvári szakrendelésre várják mammográfiai vizsgálatra a Pákozdon, majd a Sukorón élő, szűrésre hívott hölgyeket. A mobil szűrőkamion Rácalmáson és Dunaújvárosban várja a meghívóval rendelkezőket.
Tovább...
 
Musical.ly  az új őrület Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 19.
ImageBiztosan láttál már olyan fiatal lányt az utcán, aki ritmusosan lóbálva a fejét hangtalanul tátogott, miközben az egyik kezével lelkesen mutogatott, a másikkal pedig próbálta felvenni e produkciót a telefonjával. - Ez kérem egy új őrület megnyilvánulása, amely egy applikációhoz kötődik.
Tovább...
 
Százezer forint a tét Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Paulik Anna   
2018. április 19.
Image Májushoz közeledve a végzősök már az érettségi lázában égnek, de azért a tanév utolsó hetében a Bolondballagáson idén is mókázhatnak még egy jót a Belvárosban. Május 4-én, pénteken reggel fél 8-kor indul majd a maskarás menet az Alba Plaza elől a Fő utcán át a Zichy színpadig. A tét nem kevesebb, mint százezer forint, ennyit nyer a jelmezversenyen első helyezést elérő osztály az érettségi bankettjének költségeire.
Tovább...
 
Negyven új parkolóhely épült Palotavárosban Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2018. április 19.
ImageÖsszesen negyven új parkolóhely épült Palotavárosban: a Hübner András utca - Kodolányi János utca csomópontban, a Rác utca 11. és a Kelemen Béla utca 7. mellett. A fejlesztések a Városgondnokság ÚT 2017-19. programjának keretében történtek, bruttó 26,7 forintos beruházással.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 21837